463
-
#423 a terület nevére keress rá jutubon és nézd meg.. volt 1-2 hely ahol nem bírtam továbbjutni :D -
endorphinz #422 van valakinek ötlete hogy a rákba tudnám felrobbantani azt a tartályt ha mindenhonnan védve van? ez az egy kell már csak, 20 percet szarakodtam a bázissal most meg nem tudom az utolsó objectet teljesíteni.
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/28/397MADMAX.jpg
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/05/28/678MADMAX2.jpg -
#421 elméletileg nem lehet fordítani
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.04.28. 15:42:03 -
#420 Üdv. Magyarítás? Tervezi valaki hogy csinálja, vagy készülőben, vagy fordíthatatlan? Köszi ha valaki válaszol! -
#419 Sziasztok!
Végigjátszottam a játékot.
114 órát tettem bele. Összességében nagyon tetszett, az én ősrégi gépemen is nagyon szépen futott. Aki szereti a poszt apokos, játékokat annak ez kötelező. Illetve a Mad-Max és a gyűjtögetést kedvelőknek is... :D A küldetések nagyon jók. A szintlépések is, tetszenek, de azért az egy kicsit kemény, hogy a 20 szint végén Max-et már nem lehet tovább fejleszteni. Később nincs eredménye a szintlépéseknek. Én lvl 86 szintig vittem.
Legjobban a konvojok elleni harcok tetszettek, talán a film miatt.. :)
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.04.14. 16:16:18 -
Vincentcloud #418 Ennyit bőven megér
-
Gary #417 Én itt találtam most a legolcsóbban:
http://www.cdkeys.com/pc/games/mad-max-pc -
ropi88 #416 Hol is lehet megvenni? -
ropi88 #415 Az biztos, hogy nagyon jó játék :) -
Gary #414 Tippelek:
steam_api64.dll
De megnézheted a Crack-ben is, illetve átmásolhatod a file-okat újra (újra krekkeled).
Vagy, mint Merlin is javasolta, érdemes megvenni, mert nagyon jó játék és azt az árat bőven megéri! -
ratgab #411 Tuti, hogy a törésből törölt akkor valamit a vírusirtó. -
#410 Akkor nem tudom. Egyébként 1200Ft-ért meg lehet venni a játékot. -
ropi88 #409 Hopp, azt felejtettem írni, hogy tört verzió
-
#408 Jobb klikk a játékon, tulajdonságok, helyi fájlok, fájlok épéségének ellenőrzése. Steam le fogja tölteni ami hiányzik.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2017.04.01. 16:42:54 -
ropi88 #407 Sziasztok!
Véletlen bekapcsolt vírusirtóval indítottam a játékot, és valamilyen dll-t kitörölt. Nem tudjátok véletlen, hogy melyik dll kell neki?
Köszönöm -
Vincentcloud #405 Az a lényeg :) -
#404 Megoldottam nagy nehezen. -
Vincentcloud #403 Pedig nem nagy cucc megölni, tény hogy a kocsi irányítása nem a legjobb, de annyira nem is vészes -
#402 Nyilván én vagyok totál béna, de hiába a felhúzott kocsi nem tudom megcsinálni a gázvárosos death run story küldetést. Az egy dolog ,hogy ha elején elhúz az a majom sosem érem utol, de, hogy az Avlanche nem tud olyan játékot készíteni amiben vezethetőek az autók az is biztos, vagy legalábbis billel nem. Ennek köszönhetően folyamatosan beleütközök valamibe, a sok kis szar lila autó is feltartja az embert. 1 sikerült majdnem megölnöm, vagy 15 próbálkozásból de az utolsó pillanatban nekimentem valaminek és felrobbantam. Kár, hogy a játék azon részét amire az egész épül totálisan elszarták, ez pedig az autózás lenne, -
El Gigante #401 Ezzel jobban hozza a film hangulatát!
-
Hunor1 #400 Hi, kicsit későn szereztem be a játékot. először ki akartam próbálni de black screennel lefagyott. van erre valami megoldás ? köszi
-
#399 A hétvégén 10 euro a steamen. -
Orias #398 Ha érdekel még valakit:
Mad Max PC € 4.79
Utoljára szerkesztette: Orias, 2016.08.16. 03:00:41 -
#397 Köszi! :) -
silverchain #396 Instant gaming -
#395 Hol vetted ennyiért? :) -
silverchain #394 Nekem az év meglepetése ez a játék, azt hittem, hogy a film-re hajazó valami lesz, hát nagyon kellemesen csalódtam, 6 euro-t megért. -
#393 Lassan befejezem.kár hogy nem lett belőle több rész.vagy dlc-k. -
#392 Páran jól jártak, egy ideig 6,90€ volt, most visszakúszott 13,60€-ra. -
#391 -
#390 -
#389 a végére értem én is a fő történeti szálnak... 10/10.. minden unalmas hülyesége ellenére is :)
-
#388 Nekem a trailerek tetszettek aztán a játék valahogy nem adta, persze lehet csak adni kellene neki még egy esélyt. -
#387 detto ugyanez, a trailerek alapján engem sem fogott meg, de aztán gondoltam adok neki egy esélyt, sokat nem bukok ha nem tetszik.
-
#386 A tavalyi év legnagyobb meglepetése volt ez a játék, a trailerek alapján elég szkeptikus voltam de aztán maga a játék teljesen jó lett, szvsz. -
#385 Én meg most értem a végére, és azt kell mondjam (1-2 missziótól eltekintve) hogy piszok jó volt. Nálam simán a második a film--> játék adoptációs listán :) -
#384 Nekem meg nagyon nem jött be, pár óra után otthagytam, ellenben a JC3-al. -
steweee #383 hát nem tudom, nekem nagyon bejött. 40-es korosztály vagyok, még él bennem az eredeti feelingje talán, de én pont azt kaptam az új filmtől amit vártam, talán kicsivel többet is. vmi iszonyat jó látványvilág. alaposan kitalálva, és még a realitás peremmezsgyéjén lévő harci és akciójelenetekkel -
#382 Kellemeset csalódtam ebben a játékban, eddig annyira videok alapján nem fogott meg (..és a filmekért sem vagyok oda) de kipróbálás és kb 2 óra után kifejezetten tetszik.
Még akár azt is megkockáztatom hogy jobb mint a szintén Avalanche féle Just cause 3..
Az árát meg főleg megérte (2500).
-