200
Nyitott világú zombis móka érkezik a Capcomtól: készül a Dead Rising 3
  • Ozzyehh
    Az érdekes az,hogy van akinek megy szaggatás nélkül van akinek nem , ez szinte érthetetlen, de ebből lehet tudni, hogy rendkívül szarul van optimalizálva sajnos... de elég sok embernek szaggat, volt aki azt írta, hogy egy r9 290-el és 8 magos procival fps esés volt és szaggatás
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.16. 19:51:50
  • andi2
    :=(
    Ez azt jelenti, hogy független a géped erősségétől, mindenkinél szaggat? Csak azért értetlenkedek, mert a Watch Dogs is tökugyanezt csinálta és bár az sem lett tökéletes, de egy "-disablepagefilecheck" segített rajta...ez viszont játszhatatlan így és meg is süketül a szőke fülem a béna hangoktól, amikor darabokra hullik az egész 3-4 mpre
  • Ozzyehh
    Szar, optimizálatlan fos... szerintem ezzel mindent elmondtam :) (nekem is ez van, maxon egy akadás mentesen aztán meghülyül...
    Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.09.16. 19:42:32
  • andi2
    Sziasztok,
    létezik arra bármilyen megoldás, ha a játék amúgy 30-35 FPS-el fut, de 10 mpenként beszaggat? Ilyenkor széttöredezik a zene, belassul minden és marha idegesítő :( Biztos hogy nem a gépem gyenge, mert akkor konstans szaggatna.
    Van valakinek esetleg ötlete, hogy tudnék játszani vele? Nem ezért vettem meg... :(
  • Sir Quno Jedi
    ki lehet muteolni a mikiseket a menüben, csake scape és ott.
  • Fpocok
    Időhiányra panaszkodott, te meg megkérdezted, hogy milyen módba indította. Mi másért kérdeztet volna meg? Nem vagyunk mostanában egy hullámhosszon.
  • Laza
    Én a kettőből az egyiket kis is raktam egy idő után, mert valami tüdőbajos lehetett, állandóan köhögött a mikrofonba, pedig amúgy egy szót sem szólt ... különben is, mindig a főküldihez ment, mikor én előbb a mellék küldiket csinálom, nem sokat voltunk együtt :)
  • Sir Quno Jedi
    Jah, de nem is baj. Így coop-ba mindig át tud jönni akivel meg van beszélve.
  • Laza
    Hozzám 2x jött be ember a teljes játékidő alatt.
  • Laza
    Állította valaki az ellenkezőjét? Ja, nem ... feltettem neki egy kérdést, mivel nekem erre épül tapasztalatom, ezért ezzel kapcsolatosan tudom mire volt elég az idő.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.16. 13:41:34
  • Sir Quno Jedi
    Én casualba tettem, egyszer be is esett valaki, aki szentem magyar volt. De kifagytam.
  • Fpocok
    Ezt a tévedést már annyiszor olvastam, kezdem azt hinni, hogy én tévedek. De nem. AZ CSAK AZT JELENTI, HOGY MILYEN MÁSIK EMBERREL RAKJON ÖSSZE A MATCHMAKING. Oda is van írva. Az nem befolyásolja az időt.
  • Laza
    A legelső, a Completionist módban indítottad el a játékot?
    Én abban játszottam végig, 21 óra alatt, kolbászoltam én is eleget, és a végén még kb kerek két napom volt.
  • ratgab
    Chapter Select.....
  • bladex
    Nekem a BB verzió van meg, és tökéletesen megy max grafikán. Nem szaggat, nem fagy ki semmi gond nincs vele. Valószínűleg sokat bénáztam mert kifutottam az időből. Mindent össze akartam szedni stb. Nem tudtam végig tolni a story módot. Valamit nem lehet csinálni ezzel az idővel, hogy ne járjon le? Nincs kedvem előröl kezdeni.:(
    Utoljára szerkesztette: bladex, 2014.09.15. 19:51:35
  • Laza
    Erre már nem tudok mit mondani, csak hogy: Szívesen
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.15. 16:52:51
  • Fpocok
    Azt a kommentet pont nem olvastam, szóval duplán kössz a spoilert.
  • Laza
    Több mint egy hetes játék opcionálisan megcsinálható vackai (mint egy gyűjtögetés) hadd ne legyen már spoiler ... az meg hogy miről szól már a játék menüjében le van írva, még mielőtt elindítod ... ennél 10x nagyobb spoiler, hogy az alapjátékban a 6. fejezet végén 3 robotkar a boss ... lásd pár hozzászólással lejjebb ....
  • Fpocok
    Spoiler.
  • Laza
    Elkezdtem az extra sztorikat, egyelőre a legelsőt. Ez is bitang jó.

Az elsőben a másik oldalról egy katonát alakítasz. Vicces, hogy itt az eddigi safe house-ok be vannak zárva, és opcionális feladatként a szellőzőn be kell juttatni olyan gázt, amitől hallod, hogy a bent lévők átváltoznak zombivá :D
  • Laza
    Egyébként minden fegyver király, de úgy érzem van egy fegyver osztály, amit bitang módon eltúloztak ... azokkal lehet a legbrutálisabban tömeget pusztítani, és a bossokat is jól sebzi. Ez nem más, mint a jelzőlámpás fegyók a nagy leütéssel. Ráadásul simán lőni is lehet velük.
    Hasonló még a kalapács az aksival összekötve.
  • Fpocok
    Bazz 9 chapter van? mégcsak 5nél vagyok.
  • Laza
    Most nézem van még itt négy extra sztori különböző karikkal ... na lássunk neki :)
  • Laza
    Na, a végére értem a sztorinak. 21 órát ír a Steam. Egy ilyen típusú játéktól ez több mint tisztességes, és még összes sem szedtem mindent. Már a második rész 18 órás végigjátszása is bitang volt, pedig az időre ment, kolbászolni nem volt alkalom.
    Itt úgy játszottam, hogy minden főszál küldihez csak akkor mentem, ha a mellék küldiket megcsináltam.

Meg kell jegyezzem, az utolsó pillanatáig élvezetes volt a hentelés :) Ez egy bitang jó zombis játék volt, feltette az i-re a pontot!

Ez lett a vége stat S-es befejezéssel:
  • Shep
    Hát az utolsó fejezet játékmenete azért messze nem fantasztikus de azt leszámítva számomra kellemes meglepetés volt a játék, persze az optimalizációra ez nem vonatkozik :)
  • Fpocok
    Úgy emlékszem, hogy a játékmenetet sosem fikáztam, mert fantasztikus, egyedül a porttal voltak gondjaim. Mindkettőt leírtam.
  • Shep
    Ez tőled meglepően magas pontszám. :) Amúgy szerintem is a legjobb rész.
  • Fpocok
    Osztottam és szoroztam és SZERINTEM ennyire jött ki.
    Dead Rising 3 teszt
  • Shep
    Mivel kettőt már levertem ... Újratöltve megoldódott már nem volt sebezhetetlen, szóval valami bugba futottam.
  • Sirch
    A harc hevében kiírja, hogy a robotkar hátulján lévő panel a gyenge pontja, azt kell megcsapkodni.
  • Shep
    A 6. fejezetben hogyan lehet a 3. robotkart elintézni. hiába ütöm semmi nem történik, egyáltalán nem sérül, csak átütök rajta, mintha ott sem lenne.
  • Laza
    Nyomom egy kis kommentárral :)

http://www.twitch.tv/lazahun
  • Laza
    Én sem nagyon találkozom buggal ... eddig a kilépés és a motoros boss alatt a motor villogása volt ilyen. Bár az is bug, ha leveszem az árnyékok minőségét közepesre és bekockásodik ... de visszatettem, 720p-re állítva mindegy min van, hasít :)

Egyébként maga a kilépés bug sem zavart, az ALT+F4 működik :D
    Amúgy is sok játékból így lépek ki ami a menübe tesz vissza, sokkal gyorsabb (pl Dark Souls 2 :) )
  • Sir Quno Jedi
    Hát nekem csak annyi bug volt benne súlyos, hogy kilépéskor kifagy. Ha azt javították a patch-ben, ahogy írják és tényleg műxik, akkor részemről hibátlan a program eddig.
  • oneal1
    majd ketten csatlakozunk szerintem valamikor! :)
  • oneal1
    minden így van ahogy mondod, de már a számlát is sikerült azóta kifizetnem :D

az első kommentedből kicsit kiveszett az intelligencia, bölcsebb lettél volna ha csak a 2. at küldöd el :D

off részemről befejezve
  • Fpocok
    Quick Edit: You may need to restart or log in/out of your Steam client to force the patch download. Download size should be around 10MB, and the patch is applicable to everyone who owns DR3.

Hello Community,

First of all, the team here at Capcom would like to thank you for your patience and support many of you have provided in the original bug report thread.

Without further ado, the first patch rolling out today will address the following issues:
    Fixed an issue which caused game progress to not save or load correctly when Steam Cloud is enabled.
    Fixed an issue which made it impossible to select native resolutions on some video card / monitor setups.
    Fixed an issue which was causing the game to not shut down properly.

Note on crash issues
    Please note the team is still actively looking into fixing the initial load-screen CTD/hangs affecting certain Nvidia Optimus laptop users as well as the random in-game crash affecting a subset of desktop users. The information you have provided has given us good leads which we are investigating now. We expect to have more news for you soon.

We would'd greatly appreciate your continued feedback on these crash bugs;. tThe more samples and data point we have, the better we a're able to narrow down and determine the root cause triggering these events. As some of you have contributed in the previous thread, Windows Event Viewer app crash log, MSinfo32.exe log output, and dxdiag log is super helpful in narrowing down possible causes.
  • Fpocok
    ÉRKEZETT VALAMI PAAAAAAAAAATCH!
  • Fpocok
    Bossok a főküldetések során lesz, illetve amikor telefonál a csóka és elfogadod, akkor piros koponyával jelöli és valami extra megnevezése van a küldinek. Plusz még ezeken kívül is lehetnek bossok mellékküldiknél, ha olyan döntést hozol.
  • Laza
    Most tartok 9 óránál és a második boss ment éppen le (doki) ... kezdetben meg kell szokni a kari szerencsétlen mozgását, de szerintem ez mérföldeket ráver élvezeti szinten a 2. részre minden szempontból ... a zombik mennyisége, a terület nagysága, bejárhatósága, a rengeteg fegyver és fejlesztés és gyűjtögetni való, járművek, és természetesen az élvezetes hent a hangokkal, mindennel.

Mondjuk nem tudom itt hogy vannak a bossok, de érdekes, hogy a játék első 1-2 órájában rögtön volt egy, ráadásul piros ikonnal, be kellett menni hozzá, azóta meg semmi, csak a főküldi alatt a doki így 9 óránál. De ahogy csak rákerestem, spoilerezés nélkül, kell legyen jóval több ... majd :)

Hozzám is bármikor beszállhat bárki ha nyomom :)

Amúgy mikor vagyok megy a közvetítés is :)
    http://www.twitch.tv/lazahun
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2014.09.11. 02:13:29