The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Konkrétan eltűnt a hátizsákom, és a fegyverekről egy rakat kiegészítő, a kedvenc fegyverem, stb.

state.cfg törölve, de semmi se változott ... rakat elbaszott statos cucc, mintha kiraboltak volna.

A dps persze már visszaállt, de hiányzik egy rakat fegyverem. Ezt nem hiszem el, és mindez húsvétkor. A pénzemből is tűnt el.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Na ez faxa. Ma beléptem, volt 172k dpsem, 150k healthem, 200as tára volt az assault riflemnek, de nem volt meg a hátizsákom és más cuccom. Ez az a bizonyos bug? (Sárga, craftolt high end hátizsákom van, vagy volt ...) Belépni be tudok ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.26. 08:33:49

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

hali a két féle Vector blueprintből melyiket érdemes megvenni inkább ?
a DZ vendortól a fix talentest / dps 8443/, vagy a bázison a random talentest /dps 7900-8937/.
Helikopteres kimentésen kívül mit lehetne még tenni DZ-ben?
Csak mert eléggé megállt a játék.Nekem itt semmit nem jelez térképen
Pocakattys
Három halállal (abból kettő a helikopter kivégzése előtti pillanatokban), de sikerült.

attys

Nagylaci
Ezt lehetetlen megmondani, a szintedtől és a gear -edtől függ.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Pocakattys
No rendőr akadémia nehézen letolva szólóban. Nem volt egyszerű, de megyeget.

A Közgyűlés már gázos egyedül nehézen?

attys

Jabar
Hihetetlen hogy milyen igénytelen szar szerverekkel rendelkezik ez a játék...

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mindig randomokkal megyek napira, egyszer kétszer van hogy látom ez egy gyenge eresztés, amikor halnak meg már az első npc-k miatt a legelején, olyankor kilépsz és újra matchmake, vesztettél 5 percet, nem vészes, ilyen a 2 hét alatt ha 2x volt, illetve egy olyan amikor menet közben akadtunk el többször is, de kilépkedtek és matchmake újra, jött másik akivel befejeztük.

A lincoln tunnel viszonylag egyszerű challenging, a lexington szintén, ezek könnyűek, bármilyen geared van mehetsz oda.
A consulate nehezebb a shotgunos rusherek és a healerek miatt, oda már nem árt egy kis csapatmunka, lebénítani és gyorsan lelőni őket amikor jönnek, meg persze tudni mikor jönnek még, és mikor lehet előrébb menni.

A warrengate power akármi, az viszont nagyon nehéz challengingen, 1-2 napja az volt a daily, 3. nekifutásra lett meg, az első kettő csapattal a bejáraton nem jutottunk túl, a harmadik összeállítással sikerült, és persze bent is újrakezdtük vagy 3-4x az aktuális résznél, eléggé ki lett centizve a vége, 12 perc körül indul a végén a számláló és 30 sec alatt volt mikor végeztünk.

DZ-ben nem igazán keresek csapatot, egyedül szoktam mászkálni, persze lelőttek már párszor, tegnap például egy 4-es bandát követtem és mentem utánuk, aztán extractnál lelőttek, utólag belegondolva logikus volt, mert 5-en nem tudunk, szóval gondolhattam volna rá hogy valószínűleg nem gyorsasági alapon akarják majd eldönteni, de ez van, igazából csak lila vackot küldtem volna fel craft alapanyagnak, ha értékeset extractolok akkor visszamegyek a legkisebb zónában lévőre, mert ott van a legritkábban rouge, többnyire középen és a nagy területen mozognak az emberek, ott az elejére nem igazán van miért visszamenni.
fazerus
Lvl. 18. vagyok, valaki este 9 után game? TS, Mic van :-)
Prince23
Ja okés...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.25. 14:42:04

Engem érdekelne, de mint egy korábbi hozzászólásban írtam, meg csak 24 vagyok. Reményeim szerint a 7vegen meglesz 30.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Az sajna előfordul.
Marad DZ.
Tegnap sok rogue volt este. Jó volt levadászni őket, 6-7 perc keresés-üldözés után 😊 Nem tudom mennyi playert őltek elötte (ez 2 fős csapat volt), de 300mp volt mindegyiken 😄
Persze napikat lenyomom de annyi. feltéve ha mennek mert ugyebár az utolsó patch óta baromira bugosak és nem indulnak el. Ma konkrétan 4x futottam neki 1 challenge módnak és 3x 1 hard módnak semmi , nem indul el.
Prince23
Valakit esetleg nem érdekel egy 4-es party csoport kialakítása? DZ és a Challange mission miatt kérdem...
Uplay nevem: Ibustar

Menj randomokkal DZ-be. Én is azt szoktam, ha nincs más. Napik vannak, szintén csapattal.
Más nem nagyon van.
DZ-n kívül lesz valami más tartalom is?? elég unalmas ha egyedül szopatnak a high level buzik mert nekik az a kielégülés. Gear kéne de ha nincs csapat baszhatom és sokszor van hogy egyedül tolom viszont úgy nincs tartalom. vagy rosszul gondolom?
Én eddig csak random emberkékkel játszottam, nincs ismerősöm, aki játszana a játékkal. Szerencsére eddig normális embereket fogtam ki, voltak kifejezetten segítőkészek is, akik kick helyett inkább mondták, mit kéne csinálni, és megoldottuk a mission-t. Így pedig jönnek az új cuccok meg a főnix, és ennek köszönhetően egyre könnyebben tudom teljesíteni a challenge-s küldiket is. Az mondjuk furcsa, hogy a lvl 29 First Wave m1a lila fegyveremet még mindig nem sikerült lecserélnem másik mesterlövész puskára, egyszerűen nem találtam jobbat, ezzel meg 100-200k-t sebzek fejlövéssel, és van 18 golyó a tárban.
Az randommal is könnyű. Én volt, hogy 2 randommal csináltam meg, mert az első percben lelépett egy ember. A vége nehez volt, de megoldottuk.
Egy konzulátos vagy Warengaze az esélytelen lenne így.
Gubberx
köszi ☺

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

MarkBlade
Nem mert kihívás szinten ad egy aranyat is.
MarkBlade
Simán megy randommal. Sőt a nehezebb pályák orosz nagyköv is lemegy randommal.
fazerus
Legjobb tudomásom szerint nem. Ha érdekel keress priviben, köszönöm.
Pocakattys

"Egyébként szerintem is a Lincoln a legegyszerűbb challenging fokozaton: a szedett-vedett gearrel (amiben még egy zöld is volt, meg egy csomó lvl27-29 lila) is ment, 2x is egymás után."

Random teammel is?

attys

Gubberx
Napi küldi hard-on is ugyanazt a rewardot adja mint kihívás fokozaton? Még csak ma unlockoltam ezt a módot

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Riddick21
Ma sem 😄

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Pocakattys
Tegnap még nem votl javítva.

attys

Pocakattys
Facebok csoportba (Tom Clancy The Division Hungary) le van írva, hogy szerezheted meg a négy szettet. VPN-t át kell állítani (Chrome-ban egy Dont VPN plugin elég hozzá) USA.-ra, úgy regisztrálni Uplay-re, majd úgy belépni az amerikai weblapra és ott az agent orogin részen reedem code mezőbe beírni: AGENTORIGIN és kapsz egy kódot, amit aztán a VPN visszaállítása után az európai/Magyar accountodon tudsz aktiválni. Ennyi.

attys

Az én lassú tempómmal két hét volt, de mondjuk nem küldetéseket csináltam, hanem inkább partiztam, úgy az igazi ez a játék. Szerintem, ha megfelelően jönnek az új tartalmak (raidek, vagy incursion, mindegy, hogy hívjuk, pvp rész kidolgozása, meg remélem kitalálnak valami újat is), akkor ez egy hosszú távon fenntartható projekt lesz, én legalább is biztosan fogom tolni. WoW-ot imádom, de ott ha tényleg el akar érni valamit az ember, akkor sok időt kell ráfordítani. Nekem napi 4-5 órám már nincs a játékra, ha van is, akkor is csak darabokban, raidelni meg úgy nem lehet... single player játéknak meg valljuk be, a WoW elég szar.
Nemsokára meg van a 30 és elég jó eddig a game de azt sajnálom hogy ilyen gyorsan lehet fejlődni. Elmegyek egy új kerületbe megcsinálok 2 mellék küldit és már meg van 1 szint. Lehetne azért lassabb és nehezebb de ha jön még sok sok tartalom valamint később feljebb emelik a szinteket mint pl a wow-nál akkor jó lesz ez 😊

Gigabyte GA-Z97X Gaming 5 | i7-4770 | 32 GB Kingston | Samsung 850 EVO 250GB SSD | WD 2x2TB 7200 HDD | MSI GTX 1080 X8 Gaming | ASUS ROG Swift PG279Q 2560x1440 | FSP 600 Hyper | Thermaltake Core P5 |

Nekem akkor szokott ez lenni, ha még baxakodok az elindítás után a böngészőben valamit. A legjobb megoldás az volt rá, hogy elindítom, és utána nem piszkálok semmit, amíg be nem tölt.
Egyébként szerintem is a Lincoln a legegyszerűbb challenging fokozaton: a szedett-vedett gearrel (amiben még egy zöld is volt, meg egy csomó lvl27-29 lila) is ment, 2x is egymás után. Ennek köszönhetően már van Vectorom, meg arany kesztyű, maszk, meg kiegészítők. A Russian Consulate missziónál rögtön az elején lehatunk kétszer, esélyünk sem volt, mondanom sem kell, repültem is a partiból.
És egy kérdés: a mobil cover exploitot javították a játékban? Police Academy-nél egy srác vagy 20x próbálta, sikertelenül. Engem ez nem zavar, én jobban szeretem végigtolni a küldetéseket, viszont az ma reggel nehezen ment, 3x is bebugolt az "insta".
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.03.25. 12:32:40
Alt + Enter nálam eddig megoldotta ezt a fekete képernyőt. Átteszi ablakos módba, megjön a kép, utána a beállításokban vissza tudod tenni teljes képernyősre.
Nálam akkor jön elő, ha az uplay és a játék betöltése közben megnyomok egy gombot a billen, vagy az egéren... rászoktam, hogy mikor elindítom a játékot elengedek mindent, és így sose jön elő... nekem legalábbis..
privát üzenet ment 😊
Gubberx
Nekem is előjön néha (R9 270X), szerintem játék hiba.

Mitől lehet ez a fekete képernyő? Driver? Egyébként ez nvidia only hiba?
Gubberx
Meglett a lvl 30, engem is kereshettek napi küldikre, dz-re 😊 Általában este vagy hétvégén szoktam fent lenni.

Sajnos nálam rendszeres hogy néha 1-2 újraindítás kell mire van kép. Nem tudom mi lehet általában az első indításnál csinálja hogy fekete a kép van hang, ilyenkor alt+f4 és újra.
Próbáld meg a fájlok ellenőrzését. Uplay keretprogramon belül van ez az opció.
Fekete képernyő nálam is volt első indításnál. Néhány percet várni kellett, mire lett kép, de utána minden zökkenőmentesen ment már.
Engem felvehetsz, én is csapatot keresek, Sh00ter_83. Most vagyok lvl24

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sziasztok!

Megvettem én is a játékot, de rögtön az elején első indítási kálváriám volt…
Először fekete képernyő, csak hang. Másodszor már volt kép is, de amit a feliratok és nyelv kiválasztása volt, nem tudtam léptetni a nyelvek között, csak angol volt, ráadásul az „Elfogad” és a „Vissza” gombok nem látszódtak az opciók alatt. Harmadszor ezen túljutott a játék, de alapból alacsony grafikai beállításokra lőtte be, magasra állítottam és lefagyott. negyedszerre tudtam elindítani.
A CPU egy I5-ös (4-es széria), a VGA pedig GTX-970. legfrissebb driver van fent, win10 alatt játszom.

Találkozott már ezzel valaki?
Amúgy az intró elérhető valahogy első indítás után is külön?

A válaszokat előre is köszönöm.

Utoljára szerkesztette: Mr_Brainiac, 2016.03.25. 08:08:13
Nagylaci
Ez a vendor a DZ06 -ban a templom. (Teljesen a DZ északi részén)
Igen az AK is nagyon erős fegyver, de a Vector mellett az szól hogy mivel SMG eleve +21% kritikus esélyről indul. Ez iszonyatosan erőssé teszi mert a gear ezt az eleve nagyon magas értéket növeli tovább.
Lincoln Tunnel azért könnyű kihívás nehézségen mert igazából ezen a nehézségi fokozaton is csak a rusholó shotgunnerek igazán veszélyesek. Ezen a pályán viszont a rioterek az ellenfelek akiknek ilyenjük nincsen csak az a szerencsétlen baseball ütős nyominger aki mire rádrohan kétszer lelőhető. Az erőműben a cleanereknek is van shotis, az orosz konzulátuson az LMB egy rémálom és a Lexington Event Centerben a rikerek is veszélyesebbek bár még ez a pálya sem vészes annyira relatíve könnyen teljesíthető.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.03.24. 22:49:38

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nesuten
nekem már meg van

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !

Sziasztok! Esetleg van lehetőség valahogy csapatba verődve magyarokkal játszani? Vagy hogy tudok barátokat szerezni a játékba? Koreaiakkal nyomom jelenleg... hát mit mondjak...érdekes 😄
ozimak
Mindenképpen érdekelne a tűzoltós 😊 Jól hallottam, hogy a season pass-ban nincs benne??? Azért kérdezem, mert azt mindenképpen meg fogom venni.
Utoljára szerkesztette: ozimak, 2016.03.24. 21:58:27
fazerus
Engem csak az erdekel, titeket erdekel-e. Arra gondoltam beszorok ide otot, aki kapja, marja.. :-) apropo, a ket egyenruha dlc is 1500... :-)
Laza
Csak lesek, hogy ezért pénzt kér vki ... de hát ilyen világban élünk.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Gubberx
Azért egy ingyen cuccért az sem kevés 😊

A 2. mesterlövész. De már én is gondoltam, hogy inkább Ak és Vector kombó.