7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
HHpanther #3715 Tehát ha nem elég erős hozzá hogy megcsinálja challange-en akkor tök normális hogy megcsinálja egy hiba kihasználásával. Hogy az csalás vagy sem...ez nézőpont kérdése.
Részemről ez mindenképpen morálisan ingoványos. Hívtak tegnap partiba hogy csináljuk meg a challange-t....köszi nem. Én inkább majd őszintén örülök ha sikerül a magam erejéből az ósdi "hagyományos" módon. :) Béke!! -
Raulblanco7 #3714 Nem tart kevesebb ideig exploittal megcsinálni, csak challangingen nagyon kevesen tudják megcsinálni, én szívesebben csinálnám rendesen, de lehetetlen kb profi összeszokott csapat nélkül. Mint írtam, 2 kör 3 óra, ebből a 4 itemből 3 kuka azonnal. Nem ettől leszel holnapra halhatatlan pvp-s. Az meg hogy a DZ-vel dobálózol, csak azt bizonyítja hogy nem igazán van arról fogalmad, hogyan működik a DZ pvp,
Nem az nyer akinek nagyobb a gear scoreja, 180 GS-el is simán lelövöd a 240-est, a lényeg hogy kinek van jobb csapata, kinek van több survivor link, ki lő elsőként, crit, smg, pulse, ennyi. Lehetsz bármekkora GS bármennyi 240-es itemmel, ha a sima 180-as GS-emmel is odamegyek hozzád, pulse és halott vagy mire észreveszed hogy lövök.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.15. 10:47:25 -
HHpanther #3713 "nem származik belőle hátrányod" - Nem? A dz-ben sem? Tuti? Vérjánosunk exploitokkal feltápolja magát 240 gs-re majd a dz-ben szétoffolnak mindenkit a nem túl korrektül szerzett cuccaikban.
Míg más megküzd még hard-on is a falconba....és a végén őszintén örül a zöldnek amit kapott...majd igyekszik elérni a szintet hogy menjen a challange is...addig mások falon átjárkálással lövik az inaktív pixel apc-t. Ekkor egy kicsit átértékelődik a korrektül szerzett cuccod és örömöd is. -
Raulblanco7 #3712 Én ebben a siránkozásban egy dolgot nem értek csak. Miért fáj az exploit másoknak, neked nem származik belőle hátrányod.
Azt a fajta csalást megértem, hogy nem tetszik amikor pvp területen teleportálgatnak és a vadászfegyverrel gépfegyverre turbózott tűzgyorsasággal lőnek, de egy sima exploit használat miért fáj az embernek, rejtély számomra.
Egyébként sem olyan szuper halhatatlan isten leszel kategória. 2x csináltam meg, került kb 3 órába, dögunalom volt, és a 2-ből az egyik 240-es itemet töröltem is mert nem volt jó, ahogy a 214-esből pedig mindkettőt, mert nem voltak jók. -
Raulblanco7 #3711 Statokat, talenteket se sajnáld, az a lényeg, had lássuk. -
#3710 Mondjuk ott vannak a valódi csalók, akik aimbotolnak meg egyebek, és ott is hiába keresed az értelmet, mint ahogy a való életben is sokan cselekednek tök értelmetlen dolgokat .... emberek :) -
#3709 Azt ugye tudod, hogy egy 180%-os esély növelés mondjuk egy 0,5%-os droprate mellett legjobb esetben is kb 1,4% lesz ... ami még mindig nem sok. Nem tudom itt milyen a droprate a ritka tárgyak esetében, de nem kell ezektől a módosítóktól csodákat várni :) -
Tyrant01 #3708 Ez esett most :-)
-
#3707 Valami Daily? 0/3 .. :-) -
#3706 a főhadiszálláson van, alul -
macylacy #3705 Hol van a jutalombevalto kereskedo ??? -
macylacy #3704 Vettem ubisoftos oltozeket hol talalom azt irja a jutalombevaltonal de az hol van .?! -
#3703 Valaki game? : - ) -
#3702 Szépen végigmentem a játékon. Kiélveztem a PVE minden szeletét. Néztem az utcát, lőttem a képeket, tetszettek a küldik, a DZbe meg bejárok azért, ami kell. Alapanyagot sokkal jobban lehet gyűjteni alkatrész scavenging közben a hülye bandáktól, mint DZben. stb. Nem érdekel más mit csinál. De amikor én L15 voltam, más már rég sárga HE szettben rohangált.
Ott volt az SWG. Mindenki grindelt a jediért. Nagy unszolásra elkezdtem tolni én is, egyik szakmát a másik után, erre a vége előtt bevezették a falut, ahol FÉL év alatt force sensitive-vé lehetett válni. Csak most műr fél év alatt. Szóval, hogy ki baxik ki a játékosokkal, az nézőpont kérdése. -
Nicco #3701 És pont ezek fogják kiásni a sírját egy alig egy hónapos, egyébként jó játéknak. Szerintem vagyunk egy páran, akik most dühöngenek, hogy megint csak exploitolni tudnának a játékban, nem pedig játszani. A egy másik része a játékosoknak tolni fogja az exploitot, amíg lehet, aztán ráun az egész játékra, mert már nincs kedve várni a következő patchig, amikor "minden jó lesz". Ja, és persze mindenkinek ott van már a listán a másik játék. Ubi meg dörzsöli a tenyerét, hozott pár milka eurót a cucc, mindenki elment, le lehet kapcsolni a szervereket, a dolgozók meg nekiállnak a The Division kettőnek, persze, előkapnak egy másik Tom Clancy könyvet, ami alapján csinálnak egy "tökéletes" játékot. Nem baj, majd 2019-ben azzal végigjátsszuk ugyanezt... -
#3700 Ja, ráadásul 12-én volt fix, és még azt is elqurták. :) -
#3699 Vegyék el. Fogtam, betettem a stashba. Hozzá se nyúltam. Ott van mind a kettő. Ki is tilthatnak. Két másik MMO is ott van a listámon, és van pár singli amit szívesen befejeznék. :) -
#3698 Megj. a legtöbb cucc ami rajtam van, jobb, mint a két zöld ami ma esett. -
Nicco #3697 És ez feljogosítja őket, hogy szétcsíteljék magukat, és ha esetleg elvennék tőlük, akkor felháborodjanak? Bár nem olvastam el az EULA-t, szinte biztos vagyok benne, hogy a készítők belefoglalták: ilyen esetben akár véglegesen kitilthatnak valakit a játékból. -
#3696 Azért egy-két dolgot szögezzünk le: nem a játékosok készítették az új küldit, hagyták benne a fedezék bugot a kezdetek óta, és nem a játékosok olyan hülyék, hogy nincs fix egy óra után.
Ráadásul nem dob annyira jó dolgot a küldi, hogy tényleg mindenki überben rohangáljon. Ráadásul a receptet (nem kell hozzá tech) párszáz phoenix kreditét meg lehet venni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.14. 20:19:30 -
Nicco #3695 Pár arc... holnaputánra a játékosok ötven százaléka lesz über gearben. Mert csalt. -
Nicco #3694 280 pc elég semmiség. Mondom ezt úgy, hogy napi 50 körül szedtem ki. Feleség, gyerek nekem is van, max. hajnalban tudtam rendesen játszani (értsd: nem kellett 5 percenként felkelni). Ettől függetlenül nem fogok exploitolni, csak hogy igazságot szolgáltassak magamnak.
Vicces példa, de ez kb. ilyen önbíráskodás. Kibaxtál velem? Én is kibaxok veled. Szerintem a dolgok nem így működnek. Azért, mert ők elvettek tőled valamit, még nem vagy feljogosítva, hogy te is ugyanezt csináld velük. Persze, ha engedik, tedd meg, ha valakit boldoggá tesz, hogy úgy szerez egy csomó pixelt, hogy nem kellett küzdenie érte, hát tegye. De mint egy megboldogult nagy ember mondta: az emberek a cél elérése közben sokszor elfelejtik, hogy az odavezető út az igazán fontos.
Ha pár nap múlva mindenki 230+ gs-ben szaladgál, már nem lesz értelme játszani. Itt nincs aréna... itt nincs extra challenging, vagy achievement, amit el kéne érni, hogy neked legyen, a másiknak meg ne. A játék élvezetét az adja, hogy eléred a célt (itt: jó gear a karakterednek, amilyet te építeni szeretnél), ha ez holnapra megvan, mi lesz holnapután?
-
#3693 Március 8án jelent meg a játék. Pár arc meg rá két nappal már fullos 30as gearben rohangált. Mindeközben a CS-ük nem reagál a hibákra, ha eltűnik valamid, leszarják. A sárga kraftolt zsák esetét, ill. a többi baromságot már nem is említem. -
#3692 Azt, hogy 184-187%os scavengingel mit dobnak a named bossok (pl. faxom sárga advanced performance modokat ma egész nap), már nem is említem ... A zöld cuccok amik estek a páncélautóból meg felejtősek. -
#3691 Nem akarlak elkeseríteni, de amit írsz akkor lenne korrekt, ha tökéletes lenne a játék. Először is a fedezékes bug kezdetek óta bent van.
De menjünk sorban.
Pár napja napokon át nem volt daily. Aztán tegnap 3x b.szott ki Russian Consulateről csapatostul Hornet előtt egyel, csak mert ŐK benne hagytak egy olyan bugot, hogy 4 sárgát dobált a főboss (Hornet), és éppen javították és kivágtak mindenkit. 3x. Az már 100 phoenix minimum. Plusz a nincs daily 3 napig, az minimum 45, de inkább 60x3. Máris 280nál járunk, csak múlt hét péntek óta amit buktam MIATTUK. Eddig egyetlen exploitot nem használtam ki, ma viszont elegem lett a DZ közepén kib.szások (heti 5-10x full tele cuccal a hátamon), küldiből kib.szások volta miatt, stb, így amit lehet, én is visszaveszek. Ha levetítem, hogy hétköznap napi másfél óra időm van erre, akkor kapják be kategória náluk, nemhogy nálam büntetendő. Most is csak azért több, mert a gyerek miatt itthon vagyok.
Persze lehet ezt ipari méretben is űzni, de az vesse rájuk az első követ, aki mindennel tökéletesen meg van elégedve ingame, és visszaadott mindent amit valaha is keszedett egy MMOból.
Egy, max. két nap, és javítják. -
Nicco #3690 De mit javítanak ki, ha nem vesznek el mindent, amit csalással szereznek a játékosok? Utána maximum azokat büntetik, akik vagy nem csíterek, vagy újak. Ezt az egész patch dolgot resetelni kéne, hogy helyrehozzák ezt. Megteszik? Soha. A játékos bázisuk 90% csaló, nem lesz mit eladni, és nem lesz játékos, ha ezt megteszik. RIP TCTD. -
#3689 "Mi lesz a következő egy hónapban?" hibajavítások. :( -
Nicco #3688 A hangsúly a csaláson van. A játék alapja a folyamatos fejlődés lenne. Örülni, mikor először tolod le. Örülni az új gearnek. Fejlődni, hogy majd a kihívás szinten is menjen. És mikor az megvan, már azt farmolni, hogy készen állj a következő szintre, ami majd jön, egyszer. De így holnapra a játékosok fele készen lesz a következőre, aminek csak a nevét ismerjük. Mi lesz a következő egy hónapban?
Mást se látok chaten, mint kinek mennyi az electronics, hogy minél jóbb cheater legyen a csapatban. Szánalmas, undorító, hihetetlen. Nincs már más csak a Falcon, csalással. Gz Obisoft, ha erre nem lépnek semmit, tényleg elkúrták a játékot. Még egy ideig Dz-ben a csíterek ölik egymást, mi, akik meg nem csalunk, vagy már meguntuk és inkább játszanánk, keresünk egy másik játékot.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.14. 19:43:34 -
Nicco #3687 Órákon belül? Bekerülnie sem lett volna szabad. Ma akartam nekikezdeni komolyabban foglalkozni a Falconnal, de teljesen elment tőle a kedvem. Minek? Ugyanaz lesz, mint a régebbi exploitoknál, jön egy okos ember, aki megmutatja, hogyan tudjuk lerendezni leggyorsabban, mert csaljunk, aztán linkelhetem a sok új, überfasza geart valami weboldalra. Lesz 240 gs-em holnapra. Aztán mi lesz? Újabb egy hónap unalom, vagy több. Szart se ér így az egész. Szerencsére a fizetésemet megemelik hamarosan 85%-kal, így legalább van minek örülnöm, ha már játszani nem akarok egy jónak indult játékkal. Ja, meg befizetem megint Blizznek a havidíjat, mert nem gyűjtöttem elég goldot. -
#3686 hát a " csalással" együtt is beletelt vagy 2 órába szétszedni hardon a páncélkocsit, és a végén egy elég redva set páncélt dobott. úgyhogy kétlem, hogy nagyon nagy előnyre tudnak tömegek szert tenni. de lényegében igazad van. -
#3685 Én sem értem mi ebben az élvezet ... mi értelme van összeharácsolni így a geart ... nem a játék élvezete lenne a lényeg, és ezt követően a gear a jutalom? A kifarmolg cuccal amúgy is csak ugyanazt tudja majd szintén csinálni, ismételgetni, szóval tök értelmetlen.
Azt sem értem, hogy 2016-ban miként lehet ennyi idő után is élesben egy ilyen bug ... ezt órákon belül hotfixelni kellett volna. -
Nicco #3684 Ezek után remélem, hogy egyből jön hotfix, server reset és büntetés az exploitot kihasználóknak. Ha megint az lesz, hogy mindenki napokig exploitol és semmit nem kap érte, akkor ez a játék halott, én meg buktam a pénzt, amit fizettem érte. Semmi értelme nincs így megpróbálni JÁTSZANI a játékkal, és esetleg élvezni, hogy valamit meg tudok csinálni, amikor minden ember összeszedi egy nap alatt a legjobb cuccokat, miközben nyilvánvaló csalással éri el azt. Nem mellesleg, ha két nap alatt full gearben leszünk, mit is csinálnánk majd a következő patchig/incursionig? Mehetek DZ-be, ahol a sok exploitos szarrá gankel... kösz, asszem akkor inkább megyek vissza a jó öreg WoWhoz, ahol az ilyenekért bannolták az embereket. -
#3683 Felvettelek, de mindjárt fürdetés. :)
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.14. 19:24:59 -
#3682 jössz? -
#3681 Challenging? :D -
#3680 oké megyek -
#3679 aha pls :)
-
#3678 segítsek? -
#3677 istenért nem tudom átrakni az üvegen a fedezéket..
-
#3676 aha működik