The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
AZ ECHO jelzések nálam bugosak, ez miért van? csak nálam van ez?

Egyébként a netsebesség hatással lehet arra, hogy a játék lassabban tölti be a részleteket meg a területeket? Érdekes módon, otthonról (25MBit/s) nem jön elö ez a probléma, pedig ugyanúgy laptopról játszom, mint most a melóhelyen (2.5MBit/s). Otthon is, meg melóhelyen is WLAN-ról megy.
Nem hiszem, hogy gép hibája lenne (i5 2,7Ghz, 16GB RAM, R9 M375 2GB, Win8.1), grafika low beállításokon, de korábban mediumon volt, most még a felbontást is levettem 1600x900-ra 1920x1080-ról, de ez se segített. Tényleg csak arra tudok gondolni, hogy a netsebességgel függ össze a dolog. Ettöl függetlenül baromi idegesítö csapatjáték során.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.27. 16:45:41

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Nekem annyi volt a mai challenge, hogy bejelentkeztem randomra, majd berakott partiba, nem tudtam eljutni a partihoz, mert minden ajtó zárva volt a konzulátuson, majd kb. 5 perc össze-vissza rohangálás után kiírta, hogy Mission Completed és megkaptam az arany cuccot. 😊

Az viszont iszonyat zavar, hogy nem tudok rendesen partyzni, mert akármennyire is leveszem a grafikát meg minden, még ennek ellenére is rendszeresen beesek a térkép alá, ami persze csak hátráltatja a csapattársakat, mert várni kell rám.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.03.27. 16:23:13

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nekem amennyire tetszett a játék, most úgy érzem félre rakom, eszetlen loot szerzés megy a dz-ben, és aki meg elérte a számára jó szintet, öldösi népet, valamint jellegtelen lett a játék, nincs semmi értelme a dz-nek azon kívül, hogy minél nagyobb szinted legyen, a pénzed gyűlik, de nem tudod elkölteni, a credited meg sosem lesz elég.....
Utoljára szerkesztette: kishubi, 2016.03.27. 16:11:21
bugos kicsit, 1 óra alatt most kezdjük a harmadikat. valahogy megcsinálták hogy 2 csapat egyszerre van bent, 8-an elég gyorsan haladunk 😊
Még vegyesen 30-31, de alakul majd lassan 😊

Ezek a 200k-s statokat én se értem.
Utoljára szerkesztette: Daermon, 2016.03.27. 16:04:02
Gubberx
4. feloszlatott party után feladtam 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Wanted
Napi kihívás: Orosz konzulátus: 2 óra szívás után kész!

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Ezek a high end felszerelések 30-as vagy 31-esek? Írtad hogy AK-val 144k de valahogy kevésnek tűnik így hogy ennyire firearms-ra van felszerelve. Nálam jóval kevesebb a firearms, de szinte azonos a dps,
Azt viszont egyelőre el nem tudom képzelni hogy hozzák össze a chaten látható statokat amiket írkálnak.
250k dps és 100k hp-t írtak.

Az enyém jelenleg 3db 30-as és 3db 31-es gear.

Ha van valakinek egy jó magas statos karaktere legyen kedves ossza meg a statokat, jelenleg nem igazán tudom elképzelni hogyan hozzák össze egyesek az ilyen 250k - 100k-s statokat.
kreditért a 2 aranyt tudod megvenni, más hasznát lvl30-on nem láttam még. dz founds szintén semmi haszon lvl30-on, előtte vettem egy két jobb cuccot szintezés közben tőle. lvl30 után szimplán veszel belőlük olcsó kék vagy lila cuccokat amiket aztán bedarálsz craft alapanyagnak hogy legyártsd a tökéletes felszerelést, más hasznát nem láttam egyelőre. craft eléggé viszi a highend alapanyagot, valamelyik nap legyártottam 5 fegyvert csak hogy a jelenlegi alapsebzéses 8500-as helyett legyen egy nagyobb 8600-as.
felszerelésből szintén addig kell gyártani amíg minden statja tökéletes nem lesz, max 1 térhet el amit aztán a recalibratornál rollal helyrerakhatsz, bár highendet még nem csináltam, de gondolom ott is csak 1 statot változtathatok vele, mint a többi felszerelésnél.
Mikor próbáltad utoljára? És hogyan? Böngészőből, vagy Uplay-ból? Nekem a végén a season pass vásárlásakor már brazil TB számot kért!! generáltam 1-et, de ez már bőven nem szürke zóna, egy ilyenért szerintem simán felfüggeszti az acc-ot az Ubi, ha megbuksz.... nem is ott vettem meg, 3 rugó ennyit nem ér meg.... ráadásul a 10 éves amcsi paypal accountomat is elvesztettem miatta, mert a paypal "gyanús" tevékenységet észlelt Sao Paulo mellől... ezért felfüggesztettek, amíg nem küldök be egy amcsi útlevelet, vagy jogsit, vagy army id-t... úgyhogy ha csak nem vagy tengerészgyalogos, én nem javaslom...
Maxtreme
Okés megfogadom köszi 😄

Na meglett a DZ rank 50 végre 😊 Fegyver egyenlőre maradt a Midas.
Ilyen a kari most:
Prince23
Jó tanácsként, körzetről körzetre haladj... Ahogy küldenek ki körzetre a district őrmesterek...

Maxtreme
Közben a PH-n is írták hogy kitartónak kell lenni és jó lesz. valóban 😄

Titan
Nyugi... Én kb. 10x néztem meg a helikopteres mozit az elején....

Probald ujra, neha nekem is csinal ilyet
Maxtreme

jó lesz ez...
Az első movie után ez fogad. Próbáltam már restartot, mindent.

Esetleg szerver karbantartás zajlik?
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.03.26. 22:19:23

Maxtreme
No bezsákoltam egy példányt én is, kíváncsi leszek mit is tud a cucc. 😊
Őszintén szólva eddig annyira nem mozgatott, de havernál kipróbáltam és kifejezetten tetszik.

MarkBlade
De a két arany fegyó nem változik.
Írja, hogy mikor változik a készlet. Nekem 4,5 óra múlva.

Lootoltam DZ-ben egy jó Midast (normális Vector nem akar craftolodni, pedig ma 15-öt csináltam). 130k dps-em így most, AK-val 144k. De valahogy a +crit miatt a Midast jobbnak érzem. DZ rank 48 végén vagyok, úgyhogy holnap reggel-délelött a napik után elérem az 50-et és kánaán... 😄
Ez rémlik nekem is. Akkor ezek fixek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

MarkBlade
Két fegyver van nála de az nem változik. Egy rohampuska meg egy Lmg.
Én most néztem és eddig nem volt nála sárga high end cucc....Na majd figyelem, hogy változik-e.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát nekem az semmi jót nem ad és amióta megvan ugyanazokat árulja pedig változnia kéne a kínálatnak
De hiszen lehet....A bázison a security wingben (nem a darkzone vendor, hanem a másik).

Azért az elég gáz, hogy lvl30 szint után nem tudom elkölteni a creditet csak halmozódik a számlán. (600000zsozsó van)
Talán az lenne egy jó megoldás, hogy drágán ugyan,de crediten is lehetne vásárolni arany cuccokat nem csak phönix krediten. (pl. 90phönix vagy 50ezer credit)
AnuluWork
Viszont DZben ismét előjött. Faxa volt. Destroyolhattam 6 cuccost, amiből egy sárga volt. 😊

Elvileg nem szabad 40 item fölé menni craftolt backpackkel.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Maxtreme
és azt hogyan? 😊
G2A-n gondolkoztam még, csak az a gáz hogy ott (sem) vásároltam még, szóval 1-2 dolog nem tiszta.

Uplay Brazil
Maxtreme
Srácok hol lehet legolcsóbban PC-s kulcsot vásárolni? Lehetőleg olyan hely kéne ami megbízható. (az sem baj ha van valakinek fölös kuponja, aztán ledeal-eljük 😄)

Az könyű volt.
Mai napi kihívás: Madison kórház nehéz fokozaton. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#unalmas>
Gubberx
Észrevettem, reggel 8 óta próbálok kimenteni egy arany fegyót de nem merek kimenni 😄

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Ma rogue hegyek vannak DZ-beb 😄
minket challenge mód közepén cseszett ki
A szerverrel tényleg lehetne már csinálni valamit, jelenleg is partyzunk 3-an DZ-ben, a tetö tele sárga NPC-kel a kimenekítési zónánál, erre nem ledobott?

Jaj amilyen jól indult a játék annyi baj van vele. szerver lagok, bugos napi küldik, bugos stat kiírások, disconnect cunami, stb. az előző patchel sikerült visszalépni kettőt ......
KiruHoshino
Sziasztok. Én fel tudok ajánlani egy TS szobát. Ha van kedvetek gyertek ide.
IP: 87.229.104.163:9991

Jó játékot.

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Ezt én is szerettem volna kérdezni. Most lett meg a lvl30, még egy kicsit kell dolgozni DPS-en meg HP-n, de szeretnék csatlakozni DZ-be meg dailykhez/challenge-hez. Fel akartam lépni az elöbb említett TS-re, de nem történt semmi, nem tudott csatlakozni. 😞

Sziasztok.
Mi lett a
Magyar Királyi Hadsereg Multigamer Klán
ts3.puma101.hu
TS sel?

Van más TS amin aktív élet folyik?
Utoljára szerkesztette: zamballa82, 2016.03.26. 12:50:01
AnuluWork
Gyorsutaztam, aztán álltam, írtam a fórumra, aztán hopp,közben megjavult. Előtte ment ticket, vagy olvasták a forumon, de meg lett minden. Érdekes. 😊

Craftolt high end hátizsáknál van ez a bug állítólag. Franc tudja... 1,5 hete craftoltam és semmi gondom nincs szerencsére.
AnuluWork
Ruszkik öltek meg tegnap DZben utoljára. Miután az egyikek reviveltem. Semmin sem csodálkoznék, ha valami bug miatt simán kilootolták volna minden high end cuccosom is, melyet csak bejelentkezés után veszel észre.

Az a legdurvább, hogy hiába írtam nekik, nyoma sincs ...

AnuluWork
Aham. De nem tegnap. A hét elején. De tegnap mentem dzbe, és ma reggel ez történt. De más is járt így, olvasom a fórumot. 😞

Húsvét van, azért fájó nagyon. Délután már család. Áh, lehet, hogy hagyom a francba a játékot, ha nem oldják meg gyorsan ... Roppant dühítő. Utálom, ha egy online játékban eltűnnek a dolgok. A support meg ...

Nem a MY QUESTIONS résznél kell ask a quastiont feltenni, ha jelenteni akarok? Ticket? Nem jelenik meg a kérdéseim között, és nem jött fel értesítő sem. Ritkán van bajom az ubival. Utoljára a black flag összes játékmentésem tűnt el, de ott konkrétan bugos a felhő, de szartak rá. 😞

nem azert mondom de xbox-on is kapunk a haverral folyamatosan olyan hibauzeneteket hogy igy meg ugy nem megy a szerver. aztan ujra probalkozva meg belep. marha jo a szerverpark azert... 😞
Nagylaci
Kraftoltál mostanában hátizsákot?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

AnuluWork
Ugye itt mindent a saját szerverén tárol a játék? Hibaüzenettel léptem ki tegnap este, de franc se gondolta, hogy van jelentősége, mert rakat ilyet kaptam március 8. óta.

AnuluWork
Mi ez a fax support? Küldöm a questiont, ticket, tök mindegy minek hívjuk, és nem kapok ennek kapcsán semmi üzenetet?

Minden beszart az ubinál?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.03.26. 09:01:14