7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3755 Elindítja, de azok nem tudnak átmenni a falon.
Ez viszont nem normális. Ilyenre nem lehet rájönni csak úgy... Elgondolkodtató... -
#3754 Ez nagyon meleg ha működik :) Nem azt írta ha sebzed akkor elindítja a mobokat. oszt ennyi.. -
#3753 Ennyit arról, hogy javítottak EGY glitch -et a Falcon Lost -al kapcsolatban... :)
De nem arról volt szó, hogy ezután az APC -t nem lehet majd fegyverekkel, képességekkel sebezni?! Mert akkor ennek sem szabadna működnie. Más kérdés, hogy a fenébe jönnek rá ilyenekre a játékosok? Mennyire kell pihentnek lenni ahhoz, hogy ezt megpróbálja valaki? -
#3752 Azzal. :D -
#3751 Police Academy-t mikor javítják? Vagy azzal javították, hogy levették challenge-ről? -
Ragnaer #3750 [Changelog] April 15, 2016 Maintenance
Here is the list of changes that will be implemented with the hotfix on April 15:
Falcon Lost
Fixed an exploit where players could attack the APC without triggering new waves of NPC
Fixed a bug where the Weekly Reward for Falcon Lost was not granted correctly
Missing characters
Fixed a bug on Xbox One where players could no longer see their characters. Please note that in order to fix this issue, we restored the account data of the affected players to that of April 12, 12pm CEST | 6am EDT | 3am PDT -
Betyar070 #3749 Ma 4x farmoltam a sólyom küldetést, mindig Taktikus cuccot dobot. Remélem más fajta zöld is pottyan majd. ( Nomád, Csapásmérő...stb.) -
#3748 most vajon javítják a glitch-et? :) -
#3747 Érdekes mert kihívásban sem durva. A páncél része ugyanannyi mint hardon.. A HPje több a tanknak. De 4-en 1/2 óra alatt simán letoltuk.. -
#3746 Pont írni akartam én is szerintem ennyi volt. De az az igazság hogy szerintem ez így a küldi ahogy van nagyon durva.. Legalább 5 csoportonként kellene egy ellenőrző pont hogy ne legyen már ekkora szívás..Akkor már nem is biztos hogy glichelnének az emberek.. -
#3745 minden boss DZ ben dob. mész pár kört és ott 80% a 30 as szintű azaz 163 pontosok esnek kb 9%ban 31-es azaz 182 pontos és kb 1 % hogy kiesik a 32-es 204-es arany tárgy. Ha küldiket mész kihívásban akkor a végén a boss dob egy 31-est vagy zöld set itemet. amihez nagy mák kell. -
#3744 Hard egyedül 40k feletti electronics háttérrel: 30-38 perc
Kihívás ezek szerint durva. :)
Amúgy meg server down. Szerintem javítják ... :) -
#3743 Valaki összefoglalná a lényegét az arany/30-as/31-es szint-nek? Főleg a 30-31-es szintű cuccok érdekelnének. Honnan lehet beszerezni őket, hogy különböztethetők meg a sima arany cuccoktól?
A patch előtt ugye voltak a zöld, kék, lila és arany cuccok, plussz az egyedi névvel rendelkező fegyverek. A patch után 2 napja játszom, csak a boss-ok és a napi küldetések adnak arany cuccokat, de azok is általában valamilyen használhatatlan fegyvertok, tédvédő, hátizsák cuccok. A DZ-ben körözök órákat és ott sem hullott semmi értelmes. (Pedig nem vagyok valami nagy szinten, 170 körüli a pontom, amit levittem egy zöld pisztollyal 160 alá.)
Hol lehet az arany cuccoknál jobbat loot-olni?
A zöld szett daraboknak még hírát sem láttam, csak a megvehető receptjüket. Ezeket loot-ból nem lehet összeszedni?
-
Ackronikon #3742 faszom már , 30 perce léptem be és azóta 5 bugos napi küldi utána végre elindul egy challenge mód majd a közepén kidob mindenkit és kezdhetjük elölről .... imádom -
Conqvistador #3741 Nem érdemes Kihíváson tolni akkor elég Hardon is nem? :D -
#3740 Jaja, délben kezdtem. -
Conqvistador #3739 Ezt most toltad végig? :D -
#3738 Egy kecseg csíter naplójából:
Lement Falcon challengingben egyedül. 5 és fél óra volt. 5 és fél óra tömény unalom. Ha wow-os hasonlattal kellene leírnom, akkor egy olyan 5 és fél órás boss fight, ahol healbotként semmi más feladatod nincs , csak a tankba időnként belehealelni egyet. Mondjuk 15 másodpercenként. Az igazi izgalom az utolsó fél órában jött el, amikor már ráparáztam, hogy nehogy valami baj legyen (áramszünet, ledob a net, a szerver, az asszony, stb).
Igen, csíter vagyok. Most már mindenkit alázni fogok DZ-ben mert olyan droppok voltak, hogy egyből felöltöztem vasemberszerkóba.
Loot:
- egy gyakorlatilag semmit sem érő GS 240-es zöld hátizsák vérzésellenállással, meg minden földi jóval.
- egy 'Rendőrségi T821' géppisztoly remek sebzéssel, és használhatatlan tulajdonságokkal (Meticulous, Restored, Capable) GS 204
- egy zöld fegyvertok, ami még használható is, persze ha Electronicra gyúr az ember GS 214
- egy 'Csúcsminőségű állóképesség módosítás' Egyedi képesség nyersanyagnöveléssel
- egy csúnya, kakafoltos kabát (nekem, aki pulcsiban járom az utcákat :D )
Lehet kövezni :P -
#3737 Értem. Most töltöm egyébként, 8GB-nál tartok. -
Conqvistador #3736 Alacsony szinten sajna nem igen tudnak segíteni. Ha egy level 30assal mész akkor az ellenfelek is 30as szintűek lesznek ami neked 1 lövés kb a 15. szintig és fekszel. Hacsak nem találsz olyat aki egy új karaktert felhúz és vele mész. De PVE-n level harmincig simán érdemes menni random játékosokkal is. -
#3735 Hali, valakivel lehetne menni játszani? Most venném meg, de nem vagyok benne biztos, hogy tudnék valakivel játszani, és ezt jobb többen játszani, illetve aki tud segíteni(Attól függetlenül, hogy Magyar). -
#3734 Az outfit pack-ekhez amit adnak táskákat, azok milyen szintűek? Most megint kijött két DLC, az egyikben van is egy két jó cucc, de ha azokhoz is LVL5 táskákt adnak mint az előrendeléskor akkor nem sok értelme van :) -
ricsa008 #3733 egy kis off... Az uj NV driverrel minden rendben nincs összeomlás meg hasonlok ? -
zenoka #3732 En szivesen partizom, hasonlokeppen latom a jatekot.
szinten kisgyerek van nalunk igy csak estenkent 8-10 kozott van game mondjuk 7bol5szor.. gearscore168-es nem vagyok hc player... tehat nem kapok agyfaszt ha wipeol a csapat.
uplay Dompi_apukaja -
Nicco #3731 Tényleg nem értesz. De én vagyok a buta... logikus.
Megpróbálom elmondani még egyszer: van egy játék, amiben lehet játszani egyedül. De vannak részei (challenging mission, incursion), amik kifejezetten a csapatjátékra építenek. Én 2005-től folyamatosan csak online, többjátékos játékokkal játszok, ezeket szeretem. Ez a játék hetek óta lehetőséget biztosít az exploitokra, amik az én véleményem szerint nem szórakoztatók.
Belépek a játékba, keresek egy csapatot, hogy játszhassak másokkal együtt. Megvan a csapat, 4-ből 3 ember exploit mellett dönt, én nem, vagy kilépek magamtól, vagy kirúgnak. Kezdem újra, megint ez a helyzet. Ezzel elmegy az amúgy elég kevés játékidőmből 15-20 perc, amikor is elegem lesz belőle. Kilépek, és nem megyek vissza. Az én döntésem, hogy nem akarok ezzel játszani, mert nem szórakoztat. Ha másnak jó így, hát játsszon, szíve joga eldönteni, mit akar csinálni.
Remélem sikerül kihámozni a lényeget a mondandómból: mivel én csapatban akarok játszani, kihívásokat teljesíteni és ezzel fejleszteni a karakteremet, nincs vagy csak nagyon kevés lehetőségem van ezt megtenni, mert mindenki inkább kihasználja a bugokat, hogy gyorsabban fejlessze a karakterét. Persze, szerezzek olyan embereket, akik hasonlóképpen látják a dolgokat... itt is látom, milyen sokan vannak ilyenek, mindenki exploitra keres csapatot, szóval hagyjuk ezt. Ha meg egyjátékos játékot keresek, akkor találok ennél sokkal jobbat is.
De a lényeg: játsszatok a játékkal, mert nektek tetszik így, nekem nem, de ez az én gondom. Csak gondoltam, elmondom a véleményemet egy fórumon, azért írtam le ezeket.
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.15. 13:34:00 -
Conqvistador #3730 Egyátalán nem értelek.
Annyi mindent lehet csinálni a játékban a Falconon kívül. Ha mást nem szépen bejárni a terüeltet PVE zónában és nézni a grafikát. Néha csak úgy 5-10 percet sétálgatok azt ha elém kérül pár 25ös szintű ellenfél oneshotolom Őket fejbe a város elég szép ahhoz hogy már csak végigmenni is érdemes legyen rajta. Ha ezért nem játszol mert más másképp csinálja akkor buta vagy. Az életbe nem zavar, hogy a politikusok sza.rrá lopják magukat míg te megdöglesz a melóba a munkahelyen? Kit érdekel mit csinál más? A játék alapjában egész jó akkor meg? -
#3729 Működik. -
Nicco #3728 Tőlem aztán exploitolhat mindenki, ha szórakoztatja, és hagyják neki, tegye. Én viszont nem akarok, mert nem élvezem, nincs benne semmi, amitől jól érezném magam. Ergo inkább be se lépek, mert akárhányszor keresek csapatot, mindenki azt kérdezi, ismerem-e, hogyan lehet kihasználni a bugokat, mert ők bizony azzal fogják farmolni Falcont. Előttem meg Consulate-et, előtte meg Police Academy-t. Tegnap délután kiléptem a játékból, és szerintem egy ideig nem is megyek vissza, ha egyáltalán visszamegyek. Én azért játszok egy játékkal, mert kikapcsolódásra vágyok. Viszont így meg nincs benne kihívás, nem szórakoztató, hanem csak valami kényszer, amit azért csinálok, hogy majd egyszer jobb legyek a játékban? Azt inkább nem kérem, köszi szépen. Az meg, hogy órákat tököljek egy-egy jobb cuccért csalással, végképp nem szórakoztat.
Mindenesetre nektek további jó játékot, exploittal vagy anélkül. -
Raulblanco7 #3727 Munkahelyen vagyok, fórumozni van időm, játszani azért nincs, majd este :) -
Conqvistador #3726 Ha gondolod 1 kört mehetünk gliccselni. Az előbb egyedül el se indult a falcon küldi...
Ezen a néven vagy? -
Raulblanco7 #3725 Hardot megcsináltam rendesen, csak mellette volt 5-6 másik próba ami nem sikerül, mert többségében az emberek idióták vagy bénák, de inkább a kettő együtt. Egy shotist sem tud egyedül lelőni még hardon sem, hiába írod mondod mit kell csinálni, nem csinálja, csak fedezékben vár hogy történjen valami.
Challenginget 1x próbáltam, a 3 balfasz az alagútban meghalt a 2 shotis ellen, szóval nem is mentem tovább inkább kiléptem.
Igen, szívesen csinálnám rendes csapattal, mehetünk bármikor, de amíg nincs rá esély, mert kevés a rá alkalmas normális játékos, addig megyek glitchelni ha lehet. Szívesebben baszom el az időm DZ-ben a csalva szerzett szettel mint szentlelket játszva szenvedjek a balfaszokkal a sorra elbukott küldikben. -
Daermon #3724 Igen majd. Este fél 6-6 fele leszek online. -
Conqvistador #3723 Mért nem lehet egyedül elindítani ezt a Falcon küldetést? Valamit én bénázok? -
Conqvistador #3722 Meg kell nézni nem tudom most keltem meló után 1et még mennék próba cseresznye ha nem nem. Sajna nincs időm napi 12órákat játszani mint vérpistikéknek. -
#3721 müködik még?Azt olvastam ezt SOS javítani fogják. -
Conqvistador #3720 Ketten úgy 35-40 perc kb. Érdekel 1 kőr?
De akár DZ re is szívesen mennék valakivel.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.15. 11:44:22 -
Daermon #3719 Ezt a falconos glitchet megnéztem. Jópofa. De egyedűl elpöcsöl vele az ember egy darabig gondolom. -
Conqvistador #3718 Valaki falconozni? Simán vagy gliccselve hardon? Mindegy de szívesen mennék egy kőrt :D -
pockanywi #3717 "szívesebben csinálnám rendesen" - de inkább glitchelve csinálod, mert így az egyszerűbb, ez a könnyebb módja és így hullik erőlködés nélkül az öledbe az, amiért más keményen "megharcol" még hardon is .
"Nem ettől leszel holnapra halhatatlan pvp-s" - Azért a set bónuszok elég durván felerősítenek, ami a DZ-ben igenis sokat számít azok ellen, akik nem rendelkeznek még a 3-as, 4-es bónusszal. Elég ha véletlenül kipottyan az adott setből 1 darab, nehogy isten 2, a másik kettőt legyártod hozzá a bluprintből és máris megvan a 4-es set bónusz. Lehet, hogy neked a 4 itemből 3 kuka volt és peches voltál, de ha más szerencsésebb, annak lehet, hogy 4 itemből 3 brutál lesz.
-
Raulblanco7 #3716 Addig nincs is gond azzal amit írsz, amíg nem kezded el telesírni a fórumokat, hogy de más se csinálja meg így és csalók és bannolják és szokásos butaságok, amit az ilyen emberek írnak. Én örülnék neki ha nem lenne ilyenekre lehetőség, de ha már van, akkor miért ne használjam ki.