7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3795 "jelentsd fel a céget" :DDDD
Utoljára szerkesztette: szomferi, 2016.04.16. 21:03:20 -
#3794 Kapnak ebből éppen eleget, de nem tudnak/akarnak tenni semmit. Le is lehetne tojni ezt a jelenséget, nem nagyon játszottam még semmivel ahol ne lett volna ebből az alja népből jó pár, de azokban nem is vesztek semmit ha a paraszt kinyír. A feljelentést meg gondolom nem gondoltad komolyan... -
Conqvistador #3793 Ezt a videót juttasd el az ubifos-hoz és tiltasd ki a fickót vagy jelentsd fel a céget, hogy nem tesznek semmit a csalók ellen.
Ki a netre minél több helyre. -
#3792 Azért amíg ez megy a PvP -nek csúfolt DZ -ben, szerintem nem a glitchek miatt kéne aggódni...
És ez egyáltalán nem olyan ritka mostanában sajnos. Ezt csak azért vettem fel mert ez még a csíterek között is külön szánalom, itt minden volt, valami buhera a sebességével, aimbot, RPM hack meg még ki tudja! Szóval most az van, hogy a játék még büntet is azért mert valami gyökér ezt csinálja velem. -
#3791 Az sgs néven vagyok. MarkBlade -
Conqvistador #3790 De akkor legalább csinálják meg úgy, hogy van egy bizonyos holttere a játéknak egy sáv ahonnan szépen sniperelhetsz vagy akármi. Átmész a falon ez ultra gáz :D
Amúgy milyen néven vagy a játékban?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.16. 18:45:47 -
#3789 Szerintem a fejlesztők direkt csinálják a hibákat. Gondolj bele mennyien játszák csak azért mert könnyebben meg lehet szerezni valami tárgyat és remegnek rá az emberek hogy még patch elött meglegyen.. lehet már a fele társaság abbahagyta volna.. -
#3788 Ha nem itt reklámozzák akit èrdekel úgy is megtalálj. Ha meg nem használod akár minimál szinten lemaradsz a többiektől sajnos..a játék nagy hibája a sok farmolás. -
Conqvistador #3787 Eleve 2016 ban nem lehetne megengedni egy profi fejlesztőcsapatnak, hogy egy karakter bármi formában átmenjen a falon.
Akkor a csalások jelentős része menne a levesbe.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.16. 18:11:35 -
#3786 kár, hogy ez a játék is egy glitch halmaz lett, meg az is hogy itt megy ezeknek a reklámozása... -
Betyar070 #3785 "Nem igaz." Sajnos nem, most is én lőttem csak rá és arany lett a végén. Talán ez a játék legnagyobb hibája. Nem jutalmaz. Nem veszi figyelembe ki hogy teljesít a küldetés során. Épp e miatt monotonná, unalmassá válik egy idő után, a játékélményt pedig felváltja a kényszeredett farmolási láz! A játék elején (story küldetés) tetten érhető volt a játékélmény, ma már csak az RND fügvény jutalomosztása, az áhítót répa hajszolása maradt. Kár érte.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 17:29:19 -
#3784 ez használhatónak tűnik :) este letesztelem :D
-
#3783 Más módszerrel :)
-
#3782 Mázlis voltam :D -
#3781 Nem 3-3 hanem 4-2 az arány. Csapásmérőből kell a 4 mert a 3 képessége a kemény ami megduplázza a fegyver sebzést. A taktikusból meg a fejes az első ami jó. A második csak az eliteken növeli a sebzést ami nem rossz de kár lenne érte a 4es szetett megbontani.
A legészakibb DZben rejtekház.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.04.16. 13:41:52 -
#3780 Nem igaz.. Gondolom most a normál bossokról beszélsz. Mikor 4 en megyünk akkor így valakinek kellene min egy zöldet dobni, de ez nem történik meg. Falcon meg fixen dobja a zöldet. -
#3779 A páncél mennyisége gondolom nem változott. Amúgy, minél többen megyünk be, annál nagyobb a kurva APC páncélja. Legalábbis ezt szűrtük le. Ha egyedül mész le, elkezded bontani, akkor a többiek nem tudnak joinolni. :) -
#3778 Bakter. Mellény 3 slottal. (Az már egy Slota. Bocs.) Kápd bé! :D -
Betyar070 #3777 Urak!
Többször megfigyeltem,hogy ha csak én sebeztem a boss-t, és nekem sikerült megölni is akkor mindig zöldet dobot !!!!
Ha csak a halálos lövést vittem be vagy sebeztem csupán akkor mindig arany volt a répa. Megtudja ezt valaki erősíteni ???
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 13:22:09 -
Conqvistador #3776 vagyis 3 - 3 darabot kéne összekombinálni.
De iszonyat sok cuccba kerül 1 tervrajz 22 szövet és 8 elektronika.
Amúgy lehet noob kérdés de hirtelen nem találom a templomot a térképen melyik szektor is az? :D -
#3775 Ez "csalás" :) Azért írom idézőjelbe mert a csapásmérő szet miatt van :D A képessége ha sebzel 1%al növeli a sebzést max 100% ig. Azaz egy jó fegyverrel ha folyamatosan találsz kijön a max. De így is brutál mert ellősz egy tárat és az már maxra húzza a képességet! Ezt vegyíteni a a taktikussal ami még megnöveli a fejeseket az brutál lesz.. -
Conqvistador #3774 Atya úr isten. Ez embertelen :D
Mennyi órád van a játékban? :D -
#3773 Most ezek vannak Midas a fegyver..
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.04.16. 12:01:49 -
Conqvistador #3772 Egyébként hogy nem tudják megoldani a fejlesztők, hogy ne lehessen átmenni a falon? Ez annyira szánalmas és amatőr hiba, hogy akár a pénzünket is visszakövetelhetnénk tőlük... -
#3771 Az azért vicces hogy falconra ha csapatot keresek 20-ból 18x glitch partyba rak, ha esetleg nehezen összejön egy party akik letolnák ott max 6. hullámig jutunk... Azt hiszem én feladom hogy valaha meglesz falcon akárcsak hardon is... :/ -
Conqvistador #3770 Az igen. De akkor sem vágom hiszen ha a szett 4 darabja DPS es akkor az hiányozni fog a Health ről. Vagy azt is újrakalibrálod health pontúra? Mert akkor az nagyon ütős volna. Most én 90-100k Dps és 93-110k Health között vagyok attól függően melyik cuccot rakom át.
Tudnál mutatni egy képet a cuccokról amik vannak neked? -
#3769 Nem.. 90k életerő.. mellé van 180k dps és 15k electronics.. A dps a set miatt felkúszik 308k-ra a képessége miatt.. 60% krit 200%crit damage és a fejlövésre 120% fejre 80k sebzések mennek folyamatosan. -
Betyar070 #3768 Ez nem egy programhiba, az ehhez hasonlókat a programozok rakták bele, majd lassanként kiszivárogtatják a haveroknak. Azok meg menőznek,hogy milyen ügyes bug vadászok.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 11:23:12 -
#3767 kihíváson a falcon lost nekem halál, elején egy lövés és fekszek :D -
Betyar070 #3766 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A főhadiszálláson illetve a templomban a különleges felszerelések boltnál tudsz tervrajzot venni. A sólyom küldetés végén is dobott már csapásmérő mellényt. A Lexington-nál is előfordult már csapásmérő cucc. ( térdvédő, fegyvertok) -
#3765 ez a fal glitch ugyanúgy működik, viszont, ha belelősz a tankba lelőnek :D
de két oldalról van két gomb azt meg lehet nyomni, azok mire valók? -
Conqvistador #3764 Hogy is lehet azt megszerezni? 2t tervrajzból 2t bemákolva?
Azt lehet tudni melyik kereskedőnél van tervrajz?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.16. 10:37:51 -
Betyar070 #3763 Tudom ezért gyúrok arra. A nomád is elég jónak ígérkezik, de az OP set szerintem a csapásmérő. ( a szet bónusz itt a legjobb )
Még két darab hiányzik és kész a szet :)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.16. 10:25:29 -
Conqvistador #3762 De ahhoz nyilván csak 30-35ezer HP társul...
Egyébként nem értem PVP be szinte semmi értelme a hp-nak 100K körül vagyok beállítva és a Mobok ellen elég jól bírom de egy rugó "szinte" one-shotol azért nem kéne annyit sebeznie. -
#3761 hát ez... no comment.. -
Conqvistador #3760 Lehet az egyik fejlesztő haverja, rokona és ismeri a project forráskódját és egyéb dolgait erre rájönni csak úgy lehetetlenség vagy egy kicseszett zseni :D -
#3759 Egyet értek. Ez belső dolog lesz. Amúgy a csapásmérő 4es set brutál kemény. A dps 306k..tudom csak szàm de érezhető is.. -
Betyar070 #3758 Egyetértek, itt valami turpisságnak kell lennie. Egy nappal a javítás után erre, így rájönni, szinte lehetetlen. -
Conqvistador #3757 Dögöljek meg ha értem mit láttam és hogy működik :D -
#3756 Más: nekem ebből a nagy falcon farmból (kb 5-6 hard és 1 challenging) bizony semmi hasznom nem lett. Most reggel összegeztem a dolgokat, rakosgattam a set itemeket, amiket sikerült "kicsalnom" a játékból és arra jöttem rá, hogy nélkülük (az eddig gondosan összeválogatott, gyengébb gearemben) erősebb voltam. Hosszú lesz az út, hogy a setekből olyan darabokat sikerüljön összekaparni (főleg egy ilyen, a játékban szerencsétlenebb játékosak, mint én), amiknek a tulajdonságai meghaladják a régi cuccokét.