7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
hawkie22 #3835 Nekem Blackmarket AK-74-el fejcrit 43K, testcrit 21K, viszont mesterlövésszel a legnagyobb crit-em eddig 680K volt. :) Ugyanezzel a fegyverrel, ami neked van. Van 3 Striker, 1 Tactician, 145K elsödleges DPS, 143K másodlagos DPS, 64K HP és 13K skill. -
Conqvistador #3834 Jó volna megszerezni a zöld cuccokat de gondolom nagy mák kell hozzá és a Falcon bizonytalan. Napi küldi dobhat zöldet jelenleg?
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.18. 12:45:42 -
Conqvistador #3833 Nem semmi több, mint 2,75x es a crited :D -
#3832 SMG-vel: test: 8300, test crit: 21000, fej: 16200, fej crit: 45000
Sniper-rel: test: 42000, test crit: 95000, fej: 158000, fej crit: 395000
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Raulblanco7 #3831 HP electronika érték még ok, de dps-t hiába kérdezel, semmit nem jelent. Illetve de, 1.1-ig tudtad hogy akinek 200+ az tuti gyenge játékos mert acc-t stackel, akinek kevés, az vagy gyenge vagy erős, attól függ jó gear + crit smg erős játékos, vagy gyenge gear és gyenge.
Mostmár nem tudni a striker szett miatt, mert az az smg-s crit buildet is megnöveli jó magas dps értékre.
Inkább azt kérd ilyenkor az embertől, hogy lőtérre menjen le, jobb szélen a közel lévő tábla emberre lőjjön és írja meg mennyi testre crittel és simán illetve fejre crittel és simán a sebzés. Ez a lényeg, nem az hogy a használhatatlan dps számláló mit ír. -
Conqvistador #3830 Így jelenleg mennyia DPS-Health-Elektro értéked? -
#3829 Több, mint egy óra. Nem mértem igazán, de többször haltam, míg rájövögettem a helyes taktikára. Striker 4-es bónusszal jóval egyszerűbb lenne, de ahhoz még kellene a kesztyű :( -
Raulblanco7 #3828 Baromi hosszú mennyi idő? -
Conqvistador #3827 Grat :D
-
#3826 Lincoln Tunel Challenging egyedül teljesítve. Baromi hosszú volt és idegesítő, a loot nagyon gyenge volt, de az élmény megérte :D -
AJensen #3825 Alapvető játékelemek hiányoznak még most is. Tengernyi a bug, amit legalább 3-4 naponta kellene javítaniuk. Laggol az összes szerver, sőt van olyan, ahol játszhatatlan. Temérdek csaló van, emellett ba**nak ők maguk kibannolni ezeket a majmokat, akik a normál játékosokon élősködnek. Tonnányi cheat van kint a játékhoz ingyenes meg fizetős egyaránt. Aztán, amikor szervert váltanál, akkor nem tudsz, mert a játék baszik másik session-be pakolni, mert a fejlesztők szerint egy szervert kell feltölteni. Köszönjük Ubi a hozzá nem értő munkát megint! Nem vagyok játékfejlesztő, de 15-20 éve játszom, és számtalan remek céget és játékot tudok felsorolni, akik kellő odafigyeléssel már alapjaiban egy balanszolt és tartalommal teli programot adtak ki. A Div nem ez a játék. Bolha fa**nyi tartalommal szúrják a játékosok szemét, de azt is úgy, hogy széltébe hosszába keresztül hugyozzák a játékosok, mert vagy mindenki elcsalja, vagy túllövik a szinteket. Én még azt is elfogadtam volna, ha fele ekkora térképet csinálnak, de 10x több tartalommal, normális szerverekkel, anti-cheat odafigyeléssel. -
#3824 már mondtad... -
#3823 Ez nekem jól felfüggesztette a fiókom 10 percre ... mivel nem adja már hozzá a fiókhoz a játékot, termékaktivációs hibát ír, x próba után meg letilt.
Szerk: ehh, csak este 9-ig volt :(
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.04.17. 23:29:09 -
m0hikan #3822 Eladnám uplay accountomat, Division játékkal. Ár: 10.000 ft
Full Striker (csapásmérő) szettben, plusz 6-7 zöld szett darab, fullos fegyver arzenállal, lvl 55-ös dark zone szinttel, rengeteg ruha és fegyver skinnel. Érdeklődni privátban vagy a 70/601 3008-as számon tudsz! Üdv. -
#3821 A Diablo is érdekesen indult, elég sok időnek kellett eltelnie, mire lett belőle vmi ... ráadásul kellett hozzá egy fizetős kieg, ami nagyjából 10 órás alapot nyújtott ... utána meg a végtelen farm ... amit egy random rendszerrel próbáltak meg 'változatossá' tenni ... de végülis ugyanazt ismételgeted azóta is, max időnként resetelik a szezont, meg betesznek pár új tárgyat :)
Itt, mivel bukta a random pálya faktor, már előbb lesz unalmas.
Kellene ide egy 100+ szintes felhőkarcoló kihívás, ahol szintről szintre kéne tisztogatni ... mint a Dreddben :) -
hawkie22 #3820 Ha már mindenki a Diabloval hasonlítgatja a játékot, akkor én is azt teszem. A Diablot is egyszer vetted meg, meg a kieg-et is és onnantól kezdve nem fizettél érte egy kanyi vasat se, mégis tolják bele a tartalmat. Itt is ugyanez a helyzet, legalábbis ez lesz, remélem.
Az Ubi-nak van annyi húzócíme, meg adnak ki ehhez is majd DLC-ket, amiket a többség, akit érdekel, úgyis megvesz, hogy megtehessék. Lesz ehhez tartalom. A játék alig egy hónapja jött ki.
Gondoljatok vissza, milyen volt a WoW, a Diablo, a Rift, a Tera és a többi MMO a kezdet kezdetén. Ott se volt minden rendben, söt. Idövel ez is jó lesz, csak figyelni kéne a fejlesztöknek a játékosokra és nem csak a saját fejük után menni. -
#3819 140 élvezetes órám van benne. Nekem simán megérte. -
#3818 Így kaphatsz ingyen rainbow six siege felszerelést -
#3817 Azért ugye azt vágjátok, hogy egyszeri befizetésért nagyjából ennyi járt és kész ... senki sem fog egyszeri pénzért örökké játszható és tartalommal bővülő játékot adni ... legalábbis ritka. Egy játék áráért így is azért van ebben bőven tennivaló ... a többit meg majd maniért :) -
#3816 Mondjuk ha a lootrendszer itt szar, akkor közelről sem szeretné innen még csak megszaglászni sem a Destiny-t ... ráadásul ha valaha lesz Destiny PC-re, azt ugyanúgy kéne felfuttatni, mint konzolon, azaz a vanilával kezdeni és folyamatosan adagolni a tartalmat, ugyanis ott is egymást nyírták ki a tartalmak.
Szóval ez a játék még mindig megabrutál a Destiny-hez (alaphoz) képest, főleg lootrendszerben és tartalomban ... :) -
Nicco #3815 Kihagytad a Legiont egy filmmel megerősítve. De teljesen mindegy, mi jön, ha az emberek azt látják, kár időt ölni egy játékba, biztosan játszanak inkább mással.
Szerk.: DZ szánalmasan gázzá tette a játékot. Egy barátnak akartam segíteni fejlődni, rossz ötlet volt. Fedezékben 1 másodperc alatt haltam meg, max. armor és 70k élet, természetesen aktív survivor linkkel...
Utoljára szerkesztette: Nicco, 2016.04.17. 17:27:12 -
m0hikan #3814 Sziasztok! Érdekel valakit egy uplay account Division játékkal?
Full Striker (csapásmérő) szettben, plusz 6-7 zöld szett darab, fullos fegyver arzenállal, lvl 55-ös dark zone szinttel, rengeteg ruha és fegyver skinnel. Érdeklődni privátban vagy a 70/601 3008-as számon tudsz! Üdv. -
#3813 Én már igen, szintemnek megfelelőt. -
Warzoz78 #3812 Én csak abban reménykedem, hogy néhány hét, esetleg hónap, és eltűnnek ezek a szerencsétlenek. Legfeljebb marad néhány. Talán addigra valamennyire orvosolva lesznek a lentebb felsorolt orbitális hibák. Jó lenne, mert nekem nagyon bejön a játék és nem szeretném végleg kukázni...
-
#3811 Szégyen, és ezek minek tartják magukat vajon? Mert ilyet egy gamer nem csinál. Vajon milyen érzés lehet egy szánalmas gyökérnek lenni?!
AnuluWork:
Overwatch, Battleborn, Doom... Ezek a címek önmagukban is kinyírhatják ezt a játékot hát még így együtt majd! -
#3810 Ráadásul nem kellene neki sok.
-A vendor rendszer átvariálása (mindenfajta vendor minden bázison, szintednek megfelelően, ill. a bázison egy vendor, amiben vannak kékek, zöldek, szürkék, stb.)
-A loot rendszer értelmessé tétele (a már beszélt módon)
-Több checkpoint a speckó küldiknél
-Új pve küldetések
-A bázison a szárnyakba újabb fejlesztési lehetőségek
-A DZ nagyobbá tétele esetleg egyes elemeinek instanceolása, legyen mindig ellenfél
-A DZ ne úgy működjön, ahogy jelenleg
stb. -
#3809 Ráadásul van MÁSIK játék elég. Ezért nem értem. Mert idén pölö új AC sem jön ki (elvileg), max. a Wildlands, ha már UBI.
LehetNE itt Destinyzni egyet, de minek.
A Quantum Break nem volt nagy durr, de azért jön pár nagy név hamarosan PCre és konzolra is. Nem is értem őket, mert a konzolosok imádják a Divisiont, már miattuk megérné nekik belefeccölni időt és manit, erre mi van? Ua a napi ma, mint tegnap. :D Ugyanaz a hiba, mint múlt héten. Szerintem holnap is ua lesz, és a patchig szintén. :D -
Warzoz78 #3808 Kicsit benéztem DZ-be:
Utoljára szerkesztette: Warzoz78, 2016.04.17. 10:44:07 -
#3807 Hát ez az! Az eddigi változtatásaik inkább még rosszabb irányba viszik a játékot mint eredetileg volt. Az csoda mekkora ORDAS nagy hazugsággal próbálták magyarázni a crafting nerf -et is például. Mi is történt ugye? Az embereket zavarta, hogy drop -ból nem tudnak fejlődni csak a craft rendszer működik valamelyest, de ez nem túl szórakoztató mert egyfajta nyersanyag gyűjtögető játékká degradálódik a dolog. Erre mit csinálnak? Kiadnak egy patch notes -t, HOGY LERONTJÁK MÉG EZT A CRAFT RENDSZERT IS! Az emberek érthető módon kiakadnak mert mintha pont az ellenkezőjét csinálják annak amit kellene. Erre valamivel később kiadnak egy patch notes - notes -t :D ami szerint semmi para mert ez után A NAMED BOSS -OK A SZINTJÜKNEK(!) MEGFELELŐ GEART DOBNAK majd. Erre mindenki örül mert ennek így tényleg van értelme. Viszont amikor kijön a patch kiderül, hogy szó nincs arról, hogy a boss -ok a szintjüknek megfelelő geart dobnának annyi történt csak, hogy minden boss garantáltan dob egy a patch miatt elavult 30-31. szintű arany cuccot ami tökéletesen megfelel az előző rendszernek! SZÁ-NA-LOM.
1. elkúrod az end-game loot rendszert
2. az emberek kiakadnak rajta és kérik a megváltoztatását
3. egy új peccsben még rontanak is a helyzeten
4. az emberek kiakadnak rajta...
5. behazudod, hogy valójában jobb lesz majd a rendszer
6. az emberek örülnek
7. kiderül a hazugság
8. az emberek kiakadnak harmadszor is
Ez csak egy játék, mindig lesz másik, újabb. Ha elkúrod a rendszert még hazudsz is és még tovább rontod a dolgot itt pillanatok alatt elveszítheted a "fogyasztóidat". -
#3806 Azt vettem észre, hogy ha küldi közben dob egy modot, egy kiegészítőt, akkor a főfickó fegyvert ad. Ha fegyvert és ruhát dob a küldi közben, akkor a főfickó modot ad, ha fegyvert és modot dob a küldi közben, akkor a főfickó sárga ruhát ad.
Ruha alatt a 6 itemet értem. Ez így még korrekt is lenne, de pl. miért ad a napi küldi dailyben kék cuccost rewardként? Tök értelmetlen. A daily adjon sárgát. Ez legyen az alap. -
#3805 "képtelenek a loot rendszert alapvető szinten működőképessé tenni"
A patchig legalább értelmes fegyvereket/cuccokat dobált. Most meg minden sárga, de egytől egyig használhatatlan cuccok. Néha egy olyan fegyver, ami sárga, még jó is lenne, de szarok a statjai. Named fegyót nem húztam még ki ... -
#3804 Én hard -on meg tudom csinálni, persze próbálkozni kell a játékosok egy jó része egyszerűen buta ehhez a játékhoz. Ami elég meglepő mert nem egy bonyolult dolog ez látszólag.
Amúgy az megvan, hogy endgame szinten a játékból eltűnt a single player játék teljesen egészében?! Ez nekem totál felfoghatatlan, ráadásul még a fejlesztők statisztikái szerint is a játékosok több mint fele egyedül játszik. A 4 challenging küldetésnek alig van értelme mert csak alapanyagot kapsz de azok sem mennek egyedül, az incursion meg olyan szinten lesz unalmas villámgyorsan, hogy az csoda. Érdekes, hogy mivel tették nehézzé amúgy ezt a módot. Szóval már alapban is csak annyi ötlete volt a készítőknek, hogy egy ellenféltípust brutálisan OP -á tettek. A shotisnak adtak kismillió páncélt egy mesterlövész shotgunt és azt a képességet, hogy tojik a fedezékrendszerre meg a supression rendszerre és lerushol mint az őrült. Hát nagyon kreatív. Amikor láttam, hogy 32. szintű ellenfelek vannak gondoltam is, hogy nem lesz nagy gond, ez "csak" challenging szint ami már elég jól megy. Igen ám, de most meg azzal szopatnak a fejlesztők, hogy mindenképp teljesen körben spawnolnak az ellenfelek szóval nem tudod rendesen használni a fedezékrendszert! Értitek?! A játék teljesen arra épül, hogy mindig meg kell vesd a hátad egy biztos fedezéken és onnan harcolni és a fejlesztők szerint az normális dolog, hogy ezt nem engedik használni. Hihetetlen. Bepakolnak egy relatíve kicsi terembe ahol körben spawnolnak az ellenfelek, szóval soha nem vagy mindegyik szempontjából fedezékben. Van talán két wave ahol két oldalt lespawnol pár mesterlövész miközben rohan rád egy csomó shotis. Teljes szerencsejáték challenging -en. Ha megpróbálod gyorsan leszedni a mesterlövészeket akkor a shotisok lerusholnak, ha megpróbálod gyorsan kinyírni a shotisokat akkor a mesterlövészek one shot -olnak... A 22. csapdája, így is úgy is megszívod.
Ráadásul még ennek az elég kicsi teremnek is csak úgy a felét használhatod az APC -t védő ágyúk miatt! Egyszerűen borzasztó az egész, amit sikerült megfejelni azzal, hogy a legnehezebb szinten kettőt emeltek a nehézségen mert 34. szintű ellenfelek vannak pedig ez a küldetés 33. szintű ellenfelek ellen is pokoli nehéz lenne. Az amúgy külön érdekes, hogyha visszaemlékeztek az első videókban 31. szintű ellenfelek ellen játszottak a teszterek. Létezik, hogy ezek nem azon a nehézségen tesztelik a játékot amin aztán a játékosoknak játszaniuk kell??? Van itt baj nem kevés.
Aztán ha végigcsinálod a piszok nehéz, monoton, unalmas küldetést akkor kapsz egyetlen egy set itemet. Ami esetleg nem is kell neked, van már jobb stb... A jutalom messze nincs arányban ennek a küldetésnek a nehézségével, a jelenlegi rendszer szerint a Falcon Lost -ot kellene játszanunk újra és újra és újra és újra és... :) Szóval kismilliószor amíg összejön egy olyan gear ahol már meg tudod csinálni challenging -en amikor is kezdheted megint a Falcon Lost ot újra és újra, hogy kigrindeld a legmagasabb szintű 240 -es geart az unfair ellenfelek ellen egy unfair pályán. Az a minimum, hogy az ötödik és tizedik hullámnál kellene legyen egy checkpoint ami mellett még mindig iszonyatosan nehéz lenne a küldetés, de legalább nem frusztrálóan. Fogadjunk, hogy nemsoká bele is teszik ezt a rendszert.
Egyre inkább úgy gondolom, hogy a Massive csapatánál egyszerűen nincsen olyan szakember aki értene az ilyen loot alapú játékokhoz illetve ahhoz hogyan kell ezeket hosszú távon is élvezetessé, szórakoztatóvá tenni. Csináltak egy nagyszerű single player TPS lövöldét komoly coop potenciállal, de képtelenek a loot rendszert alapvető szinten működőképessé tenni, illetve az endgame tartalmat szórakoztatóvá, a PvP meg közel egy vicc... -
#3803 én randommal mentem és megcsináltuk a 8.-dik hullámig.. -
#3802 5 hullámonként kellene bele egy ellenőrzőpont mentés hogy ne kelljen mindig előröl kezdeni. Lehet akkor nem glichelni hanem játszani próbálnának az emberek. Most túl frusztráló hogy akár mikor meghalsz kezdheted bukta.. ha kilép valaki menet közben bukta.. mert csatlakozni sem tud senki. ez így nem jó. -
DonPedro22 #3801 Nekem is ez a bajom... bármilyen csapattal indulok neki nehéz fokozaton az 5. hullámnál elvérzünk :( -
Ackronikon #3800 bammeg én meg még 1x nem bírtam végig menni incursion-ön mert nincs csapat soha amikor én játszom akivel tovább jutnék az 5. hullámon. baromira szeretnék már egy rohadt közösségi rendszert ebbe a játékba -
#3799 Ez a GS el van baszva megint ... figyelembe sem veszi a cucc és a kari statjait, csak a cucc tiert ... ez egy random stat rendszernél vicc a köbön. Az meg különösképpen, hogy ezt a játékosok is tudják, mégis kibaszogatnak csoportokból ... itt verték szét a random csapatokat.
Az incursion glich meg még nevetségesebb ... puggal egyszer sem sikerült megcsinálnom, mert max a 4-5-ik wave-ig bírják, míg mások meg rizikó nélkül szarrá glichelik.
Mindegy, most úgyis Dark Souls 3 pörög inkább, meg a kb 60 órás karim amúgy is olyan lett, mintha frisset húztam volna fel (hála az item romlásnak és a GS-nek), szóval pihentetem. -
#3798 Ez a patch gyakorlatilag tönkretette számomra a játékot. berakták ezt az új incursiont, és háromnegyed óra unalmas szopás után hozzád vág egy zöldet a játék (kettőt, ha a hetit is adja).és mivel ebben a játékban még az atyaeget is ki lehet glitchelni, persze, hogy ezt a küldetést is szarrá glitchelik. Hetente jön patch ugye, kapott fixet, de máris jön az új módszer, hogy a kis józsi kicsalhassa magának a geart. És ezt mikor javítják? Rá következő héten, amikor már playerek nagy része kicsalta magának a cuccokat.
Mi következik ebből? Az, hogy a sok elitista fasz kickel, mert éppen 183 gear scorom van, ők meg rohangálnak már most 200+-al.
Ja a gear scoreról nem is beszélve, hulladék játék dizájn. Haver 3 napja vette meg a játékot, végighúztam challenge módon, hogy legyen cucca. Az ő gear scoreja 186, enyém 183, mégis jóval több sebzésem van, armorom stb. mivel én még a patch előtt szedtem ki, és rolloltam mindent a cuccomon. Aztán jönnek azok az emberek, akik azzal szórakoznak full zöld szetben, hogy leviszik a gear scorjukat 160 alá, úgy, hogy kicserélnek egy vagy két fegyvert szürkére, és kezdőket ölnek halomra 0-160 DZ-ben, mert az olyan jó. -
Conqvistador #3797 Költői túlzás volt na :D -
Conqvistador #3796 Ha mást nem is az 50-60 euróját visszakaphatja :D
Egyébként az ilyen szószerint csalókat (nem gliccselők) elviekben köteles kizáratni a játék üzemeltetője. Karakter törlés stb.