7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Warzoz78 #3876 Megállja. Tapasztalatból tudom. -
Warzoz78 #3875 Szerintem könnyen kivitelezhető, ha mindenki lent van a csatornában. Mindenki fedezi a másik hátát. Ha látod, hogy valakinek kevés a HP-ja, alálősz egy healt. A bombát akár egy ember is elviheti egyedül, bár jobb a békesség, menjen 2 ember. Kettő marad a csatornában. Ha a két futó elhal, a robbanássorozat után (miután az APC-re felkerült a bomba) úgyis feléled mindenki. Az egyedüli dolog amire nagyon figyelni kell, azok a shotgunnerek. Tény, hogy a kommunikáció fontos. -
#3874 EZ mennyire állja meg a helyét? Ugye, főleg az új set itemekkel, brutál le lehet rövidíteni a skillek CD-jét, így alkalmazva esetlegesen olyan dedikált healert, aki nem sebez semmit, csak gyógyít és supportot, aki buffol? -
Raulblanco7 #3873 Mint minden kedden, nem tudom ezen miért kell minden héten meglepődni / kiakadni. -
#3872 Agents,
The servers will shut down for our weekly server maintenance on Tuesday, April 19 at 09:00 AM CEST, 03:00 AM EDT, 12:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours. Please keep in mind that there will be no game changes during this maintenance.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
Darabig nem lesz szerver.. -
Warzoz78 #3871 Keddenként 09:00-12:00-ig szerverkarbantartás... -
#3870 Ha jó taktika szerintem/bár tegnap annyira nem jött be/ a 2*2 a futó aki bombázik jobb felül van egy szupporttal. A középső alagútban pedig 2 dps. Így nem tudják egyszerre kicsinálni a csapatot. Amikor megvan a bomba a szupport leállítja a ágyút. A két dps szintén a másik oldalt. Ezt megtámogatva a deffes főskillell. Az utolsó rész igazából a nehéz ha nincs jó dps mert a végén sok hps kemény legények jönnek és nagyon koncentrált tűz kell vagy lerussolni egymás után kinyomva a fő skillt az apct. Skill a radar ami nagyon jó hiszen jó látni hol az ellenség főleg a dronok és a mesterlövészek miatt. És egy heal + a def fős kill azt mindenképpen! -
Conqvistador #3869 Ilyen felállásban szívesen mennék én is csapatba...
Főleg ha menne a szerver...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.19. 09:57:26 -
Betyar070 #3868 Játékstílustól is függ. Nem állítom, hogy ez a tuti recept, de eddig elég jól működött a következő felállás: 3játékosnál legyen a medikláda (egyszerre csak mindig egy legyen lent ), legalább 1játékosnál a pulse és a sebzést növelő kütyü. ( csapattársak együtt vannak a pálya jobboldalán kihasználva a fedezékeket, és nem szanaszét a pálya négy szegleténél. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.19. 09:57:31 -
Conqvistador #3867 Már megint nem elérhetőek a szerverek.
Akkor ma se tudok játszani. -
#3866 Mikor az olyannal mentél akinek nem volt még meg a heti küldetés és ő indította el akkor te is megkaptad ismét a bónuszt is.. Szerintem ez mondjuk nem glich.. csak sima programozói bénaság.. -
#3864 Hard -on egy jó csapattal akár fél óra alatt is meg lehet csinálni. És itt a jó csapat alatt nem a magas gearscore -t kell érteni hanem azt, hogy ismerik a játékot és tudják mi hogy működik! -
Raulblanco7 #3863 A vége nehéz csak, "egyedül" is eljutottam a 15. hullámig.
Volt bent 2 nagyon béna gyerek, de azok inkább nehezítésnek voltak bent, mert a kettő között kellett rohangálnom állandóan kelteni őket, bombát is egyedül kellett rátennem az apc-re, 15. hullámban túl sok volt, ott meghaltam én is. -
macylacy #3862 egy normális csapattal átlag mennyi idő a Falcon teljesítése ? -
macylacy #3861 falconba a csapaton belül milyen képességek legyenek beállítva ? -
Daermon #3860 lvl24 vagy azért. Érd el a 30-at mielöbb. Addig felesleges a DZ. -
Warzoz78 #3859 Ha esetleg még kerestek játszótársat glitchelésmentes incursion-höz, DZ-be, napi küldikhez, tessék nyugodtan felvenni friendlist-be. Általában reggeltől késő estig (06:00-22:00) megtalálható vagyok ingame. Uplay/PC: Warzoz78 -
#3858 Sziasztok!
Lvl24/ dz 21vagyok.
Este 2órát mentem dz-ben (1 -3) ès 1db játékossal sem találkoztam, nem láttam senkit. Dz-ben azt írja hogy 21-24lvl közti játékosokkal vagyok.
Csak én kullogok ilyen szinten vagy rosz időben vagyok fent vagy wtf? Kevesebbel jöttem ki mint amivel bementem, így egyedül a 21-22es mobok ellen elèg nehèz....
Lenne 2 haverom de velük sem tudok menni mert lvl30 mindegyik ès máshova teszi őket. Ha elèrem a lvl30-at akkor tudok velük menni vagy dz rankot is szintre kell hozni velük? -
Daermon #3857 Ezt én se tudom. Bár én annyira nem vagyok glitch terén otthon. Szégyenlem, de egyiket se használtam ki. -
#3856 "A fejlesztők kivették a heti jutalmat, így elvileg senki nem kaphatta volna meg azt. De aztán erre is lett glitch"
He? -
Daermon #3855 Na látom másoknak is feltűntek a gondok, nem csak nekünk :)
GS cikk -
hawkie22 #3854 Hát randommal tényleg lutri a Falcon. Az elsö próbálkozásnál berakott egy csoportba, ott az egyik srácnak valami irdatlan sebzése volt, egy mob 1-2 lövésre lement. Le is ment másodjára minden gond nélkül. A második csapatnál viszont annyi töketlen volt, pedig még 212-es GS is volt köztünk, de hiába mondtam, gyertek le a csatornába, az egyik az egyik sarokba, a másik a másikba, mindenki lött, amerre akart, a 4. meg rohangált össze-vissza. Meg is haltunk a 8. hullámnál, csoda, hogy odáig is eljutottunk. Ki is léptem a fenébe.
Persze mondanom se kell, hogy az elsö sikeres próbánál persze nem Striker esett, nehogy már meglegyen a 4-es setbónusz.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2016.04.19. 03:48:13 -
Conqvistador #3853 vannak olyan játékostársak is akik délelőtt is tudnak lenni?
Sajnos a délutános/éjszakás műszak egyik hátránya, hogy általában olyankor ér rá az ember amikor a többiek tanulnak/dolgoznak.
Random csapattal meg annyi az esélyem, mint az Ubif§snak a bugmentes játék elkészítéséhez :D
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.19. 00:33:02 -
Raulblanco7 #3852 Ma magyarokkal, többnyire innen vagy ingame ismertem meg őket. Első 2 körben a 15. hullámban haltunk meg, harmadik körben meglett.
3-2-es a szettem jelenleg, utolsó striker holster kell még, jelenleg 26k fej sima, 75k fej crit, 10k test sima, 28k test crit. -
#3851 Nincs mit!
Felvehettek engem is. Privát ment.
-
Betyar070 #3850 Hűha, ilyen sokan ki vannak éhezve egy kis szórakozásra?! Jó látni, hogy vannak még kihívást kedvelő gémerek is nem csak glich farmolok.
Köszönjük az érdeklődést, mindenkinek visszaigazoltuk a jelentkezését.
Holnaptól indulhat a móka! :)
UI: Wanted köszi a tájékoztatást, csak megerősíteni tudom az általad leírtakat.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.18. 23:26:33 -
#3849 Nekem egy 3-as csapathoz sikerült becsatlakozni ma, akikkel sikerült. (kb. a 6. csoport volt, akivel próbáltam.)
Előtte teljesen random emberekkel. velük még akkor sem sikerült, ha magas gearscore-val rendelkeztek.
Egy 210+208+172 random csapattal a 4. hullámig jutottam. A 172-es lefeküdt az egyik külsö korlátnál a fal mellett, a két 200 feletti a tunnelben halt meg mellettem. Miután 3 shotis bejött a tunnelbe, esélyem sem volt az élesztésre. Erre a 210-es egy odavetett "noob" jelző után kilépett...
Persze nekem szólt, aki talpon maradt, amíg ők feküdtek...
Akiekkel sikerült:
2 fő 200 feletti, 1 fő 178-as gearscore-val, plussz én 196-al. (egy lengyel, egy orosz és egy angol srác U.K.-ból mindhárman)
1. felvonás: 6. hullám (utána kis chates egyeztetés a taktikát illetően)
2. felvonás: 10. hullám
Harmadjára meglett. (1 Csapásmérő tok és egy Defender zsák az eredmény.) A Csapásmérőnek külön örülök, mert így meglett a 4 db a szettből.
Utána még egy random csapat, 176, 204 és 197 gs-el.
1. kör: 11. hullám
2.-4. kör: 5-8. hullám
Quit.
Szóval ennyire számit a gearscore és a mikrofonos kommunikáció.
-
#3848 Felvehettek engem is, hetköznap jelemzően esténként, hétvégén napközben is tudok jönni. -
Conqvistador #3847 Esélytelen. Random emberekkel nem tudok faconozni. A többségét mint látom ott dobja. Inkább maradok a béna sárga szettembe és nem grindelgetek, amúgyis egyre unalmasabb a játék.
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.18. 20:23:25 -
Raulblanco7 #3846 https://www.reddit.com/r/thedivision/comments/4efyco/how_to_obtain_gear_sets_11_edition/
nézd meg melyik szett melyik darabja kell, az hol esik, és ott érdemes. -
#3845 nem tom pontosan mire gondolsz. Elméletileg az összes küldi kihívás módban dobhat zöldet. -
Conqvistador #3844 Most láttam Youtuben videót a csávó 2,2 milliós krittet lőtt lőtéren 204 es GS-ű M1A távcsövesből és 750k feletti simákat fejre.
-
Conqvistador #3843 Melyik PVE küldi az amivel időarányosan farmolva érdemes zöld cuccra vadászni? -
Gykor #3842 Én is csatlakoznék, privátot küldtem -
Raulblanco7 #3841 Az szép sebzés, 680k egy lövésből nagyon szép, de igazából azért kell a lőtéren nézni, mert ott azonosak a feltételek, mission közben egyéb skillek befolyásolják eléggé. Lemész a lőtérre, nem használsz semmi skillt, akkor azonosak a feltételek, úgy lehet igazán összehasonlítani.
Este megnézem én is, bár nekem most gyengült az utóbbi 1-2 napban, mivel az armort lecseréltem ami 13% plusz dmg és 10% plusz bejövő sebzés, most szett item van helyette de az egyedül még nem elég ellensúlyozni azt a talentet, majd ha megvan a 4. darab akkor igen.
kisErik értékei teljesen jók. -
macylacy #3840 írtam privátba megyek ha kell lvl 182 -
zenoka #3839 este nyolctol en is szivesen megyek
gs csak 174
Dompi_apukaja -
#3838 Este felé, nyugodt időszakban szívesen megyek. -
Betyar070 #3837 Urak!
A sólyom küldetésre szeretnénk egy csapatott összehozni. A csapatárssal a 11. hullámig tudtunk (többször is) eljutni. Sajnos nem igazán nyerő a 2+2fő random. Akit nem érdekel az idióta glich farmolás és szívesen csatlakozna a sólyom megmentőihez, kérem jelezze itt a fórumon vagy privátban.
(kutya_farok:lvl 186, JhonSzloviHUN: lvl 176)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.18. 13:32:52 -
AJensen #3836 Igen, de csak kihíváson! Nehéz, és normál nem ad zöldet. PvP-ben pedig a nevesített ellenfelek dobhatnak zöldet, illetve keresni kell a supply drop-okat.