7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#3916 Általánosságban értettem, de a lényeg azért remélem lejött.
Mi tesszük a játékipart ilyenné, mert a kiadók úgyis a legkisebb ellenállás (értsd: legkevesebb befektetés-legnagyobb hasznos - érthető módon) felé törekednek. De ha mi nem szavazunk a pénztárcánkkal, akkor a jelenlegi helyzet nem is fog változni.
Tényleg örülök annak, nem fáj, ha valakinek bejött a játék, de közben meg rohadt elszomorító és kiábrándító, hogy képes a kedvenc játékod egyszerre egy rakás szarrá változni. Egyesek hülyére csalják magukat, de ennél már csak egy rosszabb van: amikor olyan szar állapotban van a játék, hogy a glitch-ek kihasználásával gyakorlatilag legálisan jutnak egyesek olyan előnyhöz, amivel könnyedén megkeserítik mások életét.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.20. 12:53:34 -
Conqvistador #3915 Szerencsére ez egy nagy marhaság. Néha előjön néha nem.. DZ ben mondjuk pech ha így lő agyon a fószer de ha pont akkor vacakol kilőheted :D -
#3914 Miről tetszik itten beszélni??? o.O
Megvettem a játékot 10.000 Ft-ért. Eltöltöttem vele 150 órát, amit én rettentően élveztem, és még el is fogok párat. Semmi DLC, meg mikrotranzakció. Majd ha kell még fizetni, akkor átgondolom, hogy megéri e. Ennyi. -
wowpress #3913 A korábbi postokhoz csatolva, mondjuk úgy, hogy a napi betevő 1Mil+DPS glitch:
https://www.youtube.com/watch?v=8YTLgi8fcco
Gyakorlatilag bármeddig növelhető a DPS, DZ-ben és instákban is.
Egyébként most olvasom az Ubi fórumon, hogy minden fegyver talent ilyen, ugyanígy exploitolható. -
#3912 Arról nem is beszélve, hogy nem veszitek észre, hogy ennyi játékidőért az összes season pass-szal meg DLC-vel meg mikrotranzakcióval együtt majdnem kétszer annyit fizetsz.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.20. 11:09:30 -
#3911 Az rendben van, hogy beletoltál 100-150 órát, de az nincs, hogy egy játékot konkrétan a fejlesztői tesznek tönkre, addig a pontig, hogy a játékosok konkrétan elhagyják a játékot. Ez semmiképpen nem normális. Nem kéne ennyire birkának lenni, hogy "úgyis megkaptam a 100 óra játékot, örüljünk neki". Egy faszt, már elnézést a franciámért.
Hova jutunk végül? Örülünk, ha egy single player játék eléri a 10 órás játékidőt, egy multis meg a 100-at? Mi van? Tisztában vagyok vele, hogy a "régen minden jobb volt" duma egy kicsit állott már, de az, hogy a triplaA kiadók konkrétan évek óta egyre lejjebb nyomják az igényszintet a fostenger állapotban kiadott, season pass mögé bújtatott, tartalom nélkül kiadott nagy címeikkel, az tény, meg az is, hogy egy csomó játékos ebbe beletörődik, sőt egy idő után eljut odáig, hogy ilyeneket mond, hogy megérte, mert így is játszottam 100 órát.
Ezek a birkák rendelik elő a játékokat is, csak hogy a kiadóknak véletlenül se kelljen normális állapotban kiadnia a játékot, szerencsésebb esetben majd a day1 patch-csel megoldjátk, de ez tényleg a szerencsésebb eset.
Annak idején egy multiplayer játékba nem 100-150 órát tettünk bele, hanem 1000-et. Egy single player FPS-sel meg 20-25 órát is játszottunk. De az, hogy ma a Witcher3 az etalonnak számít, ami a játékélményt, játékidőt, meg a tartalmat illeti, elég szomorú. Az utóbbi években a Witcher3 volt az egyetlen normális AAA-s megjelenés.
Mellesleg nem voltak véletlenek azok a hangok, akik már a béták alapján kétségessé tették, hogy van-e elég content a Division-ben...
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.20. 11:06:48 -
Raulblanco7 #3910 Nagyjából egyetértek azzal amit mondasz. Kicsit zavaró a sok sírás rívás, a hozzászólások felében itt kb annyi tartalom van hogy "oá-oá".
Kicsit unalmas már. -
TakácsBálint #3909 Jól mondod testvérem! Emlékszem amikor még 20-30 órás játékok nagy dolognak számítottak,ma meg a 100-150 kevés?:))) Ár/ érték arányban bőven megéri. -
macylacy #3908 Laza igazad van kicsit el kell engedni ezt a játékot mindenki azt hitte tökéletes lesz :) -
#3907 Baromira eltúlozzátok. Oké, van pár bug/glich .. melyikben nincs? Viszont kaptál annyi tartalmat, hogy vígan ellehettél vele 50-60 órát, és ha bírod az önismétlést, akkor ismételgetheted ugyanazt még 100+ órán át. Viccesnek találom az Alienes hasonlatot is, azzal még 10 óra játék is szenvedés volt.
Lehet le kéne tennetek egyelőre ezt pihentetni, és majd visszajönni, ha lesz tartalom ... nem tudom minek szenvedtek azzal, hogy erőltetitek a játékot.
Ha holnap betennének 5 új küldetést, egy hét múlva azt is unnátok és keveselnétek.
Mondom, mint ahogy mondtam, még a havidíjas játékokban is, mint a WoW kb 4-5 havonta van nagyobb content frissítés - ha van - miközben havidíjat fizetsz ... itt meg nem fizetsz semmit. Guildwars és társai egyszer fizetős játékokba is kb akkor jön tartalom, mikor kiadnak egy új kieget pénzért.
Ez a játék sem más, mint a többi, hogy ugyanazt ismételgeted a jobb gearért, hogy majd abban megint ugyanazt ismételgethesd.
És bár nem tökéletes a játék, így is jobb, mint pár hasonló, lásd Destiny, ahol 12-14 óra alatt le lehetett nyomni az összes küldit, elérni a 20-as szintet, és onnan csak ismételgetted az egészet úgy, hogy még normális item/lootrendszer sem volt alatta ... azaz úgy játszottál 50-10 órákat, hogy nem kaptál semmilyen 'jutalmat' ... használhatót pláne nem.
Én kijátszottam ezzel a játékkal a 60+ órám és letettem, pedig még mindig van lila cuccom, nem mind sárga, új zöldet meg csak fényképen láttam. De pl én nem viselem jól ugyanannak a tartalomnak orrvérzésig ismétlését, még jobb cuccért sem. Néha felmegyek egyet lövöldözni, és ennyi. Továbbléptem. Tegyétek ti is ezt, létezik más játék is :)
De mint mondtam, a glichek pl engem is zavarnak, én ezeket egy napos határidőn belül javíttatnám, főleg online játékban. -
#3906 Úgy igen, de az már nem 'egyszer megvett', azaz nem egyszer fizettél :) -
Conqvistador #3905 "A részvényesek bezsebelték a zsozsót, a játékosok meg lehet, hogy hoppon maradnak."
Betyár már leírta. A céljukat elérték azt annyi.
Az Uborka is feketelistára került nálam. Többé tőlük még leárazáskor sem veszek játékot. -
simonl #3904 Minden szavaddal egyet kell hogy értsek. Sajnos.
Szerintetek látják az érintettek, hogy nagy a baj? -
Betyar070 #3903 A játék jenileg egy glitch halmaz, és dögunalom az endgame része. Ki fog DLC-t venni egy ennyire ratyi állapotban lévő játékhoz?
Úgy gondolják most is elég lesz majd a marketing gépezet? Ennyire nem lehetnek balfaszok, hogy a saját üdvöskéjüket kinyírják.
Utoljára ilyen rossz állapotban lévő játékhoz 2012-ben volt szerencsém ( Alien Colonial Marines ),de azt legalább a bughunt patchel 1 hónap után rendbe hozták. ( ennek ellenére bebukott )Remélem a Massive se fog sokáig szundikálni, mert vészesen fogynak a játékosok. Leárazás meg igencsak presztis vesztés lenne az Ubinak, bár úgy látom hogy a mai játékiparban ez már rég nem számít. A részvényesek bezsebelték a zsozsót, a játékosok meg lehet, hogy hoppon maradnak. Ez a mai trend ( lásd. SWBattlefront )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.20. 08:18:29 -
#3902 Igaz, vannak videók és DZ-ben is működik. -
Conqvistador #3901 Mondjuk az se mindegy, hogy ezt a Falconba használják, vagy DZbe is aktív és bárkit Oneshotolnak... -
Conqvistador #3900 És tényleg igaz vagy csak kamu és valaki írt valami marhaságot? :D -
#3899 "Felejtsétek el, hogy egyszer megvett játékhoz a végtelenségig nyomják a tartalmat. "
fizetős dlc? -
#3898 Most olvasom, hogy van új, talán az eddigieknél is komolyabb glitch! Egy egyszerű trükkel több milliós DPS -t tudsz csinálni magadnak. Vannak videók, hogy két lövéssel leszedik a Falcon Lost -ban az APC -t. A játék zuhan a szakadékba és bekapcsolta az utánégetőt is. :D -
#3897 A Diablonak előnye, hogy a pályák is randomok, ebből kellett generálni egy olyan adventure modot, ami igazából meglévő assetek random dobálása, megcsavarva egy gyilok méterrel meg annak a végén egy bossal ...értem én, hogy kell a folyamatos 'változatos' tennivaló, de ez a Diabloban sem volt túl változatos, igen hamar unalmas lett, így is tök monoton volt. Itt meg random faktor sincs, max a tárgyakon. Mondjuk egy WoW-ban is mindig ugyanazt tolod, x havonta jön vmi új content, közben havidíjat fizetsz. Felejtsétek el, hogy egyszer megvett játékhoz a végtelenségig nyomják a tartalmat. A Diablohoz is meg kellett venni egy teljes játékáron adott kieget, ami 1/5-öd alap tartalmat hozott, meg egy random adventure modot. A szezonok meg megint az ismétlést tűrőknek való. -
Betyar070 #3896 Igaz, 2mp fáziskésében volt az egész.. Rácélzok, click majd 2mp-ig semmi, csak ezután tüzelt a fegyver. Az élet cumi oldala.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.19. 23:01:19 -
Daermon #3895 Igen ez nekem is fura volt. Kíváncsi vagyok megosztják-e majd az eredményt. Van egy tippem, hogy nem... :) -
#3894 Ja, de abban a bizonyos másodikban akkora lag volt, hogy ilyet én még nem is láttam ebben a játékban pedig szinte mindig van valamennyi! :)
Ilyen kérdés a kérdőíven:
Based on your experience, what do you think of the chances of getting that kind of loot?
Standard - Green
Specialized - Blue
Superior - Purple
High-End - Yellow
Ez így baromság, mert hullik itt mindegyik mint az eső, de tényleg használható, legmagasabb szintű sárga csak brutálisan nehezen esik. Rossz kérdés, rossz válaszok... -
Raulblanco7 #3893 mentem FL challanginget randomokkal, chatről inveltek, egész jó volt, 8. körben meghaltunk, de azért tetszett. -
#3892 hivatalos bubiszoft kérdőív -
Betyar070 #3891 Végre ma sikerrel jártunk a sólyom küldetésnél!!!! Ezúton is köszönöm a játékot minden csapattársnak. Megindító meccs volt.
Három party-ból kétszer is sikerült megcsinálni. A 2.party-t sajnos elbuktuk a 15. hullámnál, de legalább volt ok a sörnyitásra. :D
-
#3890 Ez fake.
Ez az igazi:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
De lehetne a tűzoltásos rész is a végéről. :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.19. 18:05:30 -
#3889 sehogyan. -
#3888 Találtam egy videót arról, hogy mi történik a játékkal és a fejlesztő/kiadó hogyan próbálja a helyzetet kezelni. Íme:
Link
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.19. 15:51:15 -
pHNxX89 #3887 Hello! Ide hogy írhatom be magam? Illetve engem érdekelne coop magyarokkal mert sajnos, valamikor fontos a közös nyelv és nem értem angolul miket beszélnek játék közben :D -
#3886 tessék 1-2 magyar PC-s Division játékos :) -
Barnus #3885 Hali!
Érdekel esetleg 200 körüli GS (de azért lehetőleg 185+) embereket a héten Challenge Falcon Lost próba? Természetesen a normális módon, nem exploitolva. Olyan emberek jelentkezzenek, akik néhány alkalommal megcsinálták már Hard-on és elég kényelmesnek érzik már azt a nehézséget, hogy challenge-t is megpróbálják.
Brownage néven vagyok UPlayen.
Olyan bajtársakat várok, akik mernek használni TS-t és kommunikálni azon keresztül, nem pedig irogatni fight közben :)
Dark Zone harcosok vannak erre egyébként? Akár rogue-okra vadászók, akár bevállalós rogue-ok :)
A magyar nyelvű barátaim nagyon ritkán jönnek játszani, így németekkel, angolokkal tolom együtt esténként. Néha jó volna saját nyelven is játszani azért :)
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.04.19. 14:51:10 -
#3884 Sajnos ezen a játékon csak az segíthet ha az Ubisoft elveszi a Massive-tól az egész projectet (és még rájuk is gyújtja a stúdiot) és odaadja egy másik csapatnak, mert az világosan látszik hogy a Massiveosoknak fogalmuk sincs hogy hányas a kabát, túl nagy falat ez nekik.
Kb majdnem biztos vagyok abban hogy ők megírták a grafikus motort, és a játék fejlesztésének többi részét a Montreal-Red Storm páros végezte.
Most hogy így elkészült, odab*szták az egészet a Massivenak, kezdjetek vele amit tudtok alapon... Hát nem tudnak.
Nem is értem hogy nem látja az Ubi hogy ezzel a játékkal mekkora ziccert hagynak ki ha így (nem) foglalkoznak vele.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.04.19. 13:24:51 -
#3883 Az a nagyon konkrét véleményem, hogy amikor a játék kritikus állapotban van akkor talán nem ilyen semmitmondó értelmetlen videókat kellene kiadogatni! Ez azon a néhány emberen kívül akik belekerültek a klipbe nem jelent a világon senkinek semmit. Miközben game breaking problémákról meg hallgatnak némán. Inkompetencia, egy tornádó közepén azzal foglalkoznak, hogy de szép zöld a gyep... :D -
Conqvistador #3882 Noliferek :D -
#3881 Against the Burning Hells: Diablo III's Road to Redemption with Reaper of Souls
Reddit -en posztolta valaki ezt a videót és először azt gondoltam belenézek egy kicsit és a végén előtte ragadtam! Szóval itt a Diablo 3 game director -a beszél arról, hogy mit kúrtak el az alapjátékban, hogyan jöttek rá erre és végül mit tettek azért, hogy ezt kijavítsák. Egészen elképesztő hallgatni a beszédet, főleg úgy hogy a hibák nagy részét gyakorlatilag pontosan lemásolta a Division!
Viszont elég ijesztő ez abból a szempontból, hogy amit egy BLIZZARD nevű cég Diablo nevű játéka kibírt aztán lett elég tehetség, idő, pénz, akarat a helyretételéhez, ugyanaz a jelenség egy Massive nevű fejlesztő Division nevű játékát elfújhatja mint egy porszemet. :( Ne így legyen, de benne van a pakliban.
Egy kép és a rajta szereplő állítás amit kötelezővé tennék minden loot alapú játék készítőjének:
És egy idézet amit a Reddit -en is kiemelnek és elképesztő fontos lenne erre ráébrednie a fejlesztőknek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"The other fear that we had as an item based game was that we were afraid to be too generous. Because everybody knows in a loot based game that people like loot based games because they keep coming back, right? You know, sort of drip feeding this awesome stuff to them and they keep coming back and they're having a good time.
And so there was this fear of like "well if we give them everything they're going to stop playing." And I think the realization we made and that we firmly believe now is that it is much better for players to get all the loot and leave your game happy, because they will come back when you have an expansion or when you a do new DLC or patch, they will come back happy. If you're stingy and you're afraid of being too generous, they're going to leave frustrated. They're going to spend 3 hours not getting an upgrade and think "this game just wasted my time". So we really needed to be comfortable being generous."
Az eredeti Reddit fórum:
GDC: D3's game desiner discusses D3's failure
Tűrhetően kell érteni hozzá az angolt és elég hosszú is, de ha érdekelnek a játékok és azoknak a háttere mindenképp ajánlom megnézni. Az meg félelmetes, hogy a Division mennyire pontosan elköveti ugyanazokat a hibákat amiket az alap Diablo 3 is. -
Warzoz78 #3880
Erről vélemény? -
Conqvistador #3879 Talán azért mert kb azt se tudtam hirtelen milyen nap van. Eléggé összefolynak a napok. Végre leültem volna játszani és látom megint nem jó. -
Betyar070 #3878 Ilyen felállással még nem próbálkoztunk, legközelebb kipróbáljuk. THX!
Mi inkább a falka taktikát követjük terméseztessen ennek is van hátránya, ahogyan te is utaltál rá. (A 3db mentőláda azért elég jó védelmet ad.)
Joboldalt leállítjuk az ágyút ,a baloldalit pedig lekötjük az automata fegyverrel. (fedezék mögé dobva folyamatosan lövi az APC mellet lévő ágyú. ( kis buta). Az 5. hullámra kell nekünk figyelni mert pont a hátunk mögött adja be a 2 shotist az AI. Valamint 11. hullámnál középen próbálnak lerohanni. Itt szoktunk elvérezni a random játékosokkal.
( nincs meg a koncentrált tűzerő )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.19. 10:24:23 -
#3877 Meg azt hogy a dpsek tényleg azok. Mert ha az nincs és még egy kiesik akkor bukó lesz.