The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan faxán nem dobott semmit a géppuskás a kórházban a legvégén, mint a picsa. Nemhogy lilát 100x, semmit 1x :)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.01. 16:37:35
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.01. 15:08:59
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Mert akkor elköltöm :D
A másik Lerakatot nem lehet elérni a DZ ellenőrzőpontjainál? Betelt most ezért menjek ki akkor a nálam lévő cuccok elvesznek, mondjuk nem nayg szám egyik se de maga az elv bosszantana.
Játszok lelövök egy csomó csókát felmegyek dz 10es szint fölé egyszer csak a szolgáltatás nem elérhető. Ilyenkor legalább a szintet elmenti vagy buktam azt is?
Tudom DZ még nem 14esnek való de bementem tetszik is egyedül meg baromi nehéz is a kérdésem az lenne ha szerzek DZ pénzt azt a lilát ha kijövők DZ ből el lehet raktározni, hogy ne bukjam el? Mert eddig vicces leszedek pár npc t kilőnek a pénz tp elveszik majd visszaszerzem de hát ez mókuskerék :D A ládába a tárgyak mellé pénzt is be lehet rakni vajon?
DZ arany cuccok statjait meg drop ratejét emelhetnék. Így lenne értelme mind simán farmolni, meg a rogueknak is lenne még 1 okukpvp-zni. Még izgibb lenne.
Szóval ha DZ-be mész, akkor csak 4-es csapatban menj, de még az sem életbiztosítás, előző pár napban értem el én is az 50-et, ehhez post office chaten kerestem embert, elképesztő lusták az emberek, inkább írnak 10 percig hogy LGF DZ farm 6-an is, minthogy valaki beinvelje a többit, kb 1 perc volt 3 ilyen nagy dps-t behívni és mentünk amerre akartam mert ugye ilyenkor az invelő a leader és használja a térképet, letakarítják a landmarkot én meg a lootot szedem.
De ilyen 4-es csoportban is figyelni kell a rougeokra, igaz tegnap csak 3-an maradtunk miután egy kilépett, és egy 2 fős rouge banda 3x egymás után támadott be, először egy landmarkot takarítottunk DZ3-ban, meg is öltek mert épp fedezékben voltam alacsony hp-val a boss miatt, pár lövéssel végem volt mielőtt észrevettem mi van, két társammal lövöldöztek, az egyik elmenekült, a másikat üldözték, és pont arra jöttem vissza szóval személyesen lőhettem szét és üthettem le. Pont sárgát dobott a boss és még azelőtt lőtt le hogy felvegyem, szóval mentünk érte vissza és irány extract, menet közben beléjük futottunk és követtek extracthoz, aztán ott felmentem egy lépcsőre és fedezékben maradtak, beszéltünk chaten hogy ebből nem lesz most extract csak úgy csinálunk, én már helyezkedtem alájuk, heli érkezésekor be is nyomtak egy smart covert szóval chat azonnal hogy pew pew lesz figyelni, és ahogy megjött a heli már lőttek is, én azonnal fel a lépcsőn, 10 centiről fejébe egy egész tár, az meghalt, a másikat 1 utcán keresztül üldöztük mire meghalt.
Gondoltuk most lehet extractolni de megint visszajöttek, és most figyeltek a lépcsőre is, így kicsit hosszabb lövöldözés lett, de megint lelőttük őket, és gyorsan el is mentünk máshova extractolni.
DZ-ben kapott kb tucat high end cuccok közül 2db jó volt, a többi craft alapanyag lett, egy firearm 131 + 1200 skill power gearm mod, és egy 31 power leveles kesztyű 571 staminával és a többi tulajdonsága is remek, szóval az nagyon erős, de a többi mind kuka lett, szóval lehet azért ott jót kapni, aminél nehéz jobbat craftolni sok próbával is, de elég ritka.
Ha cuccot akarsz, akkor hard daliy matchmakkel, azok olyanok hogy egy közepesen erős játékos is letolja egyedül, te csak mész utána és healeled vagy segítesz neki, phonix creditet kapod utána, challanging, hát elég gyenge statok, de egy lincoln vagy lexbe 3 erős mellé ha szerencséd van beférsz bőven, russian-ra vagy warrengate-re még ne menj. Ha nagyon nem megy max majd jössz velem, aztán valahogy átszerencsétlenkedünk. Phonix creditet kell gyűjtened, és craftolni a post officeban vehető 31-es power leveles felszerelést a blueprintből, a többit majd dobja a challanging, a dark zone blueprintek craftolása elég macerás a high end division tech miatt.
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.01. 10:45:24
A játék elképesztően jó, legalább is így lvl20-on. Bemegyek néha DZ-ba, de én egyelőre jókat tapasztalok. Van 1-2 szociopata, de inkább segítőkészek. Egy kimenekítési ponton voltunk vagy 6-an, jöttek a mobok. Lőttük őket, és valaki bemászott a sniper puskám elé. Azonnal rogue lettem, de látták a többiek hogy volt és nem lőttek, nem is támadtak rám.

Utoljára szerkesztette: oneal1, 2016.04.01. 07:38:33
!Forza Ferrari!
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Először is menj groupban lootolni. Kövesd a szakaszvezér parancsát, úgy is jó helyeket fog kijelölni mapon.
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2016.03.31. 20:01:38
Gondolom a kihívás nehézség még felejtős, de akkor hol tudom felgearelni magam?
Ha megy az angol, ezt mindenképpen érdemes elolvasni.
Az accuracy adja a legnagyobb tooltip dps-t, de igazából nem sebzel többet, csak (legalábbis azt hiszem) a távolabbi ellenfeleket jobban fogod szedni. Nekem így most 70-100k headshotok is vannak megfelelő helyről a vectorral. Ha kicserélek cuccot, felmegy 200k dps-re is, de akkor meg össz 30k életem marad, ami armor cap nélkül annyit jelent, hogy egy eltévedt golyótól meghalok. És nem lesz érezhetően nagyobb a sebzésem. Pontosan ugyanaz a helyzet, mint ahogy Blade írta.
Amúgy meg friend list. Vagy új pug úgyhogy te keresel embert, ha még nem léptél ki.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A lincoln tunnelnél fordult még elő 2x, hogy a végén a fedezékben ahol voltam pont ott mászott át egy npc JTF-es és az átmászás belökött a textúra alá, visszatett safezone-ba a küldi. Az kicsit idegesítő volt, de nem vészes, 2 perc séta után ott voltam ahonnan kiestem.
Farmoltam én is az orosz nagykövetségen, amiatt nem kezd el bugolni és szétesni a textúra, ezt csak belemagyarázod.
Arany cucc többnyire DZ3-ban és magasabb területen fog esni, DZ1-2-be ne nagyon keress, DZ3-tól felfele pedig kapsz ha ott farmolod a nevesített bossokat, tegnap a 7 extractionben 4 arany cuccot küldtem ki, abból 2-t egyszerre, szóval esik.
Tegnap is lementem mindhárom napit, egyetlen árva textúra hiba nem volt benne, az egyik gyerek dc-zett és 1-2 percig tartott neki míg visszajött, ennyi volt az összes gond, amit írsz valami egyéni probléma.
A másik már nem is tudom hányadik körömet megyek dzben.. a textúra hiba elött pedig megcsináltam a küldiket is naponta 5-6x de egy rohadt normális arany cucc nem esett. Értem én hogy ez a játék is farmolásról szól de ez már frusztráló hogy nem kiszámítható és kb nem érzem hogy egyről a kettőre jutnék vele.