7647
  • Conqvistador
    Gamestaron már írtam, hogy inkább ne is adtak volna ez a szégyenletesnél is gázabb...
  • Conqvistador
    Ennyi örömük legyen az Xbox nagy nulla, nem One. Ha már konzolt vennék akkor PS4 arra van pár Sony Exklusive játék ami jó is. TLOU, UC4 például.
    Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.05.13. 13:38:07
  • MarkBlade
    Hát jah.. reméltem átjön az iróniám :D
  • Daermon
    Ez egy nagy 0 :D
  • MarkBlade
    És az első Seasson pass tartalom!!! Erre csak azt tudom mondani.. waaaaaaa.. :D
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.05.13. 11:53:26
  • MarkBlade
    Be tudod állítani a beállítások és hangok részben. Alapesetben folyamatosan működik.
  • simonl #4430
    Sziasztok, segítséget kérek: melyik játék közben a mikrofon gombja?
  • Nagylaci
    Az ugye megvan, hogy a fizetős DLC -k egy hónappal később jönnek PS4 -re és PC -re? Szóval ami a boxosoknak június az a többieknek július lesz igazából...
  • Zs0lt1
    Egy kis matek :-)

Brutal fegyver mod:

1.1 (1-(base multiplier+weapon headshot bonus+weapon mod headshot bonus)*(1+Brutal bonus+Sentry bonus))*(-1)

1.2 (1-(base multiplier+weapon headshot bonus+weapon mod headshot bonus+Brutal bonus)*(1+Sentry bonus))*(-1)
  • lacinkacinka
    Értem! Köszönöm a válaszokat! Azért kérdeztem, mert ha külön nem lehet letölteni majd őket, akkor meg kell vegyem mellé a SP-t is.
  • Barnus
    Mindegy, hogy dobozosod vagy digitális verziód van, mindkettő ugyanazt tartalmazza. A Season pass külön megvásárolható, mintha egy + kiegészítőt vennél a játékhoz. Az első "fizetős" tartalom június környékén, vagy kis csúszással talán júliusban jön. Ezt vagy megveszi az ember DLC formájában, vagy a Season pass tartalmazza mind a 3 ilyen DLC-t. Bár nem találtam infót arról, hogy külön megvehető egyelőre és ha igen, akkor vajon mennyiért. Maga a Season Pass, ami mind a 3 idei DLC-t tartalmazza az 8-10ezer körül van. Szerintem ezt csak digitálisan lehet majd megvenni. Nem nagyon láttam a magyar üzletek leírásaiban season passt.
  • Conqvistador
    Jelenleg ugyan annyi van.
    De Season Passal már nem kell a DLC ket megvenni míg nélküle igen.
  • lacinkacinka
    Üdv! Nekem dobozosan van meg a játék, magyar felirattal. Ezek szerint abban kevesebb tartalom van mint a season pass-ban?
    Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.05.13. 07:11:57
  • Why
    Én is nagyon várom már a júniusi igazán nagy DLC-t.Gondolom az brutál jó lesz nem úgy mint ezek a kis ingyenes frissitések!Egyébbként úgy hallottam ma kellett volna megjelenni a ingyenes kiegészitésnek vagy melyik nap jön,mert már lassan vége a hónapnak :)
    AMúgy megvettem előrendelésben a Seasson Pass-t is hozzá.
    Facebookon van egy nagyon jó csoport a neve: The Division Hungary.---------->Aki akar jelentkezzen nagyon jó oldal új információkkal és csapattársakat is hamar lehet találni stb.stb.
  • Barnus
    ezzel így vagyok én is :) 3 karival tolom falcon challenget és szeretem, jó lövöldözni. Ennyi. Mellette PvP is tök élvezetes amíg nincsenek csíterek annyian (szombaton lejárnak az első hullámos 14 napos bant kapók, kiváncsi leszek mi lesz hétvégén).

Mondjuk én a júniusi DLC-t várom már a megjelenés óta. Amikor először elolvastam, hogy Diablo szerű rift rendszer a kedvenc környezetemben (föld alatt metró, csatornák, sötét helyek, királyság), azóta csorog a nyálam
  • MarkBlade
    Szerintem igen. Bár bevallom engem ez a játék engem annyira megfogott mint a kezdet kezdetén a wow. Igen élvezem a Falcont is :) Akár nyerünk akár nem nekem bejött az is. És látszik hogy nem akarják elveszíteni a játékosokat.
  • Conqvistador
    Hmm lehet érdemes lesz visszatérni? :D
  • Barnus
    1.2-ben még nem jön a nagy fegyver balanszolás.
    brutal, sentry nerf le lett írva.

1.2-ben jönnek új setek. Ezek is ugyanilyen gearscore-úak lesznek, tehát nem kapunk lilát, nem lesz magasabb a gearscore. A mostani gyengébb fegyverekhez fog adni setbonuszt az uj set, hogy azokat is lehessen használni.

ezekrők már volt szó múlt héten: gear talents: reckless/balanced fixed , talent stacking bug fixed

a performance gear modok kicsit fel lesznek túrbózva, mert most elég gagyik. Lehet velük tovább erősíteni a skilleket.

A karakterlapon a Health helyett a toughness érték lesz (lásd diablo). Magyarul talán keménység?:) Lényeg, hogy most a HP nem mond semmit önmagában. A Toughnessbe bele fog számítani az armor is, így egy átláthatóbb képet kap az ember hogy most a 80k élet 50% armorral jobb-e, mint a 70k hp a 65%armorral. Mert ezeket összekombinálva ad egy egyértelmű értéket. Magasabb Toughness = jobb túlélés.

A mostani 65% armor capet felemelik 75%-ra

játékon belül láthatjuk majd azt, ha beszélünk. "Voice indicator". nem kell kérdezgetni hogy msot hallotok? Működik? Illetve látja mindenki ha folyamatosan zúg a mikrofonja.

PxC Cap increased to 2000 (from 1000)

no new gearscore items (204 HE and 240 SET still highest)

Meg ugye már amit múlt héten le lett írva, hogy jön a 200+ DZ bracket, ahol 32-34 közti NPC-k lesznek, csak sárga div tech esik majd és 204,240 sárga lootok esnek
  • MarkBlade
    http://www.idigitaltimes.com/division-12-update-new-dlc-brings-new-dark-zone-bracket-changes-loot-system-532261
  • MarkBlade
    Amire nagyon kiváncsi vagyok a fizetős dlc mikor jőn és milyen lesz..miben ad többet az alapnál.
  • MarkBlade
    Ezeket írták...
  • Conqvistador
    Ezt írják valahol vagy csak reménykedsz ebben? :D
  • MarkBlade
    Várom már. Új loot rendszer.. 200+ szint dzbe.. új insta.. új ruha szet..szóljatok ha kihagytam valamit. Remélem lesznek magasabb szintű fegyverek is.
  • Zs0lt1
    Ma este lesz state of the game stream twitch-en, szerintem ott jelentik be.
  • MarkBlade
    elméletileg most a hetekben kell jönnie a 1.2 nek is..
  • Daermon
    Igen.
  • Zs0lt1
    áttették keddről csütörtökre?
  • MarkBlade
    Ma 12-ig áll a szerver.. karbantartás van.
  • Zs0lt1
    uhh lol
  • Conqvistador
    https://www.youtube.com/watch?v=zx4J-yKcaJA

3,38millió :D
  • Zs0lt1
    Tudla valaki mi az M1A eddigi legnagyobb feljegyzett találata? Mert ma meglőttem a millát :D Ráadásul kétszer is :D Csapattársé az érdem, mert neki volt magas elektronikája, ő rakta be a smart covert + pulse-t ami adta a nagy sebzést :-)
  • MarkBlade
    Bocs igazad van. Ncore-on azt hittem az van de csak a 2 évad volt :( De ettől függetlenül nagyon jó sorozat.

Ami nagyon jó a Daredevil 2 évad, Jessica Jones 1 évad, Banshee 4. befejező évad, fekete vitorlák 3. évad, Vikingek, Célszemély :) ezek jöttek be a legjobban. Persze van még pár :D Bocs az offért..
  • Jabar
    hol kezdték el a 3. évadot? juni a premier imdb szerint
  • Conqvistador
    Helyette tettek bele másfajta Bugot :D
  • Conqvistador
    Ajánlhatnál pár érdekes sorozatot.
    Most néztem meg a Harmadik Műszakot 4 éven belül 3. jára. A hazudj ha tudsz megy most szintén sokadjára a SOA 5. 6. 7. évada van még hátra ami érdekel. Az se baj ha feliratos csak érdekes legyen :D
  • MarkBlade
    Hogy a játékról is szó legyen a Védelem az elitektől bug ki van javítva :)
  • MarkBlade
    Szívesen, örülök hogy tetszett én is fogom nézni de most úszok a sorozatokban :) amúgy van még a The last ship ami szintén hasonló kaliber. Vírus és túlélés téma. Nekem az is tetszett. Ráadásul most kezdték a 3. évadot belőle.
  • Conqvistador
    Köszi a tippet. Olyannyira tetszett, hogy gyors egymásutánban letoltam az eddig megjelent 4 részt feliratosan.
    Nálam olyan 9/10 es a film.
  • Barnus
    Trailer nagyon bejött, tiszta Division feeling :)
  • MarkBlade
    Nem egy division de azért hozza.. Érdekes film sorozat lehet..