7647
  • Ragnaer
    A Phonix Credit-ből most 2000 a max.
  • Raulblanco7
    Nem mondták, hogy könnyítenek rajta, csak mi vártuk hogy könnyebb lesz, mert azt mondták, hogy a shotisok és a sniperek sebzését csökkentik. Azt nem mondták, hogy a többi sebzését nem fogják növelni, szerintem növelték, hogy megmaradjon a nehézsége.

Egyéb. Úgy néz ki a HVT weekly célpontok napváltása csütörtök - péntek, mert ma megint elérhető mind a 4 heti célpont, most armort és backpacket ad a felső kettő.
  • Betyar070
    Jól összefoglaltad az 1.2 pacth eredményeit. ( egy kicsit tegnap meglepett, hogy a falcon kihívás keményebb lett. Arról volt szó, hogy könnyíteni fognak rajta )
  • macleody
    Asszem 2000.
  • MarkBlade
    Főnix creditet lehet 1000 fölé is vinni.. most nem tudom mennyi a határ de működik.
  • Raulblanco7
    A szellemképes bug zavaró, de nem lehetetlen vele játszani. Arra kell csak figyelni, hogy az inventory-ban egyszerre két dolog van jelölve, csak a billentyűket kell használni, egeret kiviszed a szélére, ne legyen útban, és valamelyik sarokba lépegetni billentyűkkel addig, amíg mindkét kijelölt cucc ugyan az lesz, utána a szellemkép eltűnik, és billentyűkkel rendesen lehet navigálni. Ha nem viszed egy helyre a kettőt valamelyik sarokba, akkor előfordulhat ilyen mint a kollega írta, hogy kitörölsz olyat amit nem akarsz, mert a játékban egyszerre két itemen állsz, és mindkettőre rányomod a törlést ilyenkor.

Gyors utazás térképen, M-el nyitod meg a mapot, és billentyűkkel navigálsz, kezdésnek kattints egy közeli helyre, ha beadja az infókat és a gyorsutazást, akkor mehetsz tovább billenytűkkel, és a célpontodra is be fogja adni, ha nem adta, nem fogja oda sem, bezárod, újra próba, esetleg sétálsz pár métert arrébb és ott, előbb utóbb mindig tudtam gyorsutazni.

Chat esélytelen, 1 betűt tudsz küldeni, használt a uplay csevegést addig.

A szellemkép csapatba lépéskor jön elő, de nem minden módon, matchmakkel jön, joinnal jön, talán invelve vagy akkor nem volt nekem egyszer, passz.
  • MarkBlade
    13-tól elméletileg lesz szerver.
  • simonl #4589
    Nem kell az infókat összeszedni újra.
    Ha elbuktad: a műveleti bázisnál "éledsz" újra, menj be és vedd fel a küldetést újra, zölddel fogja jelölni és nem kerül új pontokba.
    Tárazz be és a térkép szerint menj vissza. Elképzelhető hogy más helyszínen lesz az enemy.
  • Ragnaer
    Tegnap a heti célpontokból kettőt megcsináltam csapattal és a lényeg: Egyedül nem tudod megcsinálni sztem, lehet akármennyi a GS.
    Egy megadott időn belül kell megölni a bosst úgy hogy hullámokban érkeznek a botok és csak az utolsó körben jön a főnök.
    Ha elbukod lehet össze szedni újra a infókat.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2016.05.26. 11:30:30
  • Jabar
    ok, köszi
  • MarkBlade
    Mindenképpen csapat. Min 3 ember de a 4 sem rossz. 32es elit mobok jönnek.
  • MarkBlade
    PCn egy nagy baj a szellemképes bug. Legalábbis amiről én tudok. Más nem jött elő. A Droprate elég jó lett viszont mindenképpen party kell hozzá hogy a heti kihívásokat megcsináld mert elég kemény de kb 10 perc alatt megvan. Most már bárki fel tud öltözni jó GSbe, de azért idő lesz míg tényleg hasznos set-tet rak össze az ember. A smg már nem aprítanak annyira mint régen, lehet megéri gondolkozni most már más opcióban is. Az új insta elég kicsi jó csapattal kb 1/2 óra alatt beverhető, viszont nem tökölős mert folyamatosan jönnek a mobok. Falcon kicsit keményedett hiába van állítólag nerf a shotison meg a snipákon. A HP kijelzése érdekes mert bár többnek tűnik valahogy mégis több a sebzés amit kap az ember, legalábbis az érzés szerint. DZ 200+ilyen alakulása szerintem nagyon jó lett. Viszont gyakorlatilag az hogy egyedül játsszon az ember megszűnt, egyszerűen nem tudsz mit kezdeni. De ez szerintem nem hátrány ez egy coop játék. Ha a bugokat megszüntetik szerintem az 1.2 jót tett a játéknak. UI: fegyverskinnek helyfoglalását megcsinálhatnák végre.. :)
    És igenis törődnek a játékosokkal. Ennyi karbantartást.. szeretnék már nyomulni de megéri várni.. remélem :D
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.05.26. 11:24:45
  • Jabar
    Hosszabb szünet után gondoltam megnézem mi a helyzet, tetszik ez az intel gyűjtögetős rész benne, ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A heti célpontokhoz, ha alultáplált ~170 gs a ruhám, akkor kell csapat hozzá vagy egyedül is megcsinálható?
  • tutituti
    Szellemkép megoldás.logout login.
  • abrakabobby
    Szerintem teljesen szétbarmolták (xbox one) nem tudom,hogy a többi platformon mi a helyzet.
    A ubi softnál egy két embernek el kéne tördelni a kezét.
  • Conqvistador
    Nekem már a Falconos bevetezés óta (1 napot játszottam akkor) csúnyán leesett a frameráta nem egy atomerőművem van de addig ment 30-35fps el most olyan 18-28közt mászkál ami nem jó. Az a vicc, hogy egy GTA 5 vagy egy Witcher 3 elvergődik 30-35fps en high on itt meg minimumon akadozik. Szerintem valamit elbarmoltak.
  • Amiga
    Érdekes, először mindenki azt írta, hogy a patch rendberakta a játékot, most meg azt, hogy szétrombolta. Most akkor mi van?
  • abrakabobby
    Sziasztok!

Másnál is elrontotta a frissítés a játékot?
    A speaker egyfolytában dumál,a HUD szellemképes,ha a térképet nézem a framerate leesik 5-re,sokszor szinte használhatatlan annyira akad.
    Mit lehet ellene tenni?
  • TakácsBálint
    Az nekem sincs,de szellemkép az van,és a chat használhatatlan:) Viszont patch előtt 191-el kezdtem,mára 221. Tegnap 4 240-es szett esett innen onnan:) Egyik csapattárs dz-ben mindig ugyanazon a helyen esett ki a térképről:)
  • macleody
    A buzi szellemképes inventory miatt bedaráltam a vectoromat.
  • Laza
    Amúgy igazán megcsinálhatnák azt, hogy a fegyver összehasonlításnál kiírják a kiegészítők nélküli dps-t is, mert így nehéz összemérni az újakkal.
  • Laza
    Ez a GS nagyon elkúrja a random csapatást ... folyamatosan kidobálnak a random csapatokból, csak mert nem játszom egész nap és alacsonyabb a GS-em ... pedig pl az előbb sima szaros Lexintont akartam menni, amin 15p alatt mindig végigrohantam puggal is .....

Megjegyzem, nálam nincsenek napi kihívások ..
  • Laza
    Nekem most volt, hogy berakott egy menedékházba, majd az inventorym full szellemképes volt, elcsúszva minden, a térképet nem tudtam mozgatni ... egyre bugosabb a játék :(
  • Why
    The Division Hungary csoport facebookon ott biztos,hogy találsz rá embereket :)
    kb.100emberből egy vagy több tutti ráér
  • Why
    Érdekes tegnap ahogy kijött az új 1.2 PATCH nem mondom,hogy nevetve,de egészen könnyen úgy 16perc alatt végigvittük.Ma pedig ötször kellett újrakezdeni mert kicsináltak minket és láthatóan sokkal nehezebb lett.DarkZone-ban is mintha ma kegyetlenebb HP és Sebzésük lenne .
  • Saka23
    Sziasztok. Frissítés után gatya lett az egész játék...Homályos a kép,nem tudok írni chat-en stb Ki találkozott ilyen problémákkal? Megoldás van már rá ? :(
  • Ragnaer
    2-embert keresek heti célpontra most...Kryros parancsnok..
    Aki jönne az írjon rám. Uplay nevem: Tyr_.
    Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2016.05.25. 17:13:20
  • MarkBlade
    Csodát ne várj tőle. Amúgy a falcon is jó ha jó a csapat. Lehet élvezetes a szívás is ha jó végén vagy ;)
  • MarkBlade
    Az új sem sokkal több.. végtelenített mob hakom tör rád kb..
  • Conqvistador
    "Falcon is nehezebb lett kihívásban."
    Hardon is nehéz nekem a falcon :D Nem is vittem még át. 2x próbáltam mindössze azóta be se léptem a játékba. De nem si érdekel a falcon 15 wave a semmire inkább az új map et nézném meg de nem engedett még belépni vagy hiba vagy egyéb.
  • MarkBlade
    Annyira nem vészes de az tény hogy van hiba most pár. Nekem a szellemkép bug volt a leállàs elött. Most nem tudom azt megcsinálták e. Viszont a loot és a nehézség mos jobb lett.. Falcon is nehezebb lett kihívásban. A sima kis katonák is sokat sebeznek már.
  • Conqvistador
    Hát nem tudom ti hogy csináljátok de játszhatatlan a játék.
    3. jára végre elindulna az új clear sky küldetés erre bedob 1000 méterre a társaktól a játékba és még a gyorsutazás se működik. Haladok a pályán a küldi felé egyszer csak eltűnik alólam a pálya és annyi. A Dz még csak csak ment de a pve részen nagy gázok vannak.
  • simonl #4564
    Azt hiszem mondhatjuk, hogy minden területen nehezebb lett a játék. Gondolom ezzel egyenlítik ki a sokkal jobb loot -kat.
  • Why
    Ha beadja a kritikus találatot akkor lövök milliós kritet,de amúgy én is úgy 100.000-500.000 között sniperrel,de valóban egyedül nagyon nehéz csapatban érdemes inkább legalább ketten bemenni vagy inkább többen már most DZ-be.
  • Why
    Én már játszom úgy 1 órája PC-n vagyok.
  • kopaszeger
    Nekem még mindig nem működik
  • Conqvistador
    Háát. Lehet ti könnyen boldogultok Dz ben de én nem lövök milliós kritteket. Ha már 130-150K s fejes krit megvan Távcsövessel örülök.
  • Why
    12.40-ig lesz szerverkarbantartás PC-n kijavitanak egy-két hibát. DZ-ben probáld meg Conqvistador,mert most igaz,hogy brutál nehéz lett,de szinte mindegyik BOSS zöldet dob sőt megmerném kockáztatni,hogy mindegyik 33-34-es szintüek,de a 32-es között is van,hogy zöld geareket dob.
  • Conqvistador
    Én csak olvastam több helyen is. Félve lépnék fel. nem tudom hogy csalók vagy mezei játékosok karakterei de eltünödeztek tegnap a peccs után. Délután majd teszek egy próbát.
    Mondjuk elég gáz felszerelésem van 1 zöld mindössze nem hiszem sokra mennék az új DZ ben se. Azt hallani piszok kemény lett.
  • Why
    Szerver leállás ma a második.