7647
  • zenoka
    ujratudod csinalni az infos kuldiket az adott safehouseban mindig.. szoval lehet farmolni a infopontokat.
  • lacinkacinka
    Üdv! Heti, napi célpontokhoz honnan tudok infot gyűjteni, hogy csinálhassam őket? Azt tudom, hogy mikor célpontos küldetést csinálok, akkor dobálnak infokat, de pl heti célpontot nem tudok, mert 30-40 infopont kell hozzájuk, nekem meg max ilyen 14-20 pontjaim vannak.
  • MarkBlade
    Most könnyen fel tudod tornázni a GS-t. Csináld meg a Heti intel qt. Az 4 db q ami dob kb 4-6 szet itemet és kb ugyanennyi fegyvert is ad mondjuk nem mind 204-es de azért nem rosszak. szerintem egy ilyen kanyarba beöltözöl 190-200 körülire. Azzal meg mehetsz már bárhova. Az az igazság hogy az új insta 200 alatti gsel kínszenvedés. Én sem vinnék magammal kisebbet. Falcon hardba még belefér mondjuk de a kihíváson oda is kevés a 160.
    Sajnos ez számít nem a skill. Öltözz bele a nagy gs be még ha nem is használhatóak aztán majd esnek a jobb cuccok is.
    JA s pisztolyról se feledkezz meg. Vegyél egy 204-est oda akár főnixből akár lootból. Az is növeli a GSt!
    Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.06.01. 09:25:53
  • Gifos
    Üdv !Mi is csapatot keresünk , a gearünk 190 körül van , szeretnénk a napi és heti kihívásokat is teljesíteni .Bocika13 és Dawis77,mikrofon és TS van .
  • Laza
    S a legrosszabb ebben a farmolási kényszer, különben 'lemaradok' :(
  • Laza
    Rosszul vagyok ettől a GS-től .... nálam ez elvett valamit a játékból ... az, hogy 163-as GS-el sokkal jobb voltam, mint kb 190 GS-el, az senkit nem érdekel ... ellenben a 163-assal sorra dobáltak ki a random csapatok :(
  • Laza
    Azért a Humblen ez mellbe vágott a középárért cserébe: Tom Clancy's The Division - 100 Target Intel Credits

Apa kezdődik a mikrotranzakció nyomulása? :)

Megjegyzem, még egy olyan unalmas farm, mint az IC gyűjtögetés ........ hogy ki találta ezt ki, nem tudom, de köszönjük.
    Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.05.31. 22:25:34
  • Raulblanco7
    Jah, végülis csak egyszerre 2-3 ember szokott megfeküdni tőle, szóval használhatatlan :)
  • kiserik
    PVE-re nem valami nagy szám, PVP-re lehet talán használni. Én abszolult nem ajánlom, max csapatban poénból.
  • H0bbes_
    Ragnaer, tulajdonképpen mindent ami nem lövedék, tehát csökkenti a tűz, sokk, robbanás sebzést, ilyesmi. Megvan az a szett ami 50% egzotikus tűrést ad, mellényen még 25%, azóta nyugodtabban megyek neki a tűzokádó ellenfeleknek, hasznos pvpben is a sticky bombos build ellen amit mindenki erőltet mert azt hiszik megéri

Lacika, gear score nem számít, gyere nyugodtan! jelölj bátran
    Utoljára szerkesztette: H0bbes_, 2016.05.31. 17:26:17
  • Ragnaer
    Az egzotikus sebzéstűrés mit is foglal magába?.
    A válaszokat köszönöm.
  • lacinkacinka
    Üdv! Este 8 óra után elérhető vagyok, nekem még nincs 200-as felszereléspontom, de ha gondoljátok szívesen csatlakozom!
    Mikrofonom sajnos nincs!
    Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.05.31. 15:05:54
  • H0bbes_
    Cső, egy haverommal szoktuk tolni, keresünk elsősorban magyar arcokat akikkel lehetne együtt HVT-zni például

Gear score-unk 200 körül van, nevem H0bbes_ adjon hozzá akinek van néha kedve tolni magyar csapatban

(Az egy nulla a nevemben, végén alsóvonás)
  • macylacy
    akinek van tapasztalata full set up ról nyugodtan írja le :)
  • macleody
    Én majd a predator szettet akarom kipróbálni, állítólag jó nagy vérzést okoz.
  • kiserik
    Igen, DZ-ben és az Incursion-okban esnek főként a régi set darabok.
  • macylacy
    köszi és még egy kérdés a régi cuccokat hol lehet beszerezni ugyanugy mint régen falcon dz ? mert csak az ujakat szórja a heti napiba :D
  • kiserik
    Játékstílustól függ. Van aki 3sentry + 3huntert használ, van aki a final measure-ből rak a tank buildbe, a lone star a lőszer töltésére jó, stb.
  • macylacy
    srácok tudom lusta vagyok elolvasni mit tudnak az új cuccok de így elsőre nektek is az a véleményetek hogy mindegyik egy rakás szar és a régiek őrszem,taktik,csapásmérő jobb volt, ha nem egy jó kombo ötletet kérnék... köszönöm
  • Ackronikon
    tényleg nem voltak képesek még mindig megcsinálni hogy ne legyenek bugosak a questek? incursion sorra nem indul el....
  • Zs0lt1
    nem volna rossz dolog ...
  • Raulblanco7
    De, tervezik.
  • AnuluWork #4614
    A stash méretét nem tervezik megemelni egy új szárny beiktatásával? Ráférne még +60 hely, ha már nem lehet bármelyik statot recalibrálni egy cuccon ...
  • Zs0lt1
    a heti HVT két legnehezebbje is adja a 240-es cuccot :D
  • Betyar070
    Egyetértek, de a nép legalább örül, hogy 214,240 potyog. Igaz a legtöbb szemétre való,de teljesült az álom, hullanak a zöld itemek és pistike boldog.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.29. 20:41:52
  • Java33
    Napinál zölden elérhető még a halál után a boss ;)
  • DonPedro22
    Keresek valakit aki jönne DZ-be vagy napi/heti célpontos küldiket csinálni.

DonPedr0 ezen a néven vagyok fent és 208-as ilvl
  • fazerus
    Arra. Tegnap dobott ki belőle 3-at is, 240-es GS-sel.
  • Ackronikon
    hát remélem rendbe rakják mert én LMB fun vagyok :( félek tőle hogy mire ezt rendezik én már a wow legion-ben kockulok szóval siessenek :D
  • MarkBlade
    jó látod. Talán már nem aprít annyira az smg mint régen de még mindig jó.. mellé egy mesterlövész puska dukál.. esetleg egy assault.. al LMG és puska sajnos nem nagyon használható.. de talán a következő patch helyre rakja.
    Használható szethez pedig még mindig sok idő kell a játékban.
  • Ackronikon
    LMG-vel egész jól elvagyok vele, clear sky-ban is van aki használja bizonyos taktikához, de tény hogy nem a legjobb. az a bajom még midngi ezzel a játékkal mint anno -már elnézést- a wow-val hogy megvoltak kik a dps-ek, healerek tankok, aztán persze rájöttek hogy ez baromság, itt is 1-2 fegyverre típus ami jó, ami gáz, mert akkor minek van a többi. vagy rosszul látom?
  • MarkBlade
    mint a szemét annyi van.. csak az a baj hogy nem sok mindenre jó.. Szegény ember szet item -je.. :D
  • Ackronikon
    ha jól gondolom a "lone star" set cuccokra gondolsz csak magyar a játékod :) nekem 2 nap alatt 4db-ot dobott ebből 2db 214es 2db 191es GS. ezeket mind napi HVT-ből.jó
  • fazerus
    Nektek is dobálja a Magányos csillag stb cuccokat? :D
  • Raulblanco7
    Elég sokan elég hamar rájöttek, hogy elég felakasztani a cuccot amikor már csak pár mp van hátra a távozásig, így ez viszonylag könnyen kivédhető. Persze mi is volt hogy feltettük aztán 40 secnél otthagytuk a fenébe, úgysincs itt senki a közelben alapon.
  • Betyar070
    Jelenleg nem éri meg kínlódni a falcon challengel. A DZ6-ból egy rakás 240-es cuccot kilehet hozni. ( Főleg, ha pimasz módon levágjuk a lootokat. )
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.27. 21:59:37
  • Ragnaer
    Hát pedig nem lehet újrakezdeni mikor már meghaltál.
  • Jabar
    azért az elég kemény hogy 1,6 gb 1 ilyen fix :o
  • Ragnaer
    Már tudom..

Ubisoft Entertainment
    Tom Clancy's The Division™ v1.2.1
    #############################
    BUG FIXES
    • Fixed a bug where switching servers through matchmaking would cause the player UI to overlap.

Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2016.05.27. 17:21:19
  • Ragnaer
    Valaki tudja mi ez a frissítés?