The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabush
Ha két éve játszol vele, akkor biztosan feltűnt, hogy minden frissítés után minimálisra csökken a hackerek száma, akik nyilván egy idő után találnak megoldást, de a következő patch megint visszaveti őket. Tény, voltak játszhatatlan időszakok, de nem azért mert bugtenger volt a játék. Bocs az offért.

Látom nem sikerült felfognod, nem sírok miatta, csupán jeleztem, hogy a mások szerint példának tekinthető Rockstar akitől nyugodtan lehet venni játékot mert ők az a kiadó akik rendesen megcsinálják, még rosszabbak mint ami a Division jelenleg. Szimpla ellenérv ellenpélda, ennyi.
Sajnálom hogy nem sikerült felfognod harmadjára sem.

A fórumot teljes egészében majd ignorálom ha úgy gondolom, azért a sok negatívum ellenére van pozitívum is szerencsére, egy két normális játékossal sikerült itt találkozni akikkel azóta is szinte minden nap együtt játsszuk a Divisiont.

Ez a sírás rívás SG-s sajátosság, ez a 4. játék amit követek itt SG-n és Prohardveren is, és véletlen mind a 4-re elmondható, hogy SG 90%-ban sírás rívás, prohardveren is van persze, de arányaiban jóval kevesebb.
Tikal
na jó, de PC-re csak egy éve jelent meg a játék 😉

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Nagylaci
Sokkal jobban tennéd, ha ignorálnád az egész fórumot ugyanis a játék jelenlegi állapotában amúgy minden fórumon ilyen sőt keményebb anyázás megy! (Reddit, Ubisoft) Szívességet tennél magadnak is meg nekünk is, win-win szituáció! 😊

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nagylaci
Szóval unod a sok sírást a The Divison -el kapcsolatban a The Division fórumán AZTÁN meg itt sírsz a GTA miatt EPIC FAIL?

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Nem olvasom, ignorálom egyes emberek írásait akikről név alapján emlékszem hogy ez úgyis csak oá oá lesz.
Én az online verzióval játszom, a single részét végig sem vittem, annyira nem érdekel.
Az online pc pedig így 2 év után is tele van hackerekkel, magán instát kell csinálni a pár haveroddal ha rendesen akarsz játszani "online" különben rádteleportál egy hacker és megöl vagy átváltoztat fává, elteleportál téged a tengerbe, felrobbantja az egész instát, telerakja hatalmas tárgyakkal amitől laggol az egész, pénzesőt rak rád ami miatt a rockstar elveszi a pénzedet. Szóval remek, megértem hogy azt tartják egyesek követendő példának a játékiparban.
Nagylaci
Nincs elég fórum a neten, hogy itt kínzod magad vagy mi van? Esetleg meglep, hogy emberek képesek tőmondatokon kívül is gondolkodni? Amennyiben zavar ami itt megy tökéletesen megértem hiszen mindannyiunkat más és más bosszant fel, csak ha ezek után is itt vagy és olvasod a sok felesleges sírást akkor nem velünk van a baj már ne is haragudj. Amennyire én tudom egyik böngészőnek sem kötelező kezdőlapja az sg.hu Division fóruma szóval ne nyisd meg és kész, a problémát te magad tudod egyszerűen megoldani nem mi.
És még egyszer, attól mert más játékok IS követnek el komoly hibákat attól még ez nem lesz jobb.
Hoppá bocsánat már megint nem sikerült a kor "átlag" internet felhasználójának értelmi szintjén két tőmondatban kommunikálnom. Shame on me... XD

Tikal
A GTA online-nak volt egy rossz időszaka, na de nem két évig.. a PC-s verzio meg sose lesz jó sajnos, szarik bele a R 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ennyi felesleges rizsát írni komoly teljesítmény. nem védem a játék, tele van buggal, tény. csak unalmas ugyan azoktól az emberektől ugyan azt a sírást olvasni hétfőtől péntekig minden nap.

itt érveltek azzal, hogy bezzeg a rockstar játéka az mennyire profi. igen, a gta online 2 éve folyamatosan tele van hackerrel, akik halhatatlanul gyilkolnak le és jön az új kieg, minden drága cuccot azonnal vehetnek meg mert hacker pénzt is szór be, míg én hónapot farmolok érte.
Nagylaci
Bocsi, de az érvelésednek az a része alapvetően hibás, hogy ha a sok bug és glitch úgyis minden játékban ott van akkor ez felmenti ezt a játékot (vagy bármelyiket) ennek a vádja alól. Egyrészt ennyi pénzből, idő alatt készített AAA játéknál ez igenis durva ami történik, ennyi game breaking glitch messze nincs más játékban mint ebben. Ez eleve nagyon nem mindegy, más játékokban inkább olyan hibák maradnak benne amik maximum bosszantóak, viccesek, meglepőek. Ebben meg sorra jönnek az olyanok amik értelmetlenné teszik a játék PvP részét és a tisztességes játékot úgy általában. Glitch és glitch között hatalmas lehet a különbség igazából...
Másrészt meg még ha igazad is lenne ez akkor a teljes játékipar kritikája, hogy mindenki szart gyárt és nem igazán állja meg a helyét ennek a játéknak a védelmében! Érdekes mennyire könnyen keveredünk ilyen logikai bukfencekbe amikor érvelünk valami mellett. Érted mi van? Azon az alapon próbálsz megvédeni egy hibás terméket, hogy a többi is hibás. Ezzel valójában nem hozol fel valós érvet az adott termék védelmében hanem kritikát mondasz a teljes ipar felett.
Nagyon nagy baj van ott ahol a hibás termék ELFOGADOTT SZTENDERDDÉ válik és a fogyasztó már nem is várja el az ígéretek betartását és a nagy részt jól működő termék piacra küldését.

Visszaolvastam pár hozzászólást, és néha - talán a koromnál fogva is - megengedem magamnak, hogy kritikát fogalmazzak meg egy-egy témában.
Többször szoktam a kiadók pártján állni, mit a mindig elégedetlenkedőkén.
DE , nehogy már az legyen a válasz/megoldás a játékban felmerült problémákra, hogy "játssz vele kevesebbet" !! "Majd megszokod" !!
Sajnos Magyarország ezért tart ott, ahol tart, mindenki beletörődik abba a langyosfos -ba amiben éldegél.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

húúú, régen egy singleplayer 2D pálcikaember játékban balról jobbra haladva nem volt tele buggal a játék? micsoda züllés megy azóta, hogy most meg tele van buggal ugyan az.

Hoztátok itt a Rockstart mint példa, a GTA online játszhatatlan szar a sima térképen mert minden insta tele van hackerrel akit hiába lősz halhatatlan, és az a játék nem 1 hónapja van kint hanem 2 éve kb.
Mindent elmond a fejlesztőkről, hogy létezhetnek olyan bugok, amik segítségével tárgyak/ karakterek képesek átmenni a falon. Vicc
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.21. 08:44:24
Egyetértek maximálisan veled. Emberek ne tegyünk már úgy mintha a fejlesztők szívességet tennének nekünk. Ez egy termék amiért komoly fizetést kapnak a készítők. Nem tudnék most hirtelen olyan területet mondani ahol ennyire elfogadott a silány minőség mint a számítógépes játékiparban. Gondolom jogos elvárás az, hogy egy termék a megvételekor hibátlan legyen.( autó, bútor,...stb) Pontosan ahogyan te is írtad, mi vásárlók járultunk és járulónk hozzá, hogy sokszor félkész játékokkal kiszúrják a szemünket. Mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Nem volt azért ez mindig így. A játékipar hajnalán ( C64, Amiga korszak) komoly presztízs vesztés volt, ha a fejlesztők bugos játékokat készítettek. (kisebb bugok akkor is voltak nem vitatom, de a mostani állapotok fényévekre vannak attól) A játékmagazinok ( CoV, GURU... ) komolyan lehúzták az ilyen játékokat, bírálták a fejlesztőket. Mára már teljesen megváltozott a helyzet, és gyakran maguk a kiadók engedik meg a silány munkát. Sajnos mára már természetessé vált a játékosok számára, hogy egy játék tele van bug-al, glitch-el, majd kijavítják, hangoztatják. A gondom nekem evvel csak az, hogy én nem fél év múlva szeretném élvezni a terméket hanem a megvásárlás napjától. Olyan nagy elvárás ez ?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.21. 07:53:20
Teljesen jogos és egyetértek! még nem tökéletes de melyik játék volt az ebben a korban?
Mikori a videokártya?
Sziasztok!
Nem nagyon találtam megoldást a bajomra, ezért megkérdezlek titeket.
Legújabb AMD driver fel van telepítve, a látótávolsággal is játszottam (le,fel állítottam). De az embereket (az én oldalamon harcolókat és az ellenfelet) állandóan kb.30-40 másodperces késéssel jeleníti meg! Ott kell bújkálnom a fedezékek mögött, hogy ne halljak meg addig, amíg az ellenséges erőket nem látom. Van esetleg még valami, amit megpróbálhatok telepíteni, beállítani, hogy ez a hiba megszünjön?
Másnak is van ilyen problémája?
MarkBlade
Mostanában mindenhil lag van kisebb nagyobb.. valamit nagyon mókólnak. Nem vágom hogy eddig mièrt volt jó..
DZ-ben 3-4mp-s lagg van... Pont mikor időm lett volna rogue vadászatra meg öldösni a mobokat -.- Úgyhogy ha,mar lépett az egész csapat. Mára pihi.
koschwarz
Általánosságban értettem, de a lényeg azért remélem lejött.

Mi tesszük a játékipart ilyenné, mert a kiadók úgyis a legkisebb ellenállás (értsd: legkevesebb befektetés-legnagyobb hasznos - érthető módon) felé törekednek. De ha mi nem szavazunk a pénztárcánkkal, akkor a jelenlegi helyzet nem is fog változni.

Tényleg örülök annak, nem fáj, ha valakinek bejött a játék, de közben meg rohadt elszomorító és kiábrándító, hogy képes a kedvenc játékod egyszerre egy rakás szarrá változni. Egyesek hülyére csalják magukat, de ennél már csak egy rosszabb van: amikor olyan szar állapotban van a játék, hogy a glitch-ek kihasználásával gyakorlatilag legálisan jutnak egyesek olyan előnyhöz, amivel könnyedén megkeserítik mások életét.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.20. 12:53:34

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Szerencsére ez egy nagy marhaság. Néha előjön néha nem.. DZ ben mondjuk pech ha így lő agyon a fószer de ha pont akkor vacakol kilőheted 😄
kiserik
Miről tetszik itten beszélni??? o.O

Megvettem a játékot 10.000 Ft-ért. Eltöltöttem vele 150 órát, amit én rettentően élveztem, és még el is fogok párat. Semmi DLC, meg mikrotranzakció. Majd ha kell még fizetni, akkor átgondolom, hogy megéri e. Ennyi.

A korábbi postokhoz csatolva, mondjuk úgy, hogy a napi betevő 1Mil+DPS glitch:
https://www.youtube.com/watch?v=8YTLgi8fcco
Gyakorlatilag bármeddig növelhető a DPS, DZ-ben és instákban is.

Egyébként most olvasom az Ubi fórumon, hogy minden fegyver talent ilyen, ugyanígy exploitolható.
koschwarz
Arról nem is beszélve, hogy nem veszitek észre, hogy ennyi játékidőért az összes season pass-szal meg DLC-vel meg mikrotranzakcióval együtt majdnem kétszer annyit fizetsz.
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.20. 11:09:30

koschwarz
Az rendben van, hogy beletoltál 100-150 órát, de az nincs, hogy egy játékot konkrétan a fejlesztői tesznek tönkre, addig a pontig, hogy a játékosok konkrétan elhagyják a játékot. Ez semmiképpen nem normális. Nem kéne ennyire birkának lenni, hogy "úgyis megkaptam a 100 óra játékot, örüljünk neki". Egy faszt, már elnézést a franciámért.

Hova jutunk végül? Örülünk, ha egy single player játék eléri a 10 órás játékidőt, egy multis meg a 100-at? Mi van? Tisztában vagyok vele, hogy a "régen minden jobb volt" duma egy kicsit állott már, de az, hogy a triplaA kiadók konkrétan évek óta egyre lejjebb nyomják az igényszintet a fostenger állapotban kiadott, season pass mögé bújtatott, tartalom nélkül kiadott nagy címeikkel, az tény, meg az is, hogy egy csomó játékos ebbe beletörődik, sőt egy idő után eljut odáig, hogy ilyeneket mond, hogy megérte, mert így is játszottam 100 órát.

Ezek a birkák rendelik elő a játékokat is, csak hogy a kiadóknak véletlenül se kelljen normális állapotban kiadnia a játékot, szerencsésebb esetben majd a day1 patch-csel megoldjátk, de ez tényleg a szerencsésebb eset.

Annak idején egy multiplayer játékba nem 100-150 órát tettünk bele, hanem 1000-et. Egy single player FPS-sel meg 20-25 órát is játszottunk. De az, hogy ma a Witcher3 az etalonnak számít, ami a játékélményt, játékidőt, meg a tartalmat illeti, elég szomorú. Az utóbbi években a Witcher3 volt az egyetlen normális AAA-s megjelenés.

Mellesleg nem voltak véletlenek azok a hangok, akik már a béták alapján kétségessé tették, hogy van-e elég content a Division-ben...
Utoljára szerkesztette: koschwarz, 2016.04.20. 11:06:48

Nagyjából egyetértek azzal amit mondasz. Kicsit zavaró a sok sírás rívás, a hozzászólások felében itt kb annyi tartalom van hogy "oá-oá".
Kicsit unalmas már.
Jól mondod testvérem! Emlékszem amikor még 20-30 órás játékok nagy dolognak számítottak,ma meg a 100-150 kevés?😊)) Ár/ érték arányban bőven megéri.

Uplay: Speeddevil1969

Laza igazad van kicsit el kell engedni ezt a játékot mindenki azt hitte tökéletes lesz 😊
Laza
Baromira eltúlozzátok. Oké, van pár bug/glich .. melyikben nincs? Viszont kaptál annyi tartalmat, hogy vígan ellehettél vele 50-60 órát, és ha bírod az önismétlést, akkor ismételgetheted ugyanazt még 100+ órán át. Viccesnek találom az Alienes hasonlatot is, azzal még 10 óra játék is szenvedés volt.

Lehet le kéne tennetek egyelőre ezt pihentetni, és majd visszajönni, ha lesz tartalom ... nem tudom minek szenvedtek azzal, hogy erőltetitek a játékot.

Ha holnap betennének 5 új küldetést, egy hét múlva azt is unnátok és keveselnétek.

Mondom, mint ahogy mondtam, még a havidíjas játékokban is, mint a WoW kb 4-5 havonta van nagyobb content frissítés - ha van - miközben havidíjat fizetsz ... itt meg nem fizetsz semmit. Guildwars és társai egyszer fizetős játékokba is kb akkor jön tartalom, mikor kiadnak egy új kieget pénzért.

Ez a játék sem más, mint a többi, hogy ugyanazt ismételgeted a jobb gearért, hogy majd abban megint ugyanazt ismételgethesd.

És bár nem tökéletes a játék, így is jobb, mint pár hasonló, lásd Destiny, ahol 12-14 óra alatt le lehetett nyomni az összes küldit, elérni a 20-as szintet, és onnan csak ismételgetted az egészet úgy, hogy még normális item/lootrendszer sem volt alatta ... azaz úgy játszottál 50-10 órákat, hogy nem kaptál semmilyen 'jutalmat' ... használhatót pláne nem.

Én kijátszottam ezzel a játékkal a 60+ órám és letettem, pedig még mindig van lila cuccom, nem mind sárga, új zöldet meg csak fényképen láttam. De pl én nem viselem jól ugyanannak a tartalomnak orrvérzésig ismétlését, még jobb cuccért sem. Néha felmegyek egyet lövöldözni, és ennyi. Továbbléptem. Tegyétek ti is ezt, létezik más játék is 😊

De mint mondtam, a glichek pl engem is zavarnak, én ezeket egy napos határidőn belül javíttatnám, főleg online játékban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Úgy igen, de az már nem 'egyszer megvett', azaz nem egyszer fizettél 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

"A részvényesek bezsebelték a zsozsót, a játékosok meg lehet, hogy hoppon maradnak."

Betyár már leírta. A céljukat elérték azt annyi.
Az Uborka is feketelistára került nálam. Többé tőlük még leárazáskor sem veszek játékot.
Minden szavaddal egyet kell hogy értsek. Sajnos.
Szerintetek látják az érintettek, hogy nagy a baj?

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

A játék jenileg egy glitch halmaz, és dögunalom az endgame része. Ki fog DLC-t venni egy ennyire ratyi állapotban lévő játékhoz?
Úgy gondolják most is elég lesz majd a marketing gépezet? Ennyire nem lehetnek balfaszok, hogy a saját üdvöskéjüket kinyírják.
Utoljára ilyen rossz állapotban lévő játékhoz 2012-ben volt szerencsém ( Alien Colonial Marines ),de azt legalább a bughunt patchel 1 hónap után rendbe hozták. ( ennek ellenére bebukott )Remélem a Massive se fog sokáig szundikálni, mert vészesen fogynak a játékosok. Leárazás meg igencsak presztis vesztés lenne az Ubinak, bár úgy látom hogy a mai játékiparban ez már rég nem számít. A részvényesek bezsebelték a zsozsót, a játékosok meg lehet, hogy hoppon maradnak. Ez a mai trend ( lásd. SWBattlefront )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.20. 08:18:29
Nagylaci
Igaz, vannak videók és DZ-ben is működik.

Mondjuk az se mindegy, hogy ezt a Falconba használják, vagy DZbe is aktív és bárkit Oneshotolnak...
És tényleg igaz vagy csak kamu és valaki írt valami marhaságot? 😄
Maxtreme
"Felejtsétek el, hogy egyszer megvett játékhoz a végtelenségig nyomják a tartalmat. "

fizetős dlc?

Nagylaci
Most olvasom, hogy van új, talán az eddigieknél is komolyabb glitch! Egy egyszerű trükkel több milliós DPS -t tudsz csinálni magadnak. Vannak videók, hogy két lövéssel leszedik a Falcon Lost -ban az APC -t. A játék zuhan a szakadékba és bekapcsolta az utánégetőt is. 😄

Laza
A Diablonak előnye, hogy a pályák is randomok, ebből kellett generálni egy olyan adventure modot, ami igazából meglévő assetek random dobálása, megcsavarva egy gyilok méterrel meg annak a végén egy bossal ...értem én, hogy kell a folyamatos 'változatos' tennivaló, de ez a Diabloban sem volt túl változatos, igen hamar unalmas lett, így is tök monoton volt. Itt meg random faktor sincs, max a tárgyakon. Mondjuk egy WoW-ban is mindig ugyanazt tolod, x havonta jön vmi új content, közben havidíjat fizetsz. Felejtsétek el, hogy egyszer megvett játékhoz a végtelenségig nyomják a tartalmat. A Diablohoz is meg kellett venni egy teljes játékáron adott kieget, ami 1/5-öd alap tartalmat hozott, meg egy random adventure modot. A szezonok meg megint az ismétlést tűrőknek való.

Igaz, 2mp fáziskésében volt az egész.. Rácélzok, click majd 2mp-ig semmi, csak ezután tüzelt a fegyver. Az élet cumi oldala. <#eplus2>

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.19. 23:01:19
Igen ez nekem is fura volt. Kíváncsi vagyok megosztják-e majd az eredményt. Van egy tippem, hogy nem... 😊
Nagylaci
Ja, de abban a bizonyos másodikban akkora lag volt, hogy ilyet én még nem is láttam ebben a játékban pedig szinte mindig van valamennyi! 😊
Ilyen kérdés a kérdőíven:

Based on your experience, what do you think of the chances of getting that kind of loot?

Standard - Green
Specialized - Blue
Superior - Purple
High-End - Yellow

Ez így baromság, mert hullik itt mindegyik mint az eső, de tényleg használható, legmagasabb szintű sárga csak brutálisan nehezen esik. Rossz kérdés, rossz válaszok...

mentem FL challanginget randomokkal, chatről inveltek, egész jó volt, 8. körben meghaltunk, de azért tetszett.
Maxtreme
Végre ma sikerrel jártunk a sólyom küldetésnél!!!! Ezúton is köszönöm a játékot minden csapattársnak. Megindító meccs volt.
Három party-ból kétszer is sikerült megcsinálni. A 2.party-t sajnos elbuktuk a 15. hullámnál, de legalább volt ok a sörnyitásra. 😄
AnuluWork
Ez fake.

Ez az igazi:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De lehetne a tűzoltásos rész is a végéről. 😄

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.19. 18:05:30

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Maxtreme
sehogyan.

Nagylaci
Találtam egy videót arról, hogy mi történik a játékkal és a fejlesztő/kiadó hogyan próbálja a helyzetet kezelni. Íme:

Link
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.19. 15:51:15

Hello! Ide hogy írhatom be magam? Illetve engem érdekelne coop magyarokkal mert sajnos, valamikor fontos a közös nyelv és nem értem angolul miket beszélnek játék közben 😄

Sapphire R9 290X TriXXX | i5 4590 3.3Ghz | Kingston 8GB 1600Mhz