7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4676 A season pass tulajokat ismét busásan megjutalmazta az ubisoft :D
1-1 kraft cucc illetve két fegyver skin. egyik - másik. -
macylacy #4675 szánalmas őskáosz ez a pass :D -
simonl #4674 Köszi Srácok, közben találtam egy oldalt, ahol ki lettem okosodva. -
Oriza #4673 Striker's Harness Blueprint nincsen, nem fogsz találni sehol. Csak Mask van és Kneepad, ezeket a BoO Special Gear Vendor-nál veheted meg. -
Why #4672 DZ06-ban nézd meg a templomban vannak zöld cuccok,de igy fejből nem tudom megmondani,hogy pont csapásmérő mellény van-e. -
simonl #4671 Sziasztok, segítséget kérek: hol találok a játékban egy legalább 204 -es Csapásmérő mellény tervrajzot?
Vagy ez teljesen véletlenszerűen dobja a játék?
Striker's harness blueprint ha valaki angol nyelven nyomja:)
Köszi Srácok..... -
Why #4670 Köszi :) -
#4669 Ebben: 1800+ https://www.facebook.com/groups/1619387111659571/ Itt mindig vannak aktívak fent. -
Why #4668 Én megkaptam egész jó kis bőrkabát(barna kissé koptatott)azt hordom azóta :) Abban a csoportban amit irtam készithetek egy képet róla :) -
Why #4667 Én a The Division Hungary facebook csoportban szoktam keresni társakat már több,mint 100-an vannak abban a csoportban. -
Tarki #4666 Én BoO (Base of Operations) chat-en szoktam nézni/keresni csapatot.
Ha megvan a szükséges intel, csak beírom hogy "LFM weekly HVT + boss neve" és 1-2 percen belül jelentkezik 3 ember.
Ha nincs elég intel akkor a fentihez hasonló üzeneteket kell keresni, és üzenni egy invitálásért. -
#4665 Minden kerületben a safe house-okban van egy számítógép ahol dz-re illetve free roam-ra tudsz társakat keresni. -
#4664 Nem volt időm múlt héten, de milyen volt az az ISAC kabát amit a múlt heti (kb. 6 órája vége) ISAC heti gyilokkal lehetett megszerezni (természetesen együtt a 3 divtechel)? Sehol sem találok róla képet, pedig olvastam, hogy klasz kis bőrkabát. :) -
#4663 DZ6-ban a nyugati bejárattól lévő első két boss simán ölhető egyedül is kis odafigyeléssel és nagy türelemmel. Ha sikerül kifogni üres szervert, akkor egész gyorsan lehet jó gearhez jutni.
Szintlépéshez már csapat kell, vagy vissza kell lépni 200-as DZ alá. Én most ott szórakozom, napi 2 szint + egy valag pénz és sajnos nincs sok időm játszani. -
#4662 itt, vagy faceB.. ideje növelni a friendlistet :D -
Java33 #4661 Lehet hülye kérdés, de ha nincs az embernek fix party-ja, akkor a heti boss-okhoz hogyan keres party-t..? -
Raulblanco7 #4660 DZ1-2 egy normálisan megcsinált karakterrel egyedül sem gond, csak már nem lehet ész nélkül rambózni mint 1.2 előtt, hogy egyedül befutsz a tömegbe, kimész elszívni egy cigit, majd amikor visszajöttél akkor egy tárral leszeded az egész bagázst, most megint fedezéket kell használni és óvatosan menni. 3-4-ben kicsit nagyobbakat lőnek, de az sem vészes még, DZ5-6 mostmár csak csapatoknak való, oda 3-4 fővel kell felmenni.
Rugó lét is változott kicsit, beszűkült a terület, régi 1-6 között össze vissza futkosásnak vége, DZ 1-4-re szűkült ez vissza, 5-6ban is van persze rugó, de az nem ilyen keresztülfutok mindenen verzió, hanem a valahol bevédem magam és várok. -
simonl #4659 Esélytelen a DZ, én is csak DZ3 patrol másodmagammal.
Kimentés szigorúan csak DZ1 -
lacinkacinka #4658 Ugyan így voltam én is. Javítás után bementem dz-be, majd leesett az állam. Eddig akiket simán lekaszáltam, most egy örökkévalóság, mire nagynehezen sikerül kinyírni őket, és nem is sárga páncélozott, csak lilák. Dz 4-nél feljebb nem is mertem még menni. -
#4657 Tegnap bemerészkedtem a DZbe egyedül egy receptet megnézni egy hónap után, és csak néztem mi van ott. Olyanok nyírtak ki, amelyik csapatot anno két tárral leszedtem. :) -
Raulblanco7 #4656 dz, falcon, clear sky, eshet akár hvt bossból is, de ott van a legkisebb esélyed.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.05. 21:21:34 -
#4655 Nekem dz-ben esett 2. -
#4654 Nem tudjátok, hogy Hunter's Faith gloves-t honnan lehet a leggyakrabban lootolni? -
Conqvistador #4653 Mennyire akarod olcsón? 8k ért elviszed? Kapsz karit is hozzá :D (Mellette persze új karaktert is lehet húzni) -
Conqvistador #4652 Sajnos az Ubifos fényévekre van a Blizzard színvonalától. Ott csak röpködnek az örökös kitiltások... -
#4651 A mai karbantartás:
[Changelog] June 03, 2016 Maintenance
Here is the list of changes to be implemented during the maintenance of June 03:
Fixed a bug where High Value Target daily missions would not reset properly
Fixed a bug where the final cutscene would only trigger after completing an incursion
Fixed instances where Mobile Cover could be used to glitch through walls
Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion
Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear Sky
Please note that Clear Sky Challenge Mode will not be activated with this maintenance
A poén az, hogy tegnapra is ugyanezeket mondták, akkor tegnap konkrétan négy órán keresztül szerencsétlenkedtek és nem csináltak semmit? :D -
#4650 Készül a Division film.. -
#4649 Első héten nyomtam sokat, volt hangulata varázsa aztán ez elkezdett elfogyni......most újra van ídő vissza térek picit mert azért minden kritika ellenére van az egésznek egy nagyon érdekes hangulata pláne az elején amikor még nem loot-olásról szól az egész meg a gear-ekről. Remélem valaki valami hasnót kidob a piacra ami inkabb single player. -
#4648 nem elég kimenni ki is kell logolni -
#4647 Mit értetek szerverváltás alatt? ki mentek dz-ből meg vissza, vagy hogy? -
#4646 Van még hecker. Múltkor teleportálgattak..Kimentő ponton voltunk tőlünk messze egy csapat rogue és rajtuk már a manhunt. Azt egyszer csak 3an ott teremtek a kimentő helyen és vágták majd megöltek.. De jelentettem is mondjuk jó lenne visszajelzés ubi részéről hogy mi történt de mindegy. Viszont Raulnak igaza van már nem jellemző. Néha összefut vele az ember szerverváltás vagy elmész mást csinálni. Elvétve futni össze csak velük. -
#4645 Region
Worldwide
Akkor csak benne van a Magyar nyelv nem? -
simonl #4644 Nem tudom, hogy a g2a vagy az instant gaming játékai hogyan vannak lokalizálva.
Hekkerek már rég nincsenek, gondolom csak még megy a hiszti ha egy jobb képességű csapat tevékenykedik a DZ -ban.
A bug -okat pedig javítják, már sokkal jobb a játék mint megjelenéskor.
-
Raulblanco7 #4643 Bárhol veszed, lesz benne magyar nyelv. Nekem Uplay-en keresztül vettben is van.
Ha reggeltől estig játszol 0-24-ben, akkor igen, lehet hogy összefutsz akár minden nap fél perc erejéig egy hackerrel, ilyenkor válts szervert és a holnapi napig le van tudva. -
#4642 g2a-n van Magyar nyelvű? -
#4641 Hol lehet a legolcsóbban megvenni a Magyar nyelvű játékot?
Azt látom és hallom hogy tele van bugokkal és hekkerekkel a játék
Utoljára szerkesztette: JaSoN HuNTeR, 2016.06.02. 14:40:30 -
#4640 Sőt vannak kritikus küldetések is azok még több intel pontot adnak a térképen a safehouse körül karika van az a jelzi. -
#4639 Csak olyan területen adja ahol minden küldetés kész, viszont akkor miután leadod egyből fel is tudod venni ismét ahányszor csak akarod. -
lacinkacinka #4638 Köszönöm srácok!
Simon! Tegnap az egyik relytekhelyen a tábla irt egy uj küldetésfajtát, megkeresni és elkapni, vagy valami ilyesmit, de nem engedte, hogy megcsináljam, azt irta, hogy a közelben lévő mellékküldetéseket, vagy miket meg kell csinálnom előbb.
Sorry amúgy, kicsit értetlenkedem, mert a patch óta, alig alig volt időm játszani. -
simonl #4637 Elmész bármelyik rejtekhelyre, elsétálsz a "faliújsághoz" (nem nézed a csajokat) nyomsz egy "F" gombot és követed a GPS -t.
Három helyszínre fog elvinni, a harmadik után vissza kell menni ugyanarra a rejtekhelyre, újra megállni a faliújság előtt és újra nyomsz egy hosszú F gombot.
Még jó, hogy ma szabadnapos vagyok:)