7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
+
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.15. 17:47:52 -
#4715 ez nem kifejezetten az a lövöldözős játék amire te gondolsz szerintem :-) -
lammaer #4714 Hali,
Belekukkantottam a Divisionba - még nagyon az elején vagyok (alig túl a prológuson) - az lenne a kérdésem, hogy a későbbiekben is arról fog szólni a játék hogy minden egyes jöttment kukabúvárt hosszú másodpercekig kell tunkolni egy M16-ossal hogy megfeküdjön? Fejesből 5-6 kell meg ilyenek... szóval nem lesz rendes FPS élmény ebből a szempontból? -
#4713 Lassan játék lesz ebből is :D És megkapjuk majd még Manhattant is.. majd valamikor.. nem lesz rossz :D -
#4712 xb1+pc jun 28m ps4 később. -
Tyrant01 #4711 -
simonl #4710 És mikor lesz 1.3? -
#4709 1.3 fegyver változások:
-SMGs losing their base crit, replaced with crit hit dmg
-LMGs +30% dmg to targets out of cover
-Assault Rifles 20% armour dmg (pve only)
-Shotguns increased stagger chance (pve only) -
Raulblanco7 #4708 Csak már nincs értelme glitchet farmolni, DZ annyira tolja ki a 240-es cuccokat, hogy aki geart akar, az nem megy clear sky-t glitchelni, mert kevesebbet kap mintha DZ-be menne. Tegnap is töröltem egy stashnyi 240-est mert a karik is tele voltak már, a gagyi - átlagos 240-esek mentek kukába, csak a jó cuccokból maradt tele a stash, majd ha megint megtelik minden kari megint szelektálok.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.14. 14:14:54 -
lacinkacinka #4707 Üdv! Keresek 3 embert esti falcon challange-hez. Akinek van kedve írjon! -
Betyar070 #4706 Újabb glitch farmolást!!!
( Már a tiszta égboltot is agyon farmoták a glitchelők. Talán találóbb lett volna The Glitchvision cím. ) -
Tyrant01 #4705 igen -
simonl #4704 Season Pass tulajdonosoknak ingyenes lesz? -
#4703 juni 28? :D ez jól hangzik kíváncsi leszek mennyit ad a játékhoz.. -
Tyrant01 #4702 -
#4701 Lőszerre mindig szükség van Felső+2 lone star+rendőr tatyó és simán van 2000 lőszerem, így nem kell rohangálni töltögetni DZ-ben. Persze küldikhez elég 600 is, mert elég sok helyen van láda. -
H0bbes_ #4700 a magányos csillag (lone star) addig jó amíg nem építed fel a dps-t minimum 220 fölé, onnantól már nincs szükség annyi lőszerre -
#4699 Nálam még van +2 magányos csillag ruci is a +100% lőszerért :) -
#4698 ugyanott szokott lenni, de most nincs. -
macylacy #4697 tűzfegyver módosító tervrajz és állóképesség módosító tervrajz (blueprint) van a DZ4be 230.000 körül az eddig oke, de hol az energia módosító tervrajz a DZ-ben ? segítsetek köszi -
#4696 Baszki, mindig láttam youtubereknél, hogy ott van a táskáknál két kis zöld táska, police illetve paramedic backpack. Nem tudtam rájönni, miért v an ott nekik. Már tudom :D
-
#4695 Nem nagyon jártam DZben az elmúlt hónapokban. Heti 3x játszom, közben haverrel kiskarizunk, hétvégén pedig tervezek valamit, és már aznap reggel bedönti a család az egészet. Plusz a jó idő, plusz az EB. Napira van időm, max. egy óra, plusz még pár intel hétvégén, és kész. Egy ideje lepattantam a játékról. Két hónappal ezelőtt még napi szinten voltam bent DZben, mára ez már felejtős lett. -
#4694 Direkt. Azt a sok fos fordítást ... Még a buszon lévő feliratokat is lefordították ... -
Why #4693 Én annyira nem értem angolul,németes vagyok ezért a sok kis apró kalibrálni való cucckombók miatt muszály vagyok magyarul játszani,hogy értsem,ha totál angolul lenne nem is tudnák vele játszani és ezzel nem vagyok egyedül szerintem :)
A legelső nagy DLC időpontját mikorra lehet betájolni ? Mert én július 7körülire gondolok. -
#4692 én már attól hányni tudok, ha meglátok pár dolgot magyarul ebben a játékban... :D
nem is értem, hogy aki beszéli a nyelvet, miért nem úgy játszik, valami borzalom a fordítás -
#4691 Meg minek annyi fegyver? :) -
Why #4690 Direkt játszol angolul? Egyébbként ,ahogy látom neked kellenének 204-es fegyverek,amiket DZ4-5-6-ban tudsz szerezni :) -
#4689 A fő fegyverzet amit használok, az most ezt tudja. Már csak kocajátékolok, nagyon keveset vagyok fent. Gearben szar, de a négyes szett Striker az amit hordok, plusz aa Hunter Holsterhez kellene egy két slotos páncél ammo capacityvel, de eddig nem dobott ilyet a játék.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4688 Az a szar hogy most kb semmi értelme a craftnak mert nem tudsz jót craftolni. max 182-est ami kb semmire sem jó. Kivétel egy két szet ami 214 de ha ráfordítasz egy kis időt kb 2-3 hét és sokkal jobbak esnek. -
#4687 Az a szar, hogy pl. mellény craftnál bugos a +1 mod slot rész. Ha van rajta slot, nem tudsz továbbit rátenni, míg, lootolt esetében igen. Ha ezt kivennék, máris jobb lenne ... -
Tomi82p #4686 Legnagyobb valószínűséggel Falcon hardon esik csapásmérő és őrszem mellény,helyedben arra mennék rá. -
simonl #4685 Igazából válaszoltál is
Jelenleg is 3 csapásmérő és 2 őrszem item- em van hadrendben.
Nagyon hiányzik ezek valamelyikéből egy mellény......legalább 204 es
-
Why #4684 A heti küldetésekben a legnehezebb és az előtte lévő szinten mindig 240-es zöld szetteket dob plussz DZ5-6-ban biztos,hogy 240-es szettek lesznek,habár oda egyedül nem lehet sőt csapatban is nagyon megizzasztó,de megéri. Amúgy aki akar vegyen fel Uplay: R5-MaX (HErBY klánja) -
#4683 Nem teljesen értem a kérdést.. mi az hogy várhatod? Persze esnek az itemek ha csinálod a q-kat. Nem mindegy milyen szet itemet viselsz, és azon belül sem mindegy hogy mik a statjai. Mire egy használható kiesik az nem kevés idő. Jelenleg talán a 3 csapásmérő 3 őrszem a legjobb dpsre. De szerintem még nincs kiforrva még mindig. -
simonl #4682 Előre is bocsi mindenkitől a szombat reggeli matekért.Tehát.
205 Szett 243e DPS és 199e Szivósság
182 -es AUG 243DPS - 11K
182 -es Első hullámú M1A 199DPS -40,3K
211 Szett 149e DPS és 203 Szivósság
204 -es Vector 12K
182 -es Első Hullám M1A 40,3K
A lényeg talán, hogy a gyengébb szett -ben még egy sárga mellényt viselek szuper értékekkel, a magasabb értékű szettben (vadász hite) semmire sem jó mellényt kell(?) viselnem.
Várhatom a jóféle item -ket a gyengébb szett -ben is??
-
#4681 Mennyi a damaged a fegyvereidre egyikkel és másikkal? -
simonl #4680 Sziasztok srácok.
Az hogy milyen szinten van a karakterem az befolyásolja, hogy milyen (szintű) tárgyakat dob a játék egy-egy küldetés után?
A gyakorlatban: van egy 205 -ös szintű karakterem 250k feletti DPS -el és 200k szívóssággal. Szeretem, lehet vele aprítani.
Be tudnék állítani 211 -es karaktert is de az nagyon vérszegény: 130K körüli DPS és még annyi szívósság sem. Semmire se jó, esek-kelek vele.
Ha utóbbival próbálkoznék lehet előbb összejönnének a 240 -es szettek?
Van valami jó tanácsotok. -
Why #4679 Nekem sikerült csak úgy átmásolással,de lehet,hogy keverem a battlefield 4 játékkal,mert egyszer vettem két SSD-t és átmásoltam a HDD-ről. -
#4678 Ha át akarom helyezni egyik merevlemezről egy másikra a játékot, ez csak újratelepítéssel oldható meg, vagy átmásolható a mappa, mint néhány játék esetében? -
Why #4677 Seasson Passal együtt vettem a játékot a Sleeper Agent Edition csomagot,mondjuk az ajándékok miatt megérte nagyon :)
Kicsit többet is adhatnának nekünk az igaz nem csak "ingyenesen" a nagy DLC-ket!