7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #4757 Én az a fajta játékos tipus vagyok The Divisionban,hogy nem ülök fel akármilyen provokációnak DZ-ben.Most amit irtál anno lentebb,hogy provokálod a játékosokat pisztolyal,amig rád nem támadnak.Ilyen velem is volt már,de olyankor vagy megvárom amig tényleg megtámad vagy és kiállok ellene vagy pedig ha elterveztem valamit,ahova menni akarok akkor nem is foglalkozom vele hanem megyek a célom felé. AZ okos ember nem dobál meg kővel minden kutyát,aki megugatja! Most persze meg van a lehetőség arra,hogy játékos-játékos ellen forduljon,de ha mindenki igy játszana,akkor a moboknak,bossoknak semmi értelme sem lenne DZ-ben,szerintem ez durva és aljas dolog mondjuk 3-4en rámenni 1 agent-re! De persze mindenki a maga belátása szerint játsza a játékot megvan a választás szabadsága.De ha belegondolok és kicsit a valóságra is épit ez a játék szivesebben találkozok DZ-ben segitőkész gémerekkel,mint azokkal,akik azt nézik mikor és kire mehetnek rá főleg ha csak egyedül van.Ezért is kerüli már sok mindenki a DZ-t egyedül.Mondjuk szerencsére sok segitőkész játékossal találkoztam és kevés az olyan játékosmentalitású,amilyen te vagy.De mondom nem itélek el,mert mindenki úgy játszik,ahogy ő akar éppen.De szerintem egy FPS multiplayer jobban való egy ilyen játékos-játékos elleni kihivásra mint egy ilyen játék. -
Raulblanco7 #4756 Persze, segítek én is szívesen, tegnap is felszedtem egy srácot könyvtárnál akit lelőttek a mobok, megköszönte, mondtam is neki hogy ne örülj, azért szedtelek fel mert én akarlak lelőni, többen is voltak ott :)
Segítettünk nekik kipucolni a területet, aztán mákjuk volt, pont az akkor mehet résznél tartottunk beszélgetésben amikor megjött a supply, így inkább arra mentünk rá.
Volt egy másik alkalom is amikor segítettem valakinek, szórakoztam vele, lövöldöztem egyesével pisztollyal, 1 vs 1-ben voltunk, csak érdekel ilyenkor az emberek reakciója, a többség nyuszi és elfut, pedig ha bántani akarnám akkor lelőném, nem pisztollyal szórakoznék.
Na ez a srác nem volt nyuszi, meg is támadott, de tank karival voltam, robbanó lövedéket betöltve sem tudott jelentősen megsebezni, viszont ugye rugó lett emiatt 19 secre. Jött is 2 játékos hogy akkor lelőjje, de csak nem hagyom az új kedvenc legjobb barátom meghalni, beálltam elé, a 2 srác így engem lőtt, azok is rugók lettek, aztán lelőttem mindkettőt, lejárt a másiknak a 19 sec és mehetett világgá, őt nem bántottam utána, fasza gyerek volt.
Volt egy 4 fős banda is. Pont szervert váltottunk, többiek még bent cuccokkal szarakodtak, kimentem, erre ott vannak 4-en, belelőttem megint az egyikbe, franciák, kérdezi mi bajom, mondom neki le foglak lőni titeket. Kettő meghalt, utána megölt a maradék 2. Utána megint kimentem, mondtam hogy oké, bocs, véletlen volt az előző kettő megölése, de nem nagyon hitték el, mikor a többiek kijöttek halomra lőttük őket 3 vs 4-ben, aztán sajna becsatlakozott hozzánk egy 4. és megint szervert váltottunk.
Ezzel a pisztollyal lövöldözéssel keresek társakat, hétvégén volt 2 magyar, ugyan így némán követtem őket, lövöldöztem pisztollyal, de 2 vs 1-ben is nyuszik voltak, inkább menekültek, később behívtak játszani de eszemben sincs, ezek azok a fajták akik világgá szaladnak ha megtámadnak minket, nem pedig ottmaradnak segíteni harcolni.
Akikkel most nap mint nap játszom, azokkal is így akadtam össze, rugók voltak, megöltem, rugó voltam, megöltek, ezt többször is eljátszottuk egymással, aztán összeakadtunk úgy hogy egyikünk sem az, lövöldözöm egyessével, kérdezi: Megöljünk, azt akarod? Én pedig mondom neki hogy lőjjél már, mire vársz, ölj már meg. Aztán behívott a csapatba és azóta is heti többször megyek velük DZ-be, mert ilyen játékosokkal lehet DZ-zni, világgá szaladok nyuszikkal nem.
Nem kell rugózni reggeltől estig, de ha már megtámadnak titeket, akkor védekezzetek legalább, ne 4-en 4 fele szaladjatok otthagyva a többieket, hogy jajj csak én ússzam meg, a többi meghalhat.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.20. 13:17:04 -
Why #4755 Nah igy vagyok én is vele a PVE jobban bejön! -
Why #4754 Ezek nagyon érdekes témák,amiket részletesen kifejtesz Raulblanco7!Ilyen emberek kellenek The Divisionba. Facebookon van egy csoport/oldal The Division Hungary néven gyere nézd meg lépj be :)
Egyébbként én is sokkal jobban szeretek DZ-ben inkább ROugok ellen játszani,de én például ez a SEGITŐ Agent tipus vagyok.Szóval inkább csak Mobokat/Bossokat ölök a játékban és a játékosokat nem ,de ha segiteni kell nekik akkor szinte bármikor healelem őket mondjuk.Ez nem tudom másnál is igy van-E?!
Valahogy nekem ez a játék azt az érzést adja,hogy a gépi ellenség ellen nyomassuk mi közösen Agentsek.
Persze más a téma a Battlefield 4-nél mondjuk ahol persze nagyon is imádok a többi játékos ellen győzedelmeskedni,taktikázni csapatban. -
Raulblanco7 #4753 A másik, jelenleg már nincs csaló DZ-ben, az elmúlt 2 hétben egyetlen egyel sem futottam össze, pedig én csak DZ-zek, nem járok pve-re, és folyamatosan váltogatjuk a szervereket is mikor kiürülnek, ha valaki nagyon nagyon peches, igen, összefuthat egyel, de szervert váltasz, és ennyi. Én 2 hét alatt 1-el sem futottam össze, akiket Ti csalónak néztek manapság, azok csak ennyivel jobbak. -
Raulblanco7 #4752 Ezt a részt tisztázzuk. Nem létezik divisionben olyan cheat, hogy valakinek nem megy le az élete. Régen a ban hullám előtt sem volt, most sincs. Aki csaló, az tud gyorsabban futni, teleportálni, rpm hack gyorsabban lőni, falon átlőni és átlátni, de nem lesz hallhatatlan sebezhetetlen. Régen is úgy csaltak, hogy be volt állítva a programban, ha az élete halál közeli állapotba kerül, akkor automatikusan elteleportálja őt a program egy megadott helyre, valami épület tetejére ahova nem lehet felmenni.
Szóval ha valakit lőttök, de az nem megy le, akkor az azt jelenti, hogy ennyire jó tank / healer és / vagy ti ennyire gyengék vagytok.
Mi is öltünk meg sima DPS karival is ketten 4 embert már, egyedül is lőttem le 3-at, pedig használtak tüzes golyót, shock turretet. Sok múlik azon, hogy mennyire vagy tapasztalt division pvp-ben. A legalapvetőbb hiba amit csinálnak az emberek, az a jobb egérgombos célzás illetve a magadra elnyomott heal. Ezeket nem ajánlott pvp-ben használni.
4 vs 4 csatában egy csapat aki folyamatosan nyomja a healt a földre és futkározik rajta össze vissza, szinte lelőhetetlen.
mi pajzsos ultit már nem is használjuk harcra, mert felesleges, ha az ellenfél ultizik, csak nyomjuk a healt és szaladgálunk benne, folyamatosan fentartja a hp-t, mert kimész, bemész, újra felnyom overhealben, és közben cd-t csökkent a talent miatt, mire elmúlik megint mehet le. aztán ha vége az ultijuknak lövünk megint. ultit arra használunk ha üldözünk valakit és gyorasbban akarunk futni, vagy el akarunk menekülni akkor megint benyomjuk és gyorsabbak vagyunk, lehagyjuk.
Nem az a lényeg, hogy DZ 6-ban nem nagy az arcuk, csak DZ 6-ban nehezebb az erős mobok miatt. Egyrészt kevés a játékos, mi is többnyire lent vagyunk 1-4 között. Persze, felmentünk DZ 6-ba tegnap is, volt ott egy 4-es banda, lelőttük, extract, megint összefutottunk velük, ott gondolták megelőzik a dolgot, és ők támadtak meg, hát kár volt mert így is levertük őket (tapasztalatlanok voltak pvp-ben és butaságokat csináltak, pl volt egy taktikusuk smart coverrel, de nyílt területen kezdtek harcolni smart cover használat nélkül, kapkodtak, nem gondolták át, elizgulták, passz) szóval megint kaptunk pár cuccot, extract, harmadjára már nem akartuk bántani őket, azért nem akarjuk senki játékát tönkretenni, elindultunk vissza le alacsony DZ-be, az egyikkel találkoztunk útközben, mondtam is neki hogy farmoljatok tovább nyugodtan, megyünk vissza le. -
lacinkacinka #4750 A probléma nem azzal van, hogy bemész egy egymás elleni zónába és mondjuk leszednek. A probléma azzal van, hogy a sok tetves csaló kergeti a nála jóval gyengébbeket a dz1-2-be, mert ugye dz5-6-ba már nem nagy az arcuk, és mikor leszednek még fuckolnak meg noobolnak neked! A másik, hogy egy 4 fős csapattal nem bírunk leszedni 2 fős brancsot, úgy, hogy 3-an tunkolják gépfegyverrel az egyik meg egy közel 70k-s sotival és az élete meg se moccant lefelé.Nekem ne mondja senki, hogy ilyen felszerelést össze lehet rakni. Na ezért olyan szar a dz. -
mokee1_hun #4749 Akarom mondani PvE DZ :) -
mokee1_hun #4748 Köszi, de hanyagolom a dz-t mostantól, pedig a 99-et el szerettem volna érni, dehát ez van, 28-a után meg Underground-ozni fogok, mondhatni az lesz a PvP dz :). -
Raulblanco7 #4747 Majd legközelebb. Csak most este olvastam amit írtál, amikor írtad akkor épp nem igazán tudtam volna ránézni, és később elfelejtettem.
Írtad hogy meghaltál 2x, az viszonylag kevés. Én ma meghaltam vagy 10x minimum, de lehet többször. Egyszer manhunt alatt pl a mobok szedtek le, az vicces volt, hozzászoktam hogy a tank+sticky karakteremmel vagyok mostanság, és ez a dps karim nem tudott elfutni a lángszórós mellett. Aki arra járt utánam mázlis volt, kapott 9 ingyen cuccot + xp + pénz + kulcs.
Ma sem találkoztunk legyőzhetetlen játékosokkal, voltak akik megöltek, de mi is megöltük őket előtte vagy utána. Volt egy lengyel csapat akik minket többször mint mi őket, de aztán leléptek a szerverről. -
Raulblanco7 #4746 Ó bőven loptam én cuccokat, ahogy írja. Ha nincs rugó, majd leszek én az alapon. Persze jobban szeretek rugókat vadászni, csak az a baj velük, hogy a többség nem olyan kitartó mint én. Meghalnak 1-2x rugóként és már mennek is másik szerverre, mert nem szeretik ha náluk erősebb játékos van, és az megöli őket. Ilyenkor szervert váltanak és keresnek mást akit tudnak lövöldözni. Én ha meghalok 4 vs 1-ben 10x, akkor visszamegyek 11. alkalommal is hogy elkapjam, presztizs vagy mi, minden xp és creditnél többet ér ha lelövöd a végén legalább az egyiket.
Az elmúlt 2 hétben nem farmoltam semmi lootot, csak rugókat öltem (a számláló jelenleg 336-ot mutat) és rugó voltam, rengeteg cuccot elvettem másoktól, de ez egy pvp terület, ez a lényege. Utána extractolni is kell azt még, vissza lehet jönni és visszavenni a cuccot, én vagyok a rugó, én bukok többet ha meghalok, én kockáztatok. Mi csak max 4-en vagyunk, ha vagyunk annyian, ma is egyedül mentem be hogy szólóban vadászom a rugókat vagy elrugózom ha nincs rugó, aztán bejöttek akik éppen akartak, jó utána később azért volt hogy hívtunk 4.et mikor valaki kilépett. Szóval, mi max 4-en az egész szerver ellen. Nem az én hibám hogy a játékosok többsége beszari és nem mer. Nekem az a karácsonyi ajándék ha rugót látok a mapon.
A másik ez a gear, persze, mindig mindenki alacsony geares, azért mert Te vagy egy két másik az, az esetek 90+%-ában ugyan úgy 228-as az ellenfél ahogy mi, már amikor azzal vagyok bent, a kedvenc karim 210-en valamennyi,. 228 és 210 között elég minimális a különbség, nem ezen múlik.
Nem exploitoltam rogyásig semmit, nem az én hibám ha valakinek még mindig nincs egy átlagos gearje. Egyébként sem az ilyen kis gear játékosokat keresem mint esetleg Simon lenne, az unalmas ha az ellenfél gyenge.
Gondolom Simont legutóbb lelőtték párszor mikor dz-ben volt, ezért számára mindenki pokolravaló ördög aki a játék készítői által kitalált módon játszik a játékkal.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.19. 21:31:04 -
Raulblanco7 #4745 Egy pvp területen lövöm a játékosokat, undorító.
Sőt, egyéb gusztustalan dolgokat is csináltam már életemben, pl fifában voltam olyan pofátlan, hogy gólt rúgtam az ellenfélnek.
Forma1-ben még azt is megengedtem magamnak, hogy másokat megelőzzek.
Kész fertő. -
#4744 melléfogtál.. ismerem őt. Nem csalt nem lopót. csak játszott. Utóbbi időben DZzet és elég jó gyakorlatra tett szert.Az amit írt tényleg így van a 4 fős bandák csak a 1-2 főre mennek rá általában. Ő erre utalt. -
simonl #4743 Tudod a "farmoló bandák" akik szétszaladnak a kisebb felszereltséggel, csak egyszerű játékosok akik próbálják összeszedni azt amit te összecsaltál vagy összeloptál korábban.
Büszke lehetsz magadra és arra amilyen mentalitással játszod ezt a játékot. Az életed is pont ilyen nyomorult lehet b+.
Az ilyen falkába verődök és rámegyek a gyengébbre mentalitástól felfordul a gyomrom.
-
mokee1_hun #4742 Találtam lerakatban egy 214-es csapásmérő fegyvertokot, még jó, hogy eltettem és nem adtam el, van rajta elektronika is .
Igaz 30k val kevesebb a szívósságom, de 12K most képzettség :). -
mokee1_hun #4741 Majd az Underground véget vet ennek, az, ha jól tudom, csak PvE lesz, ami nekem jobban bejön, ráadásul jön a G36 és a Dragunov :D. -
Java33 #4740 Egy autós hallgatja a híreket az autópályán:
- Felhívjuk az autósok figyelmét, hogy óvatosan közlekedjenek az autópályán, mert egy idióta a forgalommal szemben megy!
Erre az ipse:
- Nem egy!!! MIND!! -
Raulblanco7 #4739 Gyere már majd velünk játszani egy kicsit, nekünk pont az a baj hogy elkerülnek az ilyen faszagyerekek, és csak fosós kis balekokkal van tele a szerver, bárcsak lenne olyan szerverünk ahol folyamatosan lenne pár ilyen aki ránktámad és lehentelhetjük. Helyette csak 4 fős farmoló bandák akik ha meglátnak már 4-en 6 fele szaladnak. -
H0bbes_ #4738 Incursion-t csinálj, keress 3 embert oszt cső, 3 végső meg 3 csapásmérő bőven elég kell hogy legyen oda -
mokee1_hun #4737 Én sem a gear-re megyek, nem izgat, csak úgy használom most, hogy 3 végső megoldás, 3 csapásmérő, egész jó így.
Nem nagyon dobál jobbakat sajnos. Gondolom csináljátok a napi, heti HVT-ket és nyilván Nektek is a "nem is annyira" magányos csillag-ot dobálja, amivel már tele a padlás. Dobhatna mást is, nem csak azt. DZ meg szar, legnagyobb MOB fight-ban jönnek a faszok és hátbalőnek, hogy mekkora faszagyerekek, "rogue-ok lettünk, de jó", ebből elegem van. Biztos erre verik. Pedig ott dobna jó cuccokat. -
#4736 Nem biztos, hogy feltétlenül viselned kell a 240-es tokot, ha van jobb, de kisebb GS-el! A GS nem minden!
Most is össze tudnám rakni a 224-et, de nem teszem. 214-es GS-el tolom, mert a szett így jobb statokat ad. -
mokee1_hun #4735 Pont olyan holsterem van, amin nincs elektronika, az a bajom, de 240-es csapásmérő, így ez a legjobb, amit eddig dobott.
Általában mindig van egy taktikus a csapatban, ezért nem tulajdonítok nagy jelentőséget, hogy ennyi a képzettségem, de szeretnék többet, rajta is vagyok, de még semmi nem jött össze. Majd 10 nap múlva -
Raulblanco7 #4734 Ugyan olyan mint 20k-val, csak a healed kevesebbet healel, a pulse-od pedig kevesebb bónusz crit esélyt és sebzést ad.
Igazából az 5k és a 20k között nagyon minimális plusz igény van.
5k az alap, erre ha 3 statos holstered van, rögtön rájön még 5k.
maszkra lehet rollolni 4-5k skill powert statnak, bőven megéri
backpackra lehet rollolni 5-6k-t, és rögtön ott vagy hogy 20k
Ennél kevesebbel én biztos nem rohangálnék, de izlések és pofonok. -
macylacy #4733 milyen 10k s képzettséggel játszani ? -
Raulblanco7 #4732 3 kari, 3 különböző cuccokkal
DPS 200 / 370 / 23k - 2 sentry 4 striker
TAC 110 / 300 / 49k - 3 final 3 tac
Tank 70 / 480 / 35k - 3 final 3 tac
sebzése a tacnak és a tanknak nem igazán van, ott a sticky bombával írtom az embereket DZ-ben.
(emberek alatt pvp-t értek, pve nem nagyon izgat) -
mokee1_hun #4731 Nekem most 254.538 az elsődleges DPS-em, 315.129 a szívósságom, ez viszont a képzettség rovására ment, ami 10.919, páncélom 73,6%.
Egy végső megoldás mellény van rajtam, 2 őrszem és 3 csapásmérő.
Dehát minden érték attól függ, mi van rajtad és milyen tulajdonságai vannak.
Fel tudnék öltözni én is 228-as gear-be, de akkor az értékeim nem is látnák a béka seggét sem -
H0bbes_ #4730 a listán ahol más adatokat is mutat, lesz egy olyan, hogy damage reduction vagy sebzéscsökkentés vagy mi, egy százalékos érték -
simonl #4729 Azt hol is látom? Mármint a karakterem páncéljának % os értékét? -
#4728 én a szívósságot mondanám, persze fontos, hogy meglegyen a 75%-os páncél is. -
simonl #4727 Srácok, mi a fontosabb érték a szett összeállításánál? Primary DPS vagy a Toughness ?
Optimális esetbennyilván mindkettő de amikor döntened, variálnod kell?? -
lacinkacinka #4726 Igen, közben utánanéztem, és valóban az 1.3-al fog jönni. Ha jól tudom 2 héten belül ki is jön az 1.3?! -
Raulblanco7 #4725 A medved az nem az a forgótáras sorozatlövő, csak a jelenleg is eső egyik shoti nevesített változata.
A showstopper lesz az amire gondolsz, de az 1.2-ben nem megszerezhető, valószínűleg 1.3-tól lesz az. -
#4724 Jaja. Mentős, police, lone star. -
#4723 Nem kell harc közben viselni a szett két elemét és semmi más lőszer kapacitás növelőt, csak a lőszeres láda nyitásakor. Aztán felveheted azt a szettet, amiben harcolni akarsz. A lőszered túl lesz töltve. Csak úgy, mint a mentős hátizsákkal a +2 healt pack.
-
lacinkacinka #4722 Értem. És mi a neve? Azt tudom, hogy az egyik a Medved, vagy mi!? Az asszem a Saiga megfelelője, de ennek nem tudom a nevét. -
#4721 Clear Sky incursion adja kihívás fokozaton. Elég szar lett sajnos,ahogy láttam youtube videókon. -
lacinkacinka #4720 Üdv! Még az 1.2 bemutatójába volt a videon egy forgótáras shotgun. Az hol lelhető fel a játékban?
https://www.youtube.com/watch?v=A44kBnlTkMY
Ami a videoba 6:29-nél van! -
#4719 A front line brutálul hangzik!!! -
#4718 Új szettek:
B.L.I.N.D.
2-Piece Bonus: +100% Pulse critical hit damage
3-Piece Bonus: +100% Blind/Deaf Resistance
4-Piece Bonus: Killing a target creates a flashbang effect at that position
FireCrest
2-Piece Bonus: +3 Incendiary Bullets Capacity
3-Piece Bonus: +100% Reload Speed
4-Piece Bonus: Killing a burning target grants incendiary bullets for 10 seconds
FrontLine
2-Piece Bonus: +300% Ballistic Shield Health
3-Piece Bonus: +100% Ballistic Shield damage resilience
4-Piece Bonus: Allows use of an equipped SMG while Ballistic Shield is deployed
Egyik jobb, mint a másik :D -
Daermon #4717 Mivel eleve nem FPS így nem... :)