7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
simonl #4799 Érdekes szociológiai kísérlet lenne egy The Division játékos találkozót szervezni.
Ahol találkozhatnánk, láthatnánk azokat akik "nem bántanak" vagy eldöntik, hogy bántanak -e minket egyszerű hétköznapi játékosokat......Akik zömmel meló után, meccs előtt játszunk egy-két órát ....
Nem lenne sokáig nagy arc...... meg tank karakter b+ -
#4798 Tudod van olyan is, hogy játékélmény. Például nekem jó ha van 4-5 órám hetente játszani (mostanában ennyi sem). Ezt az időt kicsit komplikált csapatban eltölteni, mert senki sem tolerálná sokáig, ha 5-10 perc játék után kilépnék mindig a csapatból, mondván, hogy ennyire volt időm, sorry.
Kis DZ-ben nyugodtan lehet egyedül játszani. DZ szintet húzni, DZ creditet farmolni, rugózni, stb. Jajj, hogy nem esik 240-es gear? Na bumm. Attól még lehet jókat játszani úgy is, hogy nem az lebeg a szemem előtt, hogy nekem legyen a legjobb gearem, hanem az, hogy kikapcsolódjak, jól érezzem magam.
Amúgy DZ 5-6 boss dobhat 240-es itemet, ha pontos akarok lenni, de ha kis DZ-ben játszom, pont nem érdekel a loot.
Nekem 3 karim van. 1 30-as, 1 6-os meg 1 4-es. Ezek csak azért vannak, hogy náluk tároljam a nagyobb szintű cuccokat, így be tudok nyugodtan alacsony DZ-be menni. Azt viszont nem értem, hogy minek az embereknek 3-4 30-as kari (dps, tank, taktikus, stb)? Egy értelmes magyarázat van. hogy ha rugók akarnak lenni, akkor ne bukjanak a jófiú karin semmit. -
Raulblanco7 #4797 visszanéztem a hírekben, szóval supply nem dobhat DZ6-ban sem 240-et, boss dobhat, persze dobhat 191-est is alacsony bracketben, szerintem továbbra sem éri meg, de kinek mi. -
mokee1_hun #4796 Nekem 222 vagy 225 attól függ melyik fegyvertok van rajtam, de általában 222.
Csak ki akartam próbálni kisebbik DZ-t, kisebb gear-el, de nem volt jó, mert ugye lerakat tele volt 214-es és 240-es cuccal.
Azt is nézi, hogy mi van stash-ben, mert ha benn vagy, könnyű lenne átgear-elni, ezért írta 179-esre, hogy 201+ DZ. -
Why #4795 Nekem jelenleg 219-es gearscore-om van,de álltalában 209-220között változtatom,de látom az underground hozza magával a 248GS-t is. -
Why #4794 "240 nem hiszem, talán DZ5-6ban és akkor is nagyon ritkán, ha egyáltalán." <---- én erre a mondatrészedre válaszoltam. -
Raulblanco7 #4793 Most a 200 alatti bracketről volt szó, ott nem hiszem hogy szökőéventénél gyakrabban dob 240-est, ha egyáltalán. -
mokee1_hun #4792 Próbáltam bemenni, össze is hoztam egy, azthiszem 179-es gear-t, de mivel lerakatban voltak 214-es, 240-es cuccok, így 201+ba rakott volna.
Így nem mentem be :). -
Why #4791 Nekem DZ5-6-ban szinte mindig,habár ritkán járok DZ-be kb.heti 1-2*,de 240-es szetteket dob, mondjuk van,hogy a régi gearsettekből. -
Raulblanco7 #4790 de, esik 191 - 214, 240 nem hiszem, talán DZ5-6ban és akkor is nagyon ritkán, ha egyáltalán.
be kell menni csapattal a nagyba és farmolni a 240-est, ennyi. -
#4789 ha már itt tartunk, kis dz-ből nem lehet átlépni 200+osba az ottani droppokból? Úgy rémlik mintha egy zöld 214-es esett volna ott. -
Raulblanco7 #4788 191-es szett itemekért és 163-as fegyverekért?
ennyi erővel szaladgálhatna a városban is piros mobokat vadászva, ott csata közben egy cigiszünet is beleférne legalább. -
#4787 Mert nem jössz velem kisDZ-zni Ott lehet aprítani rendesen -
Why #4786 Nem tudom,de valahogy a shotgunokat utálom használni játékokban sőt annyira,hogy sem amikor régebben még jobb volt a COD codoztam abban sem,Battlefield 3-4-ben sem és ebben a játékban ugyan igy nem használom,habár néha hasznos lenne,mert szinte mindig elsőként megyek az ellenfélnek a közelébe ha csapatban játszunk. -
lacinkacinka #4785 Én legjobban a Dragunovot várom, meg az M80-as sotit. -
Why #4784 Köszi a választ,amúgy a Vector és AUG a kettő harca megy folyamatosan mint OP fegyver a játékban,de pl. én örülnék assault fegyvereknek is,hogy lehessen kicsit váltogatni abból a sok fegyverből amit beletesznek a készitők.De gondolom ahogy hozzák be az új fegyvereket 28.án majd lecserélődnek a régebbiek ,ahogy te is irtad az AUG kapcsán :) -
Why #4783 R5-MaX,akkor itt :) -
mokee1_hun #4780 Nem örülök előre, csak, ha sikerül nekik buffolni könnyűgéppuskát, akkor nem kell már craftolnom, ingyen lett egy :D, vagyis kb ezer töltényért :), lehet keveset is mondtam. -
mokee1_hun #4779 Ezzel csak az az egy probléma, hogy nincs facebook-om, soha nem vonzott. -
Raulblanco7 #4778 DPS - Vector, van rajta brutal deadly, így nem szarakodok most aug crafttal, főleg mert mindjárt kuka úgyis.
Tank és Tac - Mp7, self preversed talentekkel, mert úgysincs sebzésük, akkor legalább gyorsan sorozzon és healeljen valamennyit. Az egyik karinál csak 182-es, a másiknál 204, nem kaptam még kettőt ilyen talenttel 204-esben.
Másodlagos mindenhol M1A -
#4777 Én szinte csak PVE-zek.. A Falcon kihíváson már csak fél figyelem. Meccs mellé pont jó. Randommal könnyen lemegy elsőre, Clear S pedig szintén sima ha kicsit odafigyelnek a végén az emberek.. :) Várom az új kihívást én is :D -
Why #4776 Igen-igen megint új gearsettek,fegyverek és már csak 8 nap. amúgy te milyen fegyverrel tolod? Mert én AUG Para X3 ha jól irom azthiszem és sniper M1A1 elsőhullám,de persze még sokat kell fejlődnöm főleg szivóságban. -
Why #4775 Gyere a facebookra ott a THe Division Hungary csoportba ott megtalálsz: https://www.facebook.com/groups/587624428072919/
Benne vagyok már nagyon várom a 28-át én is :) -
Raulblanco7 #4774 Ne örülj előre, prohardveren írták, hogy nem biztos hogy meg tudják oldani a régi fegyverek mindegyikénél a módosítást.
Hogy ez pontosan mit jelent, még nem tudni, jelentheti azt hogy a régi fegyverekről, smg-ről nem veszik el a crit chance-t, de jelentheti azt is hogy a régi fegyverek nem kapják meg a buffot.
Egyébként kb úgyis mindegy, mert jönnek a magasabb GS-ű fegyverek, szóval úgyis le kell cserélni. -
mokee1_hun #4773 Engem megint leszedtek, mondjuk 4-en jöttek rám, de egyik majdnem megvolt, ha benyomom elsősegély fekszik. DZ-ben alkalmatlan vagyok, na :), úgy, mint falcon ch-n és clear sky ch-n :). középszerű vagyok -
mokee1_hun #4772 Mi a UPlay neved, felvennélek, ha nem baj, mehetnénk majd Underground-ozni, úgyis most kaptam egy jó M60 E6-ot CS-ből :), 1,3-ban buffolják egy kicsit :), már készülök. -
Why #4771 Ez korrekt volt! : ) -
Raulblanco7 #4770 Alig vagyok bent 15 percet, betámadott 3 srác, gondolom most ők írnak valahol, hogy volt egy csaló DZ-ben.
Unatkoztam, sehol senki, haverok teli csapatban akikhez mentem volna, szóval bementem egyedül, játékosok csak 1-1 emberek, de a mobokkal is szenvedtek, nem bántom egyiket sem.
Constructiont takarítom, amikor egyszer valami belémlő hátulról, nem nagyot, de azért odanéz az ember, 3 játékos jött fel a lépcsőn, közben kicsit belémlőttek, ez amolyan köszönés féle, én is szoktam, szóval sejtettem mi lesz. Boss meghalt, srácok oda, felvették a lootot, és vártak.
Hát, nem kell nagy jövendőmondónak lenni hogy tudja az ember mi jön, szóval legyen, essünk túl rajta, odamegyek én is a boss hullájához, várok egy picit, lootot véletlenül sem vesszük fel, főleg mert sealed cache, és elindulok ki, ahogy várható volt már lőttek is, szóval azonnal egy két bukfenc fedezékbe, turret le. Jöttek is utánam, a turret shockol, azonnal lövöm, de nyomtak egy ultit és lőtt a másik kettő, szóval jobbnak láttam inkább menni, ulti én is és megléptem, mert a turret őket kicsit feltartotta.
Lent megvártam míg lejár róluk, nem követtek, gondolom rájöttek hogy nem lesz olyan egyszerű, miután az egyik majdnem megfeküdt azonnal, de hát fehér ember nem felejt. Közelben maradtam, mikor lejártak, visszamentem hozzájuk, köszöntem "ciao bitch, wanna try again?" de bunkó volt, nem köszönt vissza, csak lőtték a mobokat, nem foglalkoztak velem, azt hitték gondolom hogy 3 vs 1 biztonságban vannak.
Amikor valamelyik sorozatban lőtte a mobokat, eléfutottam, a második ilyen után megint rugók lettek, turret le, és azonnal feküdt az egyik, mert már fél hp-n volt a mobok miatt. Másik kettő elkezdett lőni, de azt már bírtam heallel, és lelőttem mindkettőt még. Így jártak, legközelebb hoznak egy negyediket is :D
Azért kicsit arrébb mentem ki extractolni a cuccaikat. -
Raulblanco7 #4769 Nem váltottál ki semmilyen vitát, ha visszanézed, igazából simon az egyetlen aki nem tudja kulturáltan helyén kezelni azt, hogy ez egy játék és ez egy játéktechnikailag támogatott cselekmény, ő az aki ebből már rögtön arra következtet, hogy aki rugó az a való életben is egy nyomorult szar ember. Neki kellene kicsit átgondolnia amit ír, a többiek teljesen normálisan elmondták a véleményüket és tiszteletben tartották azt ha valaki máshogy élvezi a játékot. -
mokee1_hun #4768 Nem állt szándékomban ekkora -jobb szó hijján- vitát kiváltani. Mindenki úgy játszik, ahogy neki tetszik. Nekem PvE jobban bejön, ennyi.
Másnak más, nem vagyunk egyformák. -
Raulblanco7 #4767 Nem tudom, nem voltam ott, saját tapasztalatból indulok ki. Vannak nekünk négyünk által is nehezen lelőhető játékosok, 4 vs 1-ben, de sosincs olyan, akit nem tudunk lelőni. Igen, van hogy percekig kell vele szenvednünk, de látom mit csinál, ugrabugrál jobbra balra, nem tiszta célpont, ráadásul mi többnyire gyenge dps-el megyünk, értsd 2 taktikus 1 tank 1 dps, szóval nem tűzerőnk van, hanem sticky és kifogyhatatlan heal. Mi nem lövünk nagyot, csak bénítunk, sticky bombázunk, egyet lövünk megbeszélve, így kisebb sebzéssel is elkapjuk őket, közben pedig szinte sérthetetlenek vagyunk számukra a folyamatos heal miatt. Szóval ugrabura, földre heal, azt nem látod, de neki hosszú mp-kre ott van, és 3-4x felhealelheti magát rajta oda vissza szaladgálva benne, hiába lövitek folyamatosan, persze azért nem 30 secig ahogy írod. Folyamatosan csak DZ-zek és azon belül is csak pvp, nem vettem észre, hogy lennének lelőhetetlen csalók, pedig elvileg ha belegondolsz, nekem kellene többel összefutni folyamatos dz alatt, nem az elvileg ritkábban DZ-ző, véletlenül pont gyengébb játékosnak, aki egy nagyon jó tankot simán nézhet csalónak.
Youtube videó fent van, hogyan kell összehozni 300k dps 550k szívósság 23k elektronika statokat, persze ilyen feltöltős striker + smart cover, de azért lehetséges. -
Raulblanco7 #4766 A véleményed annyira sem izgat mint kiszel tünde következő naptára :)
Szabályosan játszom a játékkal úgy, ahogy a fejlesztők elképzelték és szeretnék, hogy az emberek játszanak vele.
Ez egyértelmű a menet közben jött változásokból. A fejlesztők a DZ-t pvp zónává akarják tenni, ezért voltak az alábbi változások:
Csökkent a büntetés ha rugóként meghalsz
Nőtt a jutalom ha rugót megölsz
Levágható a loot extract közben
Hosszabb idő az exrtact hogy legyen idő odaérni / levágni. -
lacinkacinka #4765 Ott a pont! Köszönöm! Ezek szerint nem csak mi tapasztaltuk ezt. Még mindíg azt mondom, hogy tank building ide vagy oda,nekem ne akarja bemesélni senki, hogy az egy olyan erős karakter, és nem cheater! -
#4764 érdekes ez a nincs olyan cheat hogy megölhetetlenné válik...
Igaz mi 200 alatti gs-es bracketben játszunk, de 1edül is odafigyelve megy a legfelső dz zónában lévő harc is, mégis valamelyik nap összefutottunk egy taggal aki betámadott minket egyedül és amint lement a hp-jából egy pici egyből ugrott is vissza pedig a lövést is abbahagyta (tehát smg sem gyógyította) és csak futkározott röhögcsélt mi meg 4en folyamatosan lőttük és semmi. 30sec után egyszer csak el kezdett lőni, kb 1 sec alatt elhullott az 1ikünk, elnyomtam a védekező nagy cd-s képességet és 3-4 sec-re rá mind a 4en feküdtünk.
Nincs olyan gear amiben ez lehetséges akármit is állítasz.
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.06.20. 14:48:18 -
simonl #4763 Nem nagyon változott a véleményem rólad: nagyképű, lenézően cinikus vagy mindenkivel aki nincs a te szinteden. Visszaélsz a játékbeli helyzeti előnyöddel és erre még büszke is vagy.
"nem bántalak" "nem bántunk" milyen beképzelt duma már ez....
De sebaj, nyilván más nevelést kaptunk, ennyi. -
Raulblanco7 #4762 Tegnap volt 2 idegen magyar srác, nem bántottuk, 4-en voltunk, más játékosokkal harcoltunk, ő is odakeveredett. Az egyik az a fajta, aki lőtt, de láttam hogy HUN a neve, így mondtam neki hogy mivel magyar vagy, ha abbahagyod a lövést nem bántalak, ő abbahagyta, nem volt gond. A másik fajta később, mikor 4 vs nemtudomhány mert kavarodás volt, szintén odatévedt, nála nem volt a névben semmi, de beszélt, így szóltak hogy őt ne lőjjem, nem bántottuk. Nem sokkal később a többiek kimentek, én még bent maradtam szórakozni, egyedül, 1 vs 1-ben játszottam valakivel, egy másik srác ott volt, de nem avatkozott be, én voltam a rugó, nem támadott meg, csak nézett, aztán egyszer kétszer healelte az ellenfelem mikor meghalt volna. Itt érkezett vissza a magyar srác akit az előbb nem bántottunk, és mivel azt látta hogy 3-an lennének 1 ellen már lőtt is azonnal. Ennyit erről :)
Lőttem már le magyart szándékosan 2 alkalommal, az egyikben 4 vs 4, nem én döntöttem, a többiek harcolni akartak velük, most vagy őket támadom meg vagy a csapattársaim hagyom cserben, egyik sem jó választás, de akkor már csak a társakkal vagyok mint ismeretlenekkel.
A másik alkalommal 4 paraszt volt, négyen támadták meg 2 haveromat és még szövegeltek is közben, ők kértek segítséget, szóval bementünk segíteni és utána bosszúból vagy 20x megöltük még mindet hogy tanuljanak belőle, ami hisztit azok ott lerendeztek, 4vs2-ben nagy volt az arc, 4 vs 4-ben már hullottak mint a legyek és hisztiztek végig.
Ahogy mondod, a DZ-nek ez a lényege, a legjobb reward vs a legveszélyesebb ellenfelek, amik nem az erős mobok, hanem a többi játékos, ez így lett kitalálva a fejlesztők részéről, én csak játszom ahogy ők szeretnék hogy játszanak az emberek.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.20. 14:28:02 -
a6m2mszero #4761 DZ az a hely ahol tényleg nincsenek szabályok, mindenki úgy játszik ahogy szeretne, igazi szabad a pálya. Megértem Raulblanco7 álláspontját, hisz Ő így keres plusz kihívást, és evvel sincs gond, ahogy írta ha kell és olyan a kedve még segít is, de szereti kipróbálni mások ellen is magát mert így tanul és fejlődik. Ezek mellett én is inkább az ott segít ahol tud kiscserkész csapatba tartozom :), ha látom hogy valaki gondban van megyek és próbálok segíteni, igaz evvel is már jártam meg mert végül ő lőtt hátba mikor gyilkolásztam az ellent.
De már volt olyan hogy nekem jöttek segíteni ismeretlenek és felélesztettek, nálam ez az emberség az ami bejön. De hát nem vagyunk egyformák, kell is mindkettő a DZ-be így lesz változatos. Ami zavaró tényleg mikor 4 vs 1 ellen jönnek, ami nálam előfordulhat mert tudom csapat alapú játék a DZ része igazából, de szeretek egyedül mászkálni, lehet könnyü célpont leszek, de nem zavar. Ez egy játék, bemegyek újra és teszem azt amit eltervezek :). -
Why #4760 Nagyon igaz,igy vagyok vele én is. -
lacinkacinka #4759 Így van. Én is inkább segítek, mintsem genyózzak más játékosokkal. A személyiségem sem olyan, és persze a játékoskarakterem sem. -
lacinkacinka #4758 Érdekes amiket írsz valóban. Elég tapasztalt játékosnak tűnsz. Szívesen játszanék veled valamikor. Nálam mondjuk van egy íratlan szabály. Magyarokat sosem lövök vagy támadok meg, nagyon maximum, ha ő kötekedik, de általában, ha magyarokkal találkozom, ők sosem lőttek rám. Nálam ez elvi kérdés.