The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Igen, nincs single rész az epizód mission-ök után, egy Online co-op játékban, botrány." Valószínűleg nekünk tényleg csak ignorálni kellene egymás hozzászólásait, mert nekem gyakorlatilag lövésem nincs időnként, hogy miről beszélsz... És ebben most nincs kritika vagy rosszindulat, egyszerűen nem értelek. Tény: a játékot a játékosok több mint fele egyedül játssza. Tény: a térkép 2/3 -a ott hever parlagon és nincs mit csinálni benne. Szóval ha a játékosaid fele nem tud/akar/szeret társakkal játszani akkor adnod kell nekik valamit különben lelépnek. Ez amúgy sem egy coop ONLY játék, hanem egy single player amiben lehetőség van coop -ra is. Tehát tök mindegy minek nevezzük a játékot, ha a játékosaid többségének elfelejtesz szórakoztató elfoglaltságot beletenni akkor el fogod veszíteni őket.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Igen, nincs single rész az epizód mission-ök után, egy Online co-op játékban, botrány.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
"vagy ha csak barátokkal akarsz de nincs egysem, megint nem a játék a hibás." Ebben tényleg nem, de mutattam egy képet arról, hogy a játék statisztikái szerint a többség egyedül játszik a játékkal. És abban igenis a fejlesztő a hibás, hogy nem érti a saját játékát és nem adott semmiféle alternatívát a szóló játékosoknak minthogy be kell menjenek egy négy fős csapatok által dominált PvP enabled arénába. Érted? Nem a DZ -vel van a baj hanem hogy nincs valami amit a játékosok egyedül is csinálhatnának helyette.
A szerver oldalra meg hagyják pl a sebzésszámítást hát komolyan vicc az egész.
Láttátok, hogy úgy néz ki hogy a Protection from Elites úgy néz ki még növeli(!) is a sebzést amit az elitektől kapsz?! Ez lehet a magyarázat, hogy rengetegen úgy érzik mintha nehezedne a játék pedig elvileg semmin sem változtatnak a fejlesztők. Tehát ha most egyre nagyobb védelmet pakolsz magadra az elitekkel szemben egyre durvábban sebeznek rajtad! XD
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Azért egy olyan kiadótól aki évente hasamra ütök 500millió dollár bevételt termel ez alap lenne...
Utoljára szerkesztette: Conqvistador, 2016.04.25. 09:43:05
Nyilván az lenne az álomvilág, ha semmi cheat nem működne, de ha már azt megoldaná a massive, hogy egy csaló, aki fejre lő, az a fegyver aktuális sebességével, aktuális golyószámmal és aktuális sebzéssel tegye, ne pedig másodpercenként 9999 golyóval, örök ammoval, akkor már van esélye egy 2-3 fős csapatnak is egy ilyen szóló pistikét lelőni.
Aztán a recalibration ... 540+ a max, erre 470eket ad sokadjára. A pénzt már nem is írom ...
Nem tudom miért estek át a ló túlsó oldalára crafting esetében, de ma majdnem volt egy pillanat, amikor letöröltem a Gbe, úgy felqurtam magam a sok marhaságon amit legyártott ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.24. 20:58:35
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mire gondoltál ? Egy aim bot programnál beállítod maximumra a sebzés távolságát illetve a sebzés nagyságát és még a gombot se kell megnyomnod. Csak szaladsz előre, aki bekerül a hatósugárba annak annyi. (lásd: BF3youtube)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.24. 16:30:48
Anno még Comodore 64 en meg pc-n Turbo Pascal / Delphi ben programozgattam suli meg magánszorgalom és gondolom sokan ismertétek a cheat32.exe nevű progit ami a memóriában kikereste az adott játék értékeit és átírtad.
Na de egy online játéknál nincs rendes cheat/glitch védelem? Eleve 256 bites AES titkosítás vagy valami kellene és automatikusan tiltás ha csalást érzékel. Ha 5x egymás után csal az illető 2 hétre felfüggeszteni a karakterét utána legközelebb karaktertőrlés végül az accountját kizárni végleg.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Én még bíbelődöm vele egy kicsit, de nálam is uninstall lesz a vége úgy látom. Nincs cél, nincs miért naponta piszmogni a játékkal hogy fejlesszem a karaktert. A DZ miatt lenne értelem karaktert fejleszteni, de az ott uralkodó állapotok miatt ( csalók, FL glitch farmerek) értelmetlenné vált. Miért legyen a karakterem 198 helyett 204, vagy 214??? Hmm?
Sajnálom, kár érte! Egyedül a társaság miatt játszok még vele, nagyon jó arcokkal sikerült össze jönni a játék során, köszönöm ezúton is nekik a partykat !
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.04.24. 08:17:24
u.i.: én szeretem a játékot 😊
Értem én, hogy neked magas, nem érted, de ahogy így előadod itt, hogy milyen szar a játék, mert számodra magas... ez nem egy okos viselkedés. Mármint lehet szidni a játékot a csalók miatt, a hibák miatt, meg ezer dolog miatt, de amiatt, hogy alap dolgokat nem tudsz felfogni.
Amúgy az írásaid tökéletesen mutatják, hogy miért vannak csalások, és csalók. Szánalmasan elszomorító, hogy az emberek ahelyett, hogy megértenék a játékok működését, amihez hülyék, inkább keresnek egy cheatet és azzal aprítanak, aztán megveregetik a saját vállukat, hogy na mostmár fasza gyerek vagyok, én vagyok az erősebb. Tiszta gáz...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
kiserik:
A challenge küldik valójában csapatjátékra készültek, csak úgy szólok. Szóval amikor egyedül megcsinálod az csak egy mellékhatása annak, hogy a geared erősödésével már túlhaladtad a nehézségét, de valójában éppen, hogy nem úgy csinálod mint amire készült. Aztán amikor már meg sem tudom számolni hanyadszor csinálom meg akkor már egyáltalán nem szórakoztat. Kicsit sem. Szóval keresek egy csapatot és ledaráljuk, mindenképpen unom de legalább úgy gyorsabb...
A csajos hasonlatoddal kapcsolatban pedig:

Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.04.23. 18:04:32

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Lehet glitchet kihasználva farmolni, lehet csapatban farmolni, de az igazi játékélményt a hosszú, rögös úton való farmolás okozza. Én már egy ideje csak azért lépek be, hogy a striker kesztyűt kifarmoljam Lincolnból, többnyire egyedül (a poén, hogy a kesztyű talent miatt nem biztos, hogy jobban járnék vele, mint a mostanival 😄 ). Ha meglett volna egy nap alatt, akkor most vakarnám a fejem, hogy mit is kellene csinálni.
Így meg,ha valahol látom,h magyarok játékostársakat keresnek,akkor felveszem őket barátnak,igaz mostanában viszonylag keveset játszok,így nincs még összeszokott csapat,akikkel mehetnék,de elvagyok így is.
Szóval a játékosok több mint fele tök egyedül játssza a játékot és még a co-op 43% -ából is sokan csak a matchmaking -et használják mert muszáj. Ebből látszik mennyire nem érti a fejlesztő a saját játékát mert a rengeteg szóló játékosnak nincs semmi az endgame -ben amivel foglalkozhatna. Őrült nagy hiba. Szóval nem a DZ a valódi gond hanem, hogy nincs amit csinálhatnának azok akik egyedül szeretnének játszani.