7647
  • AnuluWork #4841
    Most vagy rég mentem már be, vagy valamit sutyiban javítottak a grafikán, esetleg aktiváltak valamit ami benne volt, de nem volt aktív. Szerintem minden textúra élesebb lett (nagyobb felbontású), és a fényekkel is vmit csináltak.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.23. 22:13:20
  • Raulblanco7
    jaja, nekem is van ahol 72% az exotic pont a sticky miatt, azzal bőven túl lehet élni, 1/3-ot sem vesz le.
  • Why
    Miért?Azt szinte mindig fullra felhasználom ha nagyobb csaták vannak.Azt is nerfelik? o.O
  • Why
    OKé!Most én sem játszottam kb 2 napja,habár most kicsit van kedvem,de már nagyon várom a 28.-át!
  • H0bbes_
    2 final measure meg 2 tárgyon EDR az már 70% felett van, kétlem, hogy egy sticky érne valamit így
  • Zs0lt1
    begint/megint ^^

A speciális ammot nem is irtam, ezentúl felesleges lesz használni ... -.-
  • Zs0lt1
    Kezd elegem lenni, hogy folyton a DPS buildeket nerfelik. Lejjebb viszik a Vector/Aug alap sebzését, begint hozzányúlnak a Sentry/Striker pároshoz sokadjára. A tank/tac buildhez persze nem nyúlnak, szarnak a sticky/bfb őrületre. Viszont az rohadt jó, hogy keddtől a fegyver talenteket is újra lehet kalibrálni.
  • mokee1_hun
    Én most, ha bejelentkezik egy barátom segítek neki, mert bannolták acc-ját, hogy állítólag "csal", megvette újra, felhúzzuk a karit. De tudom, hogy nem csal, ahogy én sem, vele játszok elég régóta. Dehát UborkaSoft...
  • Why
    Igen?Régebben csütörtökön szokták,akkor már pénteken .Köszi :)
  • Raulblanco7
    Supplys kalandom olyan volt legutóbb, hogy szolóban nyomtam, felmentem dz6-ba körbenézni, hátha haverok farmolják, de nem, egy random csapat volt, rámlőttek ahogy megláttak de sikerült elfutnom, majd 1 perc múlva jött supply, és elindultam arra, gondoltam hátha balfaszkodnak és sikerül kinyitnom a ládát amíg a mobokkal vacakolnak, volt már rá példa.
    Erre kikkel futok össze, akik előbb rámlőttek, kb együtt mentünk, kérdeztem hogy megint megpróbáltok majd megölni, válaszolta hogy persze, supply után, mondtam neki hogy oké, akkor jövök veletek, ne kelljen vacakolni utána a megkeresésemmel.
    igazából csak trollkodni akartam kicsit, amikor elkezdte nyitni a ládát akkor alálőttem stickyt meg elkezdtem lőni hogy ne tudja kinyitni, de rövid úton kinyírtak. valamicske elégtételt akartam az előző próbáért, de nem igazán jött össze.
  • Raulblanco7
    Ha HVT-re gondolsz akkor az úgy rémlik hogy a heti nem ma, hanem péntek reggel frissül.
  • Why
    Szivesen.
  • kopaszeger
    köszönöm a válaszod
  • Why
    Álltalában 11-12 óráig tart a szerverfrissités
  • kopaszeger
    Meddig nem lesz elérhető a játék tudja vki?
  • Why
    Ma én is bemegyek vagy 3-4 órára The Divisionba,főleg,hogy ma újulnak meg a heti/napi küldik.
  • Zs0lt1
    1.3 új fegyver talentek:

Focused: When no skills are on cooldown, your weapon damage is increased by 12.50%
    Decisive: Killing a target will make your next shot with the weapon be an automatic critical hit.
    Distracted: Your damage is increased by 100% against blind/deaf targets
  • mokee1_hun
    Voltam benn most kicsit DZ-ben, jött a drop, volt egy csapat, elkezdte szedni az egyik, jött rá a mob, elszaladt, mondom, akkor ezt nekem hagyta itt. Kiszedtem, ketten voltunk, ők is, mentünk menteni, mert volt cuccunk, követtek, rám lőttek, rugók lettek, lőttem én is, feküdt az egyik, felszedte a másik, leszedtek, aztán jött a társam, felváltva mentünk rájuk, mert azt úgy kell és leszedtük őket kétszer. Nah ezt komolyan mondom, hogy élveztem, mert kiegyensúlyozott volt. Ők is haltak mi is haltunk.
    Utoljára szerkesztette: mokee1_hun, 2016.06.22. 23:22:42
  • Why
    :D
  • macleody
    Én kettőt, de csak félig.
  • Why
    EgyEtértek! : )
  • Zs0lt1
    Engem meg a csgo magyar közösségre emlékeztet ahonnan ide jöttem, sőt menekültem :D
    Srácok, ne vitázzatok már komolyan kérem. Tudom, valaki a pvp-t preferálja, van aki pedig a pve-t, Én is inkább az utóbbit, bár néha egy jó pvp harc nem árt :D De tény, hogy a DZ egy pvp terület, ez sajnos tény. Úgy kell bemenni DZ-be, hogy bármi megtörténhet.
  • Why
    Ez a vita emlékeztet még amikor nagyon menő volt a chat.hu,milyen jó is volt az :D
  • Raulblanco7
    Már bocsi, de miért érdekelne hogy Te "befejezted"?
    Az nem azt jelenti, hogy én már nem válaszolhatok neked, engem nem érdekel te mikor fejezed be, írtál, válaszoltam, hogy befejezés után mégis írtál háromszor is, az megint nem nagyon izgat, de fejezd csak be nyugodtan.
    Nem legyőzni akarlak, csak megállapítom, hogy míg én ingame vagyok rosszfiú, amit te elítélsz, addig te a való életben vagy egy primitív agresszív ember aki rögtön tettlegességgel akar megoldani mindent, amit viszont én ítélek el nagyon :)
  • simonl #4817
    Még egyet nyugodtan válaszoljál, hogy tied legyen az utolsó szó. Megígérem nem reagálok rá és akkor ezen a fórumon is legyőztél a karaktereddel.
  • simonl #4816
    Jeleztem korábban, hogy befejeztem, nem bírod abbahagyni b+.....??
    Igazad van, te vagy a jobb játékos, agresszív, és tudatlan műveletlen paraszt vagyok....így elég lesz vagy küldjem el aláírva 3 pld -ban a részedre és egy-egy példányt archiváljunk mindkettőnk ügyvédjénél??
  • Raulblanco7
    Jaja, persze, mivel az elején hozzáírtál egy ilyen hűdeokosvagyokszociológiaikísérletekbengondolkodom marhaságot, rögtön csak kísérlet, és egyébként Te nem vagy olyan aki játékbeli szokások alapján elítéled az embert. Had idézzek tőled:

"Az életed is pont ilyen nyomorult lehet b+."
    "amit te összecsaltál vagy összeloptál korábban."
    "Nem lenne sokáig nagy arc...... meg tank karakter b+" (nyílván itt is csak továbbgondoltad hogy folytatnád a kísérletet)
    "Nem akarlak megverni, egy atyai lengő"

Végülis Te nem vagy agresszív, le is írod, csak már 2 szóval odébb mégis verekednél. De Te nem vagy ám agresszív, csak nem tudsz káromkodás nélkül írni azokról sem akik zavarnak téged ingame, és 2 hozzászólásból 2-ben már tettlegességre tereled a témát.
    Szerintem nézz kicsit magadba, mert nem, közel sem tudod helyén kezelni a játékot.
  • simonl #4814
    (nagy levegő) az van ott, hogy "érdekes szociológiai kísérlet lenne" (levegő kifúj)
    de ott van, igazad van.....(megkönnyebbült sóhaj)
    Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.06.22. 14:00:59
  • Raulblanco7
    Az írásodból nem ez jött le, hanem a primitív tucat típus aki mindenhol van, ingame legyőznek, de irl úgy elverném ha találkoznánk, rögtön erre is terelted a témát. Talán már beláttad hogy hülyeséget írtál, de ott van, ennyi.
  • simonl #4812
    Magam részéről a témát lezártam: te vagy a jobb játékos, elismerem.
  • simonl #4811
    Jót derültem a hozzászólásodon, szerencsére nem kell neked bizonygatnom semmit az intelligenciámról és a agresszió kezelésemről.
    Elküldtem a feleségemnek is, hátha újra a Tarzant látja bennem és lesz egy jó esténk:)
    Hidd el minden játékot, sportot helyén kezelek, soha nem emeltem kezet senkire életemben, két csodaszép gyermeket nevelek.
    Még mindig nem érted: azzal a pökhendi, nagyképű hozzáállással volt bajom ahogy itt előadtad magad.
    Nem akarlak megverni, egy atyai lengő és a szobád felporszívózása után elbeszélgetnék veled, ennyi.
  • lacinkacinka
    Azért lőnek akkor is,ha nincs cuccod,mert jó xp-t ad.
  • Raulblanco7
    Nincs olyan hogy nincs nálad semmi. Egyrészt mikor megöl dobsz neki xp-t, pénzt, kulcsot, ammot, medkitet, másrészt kap rogue timert ami ha lejár megint kap xp-t és pénzt, harmadrészt ha nagy pvp-t akar, rugó státusz kell neki, mert arra már jönni fognak a játékosok, 4 fős csoportok akik ellen lehet rendesen harcolni.
    Esetleg már rugók 3-4-es státuszban ilyenkor kell még 1-2 kill hogy elinduljon az 5 perces manhunt státusz.
    Szóval az hogy nincs nálad loot, az nem jelenti azt, hogy nem adsz nekik semmit, többségében egyáltalán nem a lootod érdekli a rugót, ha loot is kell, akkor DZ 5-6-ban lesznek rugók, ott van esély értelmes lootot is szerezni, lent csak játékélmény, xp, pénz van inkább.
  • Why
    Azért annyira nem teljesen egyértelmü,mint egy BF vagy COD játékban,azért aki belép DZ-be nem csak azért megy,hogy más játékosok ellen forduljon.Plussz ott van ez a összetartozás érzése,amit közvetit ez a világvégi hangulat,ami főleg DZ-ben érezhető,hogy nem elég,hogy a mobok/bossok veszélyt jelentenek a játékosra de még a másik játékostól is tartani kell.Habár,mondjuk ez még izgalmasabbá teszi a DZ-ben lévő játékot az állandó veszély érzése,hogy mindenki ellenség és egyben senki sem.Mondjuk én továbbra is tartom magam,ahhoz,hogy inkább segitek másoknak,mint megtámadjam őket,persze ha ők támadnak meg,akkor harcolok.
    Én azt nem értem,hogy ha például nincs egy játékosnál semmi loot,akkor miért kell rálönni/megölni a játékban?
  • Raulblanco7
    Ez is ugyan az mint a COD, Battlefield, ez egy pvp zóna, ahol mindenki tisztában van azzal, hogy a másik játékos megtámad.
    Aki ezt nem képes felfogni, azzal nem lehet mit csinálni, engem is nagyon sokszor lelőttek bent, mikor szólóban mentem akkor is, mikor csapatban mentem akkor is. Nem gondolom azt, hogy emiatt a másik egy szar ember, csak játszik a játékkal.
    Simon a tipikus másik véglet, aki minden játékban előfordul, ha veszít, jön azzal hogy de élőben jól megverném, mert agresszív unintelligens ember, aki nem tud helyén kezelni egy játékot, és rögtön összekapcsolja, hogyha a játékban valaki rosszfiút játszik, akkor a valóságban is csak egy szar bűnöző lehet. Gondolom ő még a mobokat sem lövi le, mert az milyen dolog lenne már.
  • Raulblanco7
    Illetve, nem tudom tudjátok-e, gyanítom nem, mert ti a rugókból csak annyit láttok, hogy jött valaki, megölt, rugó lett.
    A harcok nagy többsége nem abból áll, hogy valakit aki farmol lelövünk. Több harc és csata van, amíg rugó státuszban vagy, mert ilyenkor a játékosok megindulnak rád, már persze azok akik nem félnek a pvp-től. Egy 4 fős csapat ha van, az többnyire megy ha tud.
    Sokkal több harc van rugó státusz közben olyanokkal, akik utánad mennek vadászni rád, mert rugó vagy, mint azokkal akiket farmolás közben elkaptok.
    Illetve harcok után is, többnyire azokat keressük meg megint, akik ellen harcoltunk, szóval ha van balra egy 4 fős ex rugó banda, akikkel már harcoltunk, és jobbra egy 2 fős kis farmoló banda, akkor egyértelműen balra megyünk utána.
    Nem ritka hogy a 4 fős rugó bandát 6-8 fő üldözi.
    Mi kevesebbszer futunk el, az átlag rugó lelő és világgá fut hogy lejárjon a timer, mi gyakran ott maradunk és adunk esélyt a visszavágásra.
  • Why
    Egyébbként SIMONnal annyiban tudok egyetérteni,hogy bennem is egy igen erős rossz,negativ érzést és egyfajta sajnálatot vált ki az,hogy rátámadjak más játékosra.De az viszont nem érdekel,hogy más ezt csinálja,egyedül a csalók tudnak felidegesiteni,de az sem sokáig,mert megfogom és kilépek a játékból és megyek mondjuk Battlefield 4 multizni,ahol akár afeszkót is lelehet vezetni.
  • Raulblanco7
    Nem igazán az a magyarázat. Az a helyzet, hogy PVP-ben nem lehet veszíteni se xp-t se pénzt. Sosem volt még olyan hogy bármelyikből rosszul jöjjek ki. De ha lenne is, kb lényegtelen, az első "jófiú" karakteremen van 2,5 millió DZ credit és 99 szint.
    Részemről inkább a különböző buildek és hozzá való játékstílus az ami érdekel. Más pvp-zni egy dps karakterrel és más egy tank + sticky karakterrel. A másik két karakter nincs még nagy szinten, még mindkettő 50 körüli csak DZ szintben, de PVP-vel folyamatosan megy fel, mert mint mondtam, nem lehet vele bukni hosszútávon, max 1-1 alkalommal amit hamar visszaszerzel a következő csatában. Creditből is 1,3 illetve 1,7 millió van azoknál is.
    A PVP a leggyorsabb módja a fejlődésnek és pénzszerzésnek, de nyilván ezt 4-en kell.
  • Why
    Jah igy már értem,azt nem is tudtam hogy azt is nézi hogy mi van a lerakatban.
  • Raulblanco7
    Te magad alapból egy érdekes kísérlet lehetsz. Csak mert valaki máshogy játszik mint Te, már azon jár az eszed hogy hű, a való életben szívesen jól megverném. Érdekes, és nem igazán normális felfogás.