The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Macylacy: Nem bombás waveknél tök mindegy, hogy hány ellenség van. Viszonylag biztos fedezékből öldösöd kényelmesen az npc-ket.a bombás wave-knél viszont rá vagy kényszerítve, hogy előbb-utóbb kimozdulj a fedezékből. Ha egy wave túl sokáig tart miután meghalt a bombás, akkor az a wave újra fog jönni. Megölheted az összes mobot a bombás wave-ben és rakhatod utána a bombát, ha ezt elég gyorsan tudod csinálni. Csak néha van pár mob, ami elbujik, sok időt elpazarol rá a csapat és mire mész a bombát rakni, spawnol egy shotgunos csapat a gombnyomó helyre, ami wipe 😊 Nyilván a mobok többségét célszerű leölni mielőtt mész bombát rakni. Drónokat, shotisokat, snipereket mindenképp le kell lőni. Ha viszonylag tiszta a terep, 3-4 mob marad egyik oldalon, akkor már a másik oldalon lehet menni bombát rakni, amíg a maradék ellenséget a többiek megölik. Ha viszont mindkét oldalon vannak elvétve mobok, akkor nem tudsz egyik oldalon se megindulni bombát lerakni, hogy a többiek addig tisztogassanak. Ezért célszerű sztem, ha épp van rá lehetőség módszeresen egyik oldalt jobban lekapni. Egyébként is tök felesleges 4 ember a maradékok lelövésére, hisz azon a kis lépcsőn 3 se nagyon fér el, másik lépcsőn meg ki se lehet menni, szóval 1-2 ember mindig csak áll alul, vagy épp zavarja a másikat azzal, hogy egymás elé állunk be és nem tud a hátsó emiatt ölni.
Bombán simán átfutsz és felveszi automatikusan.
Ha meghalsz a bombával, akkor az ismét a földre kerül.
Challenge mode-ban én egyedül rakosgattam az explosive-ot, mert skill poweresként mindig visszajött a survival link-em.
Egyik oldalt kitisztitjátok. A bombás elfut a kapcsolóig, megnyomja magának, benyomja az ultit, felpakolja az apc-re, aztán akár meg is hallhat. A lényeg, hogy a maradék 3 ember élje túl a rakétázást és aztán a halott emberek újraélednek hátul az ablak alatt, ahol beugrottatok.
Eleinte gyakorlásképp lehet menni párban is, hogy az egyik nyomja a gombot, másik rakja, de túl sok előny nincs belőle. Max ha vmiért 1 meghalna, akkor ott a másik rögtön, vagy nem tudom.
Ami egyébként trükk még ott, hogy ha beraksz mondjuk support stationt és azt odadobod APC-hez, akkor a turretek azt kezdik el lőni, később vesznek észre téged, így kényelmesebben be tudsz futni.
pvp-re meg egyébként a 4 sentry mellé még csak strikert se használnak egyáltalán, mert a kettes bónusza csak pve-re jó. Inkább sárga kesztyűvel mennek savage talenttel.
Ja egyébként a 4 strikernél azt mondják az okosok, hogy még az is erősebb, ha 3 sentry-3striker kombód van, annyira kuka a 4-es bonusza a stikernek 😞
Akkorát röhögnék ha eltörölnék a falcont a cuccokkal együtt és a sok nyamvadt csíter hoppon maradna de sajnos így a játék halott.
Lassan 1 hete nem léptem be és már nem nagyon érzek késztetést sajnálom hogy megvettem.
Igazából úgy lehetnek vele, hogy ok, kapnak 1 warningot, addig használják, utána abbahagyja, így is jól járt addig.
Mondjuk ebben a három videóban mindegyik a fizetős hacket használta.
Az egyik magyar srác aki ingyeneset használ, azt mondta abban nincs falon átlövés, csak a fizetősben.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 09:56:22
/bocs, láttam tegnap hogy invelsz, de végig DZ-ben voltunk 4-es csapatban./
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 09:47:24
Egyébként ezt a 3 slotos páncélt recalibráltad, vagy loot? Mert pénzed van. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.25. 23:23:12
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.25. 23:02:46
Nagyon sok 160-190 közötti játékos van. Ami azért érdekes hogy ők miért nem csinálták ha mindenki.. Sajnos arányában rossz a Falcon. kihívásban szinte lehetettlen, nehézben meg nem mondom hogy könnyű de nem olyan vészes.
A Friendlistem 1 kivétellel csak ingame vagy SG / PH-n megismert magyar és külföldi játékosokból áll, azon nem azt venni észre, hogy rohamosan csökkenne a létszám, van pár akit nem látok online, de úgy a 80-90% napi szinten van. Az meg hogy a single only játékos abbahagyja a játékot, szerintem az online játszóakat baromira nem érdekli, single-ben én sem játszanám már régóta, mert nincs mit rajta a sztori után, a játék lényege a co-op.
Single player kérdése... 😊 Diablo3 vagy más "klasszikus" loot based game megvan? Nem kell hetente kiadnod semmit hanem eleve kell legyen egy terület ahol lehet irtani és folyamatosan megadni a lehetőséget a játékosnak a fejlődésre. A single player nem csak küldetéseket jelent, főleg nem egy loot alapú játékban. Képzeld el, hogy a Diablo3 -ban az lenne az egyetlen lehetőséged a fejlődésre, hogy bemész egy szűk map -ra ahol mindenki lefarmol előled mindent és a szerencsésebb OP játékosok még téged is folyton agyonütnének. Lehetetlenül hangzik nem?! Pedig itt most pont ez történik. A vicc az, hogy ott lenne a hatalmas Manhattan ahol simán lehetnének boss -ok, mob -ok meg minden jóság a single játékosoknak, de valamiért a készítők teljesen kihagyták ezt a ziccert. Nem is értem. Ezt te meg tudod magyarázni valamivel?
Aki single, azt valószínűleg így is úgyis elvesztik, az online rész az aki ittmarad, farmol, nekik kell contentet adni.
Talán veled naponta előfordul hogy kirúgnak a csapatból és megölnek valamilyen reward miatt? Fura, én eddig egyetlen ilyen történetet hallottam, de biztos olyan gyakori mint a cheaterek, csak valahogy soha senki nem említi.