The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó, én most hagyom a fenébe a játékot. Még én szenvedjek fél órán keresztül, hogy tudjam raportolni a cheatert? Ez komoly? Húzzanak a vérbe! Az egész divisionban a 3 évvel ezelőtti trailer volt a legjobb. Mi ez a szar?! komolyan. vicc
Maxtreme
"szerintem"

Szal nem...

<#idiota>

MarkBlade
én sem, de van egy glich gyanús ötletem amivel majdnem tuti módon meg lehet csinálni szerintem 😄
Maxtreme
Én is benne lennék 6 után ha nincs meg még a team. (nem voltam még kihíváson, csak hogy tudjátok mire számítsatok 😄)

rendben köszi srácok sokat segítettetek, még egyet hozzá tennék hogy a külföldi pöcsök akik akkora gamernek titulálják magukat, de sorba halnak a bomba felhelyezésekor de ha te próbálkozol és meghalsz le noob- olnak idióták
MarkBlade
estére van egy tuti tippem a kihíváshoz Falcon-ra 😄
Nagylaci
Van a feje felett egy kis narancs színű gyémánt, de be is mondja neked a játék, hogy ez most egy robbanóanyagos wave.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

mármint a bombás mobot mivel jelölik ?
a bombás embert külön jelölik valamivel vagy csak kidobja a c4 et és aztán látod ?
Nagylaci
Még annyival kiegészíteném, hogy aki a C4 -et felrakja az nyugodtan meghalhat utána ugyanis a robbanás után amíg egy csapattag is életben van a többiek respawnolnak! Szóval a bombás ember nyugodtan mehet kamikaze taktikával, csak annyit kell kihúzni ameddig felteszed, a többi nem érdekes.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

Hát azért challenge mode-ban nem biztos, hogy lesz annyi survival főleg hogy shotgunosok is jönnek és azokat le kell kezelni 😊

Macylacy: Nem bombás waveknél tök mindegy, hogy hány ellenség van. Viszonylag biztos fedezékből öldösöd kényelmesen az npc-ket.a bombás wave-knél viszont rá vagy kényszerítve, hogy előbb-utóbb kimozdulj a fedezékből. Ha egy wave túl sokáig tart miután meghalt a bombás, akkor az a wave újra fog jönni. Megölheted az összes mobot a bombás wave-ben és rakhatod utána a bombát, ha ezt elég gyorsan tudod csinálni. Csak néha van pár mob, ami elbujik, sok időt elpazarol rá a csapat és mire mész a bombát rakni, spawnol egy shotgunos csapat a gombnyomó helyre, ami wipe 😊 Nyilván a mobok többségét célszerű leölni mielőtt mész bombát rakni. Drónokat, shotisokat, snipereket mindenképp le kell lőni. Ha viszonylag tiszta a terep, 3-4 mob marad egyik oldalon, akkor már a másik oldalon lehet menni bombát rakni, amíg a maradék ellenséget a többiek megölik. Ha viszont mindkét oldalon vannak elvétve mobok, akkor nem tudsz egyik oldalon se megindulni bombát lerakni, hogy a többiek addig tisztogassanak. Ezért célszerű sztem, ha épp van rá lehetőség módszeresen egyik oldalt jobban lekapni. Egyébként is tök felesleges 4 ember a maradékok lelövésére, hisz azon a kis lépcsőn 3 se nagyon fér el, másik lépcsőn meg ki se lehet menni, szóval 1-2 ember mindig csak áll alul, vagy épp zavarja a másikat azzal, hogy egymás elé állunk be és nem tud a hátsó emiatt ölni.

1-2-3. bombánál ha nem teszed fel egy idő után jön újabb adag npc, nem megy tovább a wave amíg fel nincs rakva, az utolsó bombánál pedig a 15. hullámban folyamatosan jönnek, szóval ott kb az a taktika hogy survivor, kirohanni lelőni a bombás mobot, survivor megint mikor lejár felrakni a bombát és survivor megint mikor lejár túlélni amíg vége.
Barnus köszi ! Mi van akkor ha nem teszed fel a bombát de az adott waveben mindenkit kiirtasz ? jön a következő hullám vagy nem, ebből a szempontból nem előnyösebb mind a két oldalt kiirtani a c4 feltétele előtt ?
Nagylaci
Basszus, akkor értem, hogy az utolsó időben már miért nem láttam soha nyitható divtech -es ládát... Gondolom folyamatosan szervert váltogatva farmolják ezzel a teleportálós trükkel őket.

Kíváncsi leszek, hogy sikerül-e valóban érdemben csökkenteni az exploit lehetőségeket. Én mindig bizakodó vagyok minden ilyen marketing bullshit szöveg láttán, hátha csökkennek az exploitok 😊 Mint említettem már a teleport és az rpm módosíthatóságának javítása az égető szerintem elsősorban. Meg mondjuk a One is None stackelhetőségével elérhető örök lőszer. Ja és a falon átlövés, bár az valsz a teleportálással függ össze, valahogy olyan helyre ugranak, ahol a textura átlátszik és át tudnak lőni alulról a földön keresztül.

4x kell felrakni. Asszem 4. 8. 11 (vagy12?). és 15. wavekben.
Bombán simán átfutsz és felveszi automatikusan.
Ha meghalsz a bombával, akkor az ismét a földre kerül.

Challenge mode-ban én egyedül rakosgattam az explosive-ot, mert skill poweresként mindig visszajött a survival link-em.
Egyik oldalt kitisztitjátok. A bombás elfut a kapcsolóig, megnyomja magának, benyomja az ultit, felpakolja az apc-re, aztán akár meg is hallhat. A lényeg, hogy a maradék 3 ember élje túl a rakétázást és aztán a halott emberek újraélednek hátul az ablak alatt, ahol beugrottatok.

Eleinte gyakorlásképp lehet menni párban is, hogy az egyik nyomja a gombot, másik rakja, de túl sok előny nincs belőle. Max ha vmiért 1 meghalna, akkor ott a másik rögtön, vagy nem tudom.

Ami egyébként trükk még ott, hogy ha beraksz mondjuk support stationt és azt odadobod APC-hez, akkor a turretek azt kezdik el lőni, később vesznek észre téged, így kényelmesebben be tudsz futni.

A töltény mennyiséget már átrakták server oldalra, talán azt már nem tudják módosítani. Ezért használják ki jelenleg a one is none stackelést ezek a progik. Az rpm hack és a teleport még mindig működik, ami hányás. Főleg, hogy a teleport hackhez már állítólag ilyen betölthető lista is van division tech, stb. koordinátákkal, tehát totál hülye embereknek is annyi, hogy egy listát végig kattint, lootol, te meg járkálsz körbe és szomorúan tapasztalod, hogy minden div tech láda üres 😞

hát ez egyértelmű. A striker falcon lostban semmi nem ér. Mivel 4-5 másodpercekre tudsz kibújni lőni, nem tudsz annyi +dmg-et felstackelni strikerrel, hogy az ne essen le addigra, mire megint kibújsz lőni, kvázi 10%dmg-eket se érsz el, míg a sentry 45%-a baromira hamar elérhető. De ez általánosságban mindenhol így van, nem igen használják az emberek a striker setet, mert messze alul marad a sentrytől. Még akkor is, ha nagyon jó lövő vagy, nem lősz mellé soha, sajnos a lag miatt akkor is az ellenség halála után pár golyó a levegőbe megy, amivel drasztikusan csökkented a buffot. Nagyon nehéz normálisan fenn tartani. Falcon lostban nulla haszna van. DZ-ben nulla haszna van. Hard mode darálásra esetleg jó. Meg a régi challengekre esetleg.

pvp-re meg egyébként a 4 sentry mellé még csak strikert se használnak egyáltalán, mert a kettes bónusza csak pve-re jó. Inkább sárga kesztyűvel mennek savage talenttel.

Ja egyébként a 4 strikernél azt mondják az okosok, hogy még az is erősebb, ha 3 sentry-3striker kombód van, annyira kuka a 4-es bonusza a stikernek 😞

Nagylaci
Ismételnem kell magamat, mert megint csak igazad van! De. XD Ebben a játékban messze a DZ -ben lehet a leggyorsabb módon farmolni, illetve bizonyos dolgok nagyon magas DZ ranghoz lennének kötve. És más játékokban a csalók ellenére is tudsz fejlődni stabilan amíg itt ha kifogsz egy szerencsétlenebb szervert akkor akár visszafelé is lehet haladni. Itt jön be a képbe, hogy nagyon ostoba dolog büntetni a játékosokat azért, hogy veszítettek PvP -ben, ugyanis most nem elég, hogy eleve bosszant hogy legyőztek, bosszant hogy tisztességtelenül, de még a játék is jól megbüntet érte. Szinte biztos vagyok benne, hogy valamikor a közeljövőben a nem rogue játékosok büntetését ki fogják venni a rendszerből. És a csalók meg az OP glitcherek ellen hiába vagytok négyen mint az a lenti videóból látszik, és mindenkinek véges a türelme. Van aki két ilyen eset után lelép van aki ötven után, de ebben a rendszerben a végkifejlet biztos, a játékos lelép...

A tisztességes mindig mindenben lemarad a csalótól széles e világon, nem csak és kizárólag ebben a játékban.
Nagylaci
Igazad van, csak akiknek 240 -es gear -je van az azonnal elkezdheti majd csinálni az új incursion -t és relatíve gyorsan kifarmolni az új GS -el rendelkező tárgyakat, amíg a tisztességes játékosok nagy része még akkor próbál majd a már talán könnyebben megszerezhető 240 -es cuccokhoz jutni. Tehát a tisztességes játékos ebben a játékban mindig lemaradnak valamivel és ez főleg a DZ miatt nagyon frusztráló tud lenni.

Nagylaci
A játék úgy néz ki, hogy az ún. "trusted client network model" -t használja. Ennek a lényege, hogy a játékkal kapcsolatos adatokat a szerver az általad futtatott klienstől kapja és az alapján határozza meg a végeredményt. Ilyet ma már szinte egyáltalán nem használnak AAA játékoknál mert nagyon könnyen manipulálható. Az a vicc, hogy a Cheat Engine nevű program egy ingyenes eszköz ami arra való, hogy futó folyamatok kódjában kikeressél bizonyos értékeket. Tehát azt mondod, hogy a lőszered mennyisége a tárban 30. Kikeresed ezt az értéket amire persze kapsz rengeteg találatot, ekkor ellősz pár lőszert, marad 28. Erre is rákeresel úgy hogy a program már csak azokat az értékeket mutatja amik 30 -ról 28 -ra változtak. Ezzel a módszerrel előbb-utóbb meglesz a lőszered mennyisége amit átírsz bármire amit a program még kezelni tud, teszem azt 1000 -re, de olyat is lehet, hogy ezt az értéket "befagyasztod" aminek az lesz a hatása, hogy igazából végtelen tárad van. És ez eljátszható ebben a hálózati modellben szinte bármilyen számszerűsíthető értékkel, életerő, RPM, stb... Ugyanezt egy COD -ban pl. nem tudod eljátszani mert ott a szerver határozza meg ezeket az értékeket és nem a kliens, ott a csaláshoz manipulálni kell a játék kódját, amit ügyes emberek megtesznek, de legalább nem lehet primitív eszközökkel csalni. Itt igen.

Ezek a jelenlegi szettek még 1 hónapig vannak mint top gear, aztán olyan lesz mint most a jelenlegi 182-es arany gear.
Remélem összeomlik az egész és a kutya nem vesz dlc t az uborkától. Forduljanak fel a Massive al együtt.
Akkorát röhögnék ha eltörölnék a falcont a cuccokkal együtt és a sok nyamvadt csíter hoppon maradna de sajnos így a játék halott.
Lassan 1 hete nem léptem be és már nem nagyon érzek késztetést sajnálom hogy megvettem.
Ingyen hack is van fent neten, így viszonylag egyszerű DZ-zni és FL-t farmolni, nem tud annyit mint a fizetős, de azért így is brutál, meg is értem valamilyen szinten azokat akik használják, és bár csábító az előny amit ad, de az már sok nekem, glitch elmegy, de a hack az más.
Igazából úgy lehetnek vele, hogy ok, kapnak 1 warningot, addig használják, utána abbahagyja, így is jól járt addig.

Mondjuk ebben a három videóban mindegyik a fizetős hacket használta.
Az egyik magyar srác aki ingyeneset használ, azt mondta abban nincs falon átlövés, csak a fizetősben.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 09:56:22
Viszont a videós srácnak igaza van, nem 4 striker 2 sentry kell, hanem fordítva, 4 sentry 2 más lesz fent, a sentry 4-es bónusz fejlővésnél +15% dmg, 3x stackelhet, SMG-vel a 3 fejlövés megvan azonnal, szóval ő is azért lőtt akkorákat vele, mert szinte végig +45% dmg-et nyomott rajtuk, és ez nem téged buffol hanem az npc-re rakja rá, szóval a többiek is nagyobbakat lőnek rá. Át fogok váltani 4 sentry-re.

/bocs, láttam tegnap hogy invelsz, de végig DZ-ben voltunk 4-es csapatban./
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.04.26. 09:47:24
Maxtreme
tegnap amerikaiakkal nyomtam volt egy lány bent 197 gs sel , a másik is 200 as körüli mondom nekik legyen már kinnt mindig egy lifebag mert beszopjuk. Erre a lány behisztizett hogy szar ez a játék mert mindig meghal és hogy őt már ez nem érdekli ( na ja lehet hogy 80 IQ-nál tobb kell LOL)
Falconon hányszor kell a c4 et feltenni a apc re ? illetve a c4 et elmegyek felette automatikusan felveszem ? mi van akkor ha a társam meghal és ő vette fel? A c4-et feltettni ketten érdemes a másik ketttő meg marad a gödörben ?
MarkBlade
75 dz rang.. még messze van.. Loot így esett.. nem piszkáltam 😄
AnuluWork
Miért, milyen rang kell hozzá? Nem 50?

Egyébként ezt a 3 slotos páncélt recalibráltad, vagy loot? Mert pénzed van. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.25. 23:23:12

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MarkBlade
Nem mert a snipa csak bónusz a heti árustól vettem a sebzése miatt. Sajna a dz rang nincs meg hogy kraftoljam.
AnuluWork
Amúgy, nincs meg ugye az electronicsod a fegyvere(i)dhez. Nem zavaró?

AnuluWork
Annak van egy kék effektje, nem?
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.04.25. 23:02:46

MarkBlade
Még nem láttam senkinél sem ilyet 😄
Nagylaci
Survivor Link? 😊

AnuluWork
Mindig meglepődök a 3 slotos armorodon. 😊

AnuluWork
15:20-nál hogy maradt amúgy életben? Glitch? Bug? Cheat?

MarkBlade
Berakom a mostani karit:
MarkBlade
Alapvetően aki nem glichelt az lemarad és sajnos itt számít ez. De én azt tapasztalom hogy a 90% jó HA 30-40%.
Nagyon sok 160-190 közötti játékos van. Ami azért érdekes hogy ők miért nem csinálták ha mindenki.. Sajnos arányában rossz a Falcon. kihívásban szinte lehetettlen, nehézben meg nem mondom hogy könnyű de nem olyan vészes.
kiserik
Azért a játékosok is ludasak ebben a kialakult helyzetben. Mindenki megtesz bármit, hogy minél könnyebben megkapja a legjobb lootot. Behozták a Falcon-t, hogy majd jól elszórakozik vele a jónép és a játékos bázis 90%-a rommá glitchelte, hogy meglegyen neki a set, meg az űbergear, aztán meg csodálkoznak, hogy nincs miért játszani. Persze, ehhez kellett a felület is, ami lehetővé tette, de azért csak felelős a játékos is.

Nagylaci
A probléma az, hogy a loot rendszerű játékokat az emberek többsége azért veszi meg, hogy majd fejlődjön benne akár a végtelenségig, ha fejlesztők képesek ezt elérni. Szóval neked elég a coop, ez rendben van persze szórakozz vele ahogy neked jól esik. Viszont hidd el nekem, hogy az emberek többsége azt várta ettől a játéktól, hogy akár egyedül akár coop -ban tudnak majd fejlődni és valójában a jó loot rendszer tartaná fenn ezt a játékot hosszú távon és pont ez nem működik most benne. Ha a legtöbb Dialbo "like" játékot megnézed nagyrészt a fő hangsúly a single player -en van és csak messze az után jön minden. Én még azt is megkockáztatom, hogy élvezetes multiplayer csak pokoli nehezen kivitelezhető ezekben a játékokban. Itt is hatalmasat hibázott a Massive mert láthatóan nem értenek jól ehhez a műfajhoz szóval olyan területeket kellett volna csinálni amik jól működnek szólóban és felskálázódnak nehézségben ha többen vagytok. Hasonlóan mint most a hard küldetések, csak komolyabb kihívást nyújtva. És akkor a szóló és co-op játékosok ugyanott ugyanúgy megtalálnák a számításukat. Ráadásul ez a műfaj már rég ki van találva a Massive -nak csak le kellett volna másolnia a már működő mintákat!

Mindkét oldalnak igaza van de ugye az uborkának is érdeke lenne ha rendbe tenné a játékot akár single akár coop oldalon hiszen a dlc-k ből nem sok bevételük lesz ha lelép a közösség egy rivális játékhoz 😄
Te magad mutattad hogy a játékosok 50%-a single. Tehát megjelenéshez képest természetes, hogy a kb 50%-a elhagyja a játékot 1 - 1,5 hónap után, mert nincs semmi új single tartalom, a régit pedig már unhatják.
A Friendlistem 1 kivétellel csak ingame vagy SG / PH-n megismert magyar és külföldi játékosokból áll, azon nem azt venni észre, hogy rohamosan csökkenne a létszám, van pár akit nem látok online, de úgy a 80-90% napi szinten van. Az meg hogy a single only játékos abbahagyja a játékot, szerintem az online játszóakat baromira nem érdekli, single-ben én sem játszanám már régóta, mert nincs mit rajta a sztori után, a játék lényege a co-op.
Nem érdekli őket a single player rész, ők sem annak szánják a játékot. Egyébként tény, a pve területnek is DZ szerűnek kellene lennie, maximum gyengébb ellenfelekkel és loottal.
Nagylaci
Jogos, én már amúgy uninstalláltam, várom a Battleborn -t, ha csak ennyi ideig leköt mint ez akkor már jó lesz az is! Amúgy nem csinálok semmiféle "negatív kampányt"! Neked legalább látom az életkorodat (meg abból is ahogy elmondod a véleményedet), szóval mi a baj azzal, ha valaki negatív kritikát mond a játékról? Egy apróság kezd egyébként körvonalazódni bennem! 😄 Azt értem, hogy nektek személy szerint tetszik a játék, ezzel nincs is semmi baj, de ti amúgy olvastok gamer sajtót? Illetve tudjátok, hogy a játék elképesztő iramban veszíti a játékosokat? Már nincs olyan kérdés, hogy baj van e a játékkal, a kérdés már rég az, hogy meg tudja e állítani a Massive/Ubisoft a negatív tendenciát vagy nem. A játék mostani állapotában a legkisebb probléma az, hogy én itt mit írogatok össze, vagy bárki. Csak úgy megjegyzem, hogy itt is az történik mint minden fórumban általában, a többség már rég lelépett innen, meg jó eséllyel a játékból, őket már egyáltalán nem érdekli mi lesz ezzel a játékkal engem még igen, de értem ha ez sokakat zavar. Most így lassan két hónappal a játék megjelenése után már kritikus állapotba került és ez fontosabb kérdésnek tűnik mint hogy mittudomén milyen skint rakjak a vectoromra...

MarkBlade
Ha ennyi negatív élmeny ér a játékban akkor miért játszolmég? Van igazság amiket írsz és közzel sem tökéletes, de ammennyi hibája van is még mindig szórakoztató. Néha szívok.. néha szivatnak de be van kalkulálva. Jó sracokkal ismerkedtem meg akikkel a játék nélkül tuti nem futok össze. Ha ennyire nem jön be válasz másik játékot. Nem akarom megmondani mit csinálj csakk figyelek az egészségedre. De kérlek ezt a negatìv kampányt fejezd be..
Eleve nagy baromság, hogy azért vonjon le tőled XP-t mert lelőnek. Pont hogy nem szabadna semmit levonni de aki lelő dupla jutalmat kapjon.
Nagylaci
Persze, hogy nem fordul elő naponta! 😊 De azért mert úgy három eset után egyszerűen nem használtam többet a matchmaking -et DZ -ben. Biztonságosabb egyedül óvatosan játszva mindenkit potenciális veszélyforrásnak tekinteni, minthogy önként magam mellé vegyek három embert akik biztosan ott loholnak a nyakamon és a lehetőségük ugyanúgy megvan hogy kinyírjanak mint bárki másnak!

Single player kérdése... 😊 Diablo3 vagy más "klasszikus" loot based game megvan? Nem kell hetente kiadnod semmit hanem eleve kell legyen egy terület ahol lehet irtani és folyamatosan megadni a lehetőséget a játékosnak a fejlődésre. A single player nem csak küldetéseket jelent, főleg nem egy loot alapú játékban. Képzeld el, hogy a Diablo3 -ban az lenne az egyetlen lehetőséged a fejlődésre, hogy bemész egy szűk map -ra ahol mindenki lefarmol előled mindent és a szerencsésebb OP játékosok még téged is folyton agyonütnének. Lehetetlenül hangzik nem?! Pedig itt most pont ez történik. A vicc az, hogy ott lenne a hatalmas Manhattan ahol simán lehetnének boss -ok, mob -ok meg minden jóság a single játékosoknak, de valamiért a készítők teljesen kihagyták ezt a ziccert. Nem is értem. Ezt te meg tudod magyarázni valamivel?

Ahhoz hogy egy single playerben lefoglalhass embereket, hetente kellene contentet kiadni, mert a single player nem olyan, amivel belépsz mindennap letolni ugyan azt. Hetente nem fognak új contentet betenni semmilyen játékban, szóval álomvilág marad csak.
Aki single, azt valószínűleg így is úgyis elvesztik, az online rész az aki ittmarad, farmol, nekik kell contentet adni.

Talán veled naponta előfordul hogy kirúgnak a csapatból és megölnek valamilyen reward miatt? Fura, én eddig egyetlen ilyen történetet hallottam, de biztos olyan gyakori mint a cheaterek, csak valahogy soha senki nem említi.