7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
simonl #4881 Gondoltam belépek ma reggel és a kávém mellett még elkalibrálgatok kicsit, aham, deltával 2x....kib@szott -
simonl #4880 Már kezdett derengeni a fény és úgy nézett ki végre játék lesz ebből.
Ámde a tegnapi frissítés egy szarkupaccá tette a játékot. Pár hétre el is engedem.
Tele van bug -kal, a játékélményt sikerült teljesen elrontani a visszabutított fegyverekkel és az indokolatlanul erős NPC -kel.
Az eddigi 180-200 as DPS -em 140 lett, és a 400+ -os szívóssággal esek-kelek ha egy lila színű enemy egy ferdét fingik b+.
Agyrém...
-
#4879 a térkép bugot megjavították volt egy kb 5 perces leállás. -
Java33 #4878 Nem tudom, van e térkép bug, de amúgy mondja is a játék, hogy odalent nem működik a térkép.
A liftes bug nekem is megvolt, harmadik próbára tudtam csak visszamenni.
Ha odalent meghalsz, akkor elölről kell kezdeni, ez nem bug. Ezt is mondja a speaker, hogy nem újraéledő zóna. -
#4877 Az 1.3 egyik bugja kapcsán meglepően klassz képeket tudtam lőni:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4876 Majd légyszíves írjátok meg, ha kijavították ezt a rohadt liftes bugot az undergroundból. Remélem, holnap este már okés lesz ... -
#4875 Most nem tudom, hogy bug volt-e, de az underground küldiknél, ha kipurcansz, kezdheted elölről? Mert engem visszavágott a központba és kezdhettem elölről. -
Abrams124 #4874 Megéri megvenni a sima játékot? -
#4873 Viszont nem tudok kijönni a metróból. Faxa. -
#4872 Közben felfogtam, hogy a mostani DLC nem ingyenes ... -
#4871 Hogy tudták elqurni a térképet!? 1xűen nem értem ... -
#4870 Minek van a terminálban is spec. equip. vendor és fent is? :D -
#4869 Tudom, hogy patch napján ne játssz, de akkora gáz lehet, hogy a térképet se tudom megnyitni. :) -
#4868 A két új outfitet miért is júliusban adják oda? Pár napja még a mai dátum szerepelt ott.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.28. 17:56:58 -
simonl #4867 Nálam is több sebből vérzik.... -
Tyrant01 #4866 Eddig 229-es Suplus SVD, 229-es Katonai G36 és 2db 268-as térdvédő esett. -
#4865 Most léptem be a játékba és azt tapasztalom, hogy a térképet magától bezárja, majd utána hiába kattingatok az M gombra, nem nyitja meg.
:( -
#4864 Akinek azt irja, a lejáratnál, hogy offline vedd meg a dlc-t akkor ki kell lépni a játékból és ujra kell inditani az uplayt.
Miután ujrainditottam, a 3. delta hiba van, nem tudok visszalépni :D -
Why #4863 Jó játékot mindekinek! :) Mentem -
Why #4862 1 perc :D -
Why #4861 A Free Update 3.74GB ami meg nekünk jött Seasson PAssosoknak vagy,aki megvette a DLC-t 7.84GB :) 19perc még :D -
Why #4860 Persze,hogy ki.Majd 12től indul -
lacinkacinka #4859 Engem sem enged be a játék! Deltával kidob! -
#4858 Patchnotes
"Fixed a bug where the Moon was upside down." :D -
Why #4857 Úgy is leállitják nemsokára és kb 12től fog élni az első nagy DLC-vel együtt :) ÉN majd 12től fogok játszani az tutti. -
simonl #4856 Ma kora reggel 2x kidobott a játék, nem is érdemes kora délutánig visszanézni? Nálatok mi újság?? -
#4855 "a stash mérete 70 lesz"
Végre! -
#4854 Lesz új DZ bracket, 230+ LVL35-ös mobokkal :D
Jah és 3 divtech=1 bármilyen gold kraft nyersanyag illetve a stash mérete 70 lesz. -
lacinkacinka #4853 Köszönöm! Ne is mondd! Én már tűkön ülök, legfőképp a Dragunov miatt! A régi szép STALKERES időket idézi! Nah meg hát, a Dragunov az Dragunov, ennyi! :D
De a G36 is várós nagyon!
Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.06.27. 08:57:43 -
Why #4852 MP5 N fegyvert dobott DZ6-ban a BOSS és három olyan nagyon jó passziv tulajdonsága van,hogy ihajj! :) -
mokee1_hun #4851 Szia!
Elvileg igen, ezzel jön.
Város már nagyon, de még másfél nap kb :).
Én még G36-ot is várom, az is jó lesz szerintem. -
lacinkacinka #4850 Üdv! Valaki tud valamit arról, hogy az AA-12 (Showstopper) nevű shotgun, most jön az 1.3-al?
-
Why #4849 Erről nem hallottam,de itt sok okosságokat lehet olvasni----------------<} https://www.reddit.com/r/thedivision/ -
#4848 Nem tudod, bemoddolják valaha a 4845-ös képen látható DoF-t? -
Why #4847 ÉN maximum 2 napot hagyok ki szóval rendszeresen játszok,de én már kb az utolsó frissités óta észrevettem,hogy ULTRA felbontásban sokkal szebb a játék,jobbak a pocsojákban a tükröződések a fény/árnyék hatások.Örölök,hogy nem csak én vettem ezt igy észre,akkor csak jól látom :) -
Raulblanco7 #4846 Szerezni kell olyan ruhát, nyilván én sem veszek fel minden szart, de final measure viszonylag gyakori drop DZ-ben. -
#4845 Egyébként nem tudjátok, hogy nincs-e olyan mod, mint amilyen a Skyrimhez volt, és kb. ezt tudja?
Mert ezt alapból tudja a játék, de csak 1x láttam ezt, még az elején, előcsiholni nem tudtam. A Watch Dogs némi buhera után szintén tudta, az meg ubi szintén. -
#4844 Erre gondolok:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#4843 Special Ammo changes: This is a straight nerf. They have been nerfed by about 75% effectiveness Incendiary ammo's burn effect duration is reduced to 30% of what it used to last for. Explosive ammo damage is also greatly reduced. No more one-shots with the M44 with explosive ammo. It will always explode for the damage the bullet lists; it will scale one for one. -
#4842 Az a baj, hogy ha berakok 2 final measure-t lemegy a szívósságom kb 330-ra, ami nem túl jó szvsz, mondjuk az elektronikám meg felmegy 23k-ra, de ez főleg dps build. ha tehetném 2 Hunter's faith-et tennék be, de az nincs sajnos.