7647
  • simonl #4881
    Gondoltam belépek ma reggel és a kávém mellett még elkalibrálgatok kicsit, aham, deltával 2x....kib@szott
  • simonl #4880
    Már kezdett derengeni a fény és úgy nézett ki végre játék lesz ebből.
    Ámde a tegnapi frissítés egy szarkupaccá tette a játékot. Pár hétre el is engedem.
    Tele van bug -kal, a játékélményt sikerült teljesen elrontani a visszabutított fegyverekkel és az indokolatlanul erős NPC -kel.
    Az eddigi 180-200 as DPS -em 140 lett, és a 400+ -os szívóssággal esek-kelek ha egy lila színű enemy egy ferdét fingik b+.
    Agyrém...

• Zs0lt1
    a térkép bugot megjavították volt egy kb 5 perces leállás.
  • Java33
    Nem tudom, van e térkép bug, de amúgy mondja is a játék, hogy odalent nem működik a térkép.
    A liftes bug nekem is megvolt, harmadik próbára tudtam csak visszamenni.
    Ha odalent meghalsz, akkor elölről kell kezdeni, ez nem bug. Ezt is mondja a speaker, hogy nem újraéledő zóna.
  • AnuluWork #4877
    Az 1.3 egyik bugja kapcsán meglepően klassz képeket tudtam lőni:

• AnuluWork #4876
    Majd légyszíves írjátok meg, ha kijavították ezt a rohadt liftes bugot az undergroundból. Remélem, holnap este már okés lesz ...
  • AnuluWork #4875
    Most nem tudom, hogy bug volt-e, de az underground küldiknél, ha kipurcansz, kezdheted elölről? Mert engem visszavágott a központba és kezdhettem elölről.
  • Abrams124
    Megéri megvenni a sima játékot?
  • AnuluWork #4873
    Viszont nem tudok kijönni a metróból. Faxa.
  • AnuluWork #4872
    Közben felfogtam, hogy a mostani DLC nem ingyenes ...
  • AnuluWork #4871
    Hogy tudták elqurni a térképet!? 1xűen nem értem ...
  • AnuluWork #4870
    Minek van a terminálban is spec. equip. vendor és fent is? :D
  • AnuluWork #4869
    Tudom, hogy patch napján ne játssz, de akkora gáz lehet, hogy a térképet se tudom megnyitni. :)
  • AnuluWork #4868
    A két új outfitet miért is júliusban adják oda? Pár napja még a mai dátum szerepelt ott.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.28. 17:56:58
  • simonl #4867
    Nálam is több sebből vérzik....
  • Tyrant01
    Eddig 229-es Suplus SVD, 229-es Katonai G36 és 2db 268-as térdvédő esett.
  • Pocakattys
    Most léptem be a játékba és azt tapasztalom, hogy a térképet magától bezárja, majd utána hiába kattingatok az M gombra, nem nyitja meg.
    :(
  • Zs0lt1
    Akinek azt irja, a lejáratnál, hogy offline vedd meg a dlc-t akkor ki kell lépni a játékból és ujra kell inditani az uplayt.

Miután ujrainditottam, a 3. delta hiba van, nem tudok visszalépni :D
  • Why
    Jó játékot mindekinek! :) Mentem
  • Why
    1 perc :D
  • Why
    A Free Update 3.74GB ami meg nekünk jött Seasson PAssosoknak vagy,aki megvette a DLC-t 7.84GB :) 19perc még :D
  • Why
    Persze,hogy ki.Majd 12től indul
  • lacinkacinka
    Engem sem enged be a játék! Deltával kidob!
  • Zs0lt1
    Patchnotes

"Fixed a bug where the Moon was upside down." :D
  • Why
    Úgy is leállitják nemsokára és kb 12től fog élni az első nagy DLC-vel együtt :) ÉN majd 12től fogok játszani az tutti.
  • simonl #4856
    Ma kora reggel 2x kidobott a játék, nem is érdemes kora délutánig visszanézni? Nálatok mi újság??
  • AnuluWork #4855
    "a stash mérete 70 lesz"

Végre!
  • Zs0lt1
    Lesz új DZ bracket, 230+ LVL35-ös mobokkal :D
    Jah és 3 divtech=1 bármilyen gold kraft nyersanyag illetve a stash mérete 70 lesz.
  • lacinkacinka
    Köszönöm! Ne is mondd! Én már tűkön ülök, legfőképp a Dragunov miatt! A régi szép STALKERES időket idézi! Nah meg hát, a Dragunov az Dragunov, ennyi! :D
    De a G36 is várós nagyon!
    Utoljára szerkesztette: lacinkacinka, 2016.06.27. 08:57:43
  • Why
    MP5 N fegyvert dobott DZ6-ban a BOSS és három olyan nagyon jó passziv tulajdonsága van,hogy ihajj! :)
  • mokee1_hun
    Szia!
    Elvileg igen, ezzel jön.
    Város már nagyon, de még másfél nap kb :).
    Én még G36-ot is várom, az is jó lesz szerintem.
  • lacinkacinka
    Üdv! Valaki tud valamit arról, hogy az AA-12 (Showstopper) nevű shotgun, most jön az 1.3-al?
  • Why
    Erről nem hallottam,de itt sok okosságokat lehet olvasni----------------<} https://www.reddit.com/r/thedivision/
  • AnuluWork #4848
    Nem tudod, bemoddolják valaha a 4845-ös képen látható DoF-t?
  • Why
    ÉN maximum 2 napot hagyok ki szóval rendszeresen játszok,de én már kb az utolsó frissités óta észrevettem,hogy ULTRA felbontásban sokkal szebb a játék,jobbak a pocsojákban a tükröződések a fény/árnyék hatások.Örölök,hogy nem csak én vettem ezt igy észre,akkor csak jól látom :)
  • Raulblanco7
    Szerezni kell olyan ruhát, nyilván én sem veszek fel minden szart, de final measure viszonylag gyakori drop DZ-ben.
  • AnuluWork #4845
    Egyébként nem tudjátok, hogy nincs-e olyan mod, mint amilyen a Skyrimhez volt, és kb. ezt tudja?

Mert ezt alapból tudja a játék, de csak 1x láttam ezt, még az elején, előcsiholni nem tudtam. A Watch Dogs némi buhera után szintén tudta, az meg ubi szintén.
  • AnuluWork #4844
    Erre gondolok:
  • Zs0lt1
    Special Ammo changes: This is a straight nerf. They have been nerfed by about 75% effectiveness Incendiary ammo's burn effect duration is reduced to 30% of what it used to last for. Explosive ammo damage is also greatly reduced. No more one-shots with the M44 with explosive ammo. It will always explode for the damage the bullet lists; it will scale one for one.
  • Zs0lt1
    Az a baj, hogy ha berakok 2 final measure-t lemegy a szívósságom kb 330-ra, ami nem túl jó szvsz, mondjuk az elektronikám meg felmegy 23k-ra, de ez főleg dps build. ha tehetném 2 Hunter's faith-et tennék be, de az nincs sajnos.