7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#4921 Ez mindenhol így működik úgy hívják balansz.. Wowban pl havonta más kaszt az op. Itt a szetitemekkel variálnak. -
Raulblanco7 #4920 Vedd fel az 5. darabot és ugyan azt tudja mint régen. -
Betyar070 #4919 Iszonyat mennyire szétcsapták a csapásmérő szettet, kb a 40% tudja mint a patch előtt. Persze az nem érdekli őket mennyi időt kellet beleölni ,hogy normális szettet összerakjon a játékos. (köszönjük Emese! ) Ne ők döntsék már el hogy milyen irányba fejlődjenek a játékosok.Ha egy szet esetleg túl erősre sikerült akkor erősítsék meg a többit vagy az enemy szintjén emeljenek. Nem kell szétb...ni a régit csak azért, hogy az újat is használjuk.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.30. 10:57:40 -
Raulblanco7 #4918 Nem, az az első 20 levellel nem unlockolódik, szóval még messze van hogy próbáljam.
Challangingen ne számíts jobbra 240-es szettnél és 204-es fegyvernél, max ha esetleg majd sok nehezítés van benne.
A szintlépésekért kapott cache adhat 229-est vagy 268-ast. -
Java33 #4917 Érdeklődnék, hogy a drop hogyan alakul a nehézség függvényében? Mert eddig oké a 214es zöld, néha 204es fegyó, de a nagyja alacsonyabb szétszedni való lvl 13-on.. :S -
#4916 "másik pedig hogy folyamatosan sérül a karaktered amíg csak 1 harmad hp-d van, fel lehet healelni, de folyamatosan sérül vissza magától"
Próbáltad már ezt? Érdekes lehet. -
Raulblanco7 #4915 Látom követed a fejleményeket.
Az undergroundnak megfogtad a lényegét, nem küldetések vannak, hanem random generált pálya minden alkalommal.
Nincs mit fejlesztened, csak szintet kell lépni azzal hogy csinálod a küldetéseket.
Az elején beállítod a nehézséget, az első normál után már enged majd hardra és challangre is, heroic később lesz feloldva bizonyos szint elérésével. A másodiknál a hosszát adod meg a küldinek, 1-2-3 részes vagy valami ilyesmi a lényege. Majd utána lehet betenni 5 nehezítést magadnak, amivel a küldi nehezebb / izgalmasabb lesz, viszont több xp-t és jobb jutalmat ad érte.
Az elsővel nincs minitérképed, a másodiknál a skilleket egyszerre vágja cd-re ha elnyomod valamelyiket, és ultit is csak 1 nyomhat a csapatban, mindenkinek cd, a harmadik majd menet közben nem lesz restock és a mobok sem dobnak ammot, a 4-5 sorrendet nem tudom, de az egyik az hogy a mobok is használnak special ammot, a másik pedig hogy folyamatosan sérül a karaktered amíg csak 1 harmad hp-d van, fel lehet healelni, de folyamatosan sérül vissza magától. -
HyperManiax #4914 Sziasztok!
Most vágtam neki a DLC-nek de pár dolog nem világos. Hol lehet fejleszteni az állomást? Csak a műveleti asztalt tudom használni. Aztán kiválasztok egy küldetést, de ettől függetlenül ott a lakat a küldi neve előtt és megcsináltam normálon (A háború köde), és ugyanúgy szürke lakat maradt. Kiválasztottam megint ugyanazt és más volt a küldetés. Ezeket nem értem. Van vagy 5 ilyen küldetés. Ha azokat megcsinálom mindet akkor ennyi? Ugyanazokat tudom más nehézségen csinálni? A fő küldi ami levitt a metróba annyi volt hogy levitt és vége. Ennyi a sztori?
Amúgy a Háború köde normál rewardja egy G36 volt. Nagyon örültem mert az airsoft fegyverem is az :) Amúgy nagyon hangulatos ez a lenti világ. Remélem lesz később USA-n kívüli terület is.
Utoljára szerkesztette: HyperManiax, 2016.06.29. 22:26:21 -
#4913 Most sétáltam ingame 1,9 km-et a célponthoz, mert nem jelenítette meg a térképet, így nem tudtam gyors-utazni. -
#4912 Csinálnak egy jó kieget, és játszhatatlanná qurják a játékot a metrón kívül a térkép kicsinálásával. -
astra14 #4911 egyet értek....játszhatatlan nélküle a game... :/ -
#4910 Azért ilyet nem kijavítani egy nap alatt! Komolyan, ez már a legalja. Ez olyan dolog, ami nem tucat probléma. Kb. kicsinálja a játékot. Perceket qurok el arra, hogy egyáltalán megnézzem, hogy ma mi a napi, és hogyan tudok a bázisig eljutni. Nevetséges.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.06.29. 19:23:15 -
#4909 [NEW] [UI] Map not loading
Type of bug: UI
Name of bug: Map not loading
Description: We’re aware of an issue where the Map may not open correctly.
Exploit: No
Status: Under investigation
Szóval attól tartok ezt nem mostanában fogják javítani :( -
Betyar070 #4908 A játék apokaliptikus világa nagyon jó, ha szereted a véletlen generátorra épülő fejlődési rendszert akkor mindenképp ajánlani tudom.
(Diablo alapú ) Személy szerint mindig rühelltem a nyerőgépeket (félkarú rabló), de ugyan erre a logikára épülő Divisionba még én is beletoltam 580órát. Ennyire eltalálták a körítést. Annak ellenére hogy ez a játék nem igazán az én stílusom, nálam a Division 8/10
MMO-t kedvelőknek meg kötelező darab!!!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.29. 18:43:46 -
Ashyn #4907 Én is most vettem meg PC-re, és nem bántam meg. Számomra adja a hangulatot, 10+ évnyi fantasy MMO-k után igazi felüdülés. -
astra14 #4906 Sziasztok!
A térképes bug nekem még mindig meg van,nem csak lent a felszin alatt,hanem a városban is...behivom a térképet,kb 3x be is jön,aztán semmi,üres minden,tegyem ujra az egész játékot vagy ez is egy gyönyörü bug amit még nem csináltak meg? -
mokee1_hun #4905 Szia!
Eddig 578 órám van a játékban, kezdett laposodni, ami engem illet, pont jókor jött a kiegészítés
A játékot 13.990-ért, a Season Pass-t 11.990-ért, ami legyen 26.000. Ez kb 45Ft/óra.
Nem bántásképp, de ezt egy nincstelen is ki tudja fizetni.
A "sírós kislányok"-ra kitérve, pedig azért van, mert eddig mindent megkaptak, ami a szájukon kiesett, elégedetlenek azzal, amijük van.
Az én időmben beszóltam a tanárnak, kaptam tőle egyet, hazamentem, elmeséltem, kaptam a következőt, régen így mentek a dolgok.
Nemhogy feljelentem a tanárt. Dehát ez van, más kor gyermekei vagyunk. -
Abrams124 #4904 francba,mégse lesz meg péntekre. -
Raulblanco7 #4903 Nagyon sokan vannak fent magyarok, ez inkább attól függ hogy mikor vagy online, pve vagy pvp, hosszabb ideig vagy csak 10 percekig vagy.
Ha aktívabban játszol inkább javaslom a prohardveres fórumot, ez itt eléggé üres és kihalt. -
Abrams124 #4902 Egyébként,szerintem péntekre meglesz a játék,kivel lehet majd játszani?:D -
kapalaci1972 #4901 Nagyon meggondolandó,mert a steam-en nagyon lehúzták! -
kapalaci1972 #4900 Köszönöm szépen a gyors választ!
Laci -
Raulblanco7 #4899 Szerintem megéri, de itt többnyire (80%-ban) a sírós kislányok vannak akiknek nem tetszik semmi (nem az én hibám ha magadra veszed mert magadra ismersz), szóval lehet a többiek mást mondanak.
DLC előtt 400 óra volt benne, most a DLC után ki tudja még mennyi részemről. Nekem bejön.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.06.29. 16:32:06 -
kapalaci1972 #4898 Most ez lebaszás volt vagy csak figyelem felkeltés! -
Abrams124 #4897 ugyanezt kérdeztem előbb :D -
kapalaci1972 #4896 Sziasztok!
Lenne egy hlye kérdésem:
-szerintetek ezt a játékot érdemes megvenni 8.000-ért?
Mert a cd g.-ban annyiért adják!-vagy inkább felejtsem el?
Köszönöm !
Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.06.29. 16:26:33 -
#4895 visszavonom, ez még mindig ugyanúgy hulladék ... -
#4894 nálam már jól működik. -
#4893 Ezek a 268-as szettek elég jól megtolják a szívósságot. Beraktam 4 FireCrest-et, tudom nem a legjobb, és a dps-em kb 40k-val, a szívósságom 105k-val lett jobb. -
#4892 Nem javították meg. -
Raulblanco7 #4891 A gond az volt, hogy nem igazán van PVE end game tartalom. Az underground random pályákkal és magad választotta nehezítésekkel ezt valamennyire orvosolja, persze ez sem örök, de még idén lesz több ingyenes frissítés és 2 DLC is.
Aki elvan a pvp-ben az eddig is elvolt a DZ-ben, a pve viszont hiányos volt, elég nagy hiányt lefed az underground. -
Why #4890 Nagyon kritikus modon szemléled a játékot,habár a te szemszögedből van igazság abban amit mondasz nem is kevés.Azzal is egyetértek hogy nagy potenciál van a játékban amit még nem használtak ki és lehetne sokkal nagyobb területbővités is. SZemély szerint nekem nagyon bejön ez a game,pedig világ életemben csak FPS multiplayerrel játszottam és mégis sikerült átcsábitaniuk ezzel a játékkal egy mmorpg szerü tps játékba plussz sok wow-ost is.
Szerintem ezzel az Undergroundal elleszünk 1 hónapig biztos és akkor augusztusban biztosan jön a második nagy DLC,ami viszont már remélem egy jó nagy területet ad majd a játék felszini világához és ujdonságokat :)
Utoljára szerkesztette: Why, 2016.06.29. 12:02:45 -
kopaszeger #4889 Ne legyél negatív -
Betyar070 #4888 Hmmm.
Nem akarok ünneprontó lenni, én is örülök hogy igyekeznek megmenteni a játékot,de miért is kellene most elájulni az Ubitól? Mert kiadott egy fizetős DLC.t részben új helyszínnel?
A játék a megjelenése után a rengeteg bug, és a szabadon garázdálkodó csalók miatt elvesztette a játékosok jelentős részét.
Ezután kaptunk egy új ruhaszettet (zöld) aminek köszönhetően megint kergethettük az áhított répát.Semmi más nemtörtén mint igyekeztek kitolni a játék időt.Lényegi változás nem volt eltekintve a két aprócska pályától. Most megint kaptunk új fegyvereket, megemelték a gear szintet így megint lehet hülyegyerek módjára kergetni a répát. Ennek köszönhetően (pistikie) megint boldog. ( Természetesen ott a DLC, .Plusz maniért megvehető a tartalom is "sóherek" meg elégedjenek meg a mókuskerékkel) Rengeteg tartalék van ebben az apokaliptikus világban remélem egyszer tényleg kihasználják és nem arról szól majd a frissítés hogy kapsz 3fegyvert, kitoljuk a felszerelés szintet 240-260ra majd balance, 260-300, balance, 300-350........stb.
A valós problémákat mind a mai napig nem orvosolták, igaz elindultak egy jó irányba ( végre kalibrálható a fegyver tulajdonsága is ) ez dicséretes, de ez még mindig csak tűzoltás. Ettől viszont még nem esek hanyatt.
Ui: Tudom ne akarjak1000órányi változatos játékidőt 30euroért..
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.06.29. 11:57:50 -
Raulblanco7 #4887 Az underground nagyon tetszik elsőre, jó ez a változatos pályán változatos feladatok, tegnap 10-es szintre elértünk, challangen a ködöt és az őrült skilleket tudtuk bekapcsolni, amivel ha az egyiket elnyomod akkor a másik is cd-re kerül, az ultit ha valaki használ mindenkinek cd-re kerül. Párszor megfeküdtünk és buktuk, de azért többségében nem volt gond. Heroicot nem indíthattunk még, több nehezítést nem indíthattunk még. Egyelőre tetszik nagyon az underground, a többieknek is ez volt a véleménye.
Heroic lexington, kb nem vettem észre változást challanginghez képest, simán lement.
Hard Dragon Nest, még hardon is durva volt, a rengeteg tűz elég nehézzé teszi, még 76% exotic resisstel is volt gondom, akinek meg nem volt resist az esett kelt. Challanging / heroic rémálom lesz.
G36 nagyon jó fegyver, de nerfelve lesz, nem tudom itt volt-e, de túl erős, szóval készüljetek rá hogy vissza lesz véve kicsit a sebzése.
Én ajánlom az Undergroundot, szerintem megéri. -
Why #4886 Igen és jó a sebbzése is :) -
Why #4885 Mi haverral déltől este 22.00óráig folyamatosan nyomattuk és esett kb. 10 db.268-as gearset fel is ugrott 246-ra a Gearscore o.O
Amúgy szerintem nagyon könnyü a HARD mod,vagyis olyan pont jó játékélményileg,de a challenge mod az überdurva,habár eddig csak hárman probáltuk lehet hogy négyen kicsit könyebb. NAgyon jó ez a DLC ,nagyott nőt a szemembe a Ubisoft. -
#4884 Ez a PP-19 smg! :D Százas tárat lehet kialakítani nála. Ultrabrut. :D -
#4883 Odalenti térkép előjött, a fenti nem működött. A lift meg lift.
Lootoltam egy új fegyót, azt akartam kipróbálni a lőtéren, de nem jutottam fel. -
simonl #4882 Tegnap este: hárman lőttünk egy yetit, nem gyenge karakterekkel, ebből kettőnknél csapásmérő full szett, sniperrel, csak fejlövés.
Modellezzük azt, hogy el is találtuk, fejenként 3 tárat lőttünk bele: 3*3*19=171 , na ez már kicsit sok.
JA, mindezt csak DZ4 -ben.