7647
  • AnuluWork #4961
    Mi most a legjobb gear set párosítás? A BLIND érdekesnek tűnik.
  • Zs0lt1
    jó szarul fogalmaztam, de tök ideg voltam, mert a második fázis végén dobott ki már ott volt a boss.
  • Zs0lt1
    Rohadt bénán van megoldva, hogy ha lent vagy egy csapattal az undergrounddal egy küldetésen, kidob delta hibával. visszajössz, a csapatból is kidobott és nem tudsz visszamenni sem a csapatba.
  • Mlst
    Ha a játékot teljes képernyőre teszem akkor csak egyszerűen összeomlik, ha a kompatibilitásnál beállítok windows 7-8 akkor elindul, de a kép az marad.
  • Mlst
    Szeretnék kérni egy kis segítséget. Valakinek már volt ilyen gondja? Mert én kifogytam az ötletekből.

A gép egy laptop AMD A10-5750m APU
    Videokártya AMD randoen HD8970m
    8 gb ram ezen kívül
    op rendszer windows 10 64 bit.
    Tudom a proci nem valami erős, de eddig elvitte. Most már csak ezt a menüt adja be, játékon belül is ugyan ez a szét esett kép van.Játék,driver már volt újra telepítve.Más játéknál nem csinálja ezt. Egyszerűen nincs rá több ötletem.
    Utoljára szerkesztette: Mlst, 2016.07.03. 15:31:21
  • Laza
    Ez a játék nem fog másról szólni ... már ott bukott ez a rész, mikor bevezették a GS-t... ezzel lehet csak hosszú órákra lekötni a népet. Az új városrész meg tök jó, de azon kívül, hogy sok meló, iagzából semmire sem jó, szimpla díszlet, mint ahogy most is a meglévő városrész .... ahhoz tartalommal is meg kellene tölteni, azt meg a mostaniba is lehetne, pang az egész, van benne 1001 terület amire fel lehet húzni tartalmat.

Szerintem itt új városrészt majd a year 2-ben adnak egy teljes játék árárért + SP.
  • HyperManiax
    Sajnos ez a kiegészítő csak egy rank farm repetitív helyszínekkel. Fizetős DLC-vel új városrészt kellett volna feloldani és folytatni a történetet. Megcsináltam pár ilyen küldetést és már unom. A ziccer még ott van, remélem nem hagyják ki.
  • AnuluWork #4954
    Az a bajom így pár nap után az undergrounddal, hogy szűk területre szorít be. Lehetett volna nagyobb termeket is rakni, kevesebb lépcsővel, mint a falcon.
  • Why
    Bocs,ide nem minden nap nézek fel,de már beszélgettünk Uplayen tegnap :)
  • Raulblanco7
    A dps azé amelyik használod, csak a 3 talentet kapod meg a másikról, már persze ha aktívak, mert ha nincs meg hozzá a kritérium, akkor nem lesz aktív, illetve nincs duplázás, ha valamiből kettőd van, csak 1 fog működni.
  • Jabar
    jól tudod.
  • Szatekszon
    Vissza igazoltalak Why, amúgy nincs meg a DLC csak az alapjáték de most fogom megvenni a season pass ami gondolom mindent tartalmaz, vagy rosszul tudom?
  • Why
    ÉN úgy hallottam,hogy a legnagyobb tulajdonságú fegyver DPS-ét stb. kapja meg a gyengébb fegyver,de lehet,hogy nekem mondták rosszúl.
  • kiserik
    Szerintem úgy lenne normális, hogy nem, de még nem próbáltam.
  • Jabar
    Van az az új set ami ha ugyan olyan típusú a két fegyvered akkor mind a 6 fegyver képességet megkapod. Ez dupla képességre is igaz?
    pl.: 2 x 3% hp crit-re vagy 2 x 12% páncéltörés (24%)?
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.07.02. 08:50:27
  • Why
    Felvettelek amúgy :)
  • Why
    Facebook-on The Division HUngary csoportba gyere nézd meg ott mindig van ,aki keres játékosokat stb,újdonságokról hirek meg ilyesmik.
    Egyébbként ez egy nagyon jó forum :) Megvan a új DLC-d?
  • Szatekszon
    Sziasztok.
    Nem rég óta van meg a játék és csak a napokban értem el a 30 lvl-t, az kell mondjam hogy jobban megtetszett a játék mint ahogy az vártam. Eredetileg testvéremmel kezdtem el játszani de ő neki valahogy nem nyerte el annyira a tetszését és így egyedül maradtam. Hát sajnos így nem az igazi és nem ismerek senki mást aki játszana a játékkal. Ha esetleg kellenék valahova vagy valamelyik csapatba akkor bátran lehet nekem írni. Mikrofonom természetesen van így beszélgetni bírunk közben. Azt azért tudni kell rólam hogy még nincs túl sok tapasztalatom a játékba és még vannak dolgok amiket nem tudok, de viszont a játékban bármiben benne vagyok. Uplay vagy Steam nevem: SZATEK1990.
    További szép napot nektek.
  • AnuluWork #4943
    Szerintem az update bekapcsolta a 3rd party beállításoknál az eye trackinget, és emiatt szopunk. Fogalmam sincs hol lehet kikapcsolni, de eddig nem volt nálam bekapcsolva.
  • Raulblanco7
    Frissítés mindenkinek volt, csak a DLC nélküliek nem férnek hozzá a DLC-s tartalomhoz, de ettől függetlenül nekik is vannak bent új dolgok, szóval ez nem nyert.
    A térkép bug pedig nem függ attól, hogy vettél-e vagy nem vettél dlc-t.
    Valami előhozza, van akinek tartós, van akinek nem, nekem is volt párszor, majd javítják, addig játszol így vagy nem játszol.
    Meg tudtam én is oldani anélkül amíg nem volt térképem.
  • astra14
    komolyan mondom :D örüljön akinek csak az alap játék van meg :DDDD ott gondolom nem csinálja ezt,mert nem volt frissítés :D
  • Raulblanco7
    Nekem 229-es fegyver, 268-as térdvédő és backpack a dps jelenleg, a másik 4 cuccom még 240-es, persze, kaptam egy csomó 268-ast, de csak azért nem veszem fel mert 268-as, majd ha szettben stimmel, statokban is stimmel, akkor igen, csak mert magasabb GS még nem jobb, így a többi maradt 240-esen.
    216 - 417 - 24k jelenleg a statok.
  • AnuluWork #4939
    Erre a térképes hibára van egy nehézkes megoldás, de meg kell nyitni a térképet, a nyilak közül valamelyiket nyomni, majd katt a térképre, és a bal egérgombbal folyamatos nyomva tartással elkezdeni húzogatni a térképet. Ha elakadnátok, katt a térképen bal egérgombbal, majd ismét bal egérgombban folyamatosan nyomva húzogatni a térképet. Óvatosan, de lehet navigálni.
  • astra14
    a frissítés előttig semmi gond nem volt a térképpel...meg más játékok is hibátlanul futnak,csak ez nem,letolta a frissítést és azóta kaka az egész,driver legujabb,direkt néztem már azt is,szal majd kiderül mi lesz,ha marad igy akkor kuka
  • Why
    Az igen! Mi is próbáltuk heroic modot de ezek a 34-esek kifognak még rajtunk pedig szinte csak 268-as cuccok vannak rajtam és 229-es fegyver habár igy is 240.000dps és csak 300.000 a szivósság,amit feljebb szeretnék majd persze vinni,majd neki állok valamikor átkalibrálgatni gondolom bele kell ölni abba is 3-4 órát
  • Why
    Nekem szerencsére nincs ilyen térkép bug :)
  • Raulblanco7
    Őszintén szólva nem tudom melyik általános változtatás, és melyik a heroic a kihíváshoz képest, ehhez menni kellene egy kihívást.
    Régen nem voltam már ott, szóval ami nekem a régihez képest új:

APC lelő a gödörbe, és sebződsz is, szóval nem lehet ott lent sem egyhelyben állni.
    Kicsit erősebb mobok, talán 35-ösek ha jól emlékszem.
    A kereplős mobok is gyakrabban lejönnek, nem csak a shotisok.

Őszintén szólva én a healer taktikus voltam, kb annyi volt részemről az insta hogy immunizer + overheal 5-10mp-enként a 3 dps-re. Nem nagyon vettem észre hogy sokkal nehezebb lenne mint challenge.

Underground heroic pedig viszonylag sima, ok felélesztettük egymást vagy 5-5 alkalommal minimum, és volt hogy otthagytunk egy groupot visszamenni restockolni az ammot, de leszámítva azt mikor jött az 1-2 shotis, nem volt vészes ketten sem.
  • lacinkacinka
    Köszönöm Zsolt! Arra gondoltam!

Laci! Jaja, úgy vártam mint a messiást, de segáz, így is a kedvencem marad. :D
  • MarkBlade
    mennyivel nehezebb a falcon a kihíváshoz képest?
  • Raulblanco7
    Még szerdán Falcon Heroic letudva, 2db 268-as szett item és 2db 229-es fegyver esett, illetve többiektől kaptam még 2db 268-as szett itemet, taktikus cuccok nekik nem kellettek, nekem a többi karinak nagyon is.
    Tegnap 20-as szint elérése után undergroundban ketten letoltunk egy 2 phase-es heroicot, nehezítés nélkül, azért mégiscsak ketten vagyunk, ott a 2 részesség miatt 1-1 boss illetve 1-1 láda, nekem összesen 3db 229-es és 1db 268-as, brownage-nek 2db 268-as és 3db 229-es.
  • Zs0lt1
    Ha a Showstopperre gondolsz akkor azt a fő küldetéseknél adja hősies nehézségen.
  • simonl #4930
    Pedig de vártad ezt a Dragunovot:)
  • Zs0lt1
    Itt külön csak az Underground megvásárolható!
  • lacinkacinka
    Üdv! Valaki találkozott már az AA-12-vel?
    Amúgy a Dragunovot jól elqrták a maga 27k-s sebzésével. Szerintem az lett volna reális, ha adnak neki is vagy 30-40k-t.
  • simonl #4927
    Szerintem csak digitális formában tudod megvásárolni: legpraktikusabb az uPlay, de van a Steam -en is. Esetleg Instant Gaming.
    Az hogy bemész a boltba, adsz vidám forintot és kapsz egy kódot, nem tudom elképzelni.
  • gtms
    Egy másik kérdés: Hol vásárolható meg az Underground DLC? Külön nem elérhető, aki annak idején csak az alapjátékot vette meg?
    A uPlayen csak PayPal, meg Visa kártyás lehetőség van. Aktiváló kód külön a DLC-hez, vagy Season Pass nem vásárolható valahol???
  • Raulblanco7
    pár perc erejéig eddig 3x nálam is előjött, de arrébb sétáltam pár 10 métert, megnyitottam újra a térképet és volt.
  • MarkBlade
    Tök érdekes mert nálam nincs ilyen hiba..Nem videokártya vagy drivere okozza a hibát?
  • gtms
    Ez a térkép téma játszhatatlanná teszi az egészet. Lassan csatlakozom azokhoz, akik belefáradtak a rengeteg hibába.
    Nem idegelem tovább magam, uninstall!
  • Zs0lt1
    Egy kis trükk a waste not want not nehezítéshez, ha úgy mész be, hogy rajtad van a 2 lone star szett + a rendőrségi hátizsák, sokkal több ammód lesz és nem szed le olyan sokat :D