The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
Attól, hogy barom a Massive, még az EULA-ban benne van - mint mindegyikben -, hogy előnyszerzésre programhibákat kihasználni, illetve harmadik fél által fejlesztett szoftverekkel a játékot módosítani, beavatkozni, a szoftver felhasználási jogának letiltásával jár ... hiszen még mindig nem szoftvereket veszünk - digitálisan ugye - hanem csak használati jogosultságot ... főleg online komponensekkel operáló játékban.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Amiga
Csalóknál természetesen nem bannolhatják az egész felhasználói fiókot, de a játékot igen. A fiókot, a rajta levő összes többi játékkal nincsen joguk bannolni, ezt csak akkor tehetnék meg, ha magát a fiókhasználó user-t bannolnák, de ahhoz bűncselekmény kell.

Mivel a játék szabályait sérti meg, a játékból fogják kizárni, nem az UBI-accountjából.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Mondjuk az Ubi / Massive helyében simán azt mondanám az ilyen "de tud játszani" esetekre, hogy oké, a csalás volt az első, 14 napos ban, megoldjuk hogy ne tudjanak játszani a bannoltak, és ha ez megvan, utána akik ban alatt játszottak mehet is a perma a második kihágás miatt.
Mint minden más játék esetén is, amelyik játékban csal az ember, abból a játékból bannolják.
Ha Steamen van 826 játékod, az nem lesz mind bannolva. csak az az egy játék, amiben csaltál.

Sőt pl. Blizzardnál lehet több WoW is 1 accounton. amelyik accounttal csaltál, azt a wow-ot bannolják, a másikat továbbra is tudod használni.

Itt is 100% hogy ugyanez a helyzet. Nem a Uplay accountod kerül bannolásra, csupán Divisionbe nem tudsz belogolni, ha bannolnak. (már ha épp működik a ban, mert vannak olyanok, akik kaptak 14 ban emailt, de továbbra is tudnak játszani😛 )

Eddig a csalók röhögtek rajtunk, rendes játékosokon.
Bannolják csak az összes kis f@szkalap fiókját, az összes játékukkal együtt.
Bárcsak technikailag lehetséges lenne.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

HIbák mindenhol lehetnek de ha ezekkel visszaélsz, akkor nem biztos hogy a másik fél a "barom". Igenis banolják a fenébe az összes csalót.
Az egy külön dolog, hogy a hibákért ki a felelős.
AnuluWork
Csak mondom, hogy baromság.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

MarkBlade
Szerintem csak a division accountot. Mondom olvassátok el az ubi oldalán a hìreket.
Ha ez neked megfelelő vigasz, akkor nyugodtan használd ki az exploitokat ezentúl is.
AnuluWork
"Mi azt javasoljuk, hogy ne nagyon trükközzetek, mert könnyen odalehet a tizensokezer forintos felhasználói fiókotok."

Milyen felhasználói fiókról ír a gyerek? Bannolják az ubis felhfiókot, mert barom a Massive? Rajtuk fog röhögni az internet.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.02. 00:33:35

zombeeka
Akkor az lehet a probléma!
Köszönöm a segítséget! 😊

Irgum-burgum :)

MarkBlade
Ubi oldalán a hírekben nem írták a ban tipusát,de a glich használóknál account bant írtak..
Zs0lt1
Nem IP ban, mac cím ban. A poén az, hogy a mac cím ban sokkal gyorsabban kikerülhető, mint az IP ban.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Az 1.2 frissitessel fog jonni uj inclusion is ?
Mert bar 2 napja farmolom csak a falcont de elegge egysiku kezd lenni. Nem panaszkodok mert a tuzharcok nagyon izgik de 2 het utan nem biztos hogy igy fogok latni .
MarkBlade
A gear pontot nézzétek. 161+ A másiknak meg szerintem alatta van..
zombeeka
A DZ-ben én 42-es vagyok a cimborám meg 32...!
Ez akkora különbség,hogy ezért nem engedi?
Volt olyan random játékos aki bejelölt az U-play-en és hozzá simán tudtam csatlakozni,pedig alacsonyabb volt a szintem,mint az övé!
Már kezd nagyon bosszantani ez a sz@r,hogy nem lehet egy csapatban menni! Egyedül meg nincs sok esélyem a sok vérpistike ellen akik azzal szórakoznak,hogy 80-as ként vadásszák a fele akkora játékosokat!

MarkBlade
Más a pontszámotok a dzhez.. Az egyikőtök túl alacsony a másikhoz.
MarkBlade
Nem írták hogy ip ban lenne.. Én accountott olvastam az ubi oldalán.
zombeeka
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni!
A cimborámmal már mindent próbáltunk,de sehogy sem tudunk egy csapatban játszani! Mindig kiírja a jobb sarokban,hogy "rossz párosítás"
mi lehet a probléma? És mi a megoldás erre?
A segítségeteket előre is köszönöm!

Zs0lt1
Annyira röhögnöm kell az ilyen cikkeken. Bannoltak? Hmm, megváltoztatod a hálókártyád mac címét és ismét játszhatsz. Az UBI még bannolni sem tudja a csalókat rendesen ...

MarkBlade
És az expoilitot kihasználásokat is. Karakter rollback, account felfüggesztés és perma ban. Szerintem ez keményebb bünti mint a csítereknek ami jár.. Bár a fene tudja. De végre van valami felügyelet. Szerintem mondjuk a csítereket lehetne egyből bannolni..
Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

Zs0lt1
a magyar verzióban ha jól tudom /s a suttogás, de nem 100%

felvettelek
Nekem sincs túl sok időm játszani,de szívesen megyek magyarokkal,szóval ha gondolod vegyél fel,vagy akár mások is bejelölhetnek barátnak.
Uplay:Tomi82p
A /csapat megoldotta, bár eszembe se volt , hogy magyarul kell beirni a parancsokat... és akkor a whisper az hogy van vajon? /Suttogás? 😄

/OFF
Mellesleg akinek van igénye DZ ni, meg szórakozni azokat szívesen fogadom, Bár kritérium, hogy lehetőleg ne 12 éves legyél akinek 24 órábol 24 órája van játszani , és nem írogatsz rám 20 percenként, hogy vagyok.e.

A Falconbol most esett egy egész király Mellény , meg fegyver skin. Ilyen mentazöldes téma. Bár randommal majdnem vért könnyezek amíg lemegy a dolog általában :/

Igen,biztos van rá rövidebb parancs is,de amit írtam,azt már próbáltam és tudom,hogy működik,angolul pedig a /g az,ami nálam beadta.
valószínűleg van rá valami rövidebb is. /c? /cs?
Angolul legalábbis a /p mint party és a /g mint group is működik azt hiszem. Legalábbis én még életemben nem írtam ki, hogy /group, nem is tudtam róla, hogy van ilyen, wow-os tapasztalatból próbáltam a /p-t és bevált 😊

Ha magyarra van állítva a nyelv,akkor beírod a chatbe /csoport és megnyílik.
Mi a fenéért van az , hogy az esetek 99% ban nem tudok csoportba irni?

Amikor alapbol nem tudom akkor barmilyen parancsot probalok beiirni sehogyse engedi .. A többek meg vígan irogatnak egymasnak ...

Ti nem futottatok bele ilyen parába?
NeoMaN
Division eladó: 6.500.-ft
privizz

Nem mindig előny a több slot. Attól függ mit veszítesz a másik oldalon. (pl.crit, sebzés az eliteken ...stb.) A gond az volt hogy 191-es,és a mostani 214-es jobb volt egy slotal.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.01. 10:15:10
AnuluWork
Nem ér semmit a 3 slotos mellény? 😊 Ez új. 😊

Köszi a gyors valaszt 😊

Meg 3. Alaklommal is oriasi elmeny egy 30 perces fight utan szaladni a loothoz az odubol 😄
Nem is ertem ezeket a glitchelőket / csalokat , hogy annak minertelme hogy kihivas/ kuzdelem nelkul csinaljak meg..
Tegnap nem voltak elérhetőek a napi küldetések járt most is vigaszdíj ? ( phönix credit )
Nem, véletlenszerűen bármit dobhat Nekem legutoljára egy lvl191csapásmérő mellényt dobot amin 3db módosítóhely volt. (sajnos nem sokat ért már ez se)
Szerintem csináld a sólyom küldetést, hetente egyszer 214, a többi esetben 191-es dob. Így biztos tudsz fejlődni kb.200-as szintig.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.01. 08:35:36
Skacok , egy reptezentativ kerdesem lenne.

A falconba csak hátitatyó esik? Mar 3x csinaltam de eddig mindig az esett csak ilyen vilagoskek szinten 😞

Illetve most vagyok 169 gsben es nem igazán tudok elorelépegetni.
Siman elkepzelheto ,hogy csak az en szerencsetlensegem de picit zavaro.

Szerintetek ilyenkor mit erdemes tenni? Farmolni a napi kuldiket vagy Dz ezerrel?

Szép napot nektek !
AnuluWork
Olyan sincs, hogy ha megvan a hat darab és felveszed mind, akkor mivel set, egyben/együtt picit megdobja a fire-stamina-electronics statokat, mint az a módosító a páncélon (specialized), amely a növeli pár százalékkal egyes értekeidet?

Egyébként a nincs endgame témához:
Tegnap is hatalmas pvp élményekben volt részem. Manhunt túlélés, kergetés, stb.
Nem gondoltam, hogy a mai nap még jobb lesz. Bekerültünk egy olyan szerverre, ahol volt rajtunk kívül másik két 4fős csapat, és hol mi, hol egyik, hol másik csapat lett rogue. hatalmas csaták voltak. Persze általában a rogue-ok húzták a rövidebbet, mert 4v 8-ban nehéz nyerni, de később az egyik csapat lelépett és a 4v4 baromira jó volt. Közben még köszöngettünk is egymásnak, dumálgattunk, cinkeltük egymást, nevetgéltünk, majd a végén felvettük egymást friendlistre, úgyhogy az ellenséggel is jóban lettem. Elmondhatatlan 1-másfél órában volt részem, úgyhogy ennyit arról, hogy nincs endgame. Van, csak keresni kell.

És összességében a sok halálom ellenére, ami közt volt olyan is, hogy manhuntosként haltam meg, szintben 1 óra alatt 95 aljáról 96-ra mentem fel, DZ Fundsból meg kb 80-100k plusszal zártam a napot. Na mondjuk ez lett volna nem is tudom mennyi 2-3-4 órányi monoton pve farmolás? Szóval baromira meg is érte ráadásul. Nem hiába mondom. Valóban fontos, hogy legyen csapat és csapatban játszatok. sok lehetőség nyílik, nagyon hamar rá lehet kapni az ízére a dolognak. ráadásul szóló embereket még csak le se lőttünk, mert épp az volt a felfogás a mostani csapatban, hogy az milyen szemétség, hogy 4-en ráugranak 1 emberre. 4 fős csapatot támadtunk be, akik az első fight után megismerték a nevünket, így onnantól az se mondható, hogy meglepetésként érte őket, ha odamentünk lőni. Később már ők kezdeményeztek és így ment oda-vissza 😊

nincs 6-os bónusz. felveszel 4-et, mellé meg egy másikból 2-es bónuszt. vagy kesztyüből savage talentes sárgát +1 random item.

AnuluWork
Ha mind a 6 darab megvan egy settből, az milyen bónuszt ad? Ad egyáltalán bónuszt ha megvan mind a hat, vagy csak 4, és kész?

szomferi
nem, csak az gearset, ott nem az egyenkénti erősségen van a súly, hanem a gearset bonus a lényeg, valamit valamiért

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

AnuluWork
Miért van az, hogy 191es zöld cuccnak 445-540, míg 182es sárgának 470-575 között lehet az értékeit recalibrálni? Ez bug, vagy hogy erősebb cuccnak kevesebb az értéke, vagy voltak ilyen idióták?

Kösz megvan.
Maxtreme
bázis, jutalombeváltó.

Jaja nekem se volt napi, pedig munka elött le akartam tudni. De sebaj. Délután egy óra DZ, azt más játék.
A jutalmat hol lehet átvenni? Gondolom a 150főnix pontot.
AnuluWork
Minden rendben van, vadásszák a csítereket, megy a ban hullám, minden faxa amúgy, csak megint NINCS daily, rá kell fast traveleznem a bázisra, hogy azt a ládát, amelyet nem hagy megnyitni, megnyithassam. Nevetséges.

Gubberx
MAROSS is árul még egyet 7k-ért 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Maxtreme