7647
  • Abrams124
    Nah most telepítem fel a divisiont,ki elérhető?:D
  • Droughert
    Korábban írta valaki, hogy régi driverel jó neki. Miért nem próbálod ki?
  • AnuluWork #4999
    Nálam új nvidia és van.
  • AnuluWork #4998
    Én a Tobii Eye bigyós hülyeségre tippelek ami a settingsben valahogy nálam hirtelen onra váltott 1.3 után. Az kavarhat be. És meg se tudom változtatni. Legalábbis nem tudom hol kell. Mert ingame nem engedi. Annál vannak hülyeségek amelyekkel "könnyítették" a játékosok életét. Ha a manuálisan bele lehetne piszkálni, szerintem át lehetne írni, csak valahogy nem jöttem még rá, hogy hol van ez a sor.

De így ez játszhatatlan. A föld alatt nyomulok ha több időm van, mert az utcán csak a napikig tudok elvergődni, de valami ultranyomorult módon.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.06. 06:35:02
  • oneal1
    nálam AMD- új driver és nincs bug
  • macleody
    Azért nem hinném, hogy olyan kevés embert érintene a térkép bug. Egyszerűen játszhatatlan így a játék. Azt se tudom megnézni mi a napi küldi. De azért az érdekes, hogy underground területén egyszer sem jött elő.
  • AnuluWork #4995
    Nekem is. 1.3 óta jelen van az a szar.
  • astra14
    nvidiám van nekem is,megprobálom
  • MarkBlade
    Rakjál fel régebbi viedeókártya drivert.. nekem még nem jött elő a hiba, de nem is frissítettem..mondjuk nvidiám van..
  • Raulblanco7
    Vannak mindenkit érintő bugok, és vannak keveseket érintő bugok, a térkép az utóbbi, nálam sem az a prioritás.
    Ha választani kell hogy na 1 bug, amit mindenképpen, akkor az vagy a reclaimer vagy a létrán beragadás.
  • astra14
    és persze h basznak a térkép bug-ra.....javitanak minden hülyeséget,de ezt nem....
  • mokee1_hun
    Én úgy véltem, hogy ez csalásnak számít, azért nem is alkalmaztam, de, ha nem büntetnek érte, akkor használom, amíg tudom.
    Mondjuk nekem csak 3-at sikerült berakni, mert nagy szerencse kell hozzá, meg kell mondjam .
    De szerintem már javították délelőtt. Egyébként nem is értem, hogy kettőt miért nem lehet alkalmazni egyszerre
  • Raulblanco7
    Hogy pontosan mit jelent, nem tudom, de a bugot inkább akkor használjuk, ha valami szar, az exploitot pedig akkor, ha szar de nekünk előnyünk van abból hogy szar. Ebből a szempontból nézve viszont exploit a HVT és a G36 is, hiszen neked előnyöd van abból hogy erősebb a fegyvered mint a nem G36 használóknak, illetve előnyöd van abból is, hogy a HVT könnyebb, mert könnyebben szerzel geart.
    Had döntsék el az illetékesek mi számít exploitnak, és mi számít használható bugos itemnek.
  • Jabar
    Köszi!
  • lacinkacinka
    Üdv! Elég, ha egy valakinek megvannak az intel pontjai!
  • Jabar
    Elhiszem amit írsz (mármint a devek álláspontjáról) de bug és bug kihasználás között is van különbség szerintem.
    A HVT-hez nem kellett semmit csinálnod hogy bugos legyen a reclaimer set bughoz viszont át kellett raknod más billentyűkre a buffokat és egyszerre benyomni őket (egyszerűbben bemakrózva), szerintem nem ugyan az.

Amúgy meg az exploit nem pont azt jelenti hogy a játék hibáját kihasználni? (ez valós kérdés nem pedig kötözködés.)

kérdés: Heti HVT-nél mindenkinek kell a csapatban rendelkeznie az intel-el vagy csak a leadernek?
    Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.07.05. 15:05:28
  • Droughert
    Este valakit érdekel heti HVT küldi? Altokkal is meg akarom csinálni, mától már nem hiszem, hogy szólózható, szóval ha valakinek kell 268-as set item akkor az csatlakozhat. Olyan este 8 óra körül mennék, előtte még összekaparom az intelt, nem tudom mennyi van az altoknál.
  • Abrams124
    Nekem tetszett a béta,úgyhogy meg is rendeltem,szerintem van potenciál a játékban.
  • Ozzyehh
    Srácok érdemes megvenni most a játékot? elég vegyes dolgokat hallottam róla
  • Raulblanco7
    Aki falon átlő, az egy programot használ hozzá, az csaló, ez a devek álláspontja.
    A reclaimer szimplán bugosan működik, a devek egyértelműen leírták, hogy ez bug, nem számít exploitnak, nem büntetik a használtatát.

Ennyi erővel, használsz G36-ot, köztudottan túl erős lett, ugyan úgy bugnak számít és nem exploitnak, a Te álláspontod szerint aki G36-ot használ az is csaló.
    Csináltál a héten HVT-t? Köztudott hogy bugos és 30-asok a mobok, ha csináltál ennek ellenére HVT-t a héten akkor csaló vagy? Mert a lenti véleményed szerint igen.

Létra ismert bug, majd javítják. Tegnap egy gyerek ragadt be undergroundon, kicsaltunk oda a létrához egy mobot és lelövettük vele, így megmentettük neki a kört, de egyéb megoldás nincs rá altf4-en és ezen kívül.
  • Warzoz78
    Greetings Agents,

The servers will shut down for maintenance on Tuesday, July 5th at 09:00 AM CEST / 03:00 AM EDT / 00:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.

Changelog:
    Here is the list of changes to be implemented with the July 5th maintenance:
    •Deployment of Content Update 1.3 for all PlayStation 4 players. This does not enable the content of Expansion I: Underground which is scheduled for release on August 2nd.
    •Fixed a bug where High Value Target NPCs were capped at level 30 maximum. This will also fix the issue where they were not dropping any Target Intel.
    •Fixed a bug where players that died after defeating the final encounter would be able to repeat it and gain loots again.
    •Fixed instances of server instability that could lead to players being disconnected from the game.

Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.

Thank you,
    The Division Team
  • simonl #4980
    Valamit már mókolnak...és ha jól tudom ma van UBI szülinap....
  • mokee1_hun
    Remélem, nekem még van olyan is, hogy létrán szeretnék lejutni, de kb fél méterrel felette fogja meg és semmit nem tudok csinálni, billentyűzeten csak alt+tab vagy alt+f4-re reagál. Nem tudom találkoztatok-e hasonlóval. Egérrel ugyanúgy körbe tudok nézni, de a bill-re nem reagál.
  • AnuluWork #4978
    Szerintetek kijavítják ma a térkép bugot?
    Eszméletlen sok időt vesz el, hogy ide-oda kapcsolgatok mire fel tudom hozni, hogy egyáltalán megnézzem mi a napi és hol ...
  • mokee1_hun
    Nem csaló és nyilván az sem csaló aki egy másodpercen belül 10-et lő a falon át FW M1A-val, akkor Ő a világ legjobb játékosa.
    Amúgy rájöttem, hogy kell használni. De mivel, aki mind a hat fogyóeszközt használja egyszerre megmutatja nekem, hogy mennyivel rosszabb játékos, mint én , én ezt így fogom fel. Nem tud korrekt módon felszereléshez jutni, vagy megcsinálni egy pályát, anélkül, hogy bármi ilyet csinálni. Ez az Ő szégyene.
  • Raulblanco7
    Van valahol egy fórum, ahol a hibákat a devek leírják, hogy bug vagy exploit, szabad-e használni vagy nem, ez sima bugként szerepel, amiért nem jár semmi ban.
    Nem mondtam rád semmi rosszat, de Te valamihez nem értettél, nem tudod hogy kell, én sem, nem is ez a lényeg, de ha Te nem tudod, akkor aki tudja az csaló, ez pontosan ugyan az, mint amikor lelő téged valaki és akkor csak csaló lehet.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.05. 00:16:32
  • mokee1_hun
    Nem jobb, mint én, de Ő kihasznál egy játékhibát, ami legjobb tudomásom szerint a játék ellen szól, ha jól tudom ez a glitch, amiért ban jár, jobb esetben. De ezek szerint én vagyok a senkiházi, akinek ez nem megy, én vagyok a szemét, mert csalónak nevezem a csalót.
    Ez az iskolapéldája, hogy miért esik a Division színvonala, miért játszanak időről időre kevesebben.
  • Abrams124
    a dlc-ket megéri megvenni?
  • Raulblanco7
    És így lesz mindenki csaló aki jobb is a másiknál, nem kell mindenkit lecsalózni, főleg ha még a részleteket sem ismered, csak vaktában csalózol.

Link

Itt a dev is válaszol, hogy igen, ez egy ismert bug, majd javítva lesz.
    Hogy hogyan kell előhozni, biztos megtalálható youtube-on.
    Egyébként nem számít exploitnak, büntetés nélkül használható amíg nem javítják.
  • Loc79
    Ugyanilyen gépem van nekem is,rakd vissza a 15,11 drivert, azzal tolom most én is.
  • mokee1_hun
    Nekem csak egyet sikerült benyomni, próbáltam egyszerre a kettőt, de semmi, akinek több van a feje felett az kétséget kizáróan csaló.
    Dz-ben van egy pár.
  • Raulblanco7
    Van valami trükkje, nézz utána, úgy rémlett hogy gyorsbillre kell, de akkor lehet hogy nem, Dz-ben szaladgálnak így emberek/csapatok, hogy magukra nyomják mind a 6-ot egyszerre.
  • mokee1_hun
    Próbáltam gyújtólőszer mellé inni egy vizet, (gyorsbillre és egérgombra vannak állítva) de nem engedte nekem.
    Egyszerre csak egy fogyóeszköz lehet aktív ezek alapján.
  • mokee1_hun
    Mellé nekem kettő magányos csillag van, mert sok lőszer nem jár hozzá :(, de jó a végső megoldás is, későbbiekben pedig kettő frontline :)
  • Raulblanco7
    Jelenleg 1 is elég, bugos a szett, és 1 reclaimeres felnyomhatja az egész csapatnak mind a 6-ot egyszerre.
    Azt hiszem annyi a trükk, hogy nem a V betűvel kell használni, hanem gyorsbillentyűre rakni őket.
  • kiserik
    Végső megoldás. Meghálálja a +exo resi.
  • Why
    Azért én számitok rá,hogy a SUrvivor DLC-ben már lesz egy jó nagy térképfrissités is a felszinen,mivel látszik,hogy még hol vannak helyek,amit nem adtak még meg nekünk városrészeket. Gondolom augusztusban jön majd.
  • AnuluWork #4964
    És mellé? Mi most négy bármilyen darab melletti legjobb két másik darab?
  • oneal1
    tedd vissza az egyel korábbi VGA drivert
  • mokee1_hun
    Szerintem a Reclaimer a legjobb, főleg, ha kettő van a csapatban :D
    Mi úgy toljuk egy sráccal, kifogyhatatlan a fogyóeszközünk. Berakja a gyújtólőszert, én a robbanólőszert, megadja a csapattársaknak is és nincs akadály :D