The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Uplay fiók név: Tyr_.
Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2016.05.07. 16:34:47
Csak én nem tudok mai napon csatlakozni a játékhoz?
Karbantartás van? (ilyenről nem találtam semmi postot)
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Eleve csak a térvédőn lehet ez a talent, másrészt ha lehetne több gear-en is, akkor az általad írt 4-es példa, 100%-ot adna, ami 2-3 helyett 4-6 lenne, de a phoenix kreditre szerintem ez a talent nem is hat, csak a sima kreditre.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
A harmincas sárga vackok persze, háromra adnak vagy kuka.
Minél több, 20.000-et úgy is simán össze lehet hozni hogy egyik ruhádon sincs electronics, 30-as karinak kb 500 az alap electronics amivel 5000 skill power, backpackre lehet tenni még 5000-et mint tulajdonság, talán armorra is, illetve a gear modokba olyat ami + x firearms, stamina, electronics, kinek mi és 1200+ skill power.
Nekem olyan szettes holster van amin van firearms, stamina és electronics, nagyon nehéz ilyet szerezni, ezzel 1100 electronics pontom van és azzal 25.000 skill power a fentiek miatt.
Nekem pont tegnap dobott egy DZ boss egy - ha jól emlékszem - 214-es Sentry kesztyűt, pedig én nem a gyűjtögetést tartom szem előtt. 😊
Hanem XP-t, hogy végre meglegyen a level 75 DZ-ben, de még messze van 😞, vagyis nincs, csak sok idő egyedül.
Én biztos vagyok benne, hogy ha valaki magas scavenginggel megy, akkor gyakrabban találkozik olyannal, hogy egy neves boss, vagy egy láda, vagy egy supply drop set itemet dob. Talán a 163-as helyett magasabb sárga dobására is van hatással. Amire nincs hatással ÁLLÍTÓLAG, az a szétszedéskor, hogy milyen matit kapsz. A Division tech ládákra sem tudom, hogy van-e. Mert ugye amire alapozzák az okfejtést, az az, hogy a program kódból kiolvasható pl, hogy a division tech ládából 5% vagy mennyi az esély, hogy sárga tech esik. Na de az nincs odaírva, hogy ezt az 5%-ot módosítja-e a scavenging és lesz-e belőle 10%. ki kell nyitni scavenging nélkül 50 div tech ládát, fel kell írni, hogy miből mennyi esett, aztán scavenginggel is ugyanezt és máris kiderül, hogy esett-e több valamiből 😊 csak ugye megint az a baj, hogy az 50 az elég kevés minta erre. Hisz lehet, hogy épp scavenging cuccal van az ember a peches periódusban, amikor szinte csak zöldek esnének és néhány zöld helyett kéket kap az ember a scavenging miatt, aztán meg scavenging nélkül jön pont 2-3 sárga tech, aminek már épp ideje volt, mert előtte nem esett és akkor úgy tűnik, mintha még jobban is esne scavenging nélkül 😊
A dataminerek már pár hete kiszórák hogy melyik módosító mit ad és mi a látszat.pl elite damage resistane nem csökkent hanem növeli a bekapott dmg-t.
De nem kell meglepődni hisz azért nem volt napi mission frissítés mert server side hiba történt. Azt várta hogy április 31 legyen.ezt csak május 2.-án vették észre..
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Más a loot már zöld cuccos setben is (ha alacsony a scavenging) akkor is (több a lila), 300% felett a boss is értelmesebbet dob, de csak DZben. (Ez legalábbis a tapasztalatom.)
Az hogy te játszottál 1-1 órát az kb. nulla infógyűjtés😊 Játsz 1 héten át egyikkel, jegyezz fel minden lootot, majd játsz 1 héten át másikkal, tedd ugyanezt és utána vesd össze a végeredményt 😊
Istenem, de komolyan, mit gondoltál? Felveszel két cuccot és 1 óra alatt dob 4 set itemet vagy mi?
Van egy alap dobási esély. Teljesen kitalált számokat mondok most, hasra ütés szerűen:
DZ-ből mondjuk átlagban minden 50. sárga cucc 182-es. A többi 163-as. Scavenginggel ha ezt megduplázod, akkor lehetséges, hogy hosszútávon átlagban minden 25. cucc lesz 182-es. De ez is csak egy átlag. Lehet, hogy 50db 163-ast kapsz aztán egymás után 2db 182-est. Ugyanígy a zöld esés esélye. Az elég ritka. Lehet, hogy van alapból 0.5% esélyed, hogy egy neves ellenség zöld setet dobjon. Vagyis 200-anként 1-et. 100% scavenginggel megduplázod az esélyt, lesz 1% esélyed, úgyhogy lehet hogy 100 neves után esik egy set. De hogy ezt te 1 óra játékkal nem teszteled le soha a büdös élletben az tuti 😛
Öregszem sajnos, nem illik össze ez a játék az én poroszos neveltetésemmel.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Zöld item meg sok helyről jöhet:
- story questek végén boss-ból kihívásban
- DZ boss drop
- FL végén 1 zöld item + mégegy, ha nincs cd-n a jutalom. Ugyanez kihívásban.
- Kraftolsz magadnak. 2 item kraftolható áganként. 3 ág a bázison vehető creditért, a Nomad pedig DZ-ben legfelül a rejtekhelyen.
Régóta keresek magyarokat, akik játszanak a The Division-nal, végre megtaláltalak Titeket.<#awink>#awink>
Aki akar jelöljön meg : mokee1_hun .
Üdv.
Ha magyarra van állítva a játék menüje, akkor azt hiszem hogy /jelent karakternév vagy pedig /jelentés karakternév? Ezt nem tudom pontosan.
De ha screenshotot is csináltál, vagy videót a csalóról, akkor érdemes ide elmenni:
Itt kiválasztod, hogy PC-n lévő cheater, beirod a player nevét, hozzáadod a képfilet alul és a submittal elküldöt.
Utoljára szerkesztette: Pahli, 2016.05.02. 17:06:29
Hogy kell feljelenteni valakit ha csaláson kapok?
Account bann elvileg annyit tesz, hogy a Division szervereken lesz tiltva a felhasználód ... azaz újra kell venned a játékot, másik accra.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**