7647
  • Why
    ENgem ma először vagy talán másodszor dobott ki azzal,hogy összeomlott a The Division játék és hibajelentés küldése.De rögtön visszatudtam csatlakozni. MÉg jó.
  • Why
    Gyere ha van kedved a facebookon a The Division Hungary csoportba :) vagyunk ott több mint 100an és valaki mindig játszik :)
  • AnuluWork #5039
    Megerősítem. Ott működik. Tehát nem driver függő. :) Ezt hogy tudták elqurni? :D Különösen, hogy kiskarival is oké. :) Mondjuk 3 ilyen hely van: heli leszálló, underground, posta. Odáig kell elvonaglani, hogy használni lehessen a térképet. :) Faxa! :D
  • Maxtreme
    részvétem :D
  • Ozzyehh
    Na, hát én is megvettem a játékot, egy picit későn, de nem baj :D
  • AnuluWork #5036
    Ölj meg 10 valakit. Mondom oké. Erre hétnél megállt. Nem ment tovább. Kiléptem, vissza, reset, stb. Semmi. Na mondom magamban, B+ a szaros 10 phoenix creditedet!
  • AnuluWork #5035
    Tök random. De azért megnézném, hogy mit gépelhettek el! Nem lenne gond, de a napikat sem tudom megnézni, meg a heti, csak kínszenvedéssel, hogy most mit és kit kell megölnöm? Megj. totál bugos a napi is. Főleg az ölj meg ennyi patkányt kategória.
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.09. 09:29:57
  • Jam
    Alacsony belmagasságú helyen működik állítólag a térkép, pl. a posta bejáratánál, ahol nem tudsz futni. Megerősíteni sajnos nem tudom, mert nekem nincs vele probléma. Hogy mi az összefüggés ne kérdezzétek :D
  • dienesoft
    Sziasztok,

Eladó egy "The Division" nálam. Érdeklődni P.Ü-ben!
  • Betyar070
    Catalyst 15.7.1 drivert használok a játék megjelenése óta, semmi gond nincs vele.
    ( Kicsit kezd olyan lenni mint a loot szerzés,kinek mit dob az élet.)
    Valószínűleg bug mert ahogyan írták is nem minden esetben jön elő.(pl.kiskari.)
  • astra14
    na eddig próbálgattam a lövöldözök pisztollyal verziót,semmi az sem :)nincs erre megoldás úgy látom semmi,valaki szerencsés volt valaki nem,ki tudja milyen okból kifolyólag
  • AnuluWork #5030
    Azért nem lehet kimondottam a driverre fogni, sem a tobiira, mert akkor miért jó kiskarival, amelyik nem L30 és még nem fedezett fel mindent? :)
  • Loc79
    Nincs mit,hát nekem is ez volt az utolsó ilyen konfig combo...Raktam bele még 8gb ramot,ssd-t,meg felhúztam 3,2ghz-re,így már tűrhető a teljesítménye,de néha kikészít teljesen.:)))
  • Mlst
    Loc79. Köszönöm a tippet a driverrel volt gond. Az 15.11 tökéletesen működik. Még egy pont, hogy miért nem szeretem az AMD.
  • Mlst
    Loc79 köszönöm a tippet megpróbálom
  • astra14
    nálam is be volt,magátol,aztán volt egy ujraindulás valamelyik nap és utána ki volt kapcsolva,most nem tudom :D de már nem is nézegetem,szóval lövöldözzek világba?na ez egy uj verzio,kiprobálom ezt is aztán ha ez sem megy akkor pihi a játékkal mert az undergrund már kezd unalmas lenni ha csak ott tudok menni,olyan ez a bug mintha direkt lenne,hogy rákényszeritsen a dlcre :D
  • AnuluWork #5025
    Nem tudják mi okozza, mert nálam be van alapból kapcsolva a tobii eyex, de nem én kapcsoltam be, hanem az 1.3. Viszont, a kiskarinál és a metróban meg jó. De ez egy érdekes bug. Ha scannelsz és lősz egyet pisztollyal, ismét előjön a térkép, de vagy enged kijelölni valami pontot, pl. safe house, vagy visszaugrik, és ismét menni kell pár métert, lőni, scannelni, hogy ismét előjöjjön a térkép, hogy megpróbálhasd. Utána ha van pont, akkor el lehet scrollozni a térképen addig ameddig el szeretnél menni, és ha mákod van, akkor el is tudsz. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.07. 06:24:21
  • AnuluWork #5024
    Az a röhej, hogy kiskarival oké. :)
  • astra14
    én is kiprobáltam régebbi driverrel..semmi...ujrainditom a játékot,és egyszer tudok térképezni,elmentem küldit csinálni,azt ott meg is ragadtam....1 óra szorakozás után sem jött be a térkép,ennyi volt a mai játék meguntam h nem lehet travelezni,szaladgáltam,ujrainditottam semmi....sehogysem,tényleg egyedi gond lehet ha ennyire szarnak rá,na mind1
  • mokee1_hun
    Nincs 75% páncél. 4 reclaimer és 2 magányos csillag van rajtam a töltény miatt. Amúgy tökmindegy mennyi a szívósságod a shotisok ellen, egy vagy kettő sörét, mindegy :). Meg robbanó kisautó is fektet azonnal bárkit :), főleg heroic-on
  • Droughert
    Akkor szívás, nekem szerencsére semmi gondom nincs, nem kaptam ebből a jóféle térkép bugból.
  • AnuluWork #5020
    Nem az a baj. Régebbi drivereket is próbáltam.
  • Abrams124
    van valaki még level 12 környékén?uplay nevem abrams124
  • Zs0lt1
    Ezzel teljes mértékben egyetértek. Amin még gondolkozom az az 5-ös Sentry savage kesztyűvel vagy reckless melvérttel.
  • Raulblanco7
    Prohardveren is pont ez a téma, igazából a firecrest az egyik legsemmit nem érőbb szett.
    A dps mutatót megdobja, de ténylegesen nem sebzel miatta többet, csak a "gyorsabb" újratöltés miatt a dps-ed felmegy mert elvileg több golyót lőssz ki ugyan annyi idő alatt, de a kettes bónusz plusz gyújtólövedék kb semmit nem ér, a hármas bónusz gyors újratöltés kb semmit nem ér, a fegyverek 95%-a 2-4mp alatt újratölt, ezt megfelezni, hú, wow, must have. a 4-es bónusz megint az a gond, hogy 6 gyújtó és 2 fire granade, utána nincs nagyon mivel tüzet rakni rájuk mert elfogyott, és ha rajta is van, gyorsan leesik, azalatt meg kell ölni, és mivel 4-en lőttök sanszos hogy nem tied lesz a kill így nem is ad semmit, ez a leggagyibb szett ami a játékban van talán jelenleg, de tény hogy a statok között jól néz ki hogy nagy miatta a dps, csak sebezni nem sebzel többet ténylegesen.
  • Zs0lt1
    Az a 190k szívósság kicsit kevéske, nem? Megvan a 75% páncél?

Én most a 4 Firecrest+2 BLIND variációt tesztelgetem, pve-re jó, pláne ha van egy Reclaimer szettes a csapatban, Így most 308k dps, 413k szívósság, 25k skill power van.
  • Abrams124
    fel lehet venni barátnak titeket?jól jönne egy kis segítség,randomok használhatatlanok.
  • mokee1_hun
    Nekem 220k dps/190k szívósság/27k képzettség 231-es gear-rel . Viszont jó tulajdonságai vannak a gear-nek.
  • Raulblanco7
    Azzal a karival amivel voltam 500k, inkább bénák voltak, annyira izgultak amikor már kb 0 hp-m volt és ha még egy lepke rámszáll összeesek, hogy rögtön kettőt mellém lőttek sniperrel gyorsan.
  • mokee1_hun
    Nekünk 10-ből kb 5-6 esetben van középen láda, ha nem is jutunk el a végéig, akkor is tudunk kihozni jó cuccokat
  • Why
    Nah mentem játszani :)
  • Why
    JÓ nagy a szivósságod bakker o.O
  • Raulblanco7
    Pálya közepén láda, eddig 10 alkalomból kb 2x volt láda heroicon, challengen és hardon jóval gyakoribb, de ahol már jó cuccot dobna ott ritkán van :)
  • mokee1_hun
    Nálam szokott lenni térkép bug. 268-as meg 229-es cucc esik még Underground heroicban is, próbáld ki.
    Ha eljutsz a pálya közepén lévő ládáig, már megérte, mert az is szokott jókat dobni. Nekem olyan még nem volt hál'isten, hogy a képzettségek ne működjenek. Én létra és térkép bugos vagyok
  • Raulblanco7
    Azt szeretem én is, tegnap pl manhunt státusz alatt jött elő, hogy nem működtek a képességek. Távolról lőtt 2 srác, nem mertek közel jönni, kiálltam az utca közepére hogy lőjjenek le, mert ha felkeltenek utána a társak akkor működni fog megint.
    Kb 1 percig kellett lőnie a 2 szerencsétlennek mire elfeküdtem, azt hittem ott fogok megőszülni.
  • Why
    Most vetted meg még csak? :) Nem gond csak kérdezem,akkor tök jó sok küldetés vár rád csak ugye nagyobb szintüek nem mehetnek a kisebbekkel vagyis nagyon nagy szintüek pl én 250-es körüli ha jól tudom.
  • Why
    Nálam sincs térkép bug.Nálam ami szokott,de nagyon ritkán jön elő az,hogy nem lehet használni a képességeket egyáltalán,de kb.2-3hetente jön elő egyszer ennyi már megszoktam nem gond :D
    Egyébbként nagyon jó a Underground mert mindig 229-es fegyverek és 268as settek esnek annyi van már hogy dunát lehetne rekeszteni vele.Mármint úgy esnek a félreértések elkerülése végett,hogy a ládából amit a szintlépéseknél ad :)
  • Droughert
    Ma még megyek egy heti hvt-t valamikor este 8-körül. Ha valakit érdekel írjon rám. Tegnap 2run volt 9 268-as item esett abból a sentry back és a final measure kesztyű egész jó.
  • Abrams124
    nembajaz,még ki kell vinni a tutoriált :D
  • simonl #5002
    Korai lesz még az:)
    De jó játékot.....