7647
  • Betyar070
    Ahhoz hogy a jutalmakat aktiválni tudjad a bázison először is meg kell csinálnád az előzmény küldetéseket (traning),remélem ez már kész.
    ( Meg kell érkezned helikopterrel Camp Hudsonba)
    Jutalom beváltás:
    Uplay/Játékok(Division)/Jutalmak. Itt kiválasztod melyik jutalmat akarod majd beváltani.
    Ezután a játékban el kell menned a Műveleti bázisra(posta) ahol az undergraund lejáratánál találod a jutalom beváltót. (Az előcsarnokból haladj tovább egyenesen a lépcső mellett, és a baloldali sarokban lesz a jutalom beváltó.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.12. 20:22:06
  • kapalaci1972
    De hol van a posta meg az ug lépcső!
    Mert fngom sincs!?

Köszönöm!
    ui.:kezdő vagyok -kiméljetek
    Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.07.12. 19:54:20
  • kapalaci1972
    Köszönöm!
  • kasa85
    Sziasztok.
    Mennyire eszi a netet a játék?
    Mobil netem van.
    Nem szeretném le kajáltatni.50GB os,és 4G 3MB/s tölt.2MB/s fel.
  • Raulblanco7
    a postán az ug lépcsőnél.
  • kapalaci1972
    Hol van egyáltalán a jutalom beváltó kereskedő?
  • kapalaci1972
    Vszeg arra a packra gondoltam amit a season pass mellé kapott az ember!
    Most akkor van vagy nincs?
  • Raulblanco7
    Tekintve hogy bal alul ott van ez, igen, biztos neked szánta: Válasz 'Raulblanco7' üzenetére (#5062)

Frontline nincs jelenleg a játékban, átgondolatlan op szar, hazavágná a pvp-t, szerencsére nem tették be. Illetve én most a frontline szettre írtam, nem tudom Te arra gondolsz-e.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.12. 15:45:07
  • kapalaci1972
    Ezt nekem szántad?
  • Why
    Igy egyszerünek hangzik :D
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Most vettem meg a season pass-t de nem tudom,hogy a Frontline outfit pack -ot hol lehet megtalálni?
    Előre is köszönöm!
  • astra14
    viszont hogy müködik ez a frissítéses dolog az Ubinál?nem elég csak h letöltöd a javitó csomagot,telepited és gó?szerveren is babrálnak még ilyenkor egy csomot?mert még mindig nem lehet vagyis én nem tudok belépni
  • astra14
    hát nem mindenkinek :) nekem nagyon ritka h bemegyek és élvezem is,jobban élvezem a küldiket tolni hősin csapattal meg a plusz dolgokat,dz nagyon nem az én stilusom,de ettöl függetlenül a játék többi része és hangulata nagyon fekszik,lehet egyszer a dz is jo lesz,de sokat nem épitek rá
  • Raulblanco7
    A DZ a legjobb része a játéknak, még egyedül is, de tény hogy egy jó csapattal a legjobb.
  • astra14
    a nehézzel nincs gond lent...csak már unalmas :)és ugye 214es cuccot oszt,maximum,az utóbbi 4 vagy 5 szintlépésemért nem osztott semmi mást csak Dragunovot :D Dzbe nem nagyon járok mert egyedül nem jön be,amugy meg nem izgat,a küldik meg ugye,eléggé vegyesek ahogy lentebb leirtam
  • macleody
    Tudom, minden cuccom szintlépésből lett. Nyitás előtt felöltöztem a legmagasabb GS cuccokba.
  • Raulblanco7
    a szintlépésért kapott sealed cache dobhat 268-as szett itemet, azt szintlépésért kapod, teljesen lényegtelen hogy azt a szintlépést heroic vagy normál fokozaton csinálod, csak nyilván 20-as szinten nem kevés normál küldi kell egy következő szintlépéshez.
  • Raulblanco7
    268-ast falcon heroic, clear sky heroic ad, majd dragon nest heroic is ad.
    UG-ben heroic fokozaton kaphatsz 268-ast, illetve a szintlépéses ládából is adhat 268-as szettet, illetve DZ boss vagy supplydrop adhat még.
  • macleody
    Én egyedül csinálgattam undergroundot normálon meg nehéz fokozaton. 4 vagy 5 268-as cuccom van, egy 229-es G36c-m, meg egy 229-es Dragunovom. És csak 11-es vagyok lent.
  • Raulblanco7
    Viszonylag egyszerű, 4 bossig elmenni könnyű, 4 bossos résznél bejárattól balra, lent a sarokban van egy fehér teherautó plató, oda kell felülni mind a négynek, az első kettő fedezékben van, a hátsó kettő nincs, de nem kell izgulni, smart cover és rendben lesznek ők is, csak kell healelni folyamatosan, nem árt egy taktikus magas SP-vel.
    Szóval mobokat ott kell ölni, mert oda nem tud felmenni a robbanós kocsi, lent megáll és vár. Persze ha szétlövöd a robbanás felmegy odáig, szóval vagy messze legyen mikor szétlövöd, vagy ne lődd szét ha már közel van.
    Amikor jön a 4 boss, akkor futkároztok körbe körbe, hogy ne tudjanak közel érni, ami fontos, hogy nem szabad megölni őket, le kell lőni mind a 4-ről az armort, és hp-nál megállni, amikor már mindnek csak hp van, akkor gyorsan megölni mind a 4-et.
    Ezt azért kell így, mert ahogy meghal az első, jönnek a mobok is, addig amíg mind él, nincs mob csak a 4 boss.
    Ahogy a 4 bosst gyorsan megöltétek, megint vissza a kocsira smart cover-be, megölni a mobokat.

Boss terem egyszerű unalmas, smart cover + immunizer-ben ültök hátul és lövitek a mobokat, majd amikor nyomni kell a gombokat akkor 1-1 ultival megnyomjátok.
  • astra14
    bent vagyok abban a csoportban is,nem nagyon aktiv senki eddigi tapasztalataim szerint :) a sárkányost én sem és nem is érdekel,tulságosan nehéznek találom már "nehéz" fokozaton is,folyamatos 204es cuccokat dobál a játék a fenti hösi küldikben,hetente egyszer dob egy 240es cumot,ami álltalában sosem olyan ami nekem kéne,lent meg ugye..irtam mit tapasztalok,csak igy nem értem hogyan tudnám fentebb tornázni magam,h lent mehessek rendesen kigivásban,vagy hősiben..bár kihiváson tegnap nyertem 4et...1 zöld cucc esett csak...többi ott is 204es,meg az uj fegyvereken kivül lent nem dob semmit?mert folyamat a 226os dragunovot dobálja,kezd unalmas lenni
  • Why
    ÉN most 35ös vagyok Undergroundban,de kihiváson toljuk álltalában berakva majdnem az összes direktivát amit lehet. Hősiesen is letoltuk már,de az már tényleg brutál,de ami fura,hogy nekem itt a lenti küldik sokkal könnyebbek,mint a felszini nagy küldetések a "Sárkányos" küldetést még nem is sikerült megcsinálni,habár annyira nem is nagyon akartam még.
  • Why
    Ezért is jó ha van legalább egy ember vagy kettő akikre számithatsz a csapatban. The Division Hungary csoport is egy jó lehetőség itt nézd meg:
    https://www.facebook.com/groups/587624428072919/
  • astra14
    én is nagyon ritkán futok bele random jó csapatba,de ha ott összekapok egy jót,akkor viszont nagyon üt,értik a dolguk,csak nagyon sokáig kell keresgélnem,ami sokszor untat már,a nagy pontszámos játékosok pedig....nekem a legtöbb cuccom még mindog csak 214es,sajnos,mert nincs egy épkézláb csapat akivel össze lehetne dolgozni,meg nem is az,föld alatt,kihíváson sem adja ám a 240es cuccokat,kb 5böl 1x,ami ugye összeadódik még azzal is h rengeteget bukunk ott,nagyon sokat...
  • MarkBlade
    Én nagyon sokszor futottam neki.. a felénél még taktika sem volt.. hiába írtam le.. egyszerűen nem foglalkoznak vele.. Nehez mostanában jó csapatot találni mint írtam.
  • Raulblanco7
    Nekünk simán ment ott heroicban hétvégén, falcon heroic, clear sky heroic, dragon nest challenge kört mentünk.
    Igaz clear sky-t csak 2. nekifutásra sikerült, az elsőn a mortarral egyidőben jött 3 gránát és az sok volt, én egyedül éltem túl és még 1-et fel tudtam éleszteni de azonnal meghalt megint, majd utána 2. felélesztés alatt én is.
    Másodjára már sima volt.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.12. 09:38:54
  • Zs0lt1
    Ma végre kijavítják a map bugot meg a reclaimer stack hibát is. Majdnem mindenki azzal szaladgált DZ-ben.
  • MarkBlade
    Az a baj hogy könnyen jutnak az emberek nagy gsü tárgyakhoz... ami jó is de sok retardált is lett így magas gsen.. nem tudod szűrni...
  • astra14
    számomra az az érdekes h a felszinen a kihivás megcsinálható,a föld alatt pedig 10böl jo ha egyszer sikerül nekem...
  • MarkBlade
    Clear Sky nehezebb lett úgy érzem..A toronyba simán kicsinálnak már..
  • Raulblanco7
    level 30-as szinten.
  • Abrams124
    Most kb 27-es szintű vagyok,hol lehet könnyen high end weapon partsokat szerezni?
  • Zozzancs
    okés köszönöm:)
  • mokee1_hun
    13-14-es szinten nem tud elfogyni a főküldi. Valami ott nem oké akkor. Amikor én csináltam, nekem 3-4 nap alatt sikerült kihozni a 30-as szintet. Kizártnak tartom, hogy ne legyen főküldi. Keresd meg a többi rejtekhelyet. Akkor szerintem látni fogod.
  • Droughert
    A ládákból a Gearscore függvényében kapod a lootot. Ha alacsony a GS, akkor megoldás lehet, hogy a ládanyitáskor felveszed a legmagasabb GS-ű felszerelésed. Mindegy milyen szinten szerezted, csak a nyitáskori GS-től függ a benne lévő loot. A bossok meg a nehézség függyvényében dobják a lootot. Heroicon a set item csak 268-as lehet, a fegyver pedig 229-es. Az UG küldetésnél a bekapcsolt nehezítésektől függ a végén kapott jutalom, ha jól rémlik 3-nál már fix zöld setitem a jutalom a végén, plusz ami eshet a bossokból, így akár több 268-as set is eshet egy kör végén.
  • Zozzancs
    Kéne egy kis help, ha 13-4 esen elfogyott a fő küldi, meg kevés vagyok a további bázis küldikhez akkor mit csináljak?
  • AnuluWork #5045
    Érdekesen van belőve, az szent. Normálon! a szintlépéses boxok 90%-a 268-as zöldet ad, ha egyedül nyomod le a küldit, minden más esetben 229-es fegyvert, a neves sárgák is valami alacsonyabb gear osztályú zöldet dobnak (striker, deadeye, stb), de volt, hogy boxot adott az egyik. :)

Hardon sem vettem észre sokkal jobb dropot, ott tényleg több a sárga, mint a zöld. Ezek szerint magasabb szinteken is ua a helyzet? Egyébként Jobbnak éreztem pár intel felhasználásával a normált xp/idő ráfordításban, mint a hardot. Persze jobb a loot látszólag, de ált tényleg sárga jön, zöld alig. Mondjuk pár elvetemült 1.3 napján már L40 ug volt, de az legyen az ő bajuk. :)

• mokee1_hun
    Mi letoltunk pár heroic UnderGround-ot, továbbiakban UG :), és dobott töménytelen mennyiségű sárgát, de zöldet egyet sem
  • Zozzancs
    Ma engem is többször kidobott, pont Raid közben, de vagy 3x :/
  • Zozzancs
    Alig bírom letenni a játékot, elég sok rosszat hallottam róla mármint technikai dolgokat, de az egyszer biztos hogy eddig kis szinten a fejlődés nagyon szórakoztató és számomra kellemes csalódás, eddig.