The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.05.17. 13:12:12
Mobokra nagyobbat lősz, ha pulse után fejbe sorozod közelről. Persze élesben nem lesz feltöltött strikered, nekünk pedig élesben 1.2-től nem lesz sentry gépfegyverre, változik majd az erősség.
Bezzeg packpack még mindig csak 191-es van, oké, van 214-es de gyengébb mint a 191-es szóval marad az fent.
Tegnapi challange run már-már unalmas volt, 4 jó / erős játékos, és a bombafelrakás volt a legnehezebb, mert ott a turret azért ránk lőtt mikor lejárt a kikapcsolás, hardot is mentünk utána a heti miatt, de az már átment trollkodásba, össze vissza futkároztunk bent, én javasoltam a csak pisztollyal ér verziót is, de leszavaztak, mert időhúzás.
A sentry elvileg nem nerf, mert eredetileg is úgy kellene működni, hogy a gépfegyverek nem kapják a buffot, csak a semi-auto fegyverek, szóval ezt csak javítják.
De a Diablo is monoton egy idő után ... azt azért bírtam 150 órát összesen 😊
Megjegyzem, nekem a 60 óra a pénzemért jó volt, és ebben nincs is hiba. Pont azt mondom az ennél többet játszóknak, hogy örüljenek, hogy egyszeri befizetéssel még tudnak mit csinálni, mert kevés az ilyen játék ... de új tartalmat már csak valszeg lóvéért fognak kapni. És itt sokszor pont a hozzád hasonlók hozzáállásával van a baj, amikor beletesznek 300 órát majd elkezdik az elvárásaikat hangoztatni ... még egyszer: egy egyszer kifizetett tartalommal szemben, játékkal szemben, amire azt hiszik majd életük végéig csöpögtetik nekik a mannát ugyanazért a pénzért ....... hát nem, ismételgethetik ugyanazt, mint eddig.
És amúgy pont a térkép méretére panaszkodóknak mondtam anno, hogy nem mindegy mekkora a térkép, ha a tartalom nem ott zajlik?
Mert ugye a városban való kolbászolás lekorlátozódik az egyszeri szintezés közbeni gyaloglásra ... a végén pedig már csak a DZ utcáin gyalogol az ember.
Az egész városból DZ-t kellene csinálni ....
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.05.16. 21:01:16
194-es a gear score-om és gépfegyverrel a lőtéren kb 56ezres a legmagasabb találati számom.
Kíváncsi vagyok kinek mennyi,érdekel mennyire vagyok lemaradva 😊
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.05.16. 10:22:58
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Én nagyjából 20óra után nem tudtam már mit kezdeni csak magamat ismételni.
(lehet hogy húdeszép hogy tele van szemetelve a map, de minden ugyan úgy néz ki)
Legalább valami normális körre osztott pvp lenne benne.
Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2016.05.15. 19:21:05
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A játékkiadó egy gazdasági társaság, profitot termel, ez a dolga.
Te, mint vevő eldöntheted megveszed a portékáját vagy sem.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
A Divisiont mikor kaszálják el ? 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_