7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#5121 Innen nézve Reclaimer a mellény. -
#5120 Ok, hülye vagyok összekevertem, ez a rendbontó felső. Pedig tudhatnám, én is ezt hordom :) -
#5119 Nem azon..a szakálason. Azon a clear sky hard és kihívás szinten ha megcsinálod ad egy ruha szet részt. -
#5118 A shirt az ingyenes Rainbow Six ruci. A mellényt én se tudom. -
#5117 Clear sky adja a ruha szetett.a mellényt nem vágom.. -
#5116 Nem tudjátok, hogy a szakállas figurán ez milyen shirt és melyik mellény?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Betyar070 #5115 Érdeklődnék, hogy másnál is jelentkezett-e a csapásmérő szett 4.bónuszának hibás működése?
Találat esetén emelkedik a DPS,fegyversebzés de, ha egy lövés is célt téveszt akkor egyből nullázódik a bónusz.
Elméletileg, ha célt téveszt a lövés 2%-ot lenne szabad csak veszteni a DPS,fegyversebzésből, nem pedig alapértékre visszaállítani a DPS-t,fegyversebzést.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.16. 13:49:59 -
Why #5114 Trükkös nagyon trükkös három karid is van WoW! Amúgy igen a legnehezebb heti küldetésben rengeteg 229fegyver és 268-as gearsetteket dob jó ötlet megyek is megcsinálom csak gyüjtök pontokat hozzá. Ez jó tipp volt köszi :) -
Raulblanco7 #5113 Havonta 1-2-vel össze lehet futni ha sokat DZ-zik az ember, elég ritka.
Egyéb, HVT legdrágább heti boss Nickel megint, abban 4 boss jön ki és mind dob lootot, érdemes megcsinálni, mert sok 268-as szett itemet és 229-es fegyvert dobnak, tegnap a 3 karimmal kaptam vagy 12-15db szett itemet, igaz csak 3db nem lone star belőle, de az egyik egy ilyen csoda volt.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.16. 11:27:02 -
#5112 hát. itt meg sajna pont a dz a lényeg :)
Az hogy nehezebb lett annyira nem zavar, egyedül kb soha nem mentem be anno :D
Azért gondoltam hogy esetleg kevesebb a csalók száma, mert durván lecsökkent az aktív játékos tábor is. katt
Gondoltam ezek a nyomorékok is ráuntak most hogy elszállt a hype felhő.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.07.16. 09:56:14 -
mokee1_hun #5111 Ami engem illet, már nem járok 1.3 óta DZ-be, mert nem elég, hogy nehezebb, még kettő csapat is összeáll, tehát nyolcan vannak és rugóznak. Egyedül meg sok esélyem nincs. Meg 268-asok esnek máshol is ugyanakkora eséllyel.
32-es módosítókat és fegyvermódosítókat meg lehet venni a félemeleten BoO és TOC között.
Csalókról nem tudok nyilatkozni, de szerintem még akadnak. Mondjuk a mobok is kezdenek csalni, mert már tudnak falon át lőni.
Párszor leszedtek így UG-ban , meg ki sem nyílik az ajtó, de már lőnek és sebeznek :), ilyenek vannak. -
Why #5110 ILyen már nincs ott bent,de viszont egy-két Rouge előfordul szinte mindig. -
#5109 Srácok csalók terén mi a helyzet jelenleg? 2-3 hónapja amiatt hagytam abba az egészet mert már bemenni sem lehetett a DZ-ba úgy hogy ne lőjenek le 0 perc alatt a falon keresztül 500m-ről. -
Why #5108 AMikor megláttuk bementünk DarkZone-ba sajnos,ugyhogy az első Suply bukta volt nem vettük fel,azt hittük,hogy igy csalogatják be a DarkZone-ba az embereket,hogy már a Bázison látszik,hogy jön a Suply.De utánaolvastam és látom,hogy minden hó 1-én és 15.én dobnak a 1.4-es patch-al pedig gyakrabban,ahogy már
Raulblanco7 is leirta. -
Why #5107 Igen és megemelik a frekcenciát is,mint Battlefield 4-ben 30hzről 60-ra remélhetőleg,igy pontosabban regisztrálja a lövéseket a szerver. -
#5106 Más is megtalálta a focilabdát lent a TOC-ban? :D
-
#5105 Köszi mindenkinek. -
Raulblanco7 #5104 Sok fegyvert recalibráltam, a tapasztalataim az, hogy vagy az első 1-2-re beadja amit akarok, vagy ha ott nem akkor a maradék 4-5-ön sem fogja, az esetek kb 2/3-adában az első 2 pörgetéssel jött ami kell, a maradék 1/3-adban az összes 6 pörgetéssel sem lett meg. -
mokee1_hun #5103 Én csináltam, kér ugye phoenix credit-et, elsőnek 110-et, ha 229-es, és egy fegyverkészletet, a kiválasztott talent helyett ad 4 random-ot, amiből választhatsz.
Én azt szoktam, ami aktív . -
#5102 Aki csinált már fegyverre recalibrálást, ott phoenixért random adja a skillt, vagy amit kiválasztasz, arra javítja fel? Nem mertem még belevágni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.15. 14:55:37 -
#5101 Áh, köszi. Azt hittem mellédobták a DZ supplyt. :D -
Raulblanco7 #5100 Amikor meglőttek vagy bármi miatt lement a hp-d, de nem sebződtél pár másodperce, akkor a hp-t magától kurva lassan elkezdte feltölteni az adott szegmenst a maxig, az a lifereg. Na, ezzel a bónusszal az kurva lassú helyett már csak nagyon lassú lesz. Gyakorlatban használhatatlan szar. -
Raulblanco7 #5099 Egy kis előkóstoló 1.4-ből, most van egy, meg majd elsején jön helyette új, szóval havi 2, de csak season passosoknak van.
Aztán azt írták hogy majd 1.4-ben lesz gyakrabban, de részleteket nem tudunk. -
#5098 ÖőöőöőÖŐÖŐ, mi ez a móka, hogy már a városban is esik supply drop? :D Bug? :D
Milyen rendszerességgel? -
macylacy #5097 alphabridge-nél ha 3om van 100% lifereg mit jelent ? köszi -
Why #5096 Egyetértek! AMúgy nekem majdnem 3 GB-ot tőltött le javitásképpen. -
#5095 Szerintem nem nézett ez így ki mielőtt elmentem szabira. Most a sapka gyűrődése, a bőrhatások, a bőrön való tükröződések mások lettek, mint voltak.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jelenleg:
Korábban:
Például amikor valamit felveszel, sokkal erőteljesebbek, élesebbek a számok és betűk ("kijelző") a hátizsákodon:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.15. 08:59:30 -
Why #5094 Szerintem javitottak és néhány helyre beraktak egy két tereptárgyat. -
Raulblanco7 #5093 100.000 hp + 89% exotic resistem van a dps karin, kipróbáltam mit ér falcon heroic apc lövése ellen:
A felső képen overheal volt rajtam teletöltve, az alsó képen semmi, csak tele hp-val álltam benne, 2 lövés így a karakter az apc-nek, és a második sem egyből ölne meg, magát a 2. lövést még kibírnám, de utána a tűz már elégetné azt a kevés hp-t ami maradt. -
#5092 Szerintem placebo :) -
#5091 Nem voltam pár napig, de látom a térképet javították, és nem tudom, hogy csak én érzem-e így, de mintha a grafikán is javítottak volna? -
Why #5090 Oké rendben. Amint az underground 40.rankom meglesz ezen a héten meg is csináljuk a Sárkányfészket. Köszi a tanácsokat :) -
Raulblanco7 #5089 Skillek rendes elosztása, legyen minden ami kell, na abból álljon az egész csapat hogy self heal + pulse.
Csapatmunka, és tudja mindenki mi a dolga, ne pánikoljon.
Persze kell sebzés, de közel sem olyan mértékű amit írtál. -
Why #5088 Hümmm... az érdekesen hangzik,akkor azt mondod csupán a taktikán múlik az egész? -
Raulblanco7 #5087 Dehogy kell, 250k volt a legnagyobb dps-ű karakter a tegnapi clear sky, dragon nest, falcon heroic körön, nekem konkrétan 100k sem volt meg a taktikus karakterrel. -
Why #5086 Mondjuk mi most amióta kijött a Underground csak ott voltunk kivétel néhány lexington heroicot,de majd amikor elérem a 40.szintet lent az még 4.szint és egy jól összerakott gearsetteket állitunk össze a lent kapott fegyverekből és settekből,akkor komolyan neki állunk majd annak is. De ugye a DPS-t legalább 350.000-450.000 -re a szivósságot pedig 450.000-600.000 -ra kellene huzni valahogyan. -
Raulblanco7 #5085 Egyszerű is, tegnap ugyan így megcsináltuk a Dragon Nest Heroicot is.
Heti első alkalom révén bőven osztotta a jutalmakat.
3 x 268-as szett item és 6 x 229-es fegyver
többiek kicsit szerencsésebbek voltak, nekik 4 x 268-as szett item és 5 x 229-es fegyver, egyedül én nem kaptam a 4 bossból szett itemet. -
#5084 Sziasztok!
Ajándékba kaptam a játékot de annak megvásárlásakor sajnos nem volt elég figyelem fordítva a helyes lokalizációjú verzió kiválasztására. Ez a verzió az angol nyelv mellet még három távol keleti nyelvet tartalmaz még. Nincs valamilyen mód a magyar felírat használatára ezzel a verzióval? -
Betyar070 #5083 Ha valami nem világos nyugodtan kérdezz rá privátban. -
kapalaci1972 #5082 Nagyon szépen köszönöm!