The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ready Player One
Jobbnak érzem a 4+2 csapásmérő set-et.
Viszont olyan érzésem van, hogy valamiért nem tudom felvinni 100%-ra harc közben.
A lőtéren nincs gond, látom felmegy simán.
A fegyót jónak mondanám, szinte nulla kilengés és mégis bossfight alatt nem nagyon megy fel 20-30% fölé..
Tanács?
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nagyon várom mert ez a game valami forradalmi alkotás minden hibája ellenére áttudott csalogatni nagyon sok megrögzött FPS játékost és WOW játékost is ami azért nem kis teljesitmény. Én FPS játékos vagyok főleg multiplayerben csak FPS játékokkal toltam eddig!
The Division Hungary facebook csoport is sokat segitett ha elakadtam vagy akartam valakivel játszani és nem egyedül Dark Zone-ban.
Ready Player One
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Megvan, sikerült!
Hogy nem vettem eddig észre!
Köszönöm a segítséget!
Szeretném újrakezdeni a játékot teljesen az elejétől.
A menüben csak folytatás van!
Magára hagytam a gépet a játék telepítésekor, rokon gyerek majd két órát játszott a gémmel.
<#falbav>#falbav>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ha tanácstalan vagy szerintem kérdezz meg pár haverodat akik játszanak a játékkal. Vagy ha nem játszanak vele akkor azért....
Vagy olvasd el ezt a topicot mondjuk a játék megjelenésétől haladva időben....
Véleményem szerint nagyon jó kis játék.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Van ebből a játékból vmi trial mód? Vagy csak megvásárlássl lehet kipróbálni?
Érdekes módon most egy hetet ír.., úgyhogy neked is igazat adok.. 😉
Én olyan egy hétre tippeltem, de a mostani uzi már több mint egy hete bent van már..
Bázison a credit-es vendor milyen sűrűn változtatja a fegyvereket..?
Árat nem irok akir erdekel azzal megbeszelem szivesen .
Tenyleg nooffense de otletem se volt hol hirdessem meg 😞
Vicces lesz azt tuti.. reméljük nem nagyon bugosan jőn majd ki. Jó lenne már egy nagyobb dz hely is. Bár oda akkor a jatékosok létszámát is emelni kell ekkor majd. Mert azért van olyan hogy embert nem találunk egesz nap. Néha meg bebugzik és egyszerre megjelennek 30an..
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.05.18. 01:03:11
Akinek lenne kedved csapatban játszani az vegyen fel!
Uplay nevem: SpeedyHun1989
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.05.17. 21:59:24
Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.05.17. 14:38:15
Elég büntetés nekik, hogy nem tetszett nekik a játék, de hogy utána még továbbra is olvasgatják a játék fórumát. Érthetetlen számomra. Szánalmas. Basszunk el még több időt valami fosra, amire sajnáljuk, hogy 5 percnél több időt elbasztunk. Gratula 😊
Ezt a toti vagy milyen nevü gyereket végképp nem tudom hova tenni. Ez már annyira az alja, hogy idejön egy hírrel, hogy megvették 9.5 millióan és gratulál hozzá. Lehet ezt még fokozni?😊 Naiv lennék, ha azt mondanám, hogy nem. Az idő úgyis rámcáfolna itt a jövőben 😛
Remélem, hogy a következő játékokhoz is túl igényesek lesztek, és ha már a játékot magát élvezni nem tudjátok, legalább mehettek ismét a fórumra megmondani, hogy ti mennyivel jobb fejek vagytok, mert bár ugyanúgy megvettétek a játékot, ugyanúgy gazdagítottátok a kiadót, de azért ti különbek vagytok, mert ti UTÓLAG szarnak mondtátok a játékot 😛