The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából mától új szettek lesznek elérhetőek.Szerintem ne is nagyon foglalkozz azokkal,habár,amit irtál az egy jó összeállitás.

Ready Player One

Jó reggelt.
Jobbnak érzem a 4+2 csapásmérő set-et.
Viszont olyan érzésem van, hogy valamiért nem tudom felvinni 100%-ra harc közben.
A lőtéren nincs gond, látom felmegy simán.
A fegyót jónak mondanám, szinte nulla kilengés és mégis bossfight alatt nem nagyon megy fel 20-30% fölé..
Tanács?
12-órától indul el azt irja 😊

Ready Player One

igen jön lefelé a letöltés de hiába tölti le a játék még nem indul el
3.92 GB le is töltötte 60MB/seccel- nah nézzük is 😊

Ready Player One

Már most? Elég korán van még hozzá 😊 De ránézek! VÁrjuk!%!!

Ready Player One

Már csordogál valami.......1.32GB......Várjuk!

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ma jön az új 1.2 Patch gondolom olyan 12órától vagy legkésőbb este 18-órakkor már elérhető lesz!
Nagyon várom mert ez a game valami forradalmi alkotás minden hibája ellenére áttudott csalogatni nagyon sok megrögzött FPS játékost és WOW játékost is ami azért nem kis teljesitmény. Én FPS játékos vagyok főleg multiplayerben csak FPS játékokkal toltam eddig!
The Division Hungary facebook csoport is sokat segitett ha elakadtam vagy akartam valakivel játszani és nem egyedül Dark Zone-ban.

Ready Player One

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

OK!
Megvan, sikerült!
Hogy nem vettem eddig észre!
Köszönöm a segítséget!
Vagy a bal felsőben éehet újat indítani.
bal alsó sarokban lehet törölni az adott karaktert és lehet helyette másikat csinálni
Hali!
Szeretném újrakezdeni a játékot teljesen az elejétől.
A menüben csak folytatás van!
Magára hagytam a gépet a játék telepítésekor, rokon gyerek majd két órát játszott a gémmel.
<#falbav>
AnuluWork
Ezt a MS890 vs M870 dolgot viszont nem tudom elhinni. Ennyit számít az, hogy viszonylag kevesebb a MS90 sebzése az M870hez képest, viszont alapból 3 tölténnyel van több a MS90nek, mint a M870nek? Mert ugye reloadolni kell az M870t, miközben a MS90nek még van három lőszere, mielőtt reloadolni kell, viszont hiába alapból cirka -20k a sebzése a MS90nek, az a három lőszerrel hangyafosnyibban jobb lenne, mint az M870? One is None talenttel viszont ha fejre megyünk változhatnak a dolgok. Az is érdekes, hogy 1.2 után az MP7 lesz a legjobb smg?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Annak idején - még megjelenés előtt - volt egy béta.
Ha tanácstalan vagy szerintem kérdezz meg pár haverodat akik játszanak a játékkal. Vagy ha nem játszanak vele akkor azért....
Vagy olvasd el ezt a topicot mondjuk a játék megjelenésétől haladva időben....
Véleményem szerint nagyon jó kis játék.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

AnuluWork
Egyelőre még nincs. Osztogatnak ugye kódot videókártyához is, de trial még nem volt.

Skacok,
Van ebből a játékból vmi trial mód? Vagy csak megvásárlássl lehet kipróbálni?

AnuluWork

AnuluWork

AnuluWork
Hehe. Nem is figyeltem, hogy sutyiban kivették a credit and item find +25%ből a phoenix creditet. Ügyes.<#bohoc>

Zs0lt1
Egy kis matek 😄

1.2 Toughness = Health: (100 - Armor%) x 100

No most reggel változott..
Érdekes módon most egy hetet ír.., úgyhogy neked is igazat adok.. 😉
AnuluWork
Mi van már megint? Csütörtök dél már elmúlt? Nem bírok bejelentkezni, pedig három nap óta most lenne először időm. 😊

macleody
Jólvan, akkor nem én vagyok a hülye, hogy azt hittem mintha ez már lett volna 😊 De valami cserélődött nem? Nem figyeltem igazán pontosan miket árul a kofa.
Óóó...., az hányszor körbement már..
Én olyan egy hétre tippeltem, de a mostani uzi már több mint egy hete bent van már..
macleody
Kiírja a bal felső sarokban.
Sziasztok!

Bázison a credit-es vendor milyen sűrűn változtatja a fegyvereket..?
Ne kovezzetek meg felve irom be mivel abszolut 0 idom van jatszani. Division steamostul elado. (Csak az az egy jatek van rajta) gs:186

Árat nem irok akir erdekel azzal megbeszelem szivesen .

Tenyleg nooffense de otletem se volt hol hirdessem meg 😞
Pocakattys
Dont feed the troll! 😊

attys

Minden csütörtök délelőtt.
Ma is karbantartás van? Vagy csak engem nem enged játszani?
MarkBlade

Vicces lesz azt tuti.. reméljük nem nagyon bugosan jőn majd ki. Jó lenne már egy nagyobb dz hely is. Bár oda akkor a jatékosok létszámát is emelni kell ekkor majd. Mert azért van olyan hogy embert nem találunk egesz nap. Néha meg bebugzik és egyszerre megjelennek 30an..
foleg a solo ninja-extractolos emberkeket erinti rosszul majd -.-
MarkBlade
Azért ez nagyon gonosz volt 😄
Ne felejtsd el azt sem, hogy nem tetszik hogy PVP-re akarnak kényszeríteni a játékban, Te nem azért vetted meg, hogy csak pvp-z, legyen rendes end game.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.05.18. 01:03:11
overwatch nem rossz de division megjelenés előtt bétáztam vele 3 hónapon át, bőven elég volt, meguntam. nem veszem meg. de lehet azért átmegyek overwatch forumra sírni, hogy unalmas egy idő után 😊

Sziasztok! 😊
Akinek lenne kedved csapatban játszani az vegyen fel!
Uplay nevem: SpeedyHun1989
Nagylaci
Igazából sok szempotból az a játék eléggé Team Fortress 3 -nak tűnik nekem! De a lényeg, hogy az Overwatch mellett könnyen lehet, hogy ez a DLC már nem nagyon rúg majd labdába.

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

MarkBlade
Én ezzel fogok..a blizz lövöldéje nem izgat. Borderland grafika aréna harcba tekerve..
Nagylaci
Május 24?! Tökéletes időzítés... Valami Overwatch című szutyok is pont aznap jelenik meg egy Blizzard nevű alig ismert fejlesztőtől... De biztos inkább ezzel játszanak majd az emberek. Hogyne. (Pedig a DLC amúgy jól néz ki!)
Utoljára szerkesztette: Nagylaci, 2016.05.17. 21:59:24

Sabertooth P67|Core i5 2500K|16GB Corsair Vengeance DDR3 1600|ASUS GTX970 Strix 4GB|FSP Aurum Gold 700|SAMSUNG 850EVO SSD|CM Storm Enforcer|

MarkBlade
Ez úgy lenne izgi ha látod is mi az amit levágsz..😉
Aki eddig a lootodat akarta, az lelőtt mikor a helire vártál. Most meg kell várja amíg felrakod. Nyomsz egy survivor linket legrosszabb esetben, és megpróbálod túlélni. Nem azonnal fogja levágni szerintem, nála is végig fog menni egy csík mint felrakáskor. Ilyenkor rugó is lesz, szóval egyhelyben álló tiszta célpont, lesz esélyed szétlőni őt. Aki eddig nem ölt meg, az ezután sem fog, ha a lootod kell neki, tökmindegy hogy helire vársz és akkor öl meg, vagy mikor feltetted akkor vágja le. Rugó lesz, és meg kell öljön téged. Emiatt nem lesz több rugó, csak jobban megéri annak lenni. Ma is bent voltunk pár órát, az volt a gond, hogy unatkoztunk, mert alig van rugó akit lehetne vadászni, többnyire mi voltunk azok mikor volt.
kurva jó ötlet szerintem, nagyon várom.

Zs0lt1
ez a loot levágós dolog elbaszott béna dolog szerintem ...

Zs0lt1

Jogos, én a heti videós livestream műsorral kevertem, ott az FL-ről is volt videó, azt hittem ez az.
Milyen új? Most te az Incursionre gondolsz? Az majd 1.2 patch-el jön. Nem lett még bejelentve, hogy mikor, de kétlem, hogy most csütörtökön már jönne, mivel már kedd van és még semmi híre. Pár nappal megjelenés előtte biztos kiírják a teljes változásokat, milyen új seteket kapunk, milyen fixeket, stb. stb.
Utoljára szerkesztette: Barnus, 2016.05.17. 14:38:15

MarkBlade
de most a héten jön az új vagy rosszul tudom?
Kevertek két dolgot. Ez nem új insta. Minden héten van ilyen új videó. Ez a heti Assignmenthez egy kis videó. Ebben van egy kis körítés a gépteremben ülő hapsitól, aztán felsorolják, hogy mik a heti teendők. Ölj meg 50 ilyet, craftolj 30 olyat, csinálj meg 10 missiont. Ennyi.

Szuper megfogalmazás 😊 Én mondjuk egy kárörvendő buzi vagyok és én kimondottan élvezem az ilyen ideböfögőket, nevesítik magukat, hogy kit kell kiröhögnöm, amiért elbaszott a játékra 10k-t, megbánta, nem élvezi, de aztán még belerak szánalmasan 40-60-100 órát, "ha már megvettem, akkor játszom vele alapon", majd végső bánatában idejön leoltani azokat, akiknek bejött a játék, akik játszanak vele, és nem bánták meg, hogy megvették.

Elég büntetés nekik, hogy nem tetszett nekik a játék, de hogy utána még továbbra is olvasgatják a játék fórumát. Érthetetlen számomra. Szánalmas. Basszunk el még több időt valami fosra, amire sajnáljuk, hogy 5 percnél több időt elbasztunk. Gratula 😊

Ezt a toti vagy milyen nevü gyereket végképp nem tudom hova tenni. Ez már annyira az alja, hogy idejön egy hírrel, hogy megvették 9.5 millióan és gratulál hozzá. Lehet ezt még fokozni?😊 Naiv lennék, ha azt mondanám, hogy nem. Az idő úgyis rámcáfolna itt a jövőben 😛

Remélem, hogy a következő játékokhoz is túl igényesek lesztek, és ha már a játékot magát élvezni nem tudjátok, legalább mehettek ismét a fórumra megmondani, hogy ti mennyivel jobb fejek vagytok, mert bár ugyanúgy megvettétek a játékot, ugyanúgy gazdagítottátok a kiadót, de azért ti különbek vagytok, mert ti UTÓLAG szarnak mondtátok a játékot 😛