7647
  • Why
    Bizony nem! Mivel benne volt a karra csatolható tartókában,csak a zipzart nagyon nehéz volt kihúzni :)
    Neked is ez van?
  • AnuluWork #5160
    Szerencsére a SAEhez nem kellett season pass :)
  • Why
    Igen igy igaz,ahogy leirtad. A csapatmunka nagyon is fontos!
  • Why
    ÉN előrendeltem boltból januárban,de a Sleeper Agent Edition kiadást. Alapjátékot mindig boltból rendelek elő,azután seasson pass vagy premium hozzá online.
  • kapalaci1972
    Szia!
    Semmi különbség!-csak van olyan hlye aki inkább megveszi 45 erulyóárt ugyanazt ami 8 ezet forint!
    Lehet játszani kieg nélkül is!
    ui.:én is 8 ezerért vettem meg
    azért nem mindegy hogy 8 vagy 14 ezer-ugyanaz
    Utoljára szerkesztette: kapalaci1972, 2016.07.21. 20:09:34
  • kispatyi
    Sziasztok!
    Van valami különbség az uplay-en megvehető 45euros alapjáték illetve a boltban megvehető 8000 ezer forintos között? Az alapjátékkal leheó játszani kiegészítő nélkül?
    Válaszokat köszönöm!
  • Raulblanco7
    Próbáld az 1.4-ben keresni, de nem biztos.
  • lacinkacinka
    Az M700Carbon-t és a BLIND fegyvereket hol lehet megtalálni a játékban?
  • lacinkacinka
    Elektronika is fontos, hisz az határozza meg a képzettségeid feltöltődését, sebzését (sticky), időtartamát. Bár én úgy látom ez akkor jó (minden), ha a csapatnak van dps, elektronika, illetve tank karaktere. Így teljes lehet a kép, mert egyedüli játéknál nem tudsz olyan geart használni, ami mindent magasra húz, mert ha egyet húzol, az a másik rovására megy többé-kevésbé.
  • Why
    Végülis én sem merültem még bele ennyire durván egy játékba sem mint ebbe! Főleg,hogy eddig csak FPS multiplayerekkel játszottam,amiben ugye semmi ilyennel nem kell foglalkozni,mint gearsettek stb. Nekem eddig maximum 540.000 szivósságra tudtam felhuzni a karakteremet,de akkor lement 90.000 dps ami valjuk be igen brutál semmi.Amúgy a gearsettekre a healt/dps-re érdemes tenni mindent és a elektronikára nem?
  • AnuluWork #5151
    Hehe. Ennyire még sose merültem bele a részletekbe, de szerintem nem is fogok soha.

Anyagilag is durva kihívás, hisz 120k felett van egy 268as recalib. A 759 elvileg tényleg elérhető, de ilyenkor minden más ugye nem felt. lesz az amit akar az ember. Amit betettél hátizsákról kép, na az kb. "a set item". :) És ehhez kell kifogni legalább még kettő ugyanilyen gear itemet, bizonyos esetekben health stattal, plusz ezernyi anyagból legyártani 5 sgm-t. És mire megvagy vele, jön is az új gearscore. :)

Van még pár kieg. Gondolom utána már nem fogják a gearscoret növelni, vagy persze ki tudja, mert ismerve az ubit, lépnek a következő játékukhoz. Jön a Wildlands. Gondolom hasonló elvekkel, mint ez, stb. stb.
  • Systore #5150
    Üdv. Eladó Division + season pass Uplay account. Érdeklődni PÜ-ben.
  • Raulblanco7
    Nyilván lehetne többet, de azért csak 608k, mert a jelenlegi gearrel annyit tudok összehozni úgy, hogy a sticky bomb maxolásához maradjon elég skillpower.
    De ha érdekel, akkor a jelenleg elérhető maximum szívósság 757.604
    Nyilván ez a gyakorlatban nem igazán kivitelezhető, mert kell hozzá 6db olyan szett item aminek 759-es maxos a stamina értéke, kell hozzá 5db olyan stamina gear mod aminek stamina + hp értéke van és mind az 5 maxos 161 stamina 807 hp, illetve a fentebb említett maxos staminás szett itemekből a body armornak knee padnak és masknak is rendelkeznie kell healt stattal szintén maxosan, szóval a gyakorlatban ez igazából kivitelezhetetlen.
    Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.19. 22:06:04
  • Why
    700.000 SZivósság! Most néztem egy videót,amiben a srácnak ennyi volt plussz 32.000 Skill Power,120.000 DPS o.O
  • AnuluWork #5147
    A 608k az hogy jött ki? Az baromi sok.
  • Why
    Ez igaz! Most éppen átváltottam firecrestről csapásmérő 268-asokra 3db.+3db.Blind ,habár igazából nem is tudom melyik lenne a legjobb felszerelés.
  • Betyar070
    Köszi a pontosítást, valóban slampososan fogalmaztam. Nem akartam ennyire kirészletezni mivel csupán a rugó szót nem értette a kérdező.
    Sőt ha már így kivesézzük a rugózást, pontosan az egyik legbosszantóbb amikor csak véletlenül meglősz valakit lesz rajtad pár másodperc (ha jól emlékszem19mp) és máris leszednek a többiek. Sokan nem figyelik hány másodperc van a rugón csak lőnek egyből,pedig tudhatnák hogy nem éri meg leszedni az ilyen 19mp-es, nem valódi rugót.
    Ui: Igen elég sokat vagyok a DZ-ben akik ismernek a fórumozok közül ezt jól tudják. (DZ.91) Még egyszer köszi hogy kiigazítottad, pontosítottad az álltalam leírtakat.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.19. 18:08:21
  • Raulblanco7
    Stash-ben sem lehet olyan cucc, neked ott van, ezért nem enged be, de már leírták egyszer.
    Illetve oké hogy 160 a gs-ed, de ha pl ebben van 268-as szett item vagy 229-es fegyver, akkor sem enged 231 alá.
    Ugyan így talán ha van rajtad 204-es fegyver vagy 240-es szett, akkor nem enged 200 alá.
  • Raulblanco7
    Nem mindegy hogy az a 250.000 dps egy ilyen firecrestes szar sentry esetleg striker.
    440.000 szívósság oké, az egy kicsit több mint az én leggyengébb karakteremé, annak csak 408.000, a másik 495, harmadik 608, persze ezeknek nem is a dps a lényeg, 440 már oké dps-nek.
    Rugó ellen nem számít a damage to elited, az enemy armor dmg-ed, csak az hogy a fegyvednek mennyi a sebzése.
    Az a gond, hogy a pvp teljesen más mint a pve, csak mert utóbbiban jó vagy, az nem jelenti azt hogy pvp-ben is az vagy.
  • Raulblanco7
    Látszik Te is sokat DZ-ztél :D
    A manhuntnak köze nincs ahhoz amit írsz.
    Ha megtámadsz egy játékost és elég sebzést beviszel hozzá, akkor leszel rogue, ha csak belelősz 1-2-t még nem leszel, bizonyos sebzés kell hozzá. Ennek vannak szintjei, ha megölsz 1 játékost aki nem rogue, akkor lép egyet a szint, minél magasabb a szinted annál több idő a visszaszámlálás, amit túl kell élj, hogy lejárjon rólad a rogue státusz. Ilyenkor ha mondjuk 3-as státuszban már csak 5mp van hátra, de megölsz valakit, akkor 4-esbe lépsz és a timer is újraindul, ott már 240 sec. Ha sima 1-4 szint rugóig játékosra támadsz, jó eséllyel újraindul a számlálód.
    A manhunt egy szint amit el lehet érni, aki lelő valakit az csak egy szaros kis rugó, a manhunt az amikor 5 játékost öltél meg, innentől már 5 perc a visszaszámlálás, és bármit csinálsz, bármennyit ölsz már nem ugrik vissza a számláló, ha ennek vége akkor lejárt, nyertél.
    Különbség még, hogy manhunt alatt már nem jelenik meg a jeled a térképen a távoli játékosoknak, csak 150 méteren belülieknek, illetve nekik ki is írja a képernyőre hogy manhunt.

Azért szoktak manhuntig elmenni az emberek, mert sok értelme nincs mondjuk 4-es szintig elmenni és menekülni, mert ha 240 sec utolsó 10 mp-ében harcolnod kell, és ott ölsz meg valakit, akkor úgyis manhunt lesz és kezdődik az 5 perc előről, inkább felmész manhuntba és utána menekülik le, már aki, vannak akik úgyis ugyan úgy harcolnak tovább mert elfutni unalmas.
  • SzocsA
    Akkor úgy kérdem hogy a DarkZone-ban hogy lehet szegmenst váltani??? hiába szedem le a cuccaimat 231+ ír ki mikor 160 ra leszedtem,de nem tudok ismerőssel egy csoportba lenni,mer másik szegmensben van azt hol tudok változtani? :O
  • Raulblanco7
    Nagyjából igen, legutóbb mikor randommal mentünk be ketten markkal addig vártunk kint és kérdezgettük az embereket szívósságról és exotic resistről, amíg nem lett 2 olyan random akikkel láttuk értelmét csinálni, aki nem válaszolt kirúgtam, akinek nem volt elég kirúgtam, az hogy a gs-e mennyi nem érdekel, de oda szívósság és exotic kell, végül le is ment.
  • Raulblanco7
    Ez jó volt. Nem, nem a DZ-ben nagymenő rugók azok akik balfaszkodnak ott neked, hanem a DZ-be be sem megyek mert csak lelőnének úgyis féle majd pve-ben ahol nem bánt senki ott játszom félék, azokból is a bénábbak.
  • Why
    Semmi baj,akik a kezdéskor vettük meg a játékot tudjuk mik azok a szavak,de majd megtudod idővel :)
    AMúgy a legjobb azoknak akik most veszik meg a játékot,mert amire 30asok lesznek és kiviszik a Undergroundot akkora már ott a Surviror DLC is szóval állandó frissités várakozás nélkül :)
  • Why
    Nekem 250.000 DPS és 440.000 kb. a szivóságom és DarkZone-ban nem értem miért halok 03-06ig olyan könnyen a moboktól is nembeszélve a Rouegokról akikkel ha találkozok szinte mindig tutti a halál / MEnnyi dps/szivóságnak kell már lenni oda?! 500.000dps/600.000 szivósság vagymi? Felháboritó már bocsánat.
  • SzocsA
    De 99 szinten van az ismerősőm meg 231+ on volzunk ma volt ő kisebben leszedtem a cuccaim is nincs semmi nagyobb,valami beállitásokat ír hogy ott állitsak szintet,csak sehol se találom,szóval hiába szedem le a cuccaimat,akkor is csak 231+ hoz tudok csalakozni,de a gyerek simán ment alacsonyabba,szóval nem értem :/
  • kiserik
    Kisebb szintre csak trükközéssel lehet menni. Le kell venni a nagy GS-ű holmikat és a stash-ben sem lehet olyan, amivel magasabb DZbe kerülhetsz. Erre alkalmas egy második karakter, akinél tárolod a nagy GS-ű felszerelést. A DZ GS-t pedig úgy számolod, hogy a 6 ruha GS-e összeadva, plusz a legnagyobb fegyver GS-e, és ezt osztod 7-tel. De még egyszer mondom, a gép figyeli, hogy van e nálad (szatyor, láda) olyan holmi, amivel magasabb értéket tudsz elérni, és ha van, akkor automatikusan azt számolja.
  • SzocsA
    Hali,hogy tudok,másik fekete zónába váltani,mert van olyan hogy nem tudok csatlakozni 1-2 ismerőshőz mert másik szinten vannak pl 161-200 vagy 200-231 ig,de sehol se találom hogy kell lejebb váltani :O
  • Danecay
    Gondolom ezt nekem szántad.
    Ja, hogy a rugó az rogue, na így már hallottam róla :) A Falcon pedig gondolom azért egy mérvadónak számító küldetés már ha így példálózva van vele mert gondolom nem egyszerű.
    A gearscore pedig ha jól értem a karakterünk felszereltségéből adódó pontszám, ami áll a fegyver DPS értékéből, a Health értékből és a Skill Power-ből, vagy valami ilyesmi :)
  • Betyar070

gearscore - Minden fegyverünk és felszerelésünk rendelkezik egy gearscore értékkel, ezek együttes eredménye pedig karakterünk szintjét határozza meg. (hahahahaha) 30-as szint után van jelentősége.Küldetéseknél infót kapsz arról mekkora gearscore ajánlott a küldetés teljesítéséhez. (hahahahaha)
    Falcon - A sólyom elveszett küldetés.
    rugó - rogue (renegát ügynök. Tartózkodási helyük a Dark Zóna. Ha megtámadsz egy játékost rogue (rugó) leszel, ha meg is ölöd minden játékos vadászhat rád (manhunt)
    (Remélem így már érthető lesz.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 22:28:21
  • Zs0lt1
    Randomokkal én max akkor megyek bárhová is, ha van mikrofon, nem hiszem el, hogy a játékosok nagy részének nincs mikrofonja, pedig egy multiplayer játéknál a kommunikáció nagyon fontos.
  • Zs0lt1
    Meg fogod tudni, ne aggódj, hamarabb, mint gondolod :D
  • Danecay
    Olvasgatom a topikot de kb. 80%-ban kb. fogalmam nincs, hogy miről van szó Remélem ez csak annak tudható be, hogy nemrég kezdtem csak, azt hiszem, hogy 7-es szinten vagyok, de pl. fogalmam nincs mi az a gearscore, Falcon meg a rugózás
  • MarkBlade
    hát jelenleg a GS nek semmi értelme így..
  • lacinkacinka
    Én is ezért útálok randomokkal játszani! Én elég sokszor Falconozok, mert az egyik kedvencem. Sokszor volt, hogy pusztán azért vágtak ki randomok a csoportból, mert esetleg 2-vel kevesebb volt a gear score-om, de ha meg bejutottam és próbáltunk felvenni egy taktikát, persze, hogy 1-2 fekvés után a paraszt kilép, és otthagy a picsába, mert mennek ész nélkül. Jah és sokan elájunlnak a gearscore-tól, pedig aki kicsit is otthon van a játékba, az tudja, hogy nem minden a gs!
  • Betyar070
    Igen, régebben a Falcon volt szinte az egyetlen út a magasabb gear-hez. Ma már a DZ 1-2 is dobálja a magasabb itemeket a DZ6-ról nem is szólva.
    MÁS :Mostanában nem egy-két olyan játékoshoz volt szerencsém akik nagyon megvoltak győződve a tudásukról mivel a DZ 1-ben rúgoztak állandóan, érdekes módon amikor a DZ6-ban az NPC-kel szemben kellett volna valamit is megvillantani fényes tudásukból, estek-keltek.
    ( Pistike még nem jött rá, hogy a karakteren áll vagy bukik minden nem az ő tudásán ) PVP-nél nehéz is lenne eldönteni, hogy ténylegesen ki is a jobb játékos mivel szinte minden a meglepetésen és a szerencsén (karakterfejlesztés) múlik. A tényleges harcnak nem sok szerepe van.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 17:17:15
  • MarkBlade
    neem.. teljesen igazad van. Régen bementél és randommal simán lehetett csinálni a pve q-kat mert tudtad hogy akinek magas a gr pontja az Falconon edződött.. most meg nagyon sok a láma. És az még csak egy hogy bénán vannak összeválogatva a dolgai.. de meg van győződve hogy ő az isten és a többi 3 játékos a követője. Célear sky-on is nem egyszer volt hogy összejőn a csapat indul a buli első rész megvan.. másodikon megbeszéljük mi merre.. erre a gyerek elrohan a konzolhoz az elején.. meghal. Mondjuk ne menjen mert nem kell.. következő.. megint rohan.
  • Betyar070
    Hihetetlen, hogy mennyire megszaporodtak a magas gear értékű béna játékosok. Bejönnek 220 feletti gear-el és egy nyavalyás falcont nem tudnak KIHÍVÁS szinten megcsinálni. Magukra dobálgatják a cuccokat és úgy gondolják majd a magas gear set elég lesz a győzelemhez. Semmi taktika, össze-vissza kapkodnak, mindenki megy a saját feje után. Komolyan szánalmas ami tapasztalható a random emberekkel való játéknál. Gyakran már a küldetés egyharmadánál elvéreznek utána meg sértődve kilépnek. Lehet hogy mindenki a pvp-hez szokott? Elhiszem hogy ott elég csupán annyi, hogy elsőnek üss és lehetőleg sokkolóval, oszt a többit a tank karakter megoldja. Ettől dagad ám a gyerkőc farka! Sajnos magasabb szinten a PVE-hez ennyi nem elég. (Kíváncsi volnék egy komolyabb multijátékban mire mennének az ilyen nagymenő Rúgok? Mondjuk R6 Siege. Hát, pár percig biztos kihúznák.)
    Más is tapasztalta mostanában a leírtakat vagy csak én vagyok peches a random gémerekkel?
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 16:14:36
  • lacinkacinka
    Így van, ahogy Kiserik írta! Reclaimer mellény!
  • AnuluWork #5122
    Köszi szépen mindenkinek.