7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#5201 Az alpha csak ugyanolyan fegyverrel műkődik... -
bekescsaba #5200 Az Alpha protokol szettet elmagyarázná valaki?
Tehát ha az elsődleges fegyverem egy M44-es vadászpuska, mondjuk 50 k sebzéssel 55-ös tű7gyorsasággal, majd a másodlagos fegyvernek beteszek egy Elsőhullámos M1A1-et 18 000 -es sebzéssel, és a tűzgyorsaságot felhúzom 375-400-ra, akkor lesz egy félautomata mesterlövészpuskám, ami 50 k-t sebez 400-as tűzgyorsasággal? Vagy ugyanez a móka a sörétessel.
Még egy kérdés.
A Dead EYE szett azt adja, hogy a mesterlövész puska állandóan kritikust sebez, de távcső nélkül, és nem játszik a fejlövés bónusza sem, azaz nyílt irányzékkal kell használni.
Járható útnak tűnhet ezzel a szettel mesterlövész puskázni(felhúzott tűzgyorsasággal, és kritikus sebzés értékkel) játszani? Nagyobbakat üthet így, mint egy sörétes? -
#5199 :)
-
crawy #5198 Sziasztok!
PC re keresünk tesómmal haverokat akikkel lehetne tolni esténként. TS van. 230 gear score körül mozgunk, bár tudom ez nem mérvadó, toltam én 255-öskkel is akik estek keltek. Van alt is az olyan 210 körül. Vegyetek fel Kr00vi (nullával) néven nyomulok. -
Raulblanco7 #5197 azok nem szettek csak vacak szarok amik arra vannak hogy a friss karakter arra a 10 percre amíg nem esik jobb, valamit tudjon hordani ami 30-as szintű, abból ne várj erősebbet, a szettek vannak erősebbek, vagy a GS 229 HE cuccok, de azok gyengébbek mint a 268-as szettek, valahol a 240 és 268-as szett között vannak erősségben. -
#5196 Ez oké, de ez a játék lényege DZben. Nem én találtam ki, hanem a készítők. -
astra14 #5195 Ennyire nem erdekel a Dz es legfokepp a pvp sem.nem azert jatszok h arra gyurjak h az ilyen janikat le tudjam talan gyurni,szokott lenni mindig egy ket ember akihez lehet csatlakozni,ennyi nekem eleg...foleg ha nincs tele a terkep rugokkal...de alltalaban tele van,es ilyen 4es csapatokkal akik az egy emberekre hajtanak,sok kis csicska kb,ennyire tellik csak nekik....de erted ..legalabb hagyna beken ha mar kifektetett 3x...hagyna beken utana jatszani...de nem...hat elvezzen akkor erre,kb ennyi lehet a boldogsaga az ilyennek -
simonl #5194 Ha egyedül vagy a DZ ben, gyakrabban nézd a térképet, kerüld el a közeli ügynököket. És főleg vigyél sok lőszert.
Csapatban jobb egyébként a DZ.
-
astra14 #5193 nem tudom,magyarul játszok,angolul nem tanultam és nem is érteném,lila cuccban vannak ezek a kommandós pedig csak kékben és 89 a pontszáma,a többi lila és 131-147 között mozog a pontszámuk..más...komolyan behozhattak volna legalább egy olyan kiskaput a Dzbe hogy ha a szerencsétlen egyedül bemegy,kicsit farmolni és nem akar a 4es csapatoktol szopni akik az ilyenekre vadásznak h ne lehessen sebezni,addig amig vissza nem lö,vagy meg nem öl valakit...5 full rakat csomagot buktam el most...mert egy überkemény 4es group nem hagyja békén a kicsit játszani...eszem megáll ettöl a mentalitástól de komolyan...
-
#5192 nem egy menet volt, két egymást követő ment. Sentry/Striker stb eddig is eshetett csak nagyon kis eséllyel. -
Raulblanco7 #5191 1 menetről az egészre következtetést levonni, ennyit a józan észről és logikáról.
egyébként pedig nem azt mondták, hogy mostantól sentry / striker eső lesz, hanem hogy eshet.
segítek értelmezni, ez azt jelenti, hogy eddig nem volt benne a lehetőségek között, mostantól pedig benne van, de ettől még súlyozott lesz az új szarok felé. -
Oriza #5190 Pedig adja, biztos csak nem volt szerencséd. -
#5189 Ennyit a mai frissítésről meg arról, hogy az underground régi szetteket is fog adni ... -
Raulblanco7 #5188 Valószínűleg azért, mert ilyen szettek nem léteznek. -
#5187 Öööőőőööö. Angolul mi a nevük? -
astra14 #5186 Sziasztok! Szerintetek miert nem csinaltak meg a gyengebb szetteket is nagyobb szintre? Gondolok itt pl a kommando vagy varosi vagy ugynok vagy lovesz szettekre.szivesen kiprobalgatnam oket magasabb szinten is,de most csak gyujtogetem a kis karimra es majd ott fogom -
Why #5185 Szerintem is és az aszfalton lévő pocsojákban tükröződő házak,felhőkarcolók,autók tükröződése is valami fenomenális. -
#5184 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Megint valamit piszkálhattak valamit a fényeknél. Egyre jobb a bőr ruha hatás. :)
-
#5183 Én PVE-re gondoltam, nagyon ritkán PVP-zek. -
Raulblanco7 #5182 PVE-re nagyon hasznos lehet, ilyet én is gondolkodtam hogy csinálok, de még nem került rá sor.
PVP-re már más tészta, nem tudom. Lehet hogy jó, lehet hogy nem, passzolom. -
Why #5181 Nekem sikerült tegnap nagyon-nagyon sok DarkZone 06-ozás után olyan szettre szert tennem,ami 620.000 Szivósságot nyújt,de e miatt sajnos egyenlőre a DPS a béka segge alá megy 110.000-re. -
#5180 Mit szóltok egy olyan buildhez ami 4 taktikus/2 végső megoldás, de DPS-re van kalibrálva. Kb 200-250 DPS. 350-400 Szívósság, illetve kb 30k képzettség. Mennyire ütős lenne egy dps karakter ha duplázódna a képzettsége a taktikus szett bónusza miatt? Gondolkodom most egy ilyenen :D -
#5179 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Raulblanco7 #5178 Hatalmas :DD
Mondjuk kellett hozzá egy balfaszokkal teli szerver, de azért továbbra is hatalmas :D -
bekescsaba #5177 Még egy kis segítég. Elértem a 30-as szintet, de csak 960 ellátmányom van az 1000-es kórházfejlesztéshez, és nincsen több mellékküldi, ami ilyet adna. MIt tegyek? -
#5176 -
Raulblanco7 #5175 Nem tudom, mármint hogy mit fordítottak azok az agyalágyultak veszélyességre, lehet hogy a threat-et, passz, annyira nem érdekel hogy megnézzem. -
#5174 A veszélyesség az nem tankolás hogy téged lőjenek? Ha hangtompító van akkor meg pont csökkented az esélyét hogy te leszel a célpont. -
Raulblanco7 #5173 Nem, a pontosság miatt nem lesz erősebb.
A dps-edet a játék úgy számolja ki, hogy adott fegyver sebzés, abból x% testre megy majd, x% fejre, x% mellé.
Ha elkezdesz halmozni pontosságot, a fegyvered nem fog erősebbet lőni, csak a rendszer kevesebb mellélövéssel és több test illetve fejlövéssel számolja neked majd a dps-ed, ezért a dps mutató nőni fog. -
Raulblanco7 #5172 Az exotic sebzés tűrés, az minden ami nem fegyverekből lőtt golyó. Pl robbanások a gránátokból vagy amikor a cleanerek tüzet okádanak rád, vagy csak tűzben állsz és égsz, majd később az acp lövése falconon vagy clear sky-on a mortar, ezt a sebzést csökkenti az exotic resist.
A sima tűz és shock, egyéb resist sebzést nem csökkent, hanem annak az esélyét csökkenti, hogy megbénít, pl a tank karakteremnek nagy a shock resistje, így a shock turret többnyire mikor megráz, csak sebez 1-2 dmg-eket, de nem állít meg, mert a resistem megvéd tőle. Tűz resist ugyan ez, minél magasabb, annál több ideig bírod ki a tűzben állást úgy, hogy ne kapj lángra.
A veszélyességet nem tudom, passzolom hogy mit fordítottak a béna magyarosításban veszélyességre.
A tűzerő növeli a dps-t, minden egyes tűzerő pont 1% sebzés növelés a fegyveredre, persze nem kamatos kamat alapon, szóval ha felraksz 1500 mellé még 100-at, akkor nem lesz a duplája, hanem az alapot növeled 1500% helyett 1600%-ra
Egyedül játszva, attól függ hol játszol, de többnyire az a plussz jeles heal amikor 3-4db plusz jel van egymás mögött, illetve az a pulse amin a szivecske van. -
bekescsaba #5171 még valami.
Sokszor látom, hogy a fegyver a pontossága okán kap nagy dps előnyt egy másik fegyverhez képest. Ezt észre lehet venni, mármint azt, hogy a pontos fegyver többet sebezz, vagy ez olyan placebo dolog?, -
bekescsaba #5170 kipróbáltam 25-ös szinten a Dark Zonát, nehéz.
Nem tudtam tárgyakat kimenteni, egyszerűen lekaszáltak a bootok állandó jelleggel. A sörétesekkel nem tudok mit csinálni, 95 %-ban azok nyírnak ki.
Kérdéseim lennének:
- mit jelentenek ezek:- 10 % egzotikus sebzés tűrés, 10 % veszélyesség
- a Tűzerő növeli a dps-t, vagy csak azért kell, hogy a fegyvereken lévő skilleket használni tudjam?
- melyek a legjobb skillek egyedül játszva?
-
Raulblanco7 #5169 SVD gyengébb lesz mindig, az SVD kb csak 60-70%-át sebzi annak amit az M1A lő, cserébe viszont sokkal stabilabb.
Az M1A-val nem tudsz gyorsan lőni, várni kell egy keveset 2 lövés között hogy visszaálljon a célkereszt, mert különben az orrod előtt álló célpontot sem mindig találná el, az SVD-vel közelre és középtávolra pedig lehet nagyon gyorsan pontosan lőni egymás után.
Én inkább az SVD-t preferálom, hiába sebez gyengébben, a nagy pontosság miatt szerintem megéri. -
Why #5168 Nagyon szeretném használni az SVD snipereket mert tetszenek nagyon kinézetre és hangzásügyileg is,de még mindig jobb az M1A1 első hullám sniper,ami 182-es gearscore-os csak,de majd találok olyan snipert ami tényleg nagyon jól használható lesz.JÁrom is napi 4-5 órát a DarkZone 05-06-ot néhány napja rendszeresen ott vannak ám az igazi nagy lootok,habár nagyon félelmetes és rizikós. -
Why #5167 Nah igen mondjuk én sem csodálkoznák rajta,ha külömböző lenne egy kicsit,habár ezzel ami benne volt is megvagyok elégedve,de igazság szerint azért is rendeltem meg ezt a gyüjtői kiadást mert tudtam hogy megveszem az alapjátékot plussz a seasson passt is és úgy is kb 30.000 körül lett volna igy pedig hozzá dobva 6000-et még kaptam egy The Division Agent órát is plussz ArtBook plussz egyébb dolgokat.Biztos,hogy igy fogok venni játékot legközelebb is ami mondjuk bejön nagyon most a Battlefield 1 lesz,habár az első világháboru miatt vannak kétségeim benne/OFF téma bocs/. -
#5166 Az SVD-nek egyébként nem 300, hanem 260 az RPM-je, az M1A-nak 300. Alap tűzgyorsaság természetesen módosítás nélkül, de snipert egyébként sem érdemes tűzgyorsítással modolni, mert a stabilitás kárára megy. -
#5165 Nem kevered véletlenül a DPS és RPM dolgot? :)
DPS: damage per second
RPM: rounds per minute -
bekescsaba #5164 Sziasztok!
Segítsetek kérlek.
Amikor a kereskedőnél fegyvert vennék, akkor rendszeresen rosszul számolja a fegyverek dpm-jét.
Példa. VAn egy M44-es mesterlövész puska 10. 000 sebzés 55 lövés/perc, és ennek a dpmje a gép szerint magasabb, mint a 9870-ets sebző SVD-nek, ami 300 lövés/percet tud.
Ugyanígy van a páncéloknál. Szemmel láthatóan jobb a megvenni kívánt mellény, mégis azt hozza ki az összehasonlítás, hogy rosszabb. mennyire pontos ez a gép által elvégzett dps számolás a kereskedőnél?
Hogyan működik ez? -
#5163 Aha. Bár láttam egy képet az US változatról is, és nagyon nem egyforma a két kiadás, hiába "ugyanaz" ... :)
Nem nagyon szoktam semmit Amerikából venni, 1x vettem onnan egy SWGt anno, és vettem még egyet itthon egy másik kari miatt is, és bár ua volt a két kiadás (amikor az SWG megjelent, akkor nálunk még nem volt kapható!), mégis, teljesen máshogy nézett ki a két cucc. :( Szóval a SAE esetében sem csodálkozom, hogy a lengyel-magyar (stb.) változat nem teljesen lett olyan, mint amit az USAban vehettél meg ... -
macylacy #5162 betyarral teljesen egyetértek