The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MarkBlade
Mindenképpen csapat. Min 3 ember de a 4 sem rossz. 32es elit mobok jönnek.
MarkBlade
PCn egy nagy baj a szellemképes bug. Legalábbis amiről én tudok. Más nem jött elő. A Droprate elég jó lett viszont mindenképpen party kell hozzá hogy a heti kihívásokat megcsináld mert elég kemény de kb 10 perc alatt megvan. Most már bárki fel tud öltözni jó GSbe, de azért idő lesz míg tényleg hasznos set-tet rak össze az ember. A smg már nem aprítanak annyira mint régen, lehet megéri gondolkozni most már más opcióban is. Az új insta elég kicsi jó csapattal kb 1/2 óra alatt beverhető, viszont nem tökölős mert folyamatosan jönnek a mobok. Falcon kicsit keményedett hiába van állítólag nerf a shotison meg a snipákon. A HP kijelzése érdekes mert bár többnek tűnik valahogy mégis több a sebzés amit kap az ember, legalábbis az érzés szerint. DZ 200+ilyen alakulása szerintem nagyon jó lett. Viszont gyakorlatilag az hogy egyedül játsszon az ember megszűnt, egyszerűen nem tudsz mit kezdeni. De ez szerintem nem hátrány ez egy coop játék. Ha a bugokat megszüntetik szerintem az 1.2 jót tett a játéknak. UI: fegyverskinnek helyfoglalását megcsinálhatnák végre.. 😊
És igenis törődnek a játékosokkal. Ennyi karbantartást.. szeretnék már nyomulni de megéri várni.. remélem 😄
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.05.26. 11:24:45
Jabar
Hosszabb szünet után gondoltam megnézem mi a helyzet, tetszik ez az intel gyűjtögetős rész benne, ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem. A heti célpontokhoz, ha alultáplált ~170 gs a ruhám, akkor kell csapat hozzá vagy egyedül is megcsinálható?

"Jabar sa bu eeda murishani!"

tutituti
Szellemkép megoldás.logout login.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Szerintem teljesen szétbarmolták (xbox one) nem tudom,hogy a többi platformon mi a helyzet.
A ubi softnál egy két embernek el kéne tördelni a kezét.
Nekem már a Falconos bevetezés óta (1 napot játszottam akkor) csúnyán leesett a frameráta nem egy atomerőművem van de addig ment 30-35fps el most olyan 18-28közt mászkál ami nem jó. Az a vicc, hogy egy GTA 5 vagy egy Witcher 3 elvergődik 30-35fps en high on itt meg minimumon akadozik. Szerintem valamit elbarmoltak.
Amiga
Érdekes, először mindenki azt írta, hogy a patch rendberakta a játékot, most meg azt, hogy szétrombolta. Most akkor mi van?

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Sziasztok!

Másnál is elrontotta a frissítés a játékot?
A speaker egyfolytában dumál,a HUD szellemképes,ha a térképet nézem a framerate leesik 5-re,sokszor szinte használhatatlan annyira akad.
Mit lehet ellene tenni?
Az nekem sincs,de szellemkép az van,és a chat használhatatlan😊 Viszont patch előtt 191-el kezdtem,mára 221. Tegnap 4 240-es szett esett innen onnan😊 Egyik csapattárs dz-ben mindig ugyanazon a helyen esett ki a térképről😊

Uplay: Speeddevil1969

macleody
A buzi szellemképes inventory miatt bedaráltam a vectoromat.
Laza
Amúgy igazán megcsinálhatnák azt, hogy a fegyver összehasonlításnál kiírják a kiegészítők nélküli dps-t is, mert így nehéz összemérni az újakkal.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Ez a GS nagyon elkúrja a random csapatást ... folyamatosan kidobálnak a random csapatokból, csak mert nem játszom egész nap és alacsonyabb a GS-em ... pedig pl az előbb sima szaros Lexintont akartam menni, amin 15p alatt mindig végigrohantam puggal is .....

Megjegyzem, nálam nincsenek napi kihívások ..

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Nekem most volt, hogy berakott egy menedékházba, majd az inventorym full szellemképes volt, elcsúszva minden, a térképet nem tudtam mozgatni ... egyre bugosabb a játék 😞

The Division Hungary csoport facebookon ott biztos,hogy találsz rá embereket 😊
kb.100emberből egy vagy több tutti ráér

Ready Player One

Érdekes tegnap ahogy kijött az új 1.2 PATCH nem mondom,hogy nevetve,de egészen könnyen úgy 16perc alatt végigvittük.Ma pedig ötször kellett újrakezdeni mert kicsináltak minket és láthatóan sokkal nehezebb lett.DarkZone-ban is mintha ma kegyetlenebb HP és Sebzésük lenne .

Ready Player One

Sziasztok. Frissítés után gatya lett az egész játék...Homályos a kép,nem tudok írni chat-en stb Ki találkozott ilyen problémákkal? Megoldás van már rá ? 😞
2-embert keresek heti célpontra most...Kryros parancsnok..
Aki jönne az írjon rám. Uplay nevem: Tyr_.
Utoljára szerkesztette: Ragnaer, 2016.05.25. 17:13:20
MarkBlade
Csodát ne várj tőle. Amúgy a falcon is jó ha jó a csapat. Lehet élvezetes a szívás is ha jó végén vagy 😉
MarkBlade
Az új sem sokkal több.. végtelenített mob hakom tör rád kb..
"Falcon is nehezebb lett kihívásban."
Hardon is nehéz nekem a falcon 😄 Nem is vittem még át. 2x próbáltam mindössze azóta be se léptem a játékba. De nem si érdekel a falcon 15 wave a semmire inkább az új map et nézném meg de nem engedett még belépni vagy hiba vagy egyéb.
MarkBlade
Annyira nem vészes de az tény hogy van hiba most pár. Nekem a szellemkép bug volt a leállàs elött. Most nem tudom azt megcsinálták e. Viszont a loot és a nehézség mos jobb lett.. Falcon is nehezebb lett kihívásban. A sima kis katonák is sokat sebeznek már.
Hát nem tudom ti hogy csináljátok de játszhatatlan a játék.
3. jára végre elindulna az új clear sky küldetés erre bedob 1000 méterre a társaktól a játékba és még a gyorsutazás se működik. Haladok a pályán a küldi felé egyszer csak eltűnik alólam a pálya és annyi. A Dz még csak csak ment de a pve részen nagy gázok vannak.
Azt hiszem mondhatjuk, hogy minden területen nehezebb lett a játék. Gondolom ezzel egyenlítik ki a sokkal jobb loot -kat.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Ha beadja a kritikus találatot akkor lövök milliós kritet,de amúgy én is úgy 100.000-500.000 között sniperrel,de valóban egyedül nagyon nehéz csapatban érdemes inkább legalább ketten bemenni vagy inkább többen már most DZ-be.

Ready Player One

Én már játszom úgy 1 órája PC-n vagyok.

Ready Player One

Nekem még mindig nem működik
Háát. Lehet ti könnyen boldogultok Dz ben de én nem lövök milliós kritteket. Ha már 130-150K s fejes krit megvan Távcsövessel örülök.
12.40-ig lesz szerverkarbantartás PC-n kijavitanak egy-két hibát. DZ-ben probáld meg Conqvistador,mert most igaz,hogy brutál nehéz lett,de szinte mindegyik BOSS zöldet dob sőt megmerném kockáztatni,hogy mindegyik 33-34-es szintüek,de a 32-es között is van,hogy zöld geareket dob.

Ready Player One

Én csak olvastam több helyen is. Félve lépnék fel. nem tudom hogy csalók vagy mezei játékosok karakterei de eltünödeztek tegnap a peccs után. Délután majd teszek egy próbát.
Mondjuk elég gáz felszerelésem van 1 zöld mindössze nem hiszem sokra mennék az új DZ ben se. Azt hallani piszok kemény lett.
Szerver leállás ma a második.

Ready Player One

The Division Hungary facebookon vár mindenkit szeretettel 😊

Ready Player One

Semmilyen bugot nem tapasztaltam és szinte megélénkült minden.Olyan,mint amikor először kezdtem el játszani a játékkal nagyon élvezetes és leköt! 😊

Ready Player One

Nálam sem volt semmi hiba, jól kipofozták a játékot. Visszatért az élet és a csatazaj a városba.
Ilyet még nem is hallottam, hogy eltűnnek karakterek.
Finoman kérdezem: nem lehet, hogy azokat pattintják ki akik korábban csaltak?

kiserik
Én eddig semmi bugot, hibát nem észleltem. Egyszer összeakadt a menü, de egy mezei restart megoldotta.

Hát Gamestar fórumon nem ezt hallani. Meg a külföldieken. Állítólag tele van hibákkal bugokkal. Nem merek belépni mert nem szeretném ha elveszne végleg a karakterem mint sok más embernek. Mert ha igen akkor onnan azonnal törölnék végleg.
Sajnos ez ilyen. Céltáblán szuper, csak ugye nem állva, céltáblára lövöldözünk. A gyakorlatban nem működik valami jól a striker set. Mármint nem bugos. Egyszerűen csak béna a koncepció. Sajnos ha nem 1 méterre áll tőled az ellenfél, akkor van akkora szórás a golyóknak, hogy minden mellé ment golyó 2%-ot csökkent. Most gondolt el, van egy 50-es tárad. Abból 30 golyó eltalálja az ellenséget, felmenne 30%-ra a bónusz, viszont közben 10 golyó simán elmegy a célpont füle mellett, ami 20%-al csökkenti a bónuszt. És a minimális lag-ról akkor még nem is beszéltünk. Meghal az NPC, már nincs kit lőnöd, de a te képernyődön még 5-10 golyónyi ideig él. Lövöd, közben összeesik, de addigra már azt a 10 lövedéket kilőtted a semmibe, mire meghal az NPC, nullán vagy buffal, megint kezdheted előlről 😞

DUrvábbak lettek a mobok és bossok DZ-ben! De viszont nagyon sokszor dobnak ZÖLD itemeket és akár 240-es weaponokat is 😊 Nagyon tetszik ez az új 1.2PATCH oda tettek magukért nagyon a UBISOFTNÁL!!

Ready Player One

AnuluWork
Na oda be se még. 😄 Jó, hogy szóltál! 😄

DZ1 32es lila mobok. Ízlelgetem. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.05.25. 06:11:22

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Zs0lt1
Elég durva lett ez a +201 GS DZ. DZ1-ben 32-es lila moboktól meghaltam, csk lestem, hogy mi volt ez. Korábban ezekből egy csapat megvolt egy tárból kb 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

AnuluWork
Teljesen jó lett a loot. Meg minden más is szimpatikus. Munka mellett, kockulás nélkül ez így teljesen jó. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Laza
Lehet ezt az 5MB-os letöltési korlátot átállítani az UPlay kliensben? Máshonnan jön a jóság 12MB-al is, de itt 5 a max.

Helyesbitek: csak ha elbukja valaki a küldetést,akkor kell újra megvenni 😊

Ready Player One

BalikaHUN
De újra lehet játszani, én 4x ismételtem meg az egyik 15 inteles napit mire sikerült pedig csak 5 intel pontom volt.

Dragon Multi Gaming Clan - dmgc.hu BF1:Baliozus

Igen ehhez hozzá kell szokni ,hogy előbb inteleket kell gyüjteni.Jah és arra figyeljetek,hogy ha elbukjátok a küldit nem lehet csak úgy újrajátszani,hanem meg kell venni a BÁZISON megint,.

Ready Player One

Sikerült is elsőre megcsinálni a Conflict-et 😊

Ready Player One

Láma vagyok, előbb intel -ket kell gyűjtenem a rejtekhelyeken, azután lehet felvenni a küldetést.

Én is megcsináltam egy "napi" kiemelt célpontot, de utána nem enged többet, pedig van még a listában. Miért? Fura.
És a napi kihívás -on is szett -et dob.

Zs0lt1
Ez a high value target nagyon jó dolog. A legkissebbhez kér 5 intelt amit kb 5 perc alatt össze lehet szedni. A végén adott 15 PC-t és a boss dobott egy 214-es szett darabot.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Köszi.Már megyek is 😉 COffein+Taurin on 😄

Ready Player One

Él a szerver!