7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#5241 Sziasztok!
Hogyan tudok csalót jelenteni az ubinak? -
simonl #5240 Igen, sajnos ha egyszer legalább "felpróbáltál' egy vagy két 268 -as gear -t akkor már a 231+ -ba rak.
De az is lehet, hogy Why -nakl van igaza és az is elég ha a lerakatodban vannak ezek a magasabb értékű eszközök.
Csinálj egy új karaktert, később nagyon hasznos lesz és annál már ügyelj a fentiekre. -
kapalaci1972 #5239 Köszönöm a gyors választ mindenkinek! -
#5238 Szerintem azért írja ki, hogy másik térképen van, mert vagy a TOC-ban vagy az Underground-ban vannak :-) -
Why #5237 Azért van más térképen,mert nem DarkZone-ban van,akkor szokta irni a játék,hogy más térképen van.
Ha a Lerakatodban van nagyobb gears,akkor 231+-os DZ-be fog tenni. -
kapalaci1972 #5236 Sziasztok!
Van e esetleg arra lehetőség,hogy ne a 231+-os DZ-s térképre vagy szerverre tegyen(mivel én csak 202-es vagyok)a játék?
A másik problémám ,hogy sok baráthoz nem tudok csatlakozni mert másik térképen vannak a játék szerint!
Tehát van e esetleg lehetőség másik szerverre menni és ha igen hogyan?
Előre is köszönöm!
-
Raulblanco7 #5235 Amíg mindenki fent van, addig a kocsik nem robbanak rátok, megállnak a közelben és ennyi.
Ha egy idióta lemegy, akkor jönnek és rádrobbannak, és a fentiek is meghalnak az idióta miatt.
https://www.youtube.com/watch?v=4sOXO2QcWto -
bekescsaba #5234 Remélem nem untatlak a sok kérdésemmel,.
Van olyan video, ahol meg tudom nézni azt a bizonyos helyet, amit említettél?
Oda a távirányítós autó se tud bemenni? -
Java33 #5233 ... és a veszély az nem aggrót növel..? -
Raulblanco7 #5232 Armor 75% és minél több HP, a minél több szívóssághoz. De amíg a dps kari a 300k-val 1mp alatt esik össze, addig te a tankoddal a 600k-val 2-3mp alatt ha minden téged lő fedezék nélkül.
A 4 apokalipszist, talán balfasz nehézségben úgy csinálják, heroicon felültök a lépcső alatti dobozokra és izomból lelövitek mind a 4-et, balfaszok szaladgálnak, amikor éppen azt farmoltuk, és volt olyan csapattárs aki lemászott a dobozról, szólva lett neki hogy azonnal húzzon vissza a dobozra vagy ki lesz rúgva.
A tűz resisted nem véd a tűz elleni sebzéstől, az még mindig csak azt befolyásolja, hogy milyen eséllyel kapsz lángra.
Ami neked kell, az az exotic resist, az véd minden sebzéstől ami nem lövedék, 90% a cap, de 90%-al már semmi heallel is kibírsz egy APC lövést heroic falconon, a tűz 90%-al csak rontja a kilátásodat, sebezni szinte nem is sebez, max zavaró még ha lángrakapsz mert akkor lőni sem tudsz.
Igen, az elit elleni védelem azt csinálja. 40% (1 x 12 és 2 x 6% 3 ruhán, és 15% final measure 3-as szettben) körül össze lehet szedni, passzolom hogy van-e cap rajta, szerintem nincs.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.08.08. 10:26:21 -
bekescsaba #5231 Tank karacternek mi a fontos?
Nézegetem a The Nest küldetéseket (ott ahol az apokalipszis 4 lovasa van) s kizárólag úgy csinálják meg, hogy egy tank bemegy középre, és leköti a lángszórósokat.
Gondolom 75 %-os páncél érték, minél több életerő, és mindenféle resist. (tűz, és elit elleni védelem.)
Apropó, mennyire lehet felmaxolni az elit elleni védelmet? Ez a százalék tovább csökkenti a bekapott sebzést a páncél értékkel gyengített sebzésből is?
-
#5230 nem mehet 75 fölé
Igen csak egy.
De döntöd el melyiket akarod módosítani aztán hogy mi lesz az random.. felkínál 4 lehetőséget abból válogathatsz. -
bekescsaba #5229 75 %-fölé emelhető a páncél értéke?
- Csak egy tulajdonság modosítható a cuccokon?
- fegyvert hogyan lehet? Sajnáltam eddig rá a 100 főnixet, hogy kísérletezzek. Én döntöm el, hogy milyen talentek mennek rá? Melyek a legjobbak? -
kapalaci1972 #5228 Köszönöm szépen!
Most már értem!
-
Raulblanco7 #5227 Minden felszerelés, szett item, sima ruha item, fegyver, fegyver vagy ruha módosító egy tól-ig határon belül lehet.
Minél magasabb az item GS levele, annál magasabb tól-ig határon belül lehet a cucc, de a tól-ig határok miatt persze simán előfordulhat, hogy egy gyengébb de a max értékekhez közeli cucc jobb, mint egy erősebb, de az alacsony értékek közelében lévő.
pl 240-es gear szettnek 554-679 között lehet a fő értéke, míg a 268-asnak 622-759, tehát egy maxos 240 tud jobb lenni mint egy minimumos 268. ugyan így minden más értéke, fegyverek sebzése szintén. -
Culram #5226 Keresnék pár magyar havert akikkel lehet tolni, és nem néznek még le ha nem ütögetem a 250+-os határokat. ThornwoodHUN a nevem Ubisoftnál. Aki hajlandóságot érez nyugodtan vegyen fel :) -
kapalaci1972 #5225 Sziasztok!
Lenne egy hlye kérdésem!
Elméletileg a magasabb pontszámú felszerelés ill. fegyverek erősebbek-de én azt látom,
hogy sokszor ezek gyengébbek mint az alacsonyabb pontszámú társaik?!
Tehát hiába a magasabb pontszám gyengébb leszek szinte mindenben!
Akkor most hogy is van ez?
Előre is köszönöm türelmes válaszotokat! -
#5224 Csak season pass tulajoknak van a DZ-n kívüli supply drop. Ha csak az Underground DLC van meg akkor nem kapod meg. Egészen pontosan 1-én és 15-én van a supply drop, kb párszáz méterre a Base of Operationstól. Két heted van felszedni. Ez a két het az 1.4-es frissítés után sűrűbb lesz. Ha legalább 219-es a GS-ed akkor ad 229-es fegyvert és vagy 268-as szett darabot ad. Ha nem mutatja, hol van, amikor bejelentkezel akkor be kell menni a főhadiszállásra és ki kell jönni, amikor kijössz akkor fogja mutatni.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2016.08.06. 23:05:53 -
#5223 Városban minden hónapban legalább 1x van supply drop, hogy ez most a season passosoknak, vagy mindenkinek, nem tudom. Városban azt írták anno itt a fórumon is, hogy hónap közepén is lesz újabb, tehát ha 4 30as karid lehet, akkor minimum 4x1 vagy 4x2 alkalommal alapból összeszedhetsz legalább 1 229es fegyvert, ill. 268as gearsetet, vagy mindegyikből többet. DZbe nem járok, ott is van drop, de hogy mennyi, fog sincs, de majd mindjárt megírja vki. Megerőltetés nélkül, Underground és DZ mellett sima esetben a fenti módon esik 229es fegyver vagy 268as setitem. -
bekescsaba #5222 Értem.
Ezt a havi suply dropot jobban körbeírnád légy szíves. -
#5221 Mert nehézben nyomod ott fegyverben a 182, Kihívás 204, hősi 229 -
#5220 Minden szintváltáskor dobhat a rendszer fegyvert is, vagy ugye setdarabkát, de mindig a legjobb pontértékű cuccaidban legyél mind fegyver, mind ruha szinten.
Plusz DZ, plusz dupply dropok DZben és városban minden hónap első és középső napjai körül.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.08.06. 19:44:03 -
bekescsaba #5219 Még egy. Elértem a 232-es gear settet, és megragadtam.
Undergroundozok, nehéz fokozaton, 3 hullám, 4 direktíva.
Egyszerűen nem dob 182-es feletti fegyvert. Ez nem is fog változni?
Hol tudok erősebb fegyvert farmolni?
Dark Zone esetleg? -
simonl #5218 Köszönöm. -
Raulblanco7 #5217 Sehogy nincs külön jelölve, a legegyszerűbben talán úgy tudom elmondani, hogy minden olyan fegyver ami egy egérlenyomásra egyet lő, és a következőt csak a következő egérlenyomással tudod ellőni.
Lényegében minden ami nem gépfegyver, vagy burts fire gépfegyver (1 gombnyomásra 3 lövedék) és a shotik közül a showstopper a kivétel még, minden más adja a sentry bónuszt.
Békéscsaba, lényegében igen, pvp-ben és pve-ben a páncélod elviszi a sebzést, ha kapnál egy 0 páncéllal 100k-s lövést, akkor az 75% páncéllal csak 25k sebzés. A moboknak hogy van-e páncélátütés, fogalmam sincs, passz. PVP-ben nincs páncél átütés, pvp-ben a sebzésed is nerfelve van, és abból a csökkentett sebzésből jön még le a másik páncél értéke, úgy hogy a te páncél átütésed nem játszik, az csak a mobok ellen használ.
Persze, a crit is amit sebez az a páncél utáni sebzés, minden lövésed figyelembe veszi az ellenfél péncélját. Tudtommal nincs jelenleg cap a páncélátütésen és elitek elleni sebzésen.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.08.06. 11:19:43 -
bekescsaba #5216 Na összeraktam egy dead eye szett + hunters szet (2 db) karaktert. Minden lövésem criticál, a nevesített bosszok lábába is lövi a 120 000-eket, eddig tetszik.
A sebzés model hogy működik? Meglőnnek 50 k-val. A páncélom 75 %-os védelmet nyújt, így tehát csak 15 000 sebez a lövés az életerőmből? Ha a lövőnek van 25 %-os páncélátütési értéke, akkor már 25 000-et sebez?
A kérdésem az az, hogy a critikálnál számít a páncél felfogó szerepe? Mert ha nem, ugye akkor nem kell páncélátütés %-ot adó tárgy. Lehet növelni 75 % fölé a páncélvédelmet, vagy ez a max?
-
simonl #5215 Sziasztok, melyek a játékban a félautomata fegyverek? Hogyan jelölik?
Egy sentry karaktert kukáztam össze, mesterlövészpuskát már találtam ami félautomata, de kellene hozzá egy támadó jellegű fegyver.
Köszönöm a türelmes válaszokat.
És kimondottam várom Raulblanco7 válaszát, mert bár korábban összeszólalkoztunk e fórumon, de el kell ismernem keni-vágja a játékot. -
#5214 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Végre megvolt a hekk!A DZ-be jöhet vacsira a patkányburger! :P -
simonl #5213 Köszi Srácok, elmentem inkább,bringáztam reggel egy pilis kört, toltam egy finom hekkhalat és lefojtottam egy jéghideg söritallal:)
Este pedig DZ.....
-
Why #5212 Igen a mai napon van azaz minden héten csütörtökönként van frissités 9-12 óráig. A heti karbantartás pedig minden héten keddi napon 9-12 óráig körülbelül. -
lacinkacinka #5211 Szia Laci! Ha a karbantartásra gondolsz, az csütörtökönként van délig úgy tudom. -
simonl #5210 Szisztok Srácok, melyik nap is szokott lenni a heti frissítés?
Remélem nem ma, mert ma szabadnapos vagyok....
Köszi! -
Why #5209 Lexington Hősi,de elmondom hogy kb. amióta meglehet szerezni próbálkozom és volt,hogy egymás után 10szer is. Körülbelül 120-130szorra sikerült megkapnoml. -
lacinkacinka #5208 Hol sikerült megszerezni? Lexington, Hős? -
Why #5207 Végre megvan a ShowStopper!Yeah! -
#5206 Úgy tudom elég. Két gépkarabélynál a talentek adódnak össze, tehát nem 3 talent lesz a fegyveren, hanem 6. Sőt, állítólag ha lefűrészelt csövű stuki volt nálad, annak is hozzáadta a 2 talentjét. De ezt talán javították. -
bekescsaba #5205 akkor mi értelme?
Azt hittem, elég, ha a fegyverosztály megegyezik. -
#5204 -
Betyar070 #5203 Jól látszik, hogy makrót használ, akkor hogy is állunk a csalással? (Sajnos sokak számára a makró legális, elfogadott.Nem csak a tűzgyorsaságot növeli meg drasztikusan hanem a pontosságot is. Makrónál egy pontba hord a fegyver.)
Na pont az ilyen cérnavékony hangú napközisektől megy el az ember kedve a multitól. (csalnak, makróznak,glitch fram) Ügyes vagy Pistike!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.31. 14:48:50 -
Raulblanco7 #5202 Ez a videó is csak azt bizonyítja, hogy a játék tele van balfaszokkal, és ha olyanokkal találkozol tök mindegy kb mit csinálsz, még pisztollyal is lelövöd őket. Persze a gyereknek azért kell hozzá azért makró ami gyorsan lő helyette.