7647
  • mike01010101
    3 euroért vettem meg ma a D2-t. Valószínűleg sose fogok vele játszani, de ennyit akkor is megért.
  • Dimefromhell
    Srácok! Aki most vette meg a játékot és még nincs 2 órája benne, akkor az írjon rám ha lenne kedve együtt tolni. Elindult egy Friend referral program aminek keretében három küldetést kell letolni és a recruit kapna:
    The "Stinger" LMG weapon
    3x Friend referral caches, which contain:
    1x Gear piece
    1x Standard Apparel Cache Key
    Én meg veteránként kapnék egy Hunter skint.
    Ha szeretnéd még vizet se zavarok a 3 küldi közben, nyugodtan leszólózhatod, a lényeg, h partiban legyünk.
    Bővebben: div2 program
    Utoljára szerkesztette: Dimefromhell, 2020.02.15. 09:16:42
  • frango
    Meg is vettem még tegnap. :) Egy ezres nem pénz, ha csak a sztorit is játszom végig. Engem a végén a DZ érdekelne. Ha ott nem vagyok gyengébb a dlc nélkül, akkor jó.
  • Why
    The Division 2 csoport Közel 2000 division agent a fedélzeten.
  • Why
    Szerintem 3 euroért,akkor is megéri,ha esetleg nem játszol vele 1000 órát vagy többet csak párszázat mondjuk. Ha az első részben elvoltál a DLC-k nélkül,akkor is is simán elleszel az alapjátékkal. Szerintem. Nekem eddig 500+órám van benne,de most megint izgalmas lesz a GEAR 2.0 miatt és az új DLC Warlords of NewYork,ami engem nagyon érdekel szerintem jó.
  • Why
    The Division 2 most csak 3 EURO!
  • PeeTeR
  • frango
    Sziasztok!
    Szemezek a DIV2-vel, hogy ilyen aprópénzért már behúzom. Annyi lenne a kérdésem, hogy itt is olyanok lesznek a kiegészítők, mint az első részben? Ott simán elvoltam az alapjátékkal is. Nem igazán szenvedtem hátrányt a dlc-k hiánya miatt.
  • Why
    Én is igy tudtam! Amúgy lehetséges,mert amennyire sok játékos hagyta ott a The Division 2 játékot,lehet hogy élnek ezzel,hogy ingyen odaadják a Year 1 Pass-t! Vagy brutál leértékelik,mint nemrégen,ha jön majd a Year 2 Seasson.
  • PeeTeR
  • Nomad90Hun
    Én úgy tudtam (annó így reklámozták), hogy a year 1 összes tartalmat midnenki megkapja, de akkor ezek szerint csak a dlc-kre értették.
  • Maala
    Ezt a honnan vetted? Aki standard editiont vett, csak az első 2 (3?) dlc-t kapta meg Year 1-ből (kb. a Raid ami értelmes belőle), az Assignmenteket, pl. a Pentagont már rég nem.
  • Nomad90Hun
    Year 1 dlc-ket mindenki megkapja ingyen ha van passod ha nincs. Az valami bug lehetett, egyébként visz oda küldi is.
    Illetve a küldi után is megmarad a helyén.
  • Shep
    Nincs.
  • Maala
    Megvan a Year 1 dlc?
  • Shep
    Következő a problémám. Tegnap este játszottam kicsit a DZ-ben, mikor kijöttem kibővítette a térképet a Pentagonnal, meg még pár másik helyszínnel, Pentagonra gyorsutaztam, de ott nem tudtam bemenni csak a külső helyiségben bóklászhattam, meg vissza tudtam utazni DC-be. Most belptem a játékba ugyanúgy nem tudtam tovább haladni, na mondom jó vissza DC-be, visszaérve nézem a térképet és eltűnt az összes újonan megjelent helyszín. Akkor most ez így mi, hogy lehet a Pentagonba eljutni, és játszani? Kell year pass és csak vmi bug miatt láttam tegnap este?
  • Why
    Szia! Sajnos egyet kell értenem :( Nagy reményekkel rendeltem elő még tavaly közel ilyenkor a The Division 2.,de hogy ennyire nem jön hozzá új tartalom igy igazából már nincs annyira miért visszamenni játszani.
  • Why
    GeForce NOW Ha ULTRA Settingsben akarsz játszani a The Division 1 vagy 2.játékkal és még 1000 más játékkal én csak ajánlani tudom. Első körben próbáltam ki és full ULTRA beállitásokkal 120-150 FPS-en fut a game. Tudom sok mindenki nem nyitott az ilyen új dolgokra,de ez külföldön máshogy megy. Sokkal hamarabb ugranak az újdonságokra,szerintem ne maradjunk már le ebben is.
  • Why
    The Division Hungary csoport! Ha szeretnél csatlakozni egy közel 2000 játékossal büszkélkedő csapathoz,akkor itt az alkalom.
  • soo277
    Szerinted?bent van a nevében
  • stalker001
    Premium credit-et tudok szerezni a játékba valahogy farmolással?
    Vagy csak ha gazdag vagyok azt veszek igazi pénzért? .....
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PeeTeR
    nemtomminek de ha mar van...... :D

• Nomad90Hun
    Gondoltam felrakom és visszanézek mi van. Amennyire örültem hogy release-kor tükörsimán futott, most crash crash hátán, és belesek mapba ahonnan nem tudok kijönni stb... 1 óra szenvedés után megnyerte az uninstall nevű különdíjat...
  • mokuci74
    Szia,

Itt probalkozz, biztos lesz valaki aki segit
    Amugy igen, total halott a game, jol elbasztak ezt a jatekot :(

Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.12.21. 17:33:07
  • JethroHUN
    Üdv. Aktív játékosokkal rendelkező klánt keresnék, ebben a halott játékban. Érzem én is az iróniát. Másfél hete vettem meg mert haverom azt állította mennyire jó. Szkeptikus voltam... de sajnos a behúztak a 80% akcióval. Szeretném felcuccolni a karakterem, ha mér megvettem, raidet kipróbálni és ami még van "end-game"-ben. Viszont egyedül ez esélytelen.

Tud valaki segíteni?
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PetruZ
    Csak a szóló kampányokat tudom összevetni, abban szerintem a D2 sokkal jobb, mint a D1.
  • PeeTeR
  • Why
    Fu megértelek! Ez a The Division 2 az első rész után nem tudja az embert úgy lekötni olyan élményt adni,mint anno a The Division játék adott. Emlékszem az a játék még 1500 óra után sem volt unalmas! De a The Division 2, 500 óra után elvesztett engem legalábbis. Sajnálom. Azért kíváncsi vagyok a januári DLC-re,hogy milyen lesz.
  • Why
    The Division Hungary csoport PC/XBOX/PS4 játékos csoportja ha érdekel és szeretnél division rajongó társakkal játszani,akkor KLIKK.
  • foxxi
    Division 1-et ismét elkezdtem. Társakat keresek ( PC ) - KisCsajszi néven.
  • PeeTeR
  • Titan

Sziasztok!
    A fentebb linkelt jutit hol lehet beváltani vagy mire jó?
    Utoljára szerkesztette: Titan, 2019.11.20. 17:07:41
  • PeeTeR
  • SpaceFalcon
    Szia!

Jól emlékszem lvl5-ös MP volt a ládában, de túl nagy jelentősége nincsen, mert esik úgy is. Hamar lecserélésre kerül.
    Igen, célszerű a védett házat meglátogatni és utána tisztogatni. Én mondjuk a fő és mellék küldetéseket csináltam elsőnek, no meg amelyik SHD útba esett. A control pontokat csak xp miatt tisztogattam, ha szükség volt rá. A kérdőjelek mindig változnak és újra vissza-vissza jönnek. Ezek tisztogatásával tudod a control pontok szintjét növelni, ezáltal több loot-ot, xp-t kapsz. A control pontokat 3+ felett érdemes megtisztítitani, mert akkor kaphatsz tervrajzot is.
    A cuccokat érdemes szétszedni, később meg ha már tele leszel alapanyaggal eladod.
  • Bosco II
    Sziasztok!

Most, hogy akciós hétvége volt beszereztem a második rész gold edition változatát.
    Sajnos nem magyar mint az első rész, de úgy érzem, hogy nagy angol szaktudás nem kell hozzá, elég az alap szintű. Mind a sztorihoz, mind a felszerelések, fegyverek stb. megértéséhez.
    Eddig mindössze 6 órát pumpáltam be, 7. szinten járok.
    Érdeklődnék, hogy gold editionnál a tárolómban adott bónusz ruházatot és emot, de fegyvert nem. Vagy az nem jár hozzá? Vagy valahol még „aktiválni” kell valamit?
    Érdeklődnék, hogy egy területen először ti a védett házakat látogatjátok meg, ott a térképnél fel lehet oldani egy két küldit és SHD-et tartalmazó helyeket az adott területeken, ezek gyalulagatjátok meg gyűjtögetitek, utána meg jöhetnek a zöld színű Way pontos „területszerzős” küldik meg a kérdőjelek? Kérdőjeles feladatokat állandóan dobálni fog? És a zöld way pontos feladatoknál elég majd magasabb szinten kinyitni a ládákat, amiket ad, mert ott a szintűnkhöz adja a tárgyakat?
    És utána érdemes „támogatni” az ilyen helyeket mindenféle tárgyakkal? XP-t és esetleg különleges fegyvert vagy felszerelést adhatnak cserébe? Szóval megéri, ti szoktátok? És megéri esetleg szétszedni a fegyvereket alapanyagra vagy jobb eladni pénzért?

Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm szépen.

FOREVER DIVISION!
  • PeeTeR