The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk nekem csak 3-at sikerült berakni, mert nagy szerencse kell hozzá, meg kell mondjam <#smile>#smile>.
De szerintem már javították délelőtt. Egyébként nem is értem, hogy kettőt miért nem lehet alkalmazni egyszerre <#nyes>#nyes>
Had döntsék el az illetékesek mi számít exploitnak, és mi számít használható bugos itemnek.
A HVT-hez nem kellett semmit csinálnod hogy bugos legyen a reclaimer set bughoz viszont át kellett raknod más billentyűkre a buffokat és egyszerre benyomni őket (egyszerűbben bemakrózva), szerintem nem ugyan az.
Amúgy meg az exploit nem pont azt jelenti hogy a játék hibáját kihasználni? (ez valós kérdés nem pedig kötözködés.)
kérdés: Heti HVT-nél mindenkinek kell a csapatban rendelkeznie az intel-el vagy csak a leadernek?
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.07.05. 15:05:28
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
A reclaimer szimplán bugosan működik, a devek egyértelműen leírták, hogy ez bug, nem számít exploitnak, nem büntetik a használtatát.
Ennyi erővel, használsz G36-ot, köztudottan túl erős lett, ugyan úgy bugnak számít és nem exploitnak, a Te álláspontod szerint aki G36-ot használ az is csaló.
Csináltál a héten HVT-t? Köztudott hogy bugos és 30-asok a mobok, ha csináltál ennek ellenére HVT-t a héten akkor csaló vagy? Mert a lenti véleményed szerint igen.
Létra ismert bug, majd javítják. Tegnap egy gyerek ragadt be undergroundon, kicsaltunk oda a létrához egy mobot és lelövettük vele, így megmentettük neki a kört, de egyéb megoldás nincs rá altf4-en és ezen kívül.
The servers will shut down for maintenance on Tuesday, July 5th at 09:00 AM CEST / 03:00 AM EDT / 00:00 AM PDT. Estimated downtime is approximately 3 hours.
Changelog:
Here is the list of changes to be implemented with the July 5th maintenance:
•Deployment of Content Update 1.3 for all PlayStation 4 players. This does not enable the content of Expansion I: Underground which is scheduled for release on August 2nd.
•Fixed a bug where High Value Target NPCs were capped at level 30 maximum. This will also fix the issue where they were not dropping any Target Intel.
•Fixed a bug where players that died after defeating the final encounter would be able to repeat it and gain loots again.
•Fixed instances of server instability that could lead to players being disconnected from the game.
Please follow this thread for any updates as the maintenance progresses.
Thank you,
The Division Team
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Eszméletlen sok időt vesz el, hogy ide-oda kapcsolgatok mire fel tudom hozni, hogy egyáltalán megnézzem mi a napi és hol ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Amúgy rájöttem, hogy kell használni. De mivel, aki mind a hat fogyóeszközt használja egyszerre megmutatja nekem, hogy mennyivel rosszabb játékos, mint én <#smile>#smile>, én ezt így fogom fel. Nem tud korrekt módon felszereléshez jutni, vagy megcsinálni egy pályát, anélkül, hogy bármi ilyet csinálni. Ez az Ő szégyene.
Nem mondtam rád semmi rosszat, de Te valamihez nem értettél, nem tudod hogy kell, én sem, nem is ez a lényeg, de ha Te nem tudod, akkor aki tudja az csaló, ez pontosan ugyan az, mint amikor lelő téged valaki és akkor csak csaló lehet.
Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.05. 00:16:32
Ez az iskolapéldája, hogy miért esik a Division színvonala, miért játszanak időről időre kevesebben.
Link
Itt a dev is válaszol, hogy igen, ez egy ismert bug, majd javítva lesz.
Hogy hogyan kell előhozni, biztos megtalálható youtube-on.
Egyébként nem számít exploitnak, büntetés nélkül használható amíg nem javítják.
Dz-ben van egy pár.
Egyszerre csak egy fogyóeszköz lehet aktív ezek alapján.
Azt hiszem annyi a trükk, hogy nem a V betűvel kell használni, hanem gyorsbillentyűre rakni őket.
Ready Player One
Mi úgy toljuk egy sráccal, kifogyhatatlan a fogyóeszközünk. Berakja a gyújtólőszert, én a robbanólőszert, megadja a csapattársaknak is és nincs akadály 😄
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
A gép egy laptop AMD A10-5750m APU
Videokártya AMD randoen HD8970m
8 gb ram ezen kívül
op rendszer windows 10 64 bit.
Tudom a proci nem valami erős, de eddig elvitte. Most már csak ezt a menüt adja be, játékon belül is ugyan ez a szét esett kép van.Játék,driver már volt újra telepítve.Más játéknál nem csinálja ezt. Egyszerűen nincs rá több ötletem.
Utoljára szerkesztette: Mlst, 2016.07.03. 15:31:21
Szerintem itt új városrészt majd a year 2-ben adnak egy teljes játék árárért + SP.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ready Player One
Ready Player One
pl.: 2 x 3% hp crit-re vagy 2 x 12% páncéltörés (24%)?
Utoljára szerkesztette: Jabar, 2016.07.02. 08:50:27
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Ready Player One
Egyébbként ez egy nagyon jó forum 😊 Megvan a új DLC-d?
Ready Player One
Nem rég óta van meg a játék és csak a napokban értem el a 30 lvl-t, az kell mondjam hogy jobban megtetszett a játék mint ahogy az vártam. Eredetileg testvéremmel kezdtem el játszani de ő neki valahogy nem nyerte el annyira a tetszését és így egyedül maradtam. Hát sajnos így nem az igazi és nem ismerek senki mást aki játszana a játékkal. Ha esetleg kellenék valahova vagy valamelyik csapatba akkor bátran lehet nekem írni. Mikrofonom természetesen van így beszélgetni bírunk közben. Azt azért tudni kell rólam hogy még nincs túl sok tapasztalatom a játékba és még vannak dolgok amiket nem tudok, de viszont a játékban bármiben benne vagyok. Uplay vagy Steam nevem: SZATEK1990.
További szép napot nektek.
A térkép bug pedig nem függ attól, hogy vettél-e vagy nem vettél dlc-t.
Valami előhozza, van akinek tartós, van akinek nem, nekem is volt párszor, majd javítják, addig játszol így vagy nem játszol.
Meg tudtam én is oldani anélkül amíg nem volt térképem.