7647
  • macleody
    A PTS az a Public Test Server :)
  • nickwarren8
    Kár azt hittem konzolod van nyomathattunk volna egyet! Miért PTS itt DPS van
  • Why
    Szóval változott szinte minden gondoltam én és néztem a PTS szerveren is. PC-n játszom :)
  • nickwarren8
    min tolod konzolon vagy pc n ? amúgy sirni tudnék lement minden fejlesztésem 3% ra 10% ról ami full volt felcser módba és nem is lehet már azt fejleszteni úgy h ki vok teljesen! a fegyverek annyira nem lettek gázok egyenlőre , a szívósság nagyon kevés lett több mint 550e ről! :( az elektronika meg közel 100e most per pillanat! viszont a terminálnál mikor lemész az ott lévő árusnál egyszerre balról nagyon cuccokat fegyvereket lehet megvenni!
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.25. 20:50:17
  • Why
    Az jó! Én még mindig nem kaptam meg.
  • nickwarren8
    szeva! én megkaptam a frissítést konzolon most kapcsoltam be a gépet de nem 1.4 es hanem 1.08 ast!
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.25. 18:07:45
  • Why
    Sziasztok! Érdekes én nem kaptam meg a frissitést még most sem! Lehet,hogy később igen. Ti hogy vagytok ezzel az 5GB-os patch?
  • nickwarren8
    Sziasztok!
    Ha minden igaz akkor holnap jön az 1.4 es frissítés Ps4 re ?
  • Krisztiam #5513
    Akit érdekel CD galaxisba 4990 Ft
  • nickwarren8
    A beta tesztnél meg győződtem róla hogy nem veszem meg! aztán adtam neki egy esélyt de nem bántam meg! multi nagyon nehéz messze vannak a bevehető helyek túl nagy a pálya a 64 embernek is így könnyen leszednek. de grafika hangulat élmény mindenben ott van ! Story nagyon komoly érdemes megvenni!
  • Zs0lt1
    4-5 óra béta + 2-3 óra trial elég volt ahhoz, hogy nekem nem kell :-)
  • nickwarren8
    Sziasztok! mit szóltok a BF 1 - hez ? Szerintem 2016 legjobb vétele volt nekem eddig! Hatalmas minden téren!!!!
    Na meg persze a Division de annak most nagyon fel kell kapaszkodnia hogy újra erőre kapjon mert most mindenki BF et fog tolni legalább is konzolon tutira!!!
  • nickwarren8
    sziasztok! kinek van közületek ps4 e? szeretném megkérdezni akinek van hogy nem e lehet e tudni mi van a ps storal ? miért nem jó ? mert full áll minden
  • Zs0lt1
    Köszi az infót, nekem nem jött sajnos.
  • Hexex86 #5507
    OFF
    Mindenki nézze meg a email címét mert megy egy technical teszt a Wildlandsből elég sok embert berántottak aki division-el tolta!
    Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.10.21. 14:46:08
  • Zs0lt1
    nm ^^
  • nickwarren8
    Szeva! Nagyon szépen köszönöm! Üdv!
  • Zs0lt1
    25-én jön az 1.4, most mondták be SOTG-n.
  • nickwarren8
    Sziasztok!!!!
    Lehet tudni mikor jön Ps4 -re ez az 1.4- es frissítés ?
  • Why
    Ok :)
  • nickwarren8
    Szeva! Alap ! oké !
  • Why
    Halihó! Oké,mondjuk én is kiváncsi leszek rá és valóban akkor derül majd ki. Meglátjuk majd megirom :)
  • Why
    Igen-igen , ahogy nickwarren8 irta amikor megvagy már 30-as szinten érdemes elkezdeni az undergroundot
    Utoljára szerkesztette: Why, 2016.10.18. 14:30:40
  • Zs0lt1
    Csak sárga cuccokat dobál, a ládákból is. modokat keveset ad, de néha az is előfordul. 30-as szintű ellenfelek vannak, hardon is. Egyedül 24-es szinten elég nehézn megcsinálni, szóval haverok kellenek hozzá. Csak normálon szabad menni, mert hardon már nagyobb szintű cuccokat dobál.

Az 1.4-el ez valszeg változni fog, mert ott nem csak a bossok droppolnak, és lilákat is fog adni, de azt nagyobb szinteken is.
  • AnuluWork #5497
    Találni is sárga cuccokat talál? Ha a ládát amit szintenként kapsz azt 30 előtt nyitod meg, akkor milyenek itemeket ad? Milyenek 30 előtt az ellenfelek pl. hardon? L30 vagy a szinted? Ezt sosem próbáltam ki. :)
  • Zs0lt1
    24-es szint is elég! Mire megcsinálod az összes küldetést 22 leszel, ha mást nem csinálsz csak azokat. Utána elérhetővé válik a General Assembly ensz székházas küldetés, ha azt megcsinálod 23 leszel. Majd ha kiépíted az összes szárnyat meglesz a 24-es szint. Utána elmehetsz a hatszögű küldetéshez ami megnyitja neked az undergroundot. Akkor le is mehetsz, csinálhatsz is küldetést, ami majd szépen 24-es szintű sárga(highend) cuccokat fog adni, amivel menőzhetsz majd dz-ben :D
    Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2016.10.18. 10:39:49
  • AnuluWork #5495
    Elvileg L28 elég, de a General Assemblyt teljesítened kell, vagyis a főszálat befejezned, mielőtt felvennéd a küldit. Legalábbis amikor bejött, ez volt a minimum. Az Undergroundban lévő ellenfelek miatt azonban lehet, hogy L30ra emelték a szintet, de amikor bejött, elég volt az L28.
  • MarkBlade
    Elsőnek én is így álltam hozzá. De ez az új gameplay amiben éjszakai küldetést hajtanak végre meggyőzött. Furi kicsit hogy egy az egyben division grafika de az ellenfelek egy lövéstől borulnak..Mondjuk hozzáteszem ez jó! Kíváncsi lettem volna ha ilyen lett volna a Division akkor mit lehetett volna kihozni belőle.
  • soo277
    Aha akkor még 5szint,
    De mondjuk,ez a GS szint ez mi,és hogy lehet itt fejlödni?
  • nickwarren8
    Szeva! így van mindenki azzal játszik amivel akar vagy szeretne! én csak egy megjegyzést tettem a játékra a gameplayer bemutató alapján! majd ha megveszed kíváncsi leszek mi lesz a véleményed a mostani álláspontoddal kapcsolatba a játékról meg amikor kijön 2017 ben és elkezdesz vele játszani! Majd vissza térünk erre! Üdv!
  • nickwarren8
    Szeva! Ha nincs meg a 30 as szinted akkor még nem lesz elérhető! akkor még csak felfödj egy kicsit!
  • soo277
    Mondjuk még annyi,hányas szintől elérhető?30 tól? mert akkor meg van a gond
  • soo277

dlc telepítve

itt kellene lenni a küldinek de semmi :(

bocsi srácok ,de nem értem mit tegyek
  • Why
    Ha jól emlékszem ezt kell a underground előtt megcsinálni és utána mehetsz le szabadon!

Utoljára szerkesztette: Why, 2016.10.16. 22:39:32
  • Why
    Nekem a maffia 3 nem jött át.De a wildlands nekem át jött azért is mert lehet multiplayerben . Kinek hogy. Végülis mindenki azzal játszik amivel szeret :)
  • nickwarren8
    Ha ps4 ed lenne már jobban tudtam volna segíteni mindenben fel is húztalak volna 255 re!
  • nickwarren8
    Lehet h megcsináltad már? nem olyan küldetés mint a többi hogy kapsz rá pontokat ez csak ilyen sima kapsz egy kulcsot és az kell le az undergroundba. Próbálj meg lemenni ahogy írtam neked az előbb!
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.16. 17:31:00
  • soo277
    Hát fel van telepítve,de én nem találom sehol a küldit, :(
  • nickwarren8
    szia! GHOST RECON WILDLANDS szerintem egy nagy csalódás lesz ez a játék láttam a gameplayt amit bemutattak élőben de nem jött át. és nem is hinném h meg is érné megvenni.
  • nickwarren8
    szeva! ha megvetted a dlc t akkor ha berakod a játékot nyomd be a térképet ott lesz rajt az új pálya jelöld be és menj oda csináld meg a feladatot azzal kezdődik el. utána menj vissza a Müveletibázsisra Ott menj el az Orvosi szárny előtt a folyosó végén a Terminálba le a lépcsőn ott lesz egy csomó dolog mint fent is ott lesz még egy lépcső menj le azon , a lépcső végén van egy lift menj be és levisz az Undergroundba!