The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENgem ma először vagy talán másodszor dobott ki azzal,hogy összeomlott a The Division játék és hibajelentés küldése.De rögtön visszatudtam csatlakozni. MÉg jó.
Ready Player One
Gyere ha van kedved a facebookon a The Division Hungary csoportba 😊 vagyunk ott több mint 100an és valaki mindig játszik 😊
Ready Player One
Megerősítem. Ott működik. Tehát nem driver függő. 😊 Ezt hogy tudták elqurni? 😄 Különösen, hogy kiskarival is oké. 😊 Mondjuk 3 ilyen hely van: heli leszálló, underground, posta. Odáig kell elvonaglani, hogy használni lehessen a térképet. 😊 Faxa! 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Na, hát én is megvettem a játékot, egy picit későn, de nem baj 😄
Amd Athlon 4x 750k, 8gb Corsair 1600mhz, Amd R9 270 2gb
Ölj meg 10 valakit. Mondom oké. Erre hétnél megállt. Nem ment tovább. Kiléptem, vissza, reset, stb. Semmi. Na mondom magamban, B+ a szaros 10 phoenix creditedet!
Tök random. De azért megnézném, hogy mit gépelhettek el! Nem lenne gond, de a napikat sem tudom megnézni, meg a heti, csak kínszenvedéssel, hogy most mit és kit kell megölnöm? Megj. totál bugos a napi is. Főleg az ölj meg ennyi patkányt kategória.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.09. 09:29:57
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.09. 09:29:57
Alacsony belmagasságú helyen működik állítólag a térkép, pl. a posta bejáratánál, ahol nem tudsz futni. Megerősíteni sajnos nem tudom, mert nekem nincs vele probléma. Hogy mi az összefüggés ne kérdezzétek 😄
Catalyst 15.7.1 drivert használok a játék megjelenése óta, semmi gond nincs vele.
( Kicsit kezd olyan lenni mint a loot szerzés,kinek mit dob az élet.)
Valószínűleg bug mert ahogyan írták is nem minden esetben jön elő.(pl.kiskari.)
( Kicsit kezd olyan lenni mint a loot szerzés,kinek mit dob az élet.)
Valószínűleg bug mert ahogyan írták is nem minden esetben jön elő.(pl.kiskari.)
na eddig próbálgattam a lövöldözök pisztollyal verziót,semmi az sem 😊nincs erre megoldás úgy látom semmi,valaki szerencsés volt valaki nem,ki tudja milyen okból kifolyólag
Azért nem lehet kimondottam a driverre fogni, sem a tobiira, mert akkor miért jó kiskarival, amelyik nem L30 és még nem fedezett fel mindent? 😊
Nincs mit,hát nekem is ez volt az utolsó ilyen konfig combo...Raktam bele még 8gb ramot,ssd-t,meg felhúztam 3,2ghz-re,így már tűrhető a teljesítménye,de néha kikészít teljesen.😊))
Loc79. Köszönöm a tippet a driverrel volt gond. Az 15.11 tökéletesen működik. Még egy pont, hogy miért nem szeretem az AMD.
Loc79 köszönöm a tippet megpróbálom
nálam is be volt,magátol,aztán volt egy ujraindulás valamelyik nap és utána ki volt kapcsolva,most nem tudom 😄 de már nem is nézegetem,szóval lövöldözzek világba?na ez egy uj verzio,kiprobálom ezt is aztán ha ez sem megy akkor pihi a játékkal mert az undergrund már kezd unalmas lenni ha csak ott tudok menni,olyan ez a bug mintha direkt lenne,hogy rákényszeritsen a dlcre 😄
Nem tudják mi okozza, mert nálam be van alapból kapcsolva a tobii eyex, de nem én kapcsoltam be, hanem az 1.3. Viszont, a kiskarinál és a metróban meg jó. De ez egy érdekes bug. Ha scannelsz és lősz egyet pisztollyal, ismét előjön a térkép, de vagy enged kijelölni valami pontot, pl. safe house, vagy visszaugrik, és ismét menni kell pár métert, lőni, scannelni, hogy ismét előjöjjön a térkép, hogy megpróbálhasd. Utána ha van pont, akkor el lehet scrollozni a térképen addig ameddig el szeretnél menni, és ha mákod van, akkor el is tudsz. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.07. 06:24:21
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.07. 06:24:21
én is kiprobáltam régebbi driverrel..semmi...ujrainditom a játékot,és egyszer tudok térképezni,elmentem küldit csinálni,azt ott meg is ragadtam....1 óra szorakozás után sem jött be a térkép,ennyi volt a mai játék meguntam h nem lehet travelezni,szaladgáltam,ujrainditottam semmi....sehogysem,tényleg egyedi gond lehet ha ennyire szarnak rá,na mind1
Nincs 75% páncél. 4 reclaimer és 2 magányos csillag van rajtam a töltény miatt. Amúgy tökmindegy mennyi a szívósságod a shotisok ellen, egy vagy kettő sörét, mindegy 😊. Meg robbanó kisautó is fektet azonnal bárkit 😊, főleg heroic-on
Akkor szívás, nekem szerencsére semmi gondom nincs, nem kaptam ebből a jóféle térkép bugból.
van valaki még level 12 környékén?uplay nevem abrams124
Ezzel teljes mértékben egyetértek. Amin még gondolkozom az az 5-ös Sentry savage kesztyűvel vagy reckless melvérttel.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Prohardveren is pont ez a téma, igazából a firecrest az egyik legsemmit nem érőbb szett.
A dps mutatót megdobja, de ténylegesen nem sebzel miatta többet, csak a "gyorsabb" újratöltés miatt a dps-ed felmegy mert elvileg több golyót lőssz ki ugyan annyi idő alatt, de a kettes bónusz plusz gyújtólövedék kb semmit nem ér, a hármas bónusz gyors újratöltés kb semmit nem ér, a fegyverek 95%-a 2-4mp alatt újratölt, ezt megfelezni, hú, wow, must have. a 4-es bónusz megint az a gond, hogy 6 gyújtó és 2 fire granade, utána nincs nagyon mivel tüzet rakni rájuk mert elfogyott, és ha rajta is van, gyorsan leesik, azalatt meg kell ölni, és mivel 4-en lőttök sanszos hogy nem tied lesz a kill így nem is ad semmit, ez a leggagyibb szett ami a játékban van talán jelenleg, de tény hogy a statok között jól néz ki hogy nagy miatta a dps, csak sebezni nem sebzel többet ténylegesen.
A dps mutatót megdobja, de ténylegesen nem sebzel miatta többet, csak a "gyorsabb" újratöltés miatt a dps-ed felmegy mert elvileg több golyót lőssz ki ugyan annyi idő alatt, de a kettes bónusz plusz gyújtólövedék kb semmit nem ér, a hármas bónusz gyors újratöltés kb semmit nem ér, a fegyverek 95%-a 2-4mp alatt újratölt, ezt megfelezni, hú, wow, must have. a 4-es bónusz megint az a gond, hogy 6 gyújtó és 2 fire granade, utána nincs nagyon mivel tüzet rakni rájuk mert elfogyott, és ha rajta is van, gyorsan leesik, azalatt meg kell ölni, és mivel 4-en lőttök sanszos hogy nem tied lesz a kill így nem is ad semmit, ez a leggagyibb szett ami a játékban van talán jelenleg, de tény hogy a statok között jól néz ki hogy nagy miatta a dps, csak sebezni nem sebzel többet ténylegesen.
Az a 190k szívósság kicsit kevéske, nem? Megvan a 75% páncél?
Én most a 4 Firecrest+2 BLIND variációt tesztelgetem, pve-re jó, pláne ha van egy Reclaimer szettes a csapatban, Így most 308k dps, 413k szívósság, 25k skill power van.
Én most a 4 Firecrest+2 BLIND variációt tesztelgetem, pve-re jó, pláne ha van egy Reclaimer szettes a csapatban, Így most 308k dps, 413k szívósság, 25k skill power van.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
fel lehet venni barátnak titeket?jól jönne egy kis segítség,randomok használhatatlanok.
Nekem 220k dps/190k szívósság/27k képzettség 231-es gear-rel <#nyes>#nyes>. Viszont jó tulajdonságai vannak a gear-nek.
Azzal a karival amivel voltam 500k, inkább bénák voltak, annyira izgultak amikor már kb 0 hp-m volt és ha még egy lepke rámszáll összeesek, hogy rögtön kettőt mellém lőttek sniperrel gyorsan.
Nekünk 10-ből kb 5-6 esetben van középen láda, ha nem is jutunk el a végéig, akkor is tudunk kihozni jó cuccokat <#smile>#smile>
Nah mentem játszani 😊
Ready Player One
JÓ nagy a szivósságod bakker o.O
Ready Player One
Pálya közepén láda, eddig 10 alkalomból kb 2x volt láda heroicon, challengen és hardon jóval gyakoribb, de ahol már jó cuccot dobna ott ritkán van 😊
Nálam szokott lenni térkép bug. 268-as meg 229-es cucc esik még Underground heroicban is, próbáld ki.
Ha eljutsz a pálya közepén lévő ládáig, már megérte, mert az is szokott jókat dobni. Nekem olyan még nem volt hál'isten, hogy a képzettségek ne működjenek. Én létra és térkép bugos vagyok <#smile>#smile>
Ha eljutsz a pálya közepén lévő ládáig, már megérte, mert az is szokott jókat dobni. Nekem olyan még nem volt hál'isten, hogy a képzettségek ne működjenek. Én létra és térkép bugos vagyok <#smile>#smile>
Azt szeretem én is, tegnap pl manhunt státusz alatt jött elő, hogy nem működtek a képességek. Távolról lőtt 2 srác, nem mertek közel jönni, kiálltam az utca közepére hogy lőjjenek le, mert ha felkeltenek utána a társak akkor működni fog megint.
Kb 1 percig kellett lőnie a 2 szerencsétlennek mire elfeküdtem, azt hittem ott fogok megőszülni.
Kb 1 percig kellett lőnie a 2 szerencsétlennek mire elfeküdtem, azt hittem ott fogok megőszülni.
Most vetted meg még csak? 😊 Nem gond csak kérdezem,akkor tök jó sok küldetés vár rád csak ugye nagyobb szintüek nem mehetnek a kisebbekkel vagyis nagyon nagy szintüek pl én 250-es körüli ha jól tudom.
Ready Player One
Nálam sincs térkép bug.Nálam ami szokott,de nagyon ritkán jön elő az,hogy nem lehet használni a képességeket egyáltalán,de kb.2-3hetente jön elő egyszer ennyi már megszoktam nem gond 😄
Egyébbként nagyon jó a Underground mert mindig 229-es fegyverek és 268as settek esnek annyi van már hogy dunát lehetne rekeszteni vele.Mármint úgy esnek a félreértések elkerülése végett,hogy a ládából amit a szintlépéseknél ad 😊
Egyébbként nagyon jó a Underground mert mindig 229-es fegyverek és 268as settek esnek annyi van már hogy dunát lehetne rekeszteni vele.Mármint úgy esnek a félreértések elkerülése végett,hogy a ládából amit a szintlépéseknél ad 😊
Ready Player One
Ma még megyek egy heti hvt-t valamikor este 8-körül. Ha valakit érdekel írjon rám. Tegnap 2run volt 9 268-as item esett abból a sentry back és a final measure kesztyű egész jó.
nembajaz,még ki kell vinni a tutoriált 😄
Korai lesz még az😊
De jó játékot.....
De jó játékot.....
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Nah most telepítem fel a divisiont,ki elérhető?😄
Korábban írta valaki, hogy régi driverel jó neki. Miért nem próbálod ki?
Én a Tobii Eye bigyós hülyeségre tippelek ami a settingsben valahogy nálam hirtelen onra váltott 1.3 után. Az kavarhat be. És meg se tudom változtatni. Legalábbis nem tudom hol kell. Mert ingame nem engedi. Annál vannak hülyeségek amelyekkel "könnyítették" a játékosok életét. Ha a manuálisan bele lehetne piszkálni, szerintem át lehetne írni, csak valahogy nem jöttem még rá, hogy hol van ez a sor.
De így ez játszhatatlan. A föld alatt nyomulok ha több időm van, mert az utcán csak a napikig tudok elvergődni, de valami ultranyomorult módon.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.06. 06:35:02
De így ez játszhatatlan. A föld alatt nyomulok ha több időm van, mert az utcán csak a napikig tudok elvergődni, de valami ultranyomorult módon.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.06. 06:35:02
Azért nem hinném, hogy olyan kevés embert érintene a térkép bug. Egyszerűen játszhatatlan így a játék. Azt se tudom megnézni mi a napi küldi. De azért az érdekes, hogy underground területén egyszer sem jött elő.
nvidiám van nekem is,megprobálom
Rakjál fel régebbi viedeókártya drivert.. nekem még nem jött elő a hiba, de nem is frissítettem..mondjuk nvidiám van..
Vannak mindenkit érintő bugok, és vannak keveseket érintő bugok, a térkép az utóbbi, nálam sem az a prioritás.
Ha választani kell hogy na 1 bug, amit mindenképpen, akkor az vagy a reclaimer vagy a létrán beragadás.
Ha választani kell hogy na 1 bug, amit mindenképpen, akkor az vagy a reclaimer vagy a létrán beragadás.