7647
  • Why
    Csak tolják,tolják,de nem is baj,mert a legjobb játékok most jöttek/jönnek ki mint a Battlefield 1,Titanfall 2 is amivel lehet játszani multiban másokkal.
  • Why
    A második fizetős nagy DLC majd csak Decemberben jön.
  • Zs0lt1
    A karakterválasztó képernyőn ott van, hogy patch notes. Ptt középen felül írja a verziószámot. Ott nézd meg, hogy neked mi van.
  • Zs0lt1
    Nincs értelme :D Kb amíg eljutsz odáig több loot esik :D
  • AnuluWork #5558
    Van még így ezzel a droppal a ledobott supplynak? :D
  • nickwarren8
    Sziasztok! Én ami letöltöttem frissítést az 1.08 volt 5 giga! max az lehetett az 1.4 is !
    De köszönöm azért!
    Hát az nem jó h késik a fizetős dlc pedig beterveztem novemberre! :(
  • Zs0lt1
    Itt a Hivatalos tweet:
    1.4 is now available for download on all platforms.

Tehát minden platformra!

Csak a DLC-k jönnek ki később PS4-re, mert a Microsoft gondolom perkált az UBInak.
  • Why
    Tényleg Pc-re jött ki és a többi platform majd később kapja ezt a frissitést meg. Ez volt először a hir sok helyen,de utána változott és úgy döntöttek, hogy mind három platform megkapja a 1.4 patch-ot.
  • nickwarren8
    amit letöltöttem frissítést az 1.08 volt meg most is az. de nem is érdekel már. a fizetős dlc jobban érdekel h mit hoznak még ki ebből
  • Seib
    Sziasztok.
    Nemrég vettem meg a játékot.
    Csapatban jobban szeretek játszani mint egyedül...
    Seib182 a nevem. Aki szeretne nyomulni kicsit vegyen fel. (8as vagyok jelenleg)

üdv!
    Utoljára szerkesztette: Seib, 2016.11.01. 16:40:04
  • Zs0lt1
    Én úgy tudom, mindenhol 1.4. Mi értelme lenne ott külön számozásnak?
  • nickwarren8
    mindegy végül is. én az előfizetéses dlc várom. kíváncsi leszek hogy viszik tovább a storyt, milyen más dolgok lesznek meg h lesz e új pálya rész és nem csak itt kell ezeken a részeken futkosni
  • AnuluWork #5549
    Gondolom, ott 1.08nak hívják.
  • nickwarren8
    de az nem az 1.4 es frissítés hanem 1.08 as jött ps4 re !!!
  • nickwarren8
    Semmit de hamarosan fogok ilyen információktól :) A facebook on a Division hungary ott mondták mikor megkérdeztem mikor jön az 1,4 es frissítés ott írta rá az üzenetemre ezt az információt!!! Azért kérdeztem meg itt h ez igaz e!!!!
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.11.01. 01:12:43
  • Zs0lt1
    Komolyan kérdem mit szedsz? Múlt hét kedden jött ki a patch mindhárom platformra egyszerre,
  • nickwarren8
    Sziasztok! Én azt az információt hallottam hogy ez az 1.4 es frissítés ez csak is Pc re jön ki!
    És csak talán utána Ps4 re is de nem biztos és az is lehet h csak jövőre lesz Ps4 re!
    Nem akarom elhinni hogy ennyire megakarják várakoztatni a konzolosokat, mindenki lefogja rakni a Division játékot. senki sem fogja kihúzni ezzel az 1.08 as frissítéssel! Néha lemegyek az Underground ba alig vannak lent, DZ is szinte üres!!
    Remélem nem így lesz mert akkor elveszti a rajongóit a division! :(
  • AnuluWork #5544
    Az a baj, hogy pl. értelme most már semmi a DZnek, az undergroundban is szarabb cuccok esnek pl. hardon, mint a városban, és a vendorok révén kb. mindent megvehetsz, ami kell. Hogy mi értelme van pl. a nem 229es recepteknek, azt nem tudom. :) Mondjuk a mesterlövész puskámból, a kedvencebb socom darab -10k damaggel kevesebbet tud, mint korábban, de ez van. :)
  • malystryx3
    Sziasztok, azt szeretném kérdezni, hogy volt a B.L.I.N.D. szett, elvileg abból csináltak most 4 db-os Banshee szettet, de mi lett a B.L.I.N.D.System battle rifle-val? Sajna annak idején nem tudtam megszerezni, most meg keresném. Ezt is átnevezték/átalakították, vagy végleg eltüntették? Előre is köszi a válaszokat.
  • Zs0lt1
    Az emeleti PC vendor lekerült a váróterembe. Lehet már kapni, pár nevesített fegyvert és pár elég jó gear sett itemet is.
  • AnuluWork #5541
    A bázis emeletről kivették a phoenix credites vendort is, a többi meg mindent árul phoenixért, de minek, ha az utcán a legutolsó 33as is zöldet dob? :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 09:40:48
  • AnuluWork #5540
    A sima árusnál lila és 229es sárga cuccok, és még sima dobozt is lehet venni és kivették a gear árust. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 09:35:22
  • AnuluWork #5539
    Csak egy kérdés: mi értelme a DZnek azok után, hogy minden 33as zöldet dob? :D Már csak a PvP?
  • AnuluWork #5538
    Akkor a Banshee gear lesz a DZ gear? Nincs XP és nincs mani vesztés? :D

Anno a Blind/Deaf miatt nagyon bejött, a hanggránát pedig klasszul robbant a végén ha kipurcant valaki. Erre ebből lett a Banshee. :) Még jó, hogy 229es gearem van belőle. :)
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 08:45:06
  • AnuluWork #5537
    Mi lett a DLCkkel? Úgy eltűnt az a rész, mintha nem is létezett volna. (A ruhás részre gondolok az ubinál.)
  • Why
    Mindenképpen érdemes :)
  • KaOz
    Köszi a választ. Akkor kipróbálom a DZ-t.
  • Why
    Egyrészt van egy másik forum is a facebook oldalon The Division Hungary csoport
    The Division Hungary
    Ha végeztél a küldetéssel,akkor semmi gond nincs.
    Echokat érdemes összeszedni végülis ha jól tudom ruhát kapsz érte vagy valamilyen felvehető ruházatot. A DZ-ben ha oda bemész igen akkor ott mindenkit látsz,akik online éppen ott vannak,de persze nem többezer embert csak amennyi a szerver elbir. Amúgy az hogy csalókkal van tele a dz az azért van,mert mint én is sajnos lelönek nagyon hamar,de ha te lövök az ellenséget PVP-ben akkor ők persze nem hallnak hamar. És még lehetne sorolni,de amúgy éppen ez adja a izgalmat,hogy nem csak a mobb/bossok ellen,hanem a többi játékos ellen is küzdeni kell.
  • KaOz
    Sziasztok!
    Én most vettem meg a game-t. Eddig minimális információm van róla és lenne pár kérdésem a tapasztalt játékosoktól.
    Jelenleg 12. szinten vagyok és csak sétálgatok a városban, felfedezek és csinálom a mellékküldetéseket és egy -két főküldetést.
    Van olyan, hogy bejutok egy piros fertőzött házba,ahol ki kell nyomoznom a vírus forrását.
    Miután végeztem a küldetéssel a ház a térképen piros marad. Ez ilyen vagy valamit kihagytam?
    A másik az echo. Mindegyiknél nyomoznom kell valamit vagy némelyik csak mellékinformációkat jelenít meg?
    A harmadik kérdés a DZ, amit úgy emlegettek hogy tele van csalókkal. Jól értem, hogy ha oda bemegyek a kapunk keresztül akkor indul az online vadászat mindenkire?
    Végezetül az utolsó kérdés. Ugye a történet nem fullad ki ha a bázist felfejlesztem 100 %-ra?
    Köszi a válaszokat.
  • simonl #5532
    Igaz amit írtál, valóban sok a 229 zöd item, és gyakorlatilag mindenhol dobálja a játék.
    Ám szerintem a Betörés küldetésekben szerzett szett item -ek még mindig a legjobbak.
    Amit én észrevettem: most az a tudomány, hogyan variálod a különböző 3 -as, 4 -es szetteket, sárga -229 es cumókkal.

• Why
    Én nem nézek be pedig nagyon szerettem a The Division játékot! Várom a Decembert,mert akkor jön a nagy DLC amiben tényleg remélem,hogy adnak végre új bejárható területet új bossokkal és mobokkal,mert ez az ugyan azon a területen megyek és ugyan azokkal a bossokkal és mobokkal találkozok már kicsit unalmas,habár egy nagyon jó játék azt el kell ismerjem.Főleg,hogy tényleg nagy The Division rajongó vagyok!
  • nickwarren8
    Én sem megyek be már a DZ-be pedig ez még csak konzolon az 1.08 - as frissítés!
    Nem látom értelmét bemenni, kint is meglehet szerezni minden cuccot anélkül hogy be kelljen oda menni vagy hogy le kelljen menni az Undergroundba! Azért ez szívás én végigszenvedtem az Undergroundot hősi fokon a pálya végén 3. fázis ként akkor adott pontot ha végig toltad az egész küldetést! órák napok hetek mentek el mire meg lett a 40-es színt lent! most meg minden egyes lövésre megadja a pontot! még csak szenvedni sem kell! :( Hát kíváncsian várom ezt az 1.4 - es frissítést remélem lesz új pályarész új fegyverek stb............
  • Betyar070
    A játék az 1.4 patch után egy vicc. Lassan már csak a civilek nem dobnak 229-es loot-ot.
    ( még a piros33 NPC is dobott nem egyszer zöld 229 itemet ) Arról nem is szólva. hogy nagyon legyengítették az NPC-k elleni harcot. A sólyom kihívás szinten a jelenlegi formájában nem más mint egy tréning. Kihívásnak még véletlenül se lehet mondani. A heroic is szerintem könnyebb lett, már erős taktikus se kell aki gyógyító fedezéket rak fel. Simán meglehet csinálni nélküle is gyógyító ládákkal. (Hajrá loserek használjátok ki a lehetőséget amíg meg nem erősítik a küldetéseket!!!!)
    DZ-be már semmi értelme bemenni (a csalók közé) ha csak lootolni akar az ember.Ezt a részt is jól kinyírták Sebaj legalább a sok Pistike újra boldog
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.10.30. 10:22:44
  • soo277
    Sziasztok
    nincs kedve valakinek csapatba menni velem?elég uncsi és nehéz egyedül. ( werso277 )
    köszi
  • bazccka
    OFF
    Én gondolkodom rajta.
    ON
  • nickwarren8
    Sziasztok! Elég jó ez az 1.08 as frissítés! Nem volt egyszerű de lett egy még jobb karakterem mint ami eddig volt! a szívósságot nem tudtam igaz vissza rakni 550e re de minden mást duplán! elég jól adja a cuccokat szépen lehet fejlődni az új fizetős dlc - re! Most még a Sárkányfészket is sikerült megcsinálni amin meg is lepődtem sosem sikerült még pedig jó párszor neki mentem de most sikeres volt!
  • nickwarren8
    Sziasztok!!! Valaki megvette közületek a TitanFall 2 játékot ? Ha igen milyen a játék érdemes e megvenni ? Bár a Beta tetszett de gondoltam megkérdezem azért!
  • nickwarren8
    a fizetéses dlc mikor jelenik meg kb ?
  • nickwarren8
    Köszi
  • Why
    Pontosan :)