7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
nickwarren8 #5602 sziasztok! Tegnap megcsináltam a napi feladatokat mikor elkezdtem 344e szívósságom volt! mikor meg befejeztem mind a hármat és vissza mentem egy rejtekhelyre feltölteni minden 219e szívósságom lett! ez hogy a francba lehet ?
Nem állítottam semmit sem inkább minden cuccból 1 db van mert volt h a bénaságomra eladta a jó cuccokat is amiket nagy szenvedéssel sikerült kimentenem a DZ-böl ! aztán pillanatok alatt meg eladtam, ezért mindenből egy van így állítgatni sem kell! Plusz ami hibát észlelem mostanában vagy is az új frissítés óta azt meg az hogy, folyamatosan azt írja ki hogy nincs kapcsolatom a gazdag szerverrel és hiába lövök bár kit nem sebez a fegyverem vagy éppen bár honnan letudnak lőni pedig a fegyver sebzésem is a shootinál 153e a gépfegyvernél is 21e és semmi meg sem kottyan senkinek sem! ez is mitől lehet ? és csak nekem a körülöttem lévő embereknek minden jó! Hát igen tényleg lehetne változás új térkép, nem ezen a megszokott helyeken futkosni, meg lehetne akár DZ-7-8 is már kezd az is unalmas lenni nem tud ujjat mutatni! Kicsit tartok ettől a survival DLC -töl! De annyit hallottam és nem tudom hogy ez mennyire igaz e vagy sem? amit ott szerzek cuccot ha meghalok akkor azt el is veszi és mindent kezdhetek elölről ez igaz ? vagy hogy van ez tauna valaki jó megfogalmazni ezt nekem értelmesen mert mindenki mást mond+? -
Droughert #5601 Ha csak ezt nézed akkor igen, pillanatok alatt 229-es gerben leszel, mert mindegy mit csinálsz, szinte mindenért kaphatsz maxos geart. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ahhoz, hogy ezeken az itemeken megfelelő statok is legyenek többet kell farmolni, és még akkor is lehet az, hogy minden bár már minden stat megfelelő, de az értékek alacsonyak a felszerelésen.
Nekem tetszik az új patch, a játék végre jutalmaz, mindenhol eshet normális loot, nem vagyok rákényszerítve, hogy ugyan azt az incursiont ismételjem minden nap, hogy végre kapjak egy sentynel itemet, mehetek UG-be is ha ahhoz van kedvem, mert már nem csak Firecrestet dobálnak a bossok. -
#5600 Ma megint elkezdtem játszani, mondom kipróbálom ezt a World Tier dolgot, mert végre ad valami értelmet a single városnak ... 170 körüli volt a GS-em ... aztán kb 1,5 óra játék alatt megléptem tier 1-ről 4-re és most 202 a gs-em.
Kérdem én, nem kevés ez a 4 tier? Mert a köztes részeknek kb semmi értelme nem volt, innen meg attól tartok megint simán kidobálják majd a 229-es cuccokat pikk-pakk. -
Why #5599 NEm próbálom PTS szerveren,majd amikor kijön élesben! De viszont,ahogy olvasom óriási csalódás nekem! Ugyan AZON A TÉRKÉPEN játszódik,ahol az ALAPJÁTÉK?! EZ komoly? Nem adtak hozzá új területet! Ez azért durva hiba. A DLC-k arról szólnak,hogy új terület új küldetésekkel,bossokkal és mobokkal és új fegyverekkel stb. Ebben a játékban nem lesz új helyszin új terület csak minden-mindig ugyan olyan! Ez nagyon felháboritó. Nem tudom ki hogy van ezzel. -
nickwarren8 #5598 szia! Na végre valami jó hír! reménykedtem azért h jó lesz a survival dic ! köszi -
nickwarren8 #5597 szia! azt nem tudom hogy mennyi az ideális de nekem per pillanat 150e az elektronikám! meg vagyok vele elégedve! de feljebb nem tudtam vinni viszont minden más kisebb lett ezáltal! de a 100e is már jó! -
macylacy #5596 Mennyi az ideális elektronikai szint , mivel az 1.4 ben az érték növelésével a hatékonyság romlik. 100 k felett már ne legyen ? -
#5595 Elég király lett ez a Survival cucc, viszont ami gáz, hogy ha csoportban vagy egy lootot csak egy ember nyithat ki. -
nickwarren8 #5594 Szeva de jó nektek!!!!
Most nézem a youtubeon megy élőben!
De majd írhatsz róla mert a saját véleményed jobb mint csak nézni és úgy adni véleményt!
Viszont ez az 1.4 es frissítés ez nagyon gázzzz! utálom!!!! :( -
Why #5593 Tom Clancy's The Division - mától tesztelhetjük az új DLC-t
-
#5592 Kinn az új PTS.
akinek van season pass az most tolhatja az új survival módot is
Patch notes -
macylacy #5591 én is azért járok a dz be a pvp miatt, egyszerűen a maxon van a karakter nincs további fejlődési lehetőségem. Most pedig az fog nyerni ahol jobb a csapat ennyi, egyedül a te nagyszerű karaktered nem ér majd semmit. (ez tetszik az 1.4 ben) -
Betyar070 #5590 Jelenleg a DZ már csak a Pvp-ről szól, farmolni már nem nagyon mennek a játékosok a DZ-be. A pvp dominál az 1.4 után.
Rendben is van ez így. Már nincsenek a farmolni szerető játékosok rákényszerítve a DZ-re, mivel a küldetések is szarásig dobják a jó 229 cuccokat.
Nincs igazán különbség a DZ ládából és a küldetésekből farmolható cuccok között.
Aki baromkondi akar és kiélni a frusztráltságát az mehet a DZ-be menőzni. Nem adok sok időt és csak az idétlenkedő kölykök és a csalók maradnak. Most lehet verni a dákót, hogy ki a fasza gyerek mert lassan csak a PvP-ért mennek be a játékosok, és ahogy meglátnak egy játékost már lövik is.Egyre inkább nem lehet majd szemétkedni, sunyi módon hátulról, farmolás közben, kimentési ponton leszedni a másikat.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.07. 10:02:50 -
KaOz #5589 Úgy látszik elkiabáltam. :D
Tényleg vannak parasztok. A kimentési zónában elbújnak és amikor jön a heli, szétkapnak... :D
Na így már értelek titeket :D
-
KaOz #5588 Én most kezdtem. 40 órám van benne. Dz rang 31. Szintem 23.
Nekem a sztori vonal nem volt nehéz. De még nem fejeztem be, Sőt ,most kezdem ismételni a korábbi küldiket hard fokozaton. Én viszonylag sok cuccot vettem kereskedőktől.
Nem tudom neked miért nehéz. Lehet hogy a felszerelésed nem a legjobb kombináció. 16. szinten nekem egy AK-m volt, azzal nagyon sokáig vittem. Ja és jártam a DZ-be is. Én csalókkal még nem találkoztam. Hála az égnek.
Eddig nekem pozitív a tapasztalatom. Lehet minden csíter BF1-ezik. :D Többször volt, hogy felvettek csapatba és 3-an toltuk órákon át.
A mostani hétvégén volt egyedül, hogy az FZ bejárata elé beálltak a roque ügynökök és kilépésnél aprítottak. Ennyi a negatív tapasztalat.
Menj be DZ-be. Ott lesznek jobb cuccok. -
Betyar070 #5587 Vannak itt még jó néhányan akik régi veteránok és kb. ugyan ennyi játékidővel rendelkeznek. (küldetem egy privát üzenetet)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.06. 19:27:02 -
#5586 Jééézusom :D Ha összeszedem az elmúlt 5-6 év, összes játékban töltött időmet, hát talán összejön az 1000 :D Persze a cumó részét értettem is. De mint a kolléga is említette, 16-os szinten még nem vagyok ám tele opciókkal. A lehető legjobb sebzéssel megáldott sniper és a legmagasabb sebzésű AK-47-es van nálam jelenleg. A felszereléseim a maximum páncél értékekhez vannak igazítva. Amennyire lehetett kihoztam a maximumot (a lehetőségeimhez mérten) a build-ből :) Tudom hogy nektek már nehéz visszagondolni milyen volt amikor még csak kb. 2-3-4 napja játszottál a játékkal :) -
Betyar070 #5585 Kérdésedre a válasz: 1001óra, 229szint, DZ 94
Félreértés ne essek, nem beszólni akartam (utóiratban), hanem rávilágítani arra, hogy a karakterrel lehet a gond
Arról, hogy a főküldetés nehezebb lett-e nincs infóm, a hivatalos tájékoztatóban sem volt erről szó, ettől függetlenül elképzelhető, hogy nehezebb lett. Az viszont tuti, hogy ahol jelenleg tartok sokkal könnyebb lett, pontosan a sok rinya miatt. DZ-t is gyengítették, korábban a DZ6-ban erősebbek voltak az NPC-k, valamint a két legnehezebb küldetést is nerfelték ahogyan azt írtam.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.06. 19:00:20 -
#5584 Köszönöm! Elmondtad helyettem a lényeget! :) Bár úgy gondolom aki akarta, megértette az első hsz.-emből is :)
"Mindezt úgy, hogy 16-os szinten vagyok és..." -
Droughert #5583 írta, hogy low lvl, ami eddig ment az most nem megy. Alacsony szinten mégis miből rakod össze a cuccod. Mikor mi szinteztünk akkor gyerekjáték volt, lehet, hogy a patchel ez a része nehezedett. Az, hogy max. szinten egyszerűsödött a dolog, nem zárja ki, hogy low levelen nehezebb lett. -
#5582 A játék ugyanaz. De mond már el kérlek mennyi időd van a játékban, és milyen rangban vagy? Mert pl. nekem ez a "hősies szint jelenleg 33arany korábban 35volt. A kihívás jelenleg 33lila korábban 33arany" teljesen kínai... Valamint hozzá kell tegyem egy percet sem voltam még a DZ-ben. Nincs kedvem a sok cheaterrel, nálam 100x tapasztaltabb játékosokkal és komplett klánokkal/párosokkal szenvedni. -
Betyar070 #5581 "kurva sokat nehezített a single player részen."
Biztos hogy ugyan azzal a játékkal játszunk ? Szerintem meg kurvára könnyű lett az összes küldetés, beleértve a falcont, tiszta égboltot is. Röhej !!!!!! Mindenki agyon farmolja most ezeket. A hősies szint jelenleg 33arany korábban 35volt. A kihívás jelenleg 33lila korábban 33arany. Jelenleg a DZ egy csíter paradise a single player rész meg noob mennyország
Az utcai NPC-k viszont többet sebeznek most, ez igaz.Így kb 3mp-ig élnek.
UI :ha gyakran padlózol tessék rendesen összerakni a motyót!
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.06. 18:13:56 -
#5580 Hát én jól rábaszarintottam ezzel a peccsel... 9 szintnél abbahagytam anno mikor kijött. Most egy-két hónapja újra elővettem és egészen megjött hozzá a kedvem. Most ez az 1.4-es patch szerintem kurva sokat nehezített a single player részen. Persze adott hozzá egy-két dolgot, de összességében sokkal többször halok mint előtte. Most a sima mellékküldetések is nehezek lettek, azokon is simán meghalok 2x-3x. Ma reggel csináltam meg ezt az "Amherst lakása" mission-t... hát azt hittem összeszarom magamat mire sikerült. 6x lendültem neki mire sikerült. Ráadásul bugos az a qrva lángszórójuk is, átmegy falon, árkon. bokron mindenen. És kb. 5m sugarú körben, és 20-30m belül minden lángol. Fasza volt. De összességében is azt érzem, hogy sokkal nehezebb az egész. Szimpla utcai "összejövetelekben" is simán meghalok. Egy lövésre leveszi a fél(!) életemet, marad 1,5 rublika. Ha nincs szerencsém, egy rossz kinézéskor instant halál. Mindezt úgy, hogy 16-os szinten vagyok és 11-es szintú az ellen pl. Sokkal többet kapok headshot-ot is. A patch előtt alig haltam, max. nagyobb mission-öknél 1x-2x. Most, csak ma már vagy 20x! Erősen érezhető a különbség. Előszeretettel bedobál boss-okat is elém, akik gyakran két szinttel erősebbek mint én. Lehet, hogy a fejlesztő srácok a mostanra atomerősre gyúródott, veterán játékosokra gyúrták a patchet, de nekem mint kezdőnek sikerült elbaszni az élményt. Szerintem lazán többet sebez a mezei utcán járó-kelő npc fegyvere, mint az én nagy becsben éppen nemrég megszerzett 980-at sebző AK-47-esem :) És mintha a snipereket is nerfelték volna, az se olyan erős testre már. -
Betyar070 #5579 Igen van, úgy hívják cheat engine
( viccet félretéve van PvP szet , a Banshee. )
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.06. 07:37:25 -
Mester01 #5578 Hali. Multiban miert van az hogy csak par ezreket lövök a másik playerbe? Ő meg lő párat azt meghaltam. Van direkt valami pvp set? -
bekescsaba #5577 JÓ TÖNKRE BARMOLTÁK.... -
#5576 Bele kell nézni a távcsőbe, célzó szerkezetbe. Akkor működik a 4-es bónusz. -
bekescsaba #5575 Vagy lehet, majd megnézem. Melyik zoomra gondolt? Az elsőre, vagy a másodikra?
Melyik szettet ajánljátok?
A predátor jó lehet?
-
bekescsaba #5574 Úgy sem működik..... -
Why #5573 Hali. Még nem probáltam csak a sztori modot,mert sok újdonság van benne amit használni kell és ez a single player jó lesz gyakorlásnak meg amúgy is jó hangulatos :) -
nickwarren8 #5572 Szeva milyen a Titanfall 2 ? multi érdekel jobban -
#5571 A deadeye az 1.4 óta csak úgy működik, ha bezoomolsz. Simán csak lősz úgy már nem működik. -
Why #5570 Jaja ma vettem meg a Titanfall 2! El is kezdem tolni mindjárt. -
bekescsaba #5569 pedig nem megy....
Próbáltam mobokon, a lőtéren, adja a fejlövésbónuszt, pedig nem kéne, testre meg csak a fegyversebzést tolja. Próbáltam csupaszon is, minden kiegészítő nélkül, úgy se jó.
Szóval bug. Nem tudok angolul, így a hivatalos fórumokon nem tudtam utánna nézni. nekem az egész karakterem erre van építve, így delete, ha ez így marad. -
macylacy #5568 pedig ott a 4es setbonushoz nem nyultak... -
bekescsaba #5567 igen, de max 60 %-ig.
MIért nem működik a dead eye szet?????? -
macylacy #5566 kérdésem lenne : ha a fegyveremen mondjuk a crit chance 18 % és a pulse-t használom akkor kb 36 % -ra felmehet ? (vagyis a pulse növeli a már meglevő critchance-ot ) ? -
bekescsaba #5565 nem működik a dead eye szet? nem jelzi, a kritikus találatokat, 54 000 sebzek vele, frissítés előtt meg 280 000 eket. -
nickwarren8 #5564 December messze van még. de köszönöm - ma volt underground karbantartás nálatok is ? -
nickwarren8 #5563 Szép a BF1 meg talán nincs is nála jobb semmiben sem! garafika élmény minden nyerő! De most megint elő vettem a BF4 imádom az egyik kedvencem! Titanfall 2 még nem vettem meg de tervbe van mert a beta tetszett! Te megvetted ?