7647
  • AnuluWork #5642
    Abból tudtommal pont nem lesz itthon gyűjtői.

Persze, máshonnan be lehet (ubi, amazon).
  • Why
    Nekem olyan 600 + óra van benne eddig,de biztos,hogy lesz több is. De igen félek a márciusban kiadandó játéktól Wildlands,de biztos,hogy megveszem a gyüjtői kiadást,mert bizok benne remélem az nagyon jó lesz :)
  • Laza
    "egy kis dolog kellett volna hogy kinyújtsák a játékot.Az a droprate irgalmatlan lecsökkentése.Ha lvl 30 elérésekor még egy arany cuccnak is örülnénk.De lassan a lelőtt patkány is dob set itemet."

A játék legelején így is volt, napokat kellett csoportosan DZ-ben órákon át ismételni ugyanazt, hogy essen vmi szar. 60 óra játéknál tartottam - és a vége felé már alig nyomtam úgy meguntam - mire behozták azt, hogy a bossok mindig dobnak sárgát ...
  • Why
    Azért nagyon kiváncsi vagyok 22.én benézek több órára vissza a Division Világába!
  • Danecay
    Én inkább valamelyik Far Cry-ra gondoltam volna de ezt már ellőtték a Bood Dragon-al ebben a hónapban, így szerintem valamelyik Assassin's Creed lesz az ajándék decemberben :)
  • MarkBlade
    majd decemberbe idelökik free játéknak a 30 évfordulóra és az felpezsdíti a népet! :D
  • Why
    Ezt én sem irhattam volna le jobban! :)
  • tutituti
    egy kis dolog kellett volna hogy kinyújtsák a játékot.Az a droprate irgalmatlan lecsökkentése.Ha lvl 30 elérésekor még egy arany cuccnak is örülnénk.De lassan a lelőtt patkány is dob set itemet.
    Persze itt a map expansion,a klán háború,több fajta skill stb.De ha a survival mód végtelen ideig menne amolyan new game+ néven,én már annak is örülök.Ha lesz egy kis szerencsénk akkor lesz year 2 is és ott már a mostani játékmódokat letudva csak az új contentekre fekszenek rá.Bár kétlem mert kijön egy update,megugrik a játékosszám aztán szép lassan csökken is.
    Meg sajna én nem vagyok nagy pvp dz hős,de eddig én is orosz által haltam meg szinte a map másik feléről odateleportálva.
  • Betyar070
    Egyetértek. Sajnos a Division is a mai kor trendjének az áldozata. Látványra építeni mindent, valamint multi esetén engedni a majomkodást. (BF sorozat : repülőből kiugrani és levegőből RPG-vel, C4-el kilőni az ellenséges járműveket, vagy SWB szöcske szimulátor effektus, AT-AT hátáról sniperkedni...stb. Pontosan az ehhez hasonló idétlenkedések vonzzák a mai gémereket.) Ugyan ez érhető tetten a Divisionál is. A látvány káprázatos, tartalom, megvalósítás.....Hmmm, hogy jó indulatú legyek alakul már. Sokkal többet kilehetett volna hozni belőle,de sajnos nem hozzáértő kezekbe került az elején a játék. Borzalmas fejődési rendszer (RND), egyhangú küldetések, félresikerült pvp rész,illetve óriási hanyagság azáltal, hogy megengedték egy MMO játéknál a kliens oldalon történő adat tárolást. ( jó értem én hogy sokba kerül egy normális szerverpark) Ezek jellemezték és részben máig jellemzik a hőn szeretett Division-t .Terméseztessen a patchelések javítottak valamit a korábbi helyzeten, de tartalmilag a játék még mindig egy levetett zokni. Ezen lehetne még javítani a megvalósításon már kevésbé.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.15. 08:49:08
  • Why
    Pontosan! Én is pontosan igy látom. Ebből a játékból hiányzik a tartalom. Sokkal több bejárható terület új helyszinek,hajózás,repülő,helicopter persze ugyan úgy coopban,mint eddig. Mondjuk én még mindig reménykedek hogy az utolsó DLC,ami majd február vagy márciusban jön ki,abba beletesznek nagyon sok tartalmat a The Division játékban.
    Wildland igen az a játék is csak a kevés tartalom miatt mehet esetleg a sülyestőbe,de nagyon remélem tanultak a The Division hibájából a fejlesztők.
  • MarkBlade
    egyetlen félelmem hogy nem tudom mennyi tartalom lesz benne.. nehogy hamar kifogyjon... A division is ezen vérzett el.. Lehet szidni a csalókat. De a játék igazán a tartalom hiányán vérzett el.. Sokkal több tartalom és nem feltétlen insta kellett volna hozzá. Új terület..pl amit 4-en kellett volna küldizni. Hajóra menni.. reptér.. lett volna itt téma még..
  • Why
    Te is? Ugye! Jaja és nagyon jóa grafika. Volt szerencsém próbálni a Test Serveren 3 hete ezt a játékot és ÁÁÁÁÁÁÁ valami hatalmas a grafikája,de a játék menet is!
  • MarkBlade
    Szerintem jó lesz..Szerintem megveszem. Autózás helikopterezés.. remélem sok küldi is lesz benne.
  • Why
    Szivesen :)
  • Why
    Off téma,de szerintem aki szereti a The Divisiont,annak ez is tetszeni fog és ez is Tom Clancy's játék márciusban jelenik meg 2017.ben! Klikk a linkre----> Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
  • Laza
    Egy napi kihívás küldi után 202-ről 226 lettem, ráadásul jó kis fegyvereket is adott, írt rendesen :)

A GS bevezetésénél alig lehetett haladni vele, most meg mondhatni semmi értelme.
  • atka76
    Ok,köszi
  • Why
    Hali.Semmi gond! Mondjuk ez a DLC annyiban nem rossz,hogy érdekes játékmódot kapunk majd december közepe végén.Nem tudom mikor akarják kiadni talán decemberben a normal The Divisionban a Survival DLC-t. De amúgy majd kipobálom természetesen. Én csak tényleg vártam új területeket. MErt ha megnézed a M-betüt benyomva (PC), akkor láthatod hogy vannak még olyan helyek,amik mintha meglennének már,de még nem lehet ott játszani. Mondjuk lehet,hogy a legutolsó DLC-ben adnak sok új helyszint,de azt meg majd márciusban látjuk meg. Akkor pedig jön a Tom Clancy's Ghost Recon : Wildland amit ugyan úgy lehet játszani igy csapatban,mint a The Divisiont csak más helyszinen és más történettel! ÉN biztos,hogy megveszem! :)
  • Why
    Én PC-ről játszom. Ezt gondoltam,hogy ez agond,de ha irsz a The Division Hungary csoportba facebookon ott vannak akik játszanak PS-en vagy Xboxon és lehet ők jobban tudják mit kell csinálni! :)
  • atka76
    Hát ott minden jó de mégsem halljuk egymást!
    Feladom lassan!
  • nickwarren8
    Szeva! Bocsi akkor én értettem félre!!! Hát nem nagyon kecsegtető ez a dlc tanácstalan vagyok ezzel kapcsoltban!
  • nickwarren8
    sziasztok ezt mind értem és köszönöm csak azt nem hogy ami van most a meglévő karakterem az nem lesz meg , már mint nem úgy mint most 229 es hanem ami elértem fejlesztésekben mindenben mert most megint sikerűlt össze raknom egy komolyabb karakter! És ezzel a karakterrel le lehet menni a survival ba vagy el vesz mindent és újra lehet felépíteni a nulláról ???
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.11.13. 17:08:54
  • Zs0lt1
    Na elvileg az 1.5 Survivor nov22-én jón PC-re és xb1-re, PS-re egy hónappal később.
  • Why
    Szia! Amúgy a The Division Hungary csoport mindig meg van osztva az éppen aktuális tartalom vagy leirás a játékról,de azért ide is leirom:
    Figyelnünk kell arra, hogy a növekvő éhség és a csökkenő testhőmérséklet ne okozza karakterünk halálát. Mindenki pisztollyal és gyenge cuccokkal kezd, nagyon fontos a gyűjtögetés és craftolás, és a hangulatot fokozza a folyamatos hóvihar.
  • Why
    Nézd meg,hogy a játékon belül a Audió beállitásoknál be van - e kapcsolva, hogy állandóan müködjön a hang/microfon és ne csak PUSH-AND-TALK,hanem amikor beszélsz mindig hallgató légy. Remélem segitett.
  • Why
    Hali! Új bejárható területet nem adtak ehhez a Survival módhoz. Az alap térképen,mappokon játszódik én ezt irtam :) És ezt sajnálom nagyon,mert nagyon jó lenne új new york-ban bejárható terület mondjuk a Szabadság Szobornál és több szép helyszinen is.
  • atka76
    Sziasztok!

Tudtok abban segíteni nekem,hogy ha ketten össze vagyunk állva és nyomulunk akkor miért nem halljuk egymást a head setten?
    Milyen beállítás kell még a játéknak?

PS4-es a gép!

Köszönöm!

Attila
  • nickwarren8
    sziasztok! hogy van ez a survival!? ami most van cuccom azt nem tudom oda bevinni és egy alap emberrel fogok indulni ? vagy? mert akár ki nyomja nézem a youtube on mindenki alap karakterrel van!
  • nickwarren8
    Szeva! egyik nap azt írtad h nem lesz új story a youtube on néztem ma és lesz új story
  • Why
    The Division Hungary Magyar csoport Facebook!
  • Zs0lt1
    Még pár hete mondták egy State of the Game-n, hogy folyamatban van az anticheat.
    Azt hallottam, hogy a BattleEye ami már működik Siege-ben konfigurálása nagyon nehéz és sok időt vesz el.
    Remélem azért, hogy minél hamarabb megoldják.
  • silverchain
    A cheater-ekkel terveznek valamit csinálni? Mondjuk ne sajátgépen tároljon szerkeszthető adatokat?
  • abrakabobby
    Köszi!
    Láttam twitch-en,hogy sokan játszanak,én most tudtam volna kipróbálni erre letiltják.:(
    Köszi ubi.
    A patch neve is PTS survival,akkor minek a PTS szerver?
  • kapalaci1972
    Sziasztok!
    Az új DLC-t hol lehet a játékban megtalálni mert egy ideig nem játszottam a játékkal-nem vagyok képben?!
    Természetesen az idénybérlet megvan!
    Előre is köszönöm!
  • Zs0lt1
    Szia, már sehogy. Ideiglenesen letiltották, mert az ellenséges páncél sebzést akarják tesztelni PVP-ben. EZ most a fő vonal, szóval nem valószínű, hogy visszakapcsolják sajnos.
  • abrakabobby
    Sziasztok!

A PTS szerveren hogy lehet a survival módot játszani?
  • Zs0lt1
    Az 1.5-ben végre felemelik a stash méretét 150-re végre.
  • nickwarren8
    szia nekem ps4 em van de szerintem max akkor ha az accountod Magyar! Mert én megvettem ott a Witcher 3 at és rajt volt azon a magyar felirat! kérdezd meg a facebook on Ps4
  • tototto
    Sziasztok nem tudom mennyire lehet itt konzollal kapcsolatban kérdezni, de örülnék ha valaki megtudná mondani a PS4 storeban megvehető játék tartalmazza a magyar nyelvet vagy csak a dobozos kiadás, mert a store felületén mondjuk nem írják a magyar nyelvet, de korábban mintha azt olvastam volna valahol hogy a digitális kiadásokban is van magyar nyelv?
  • Laza
    Az világos, csak hát nem nyújtották el nagyon a tier 1-4 közötti időt. Konkrétan az utcán mászkálva megcsináltam pár infó gyűjtős küldit meg a napi kihívás küldit, és csak úgy potyogtak a cuccok. A statokra meg elég lesz a maxos itemekből gyúrni, ahogy az eddig is volt.

Na mindegy, amúgy tényleg jó, mert végre van valami értelme a városnak is, csak a nehézsége még mindig nem az igazi ... már 202-n is simán kiütöm a 4-5 fős elit groupokat, és ennél csak erősebb leszek, mert 229-es cuccok a max, de ők már nem erősödnek. Jó persze, a kihívásokra kell menni ... csak azt hittem valami bitang keménység is bejön a tierekkel :)

De nem vagyok elégedetlen, mert már így is sokkal jobb, mint megjelenéskor volt.