The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor úgy kérdem hogy a DarkZone-ban hogy lehet szegmenst váltani??? hiába szedem le a cuccaimat 231+ ír ki mikor 160 ra leszedtem,de nem tudok ismerőssel egy csoportba lenni,mer másik szegmensben van azt hol tudok változtani? 😮
Nagyjából igen, legutóbb mikor randommal mentünk be ketten markkal addig vártunk kint és kérdezgettük az embereket szívósságról és exotic resistről, amíg nem lett 2 olyan random akikkel láttuk értelmét csinálni, aki nem válaszolt kirúgtam, akinek nem volt elég kirúgtam, az hogy a gs-e mennyi nem érdekel, de oda szívósság és exotic kell, végül le is ment.
Ez jó volt. Nem, nem a DZ-ben nagymenő rugók azok akik balfaszkodnak ott neked, hanem a DZ-be be sem megyek mert csak lelőnének úgyis féle majd pve-ben ahol nem bánt senki ott játszom félék, azokból is a bénábbak.
Semmi baj,akik a kezdéskor vettük meg a játékot tudjuk mik azok a szavak,de majd megtudod idővel 😊
AMúgy a legjobb azoknak akik most veszik meg a játékot,mert amire 30asok lesznek és kiviszik a Undergroundot akkora már ott a Surviror DLC is szóval állandó frissités várakozás nélkül 😊
AMúgy a legjobb azoknak akik most veszik meg a játékot,mert amire 30asok lesznek és kiviszik a Undergroundot akkora már ott a Surviror DLC is szóval állandó frissités várakozás nélkül 😊
Ready Player One
Nekem 250.000 DPS és 440.000 kb. a szivóságom és DarkZone-ban nem értem miért halok 03-06ig olyan könnyen a moboktól is nembeszélve a Rouegokról akikkel ha találkozok szinte mindig tutti a halál / MEnnyi dps/szivóságnak kell már lenni oda?! 500.000dps/600.000 szivósság vagymi? Felháboritó már bocsánat.
Ready Player One
De 99 szinten van az ismerősőm meg 231+ on volzunk ma volt ő kisebben leszedtem a cuccaim is nincs semmi nagyobb,valami beállitásokat ír hogy ott állitsak szintet,csak sehol se találom,szóval hiába szedem le a cuccaimat,akkor is csak 231+ hoz tudok csalakozni,de a gyerek simán ment alacsonyabba,szóval nem értem :/
Kisebb szintre csak trükközéssel lehet menni. Le kell venni a nagy GS-ű holmikat és a stash-ben sem lehet olyan, amivel magasabb DZbe kerülhetsz. Erre alkalmas egy második karakter, akinél tárolod a nagy GS-ű felszerelést. A DZ GS-t pedig úgy számolod, hogy a 6 ruha GS-e összeadva, plusz a legnagyobb fegyver GS-e, és ezt osztod 7-tel. De még egyszer mondom, a gép figyeli, hogy van e nálad (szatyor, láda) olyan holmi, amivel magasabb értéket tudsz elérni, és ha van, akkor automatikusan azt számolja.
Hali,hogy tudok,másik fekete zónába váltani,mert van olyan hogy nem tudok csatlakozni 1-2 ismerőshőz mert másik szinten vannak pl 161-200 vagy 200-231 ig,de sehol se találom hogy kell lejebb váltani 😮
Gondolom ezt nekem szántad.
Ja, hogy a rugó az rogue, na így már hallottam róla 😊 A Falcon pedig gondolom azért egy mérvadónak számító küldetés már ha így példálózva van vele mert gondolom nem egyszerű.
A gearscore pedig ha jól értem a karakterünk felszereltségéből adódó pontszám, ami áll a fegyver DPS értékéből, a Health értékből és a Skill Power-ből, vagy valami ilyesmi 😊
Ja, hogy a rugó az rogue, na így már hallottam róla 😊 A Falcon pedig gondolom azért egy mérvadónak számító küldetés már ha így példálózva van vele mert gondolom nem egyszerű.
A gearscore pedig ha jól értem a karakterünk felszereltségéből adódó pontszám, ami áll a fegyver DPS értékéből, a Health értékből és a Skill Power-ből, vagy valami ilyesmi 😊
<#nezze>#nezze>
gearscore - Minden fegyverünk és felszerelésünk rendelkezik egy gearscore értékkel, ezek együttes eredménye pedig karakterünk szintjét határozza meg. (hahahahaha) 30-as szint után van jelentősége.Küldetéseknél infót kapsz arról mekkora gearscore ajánlott a küldetés teljesítéséhez. (hahahahaha)
Falcon - A sólyom elveszett küldetés.
rugó - rogue (renegát ügynök. Tartózkodási helyük a Dark Zóna. Ha megtámadsz egy játékost rogue (rugó) leszel, ha meg is ölöd minden játékos vadászhat rád (manhunt)
(Remélem így már érthető lesz.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 22:28:21
gearscore - Minden fegyverünk és felszerelésünk rendelkezik egy gearscore értékkel, ezek együttes eredménye pedig karakterünk szintjét határozza meg. (hahahahaha) 30-as szint után van jelentősége.Küldetéseknél infót kapsz arról mekkora gearscore ajánlott a küldetés teljesítéséhez. (hahahahaha)
Falcon - A sólyom elveszett küldetés.
rugó - rogue (renegát ügynök. Tartózkodási helyük a Dark Zóna. Ha megtámadsz egy játékost rogue (rugó) leszel, ha meg is ölöd minden játékos vadászhat rád (manhunt)
(Remélem így már érthető lesz.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 22:28:21
Randomokkal én max akkor megyek bárhová is, ha van mikrofon, nem hiszem el, hogy a játékosok nagy részének nincs mikrofonja, pedig egy multiplayer játéknál a kommunikáció nagyon fontos.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Olvasgatom a topikot de kb. 80%-ban kb. fogalmam nincs, hogy miről van szó <#nemtudom>#nemtudom> Remélem ez csak annak tudható be, hogy nemrég kezdtem csak, azt hiszem, hogy 7-es szinten vagyok, de pl. fogalmam nincs mi az a gearscore, Falcon meg a rugózás <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Én is ezért útálok randomokkal játszani! Én elég sokszor Falconozok, mert az egyik kedvencem. Sokszor volt, hogy pusztán azért vágtak ki randomok a csoportból, mert esetleg 2-vel kevesebb volt a gear score-om, de ha meg bejutottam és próbáltunk felvenni egy taktikát, persze, hogy 1-2 fekvés után a paraszt kilép, és otthagy a picsába, mert mennek ész nélkül. Jah és sokan elájunlnak a gearscore-tól, pedig aki kicsit is otthon van a játékba, az tudja, hogy nem minden a gs!
Igen, régebben a Falcon volt szinte az egyetlen út a magasabb gear-hez. Ma már a DZ 1-2 is dobálja a magasabb itemeket a DZ6-ról nem is szólva.
MÁS :Mostanában nem egy-két olyan játékoshoz volt szerencsém akik nagyon megvoltak győződve a tudásukról mivel a DZ 1-ben rúgoztak állandóan, érdekes módon amikor a DZ6-ban az NPC-kel szemben kellett volna valamit is megvillantani fényes tudásukból, estek-keltek.<#eplus2>#eplus2>
( Pistike még nem jött rá, hogy a karakteren áll vagy bukik minden nem az ő tudásán <#fejvakaras>#fejvakaras> ) PVP-nél nehéz is lenne eldönteni, hogy ténylegesen ki is a jobb játékos mivel szinte minden a meglepetésen és a szerencsén (karakterfejlesztés) múlik. A tényleges harcnak nem sok szerepe van.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 17:17:15
MÁS :Mostanában nem egy-két olyan játékoshoz volt szerencsém akik nagyon megvoltak győződve a tudásukról mivel a DZ 1-ben rúgoztak állandóan, érdekes módon amikor a DZ6-ban az NPC-kel szemben kellett volna valamit is megvillantani fényes tudásukból, estek-keltek.<#eplus2>#eplus2>
( Pistike még nem jött rá, hogy a karakteren áll vagy bukik minden nem az ő tudásán <#fejvakaras>#fejvakaras> ) PVP-nél nehéz is lenne eldönteni, hogy ténylegesen ki is a jobb játékos mivel szinte minden a meglepetésen és a szerencsén (karakterfejlesztés) múlik. A tényleges harcnak nem sok szerepe van.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 17:17:15
neem.. teljesen igazad van. Régen bementél és randommal simán lehetett csinálni a pve q-kat mert tudtad hogy akinek magas a gr pontja az Falconon edződött.. most meg nagyon sok a láma. És az még csak egy hogy bénán vannak összeválogatva a dolgai.. de meg van győződve hogy ő az isten és a többi 3 játékos a követője. Célear sky-on is nem egyszer volt hogy összejőn a csapat indul a buli első rész megvan.. másodikon megbeszéljük mi merre.. erre a gyerek elrohan a konzolhoz az elején.. meghal. Mondjuk ne menjen mert nem kell.. következő.. megint rohan.
Hihetetlen, hogy mennyire megszaporodtak a magas gear értékű béna játékosok. Bejönnek 220 feletti gear-el és egy nyavalyás falcont nem tudnak KIHÍVÁS szinten megcsinálni. Magukra dobálgatják a cuccokat és úgy gondolják majd a magas gear set elég lesz a győzelemhez. Semmi taktika, össze-vissza kapkodnak, mindenki megy a saját feje után. Komolyan szánalmas ami tapasztalható a random emberekkel való játéknál. Gyakran már a küldetés egyharmadánál elvéreznek utána meg sértődve kilépnek. Lehet hogy mindenki a pvp-hez szokott? Elhiszem hogy ott elég csupán annyi, hogy elsőnek üss és lehetőleg sokkolóval, oszt a többit a tank karakter megoldja. Ettől dagad ám a gyerkőc farka! Sajnos magasabb szinten a PVE-hez ennyi nem elég. (Kíváncsi volnék egy komolyabb multijátékban mire mennének az ilyen nagymenő Rúgok? Mondjuk R6 Siege. Hát, pár percig biztos kihúznák.)
Más is tapasztalta mostanában a leírtakat vagy csak én vagyok peches a random gémerekkel?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 16:14:36
Más is tapasztalta mostanában a leírtakat vagy csak én vagyok peches a random gémerekkel?
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.18. 16:14:36
Így van, ahogy Kiserik írta! Reclaimer mellény!
Nem azon..a szakálason. Azon a clear sky hard és kihívás szinten ha megcsinálod ad egy ruha szet részt.
Nem tudjátok, hogy a szakállas figurán ez milyen shirt és melyik mellény?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Érdeklődnék, hogy másnál is jelentkezett-e a csapásmérő szett 4.bónuszának hibás működése?
Találat esetén emelkedik a DPS,fegyversebzés de, ha egy lövés is célt téveszt akkor egyből nullázódik a bónusz.
Elméletileg, ha célt téveszt a lövés 2%-ot lenne szabad csak veszteni a DPS,fegyversebzésből, nem pedig alapértékre visszaállítani a DPS-t,fegyversebzést.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.16. 13:49:59
Találat esetén emelkedik a DPS,fegyversebzés de, ha egy lövés is célt téveszt akkor egyből nullázódik a bónusz.
Elméletileg, ha célt téveszt a lövés 2%-ot lenne szabad csak veszteni a DPS,fegyversebzésből, nem pedig alapértékre visszaállítani a DPS-t,fegyversebzést.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.07.16. 13:49:59
Trükkös nagyon trükkös három karid is van WoW! Amúgy igen a legnehezebb heti küldetésben rengeteg 229fegyver és 268-as gearsetteket dob jó ötlet megyek is megcsinálom csak gyüjtök pontokat hozzá. Ez jó tipp volt köszi 😊
Ready Player One
Havonta 1-2-vel össze lehet futni ha sokat DZ-zik az ember, elég ritka.
Egyéb, HVT legdrágább heti boss Nickel megint, abban 4 boss jön ki és mind dob lootot, érdemes megcsinálni, mert sok 268-as szett itemet és 229-es fegyvert dobnak, tegnap a 3 karimmal kaptam vagy 12-15db szett itemet, igaz csak 3db nem lone star belőle, de az egyik egy ilyen csoda volt.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.16. 11:27:02
Egyéb, HVT legdrágább heti boss Nickel megint, abban 4 boss jön ki és mind dob lootot, érdemes megcsinálni, mert sok 268-as szett itemet és 229-es fegyvert dobnak, tegnap a 3 karimmal kaptam vagy 12-15db szett itemet, igaz csak 3db nem lone star belőle, de az egyik egy ilyen csoda volt.

Utoljára szerkesztette: Raulblanco7, 2016.07.16. 11:27:02
hát. itt meg sajna pont a dz a lényeg 😊
Az hogy nehezebb lett annyira nem zavar, egyedül kb soha nem mentem be anno 😄
Azért gondoltam hogy esetleg kevesebb a csalók száma, mert durván lecsökkent az aktív játékos tábor is. katt
Gondoltam ezek a nyomorékok is ráuntak most hogy elszállt a hype felhő.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.07.16. 09:56:14
Az hogy nehezebb lett annyira nem zavar, egyedül kb soha nem mentem be anno 😄
Azért gondoltam hogy esetleg kevesebb a csalók száma, mert durván lecsökkent az aktív játékos tábor is. katt
Gondoltam ezek a nyomorékok is ráuntak most hogy elszállt a hype felhő.
Utoljára szerkesztette: Maxtreme, 2016.07.16. 09:56:14
Ami engem illet, már nem járok 1.3 óta DZ-be, mert nem elég, hogy nehezebb, még kettő csapat is összeáll, tehát nyolcan vannak és rugóznak. Egyedül meg sok esélyem nincs. Meg 268-asok esnek máshol is ugyanakkora eséllyel.
32-es módosítókat és fegyvermódosítókat meg lehet venni a félemeleten BoO és TOC között.
Csalókról nem tudok nyilatkozni, de szerintem még akadnak. Mondjuk a mobok is kezdenek csalni, mert már tudnak falon át lőni.
Párszor leszedtek így UG-ban <#smile>#smile>, meg ki sem nyílik az ajtó, de már lőnek és sebeznek 😊, ilyenek vannak.
32-es módosítókat és fegyvermódosítókat meg lehet venni a félemeleten BoO és TOC között.
Csalókról nem tudok nyilatkozni, de szerintem még akadnak. Mondjuk a mobok is kezdenek csalni, mert már tudnak falon át lőni.
Párszor leszedtek így UG-ban <#smile>#smile>, meg ki sem nyílik az ajtó, de már lőnek és sebeznek 😊, ilyenek vannak.
ILyen már nincs ott bent,de viszont egy-két Rouge előfordul szinte mindig.
Ready Player One
Srácok csalók terén mi a helyzet jelenleg? 2-3 hónapja amiatt hagytam abba az egészet mert már bemenni sem lehetett a DZ-ba úgy hogy ne lőjenek le 0 perc alatt a falon keresztül 500m-ről.
AMikor megláttuk bementünk DarkZone-ba sajnos,ugyhogy az első Suply bukta volt nem vettük fel,azt hittük,hogy igy csalogatják be a DarkZone-ba az embereket,hogy már a Bázison látszik,hogy jön a Suply.De utánaolvastam és látom,hogy minden hó 1-én és 15.én dobnak a 1.4-es patch-al pedig gyakrabban,ahogy már
Raulblanco7 is leirta.
Raulblanco7 is leirta.
Ready Player One
Igen és megemelik a frekcenciát is,mint Battlefield 4-ben 30hzről 60-ra remélhetőleg,igy pontosabban regisztrálja a lövéseket a szerver.
Ready Player One
Sok fegyvert recalibráltam, a tapasztalataim az, hogy vagy az első 1-2-re beadja amit akarok, vagy ha ott nem akkor a maradék 4-5-ön sem fogja, az esetek kb 2/3-adában az első 2 pörgetéssel jött ami kell, a maradék 1/3-adban az összes 6 pörgetéssel sem lett meg.
Én csináltam, kér ugye phoenix credit-et, elsőnek 110-et, ha 229-es, és egy fegyverkészletet, a kiválasztott talent helyett ad 4 random-ot, amiből választhatsz.
Én azt szoktam, ami aktív <#smile>#smile>.
Én azt szoktam, ami aktív <#smile>#smile>.
Aki csinált már fegyverre recalibrálást, ott phoenixért random adja a skillt, vagy amit kiválasztasz, arra javítja fel? Nem mertem még belevágni.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.15. 14:55:37
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.15. 14:55:37
Amikor meglőttek vagy bármi miatt lement a hp-d, de nem sebződtél pár másodperce, akkor a hp-t magától kurva lassan elkezdte feltölteni az adott szegmenst a maxig, az a lifereg. Na, ezzel a bónusszal az kurva lassú helyett már csak nagyon lassú lesz. Gyakorlatban használhatatlan szar.
Egy kis előkóstoló 1.4-ből, most van egy, meg majd elsején jön helyette új, szóval havi 2, de csak season passosoknak van.
Aztán azt írták hogy majd 1.4-ben lesz gyakrabban, de részleteket nem tudunk.
Aztán azt írták hogy majd 1.4-ben lesz gyakrabban, de részleteket nem tudunk.
ÖőöőöőÖŐÖŐ, mi ez a móka, hogy már a városban is esik supply drop? 😄 Bug? 😄
Milyen rendszerességgel?
Milyen rendszerességgel?
alphabridge-nél ha 3om van 100% lifereg mit jelent ? köszi
Egyetértek! AMúgy nekem majdnem 3 GB-ot tőltött le javitásképpen.
Ready Player One
Szerintem nem nézett ez így ki mielőtt elmentem szabira. Most a sapka gyűrődése, a bőrhatások, a bőrön való tükröződések mások lettek, mint voltak.
Jelenleg:
Korábban:
Például amikor valamit felveszel, sokkal erőteljesebbek, élesebbek a számok és betűk ("kijelző"😉 a hátizsákodon:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.15. 08:59:30
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jelenleg:
Korábban:
Például amikor valamit felveszel, sokkal erőteljesebbek, élesebbek a számok és betűk ("kijelző"😉 a hátizsákodon:
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.07.15. 08:59:30
Szerintem javitottak és néhány helyre beraktak egy két tereptárgyat.
Ready Player One
100.000 hp + 89% exotic resistem van a dps karin, kipróbáltam mit ér falcon heroic apc lövése ellen:
A felső képen overheal volt rajtam teletöltve, az alsó képen semmi, csak tele hp-val álltam benne, 2 lövés így a karakter az apc-nek, és a második sem egyből ölne meg, magát a 2. lövést még kibírnám, de utána a tűz már elégetné azt a kevés hp-t ami maradt.
A felső képen overheal volt rajtam teletöltve, az alsó képen semmi, csak tele hp-val álltam benne, 2 lövés így a karakter az apc-nek, és a második sem egyből ölne meg, magát a 2. lövést még kibírnám, de utána a tűz már elégetné azt a kevés hp-t ami maradt.