7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Culram #5682 Találsz majd ahogy mész körben a városban, házakba bemenve, stb. -
sata75 #5681 Üdv
Nemrég kezdtem a játékot, ne bántsatok! :)
Zárt ajtót találtam, álkulcsot kér, volt egy de az eltűnt, gondolom mikor kinyitottam egy másik zárt ajtót. Honnan tudok készíteni/venni álkulcsot? -
Why #5680 The Division DarkZone gameplay erre kattintva nézheted -
kopaszeger #5679 üdv
Valaki nem tudja mikor lesz javítva ez a k...a bugos játék? Elérek a napi küldi fő boss-ához és delta hibával kidob. Amióta kijött ez a új "javítás" ezt csinálja. Nem tudok megcsinálni egy küldit sem mert mindig ezzel a hibával dob ki. -
#5678 A Dark Zone PvP terület. Vannak npc-k is ugyan, de mivel bármikor lelőhet játékos is ezért pvp. -
#5677 Nézz pár dark zone gameplayt szerintem, mert nem egészen az a multi amire gondolsz. Én se jutottam még el oda, de ahogy én értelmezem a Dark Zone az egy olyan PvE rész ahol erősebb ellenfelek vannak, viszont látod és le is lőheted a többi playert (alapból csak a safe house okban látod őket az utcán nem). Bár nem mindenki teszi, mivel nem muszáj lelőnöd őket, általában aki azt teszi arra szokták mondani, hogy Gone Rouge amit nemtok szépen lefordítan, a lényeg az, hogy csúnya csúnya bácsi/néni lett :D -
SkylineGTR #5676 köszi akkor úgy érzem futni fog :D bár én is arra tippeltem, de kellett a megerősités. és amúgy magáról a játékról, mert annyira nem vagyok képben, hogy ugye van egy single része azt láttam gameplayekből, és akkor ahhoz tartozik egy multi is? az pontosan miből áll? amit a singlebe felszedek cuccot, az nálam van és csak szaladgálok a multiba és lövöm a többieket? -
#5675 Nemtom az eleget mond-e, hogy be kellett adnom a VGA-m garira és jelenleg az i5 6600 beépített Intel HD 530 ával tolom a játékot 720p ben :D -
#5674 full hd-ban mediumon mennie kell 50 fps körül -
#5673 Szerintem simán mennie kell. Nincs nagy igénye a játéknak és nagyon szép és stabil gyengébb gépen is. De a tiéd szerintem nem számít gyengének. Mennie kell.. -
SkylineGTR #5672 Szervusztok. Régóta érdekel a játék, csak eddig elég sokba került, de most mindenhol akciós a black friday miatt, gondoltam be kéne ruházni csak a kérdés hogy elfut a gépen, mert a can you run it-nál nemet ir ki, bár ezt mást játéknál is megcsinálta ami simán futottt. szóval pls mondjátok hogy elfut nekem nem kell utlra grafika meg halom fps, egy normál med grafon akadás nélkül megy az nekem elég. szóval egy asus gamer laptopom van, i7 4720hq , 8 gb ram, 950m 4gb vga. nem akarom megvenni, mielőtt nem tudom biztosan hogy fut e. letölteni meg nem tudom sehol hogy legalább ki tudjam próbálni. -
#5671 Hát gyerekek, ez a Survival mód feltette az i-re a pontot ...... komolyan mondom, ha az egész játékot így adják ki megjelenéskor, bokám lszrom-hgyzom ...... már csak az a baromi nagy kár, hogy ez csak egy játékmód a játékon belül.
3-4 game után egyedül pikk-pakk felruházom, skillezem magam, csapatba lassabban megy .... viszont a DZ-hez kell a csapat, mert eddig 1x jutottunk el odáig, hogy hívjuk a helit, de egy olyan brutál NPC csapat jött, hogy szétaláztak minket ... szóval lila cuccok, fullos skillek nélkül neki sem érdemes indulni ... legalábbis ahogy tűnt. -
#5670 Nem konkrét division kérdés lenne inkább a Uplay. Lehetséges megoldani azt, hogy a gép minden hibernálása után(nem szoktam kikapcsolni) amikor be akarok lépni a Uplay-be akkor ne legyen egy sorry fail to login kép és kelljen begépelnem a teljes emailt és jelszót a remember me bepipálása ellenére ? Mert sneci irritáló már. -
#5669 Mivel most jött ki a nagy patch ha nem akarsz agyvérzést kapni várj egy hetet addig kiadnak 2-3 javítást meg helyre teszik a dolgokat. Az összes nagy kieg után ez volt.. -
gtms #5668 Elegem van, küldi utolsó másodperceiben kidob Delta hibával!!!
Ez már a harmadik pálya tegnap óta! -
#5667 Én tegnap éjjel lódultam neki a játéknak, ha akarsz csatlakozhatsz akár hozzám is, ha már csak ketten vagyunk az is sokat dob a játékon. A mi merre hogyan működikra én néztem 3 youtube videót beginners tippel illetve meghallgatom nagyrészt amit mond a tutorail és eddig nem volt problémám semmivel. Jelenleg level 6 vagyok. -
Akuman #5666 Sziasztok!
Most szeretném megvenni a Division-t
Van olyan csapat, ahova tudnék csatlakozni, illetve segíteni hogy mi merre hogyan működik?
Köszönöm -
kopaszeger #5665 Basszus ez már tényleg hihetetlen amióta kijött a javítás nem tudok egy küldit sem megcsinálni mert állandóan kidob delta error-al engem is.
Valaki nem tudja mikor javítják??? -
Why #5664 Én is egy ismerősömmel eljutottunk a DarkZone-ba,de ő meg hallt virusfertőzésben,engem pedig kicsit később az AI végzett ki. De később olyan 22.30 körül delta error volt nálam is. -
#5663 Ezt a fost, végre belejövök a survivalba, már bent vagyok tök régóta egy gyerekkel, már a DZ-ben zúzunk, tele a zsák, 10 percem van a vírus halálig ..... amikor dob ez a szar egy errort és kivág a játékból, majd hiába ismeri fel, hogy survivalban voltam, hibával nem tud visszaléptetni, végül csak az alapjátékba tudtam visszamenni .... buktam két órás menetet, se pont, semmi :( -
#5662 Siker, az a lényeg :) -
#5661 A Gold Edition két kulcs, egy sima meg egy SP ... nekem is az volt dobozosan. -
#5660 Valami olyat írtak, hogy egy session kb 2 órás ... azon belül hogyan mentenél? -
#5659 ebben az új survival mod-ban, lehet menteni valahogy? -
Why #5658 Hehe :D karbantartás van igen,de nem azért,hanem mert ma adták ki a legújabb DLC-t,amit 2 hónap csúszással végre letőlthető :D -
#5657 Na ne már! Most fejeztem be a letöltést, mondom legalább a karaktert megcsinálom mert 12:40 kor kell indulnom, és pont karbantartás ? Utál engem ez a játék ? :D -
Why #5656 Nah,akkor jó végre! Örülök, hogy jó! Főleg, hogy már most tőlthető a Survival DLC is,de játszani most nem lehet mert szerver karbantartás van 12.30 ig vagy tovább! :) -
#5655 Most akasztom fel magam. Hogy ez eddig csak szopatott. Ugyebár a GA tól két kulcsot kaptam és az elsőt aktiváltam ki is írta, hogy aktív, de nem jelent meg. Gondoltam rányomom a másodikat is, hátha mind a kettőt kell és tolta, hogy already activated. Ezt eltoltam 1-2x még abban az 5 percben amíg mindenki anyját szidtam. Most megpróbáltam megint és most mind a két kódot hagyta újra aktiválni és most megjelent és már töltöm le.
Vagy közben belenyúlt a support(mert írtam ticketet) és resetelte a key-t vagy valami idő limit lehetett a két aktiválás között.
Nembaj, legalább a játék már töltődik. -
vulpi #5654 Valószínűleg az lesz a baj nálad, hogy Gold Edition kulcs kelyett kaptál egy sima Season Pass kulcsot. Egyik ismerősöm hasonlóan járt a G2A-n a Divison vásárlásakor. Az Ő esetében az Ubi support csak annyit válaszolt, hogy SP kódja van. Zaklatni kell G2A-n az eladót, hogy rossz a kulcs. -
Why #5653 Nekem is Uplayen van a játék. Amikor aktiváltad Uplayen a játékot , akkor nem kezdte el letőlteni automatikusan az furcsa valóban :/ hmmm -
#5652 Nincs meg a játék jelenleg. Most kezdtem volna nulláról. Ezért vettem a gold editiont. El se tudom indítani a játék letöltését így sajnos semmi nem indul el. -
Why #5651 Hali! Elindulni sem indul a játék? Vagy csak nem tudsz undergroundba bemenni? Csak,azért kérdezem,mert nem külön telepiti ezeket hanem egyszerre. -
Why #5650 Az is jó ötlet :D -
#5649 Hali!
Most csatlakoznék a játékhoz, de van egy kis problémám. G2neten vettem meg a gold edition és megkaptam a kulcsot, amit tudtam is aktiválni Uplay ben (most már bánom, hogy nem steamben tettem) és a játék nem jelent meg a Uplay nek a games részén. Csak egy béta jelent meg (ami sztem addig is ott volt, csak semmire nem használt soha a Uplayt mivel most telepítettem fel csak), amire még nagyon annó jelentkezem (és emlékeim szerint nem is kaptam meg) és ugye az expired. Viszont ha felmegyek a Uplay weboldalára akkor ott látszik a gém, még ingyen contenteket is tudtam nyomni rá, meg mutatja, hogy az underground aktiválva... De onnan nem tudom letölteni ugyebár. (írtám mát ticketet a supportnak csak 1 napja nem kaptam választ)
Tudtok esetleg valami módot ahogy életre tudnám lehelni ? -
#5648 Valami Calavera edition vagy mi lesz, de nem lesz benne sok minden. -
#5647 Én majd 7-8k körül megveszem az alapot a geforce kártya bundliban valakinek a kártyája mellöl. A seasson-t pedig kb ugyanennyiért a g2a.. -
Why #5646 Persze ez nem az sajnos,de ha nem marad más én ezt rendelem. Wildlands -
Why #5645 Oké figyelem majd és ha lesz szólok. De,akkor te is :) Köszi -
#5644 Szóljatok ha lesz, mert akkor én is veszek. Egyelőre sehol sem láttam. -
Why #5643 Oh bakker nem lesz? Nah mindegy,akkor marad a normal :)
Na de végre már itt van holnap a Survival DLC!