7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Joob81 #5722 Sziasztok!
Pontosan tegnap érkezett meg az Általad említett üzletből a játék. Posta pontra kérve fizettem érte 5080 forintot ami bőségesen megérte véleményem szerint. Nem mellékesen pedig hétfő délután rendeltem meg és szerda délben már itt is volt. -
#5721 Köszönöm a válaszokat! :D -
#5720 Boven. De - ez itt nem a reklam helye - a CD Galaxisban most 4500 pengo (amig az akcio tart). -
Conqvistador #5719 Annyit azért megér. -
#5718 Üdv mindenkinek kérdésem érdemes meg venni az alap játékot meg venni 6k-ért? -
#5717 Egyébként még napi küldiket sem kell nagyon csinálni kint, hogy pikk pakk nőjön a GS ... én pár óra alatt mentem fel 160 GS-ről az akkori 226-os maxra. Amint lehet fel kell tolni a tiert magasabb szintre és elmenni a térkép jobb felső részéhez, ahol a katonák vannak. Ott az utcán csak úgy dobálják a maxos sárgákat. Amint megléped ezekkel a cuccokkal a következő tierhez szükséges GS-t, feltolod, és megint gyűjtöd a cuccot, az adott tierhez tartozó maxos cuccok potyognak.
De ha elmész megcsinálni mondjuk egy napi kihívás küldit, akkor bent úgy fognak potyogni a cuccok, mint a falevél. Egyik nap a rewarddal együtt vagy 20 cuccal jöttem ki.
Szóval nem rossz ez a world tier dolog, csak hát borzalmasan gyorsan lehet ugrálni a köztes szintek között, kvázi semmi értelme.
Korábban meg a 160-ra is rengeteget kellett dolgozni, mert minden küldi végén 1 tárgyat dobott - közte semmit -, és mire egyesével összegyűjtögeted a cuccokat, letelik a naptár ... hát még mikor a sárga drop nem is volt alap, és DZ-ben kellett órákat robotolni, hogy essen valami használhatatlan :) -
#5716 Kicsit túl kutyulod. Mint mondottam, a Survival játék a játékban, azaz semmi köze nincs az alapjátékhoz. Kivéve annyi, hogy a Survival DZ-ből kimentett ládákat az alapjátékban kapod meg, nyithatod ki. De ezekben értelemszerűen az alapjátékban lévő szinted és GS-ed veszi alapul.
Tehát az alapjáték és a Survival között mindössze annyi a kapcsolat, hogy a Survival DZ-ből tudsz ládákat kimenteni, amik kint a kinti szinteddel skálázódnak. A benti szintednek és egyéb cuccoknak semmihez semmi köze, azt csak használod bent míg bent vagy.
Survivalban gyűjtöd a felvehető (tehát nem láda) cuccokat, ezekből növeled a GS-t, ezek alapján dobnak majd még jobbakat ... de ezeket csak bent használhatod és csak az adott sessionben. Ha vége a Survival sessionnek, pont elszámolás van, ami alapján kaphatsz max 3 ládát rewardként + a DZ-ből kimentett ládák. Mikor újra bemész megint minden nulláról indul. -
Since #5715 LVOA-C blueprintet hol tudok venni (256lvl) vagy honnan eshet? underground farmolom már pár napja de semmi sem esett. -
Conqvistador #5714 Ergo 1,5 óra alatt akár 256os cuccig is eljuthatsz vagy úgy értitek a szinthez kapott cuccot ha pl 165 a kinti GS em akkor max Tier 2 182es cuccokat kaphatok? Aztán ha 183ra felviszem és úgy megyek be survivalra akkor 202ig majd 23x ig és végül 256 ost? -
#5713 Nem, mindig nulláról. Igazából a survival is csak párszor érdekes, legalábbis PvE-ben. Ahogy gyűjtöd a cuccot, nő a benti GS-ed, úgy dobnak még jobbat az ellenfelek ... előbb zöldet, majd kéket, lilát, sárgát.
Alap kb 1 óra 5 perc van, gyógyszerekkel kb 1,5 órára lehet kitolni, ennyi egy session, ennyi időd van kijutni.
Szóval nem érdemes sokat tökölni :)
Amúgy érdekes dolog, ahogy műkszik úgy kellett volna az egész játéknak mennie az elejétől ... ez igy, mint játék a játékban egynek érdekes, de nem fizetnék érte külön manit.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.30. 23:44:09 -
Conqvistador #5712 De akkor se értem.
Mindig 0 ról indulsz és cirka 1-2 órát tart a survival?
Vagy ha egyszer kimentél akkor a meglévő survivalos cuccaiddal mész újra vissza? -
#5711 Az alapjáték GS semmit sem számít a Survivalban, csak a szinted. A Survivalban nulla cuccal és skillel (ez fontos) indulsz, fel kell magad cuccolni, illetve craftolni kell skilleket.
Az első cél craftolni egy vírus szűrő maszkot, majd bemenni a DZ-be.
Fontos! A survivalban minden loot shared, azaz bárki felveheti ... sajnos ezért is szar csapatban menni, mert mindenki nyomorult ninja.
Érdemes felszerelést és skilleket is szerezni, ugyanis a DZ-ben olyan ellenfelek vannak, amik megfingatnak ... főleg a hunterek, akik akkor jönnek ha helit hívsz - gyógyítják is magukat, ami azért is szívás, mert nekem volt, hogy egy tárból nem tudtam megölni, mindig a vége előtt töltöttem, ő meg addig mindig maxra healelte magát :)
Ha bejutottál DZ-be, akkor a cél hívni egy helit - jelzőpisztoly craftolás - és kimenni ... de alapvetően úgy kéne kimenni, hogy viszed a térképen megjelölt helyen lévő vírus ellenszer mintát és/vagy mint sima DZ-ben, viszel ki cuccokat. A küldi teljesítve lesz, ha csak simán kimész a helivel, de alapvetően a vírus cucc megszerzése a cél.
Kivinni DZ-ből 6 cuccot (ládát) lehet, illetve a teljesítményed szerint kapsz még hozzá ... én egyszer 12 ládával lettem gazdagabb.
A ládákban a kinti GS szinted intervallumának megfelelő cucc lesz elvileg ... nem tudom van e köze az egésznek a Tierhez ... de ha eléred a Tier 5-ös szintet, minden cucc 256-os lesz, legalábbis nálam az.
Amúgy régen alig esett vmi cucc, most meg ömlik ...... így a GS mint olyan tök értelmetlen ... mondjuk én amúgy is utáltam :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.30. 21:22:32 -
Culram #5710 A terminálnál érhető el, ott is a csomópontnál. -
hawkie22 #5709 Most töltöttem le a játékot, ez a survival mód hogy müködik illetve hol érhetö el? -
Culram #5708 Survivalban 0-ról kezded. Minimum 1 órád van túlélni, gearelni, és kimenteni a gyógyszert dz-ból. De közben azért vannak buktatok, és kisebb segítségek ami csökkentik az időt avagy növelik. Teljesen független hogy milyen gear-ed van kint. -
#5707 Kint is tudod használni a kimentett cuccokat. Én 4-es karival voltam bent. -
Conqvistador #5706 Segíts kérlek valamit tisztázni nekem.
Az alapjátékom megvan a Survivalt elvileg külön is meg lehet venni és a videók alapján nagyon is tetszik.
A kérdés. 165 körüli gear scoreon hagytam abba a játékot.
Ha megveszem a survivalt és valamilyen módon eljutnék odáig hogy 200 feletti sárga és zöld cuccokat találok survival alatt és ki is tudom menteni azt akkor tudom használni az alapjátékban is? Ergo survivalból is felgearelhetem majd a karit vagy azt csak survival módban tudom használni. Azt már vágom mert leírtad, hogy alapjátékban szerzett cuccot nem tudsz survivalra átvinni viszont fordítva ha menne lehet megvenném a dlc-t. Ja és gondolom 30as szintű kari kell hozzá ugye? A 11-12es szintű alt karit nem vihetem be? -
manchester0918 #5705 Sziasztok! Felszereléssel és annak beállításával lenne kapcsolatos a kérdésem. Tudom, hogy nem kis meló összeszedni és leírni, de nagyon hálás lennék a segítségért. Természetesen nekem is kétféle szerkóra lenne szükségem; farmolni és PVP-ni. Melyek a legbrutálisabb gear kombók, hogy "álljam az ütéseket"? Sokat tolom egyedül és DZ-ba kellene valami kőkemény cucc + beállítás.
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
#5704 A #5698-os hozzászólásban említett fb csoportban érdeklődj, ott biztos találsz játékostársakat. -
Since #5703 Van esetleg egy "kezdő" magyar csapat? Most próbálok gearelődni és jó lenne másokkal is együtt játszani. -
Zozzancs #5702 meddig tart a black friday tudja valaki? -
Why #5701 De azzal nincs is gond a survival rendszerrel,inkább,ahogy irod a pszihopatákkal van gond. Lehetne olyan,hogy nem tudnád megölni az ellenséges playert csak mondjuk küldenél egy invitet akit megakarsz támadni és ha elfogaja onnantól sebbződne. De jó lehet,hogy ez már túl barátságos :D -
Grifid71 #5700 Ja, még mindig psziho és szociopata heaven a DZ. Mekkora sírás lesz amikor átalakítják a survival rendszerére és be lehet majd menni pve-ben is. :D -
Why #5699 Jó ez az egész új frissités. Kihagytam 1-2 hónapot más új játékokkal tolom amik most megjelentek,de ez az új frissités visszacsalt. Sokkal jobb lett a játék az egész ahogy van. DZ06-ban szinte most sokkal könyebb menni én múltkor bementem egy csajjal dz06-ban azt hittem szétkapnak minket,de mégsem végig irtottunk mindenkit,kivétel a playereket,mert én nem tudom,de meghallották hogy csaj beszél mindig mindenhol lőttek ránk. Ez már milyen? Kispöcs dolog már bocs :D -
Why #5698 The Division Hungary csoport facebook -
#5697 A Famas mellé keress egy M4-et vagy Lvoa-c-t és azt használd alfával, a famas legyen a másodlagos, mert annak alacsony az alapsebzése. -
bekescsaba #5696 kösz. -
a6m2mszero #5695 Nem. Az elsődleges fegyver tűzgyorsasága és DPS-e lesz, csak a második fegyver 3 talentjét is megkapja az elsődleges fegyver. semmi mást. /pl a Famas 950 tűzgyorsasága a Famas DPS-e ha az a fegyver, ha az AK az elsődleges akkor az ő DPS és tűzgyorsasága lesz// ezért érdemes úgy a két fegyvert összerakni hogy hat használható talentet kapjál.
Utoljára szerkesztette: a6m2mszero, 2016.11.27. 21:22:48 -
bekescsaba #5694 Segítsetek már...
Ha van egy egy 24 000-et lővő AK-m, és van egy 950-es tűzgyorsaságú FAMAS-om, és felveszek egy Alfa szettet, akkor a Famasom 24 000-et sebez 950-es tűzgyorsasággal? -
#5693 Survival egyedül a legeredményesebb :) egyedül pikk pakk felcuccoltam magam, DZ-ben összeszedtem egy rakat cuccot, csomót hulláktól, majd valaki hívott egy helit, odamentem, 2 hunter jött, végül mindkettőt én lőttem le, majd kimenekültünk ... 12 láda lett a vége. -
#5692 Van valami cseles módja annak, hogy a mark as junk gombot átállítsam valami másra mint "V" ? Mert a medkitet átraktam B re, de a junk ra nem találok beállítást. Nekem azon van a Teamspeak gombja kb 5 éve és nem akarom egy játék miatt átállítani, már túl megszoktam. -
#5691 Én pont most néztem pár videót, hogy mi lesz a Go to build 30 on és ott 2 videóban is azt mondták, hogy PVE ben sem ér semmit az elit elleni védelem, mert az Armor egyszerűen jobban scale el. Illetve, hogy több sebzést visz be összességében a csapat, ha nem fegyverre gyúr az ember hanem Electronicsra és smart cover és pulse buffot fent tartva dolgoztok együtt (persze ehhez kell az, hogy a csapatban legalább 1-2 ember még ebben segítsen). Kb 45k skill power-t mondtak a videóban, hogy onnantól gyerekjáték az élet, mert annyi damage mitigation van hogy alig lehet meghalni. Igaz kicsit lassabban ölsz, de biztosan életben maradsz.
Alig várom már, hogy meglegyen a 30 és ki is geareljem magam, mert én is ki akarom próbálni a különbségeket. -
#5690 Hát, mióta kijött a Survival, teljesen lényegtelennek találom az 'alapjátékot' és területeit, a kinti dolgokból meg semmit nem vihetsz be, szóval le is álltam a karim fejlesztésével :) -
#5689 Banshee érdekesen hangzik mert gyakorlatilag csak a tárgyat bukod dzben. Se xp se pénz. Hosszú távon megéri.. -
bekescsaba #5688 A Underground bejáratával szemben van. A liftnél. -
DonPedro22 #5687 Hol lehet belépni ebbe az új túlélős részbe? -
bekescsaba #5686 Ketté kell választani a játékot. Építeni kell egy karit kalandozásra (farmolásra) és egyet PVP-re.
Farmolni szerintem az alábbi felállás lehet jó:
4 Predator + 2 D3-FNC. A Predator hozza a fegyversebzést, a 2 db D3+-nak köszönhetően nyersz 15 % elit elleni védelmet.
A felszerelést 3 lövésre és 2 szívóságra tedd, a pisztolytáska kilóg a sorból, ugye ott mind a 3 magas. A kiegészítők mindegyike lövést adjon plussz páncéllal. Gépkarabéllyal harcolj, a fegyvered legfontosabb skillje az Önfenntartó legyen (critcnél 3% életerő növekedés), a többi amit te szeretnél. Nagyon hasznos lehet még a medvés talent is (crit esélyt emel), meg a denevéres is (elit elleni sebzést ad)
A Cuccokat crit sebzés esélyre skálázd, a maradék páncél és életerő legyen, s gyűjsd az elit elleni plusz sebzést is. Ezzel sokáig elleszel, gyakorlatilag 45-50 lőszerből (4/5 tár) megvan akármelyik sárga ellen (kivéve a nehézpáncélost), darkzonban sem lesz ellenfeled.
A skilleknél értelemszerűen a Pulse az igazi barátod, lehet olyan prototipus kiegészítéseket is találni, ami 2 %-al növeli a crit esélyt, és 5 %-al a pulse idejét.
Nekem így van 354 000 lövésem, és 398 000 szívósságom.
PVP-ről kérdezz mást. Nekem anno Dead EYE-om volt, azt most teljesen kiherélték, a Bansheeval meg még nem foglalkoztam.
Érdekes elgondolás lehet még a 4 predator + 2 Nomad, illetve a 3 Predator és 3 Nomad. ( gyakorlatilag egy regenerálódó vámpirrá válsz).
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.11.26. 16:42:35 -
sata75 #5685 tyty
Dark zone dolgot nem nagyon kívánom, lvl11-en bementem a 10-12-es területre és hát szétkaptak nem kicsit:)
Meg azt sem értem, hogy az ott felvett fegyvereket azt hogyan lehet kihozni? Kimentést kell kérni vagy mi? Azt eddig egyszer próbáltam de esélyem nem volt, mindig jött egy player aki leszedett kb 2 lövésből:( -
#5684 Kéne értelmes csapat survivalhoz, mert a puggal csak szenvedés van ... felkapkodnak mindent, mennek össze vissza, azt se tudják mi a cél, a gyógyszereket sem veszik be rendesen, kihullanak mellőlem, aztán próbálhatom egyedül kimenteni a cuccot.
Egyedül meg sokkal gyorsabban felcuccolok. Egyik taktikám, hogy gyors megcsinálom a maszkot, majd halott játékosokat keresek és az eldobált cuccaiból pikk-pakk felöltözöm :)
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.26. 02:17:34 -
Why #5683 És darkzone-ban is találsz,de ne ijedj meg,sokszor nem is mutatja,hogy felvetted az árkulcsot :)