7647
  • inter15
    A tanácsoltakkal ellentétben csak kezdtem egy új karit . Kicsit odafigyelve tényleg sokkal könnyebb egyedül is boldogulni. Köszönöm azoknak akik barátnak jelöltek a játékban . Roppant jól esett . (Ferivel még társalogni is sikerült )
  • Why
    The Division Hungary csoport facebookon. Kattincs ide ha érdekel :)
  • Zs0lt1
    Nincsmit! :)

Táskánál érdemes a Specializált adottsűgú táskát használni, mert megnöveli a képzettséget.

PVE-nél a térdvédő helyére sárga elismert adottságú térdvédőt ha beraksz 3x annyi xp-t kapsz öléskor és sokkal több harctéri szakértelem vagymi ládát kapsz amiből két tárgyat kapsz.
  • inter15
    Örök hálám
  • Zs0lt1
    Szetteket az alfa vagy predatort javasolnám, bár utóbbit, inkább csak PVP-re.
  • Zs0lt1
    PVE:
    Mellény: páncél és sebzés al elitek ellen és ammo kapacitás
    Mask: sebzés az elitek ellen és ellenséges páncél sebzés
    térdvédő: páncél és ellenséges páncél sebzés
    Táska: páncél és ammo kapacitás
    Kesztyű: Lehetőleg savage (kegyetlen) talent kesztyű az általad használt fegyver sebzésével, kriti eséllyel és krit sebzéssel. Esetleg sebzés az elitek ellen vagy életerő öléskor
    Pisztolytáska: páncél

PVP
    Mellény: páncél / életerő vagy EDR és ammo kapacitás
    maszk: kritesély vagy képzettség,vagy élet és ellenség páncél sebzés
    Térdvédő: páncél és ellenséges páncélsebzés és sokk és égés ellenállás
    Táska: Táska: páncél és ammo kapacitás
    Kesztyű: Lehetőleg savage (kegyetlen) kesztyű az általad használt fegyver sebzésével, kriti eséllyel és krit sebzéssel.
    Pisztolytáska: páncél

Kb ennyi, mivel a páncél nagyon fontos, mind PVE és PVP terén is ahová csak lehet oda érdemes rakni.
  • Metalmilitiakid
    Felesleges újrakezdeni. Eddig egy "combat mediccel" fejlődtem és most, hogy esnek a set cuccok szerintem átállok majd egy defence set ballistic shield tankra. Szerencsére ez nem olyan mint a wow, hogy le kell nullázni minden talented hogy mást játsszál mint eddig. Ha olyan kedved van hordasz magadnál 2 teljes geart és akár küldi közben is átállhatsz egyikről a másikra.
  • Grifid71
    Ne kezdj másikat, itt semmi sincs fixálva, egyszerűen csak folytasd. Már gyűjtöttél alapanyagokat van egy kis zséd.
  • inter15
    Köszönöm a válaszod. Azt hiszem kezdek egy másik karit, mert amit eddig el lehetett rontani a játékban azt mind el is rontottam. Egy másik játékot már rég abbahagytam volna ennyi kudarc után, de ez annyira jó hogy már szinte fáj

Pénzt nem lehet átadni a másik karinak ?
    Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.06. 09:56:49
  • Grifid71
    30 alatt nincs lényegi értelme a fegyver és gear módosításának.Fedezék használat a lényeg és hogy ne hagyd magad bekeríteni. Mindig találsz erősebbet vagy használhatóbbat. A biztonsági részlegen nyisd meg az árust és szintlépéseknél ott vásárolj be, azoknál jobbat ritkán dob a gép ládából vagy lootból. 30 felett meg már oda sem fogsz menni az árushoz.
  • inter15
    Nem az endgame gearekre gondoltam ,hanem még eljutsz 30 ig.

A fegyverek reroll-jánál mi az a szükséges fegyverkészlet amivel még nem is találkoztam a játékban ?
    Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.06. 09:18:57
  • kiserik
    Nem. Mármint ilyet nem lehet írni. mindenkinek más jön be, játékstílusától függően. Más settek, más fegyverek, más statok. Rengeteg féle variáció van, értelmetlen lenne leírni a "tutit", mert nincs olyan. 30-on az egyik favorit az Alpha Bridge set, de azt is lehet variálni millió féle képen. Szintezésre Firearms meg Stamina kel szerintem, kiegészítőkkel ráér az ember foglalkozni 30 után.

DZ: röviden, tömören csapat PVP zóna. Azért mennek oda a csapatok, hogy megöldössék az ott található többi játékost. Nem kell meglepődni, ha lelőnek, mert ezért találták ki.
  • inter15
    Valakinek akinek rengeteg ideje van összefoglalhatná milyen cuccba milyen statokat érdemes pakolni milyen módosítókkal
  • KaOz
    A DZ- ről röviden ennyi. A hétvégén lehetetlen volt játszani, mert sok paraszt összejött és vadásztak a kimenekítési ponton helikoptert hívókra. A legdurvább az volt, hogy min. 1 órás keresgélés, kutatás után heli hívásnál nyírtak ki.
    Utána már ráálltam arra, hogy 1 cuccal hívtam a helit és megnéztem ki érkezik.
    A gyökerek akkor özönlöttek, amikor már csak 20 másodperc volt a helikopter indulásáig. Szóval ennyit a DZ-ről. Egy másik háztetőről néztem. :D Az a taktika, hogy kinyírnak valakit, majd megvárják, ameddig letelik a roque időlimit és mennek tovább újra kezdeni.
    Ha egyszerre több játékossal találkoztok = futni kell. Most küldiket ismétlek, hogy jobb cuccom legyen.
    Utoljára szerkesztette: KaOz, 2016.12.05. 22:05:20
  • inter15
    Tegnap voltam bent párszor . Nem erőltetném ha nem életbevágó. A mobok pillanatok alatt elintéznek egyedül. Senki társat nem találtam
  • Grifid71
    Pedig inkább alacsony szinten told a DZ-t, roppant kevés pszichopata van alacsony szinten, és egészen jó, normális csapatok szoktak összejönni.
  • Culram #5746
    Az olyan fegyókat, cuccokat amik nem kellenek, nem csak eladni lehet hanem szétszedni is, így kaphatsz fegyveralkatrészeket, szövetet, elektronikát. De ezeket lehet találni is üzletekben.
  • AnuluWork #5745
    Hajrá srácok! Jó olvasni, hogy így is lehet. Nem mindig az a francos sietés, meg, hogy egy nap alatt nulláról 256os cuccban mászkáljon az ember.
  • inter15
    Köszönöm a hasznos tanácsokat. Valaki igazán felvehetne friends listára. Nem kell megijedni nem szoprán hangú vérpisti lesz a "vonal" túloldalán . Steam és uPlay : GrouNDSkulL

Mehet Skype Ts + hasonló dolgok
    Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.05. 10:14:50
  • kiserik
    Véleményem szerint kis szinten élvezni kell a játékot. Tojni kell a lootra, mert úgy is dobod hamar. Csinálni kell a story küldiket, és meg kell csinálni az összes mellék küldit az adott környéken. Én legalábbis annó így csináltam. 30-on majd jön a gearelődés, de addig nem sok értelme van. Ha gyenge vagy a következőhöz, akkor (ahogy Fred mondja) megcsinálod újból a fő küldiket, vagy craftolsz/veszel olyan cuccot, ami gyenge rajtad. 0-30 lvlig egy iszonyat jó story alapú shooter, ami vétek nem élvezni. A lootkurvulás meg a DZ utána jön.
  • PiszkosFred
    En is most ertem el hetvegen a 15-16 szintet. Nyugdijas tempoban jatszom, tobb idot toltok el a varosban turistat jatszva racsodalkozva a kornyezetre, mint a rossz arcok irtasaval. Dz-be en meg fostam bemenni, annyi "jot" hallottam anno ismerosoktol, hogy egyelore elkerultem, mert nem az en szivemnek valo dolog egyedul :D Mint a viccben, amikor a cirkusz igazgato ingyen engedi be a nezoket az eloadasra, de a vegen odaall az oroszlannal a kijarathoz, es kilepni mar csak penzert lehet. Szoval DZ-t egyelore hagyom.

Amit en szoktam csinalni, mint 90%-ban szolo jatekos: ha nagyon erzem, hogy keves vagyok mar vagy nem ugy haladok, ahogy kellene, akkor
    - vegigutazom a rejtekhelyeket es megnezem a kereskedok kinalatat. Penz van annyi, mint a nyu, az nem okozhat gondot.
    - gyartok magamnak cuccokat (rengeteg receptet kapunk rewardkent), bar az rng isten neha jokat rohog rajtam, innen is csokoltatom. Alapanyag van rengeteg, eleg csak kifosztani minden helyet (boltot, allomast, muhelyt, stb) amely mellett elhaladsz jatek kozben, illetve szetkapni a cuccokat. En nagyjabol 50-50%-ban adom el es szedem szet az osszeharacsolt cuccokat.
    - ujrajatszok sztori missziokat a loot meg a lada miatt. Mar javaban jatszottam a jatekkal (ertsd, 20+ ora), mire rajottem, hogy a legtobb misszioban a loot nem csak a boss/elite agyonveresebol jon, hanem a legtobb helyszinen van 1-2 lada is, benne rendszerint minimum kek droppal. Az elso jo par esetben ezeket a ladakat siman otthagytam, pedig szintezes kozben egesz jo cuccokat lehet szerezni.
    - a sztori missziokat neha random grouppal is megprobalom, annyira nem veszes a helyzet, bar vannak olyan partyk (nem sok, de van), amelyek utan halat adok az egnek, hogy az ismeroseim kozott keves az olyan agyhalott idiota, mint akikkel epp' talalkoztam :) Viszont ha jo a party, akkor konnyebben tudsz te is jobb cuccokra szert tenni, mert a gear miatt kisse gyengebb teljesitmenyedet kompenzalja a masik 3 ember. Mindez persze szintezes kozben, nem endgame jellegu partykban.
    - emellett mondanam, hogy menj be Survival PVE-be es onnan probalj meg bugazni par cuccot, de hat az sem lesz egy setagalopp. Feeling szempontjabol viszont iszonyat jo, csak hat onnan is el kell hozni a szajret, nem eleg ott sem csak begyujteni.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.05. 10:01:00
  • inter15
    A játék maga nagyon tetszik , csak mire rájön magától az ember dolgokra , azzal nagyon sok idő elmegy. A ph s fórumon a sok önfényező análharcostól meg nem igen várhat az ember segítséget.

A DZ-n kívül is eshetnek normális cuccok ? Mert ha igen akkor hagyom is egyenlőre a bánatba.
  • Megamax
    En azt mondom aki szereti a lövöldözős nem scifi játékokat annak megéri mert unatkozni nem fog benne. Tegnap lettem 30 as es nagyon élvezem a küldetéseket DZ ben még nem is voltam. Ha egyforma szintű jatekosokkal vagy akkor a hard kuldetesek is szorakoztatoak. Meg a terkepen rengeteg küldetés van. Meg ez a world tier valtozas is jol megtudja nehezitteni. Számomra ez a következő WOW, remélem jo sokáig fogjak hozza a kiegészítőket gyartani.
  • inter15
    A fegyverek újrakalibrálásához mi az a fegyverkészlet ami kell , mert olyannal még nem találkoztam a játékban.
    Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.05. 09:15:33
  • macleody
    Az kevés lesz, nem véletlenül lehet fegyvereket és felszerelést készíteni. Meg ott vannak a módosító cuccok, újrakalibrálás. Ha ezeket nem használod ki sose leszel kemény csávó :) Bakker kihűlt a kávém a k..va demizson miatt. Most lettem 16-os, csináltam egy hátitatyót meg egy mellényt, lőttem korábban egy G36-ot, azt most újrakalibráltam páncéltörőre.
  • inter15
    Ami esik abból gazdálkodom
  • macleody
    Ezer éve nem voltam DZ-ben, kis karival meg egyáltalán nem, de nekem gyengének tűnik az a kari. Én 15-ös vagyok.

Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.12.05. 00:02:50
  • inter15
    Valaki adjon tanácsot legyen szíves (a ph fórumon próbálkoztam már párszor , de ott olyan beltenyészet van hogy meg sem hallják a többieket) .

Lvl14 vagyok és lemerészkedtem DZ be, a lvl 1-14 es területre ezekkel a cuccokkal :

Egy lila npc-re nem elég 1 tár töltény (30 db). Amikor 5-6 jön egyszerre tuti halok 1 percen belül. Nézegettem videokat , ennél szarabb cuccokkal 3-4 lövéssel ölik őket . Hogy a bánatba csinálják ill. én mi a bánatot cseszek el ?
  • Shadow83
    Az underground kieget megéri beszerezni mellé általába direkt úgy csinálják hogy hátrányba legyen az akinek nincs meg:(
  • Metalmilitiakid
    Végül én is a randomok mellett döntöttem, megcsináltam vagy 3-4 daily-t meg egy pár S&D t és most olyan 170 GS környékén vagyok már. Végre elkezdtek már tier 2 ben peregni a set darabok is :D
  • Zozo76
    az elobb a haverral sikeresen eljutottunk a kimenekitesi zonaba, nalunk volt a virus-vakcina vagy mi, de kellett volna egy riaszto-pisztoly. ott koppantunk, mert az istennek sem talaltunk hozza semmit.
  • Betyar070
    Ha szereted az MMO-t és van 4500Ft-od akkor nem kérdés,hogy megéri-e Kevesen játszanak vele? Ne aggódj lesz kivel tolnod a játékot.
    (Undergraund-al is monoton lesz mint általában az MMO-k. Ezért patchelik. balanszírozzák folyamatosan.)
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.04. 11:06:48
  • Shadow83
    Sziasztok
    Nézegettem a játékot és nem tudom eldönteni megéri-e főként PVE része érdekelne hogy kell hozzá az underground dlc vagy nem,azt olvastam az alap hamar monotonná válik és unalmas lesz.Meg sok hír volt hogy alig játszanak vele de ez most változott az update miatt,ez mennyire igaz sok magyar játszik vele?

A választ előre is köszönöm.
  • Betyar070
    1. Először a bossokat pufogtasd, illetve randomokal mehet a Lexington, Lincoln küldetések. Ezeket farmold és így fejleszd a geart.
    2. Keres magadnak bébicsőszt (GS256) és vele told le a küldetéseket. Igaz így nem fogsz megtanulni játszani és később magasabb GS esetén is valószínűleg a csapat leggyengébbje leszel, de hamar a neved mellett virítani fog a magas GS-szám, és boldog leszel.
    Ui:Sajnos sokan ezt az utat válasszák mert türelmetlenek. nincs kitartásuk szinte semmi. Na ezek azok a játékosok akik komolyabb küldetést nem tudnak megcsinálni. DZ-bem esnek kelnek... Kivételt képez, ha több karaktert épít a játékos ekkor magától érthető, hogy a 2.-3.karakterrel már nem vacakol.)
    Döntsd el.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.04. 08:13:41
  • Metalmilitiakid
    Abszolút friss 30 on mit érdemes csinálni mivel kapok a legkönnyebben geart ?
    Eddig annyit csináltam, hogy 1 Daily Hardot letudtam illetve megpróbáltam felvenni egy supply dropot (ami jár a season pass hoz) és hát az nem kis méretű kudarcba fulladt. Nem bírtam el velük sajnos...
  • Culram #5727
    Igen. Jól meg kell gondolni hogy mit mire szeretnél, mert egy tárgynál csak egy valamit módosíthatsz és onnantól már csak azt.
  • kispatyi
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne hogy ha valamilyen cucc egyik tulajdonságát újrakalibrálom akkor a többit már nem is lehet? Meg fegyvernél is csak 1 talentet lehet újrakalibrálni? Mert újrakalibrálás után nekem 1 lakatot tesz a többihez.
    A válaszokat előre is köszönöm!
  • Since
    Tehát ha jól értem akkor nincsen rá semmi workaround :)
  • Why
    Szia. Sajnos tudom miről beszélsz én már hozzászoktam több,mint 600 óra játék után. Remélhetőleg javitják majd azt is :)
  • Since
    Valaki találkozott jobb egérgomb problémával? A célzás nem mindig működik, főként amikor fedezékből próbálok lőni. Van erre a problémára valami javítás vagy javaslat? Köszi!