7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
FartingSquirrel #5802 Akkor jókor tették ingyenessé... :D
Van különbség 30, 60 meg 120 FPS között is. :) Nem mondom, hogy harminccal nem lehet játszani, de észrevehető a különbség, főleg, mikor V-Sync-et használsz (vagy legalábbis szeretnél).
Amúgy most csak nekem szar a net (vagy valami), vagy másnak sem indul a játék? Csatlakozik vagy 5 percen keresztül, aztán kiírja, hogy hiba van a szerverrel (vagy valamivel).
Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2016.12.16. 20:18:09 -
Betyar070 #5801 Az 1.5 patch után sajnos megjelentek azok a hibák amikről írtál. Remélhetőleg már dolgoznak rajta a srácok.
-
FartingSquirrel #5800 A játékmenetről nem tudok nyilatkozni, de teljesítményben rosszabb. A bétában azt hiszem, megvolt a 60 FPS (vagy legalábbis közel volt hozzá) max beállításokkal. Most 30-35, de néha lemegy az alá is. Sőt, most még grafikai glitch-ekkel is tele van. A különböző effektek random villognak, de egyszer szinte teljesen el is szürkült a kép. Valamint előttem 10-20 méterre rajzolódik ki a terep teljes pompájában, de nem egyszer láttam, ahogy az orrom előtt jelennek meg a tereptárgyak is.
Én ilyenekre nem emlékszema bétában. -
Betyar070 #5799 Kérlek fejtsd ki bővebben! Ha bírálsz írd oda azt is hogy miért,mert ez ebben a formában nem más mint trollkodás.
Miért is "ugyanolyan takony szar" mint a bétában ?
1076 órányi játék után a személyes tapasztalatom a következő :
- A korábbi glitchek javítva vannak.
- A siralmas fejlődési rendszert is javították ( Akik a játék megjelenése óta játszanak vele tudhatják mennyire nehéz volt fejlődni. 240GS csak a falcon heroicből vagy a DZ6 ból kaptál. Ma 30as szintről 3nap alatt felehet öltözni GS256os szintre. Igaz összetákolt valami és a legtöbb esetben nem sokat ér, de már villoghat a sok vérpistike, hogy milyen mayer játékos. Korábban hetek kelletek ahhoz hogy 30as szintről felhozd egy normális 220-as szintre. Lassan már ott tartunk hogy a kutyák is dobnak GS256 lootot :D )
- Bővítették a PvE tartalmat
- Bár a PvP részt is bővítették ( drop ládák ),de lényegében erről a részről elmondható, hogy maradt az ami volt. ( idétlenkedés és csíter paradise )
Összegezve én úgy látom sokat változott az 1.0hoz képest. Persze lehet hogy csak más szemüvegen nézem.
Ui: Kíváncsian várom az érvelést.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.16. 19:10:15 -
Piko888 #5798 Szerintem pedig ezerszer jobb, mint a betában volt. Folyamatosan jönnek rá a patch-ek. Nagyon jó játék lett, bárkinek ajánlom. -
#5797 ezt most nemigazán értem, szar, de ha ingyen lenne örökbe akkor már jó ? :DD -
#5796 Örökbe. Mert ugyan olyan takony szar mint volt bétába... pénzt nem ér. -
#5795 ingyenes hétvége van :D -
#5794 Ezt a játékot is ideadhatnák ingyen. -
Kajari82 #5793 Sziasztok! Lvl30(182) wt2-be keresek csapattársakat kihívásokhoz. 00-00- tól hajnalig -
#5792 köszönöm a válaszokat
Utoljára szerkesztette: drop, 2016.12.12. 19:44:35 -
sata75 #5791 Pár napja lettem 30 szóval szintén kezdőként azt javaslom, hogy adj el mindent. Nem éri meg kraftolni úgyis ledobod gyorsan. Mindent szedj fel és add is el, kell a pénz fegyverre ami mindig a szinted körül legyen.
a DLC-s kérdésre azt mondanám, hogy a survival nagy segítség szintezéskor is. XP-t ugyan nem nyersz annyit mint küldizéssel, de először is nagy fun, másrészt meg ha mondjuk benne vagy a kb 15-ben akkor tuti kapsz egy táskát amiben 2db 183(asszem)-as arany cucc van. Ha még jobb vagy fegyveres táskát is kaphatsz. Mikor elérsz 30-ra azokat csak felkapkodod és már mehet is a következő nehézségi szint.
Tegnap ez is meglett, 3 táskát kaptam +5-öt hoztam ki.
Utoljára szerkesztette: sata75, 2016.12.12. 16:48:11 -
#5790 Drop: Elvileg Alt+1...6. A módosítókat a felszerelési tárgyaidra rakható fel. Kétféle van, az egyik a képességeidet módosítja, a másik a felszerelésed tulajdonságát. Egyes felszerelésedre, egyik, másikra másik és van olyan amire mindkétféle felrakható. -
Shadow83 #5789 Oké köszi
Magyar van meg
Utoljára szerkesztette: Shadow83, 2016.12.12. 15:58:01 -
#5788 /w [Nickname]: This Changes chat to private and write to player Nickname.
/p, /g, /group: This Changes channel to group chat.
/1: This changes channel to world chat.
/s: This changes channel to message (probably this is the local chat so it can read only near u)
/csoport a csapat chat /group ha angol a kliensed -
#5787 Ha online vagyok és épp a szokásos cucc beszerző körömet csinálom, szívesen elviszem magammal bármelyik friss 30-ast. kb 1 óra és 20-30 256-os sárga/zöld cucc. Abból fel lehet öltözni és utána önállóan farmolgatni 4 óránként. (kis_erik) -
Shadow83 #5786 Alapesetbe V nyomva tartva amivel az elsősegély csomagot használod.DLC meg ráér még 30 után indul csak az élet:D
Nekem sincs meg még a DLC. -
#5785 lőszert hogy lehet váltani ?nem látom a bill kiosztásnál, van valami módosító tárgy is amit lehet gyártani, de nem tudom hová kell használni bocs csak nem írja sehol,dlc érdemes megvenni még nem érem el a 30 szintet vagy rá ér utána is. köszi a választ -
#5784 Hali!
Akinek magyar nyelvű verziója van annak szól... Az AlphaBridge szett leírása félre lett fordítva... Nem adja meg a két azonos típusú fegyverek használatakor mindkettőnek a nagyobb sebzést, csak az aktív képességeket.
30. szint alatt érdemes nézelődni a boltokban, ahhoz pedig sok pénz kell... Én mindent eladtam, mert szinte alig építettem cuccokat, amúgy meg rengeteg összetevőt össze lehet gyűjteni. -
Shadow83 #5783 Chat részen hogy kell változtatni hogy privátba vagy csapat részre akarok írni? -
#5782 Végre 30 lettem :)
-
#5781 Üdv!
Keresek embereket survival-ra, csak ts-el
Surivivalon kívül lvl 30 Gear : 256
Uplay: Nippy019 -
#5780 köszönöm nagy segitség,egyébként megéri kraftolni? -
Grifid71 #5779 Szürke, zöld, kék cuccokat törd be nyugodtan. Alacsony az értékük egyszerűen nem éri meg eladni. Lila cuccoknál állapíts meg magadnak egy értékhatárt ami felett eladod, ezekből 2x-es kék alapanyagok vannak. -
#5778 még egy kérdés a nem használt fegyvereket ruhákat szétszedni vagy eladni érdemes ?előre is köszönöm -
#5777 én tegnap kezdtem el menyire kell elején megvenni a dlc ket? bétáztam régen most meg elég jó áron megvetem később én is csatlakoznék
sipi1978 id -
#5776 Megal:
Nem csak a szint számít, hanem az előre haladás a játékban, mivel a képességeket nem szint, hanem a begyűjtött pontok alapján tudod fejleszteni. Egyjátékos módhoz mesterlövészből ajánlanám inkább a kisebb sebzésű, de nagyobb tűzgyorsaságú és tárméretű fegyvert és a tapadóbomba kombót. Berobbantod a csapatot utána mindenkinek 1 fejlövés és kész... Na meg a bombával oda lehet csapni a páncélos (elit és nevesített) ellenfeleknek is.
Én úgy toltam végig, hogy komolyabb ellenfelek (elit, nevesített), gépkarabély+robbanó lőszer, csapatok ellen tapadóbomba+mesterlövész, 2-3 fős csoportok pisztoly. Persze ehhez kellenek a megfelelő képességek.
Néhány szett felszerelésből van több darabom is, szívesen átadnám őket... -
#5775 Lassan 30 leszek . Felveszlek friend listára . Bár elég noob vagyok de nem szégyenlek tanulni :) (GrouNDSulL ) -
DonPedro22 #5774 Sziasztok keresek barátokat a játékba, megjelenés óta játszok vele egy nagyobb kihagyás után 1 hónapja újra kezdtem vele játszani, 156 órám van benne és 46-os dz rang DonPedr0 néven vagyok uplayen. Aktív játékosokat keresek vagy olyanokat akik csak hétvégén játszanak vele. -
#5773 Ahogy én látom a problémát a képeid alapján, szerintem kevés a szívósság. Én amíg egyedül toltam addig a szívósság volt az első, mivel nincs aki felélesszen küldi közben. Szerintem hatásosabb módszer, hogy ha a szívósságot húzod és kicsit lassabban tolod ki a küldiket, de nem kell félned, hogy bármikor lelőhet egy lövéssel egy mesterlövész vagy egy sörétes ha közel jut. -
#5772 Alakul ez. Bár 25 felett elég nehezek lettek a küldetések.
-
#5771 Jah, a hogy kell használni rész kimaradt. Szóval, rámész melyiket akarod módosítani. Ott lesz egy szám egyébként mindegyik mellett, hogy hány db módosítód van. Rákattintasz vagy enter és megjeleníti azokat a módosítóidat amit be tudsz rakni. Ott kiválasztod azt és ismét enter vagy katt és kész is. -
#5770 Amikor megnyitod az inventorydat, rákattintasz a módosítani kívánt fegyveredre, alul lesz egy olyan, hogy módosítás vagy mod vagy valami ilyesmi. Ekkor kb EZT fogod látni. Itt láthatod, hogy milyen kiegészítőket tudsz berakni a fegyveredbe. Itt kell berakni azt az átalakított fegyver módosítót.
Egy normális fegyvernek 5 módosítója van.
- fegyver színezés (a műveleti bázison a biztonsági szárny leghátuljánál van egy banya aki heti 1 fegyver színezést árul)
- távcső
- tár
- markolat
- hangtompító
Ezekbe tudsz rakni dolgokat.
Remélem érthető volt, ha nem, kérdezz bátran ^^ -
stalker001 #5769 Valaki magyarázza el legyen szíves, hogy az átalakított fegyver módosítást hogy kell használni?
Írja hogy válasszak egy szabad helyet és F, de nem vágom hogy van.... -
#5768 Azért ehhez képes már alakulgatok :) Köszönöm a segítséget minden illetékesnek.
-
#5767 Tessék átállítani tier 5-re és farmolni 4 óránként a named npc-ket. Itt van térkép (https://division.zone/named-bosses/) Pik-pak össze jön egy használható gear. Illetve meg kell tervezni, hogy mit szeretne az ember, és arra gyűjtögetni.
Nekem ami bejött eddig az a 4 alpha + 2 nomad + 2 lmg (commanding, skilled esetleg még meticulous talentekkel tactical link signature-t használva folyamatosan) illetve a 4 frontline (D3-FNC) + specialized backpack + smg pajzs mögül. Ezzekkel lehet PVE-ben aratni. -
Grifid71 #5766 Sniper mellé én a pp-99-et javallanám egy jó bővített tárral, 112 lőszer elég szokott lenni tier 5-ben is 1-2 elitre. Mellé pedig lángszórós löveg. Tereptől függően magasabbra dobva, hogy ne tudják szétverni, de megsüsse a golyóikat. -
#5765 Üdv Mindenkinek!
95 óra játék után megvolt az első negatív élmény a játékban, a Fekete Zóna... Az egy dolog, hogy néhány "taho" beveszi magát a kimenekítési zónába és sorra ledarálja az odaérkezőket... De ha visszalövök rájuk én leszek a renegát...
Viszont jött egy pozitív élmény is, szintén a Fekete Zónában... Összefutottam egy csapattal akik nem akart renegátba átmenni, sőt segítettek megvédeni a kimenekítési zónát ÷) Bár, ez hétköznap hajnali 3-kor volt...
Nézegettem a hozzászólásokat és nem igazán értem, hogy mit lehet elrontani a karakterrel... Végig tolod a küldetéseket, utána olyan képességeket aktiválsz és felszerelést pakolsz össze magadnak amilyen karaktert akarsz (én elsőnek a Pulse-t javaslom kifejleszteni, a 2. szint megmutatja a ládákat, ezt-azt).
Tapasztalatom szerint a "pincében" érdemes a tervek közt nézelődni, néha űbertáp cuccokat lehet venni.
Küldetéseknek kihívás nehézségi szinten (világfokozat 02-ben tapasztaltam) nem érdemes egyedül nekimenni... Ha sikerül is összehozni, hogy ne kerítsenek be, hihetetlen mennyiségű lőszert kell beleszórni az ellenbe (egy egyszerű összecsapás - 5-10 ellennel - a lőszerem 75%-ába, a készleteim felébe és 10-20 percembe került)... Én a játékban végig mesterlövésszel toltam, de itt át kellett váltanom a gépkarabélyra... Egyszerűen dől az ellenség... Szemből a műszakiak küldik rád a robbanó kisautókat (a fedezék felejtős) és pakolgatják az automata lövegeket, hátulról folyamatosan jönnek a rohamosztagosok, a távolból a mesterlövészek szórnak és még a csajszi sem figyelmeztet az ellenségre... És amikor egynél több nevesített ellenféllel kerülsz szembe, ott semmi sem segít (robbanó- és gyújtólőszer, meg egyéb segédeszközök)... Simán legyalulnak ÷(
Random csapatban nekem valahogy nem működött a játék... 3 ember, 3 nemzet, 3 nyelv, 0 kommunikáció... És mindenfelé ellenfél, mint egy háborúban ÷( -
Why #5764 Igen lvl 30 után :) S előtte kell egy kis feladatot teljesiteni,tényleg nem nagy dolog,de meg kell csinálni. -
#5763 Az undergroung is lvl 30 után van ?
Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.07. 15:26:11