The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.15. 15:39:05
Szeretnék érdeklődni felétek!?
Ps4 en tolom a divisiont de reggel óta nem enged be!
Bejön a szöveg ahogy szokott de a karaktert már nem tudom kiválasztani mert egyszerre Delta hiba!
Kérdésem ez csak most nálam van vagy több mindenkinél is?
A másik fiókommal semmi gond ,csak ezzel!
Köszönöm!
Másik hitelesítőt nem próbáltál meg? Nekem xiaomi telefonom van és csak annak a saját hitelesítőjét fogadta el ...
által megadott számot utasitja el-tehát be sem tudok jutni a fiókomba ,hogy kikapcsoljam?!!!
https://account-uplay.ubi.com/en-GB/account/security-settings
Az lenne a problémám,hogy az egyik UPLAY fiókomba az istennek sem tudok belépni, a GOOGLE hitelesitő
által generált számot nem fogadja el!?
Tévedés nincs,sokszor ellenőriztem de nem jó!
Előre is köszönöm!
Én a jelenlegi szettemmel (5 sentry+1 reckless mellény) kb 27k képzettséggel, ha tolok egy pulse-ot kb 1.2 milliót lövök. Ha egy jó taktikus tol egy pulse-ot, smart coverben simán lövök 2-3-4 milliót is. Van egy BreezyPeazy nevű youtuber akinek van egy ilyen videója amiben bemutat egy nagy kritre épített karaktert érdemes megnézni.
Hogy?????
Szerintem ezt a buzi GS-t el kellett volna rejtsék az emberek elöl, és csak a DZ zónákhoz és a machmakinghez szabadott volna felhasználni. Mert azon kívül, hogy szeparálja az embereket a DZ-ben, hogy az 5x erősebb ne öljön mindenkit halomra bent, semmi értelme.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ubisoft szerint a 100% gyűjtögetés az 0% gyűjtögetés!
Amúgy az én meglátásom, hogy mindegy, én 15%-kal jobb cuccokat kaptam, mint akinek 100% felett volt.
"Jajj, kevesebb egyel a GS-od, távozz tőlünk" , szánalmas.
Már a 243GS nem elég a sólyom (nehéz) küldetéshez ? <#wow1>#wow1> A kérdésre a válasz hogy nincs legalább 250-es szintem. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Kezdetektől játszok a játékkal számtalanszor megcsináltam már ( randomal is ) a sólyom küldetést kihívás szinten, tehát kimerem jelenteni hogy jól ismerem a küldetést. No de mindez nem számít úgy látszik, ha nem vagy legalább GS250-es szinten.Elmebaj. <#falbav>#falbav>
(csak halkan megjegyezném,hogy egy GS240-es karakterrel még hősies szinten is meglehet csinálni a sólyom küldetést egy összeszokott csapattal.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.08.31. 13:28:51
A védelem pedig azt jelenti, hogy a páncélod által csökkentett sebzésből még 20%-ot csökkent.
Tegyük fel kapsz egy 100k-s sebzést, abból leszed a páncélod 75%-ot, marad 25k-s sebzés. Ebből vesz le 20%-ot az elit elleni védelem, tehát marad 20k-s sebzés.
- Mik pontosan az elitek?
- a + 20 % sebzés elit ellen, az mit szoroz fel? A teljes sebzést módosítókkal, vagy csak a fegyver alapsebzését.
- A + 20 % elit elleni védelem a páncél által csökkentet védelemből jön le, vagy először az elit elleni védelem csökkenti a sebzést, aztán jön még rá a 75 %-os páncélvédelem?
- Mit jelent a gyűjtögetésnek fordított képesség?
Megéri az elit elleni védelmek, és sebzések halmozása? Többet ér mondjuk + 15 % elit elleni sebzés, mint + 2600 mesterlövészpuska sebzés?
Lassan vissza kéne nézni.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Itt egy video is róla, hogy meg lehet csinálni hamar.
MA elmentem szerencsét próbálni a 4 lovashoz. Összehozott a sors egy 3 fős csapattal, beengedtek maguk közé, egy kérésük volt, ha sentry maszkot kapok, azt adjam oda nekik. Oké, áll az alku.
A pálya elején, amikor a busztól indultunk, a berohantak a robbantás után, a lángszórósók mire leértek a lépcsőn, már halottak voltak. Két tárat tudtam előnni, és vége volt. Ez már gyanús volt.
Na de ami ezután történt, írd és mond 4 perc 47 másodperc volt, mire kitakarítottuk a parkolót, és minden ellen halott volt. Az időt a küldetés kezdetétől mértem, tehát ebbe benne volt minden, az indulástól. Én nem is tudom, minek kellettem. Amikor megjelent a doboz mögött az első lovas, még a kilincset se tudta elengedni, már halott volt. A második le se tudott jönni az emeletről, a harmadik és a negyedik nem jutott el az első gumi akadályig. Az utolsó lovas 6 lövést kapott, és halott volt.
Nem tudom mit és hogyan csináltak, de a 10,500-at sebző géppisztolyom a vége felé már 68 000-et sebzett lövésenként, a mesterlövészpuskám sebzését meg felvitték 460 000-re/lövés.
Kb 30-at mentünk, mire kipörgött nekik a sentry mask, és is kaptam egy halom zöldet, fel is tuningoltam a karimat, de fegyvert nem dobott, csak shotgunt, és pisztolyt, meg egy halom sárga mellényt,, és kesztyűt.
Azt, hogy hogyan lehetnek ennyire hatékonyak, nem tudom. Gondolom, Sentryben lehettek mind a hárman. Félelmetesen hatékony volt.
Néztem, hogy ezek a sárga ruhák egész jó talenteket is adhatnak. Találtam olyat, amelyik fedezékben 47 %-al megnöveli a páncélt, de gondolom, így sem mehet 75 % fölé.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2016.08.28. 23:55:44
Ez azért van, mert elérted a maximális 75%-ot, aminek az értéke 5354, ha jól tudom.
Lehet Neked, most csak mondok valamit : 9999 értékű páncélod, az 5354-ig veszi figyelembe, ezért nem lesz több a szívósságod.
Az életerő növelésével viszont tudod növelni.
Remélem érthető, amit írtam és tudtam segíteni.
Mitől van az,hogy a nagyobb páncél értékű hátitáskám (800) nem változtatja meg a szívósságom értékét(a mostani kb 670 páncél)?
keresek gamereket kozos puffogtatashoz <#gun>#gun> , nem gond ha nem profik sot, (nekem is a max csak gs195) ha kezdo segitunk, jelenleg csak 2-3-an vagyunk <#nemtudom>#nemtudom>, allando ts3 server van.
ha vkit erdekel irjon ram privat-ot, vagy ingame/uplay-en irjon (ateee73)
ha esetleg vkit erdekel az eletkor ,30-40 az atlag nalunk <#pias>#pias>
Utoljára szerkesztette: atee73, 2016.08.26. 21:01:28
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Deus Ex:Mankind Divided játék most 2016.08.23.án jelent meg és nem indult tovább a játék csak a training modot letudtam ami mondjuk 1 óra hosszú,utána jött maga a játék,vagyis jött volna mert Crash 10szer próbáltam mindig Crach volt kidobott a játék. Másnap reggel már ki is adtak egy patch-et a játékhoz ami tökéletesen javitotta a problémát. Gyorsak voltak,határozottak. Vajon mi lehet e mögött?
Ready Player One
Hogy lehet azt megcsinálni ill. milyen felszerelés kell ahhoz hogy egy tipusú fegyverhez legyen vagy 1-2 ezer
töltényem?
Előre is köszönöm!
UI.:hello Mokee 😊