7647
  • patchaou
    Konzolok szervize is 4500-ért adta.
  • oneal1
    szerintem itthon pont most lett vége az akcióknak.

cdgalaxy 5ért adta, mediamart 4500 ért
  • torma1
    Sziasztok.

Ha tudtok majd akciót 5k körül szóljatok. Lehet megveszem a játékot.
  • Solid Snake
    Köszönöm a tippet, nem régen kezdtem ezért is keresgélek társakat.

Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.12.21. 08:58:00
  • Zs0lt1
    Minden kezdésnél nulláról indulsz, semmi értelme nem lenne az egésznek, ha egyből bedobna DZ-be.

Viszont csinálhatod azt, hogy gyorsan összeszedsz 2-2 kék szövetet és szerszámot, hogy elkészítsd az alap szintű szűrőt, majd berohansz DZ-be és ott felszedsz sok division tech-et amiből sárga fegyvereket meg cuccokat tudsz csinálni.
  • nickwarren8
    Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a választ!!!
    ki is próbálom ma minden képen!
    viszont még egy kérdésem lenne !
    Ha mindent megcsinálok a survival ba kimentést mindent akkor mindig újra kell kezdeni vagy már alapba a dz dob be mikor újra kezded vagy mindig mindent elölről kell végig zongorázni!?
  • Zs0lt1
    Nem az!

Egy kicsit ismerni kéne a játékot és rögtön rájönnél.

Írtam, hogy az adottságok közt kell keresni.
    Szóval, két adottságról van szó: kritikus mentés és a mozgás közben.
    - Kritikus mentés: Használj elsősegély csomagot alacsony életerőn, hogy 40%-al növeld a sebzés ellenállást 10mp-ig. Tehát ha az utolsó szegmensen van az életed és akkor nyomod el a medkitet akkor él ez.
    - Mozgás közben: Ölj meg egy ellenséget mozgás közben, hogy csökkentsd a kapott sebzést 10 mp-en keresztül.

Tehát: kevés az életed, mozogsz valamerre, úgy ölöd meg az ellent, majd elnyomsz egy elsősegélycsomagot illetve elnyomsz egy adrenalint-t (dps heal). AZ életerőd kb 100%-on lesz és van 10 mp-ed, hogy rendezd a soraid, mert addig nem tudnak meglőni.
  • Solid Snake
    Fotoshop
  • Kaslerka #5835
    Ez azért nem mondható olcsónak annak tükrében, hogy hetente lemegy 4550ft-ra magyarországon a dobozos ára...
  • Grifid71
    Amennyiben valakinek még kellene olcsóbban.
    https://www.kinguin.net/product/515418/tom-clancy-s-the-division-uplay-cd-key/
    Még 19 órán át akciós. Én már kb egy tucat kulcsot vettem tőlük soha sem volt velük problémám. Annó megjelenéskor a gold verziómat is tőlük szereztem be.
  • nickwarren8
    szeva! mi az a kis trükk hogy ekkora lett a szívósságod ?
  • nickwarren8
    sziasztok! Köszönöm a válaszokat.
    a survivalba lehet megszerezni a nemesített fegyvereket a tomy gun, thompson, stb... ?
  • Droughert
    Egyedül is lehet menni.
  • Zs0lt1
    ugyanugy 4-en lehet menni Survival-t, viszont, ott már ha van egy loot akkor csak egy ember veheti fel.
  • Zs0lt1
    Egy kis trükkel ennyi szívósság is elérhető: KÉP :-)
  • Solid Snake
    Akinek van kedve kis szinten is kalandozni az vegyen fel bátran: vz4jcev
    A dz csupa móka, és kacagás jeligére
  • Piko888
    FPS számláló csak az uplayes megy, Afterburn nincs, DX12 van.
    Tesztelem számláló nélkül, aztán ha akkor se jó, akkor vissza a DX11-re.
    Remélem megoldodik ezekkel, vagy jön egy patch.
  • nickwarren8
    sziasztok! még csak holnap jön meg PS4 re a Survival Dlc! Kérdésem csak annyi lenne hogy egyedül lehet e játszani a dlc t ?
  • beef
    A DX12 mód háklis lehet külső tuning programokra, FPS számlálókra, pl Afterburner és társai. Próbáld kikapcsolni azt, ha használsz ilyeneket.
  • frango
    Én is. Jó, hogy nem vártam vele. :) A konzolos tényleg 8k HUF, de a PC-s 4.5, viszont már csak jövő héten szállítják ki.
  • DarkBlade
    Már 8K itt is. Még jó hogy szombaton rendeltem egyet 4,5K -ért. :D
  • drop
    na meglett a 30 szint köszi a segítséget egy két embernek,ha valaki tolná friss 30 szintüvel vegyen fel Sipi_Hun az id
    még a küldik nincsenek kész 26 szintű területen vagyok vannak tippek hol érdemes farmolni ?
  • jatiking
    Nekem is folyamatosan összeomlott a játék,aztán vissza raktam dx11-re.Most fut már rendesen.
  • Piko888
    Nem hiszem el, hogy nekem kell kompromisszumot kötnöm, hogy menjen a játék, amikor a videokártyám bírná.
  • DarkBlade
    Igen. Nekem is ezt csinálta. Lehet fogja is, de mióta -Ablakban (teljes képernyőn) fut és a -v-sync = auto, a -récsecske részletesség = alacsony, a -szél hatásának megjelenése a hópehyheken = nem, azóta nem omlasztja össze a vidkártya drivert.
  • Piko888
    Hétvége óta nektem folyton kilép a játékból? Elinditom, ablakban indul, belépek az optionsba beállítom teljes képernyőre rányomok a beállítások elfogadására erre leáll a játék. Steames a játék. Nektek volt ilyen?
  • Grifid71
    Lehet hogy átállítottad a hangbeállításokat, akkor hallottam ilyen hibáról. Állítsd vissza 16 bit 48000 Hz-re, ha változtattál rajta, ha nem akkor passzolom a kérdést.
  • tfrecc
    Sziasztok!

Kipróbáltam a mostani ingyenes hétvégén a játékot, de szeretnék tőletek segítséget kérni, mert van egy olyan gondom, amivel még máshol nem találkoztam. A hang recseg. Fogalmam sincs miért, azt hittem az elején hogy szándékos a telefonos beszélgetések során, de maga a zene is recseg és a hangbeállításoknál semmi erre utalót nem találtam. A konfigom az aláírásban látható. Sok játékot végigvittem már, soha nem volt ilyen gond.
    Ha valakinek van bármilyen ötlete, előre is köszönöm.

üdv
    tfrecc
  • nickwarren8
    sziasztok!
    egy kérdésem lenne felétek! ezeket az új fegyvereket hol adja meg a divisionban ezt a tomy gun t meg a többi ilyen nemestetett? csak lent a survival dlc ben ? vagy fent is !?
  • patchaou
    Nekem a10_5800k-van, de néha a fények kegyetlenül elcsesződnek, villognak stb... nálad nincsenek ilyen gondok?
  • macleody
    Igen, megkavart, hogy steames verzió is van, csak ugye ahhoz is kell a uplay :)
  • oneal1
    nem lehet hanem kell :D
  • macleody
    És ezt a dobozos verziót is lehet uplayen aktiválni?
  • frango
    Itt pl. :)
  • Piko888
    A képzettség mit határoz meg?
  • macleody
    Hol lehet kapni dobozosan?
  • frango
    Üdv!
    Szeretném megvenni a játékot, de lenne egy kérdésem a season passról. Most ugyen ingyen lehet játszani 18-ig. Ha most megveszem csak a season passt uplayen keresztül, akkor ha később veszem meg az alapjátékot,akkor a season pass megmarad? Accounthoz köti? Csak azért kérdezem ,mert most uplayen 16euroért meg tudnám akkor venni a season passt, viszont az alapjátékot meg dobozosan szeretném megvenni és az majd csak jövő héten jönne meg. :)
  • hapi
    Nem tudom folytatni a játékot ez mindig így van? Nem túl jó reklám, hogy eddig 4 belépésből 3-szor nem sikerült, most meg egyáltalán nem megy...
  • Why
    Igen és ezzel egyidőben pedig 50%-os leértékeléssel tudja bárki megvenni 18.áig a játékot!
  • Why
    The Division Hungary csoport!Kattins ide,már több,mint 200-an vagyunk