The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maxtreme
"Főleg,hogy most jön egy új 1.4. patch ami minden hibát javit ami van most a játékban"

HAHA.
Csodálom az optimizmusod 😊

Csak 6k? nagyon olcsó! Én amikor megjelent teljes áron vettem meg a Sleeper Agent Edition kiadást!Szóval azt mondom,hogy nagyon megéri megvenni annyiért ajándék ez a játék.Főleg,hogy most jön egy új 1.4. patch ami minden hibát javit ami van most a játékban,novemberben pedig jön a második nagy DLC.

Ready Player One

Hi, Konzolvilágnál csak 6k az alapjáték, megéri? A béta tetszett, de nem tudom, hogy most hogy állnak a dolgok.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Sirva,nevetve a földön fekve 😄

Ready Player One

Ready Player One

Egy ember jelentése is több,mint a semmi! Én véletlenül vettem fel játék közben egy ilyen aimbot,cheater játékost és küldtem is a The Division facebook oldalára a videót és jelentettem nekik. Itt is van a video FENTEBB!
Utoljára szerkesztette: Why, 2016.09.29. 20:11:20

Ready Player One

Sziasztok! tudja valaki hogy mikor jön ps4 re az új frissítés ?
ved fel shadowplay-el vagy fraps-el es kuld el az ubisoft supportnak akkor biztos a ban

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Igen tudom,hogy csalók,de csak lehet valamit csinálni,mármint nem nekünk játék közben,mert ott csak idegeskedni tud az ember,semmi esélyed ellenük,nagyon lerontják a játékélményt.
Nem lehet őket jelenteni a ubisoft-nál,hogy kibannolják őket a játékból meg az uplay-ről?
Bár mindegy is kirúgnak egyet jön helyette tíz. 😞
"Hogy csinálják?" Cheat enginer, vagy aimbot
"mit lehet ellenük tenni?" semmit, Pc-n ez a játék egy cheater paradise és az is marad, hála annak a hülyének aki kitalálta, hogy a kliens oldalon legyenek a karakter adatok tárolva.
Sziasztok!

Eddig xbox one-on játszottam,most megint pc-én játszom,tegnap a dark zone-ban kétszer is találkoztam olyan patkányokkal,hogy messziről mindenen (falon,házon) keresztül egy lövésből lelőnek.
Xbox-on ilyen nem volt.
Hogy csinálják,mit lehet ellenük tenni?
Köszi a választ.
Zs0lt1
Szia, max négyen fértek be egy csoportba, már nincs mód arra, hogy többen férjetek be..

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok!

Ugye csak 4-en lehet coop-ban nyomni?! Van valamilyen mód ennél többen is nyomni?!

Köszi,
gyenge idegrendszerrel ne nyissam meg itt fejeztem be ezt a játékot nincs értelme, egy tolvonással kinyirják az addig szerzett cuccokat ilyet tapasztaltatok már más játékoknál is pl destiny vagy diablo ?
AnuluWork
"Scavenging has been removed from the game."

Mi lesz azzal a gearrel, ami a legelején jött? Path of the Nomad vagy mi volt az. 😊 Még a végén valamire használni is lehet majd. 😊

Nomad
Set Bonus (2): +20% health on kill
Set Bonus (3): Health can regen past the first health segment.
Set Bonus (4): Talent Unlock: Path of the Nomad: When receiving fatal damage, you are instead healed to full health. Can occur once every 4 minutes.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.09.25. 20:52:20

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

kiserik
Az a poén, hogy egyeseknek minden nerf:

"Shotgun: increased to 192 from 9"... <#banplz>

Figyeltétek a shotgun lőszer nerfet ? 9db a 190db helyett...
kiserik
Első olvasatra nem is rossz. Még a végén érdemes lesz újra elővenni.

Zs0lt1
Itt van egy nem hivatalos, teszt szerver alapján adatbányászok által kreált patch notes.

Gyenge idegrendszerrel élők ne nyissák meg 😄

Zs0lt1
na azért várd ki az 1.4-et 😄
Voltam a teszt szerveren, nem voltam túl boldog a látottaktól.

Nekem 600.000 Szívósságom van még is ha olyan gyors ütemben támad be a shotis engem is lekap 2 lövésből.
Próbáltam már minden szívóssággal melyik lenne a megfelelőbb de egyik sem volt nyerő, szimplán csak csapat játék! Ha nem futkosik mindenki össze vissza oda figyel egyik a másikra akkor vigig lehet tolni kényelmesen még kis életet sem szoktam elhasználni! 3 fázis alatt sem szoktam semmit sem elhasználni az életből, ha jó csapat van elég a 400e szívósság bőven!
Az én karakterem full felcser mód minden arra be állítva nem volt egyszerű össze hozni volt vele elég nyűg meg idegeskedés, de most készen van! Reklamier cuccra gyűjtöttem de amióta elindul az Underground dlc egyetlen egyet kaptam az is egy ládába volt bent és csak 240 es! Ez kellett volna jobban a Felcserhez de mivel nem adott így megcsináltam másból! Most nem panaszkodom viszont kíváncsian várom ezt az új frissítést miből mit vesznek el megint!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.09.25. 00:29:58
Hát engem 450.000 szívóssággal is instant fektetett egy lövésből a shotis 75% páncéllal, hozzáteszem elég messziről, de gondolom ez már mással is előfordult. Nem azt mondtam, hogy nem kell foglalkozni az életerővel, mert biztos van egy határ, de akkora jelentősége nincs, mint amekkorát tulajdonítanak neki. Így is meg úgy is meghal bárki, ha nincs összjáték, mert ez a 35-ös NPC-kel való harc már csak csapatban megy. Tegnap farmoltuk a 4 lovast este héttől éjfélig, megállás nélkül, egyszer haltunk meg, mert a gránátos pont az immunláda mellé dobta a gránátot. Amúgy semmi értelmeset nem dobott.
Hmmm. Ebben az esetben akkor nincs értelme életerőt növelni, ha mindig ugyanannyi %-ot sebez az NPC az életerőhöz viszonyítva.
Teljesen felesleges lenne a nagyobb életerő, 50k is elég lenne és nagyobb hangsúlyt lehetne adni a képességre, DPS-re. Ezért gondolom, hogy nem így számol.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.22. 22:45:14
AnuluWork
Óh, én túl vagyok egy Star Wars Galaxies sutyi NGEn. Nekem szemétségből nem tudsz újat mutatni. 😊

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

szia Betyár!!!!!

Látom megint beindultál <#integet2>
Szia!
Legjobb tudomásom szerint %-an sebeznek az NPC-k, most csak mondok egy számot 20%.
85K-nak is a 20%-a, 100K-nak is a 20%-a. Ezért érezheted úgy, hogy nagyobbat sebeznek nagyobb életerőnél, szívósságnál.
egyébként tök jó hogy játszol és építgeted a karaktert majd egy vonással tönkrebasszák a patchel ti nem igy látjátok ? Mire összeraksz valami értelmeset jönnek belenyulnak mert túl erős a sett hát beszarok 😄
Az egész játék lényegében egy nyerőgép, félkarú rabló.<#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.21. 22:36:44
Zs0lt1
Elég részletes leírás az 1.4-ről:
http://tomclancy-thedivision.ubi.com/game/en-GB/news/detail.aspx?c=tcm:154-268296-16&ct=tcm:148-76770-32

Van pár nagyon jó dolog, mint például nincs többé 5-ös Striker és Sentry szett, ismét 4-es van, de néhány fegyver módosítás és a skill power módosításokkal kicsit gáz lesz, de meglátjuk.

Sziasztok!
Furcsa egy játék az biztos, tegnap falcon küldetésben 15. hullámnál egy robbanás berepített a lépcső alatti elzárt részbe, nem tudtam kijönni, majd amikor megcsináltuk a küldetést kaptam egy taktikus 268 kesztyűt.Kiteleportáltam, hogy kijussak a lépcsőből, visszagyalogoltam a helyszínre, hogy felvehessem a többi tárgyat.Amit kaptam: Egy ugyanolyan kesztűt mint az előbbi, ez valami hiba, vagy értelmes dolog hősi 40 perces küldetés végeztével, két mindenben megegyező tárgyat adni?
valljuk be szerencse kérdése is ez a játék 😊
Zs0lt1
Hallottam már erről én is.

Megtudja valaki erősíteni azt a tézist, hogy mimnél nagyobb a karakter életereje annál nagyobbat sebeznek rajta az NPC.
(Személy szerint nem igazán érzek különbséget a 85K és a 100K életerő között az NPC elleni küzdelemben.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.21. 12:34:06
Zs0lt1
Meg van adva százalékos arányban, hogy egy küldetés vagy incursion vagy bármi mit dobhat. Nem néz semmi mást csak azt a százalékot. Nem nézi a táskádat sem és a ládádat sem, ez szerintem nem hiba. Nekem például nem tudom mióta nem dob egy olyan Sentry maszkot amiben van képzettség és nem minimum kettőt kell rajta módosítani. De át kell ilyenkor módosítani a dolgokat, hogy valamennyire is ellentételezd annak a hiányát.

a fejlődés lehetőségét is újragondolnám igen is jó pár órát beletettem a játékba és a kívánt cuccot még se dobta ki ugy hogy már a szaros ládám fullon volt 268 as cuccokkal. Nem tudom hogy figyeli a rendszer nem látja hogy egyik settemben van már csak egy 240 es akkor az ezredik sólyom dz négy lovas után nem dobná ki? eddig azt hittem szépen fel van építve de most kételkedem
Zs0lt1
Egyetértek. Mondjuk én az összes incursionnál azt csinálnám, hogy a matchmakinget kikapcsolnám. Csak akkor menj be ha megvan a csapatod (erre chat, fórum, reddit stb lehetőségek megvannak), tudtok rendesen kommunikálni, mindenkinek van mikrofonja és ismeri a játékot annyira, hogy nem úgy kezdtek, hogy 70% a bukás. De egyébként én bizakodó vagyok ezzel az 1.4-el kapcsolatban, meg lesz ugye a teszt szerver, biztos ki fogom próbálni. Remélem lassan ismét növekedni fog a létszám, bár annak is megvan az előnye, hogy éjszaka pár szerverváltás után van rá esélyed, hogy teljesen üres szerverre lépj be farmolni 😄

Egy checkpoint ráférne a Sólyom küldetésre, de tartok attól, hogy szétcsapják a falcont és a clear sky-t. Pusztán azért hogy Pistike is az összetákolt, vacak karakterével elboldoguljon. Ez a két küldetés jelenleg még kihívással jár,de sok a balfasz ezért szét kell barmolni ezeket is. Sajnos ez a mai trend. Nem rinyálni kellene hanem megtanulni játszani a játékokkal,de a kölykök azonnal akarnak mindent (siker). Ezért van a multijátékokban annyi szarházi csaló. Emlékszem annak idején GS180 mentünk be a nehéz fokozatra és valóban kapaszkodni kellett hogy megcsináljuk. Az egyedüli lehetőség volt a fejlődésre, leszámítva a DZ-t. Ma szarásig kapja a játékos a GS240-es cuccokat amikről mi csak álmodoztunk( illetve keményen megdolgoztunk), de ez sem elég. Azonnal kell minden, kihívás nélkül.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.20. 08:58:17
Zs0lt1
A sólyommal várnék a helyedben októberig. Az 1.4 után lesznek benne checkpointok, illetve mivel lecsökkentik az időt, míg megölsz egy npc-t sokkal könnyebb lesz majd.

kiserik
Heroic sólyom, heroic 4 lovas vagy DZ/UG.
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.09.19. 15:48:46

sentry 268 hátizsákot hol találok ? beledöglök se dob sehol 😄
Igaz 😊 Köszönöm !
A kérdésre már válaszoltam. (Minden csapásmérő cucc a legnagyobb eséllyel ott található.)
Köszi betyar, de nekem fegyvertokra van most szükségem. Azt nem tudod véletlenül hol talalok?
A legnagyobb eséllyel a sólyom küldetés illetve a magasabb szintű DZ suport dobja. (sok sikert . kb. 2 hétig szenvedtem mire egy normális 268as kesztyűt össze tudtam hozni,de megérte.)

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.17. 16:47:10
Sziasztok. Striker fegyvertokot keresek... Hol talalhatok a leggyorsabban?
Zs0lt1
A shotik alapsebzését nyolccal kell osztani, akkor kapod meg az egyes 'golyók' sebzését, mivel egy lövésre nyolc kis 'golyót' lő.

én meg eladtam véletlenül. Amúgy nem túl jó......
Másnál is jelentkezett-e az, hogy a sotiknak a lőtéren és az NPC-re a sebzése hibás!?
Pl A fegyver SEB 34K de a lőtéren vagy az NPC-n csak 5200 az alapsebzés 12K a krit. (konkrét adat) Minden sotgán nálam így működik, jelenleg egy 204 soti kb egy 30as pisztollyal ér fel <#eplus2><#fejvakaras>
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.16. 08:42:19
Urak!
Eddig kb.100x farmoltam le a Lexingtont a megállítóért erre ma az orosz küldetésnél bedobott egy 229es megállítót halálos,stabil tulajdonságokkal<#eplus2><#taps>

Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.09.15. 22:47:47