7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#5883 2-3 nap? elég oda 2-3 óra is.
-
#5882 yep, az volt a 2. fizetős DLC a 3-ból, ami majd jön -
bekescsaba #5881 Hali.
Ha megveszem a sezon Passt, megkapom a Survival modot is? -
Betyar070 #5880 Valamit csinálhatnának a fejlődési rendszerrel mert ez így katasztrófa. Ennyi madár még talán sose volt a szervereken. Nagyon nem tett jót a játéknak hogy ennyire könnyű fejlődni. 2-3nap alatt egy új játékos feltudja magát tornázni GS30-GS256-ra, csak ép játszani nem tud. ( nem ismeri a küldetéseket, összetákolt a motyója...stb.) Rengeteget játszok randomokkal,de ilyen siralmas társaság ami most van, még nem volt( tisztelet a kevés kivételnek ). Virít a GS256 a neve mellett,de az első lóvéstól fekszik, azt se tudja mit kell csinálni az adott küldetésben.... Ráadásul 5k körül már meglehet venni most a játékot ez csak tovább rontja a jelenlegi helyzetet. Felkészülhetünk a sok idétlen kiskölyökre, youtuberre.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.27. 12:43:44 -
piroszil #5879 ő az egyik csoda csíkom még árnyéka is van,a 3 szögek most korán lefeküdtek:D -
piroszil #5878 Szevasztok.A segítségeteket kérném h mi lehet ez.Csak a division-él jön elő.pl a mobok oldalán vizszintes általába fekete csík,de van amikor bazi nagy szines 3 szögek vannak,ha elfordulok eltünik ha vissza akkor megint ott van.Nincs állandóan jelen,de van h elkezdek játszani és már avval kezdi(vagy nem:) de előjöhet 4 óra múlva vagy 30 perc mulva is.szal mi lehet ez? :lenovo y50 70 i7,960m4GB 8GB ram= HDMI +TV köszi a segítséget. -
pupyroby1 #5877 Köszi :)
-
#5876 Bazisodon menj le az alagsorba es ott nezz szet, majd 30-as szintet elerve megint! :) -
pupyroby1 #5875 Sziasztok mivel most vettem meg a játékot és még ismerkedem vele elég kezdő vagyok lvl12. Megvettem még pluszba az undergroundot úgy tudom hogy lvl 30 tól lehet elérni. Ezt jelezni fogja a játék hogy mikor hova mehetek vagy van ennek valami más modja? köszi
-
#5874 Boldog karácsonyt mindenkinek!
A mai survivalon szerzett cuccaim. A pisztolynál már nem maradt division tech-em :D -
foxxi #5873 Mivel hamarabb megvettem, mint hogy megkaptam volna:
Season Pass eladó
Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Mindenkinek!
Utoljára szerkesztette: foxxi, 2016.12.24. 08:52:52 -
Why #5872 Nagyon BOLDOG Karácsonyt Mindenkinek :) -
Why #5871 The Division Hungary facebook már közel 300-an vagyunk. Katt ide -
#5870 Hát nem felejtem, amit 2 kedvenc játékommal is csinált ez a cég, ezért ha lehet nem támogatom azzal őket, hogy megveszem a játékaikat. Bár ezt megint nem sikerült betartani...... -
Culram #5869 Mi ez az Ubisoft para? -
#5868 a fogalmam sincs mi = 1.5-ben bejött nevesített felszerelések :D -
Piko888 #5867 Ne gondolkodj, nagyon jó játék lett, én is sokat vaciláltam, de nem bántam meg, főleg most hogy akciós. -
#5866 Köszi!
Igazából ha nem lenne Ubisoft-os termék már megvettem volna. Így még gondolkozom.
Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.23. 15:32:34 -
#5865 Ez inkább action RPG, mint szokott értelemben vett MMO. Diablo TPS nézetben lőfegyverekkel tömören fogalmazva. -
#5864 a te lvl25 vagy a haver meg lvl 26 akkor felskálázza az enemy AI-t lvl26-ra,
Én azt mondom Ha lehet vagy egyszerre menjetek, de nem kell rohanni.A végén a grind úgyis unalmassá válik picit.Amíg lehet élvezzétek ki a missiont. -
#5863 beírogatom, köszi -
#5862 Köszi a válaszokat!
Mennyire van lehetőség nagyobb szintű játékosokkal játszani? Legtöbb lvl alapú játékban mindig ott a probléma, hogy a haverokkal nem tudok együtt játszani mert ők jobban haladnak vagy én haladok jobban. -
#5861 alapot vedd meg szvsz.Aztán ha lesz year 2 akkor esetleg a year 1 dlc-ket is megveheted de pl az underground repetitiv nagyon.A survival mókás meg izgalmas csak az a másfél óra kevés ami kitölti,de két körre meg túl sok koncentráció kell.
bár én most vettem meg a season pass-t de aki most kezd bele szerintem ne tegye.Elég az alapjáték
Az alap viszont 100 órát kirak.Lvl 30-ra mire elérsz az eleve sok idő.Összeszedn echo-kat telefonokat laptopot stb.Megcsinálni az első karaktert úgy hogy azt elképzelted.Jó set itemet találni.Rare named fegyvereket összeszedni.Incursion is ott van stb. stb. és a DZ-be még bele se kóstoltál. -
#5860 Sziasztok!
Most akciós a játék és azon gondolkodom, hogy megvegyem-e de kicsit elriaszt, hogy Ubisoft-os a játék.
Már most elég sok fizetős DLC van hozzá és gondolom a jövőben is ez a tendencia folytatódik de mint lövöldözős mmo mennyire életképes ez a játék?
Van-e elegendő játékos és mennyire válik repetitívvé a játék egy idő után? -
TakácsBálint #5859 Köszi! Nagyon jó infók! Kellemes ünnepeket! -
#5858 Hasznos kis gyűjtemény, ügynöktárs Kellemes ünnepeket, mindenkinek. Jó vadászatot -
#5857 Király a dizájn!
Linkek még:
- Hivatalos fórum
- Felszerelés tulajdonság leírások
- Heti vendor reset (mi hol található)
- Open world bossok
- Skill kalkulátor
- 1.5 nevesített felszerelések
Hirtelen kb ennyi :-) -
#5856 Dizájn
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.12.22. 23:46:41 -
Piko888 #5855 Szerintem vedd meg a season passt -
Monster076 #5854 Ha jól láttam, Ubi most 7 euró körül árulja az Undergroundot. Érdemes beruházni rá, vagy inkább a Survivalra célszerűbb koncentrálni? Őszintén szólva nekem a Survival a gameplay videók alapján nem igazán szimpi. -
#5853 lehet rosszul van beállitva a konverzio paypal-on, ha ők váltanak az mindig drágább mintha a bankod tenné -
Drizzt1111 #5852 Köszönöm, majd megnézem karbantartás után. -
#5851 Nekem is volt ilyen, néha a bázison lévő szekrénybe kellett bekukucskálni -
Drizzt1111 #5850 Sziasztok. A mellék küldetések között vannak olyanok, hogy térj vissza x bázisra, 27-es szinten van kb 10 db a térképemen. De hiába megyek oda nem adja be, nem tudok egy npc-vel sem beszélni, nincsenek tárgyak amiket fel tudnék venni. Valaki tudja, hogy mi lehet a probléma? -
#5849 Survival dlc-t 4-es szinttől tudod használni, miután átmész a kezdő térképről a történet színteréül szolgáló nagy map-re. Undergroundot 30-as szint után éred majd el. -
#5848 paypalal fizetve 5900 :-/ -
#5847 Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékhoz a DLC-k a végére raknak új tartalmat, vagy már 0. perctől? Tehát van-e értelme csak az alapot venni, vagy érdemes egyből az egészre beruházni? :)
Köszi! :) -
Piko888 #5846 Division 5100 ft
-
nickwarren8 #5845 Szia!
Köszi a választ!
ezt fogom tenni most csak erre megyek rá remélem sikerrel is!
Üdv!!! -
#5844 Ha nem sürgős, árukeresőn beállíthatsz árfigyelőt, így amikor valamelyik üzletben a beállított érték alá esik akkor kapsz róla egy emailt :)
Bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő..