7647
  • Zs0lt1
    2-3 nap? elég oda 2-3 óra is.
  • szomferi
    yep, az volt a 2. fizetős DLC a 3-ból, ami majd jön
  • bekescsaba
    Hali.

Ha megveszem a sezon Passt, megkapom a Survival modot is?
  • Betyar070
    Valamit csinálhatnának a fejlődési rendszerrel mert ez így katasztrófa. Ennyi madár még talán sose volt a szervereken. Nagyon nem tett jót a játéknak hogy ennyire könnyű fejlődni. 2-3nap alatt egy új játékos feltudja magát tornázni GS30-GS256-ra, csak ép játszani nem tud. ( nem ismeri a küldetéseket, összetákolt a motyója...stb.) Rengeteget játszok randomokkal,de ilyen siralmas társaság ami most van, még nem volt( tisztelet a kevés kivételnek ). Virít a GS256 a neve mellett,de az első lóvéstól fekszik, azt se tudja mit kell csinálni az adott küldetésben.... Ráadásul 5k körül már meglehet venni most a játékot ez csak tovább rontja a jelenlegi helyzetet. Felkészülhetünk a sok idétlen kiskölyökre, youtuberre.
    Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.27. 12:43:44
  • piroszil
    ő az egyik csoda csíkom még árnyéka is van,a 3 szögek most korán lefeküdtek:D
  • piroszil
    Szevasztok.A segítségeteket kérném h mi lehet ez.Csak a division-él jön elő.pl a mobok oldalán vizszintes általába fekete csík,de van amikor bazi nagy szines 3 szögek vannak,ha elfordulok eltünik ha vissza akkor megint ott van.Nincs állandóan jelen,de van h elkezdek játszani és már avval kezdi(vagy nem:) de előjöhet 4 óra múlva vagy 30 perc mulva is.szal mi lehet ez? :lenovo y50 70 i7,960m4GB 8GB ram= HDMI +TV köszi a segítséget.
  • pupyroby1
    Köszi :)
  • PiszkosFred
    Bazisodon menj le az alagsorba es ott nezz szet, majd 30-as szintet elerve megint! :)
  • pupyroby1
    Sziasztok mivel most vettem meg a játékot és még ismerkedem vele elég kezdő vagyok lvl12. Megvettem még pluszba az undergroundot úgy tudom hogy lvl 30 tól lehet elérni. Ezt jelezni fogja a játék hogy mikor hova mehetek vagy van ennek valami más modja? köszi
  • Zs0lt1
    Boldog karácsonyt mindenkinek!

A mai survivalon szerzett cuccaim. A pisztolynál már nem maradt division tech-em :D
  • foxxi
    Mivel hamarabb megvettem, mint hogy megkaptam volna:

Season Pass eladó

Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet Mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: foxxi, 2016.12.24. 08:52:52
  • Why
    Nagyon BOLDOG Karácsonyt Mindenkinek :)
  • Why
    The Division Hungary facebook már közel 300-an vagyunk. Katt ide
  • Jeffjohnson
    Hát nem felejtem, amit 2 kedvenc játékommal is csinált ez a cég, ezért ha lehet nem támogatom azzal őket, hogy megveszem a játékaikat. Bár ezt megint nem sikerült betartani......
  • Culram #5869
    Mi ez az Ubisoft para?
  • Zs0lt1
    a fogalmam sincs mi = 1.5-ben bejött nevesített felszerelések :D
  • Piko888
    Ne gondolkodj, nagyon jó játék lett, én is sokat vaciláltam, de nem bántam meg, főleg most hogy akciós.
  • Jeffjohnson
    Köszi!

Igazából ha nem lenne Ubisoft-os termék már megvettem volna. Így még gondolkozom.
    Utoljára szerkesztette: Jeffjohnson, 2016.12.23. 15:32:34
  • yesname #5865
    Ez inkább action RPG, mint szokott értelemben vett MMO. Diablo TPS nézetben lőfegyverekkel tömören fogalmazva.
  • tutituti
    a te lvl25 vagy a haver meg lvl 26 akkor felskálázza az enemy AI-t lvl26-ra,
    Én azt mondom Ha lehet vagy egyszerre menjetek, de nem kell rohanni.A végén a grind úgyis unalmassá válik picit.Amíg lehet élvezzétek ki a missiont.
  • Szabi #5863
    beírogatom, köszi
  • Jeffjohnson
    Köszi a válaszokat!

Mennyire van lehetőség nagyobb szintű játékosokkal játszani? Legtöbb lvl alapú játékban mindig ott a probléma, hogy a haverokkal nem tudok együtt játszani mert ők jobban haladnak vagy én haladok jobban.
  • tutituti
    alapot vedd meg szvsz.Aztán ha lesz year 2 akkor esetleg a year 1 dlc-ket is megveheted de pl az underground repetitiv nagyon.A survival mókás meg izgalmas csak az a másfél óra kevés ami kitölti,de két körre meg túl sok koncentráció kell.

bár én most vettem meg a season pass-t de aki most kezd bele szerintem ne tegye.Elég az alapjáték
    Az alap viszont 100 órát kirak.Lvl 30-ra mire elérsz az eleve sok idő.Összeszedn echo-kat telefonokat laptopot stb.Megcsinálni az első karaktert úgy hogy azt elképzelted.Jó set itemet találni.Rare named fegyvereket összeszedni.Incursion is ott van stb. stb. és a DZ-be még bele se kóstoltál.
  • Jeffjohnson
    Sziasztok!

Most akciós a játék és azon gondolkodom, hogy megvegyem-e de kicsit elriaszt, hogy Ubisoft-os a játék.
    Már most elég sok fizetős DLC van hozzá és gondolom a jövőben is ez a tendencia folytatódik de mint lövöldözős mmo mennyire életképes ez a játék?
    Van-e elegendő játékos és mennyire válik repetitívvé a játék egy idő után?
  • TakácsBálint
    Köszi! Nagyon jó infók! Kellemes ünnepeket!
  • Solid Snake
    Hasznos kis gyűjtemény, ügynöktárs Kellemes ünnepeket, mindenkinek. Jó vadászatot
  • Zs0lt1
    Király a dizájn!

Linkek még:
    - Hivatalos fórum
    - Felszerelés tulajdonság leírások
    - Heti vendor reset (mi hol található)
    - Open world bossok
    - Skill kalkulátor
    - 1.5 nevesített felszerelések

Hirtelen kb ennyi :-)
  • Solid Snake
    Dizájn
    Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2016.12.22. 23:46:41
  • Piko888
    Szerintem vedd meg a season passt
  • Monster076
    Ha jól láttam, Ubi most 7 euró körül árulja az Undergroundot. Érdemes beruházni rá, vagy inkább a Survivalra célszerűbb koncentrálni? Őszintén szólva nekem a Survival a gameplay videók alapján nem igazán szimpi.
  • Tikal #5853
    lehet rosszul van beállitva a konverzio paypal-on, ha ők váltanak az mindig drágább mintha a bankod tenné
  • Drizzt1111
    Köszönöm, majd megnézem karbantartás után.
  • Solid Snake
    Nekem is volt ilyen, néha a bázison lévő szekrénybe kellett bekukucskálni
  • Drizzt1111
    Sziasztok. A mellék küldetések között vannak olyanok, hogy térj vissza x bázisra, 27-es szinten van kb 10 db a térképemen. De hiába megyek oda nem adja be, nem tudok egy npc-vel sem beszélni, nincsenek tárgyak amiket fel tudnék venni. Valaki tudja, hogy mi lehet a probléma?
  • macleody
    Survival dlc-t 4-es szinttől tudod használni, miután átmész a kezdő térképről a történet színteréül szolgáló nagy map-re. Undergroundot 30-as szint után éred majd el.
  • Szabi #5848
    paypalal fizetve 5900 :-/
  • BlackShadow
    Sziasztok!
    Nekem az lenne a kérdésem, hogy az alapjátékhoz a DLC-k a végére raknak új tartalmat, vagy már 0. perctől? Tehát van-e értelme csak az alapot venni, vagy érdemes egyből az egészre beruházni? :)
    Köszi! :)
  • Piko888
    Division 5100 ft

• nickwarren8
    Szia!
    Köszi a választ!
    ezt fogom tenni most csak erre megyek rá remélem sikerrel is!
    Üdv!!!
  • patchaou
    Ha nem sürgős, árukeresőn beállíthatsz árfigyelőt, így amikor valamelyik üzletben a beállított érték alá esik akkor kapsz róla egy emailt :)

Bocs a dupláért, lejárt a szerkesztési idő..