7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Betyar070 #5924 Boldog Új Évet minden kedves játékostársnak!
Remélem holnap az én nyelvem is így fog pörögni a finom nedű után.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.30. 22:48:59 -
#5923 Minden héten van vendornál set darab (e héten chest, knee pad és holster), illetve esik mindenhol, de elég csekély eséllyel.
Utoljára szerkesztette: kiserik, 2016.12.30. 18:42:31 -
sata75 #5922 és ezt a D3-as szettet hol lehet kifarmolni? mert nekem rengeteg ládám volt, van survivalból de még egyikben sem volt olyan:( -
#5921 Lesz folytatás, lesz 2. éves támogatása a játéknak ez már biztos. -
#5920 A scavenging az 1.4-es patchben kikerült a játékból. Ötletnek jó volt, de bugos volt hihetetlen módon.
A postahivatalnál a bejárattól jobbra a dz vendorral szemben van még egy scavenging láda, azt hiszem naponta ad egy HE tárgyat 163 GS-sel. -
Culram #5919 Én azt várom nagyon hogy betérképezzék a Central Park-ot :D -
simonl #5918 Szia, amit linkeltél az egy bemutató a különböző ellenséges frakciókról.
A következő DLC a Last Stand címet viseli. Így keresd.
Vélhetően lesz folytatás.
-
nickwarren8 #5917 Sziasztok!
Ez ami fent van a youtubeon ez a videó : https://www.youtube.com/watch?v=WmAt8z0GQ98
ez lesz az 1.6 os frissítés és az utolsó a session Pass ból? vagy lesz folytatás ?
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.12.30. 02:54:19 -
Betyar070 #5916 Igaz, azért a nevesített nagyfiúk bírják az ólmot. -
bekescsaba #5915 A D3 szett nagyon erős lett, nevesített elleni védelemmel és nevesített elleni sebzés bónusszal feltuninngolva nagyon jó. Mivel golyóálló pajzsnál nincsen crit esélye a géppisztolynak, így gondolkodni sem kell, hogy mire skálázd a ruhákat. Páncél, elt elleni védelem, sebzés. Tuti a nerf neki.
Én egy SMG 9-et használok a D3-hoz, amin az alap talent a nevesített ellenfelek ellen plussz 10 % sebzés, illetve volt rajta egy LMB lövész (10 %-os 10 méteren belül), és meg rávarázsoltam egy 12 %-os fejlövésbónuszt. A képességeknél meg beállítottam, hogy fejlövés esetén 50 % eséllyel visszakapom a lőszert, így a 64-es tár (módosított tárnak hála) átlagban 75-80 között tud lőni. Korábban a PP19-et favorizáltam a 100 feletti tár miatt, de az SMG-9-nek olyan minimális a szórása, hogy gyakorlatilag el sem mozdul a bot fejéről.
Így ezzel a szettel egyedül tudok farmolni a föld alatt, közepes fokozat, 3 fázis, (directivák: Háború köde, Betegség, Felcserélt képességek). Egy ilyen kör egy föld alatti láda, meg 15-20 item.
MIvel a pajzs 120 fokos szögben véd, így ügyes helyezkedéssel mindent blokkol. Általában az alacsonyabb életerejű pajzsot használom,(870 000 HP) ami ad 20 %-os sebzést, de ha sok az ellen, akkor átváltom a nagyobb életerejűre. (1.340 000 Hp)
Csoportban ésszel kell vele játszani, mivel nem csak az ellent blokkolod, hanem a sajátjaidat, így úgy kell forogni, hogy tudjanak lőni.
MInden kezdőnek ezt a szettet ajánlom. -
piroszil #5913 A scavenging az milyen perk (Magyar menübe) mert én nem találom,ez elvileg ha növelve van akkor jobb loot-ok jönnek,valami ilyesmit szűrtem le de nem bisztos hígy van. craft -
#5912 Megal:
Igazad van, de ezt én is írtam "Ezt növelheted egyes felszerelési tárgyakkal".
Betyar070:
Azért NPC-je válogatja, hogy mennyi ólmot kíván... A Hudson menekült tábor végén 3 nevesített nehézfegyveres vár (a korábbi bejegyzésben rájuk utaltam)... Kihívás (Világfokozat 5) szinten eddig még nem sikerült egyet sem ledarálni közülük ÷( Igaz alapvetően mesterlövész+gépkarabély párosra vagyok beállítva...
Viszont a városban kóborló nevesítetteket röhejesen könnyű elintézni... Na meg ott a Lincoln alagút, amit kihívás szinten is röhögve végig darálok, a végén a nevesített mesterlövészt 5 lövéssel szedem le... ÷)
Amúgy, kb. 30. szintig el lehet lenni egy jó pisztollyal is, én az ellen kb. 80%-át azzal daráltam le... ÷) De utána ezért kellenek a komolyabb cuccok...
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2016.12.29. 19:07:15 -
Betyar070 #5911 Köszi a pontosítást,kiegészítést.
Más: " Hozzátenném még, hogy pl. kihívás fokozaton nevesített ellenfél ellen feltuningolt gépkarabélyból (220k DPS, 19k SEB, 799 L/P, 59 tár) robbanó lövedékkel megspékelve sem volt elegendő 3 teljes tár... "
Nem akarok evvel vitába szállni,de egy 34 lila NPC-t fél tárból (64es tár )simán lelehet szedni,még a sima arany 34NPC-t is 30 lövedék/lia és kb 40/arany (most teszteltem a falcon küldetésben a satgános NPC-ken !!!!!!!!!!!!!!!!)
kivégző eszközök: csap.szet M4. DPS: 307K SEB: 20,6 L/P850 tár:64 krit e.25,5 krit seb.116 fegyvertalentumok.......... :)
vagy a keményebb csúzli SCAR-L DPS: 308K SEB: 24,4 L/P: 660 tár:62 krit.e 25,5 krit seb. 111 fegyvertálentumok..............TITOK :D
( egy lexinghton vagy orosz küldetésben nem ritkán kitudom pörgetni a szettet 37-40K alapsebzésig, ekkor már a krit sebzés (ami kb minden negyedik )igen csak 80K(M4) 90K(Scar-L ) körül van testre.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.29. 16:13:45 -
#5910 2 smg fölösleges, nem lesz több lőszered. Én egy jó kis LMG-t használok másodlagosnak PVE-ben, de nem szokott rá szükség lenni. SMG-ből a buildemhez legjobb az MP5 ST, mert arra lehet tenni 12x scope-ot, ami +16% headshot dmg. Weapon talentek meg a szokásos brutal, destructive, responsive, ferocious, esetleg predatory, ha nem akarsz healt használni külön. Ezek közül mind jó. Lényeg, hogy crit esélyt fölösleges halmozni, mert a ruha nullázza. Egyedül a savage gloves és a pulse crit eséllyét nem nullázza, így el lehet érni 15%-ot simán. -
#5909 A lőszer mennyiségét is lehet változtatni a '+ xx% ammo capacity' attributum kipörgetésével. A 2 SMG ben én sem vagyok biztos mármint ha egyikből kifogy akkor a másikban marad e (majd kipróbálom). D3-fnc -s pajzsos buildem van , bele kell menni az arcukba vele :) -
#5908 piroszil:
A szett cuccok azért szettek, mert ha összegyűjtöd a készletet (szettet) akkor kapsz bónuszt. Mindegyiknél írja, hogy 2, 3, 4 darab után milyen plusz dolgot kapsz... Sőt, nem elég, ha megvan, még viselni is kell ;) Amúgy általában önmagában 1 szett tárgy nem szokott jobb lenni a sárga cuccoknál, sőt...
Megal:
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de a játékban fix lőszer mennyiség van a különböző fegyvertípusokhoz. Ezt növelheted egyes felszerelési tárgyakkal, de hiába viszel magaddal 2 SMG-t, nem vehetsz fel hozzá dupla annyi lőszert. Azonos fegyvertípusok használatának csak bizonyos szettek (talán az Alpha) esetében van értelme. Ha szórni akarod az ellent, akkor közepes távolságra gépkarabély ajánlott, ha közel jönnek (vagy rájuk mászol) jöhet a géppisztoly... -
#5907 Milyen SMG -t használsz , milyen talentekkel ? Tegnap én is tekergettem a buildet erre-arra. Egészen tűrhető lett. Persze nem ártana ha olyan set itemek esnének amelyeken eleve jó a firearms és a stamina én csak az attribútumokat kellene tekergetni :). Eddig az volt a bajom hogy mindig elfogyott a lőszerem. Most 2 smg vel megyek és vagy 20. tekerésre kijött egy 52% os ammo bonus. A dps is jobb lett mint volt. Hard on borul 2 sárga 1 tárból , de ehhez mondjuk bele kell gyalogolni az arcukba.
Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.29. 08:49:21 -
#5906 A d3-fnc set 4-es bonusza, hogy ha van használatban smg, akkor azt használod pisztoly helyett pajzzsal. Ergo 4 db D3-FNC cucc kell, hogy legyen rajtad. Egyébként brutál jó set. Nekem nagyon bejött, mind PVE, mind PVP területen. -
piroszil #5905 aaaha! és a többibe is benne kell legyen ez a géppisztoly hozzáadás vagy elég egynél? )) -
#5904 Szettnek kell lenni, 3 vagy 4 ruci kell a d3fnc-ből. -
piroszil #5903 Géppisztolyt hogy lehet használni golyóálló pajzsal? van 1 d3 fnc cucc ami engedéjez a pajzshoz 1 géppisztólyt de csak az alap pisztoly a választék. kell még hozzá valami? -
#5902 Betyar07 hozzászólásához csatlakoznék...
A DPS egy elég becsapós dolog, hisz a sebzés/másodpercet adja meg, de... A rendszer ezt a percenként kiosztható sebzésből számolja vissza, amit viszont a sebzés (SEB), a Lövés/Perc (L/P), a tárméret, az újratárazás, kritikus találat és sebzés, valamint a módosító képességek alapján számol. Tehát attól, hogy egy fegyver DPS-e magas, a fegyver alapsebzése lehet igen alacsony és fordítva (lásd géppisztoly vs. mesterlövész puska).
Ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes figyelembe venni. A magas DPS olyan fegyvereknél jó, amiket - általában - "közelharcban", stabilan, egy tár erejéig az ellenfél kritikus pontján tudsz tartani (tehát nem össze-vissza kaszálsz vele). Ilyenek a magas DPS-es gépkarabélyok, géppisztolyok.
A mesterlövész puskák közt vannak az alacsony DPS-el és magas sebzéssel rendelkező (kis L/P és tárméret mellett) modellek (pl. M700) amikkel 1-2 fejlövéssel könnyen kiiktathatod a páncélos ellenfeleket is. Míg a magas DPS-el és alacsony sebzéssel (nagy L/P és tárméret mellett) rendelkező modellekkel (pl. SCAR-H) előfordul, hogy több lövést is le kell adni egy alap ellenfélre is.
Tehát attól függ, hogy melyiket érdemes nézni, hogy hogy operál az ember a játékban. Nagy távolságból a nagy sebzésű, alacsony DPS-ű fegyverek kiválóak. Viszont tömeges ellenfél lerohanás esetén jól jön a magas DPS.
Hozzátenném még, hogy pl. kihívás fokozaton nevesített ellenfél ellen feltuningolt gépkarabélyból (220k DPS, 19k SEB, 799 L/P, 59 tár) robbanó lövedékkel megspékelve sem volt elegendő 3 teljes tár... ÷(
Amúgy tényleg uncsi, hogy lassan indul el játék, utána meg lehet várni, hogy betöltsön (legalább írja a %-ot, bár néha oda-vissza pörög)... De aki Commodore 64-en nevelkedett az ezt a pár percet fel sem veszi ;) -
#5901 Érdekes. DX12-ben sokkal jobban fut a game, csak hát a textúrák hibásak, ha meg is jelennek akkor is csak később, dx11-ben ez a hiba alig fordul elő viszont jó sok fps-el kevesebbet kapok. -
#5900 Az normális ,hogy hosszú percekig tart míg az elején kapcsolódik a játék? -
#5899 Köszi. -
#5898 Bazison, utban az alagsor fele bal kez felol alldogal. -
#5897 A jutalom beváltó árust hol találom? -
Betyar070 #5896 Szia!
A DPS-t felejtsd el ez egy arányszám, hatékonyság mutató. Sokan összekeverik a tűzerővel.
(Próbáld csak ki: Cseréld le a red-dot ot egy 15x távcsőre és máris jelentősen megemeli a DPS-t. Ettől viszont a tényleges tűzerő semmit sem változott. )
Van olyan fegyver ahol egy 300k DPS már jónak számít és van ahol a 300K DPS nem sok,sőt alacsony. Ez egy fegyver hatékonysági mutató vagy valami hasomlót jelent. Lehet neked 250k dps-ed is és semmire se mész vele mert kicsi a tűzfegyverek és rosszak a fegyver ill. ruhatulajdonságok. Pontosan ezek azok az apróságok amiket nem lehet 1hét alatt megtanulni. 256-os ruciba belehet öltözni pár óra (nap) alatt,de hatékony jó motyót biztosan nem lehet összerakni ennyi idő alatt, főleg ha kezdő a gémer. Régebben se volt ez más kép, sőt sokkal nehezebb volt fejlődni hetek kellettek ahhoz hogy egy normális karaktert összerakjunk.
ÜDV :)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.28. 15:35:27 -
#5895 Köszi, akkor ha eléggé megtetszik az alap játék akkor majd azokra is beruházok. -
Betyar070 #5894 Először is szeretném leszögezni én nem tartozom és nem is akarok tartozni a megmondó emberek közé, ezt a tisztet meghagyom a youtubereknek.
1092órányi játék után bátran kijelentem, hogy nincs nyerő motyó. Vannak jó kombinációk(pvp,Pve-re),de nagyon is függ a játékos egyéni stílusától. (lehet dps karakter, tank karakter gyúrni illetve ha van már fogalma is a játékosnak arról mi mivel függ össze akkor jöhet a technikus karakter.)
Én kb az 1,3óta (sokak által lesajnált) full csapásmérőt használok, amit mindig módosítottam az aktuális patch-hez. Az 1,5 után nekem a 4csapás+2alpha jött be. Akik ismernek tudhatják rám mindig szükség van, teljesen mindegy hogy clear sky, falcon heroic vagy DZ6. ( Dz-be mást használok jelenleg, de sokáig ott is jó volt ) Újra mondom nincs tuti cucc, az a tuti ami neked a legjobban bejön. ( jelenleg a karakter: 7560tűzfegyver, 151000 a max. élet erő és ha jól emlékszem 2900 az elektronika ehez jönnek a megfelelő fegyver-skill tálentek. Ez így egy DPS karakter,de elegendő az életerő is ahhoz, hogy egyedül vigyem a bomát egy falcon heroicban. Tűzerőt tekintve két 34 arany NPt szétkapok egy 60as tárral nem sok esélyük van.
Nos egyenlőre ,ennyi.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.28. 15:02:43 -
Culram #5893 Szia! Persze egyedül is lehet menni. -
#5892 Tegnap megvettem a játékot, ma jól megszívattam magam, mert a PST-t töltöttem le :D Mire érdemes az elején figyelni, ha a DZ nem nagyon izgat, főleg a SP része érdekel a játéknak? A két megjelent nagy DLC single-t is tartalmaz? -
#5891 Valaki felcsaphatna a mentoromnak mert 3 hét alatt nem sikerült egy épkézláb buildet kialakítanom. Nézegetem az imitt-amott belinkelgetett képeket , amin kb 6k-6k firearms-stamina kombóval 300-400k körüli dps és szívósság jön ki. Nálam ez a 6k-6k nál 170k dps és 230k stamina , ami arra elég hogy elfeküdjek a második lövedéktől.
IGN: GrouNDSkulL -
piroszil #5890 Betyar070 te milyen motyót használsz? -
bekescsaba #5889 Szerintem a legehzebb soló küldrtés az az orosz konzulátus.... -
Shadow83 #5888 Érdekelne a véleményetek hogy a survival DLC -t megéri megvenni van valami amit csak ott lehet megszerezni? Megéri egyáltalán odamenni?Vagy csak maga a játékmód ami esetleg szórakoztató? -
#5887 A játék jelen állapotában 30-on majdnem minden megcsinálható egyedül is. Ami nem (pl.: incursion), oda meg nem árt, ha ismerik egymást és a játékot a csapattagok. 5k-t simán megér, annak, aki szereti a taktikusabb lövöldéket. A szintezés élménydús, nem unalmas, és sok-sok órán át tart. Aztán következik a gearelődés, ami kicsit monotonabb, ismétlősebb, de annyi féle formája van, hogy időbe tart, míg megunja az ember. Majd jöhet a DZ, ahol már ajánlott az összeszokott csapat, de egyedül is lehet bóklászni. Viszont, ha sikerül csapattal játszani, akkor még élvezetesebb minden. -
Betyar070 #5886 Vedd meg nem fogják ezt sokáig így hagyni. -
#5885 Neha nalam is volt ilyen (ismerosok elmondasai alapjan naluk is), de nagyon ritkan - 100 ora playtime alatt 3-4x talan - es akkor is csak pillanatra, adott szogbol nezve lathato. -
#5884 Jó, akkor inkább meg se veszem. :<