The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeva! Ha nincs meg a 30 as szinted akkor még nem lesz elérhető! akkor még csak felfödj egy kicsit!
soo277
Mondjuk még annyi,hányas szintől elérhető?30 tól? mert akkor meg van a gond

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

soo277

dlc telepítve

itt kellene lenni a küldinek de semmi 😞

bocsi srácok ,de nem értem mit tegyek

Ha jól emlékszem ezt kell a underground előtt megcsinálni és utána mehetsz le szabadon!

Utoljára szerkesztette: Why, 2016.10.16. 22:39:32

Ready Player One

Nekem a maffia 3 nem jött át.De a wildlands nekem át jött azért is mert lehet multiplayerben . Kinek hogy. Végülis mindenki azzal játszik amivel szeret 😊

Ready Player One

Ha ps4 ed lenne már jobban tudtam volna segíteni mindenben fel is húztalak volna 255 re!
Lehet h megcsináltad már? nem olyan küldetés mint a többi hogy kapsz rá pontokat ez csak ilyen sima kapsz egy kulcsot és az kell le az undergroundba. Próbálj meg lemenni ahogy írtam neked az előbb!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.16. 17:31:00
soo277
Hát fel van telepítve,de én nem találom sehol a küldit, 😞

szia! GHOST RECON WILDLANDS szerintem egy nagy csalódás lesz ez a játék láttam a gameplayt amit bemutattak élőben de nem jött át. és nem is hinném h meg is érné megvenni.
szeva! ha megvetted a dlc t akkor ha berakod a játékot nyomd be a térképet ott lesz rajt az új pálya jelöld be és menj oda csináld meg a feladatot azzal kezdődik el. utána menj vissza a Müveletibázsisra Ott menj el az Orvosi szárny előtt a folyosó végén a Terminálba le a lépcsőn ott lesz egy csomó dolog mint fent is ott lesz még egy lépcső menj le azon , a lépcső végén van egy lift menj be és levisz az Undergroundba!
soo277
sziasztok
meg tudná nekem valaki mondani,milyen küldit kell megcsinálni,és hol?Underground dlc hez
köszi

Igaz egyetértek csak az a baj,hogy új bejárható területek kellenének már,ahogy látszik is a nagy Mappon hol vannak még olyan helyek,amiket fognak még hozzá adni a játékhoz és látszik,hogy az a terület nagyobb,mint amin most játszunk!Szerintem ezzel vagyis az új DLC-kel fognak majd új ügyfeleket hozni maguknak.Amúgy igen az új játékaikat is megveszem/megvesszük pl Wildland 2017-ben.

Ready Player One

Nekem is! A maffia 3 óriási csalódás volt nekem is sajnos.

Ready Player One

Zs0lt1
AZ 1.4 után, ha elérted a 30-as szintet, akkor minden 400000 xp után kapsz egy ládát. Amiben van két db vagy sárga vagy szett cucc.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

És mit tudok majd kezdeni azzal a rengeteg XP-vel?

Zs0lt1
Hát akkor azok eléggé vakon vannak 😄

Én csak azért mondtam mert rengeteg emberrel beszéltem akik ugyan ezt állítják h nem foglakoknak a konzolosokkal!
Zs0lt1
Nincsenek leszarva a konzolosok, nem tudom honnan veszed, komolyan mondom. ITT van leírva, hogy miért nem megoldható konzolra a teszt. Nagyjából annyi, hogy konzolokra van valami tanúsítvány vagymi amin át kell esni minden játéknak. Ez nem egy rövid ideig tartó dolog, ezért nem megoldható, hogy heti szinten lehessen változtatni rajta.

Hát már nagyon kíváncsi leszek arra az 1.4 es frissítésre! a Pc sek tolják a tesztet a Ps4 konzolosok meg le vannak Sz..va!
2016 legnagyobb csalódása játékokban! A Mafia 3 amilyen gyorsan megvettem olyan gyorsan el is adtam!!!
Zs0lt1
Az 1.4 után lesznek majd dupla xp hétvégék 😄
Most tesztelik a PTS-en, próbálkoznak visszaszerezni a régi játékosokat gondolom :-)

Sajnos egy kiadó is csak úgy működik, mint más multi nagyvállalat, ebből a játékból már nem fognak többet eladni mert jön egy 1.4 -es patch. Mi már megvettük a játékot, gyakorlatilag le vagyunk sz@rva, régi ügyfelek vagyunk.
Nekik már új ügyfeleket, előfizetőket, vásárlókat kell keresni. Korábban írták már a megjelenésre váró játékokat, arra koncentrálnak.
És mi megvesszük azokat is......így kerek a világ.

OFF
A BF1 azért nem lesz annyira hidegzuhany, rengeteg preview és béta teszt előzte meg a kiadást, és még most is "tesztelik" gyakorlatilag ezzel a korai hozzáféréssel.

Utoljára szerkesztette: simonl, 2016.10.15. 16:49:34

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Igy van a BF1 előrendeltem onnantól kezdve ha jön a 1.4-es patch ha nem,akkor is BF1-ezni fogok nagyon nagyon sokat! De persze attól még a divisionnal is fogok játszani,de amig nem adják ki a új DLC-t novemberben addig nem igen nézek be legfeljebb kiváncsiságból 1-2 órára 😊 Pedig én nagyon-nagyon vártam amikor megjelent a division előrendeltem a Sleeper Agent Edition kiadást 😄

Ready Player One

OFF
Közhellyel élve 😛uding próbálja az evés. Sajnos volt már félresikerült Bf,( SW battlefrontról már nem is szólva ) jobb a kellő óvatosság ,ha a DICE& EA logó szerepel egy játékon. Nem kell mindjárt felülni a hype vonatra.
Remekül értenek a marketinghez a külső körítéshez, azután meg jön a hideg zuhany.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.10.15. 15:09:41
Zs0lt1
nem fog nőni.

AnuluWork
Nem tudjátok, hogy 1.4el nő-e majd a raktárméret?

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

BF tényleg nagy lesz talán az egyik legnagyobb is!!! az biztos h a kategóriájában minden játékot lealáz!!!!
Szia! Mennyire biztos ez az 1.4 es frissítés ami kijön még konzolra is ? mert hallottam hogy még semmi sem biztos mert a fejlesztők folyton változtatnak!
MarkBlade
Nem egy kaliber a kettő.. de "ennek itt már vége". Nem fognak kevesebben játszani mert kijön a BF. Már így is le van írva a játék. A többi nem oszt vagy szoroz rajta. A Wachdog 2 a ForHonor és a GhostRecon -t nyomják már ezerrel. Azon sem lepődnék meg ha Ubi 30-ban kiadnák.
Utoljára szerkesztette: MarkBlade, 2016.10.14. 16:12:38
Nem hiszem, hogy valami világmegváltó lenne az 1.4 patch, bár mindenki úgy várja mint valami ellenszert (a történeti hűség kedvéért)
Bár véleményem szerint most már sietniük is kell, jövő hét péntek BF1.
Ha az beindul ennek itt vége.

Zs0lt1
Milyen mélységekbe süllyedhet ez a játék? 15$ az Amazonon! 😄

Nem, hogy jönni fognak, hanem menni az emberek, ha a jelenlegi verzióval kijön az 1.4-es patch ...

szia! próbáld meg itt jelenteni!http://forums.ubi.com/private.php?do=newpm
tudsz írni az ubisoftnak de jelentkezz be az oldalra! én itt írtam nekik privát üzenetet egyszer mikor gondom volt a divisional!
Sziasztok!

A napokban játszottam gy kis dark zone-t,nagyon jó volt
https://www.youtube.com/watch?v=0haatS4sBzU
ezért szeretem ezt a játékot. 😉 a második perctől kezdődik a móka. 😊
Kilóméterről,falon átlövő patkányok.
Hol tudom őket jelenteni?
AZ igaz! 😊

Ready Player One

Egyetértek! Nem félévente kellene új tartalom pontosan. És nem úgy,mint most,hogy 2 hónappal elhalasztják egy javitás kiadását plussz azt sem mondják meg,hogy mikor adják ki a következő nagy DLC-t.Azért ez igy nem müködik.Az emberek,mi játékosok számitani akarunk rá és tudni,hogy mikor jönnek a DLC-k.Miért nem mondanak semmit erről? Én arra gondolok,hogy novemberben jön a második DLC és februárban a legutolsó.Amit szerintem azért is csinálnak hogy kitartson márciusig,amikor is jön a legújabb Tom Clancy nevével fémjelzett Wildland,amit nagyon-nagyon várok! 😊 Mint a Battlefield 1 játékot is,habár azzal már 21.étől játszok!

Ready Player One

Az soha nem jön vissza, mert ahhoz MMO szinten kellene fejleszteni (lásd wow vagy swtor) csak nem félévente kiadni hozzá új tartalmat, hanem legalább 3 havonta. Csak a Division is beleesett ugyanabba a hibába, mint a Diablo 3, tárgyfarmolás lett az endgame, csak itt van pvp rész is. (Csak az is gáz a rengeteg csaló miatt).
Mindig a piac áraz be egy terméket.
Szerintem ezért iparkodnak rendbe tenni az év végére.

Jól le van árazva ez azért nagyon furcsa. 7 hónapja jelent meg még csak a játék és már is kevesebb mint fél áron hozzá lehet jutni! Azért ez kicsit durva,habár a rengeteg bugot ismerve és hogy erre a 1.4-es patch-re is 2 hónapot kell várni,amig kiadják azért ez kiábránditó. Ennek a játéknak ez a patch nagyon jól jön,de kellenének az új bejárható területek,ellenfelek az új DLC-k,amivel fellehetne újból lelkesiteni a játékközönséget!
Amúgy én nagyon szeretem a The Division játékot és egy hatalmas előrelépésnek tekintem a játékpiacon és nagyon remélem,hogy visszahozzák azt a játékélményt,amit az első 30.-as szint eléréséig éreztünk sokan akik játszottunk vele! 😊

Ready Player One

Szia! Igen azt szinte 98%-ban PC-sek használják 😊

Ready Player One

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Zs0lt1
nm :-)

Szia! Köszönöm a választ!!! Üdv!
Zs0lt1
Igen, így van pontosan :-)

Akkor ez az 1.4 es ez csak egy Frissítés lesz ami nem foglal magában semmilyen DLc-t!? És a vadász Című DLC jelenik meg majd csak novemberben ?
A facebook os division hurgaryn nem sok mindent tudtam meg konzolosként az inkább pc seknek jó! akár milyen kérdésem volt a játékkal kapcsolatban nem kaptam választ csak annyit hogy majd a frissítés megold mindent! Itt több segítséget kaptam tőletek amit Köszönök mindenkinek!!! Üdv!
Hello,van egy melléküldetés,amit meg kell csinálni,utána mehetsz le. A nevét már nem tudom,de mostanra talán meg is találtad..

Ready Player One

Itt egy nagyon jó facebook csoport The Divison Hungary a neve , aki akar sok mindenre választ kap vagy a legújabb hirekről is plussz sok akvit játékossal lehet tapasztalatot cserélni.
Itt a link----> https://www.facebook.com/groups/587624428072919/?ref=bookmarks

Ready Player One

Ingyenes,de a következő nagy DLC ami november végén jön az már fizetős.

Ready Player One

Hello! Semmit. Simán le tudsz menni most már az Underground-ba. Amúgy van egy játék fan oldal a facebookon: The Division Hungary ott nagyon sok játékos van és mindenre tudnak válaszolni 😊
Ez itt a cim:
https://www.facebook.com/groups/587624428072919/?ref=bookmarks

Ready Player One