7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
herminamezo54 #5964 buek es jo jatekot mindenkinek. most kezdtem es sok mindent nem ertek. de a legnagyobb bajom hogy tudnam megolni az elso foelenseget? a rendorseg tetejen. egyszeruen nem megy. mi a megoldas? segitseget elorre is koszi....... -
mokuci74 #5963 Hali,
Neked is koszi . Azt csinaltam valoban, felfedezgettem , letoltottem egy terkepet a nevesitett ellenfelekrol, azokat vadaszgatom hatha dobnak valamit, ahogy mondod. Nem mellesleg gyonyorkodom a jatekban :) -
#5962 Az én véleményem, hogy a szintezés alatt csak élvezni kell New Yorkot és a story-t. Csinálni a küldiket, nézelődni mindenfelé, felölteni azokat a cuccokat, amik fejlődést jelentenek és kész. Ha gyengének érzed magad, akkor csináld meg még egyszer az adott szint fő küldijét hátha esik jobb felszerelés. 30-as szinten úgy sem lesz más, mint a gearelődés. Akkor elkezdődik egy új játék. Először is az ember összekapar egy alap gear, amivel már tud kezdeni valamit, majd kitalálja, hogy mit is szeretne hordani (milyen játékstílus tetszik neki) és azokat a tárgyakat gyűjtögeti, amíg bele nem un :D
Tárgyak színei: az erősségüket jelenti: zöld, kék, lila, sárga, sötét zöld (set itemek). Ez az erősorrend. Mást nem jelentenek a színek. -
Betyar070 #5961 Nem vagy f...sz, ne aggódj, másnak se ment könnyen addig míg ki nem ismerte a játékot. ( mi mivel függ össze ). Én is sokat szívtam mire feltérképeztem(tük) az összefüggéseket, ma már a youtubon sok hasznos infó, tanács található ( leszámítva a megmondó emberek téziseit.)
(Pü. ment.) -
#5960 Minden olyan dolgot tilts le a kátékban aminek van külön overlay es felülte. Pl. steam ,gigabyte oc guru, stb stb..). Nálam pl. az ocguru volt a ludas.
vz4jcev: itt mindenki előtt elnézést kérek. Nem állt szándékomban semmi módon a lelkivilágodba taposni. Elnézést kérek ha Te ezt annak vetted :(
GrouNDSkulL
Utoljára szerkesztette: inter15, 2017.01.04. 12:18:40 -
mokuci74 #5959 Szia,
Koszi a gyors valaszt ! Egyetertek azzal amit irsz ( hatekonysag mindenek felett ! ) viszont ezt : "de ez csak akkor igaz ha az adott cuccaidhoz passzol !!!! " nem igazan ertem, mi az , hogy passzol vagy sem ? Ez is a modositasok szineinek a fuggvenye ? Kar hogy nincs egy magyar wiki vagy ilyesmi, mert olyan sotetseg van ezzel kapcsolatban a fejemben mint a vakond belso zsebeben.....
Amugy lehet hogy csak en vagyok egy ugyetlen f**z, de a jatek olyan nehez hogy ihaj....(egyedul) Bemereszkedtem DZ-ba is egy kicsit, mondvan hatha tudok szerezni valami jo cuccot , aztan "hala Istennek" belefutottam csapat nalam 4 szinttel magasabb renegatba ( hazank fiai voltak raadasul, nickeket szandekosan nem irok) es a bejarat kornyeken irtottak a jonepet, szoval a DZ-tol egyenlore elment a kedvem.... -
Betyar070 #5958 Szia!
Véleményem szerint amíg így a legjobb ( hatékonyabb ) addig hadd így. Nem az a lényeg,hogy pl.mind lila vagy arany legyen hanem a végeredmény. ( természetesen a szín utal a magasabb és jobb GS-re,de ez csak akkor igaz ha az adott cuccaidhoz passzol !!!! ) Sajnos a magasabb szinten lévő (noob) játékosok is bele esnek abba a hibába hogy a GS értékre mennek rá és nem arra hogy milyen erős a karakterük. Ezért van annyi gyenge 256-os játékos jelenleg.
30-as szintig nem érdemes annyira elmerülni a karakter fejlesztésbe elég, ha túléled vele a küldetéseket. Ez után indul be igazából az építkezés.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2017.01.04. 11:01:14 -
Kajari82 #5957 Kösz a választ, de sajnos a világváltás nem segített. Már egy hete úgy játszom. Kb 4-5 tervrajz van, és azzal kifújt. -
mokuci74 #5956 Sziasztok,
Kezdo jatekoskent szeretnem kikerni a velemenyeteket, mert fogalmam sincs hogy jol haladok-e vagy sem :) Peldaul az, hogy minden felszerelesem mas szinu....de a pancel fegyversebzes elnyeles es az ellenfelnek okozott pancelserules igy a legjobb jelenleg ( ~25%)
Koszi a valaszokat elore is
Kep 1
Kep 2
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2017.01.04. 09:38:43 -
#5955 Valószínűleg február, nincs még pontos dátum. -
#5954 Szia, ha átváltasz 5-ös világba (térképen hosszan G) akkor a legnagyobb gear score-ral rendelkező felszerelések tervrajzait tudod megvenni. -
nickwarren8 #5953 Találtam egy oldalt az 1.6 os frissítésről : http://www.inquisitr.com/3846652/tom-clancys-the-division-update-1-6-review-last-stand-leak-pvp-dark-zone-gameplay-rumors/ -
nickwarren8 #5952 Sziasztok!
Lehet tudni hogy mikor jelenik meg a új Dlc ? -
Kajari82 #5951 Sziasztok. Tudja valaki hogy lehet elérni a fullos cuccok tervrajzait? 30 -as szint megvan. Néhány megvásárolható a csomópontnál, de azok is csak 182-esek. Minden küldetés megvan, néhány kihíváson is. Dark Zone szint35, esetleg ott van a kutya elásva? -
#5950 Nagyon köszönöm a gyors segítséget! Kipróbálom! ;) -
#5949 Hali!
Bent van az épületben... Ha elindítod a küldetést (újra), akkor amikor felliftezel, a túszok előtti ellenség mentes területen, baloldalt vezet egy ajtó a fertőzött területre amit csak álkulccsal lehet nyitni... Azaz...
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2017.01.02. 20:06:03 -
#5948 Sziasztok!
Very green fülű vagyok még a divizionálásban, mert még csak december közepe óta nyomom, így 11-es szinten bénázok jelenleg.
És sajna el is akadtam most egy bezárt ajtó megtalálásánál. Már körbejártam az egész háztömböt, de nem találok feljáratot a bázissal szemben levő épülethez. Ki tudnátok segíteni némi jótanáccsal?
Köszi előre is! -
Joob81 #5947 Sziasztok!
Uplay-en meddig tart a leárazás van információtok róla? -
nickwarren8 #5946 Szia! az pc re van nekem meg ps4 em van de köszi azért! -
nickwarren8 #5945 Megvettem az underground meg a surrvival dlc t de csak azért kérdezem a session passt ! Mert akik eddig megkapták a tommy gunt meg a thopmson fegyvert meg a többi nemesítette azoknak mind meg volt a session pass! Hogy csak ez miatt érdemes e megvenni ?
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2017.01.02. 15:07:52 -
Joob81 #5944 Uplay-en 20 euro azért írtam azt.
-
nickwarren8 #5943 szia! 30euro a ps storon -
Joob81 #5942 Szia!
Véleményem szerint igen, jelenleg 2 DLC-t tartalmaz, de érkezik a harmadik is.
20 euro-ért pedig mindenképpen. Ma este hétig tart az akció. -
nickwarren8 #5941 Érdeklődnék tőletek!!!!
Érdemes e megvenni még a Division session Passt ? -
nickwarren8 #5940 Egészségben, Boldogságban,Sikerekben Gazdag új esztendőt Kívánok Mindenkinek!!! -
#5939 nalam is elofordult tegnap tobbszor is. nem is ertettem, illetve meg mindig fingom sincs, hogy egyaltalan befolyasolja -e valami (ertem en helyszin, csapatletszam)... -
KaOz #5938 Bakker, ennyire nem lehetek barom. :D :D :D
Itthagyom a játékot 202.000 DPS + 20.4 k sebzéses fegyóval és ma ebből 172.666 és 18.4 k. Én sem értem. Megnézem külföldi fórumon, hátha van valami. -
#5937 Passz, magától nem szoktak változni dolgok :-) -
KaOz #5936 Köszi. És ha nem nyúltam a karakteremhez? Mármint nem cseréltem semmit. 2 napja máshogy voltak a sebzések.
Ma beléptem, mondom tolok egy kört, erre az említett kisebb sebzéseket látom, paff. Valakinek hasonló? -
#5935 BUÉK Neked is!
Természetesen változik a fegyvered sebzése ha más felszerelést veszel fel. Minél több felszerelésed van firearms-on annál nagyobb a fegyvered sebzése. -
KaOz #5934 Boldog Új Évet Srácok!
Történt valamilyen frissítés az elmúlt 2 napban?
A fegyvereim DPS értéke és sebzésük értéke brutál nagyot csökkent. Volt egy alap LVOA-C fegyverem 192.000 sebzéssel, ma bekapcsolom a gépet és csak azt veszem észre, hogy halok mindenhol, majd látom, hogy a fegyverem DPS-e 161.800.
Még a G36-C 202.000 DPS értéke is csak 160.000.
Ez függ a cuccoktól amiket magamon cserélgetek? Nem értem.
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.01.01. 23:48:58 -
Piko888 #5933 Prohardveren segítettek.
Akinek aét+tabbal kilép az állítsa erre:
Ablakós mód:Ablakban(teljes képernyő)
Így már DX12-vel is minden ok.
-
Droughert #5932 DX12? Ha igen válts DX11-re. Egy próbát megér, mert a másik dx többeknek produkál érdekes hibákat. -
Kadarhun #5931 Én már elég öreg motoros vagyok a játékokban! Még ilyet nem tapasztaltam eddig... mindig képen voltam vagyok... most el kezdetem újra le tölteni....ha ez sem segít akkor valami nem fasza az tuti.... B.Ú.É.K!!!!
-
Piko888 #5930 Nekem az alt+tabot nem szereti, azonnal kilép a játékból hibaüzenet nélkül. -
BUÉK! :) -
#5928 erdekes, mi is nem reg kezdtuk, raadasul negyen egyutt, de senkinek nem volt ilyen problemaja :C -
Monster076 #5927 Első lépésként próbáld újból feltelepíteni, hátha egy ilyen egyszerű megoldás segít a problémádon. -
Kadarhun #5926 Sziasztok! Nem rég vettem meg a játékot...(1 hete) És kezdek egy kicsit már ideges lenni azért,mert elérek egy küldetéshez,vagy csak spontán a városban szaladgálok,egyszer csak kifagy a játék hibajelentéssel,azt el is küldöm a készítőknek...és lehet kezdeni megint előről a tortúrát...ez normális jelenség?szerintem nem.... a gép meg van hozzá bőven..... -
sata75 #5925 Oh, most, hogy mondod tényleg...:)
Moat már csak rohadt sok phoenix creditet kell farmolni:( Annak van valami gyors és egyszerű módja?