The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
A bázis emeletről kivették a phoenix credites vendort is, a többi meg mindent árul phoenixért, de minek, ha az utcán a legutolsó 33as is zöldet dob? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 09:40:48

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
A sima árusnál lila és 229es sárga cuccok, és még sima dobozt is lehet venni és kivették a gear árust. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 09:35:22

AnuluWork
Csak egy kérdés: mi értelme a DZnek azok után, hogy minden 33as zöldet dob? 😄 Már csak a PvP?

AnuluWork
Akkor a Banshee gear lesz a DZ gear? Nincs XP és nincs mani vesztés? 😄

Anno a Blind/Deaf miatt nagyon bejött, a hanggránát pedig klasszul robbant a végén ha kipurcant valaki. Erre ebből lett a Banshee. 😊 Még jó, hogy 229es gearem van belőle. 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.31. 08:45:06

AnuluWork
Mi lett a DLCkkel? Úgy eltűnt az a rész, mintha nem is létezett volna. (A ruhás részre gondolok az ubinál.)

Mindenképpen érdemes 😊

Ready Player One

Köszi a választ. Akkor kipróbálom a DZ-t.
Egyrészt van egy másik forum is a facebook oldalon The Division Hungary csoport
The Division Hungary
Ha végeztél a küldetéssel,akkor semmi gond nincs.
Echokat érdemes összeszedni végülis ha jól tudom ruhát kapsz érte vagy valamilyen felvehető ruházatot. A DZ-ben ha oda bemész igen akkor ott mindenkit látsz,akik online éppen ott vannak,de persze nem többezer embert csak amennyi a szerver elbir. Amúgy az hogy csalókkal van tele a dz az azért van,mert mint én is sajnos lelönek nagyon hamar,de ha te lövök az ellenséget PVP-ben akkor ők persze nem hallnak hamar. És még lehetne sorolni,de amúgy éppen ez adja a izgalmat,hogy nem csak a mobb/bossok ellen,hanem a többi játékos ellen is küzdeni kell.

Ready Player One

Sziasztok!
Én most vettem meg a game-t. Eddig minimális információm van róla és lenne pár kérdésem a tapasztalt játékosoktól.
Jelenleg 12. szinten vagyok és csak sétálgatok a városban, felfedezek és csinálom a mellékküldetéseket és egy -két főküldetést.
Van olyan, hogy bejutok egy piros fertőzött házba,ahol ki kell nyomoznom a vírus forrását.
Miután végeztem a küldetéssel a ház a térképen piros marad. Ez ilyen vagy valamit kihagytam?
A másik az echo. Mindegyiknél nyomoznom kell valamit vagy némelyik csak mellékinformációkat jelenít meg?
A harmadik kérdés a DZ, amit úgy emlegettek hogy tele van csalókkal. Jól értem, hogy ha oda bemegyek a kapunk keresztül akkor indul az online vadászat mindenkire?
Végezetül az utolsó kérdés. Ugye a történet nem fullad ki ha a bázist felfejlesztem 100 %-ra?
Köszi a válaszokat.
Igaz amit írtál, valóban sok a 229 zöd item, és gyakorlatilag mindenhol dobálja a játék.
Ám szerintem a Betörés küldetésekben szerzett szett item -ek még mindig a legjobbak.
Amit én észrevettem: most az a tudomány, hogyan variálod a különböző 3 -as, 4 -es szetteket, sárga -229 es cumókkal.

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

Én nem nézek be pedig nagyon szerettem a The Division játékot! Várom a Decembert,mert akkor jön a nagy DLC amiben tényleg remélem,hogy adnak végre új bejárható területet új bossokkal és mobokkal,mert ez az ugyan azon a területen megyek és ugyan azokkal a bossokkal és mobokkal találkozok már kicsit unalmas,habár egy nagyon jó játék azt el kell ismerjem.Főleg,hogy tényleg nagy The Division rajongó vagyok!

Ready Player One

Én sem megyek be már a DZ-be pedig ez még csak konzolon az 1.08 - as frissítés!
Nem látom értelmét bemenni, kint is meglehet szerezni minden cuccot anélkül hogy be kelljen oda menni vagy hogy le kelljen menni az Undergroundba! Azért ez szívás én végigszenvedtem az Undergroundot hősi fokon a pálya végén 3. fázis ként akkor adott pontot ha végig toltad az egész küldetést! órák napok hetek mentek el mire meg lett a 40-es színt lent! most meg minden egyes lövésre megadja a pontot! még csak szenvedni sem kell! 😞 Hát kíváncsian várom ezt az 1.4 - es frissítést remélem lesz új pályarész új fegyverek stb............
A játék az 1.4 patch után egy vicc. Lassan már csak a civilek nem dobnak 229-es loot-ot.
( még a piros33 NPC is dobott nem egyszer zöld 229 itemet <#eplus2> <#taps> ) Arról nem is szólva. hogy nagyon legyengítették az NPC-k elleni harcot. A sólyom kihívás szinten a jelenlegi formájában nem más mint egy tréning. Kihívásnak még véletlenül se lehet mondani. A heroic is szerintem könnyebb lett, már erős taktikus se kell aki gyógyító fedezéket rak fel. Simán meglehet csinálni nélküle is gyógyító ládákkal. (Hajrá loserek használjátok ki a lehetőséget amíg meg nem erősítik a küldetéseket!!!!)
DZ-be már semmi értelme bemenni (a csalók közé) ha csak lootolni akar az ember.Ezt a részt is jól kinyírták Sebaj legalább a sok Pistike újra boldog
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.10.30. 10:22:44
soo277
Sziasztok
nincs kedve valakinek csapatba menni velem?elég uncsi és nehéz egyedül. ( werso277 )
köszi

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

bazccka
OFF
Én gondolkodom rajta.
ON
Sziasztok! Elég jó ez az 1.08 as frissítés! Nem volt egyszerű de lett egy még jobb karakterem mint ami eddig volt! a szívósságot nem tudtam igaz vissza rakni 550e re de minden mást duplán! elég jól adja a cuccokat szépen lehet fejlődni az új fizetős dlc - re! Most még a Sárkányfészket is sikerült megcsinálni amin meg is lepődtem sosem sikerült még pedig jó párszor neki mentem de most sikeres volt!
Sziasztok!!! Valaki megvette közületek a TitanFall 2 játékot ? Ha igen milyen a játék érdemes e megvenni ? Bár a Beta tetszett de gondoltam megkérdezem azért!
a fizetéses dlc mikor jelenik meg kb ?
Köszi
Pontosan 😊

Ready Player One

macleody
A PTS az a Public Test Server 😊
Kár azt hittem konzolod van nyomathattunk volna egyet! Miért PTS itt DPS van
Szóval változott szinte minden gondoltam én és néztem a PTS szerveren is. PC-n játszom 😊

Ready Player One

min tolod konzolon vagy pc n ? amúgy sirni tudnék lement minden fejlesztésem 3% ra 10% ról ami full volt felcser módba és nem is lehet már azt fejleszteni úgy h ki vok teljesen! a fegyverek annyira nem lettek gázok egyenlőre , a szívósság nagyon kevés lett több mint 550e ről! 😞 az elektronika meg közel 100e most per pillanat! viszont a terminálnál mikor lemész az ott lévő árusnál egyszerre balról nagyon cuccokat fegyvereket lehet megvenni!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.25. 20:50:17
Az jó! Én még mindig nem kaptam meg.

Ready Player One

szeva! én megkaptam a frissítést konzolon most kapcsoltam be a gépet de nem 1.4 es hanem 1.08 ast!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.10.25. 18:07:45
Sziasztok! Érdekes én nem kaptam meg a frissitést még most sem! Lehet,hogy később igen. Ti hogy vagytok ezzel az 5GB-os patch?

Ready Player One

Sziasztok!
Ha minden igaz akkor holnap jön az 1.4 es frissítés Ps4 re ?
Krisztiam

Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus

A beta tesztnél meg győződtem róla hogy nem veszem meg! aztán adtam neki egy esélyt de nem bántam meg! multi nagyon nehéz messze vannak a bevehető helyek túl nagy a pálya a 64 embernek is így könnyen leszednek. de grafika hangulat élmény mindenben ott van ! Story nagyon komoly érdemes megvenni!
Zs0lt1
4-5 óra béta + 2-3 óra trial elég volt ahhoz, hogy nekem nem kell :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Sziasztok! mit szóltok a BF 1 - hez ? Szerintem 2016 legjobb vétele volt nekem eddig! Hatalmas minden téren!!!!
Na meg persze a Division de annak most nagyon fel kell kapaszkodnia hogy újra erőre kapjon mert most mindenki BF et fog tolni legalább is konzolon tutira!!!
sziasztok! kinek van közületek ps4 e? szeretném megkérdezni akinek van hogy nem e lehet e tudni mi van a ps storal ? miért nem jó ? mert full áll minden
Zs0lt1
Köszi az infót, nekem nem jött sajnos.

Hexex86
OFF
Mindenki nézze meg a email címét mert megy egy technical teszt a Wildlandsből elég sok embert berántottak aki division-el tolta!
Utoljára szerkesztette: Hexex86, 2016.10.21. 14:46:08

Discord | https://discord.gg/JnaAPcB Twitch | https://www.twitch.tv/hexariusofficial Youtube | http://www.youtube.com/c/Hexarius

Zs0lt1
nm ^^

Szeva! Nagyon szépen köszönöm! Üdv!
Zs0lt1
25-én jön az 1.4, most mondták be SOTG-n.

Sziasztok!!!!
Lehet tudni mikor jön Ps4 -re ez az 1.4- es frissítés ?
Ok 😊

Ready Player One

Szeva! Alap ! oké !
Halihó! Oké,mondjuk én is kiváncsi leszek rá és valóban akkor derül majd ki. Meglátjuk majd megirom 😊

Ready Player One

Igen-igen , ahogy nickwarren8 irta amikor megvagy már 30-as szinten érdemes elkezdeni az undergroundot
Utoljára szerkesztette: Why, 2016.10.18. 14:30:40

Ready Player One

Zs0lt1
Csak sárga cuccokat dobál, a ládákból is. modokat keveset ad, de néha az is előfordul. 30-as szintű ellenfelek vannak, hardon is. Egyedül 24-es szinten elég nehézn megcsinálni, szóval haverok kellenek hozzá. Csak normálon szabad menni, mert hardon már nagyobb szintű cuccokat dobál.

Az 1.4-el ez valszeg változni fog, mert ott nem csak a bossok droppolnak, és lilákat is fog adni, de azt nagyobb szinteken is.

AnuluWork
Találni is sárga cuccokat talál? Ha a ládát amit szintenként kapsz azt 30 előtt nyitod meg, akkor milyenek itemeket ad? Milyenek 30 előtt az ellenfelek pl. hardon? L30 vagy a szinted? Ezt sosem próbáltam ki. 😊

Zs0lt1
24-es szint is elég! Mire megcsinálod az összes küldetést 22 leszel, ha mást nem csinálsz csak azokat. Utána elérhetővé válik a General Assembly ensz székházas küldetés, ha azt megcsinálod 23 leszel. Majd ha kiépíted az összes szárnyat meglesz a 24-es szint. Utána elmehetsz a hatszögű küldetéshez ami megnyitja neked az undergroundot. Akkor le is mehetsz, csinálhatsz is küldetést, ami majd szépen 24-es szintű sárga(highend) cuccokat fog adni, amivel menőzhetsz majd dz-ben 😄
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2016.10.18. 10:39:49

AnuluWork
Elvileg L28 elég, de a General Assemblyt teljesítened kell, vagyis a főszálat befejezned, mielőtt felvennéd a küldit. Legalábbis amikor bejött, ez volt a minimum. Az Undergroundban lévő ellenfelek miatt azonban lehet, hogy L30ra emelték a szintet, de amikor bejött, elég volt az L28.

MarkBlade
Elsőnek én is így álltam hozzá. De ez az új gameplay amiben éjszakai küldetést hajtanak végre meggyőzött. Furi kicsit hogy egy az egyben division grafika de az ellenfelek egy lövéstől borulnak..Mondjuk hozzáteszem ez jó! Kíváncsi lettem volna ha ilyen lett volna a Division akkor mit lehetett volna kihozni belőle.
soo277
Aha akkor még 5szint,
De mondjuk,ez a GS szint ez mi,és hogy lehet itt fejlödni?

8600k,32gb,2080,Acer predator 27"

Szeva! így van mindenki azzal játszik amivel akar vagy szeretne! én csak egy megjegyzést tettem a játékra a gameplayer bemutató alapján! majd ha megveszed kíváncsi leszek mi lesz a véleményed a mostani álláspontoddal kapcsolatba a játékról meg amikor kijön 2017 ben és elkezdesz vele játszani! Majd vissza térünk erre! Üdv!