7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
herminamezo54 #6004 hello mindenkinek. virus cucc fent a teton, hogy a banatba lehet oda jutni? en 10-es szinten vagyok. a cucc 2-es. kerem segitsen valaki. elorre is koszi -
npolos #6003 odamentem a 16 helyre, nyomtam scant is, próbáltam zoomolni, de semmi, olyan mintha felszedtem volna már, pedig kevesebb van
lehet új karaktert indítok és újrakezdem :) -
#6002 Szia,
Én megtaláltam mind. A Drónok a házak tetején szokott lenni. Keresni kell valami létrát vagy kötelet amin fel lehet menni. Van amikor a háztömb másik oldaláról lehet megközelíteni. Ha jól bezoomolsz a térképen és rákattintasz arra amit keresel, kijelölődik és nagyjából látod, hová esik. -
npolos #6001 nem sok hiányzik, hogy teljesen kimaxoljam a kereshető tárgyakat
pl. drone-ból egyet nem találok, a többiből is 1-3 van csak hátra
leírások alapján elmentem minden helyszínre, de csak nem találom
van akinek sikerült ezeket kimaxolni?
leírná mi a trükk? -
#6000 -
#5999 Kissé átgondolatlan ez a kis lista, mert pl félautomata még az Urban MDR illetve majdnem az összes shotgun az M870 kivételével :D -
#5998 Szuperek vagytok, köszönöm szépen a segítséget így már tiszta a kép :) -
#5997 - Gyorstüzelő fegyverek: mp5 a4, fal, sa-58. a fal-nak és az sa-58-nak több verziói is vannak, mind gyorstüzelő, az mp5-ből csak az a4 a gyorstüzelő.
- Félautomata fegyverek: Szinte majdnem az összes sniper kivéve az m44, az srs illetve a model 700 és variánsai.
- Automata pedig az összes fel nem sorolt :D
A felszerelések linken lehet böngészni a fegyvereket is ^^ -
#5996 "Eddig amúgy azt hittem hogy a Taktikai a félautomata"
automata (automatic): egy ravasz - folyamatos
felautomata (semi-automatic): egy ravasz - egy tolteny
gyorstuzelo (burst fire): egy ravasz - harom tolteny
MP5 & FAL -
astra14 #5995 Gyorstuzelo MP5 ez pl rovid sorozatokat lo.mind ilyen ami gyorstuzelokent van megjelolve.gepkarabelyoknal van a FAL ami meg ilyen meg meg egy de annak nem jut eszembe a neve -
#5994 Sziasztok. Hol látom azt egy gépkarabélynál hogy rövid sorozatot tud lőni vagy ameddig ki nem ürül a tár szórja a golyót? Tudom hogy ha ilyen esik próbáljam ki, de vásárlásnál pl nem tudom kipróbálni. Ha csak névből lehet tudni akkor tudtok linkelni egy fegyverösszesítő táblázatot hogy képben legyek? Eddig amúgy azt hittem hogy a Taktikai a félautomata... Köszi előre is. -
#5993 Ment válasz is :) -
Joob81 #5992 Szia!
Írtam Pü-t! -
#5991 Van olyan öregebb TS-t használó társulat , akikhez be lehetne csatlakozni ? Már a 4. karimat kezdem de így egyedül , lassan ebbe is bele lehet unni. Sőt lehet hogy már sikerült is.
Utoljára szerkesztette: inter15, 2017.01.09. 14:29:09 -
#5990 Szia!
Nézd meg a felszereéléseid értékeit. 1114-1272-ig lehet 256-os GS esetében.
Ahol 1200 alatt van, próbáld meg kalibrálni úgy, hogy legalább 1240 vagy a felett legyen.
Nálam kb 6000 van tűzerőkön és 6100 van életerőn és még ez sem a max.
Függhet a DPS és a szívósság a fegyver és felszerelés talenteken is, illetve módosítókon is. A fegyver módosítóknál a lehető legtöbb helyre kritikus találati esély legyen. A markolatnál csak kritikussebzés lehet.A felszerelés módosítóknál pedig minél nagyobb páncél és életerő vagy tűzerők érték legyen. -
Monster076 #5989 Én most kicsit elakadtam a fejlesztéssel, valamint biztos nem jól csinálok. Van kb. 5.500 körüli tűzerőm, 6.100 körüli életerővel és kb. 360.000 szívósság. Csinálom a napikat és ész nélkül undergroundozom, de erről a szintről nem tudok tovább haladni. Ha az életerőt fejlesztem, a tűzerő csökken és fordítva. Esetleg DZ-ből, vagy túlélésből jobb statos cuccok esnek, vagy mit nézek el? -
Why #5988 Hero fokozaton nagyon durva végigcsinálni,de egy jó csapattal minden lehetséges :) -
Why #5987 The Division Hungary kattins IDE és csatlakozz te is! -
#5986 Alap -
#5985 dragon's nest fun, hero fokozaton, hogy erezzuk is :D
-
KaOz #5984 Köszi!
Játékban egy tag betalált és küldött rendesen skulókkal, majdnem kilőttem, erre betolta neki a medkitet és megállt az életerő jelzője 1/3-nál, hiába lőttem nem ment lejjebb ( vagy csak nekem nem tűnt úgy , hogy lejjebb megy ) persze hogy szétszedte az arcomat. erre én csak kamilláztam mint hal a szatyorban. Ilyet...
Utoljára szerkesztette: KaOz, 2017.01.06. 00:18:54 -
#5983 Ilyen perk nem létezik, szerintem te a kritikus mentésre gondolsz. Ha az életed a legalsó szegmens alatt van, elhasználsz egy medkitet 40% sebzés ellenállást kapsz 10mp-ig.
A játékban szereplő összes tolajdonság, adottság stb ITT található, angol nelven. -
KaOz #5982 Sziasztok!
Azt tudja valaki melyik perk az hogy ha valakinek az élete kritikus, akkor megáll az életerő csökkenés x másodpercig. Az melyik lehet? -
Döbrögi #5981 Szép estét!
Játékos társat(kat) keresek a gamehez, 30-as szinten vagyok de nincs nagy gearem, az sem lenne baj ha elölről kellene kezdeni, tetszett a game. Pc-s verziom van. Uplay felhasználónevem: McKnightHUN -
#5980 Egy nagyon hasznos írás a divisionról, angolul tudók előnyben! -
#5979 Ha egynél több jön akkor másik játékos is van a környéken, vigyázni kell. Én szoktam azt csinálni, hogy ha látok kimentést a közelben odamegyek, hogy legyen még1 vadász és ha megölik a játékost felszedem a cuccait :D -
#5978 Amint beérsz dz-be irány keresni div tech-et. DZ1-ben van legalább 10. A benzinkutnál van 2, a bal alsó sarokban lévő parknál van 4 stb. Ezekből plusz az eddig összegyüjtött kraft alapanyagból össze lehet szedni jó cuccokat. A hunter ellen én sasg-vel szoktam menni, egy tárat belepumpálsz és már fekszik is. Kicsit közel kell hozzá menni, de vigyázni kell, ne túl közel. Jó esetben még túlélő lerakatot is dob. -
#5977 hamar alatt ossze lehet rittyenteni valamit amivel ersz valamit mondjuk T5/H/C modban aztan elkezdesz fokuszalni egy tipusra vagy csinalsz olyat amivel jol erzed magad
Dimefromhell #5974 : 1 vadasz per jatekos (ha odamegy valaki kivancsiskodni akkor hoz neked ajandekot :D)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.01.05. 09:49:40 -
sata75 #5976 Ha egy percig bírtad 2 vadász ellen akkor pro vagy:) Nekem 20mp az átlagom egy ellen:)) -
Oriza #5975 Persze, simán. Valaki otthagyta neked a sajátját, elfutott, meghalt, vagy ilyesmi. Én egyszer véletlenül beleszaladtam más kimentésébe, megjelent a Hunterem, de közben bementem a Safe house-ba. Mire kijöttem, addigra megölték, aztán később, mikor én hívtam a helikoptert, már nem jött másik Hunter, csak ácsorogtam ott magányosan és vártam, hogy kivigyenek :) -
#5974 Sziasztok. Ma egyedül toltam survivalt és most először sikerült eljutnom a kimentésig. Az lehet hogy egyszerre 2 db vadász is rámjött?
Volt zavaró is, de nekem úgy tűnt ketten vannak, ki is nyírtak 1 perc alatt. Én úgy tudtam csak egy jön ilyenkor.
-
npolos #5973 köszönöm :) -
Döbrögi #5972 Szép estét!
Játékos társat(kat) keresek a gamehez, 30-as szinten vagyok de nincs nagy gearem, az sem lenne baj ha elölről kellene kezdeni, tetszett a game. -
#5971 srác kikapcsolta a megosztást.. de javítottam a linket :D -
Kajari82 #5970 Sokat dob az élményen, ha vannak társaid, akikkel össze is dolgoztok :). -
herminamezo54 #5969 koszi az otletet sikerult mar a tuloldalon vagyok. erdemes tarsat valasztani vagy egyedul tovabb. koszi ha nem zavar lesz meg kerdesem. -
npolos #5968 fejlécben lévő link a "felszerelések" nem érhető el
javítanátok rajta? -
Betyar070 #5967 "szintezés alatt csak élvezni kell New Yorkot és a story-t."
Mennyire igaz, ebben a mondatban összefoglaltad a lényeget, sokan erről elfelejtkeznek és nekiesnek mint gyorsbüfében a hambinak. -
Kajari82 #5966 Én első alkalommal vissza-vissza mentem a létráig, jöttek utánam...szerencsére egyesével :) -
Grifid71 #5965 Fedezék használat, elugrás a gránátok elöl, és persze a legfontosabb: fedezékben maradni....ja és ha már ott vagy, te is dobálhatsz szeretet csomagokat amitől fut és akkor könnyebb a hátába/fejébe üríteni a tárat. Ne felejtsd el szétlőni a különböző benzineskannákat sem amiknek a közelében vannak. A lángoló ellenség, jó ellenség.