The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Abból tudtommal pont nem lesz itthon gyűjtői.

Persze, máshonnan be lehet (ubi, amazon).

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nekem olyan 600 + óra van benne eddig,de biztos,hogy lesz több is. De igen félek a márciusban kiadandó játéktól Wildlands,de biztos,hogy megveszem a gyüjtői kiadást,mert bizok benne remélem az nagyon jó lesz 😊

Ready Player One

Laza
"egy kis dolog kellett volna hogy kinyújtsák a játékot.Az a droprate irgalmatlan lecsökkentése.Ha lvl 30 elérésekor még egy arany cuccnak is örülnénk.De lassan a lelőtt patkány is dob set itemet."

A játék legelején így is volt, napokat kellett csoportosan DZ-ben órákon át ismételni ugyanazt, hogy essen vmi szar. 60 óra játéknál tartottam - és a vége felé már alig nyomtam úgy meguntam - mire behozták azt, hogy a bossok mindig dobnak sárgát ...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azért nagyon kiváncsi vagyok 22.én benézek több órára vissza a Division Világába!

Ready Player One

Danecay
Én inkább valamelyik Far Cry-ra gondoltam volna de ezt már ellőtték a Bood Dragon-al ebben a hónapban, így szerintem valamelyik Assassin's Creed lesz az ajándék decemberben 😊

MarkBlade
majd decemberbe idelökik free játéknak a 30 évfordulóra és az felpezsdíti a népet! 😄
Ezt én sem irhattam volna le jobban! 😊

Ready Player One

tutituti
egy kis dolog kellett volna hogy kinyújtsák a játékot.Az a droprate irgalmatlan lecsökkentése.Ha lvl 30 elérésekor még egy arany cuccnak is örülnénk.De lassan a lelőtt patkány is dob set itemet.
Persze itt a map expansion,a klán háború,több fajta skill stb.De ha a survival mód végtelen ideig menne amolyan new game+ néven,én már annak is örülök.Ha lesz egy kis szerencsénk akkor lesz year 2 is és ott már a mostani játékmódokat letudva csak az új contentekre fekszenek rá.Bár kétlem mert kijön egy update,megugrik a játékosszám aztán szép lassan csökken is.
Meg sajna én nem vagyok nagy pvp dz hős,de eddig én is orosz által haltam meg szinte a map másik feléről odateleportálva.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Egyetértek. Sajnos a Division is a mai kor trendjének az áldozata. Látványra építeni mindent, valamint multi esetén engedni a majomkodást. (BF sorozat : repülőből kiugrani és levegőből RPG-vel, C4-el kilőni az ellenséges járműveket, vagy SWB szöcske szimulátor effektus, AT-AT hátáról sniperkedni...stb. Pontosan az ehhez hasonló idétlenkedések vonzzák a mai gémereket.) Ugyan ez érhető tetten a Divisionál is. A látvány káprázatos, tartalom, megvalósítás.....Hmmm, hogy jó indulatú legyek alakul már. Sokkal többet kilehetett volna hozni belőle,de sajnos nem hozzáértő kezekbe került az elején a játék. Borzalmas fejődési rendszer (RND), egyhangú küldetések, félresikerült pvp rész,illetve óriási hanyagság azáltal, hogy megengedték egy MMO játéknál a kliens oldalon történő adat tárolást. ( jó értem én hogy sokba kerül egy normális szerverpark) Ezek jellemezték és részben máig jellemzik a hőn szeretett Division-t .Terméseztessen a patchelések javítottak valamit a korábbi helyzeten, de tartalmilag a játék még mindig egy levetett zokni. Ezen lehetne még javítani a megvalósításon már kevésbé.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.15. 08:49:08
Pontosan! Én is pontosan igy látom. Ebből a játékból hiányzik a tartalom. Sokkal több bejárható terület új helyszinek,hajózás,repülő,helicopter persze ugyan úgy coopban,mint eddig. Mondjuk én még mindig reménykedek hogy az utolsó DLC,ami majd február vagy márciusban jön ki,abba beletesznek nagyon sok tartalmat a The Division játékban.
Wildland igen az a játék is csak a kevés tartalom miatt mehet esetleg a sülyestőbe,de nagyon remélem tanultak a The Division hibájából a fejlesztők.

Ready Player One

MarkBlade
egyetlen félelmem hogy nem tudom mennyi tartalom lesz benne.. nehogy hamar kifogyjon... A division is ezen vérzett el.. Lehet szidni a csalókat. De a játék igazán a tartalom hiányán vérzett el.. Sokkal több tartalom és nem feltétlen insta kellett volna hozzá. Új terület..pl amit 4-en kellett volna küldizni. Hajóra menni.. reptér.. lett volna itt téma még..
Te is? Ugye! Jaja és nagyon jóa grafika. Volt szerencsém próbálni a Test Serveren 3 hete ezt a játékot és ÁÁÁÁÁÁÁ valami hatalmas a grafikája,de a játék menet is!

Ready Player One

MarkBlade
Szerintem jó lesz..Szerintem megveszem. Autózás helikopterezés.. remélem sok küldi is lesz benne.
Szivesen 😊

Ready Player One

Off téma,de szerintem aki szereti a The Divisiont,annak ez is tetszeni fog és ez is Tom Clancy's játék márciusban jelenik meg 2017.ben! Klikk a linkre----> Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

Ready Player One

Laza
Egy napi kihívás küldi után 202-ről 226 lettem, ráadásul jó kis fegyvereket is adott, írt rendesen 😊

A GS bevezetésénél alig lehetett haladni vele, most meg mondhatni semmi értelme.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ok,köszi

Hali.Semmi gond! Mondjuk ez a DLC annyiban nem rossz,hogy érdekes játékmódot kapunk majd december közepe végén.Nem tudom mikor akarják kiadni talán decemberben a normal The Divisionban a Survival DLC-t. De amúgy majd kipobálom természetesen. Én csak tényleg vártam új területeket. MErt ha megnézed a M-betüt benyomva (PC), akkor láthatod hogy vannak még olyan helyek,amik mintha meglennének már,de még nem lehet ott játszani. Mondjuk lehet,hogy a legutolsó DLC-ben adnak sok új helyszint,de azt meg majd márciusban látjuk meg. Akkor pedig jön a Tom Clancy's Ghost Recon : Wildland amit ugyan úgy lehet játszani igy csapatban,mint a The Divisiont csak más helyszinen és más történettel! ÉN biztos,hogy megveszem! 😊

Ready Player One

Én PC-ről játszom. Ezt gondoltam,hogy ez agond,de ha irsz a The Division Hungary csoportba facebookon ott vannak akik játszanak PS-en vagy Xboxon és lehet ők jobban tudják mit kell csinálni! 😊

Ready Player One

Hát ott minden jó de mégsem halljuk egymást!
Feladom lassan!

Szeva! Bocsi akkor én értettem félre!!! Hát nem nagyon kecsegtető ez a dlc tanácstalan vagyok ezzel kapcsoltban!
sziasztok ezt mind értem és köszönöm csak azt nem hogy ami van most a meglévő karakterem az nem lesz meg , már mint nem úgy mint most 229 es hanem ami elértem fejlesztésekben mindenben mert most megint sikerűlt össze raknom egy komolyabb karakter! És ezzel a karakterrel le lehet menni a survival ba vagy el vesz mindent és újra lehet felépíteni a nulláról ???
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.11.13. 17:08:54
Zs0lt1
Na elvileg az 1.5 Survivor nov22-én jón PC-re és xb1-re, PS-re egy hónappal később.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Szia! Amúgy a The Division Hungary csoport mindig meg van osztva az éppen aktuális tartalom vagy leirás a játékról,de azért ide is leirom:
Figyelnünk kell arra, hogy a növekvő éhség és a csökkenő testhőmérséklet ne okozza karakterünk halálát. Mindenki pisztollyal és gyenge cuccokkal kezd, nagyon fontos a gyűjtögetés és craftolás, és a hangulatot fokozza a folyamatos hóvihar.

Ready Player One

Nézd meg,hogy a játékon belül a Audió beállitásoknál be van - e kapcsolva, hogy állandóan müködjön a hang/microfon és ne csak PUSH-AND-TALK,hanem amikor beszélsz mindig hallgató légy. Remélem segitett.

Ready Player One

Hali! Új bejárható területet nem adtak ehhez a Survival módhoz. Az alap térképen,mappokon játszódik én ezt irtam 😊 És ezt sajnálom nagyon,mert nagyon jó lenne új new york-ban bejárható terület mondjuk a Szabadság Szobornál és több szép helyszinen is.

Ready Player One

Sziasztok!

Tudtok abban segíteni nekem,hogy ha ketten össze vagyunk állva és nyomulunk akkor miért nem halljuk egymást a head setten?
Milyen beállítás kell még a játéknak?

PS4-es a gép!

Köszönöm!

Attila

sziasztok! hogy van ez a survival!? ami most van cuccom azt nem tudom oda bevinni és egy alap emberrel fogok indulni ? vagy? mert akár ki nyomja nézem a youtube on mindenki alap karakterrel van!
Szeva! egyik nap azt írtad h nem lesz új story a youtube on néztem ma és lesz új story
Zs0lt1
Még pár hete mondták egy State of the Game-n, hogy folyamatban van az anticheat.
Azt hallottam, hogy a BattleEye ami már működik Siege-ben konfigurálása nagyon nehéz és sok időt vesz el.
Remélem azért, hogy minél hamarabb megoldják.

A cheater-ekkel terveznek valamit csinálni? Mondjuk ne sajátgépen tároljon szerkeszthető adatokat?
Köszi!
Láttam twitch-en,hogy sokan játszanak,én most tudtam volna kipróbálni erre letiltják.😞
Köszi ubi.<#levele>
A patch neve is PTS survival,akkor minek a PTS szerver?
Sziasztok!
Az új DLC-t hol lehet a játékban megtalálni mert egy ideig nem játszottam a játékkal-nem vagyok képben?!
Természetesen az idénybérlet megvan!
Előre is köszönöm!
Zs0lt1
Szia, már sehogy. Ideiglenesen letiltották, mert az ellenséges páncél sebzést akarják tesztelni PVP-ben. EZ most a fő vonal, szóval nem valószínű, hogy visszakapcsolják sajnos.

Sziasztok!

A PTS szerveren hogy lehet a survival módot játszani?
Zs0lt1
Az 1.5-ben végre felemelik a stash méretét 150-re végre.

szia nekem ps4 em van de szerintem max akkor ha az accountod Magyar! Mert én megvettem ott a Witcher 3 at és rajt volt azon a magyar felirat! kérdezd meg a facebook on Ps4
tototto
Sziasztok nem tudom mennyire lehet itt konzollal kapcsolatban kérdezni, de örülnék ha valaki megtudná mondani a PS4 storeban megvehető játék tartalmazza a magyar nyelvet vagy csak a dobozos kiadás, mert a store felületén mondjuk nem írják a magyar nyelvet, de korábban mintha azt olvastam volna valahol hogy a digitális kiadásokban is van magyar nyelv?

Laza
Az világos, csak hát nem nyújtották el nagyon a tier 1-4 közötti időt. Konkrétan az utcán mászkálva megcsináltam pár infó gyűjtős küldit meg a napi kihívás küldit, és csak úgy potyogtak a cuccok. A statokra meg elég lesz a maxos itemekből gyúrni, ahogy az eddig is volt.

Na mindegy, amúgy tényleg jó, mert végre van valami értelme a városnak is, csak a nehézsége még mindig nem az igazi ... már 202-n is simán kiütöm a 4-5 fős elit groupokat, és ennél csak erősebb leszek, mert 229-es cuccok a max, de ők már nem erősödnek. Jó persze, a kihívásokra kell menni ... csak azt hittem valami bitang keménység is bejön a tierekkel 😊

De nem vagyok elégedetlen, mert már így is sokkal jobb, mint megjelenéskor volt.

sziasztok! Tegnap megcsináltam a napi feladatokat mikor elkezdtem 344e szívósságom volt! mikor meg befejeztem mind a hármat és vissza mentem egy rejtekhelyre feltölteni minden 219e szívósságom lett! ez hogy a francba lehet ?
Nem állítottam semmit sem inkább minden cuccból 1 db van mert volt h a bénaságomra eladta a jó cuccokat is amiket nagy szenvedéssel sikerült kimentenem a DZ-böl ! aztán pillanatok alatt meg eladtam, ezért mindenből egy van így állítgatni sem kell! Plusz ami hibát észlelem mostanában vagy is az új frissítés óta azt meg az hogy, folyamatosan azt írja ki hogy nincs kapcsolatom a gazdag szerverrel és hiába lövök bár kit nem sebez a fegyverem vagy éppen bár honnan letudnak lőni pedig a fegyver sebzésem is a shootinál 153e a gépfegyvernél is 21e és semmi meg sem kottyan senkinek sem! ez is mitől lehet ? és csak nekem a körülöttem lévő embereknek minden jó! Hát igen tényleg lehetne változás új térkép, nem ezen a megszokott helyeken futkosni, meg lehetne akár DZ-7-8 is már kezd az is unalmas lenni nem tud ujjat mutatni! Kicsit tartok ettől a survival DLC -töl! De annyit hallottam és nem tudom hogy ez mennyire igaz e vagy sem? amit ott szerzek cuccot ha meghalok akkor azt el is veszi és mindent kezdhetek elölről ez igaz ? vagy hogy van ez tauna valaki jó megfogalmazni ezt nekem értelmesen mert mindenki mást mond+?
Ha csak ezt nézed akkor igen, pillanatok alatt 229-es gerben leszel, mert mindegy mit csinálsz, szinte mindenért kaphatsz maxos geart. Azt azért hozzá kell tenni, hogy ahhoz, hogy ezeken az itemeken megfelelő statok is legyenek többet kell farmolni, és még akkor is lehet az, hogy minden bár már minden stat megfelelő, de az értékek alacsonyak a felszerelésen.
Nekem tetszik az új patch, a játék végre jutalmaz, mindenhol eshet normális loot, nem vagyok rákényszerítve, hogy ugyan azt az incursiont ismételjem minden nap, hogy végre kapjak egy sentynel itemet, mehetek UG-be is ha ahhoz van kedvem, mert már nem csak Firecrestet dobálnak a bossok.
Laza
Ma megint elkezdtem játszani, mondom kipróbálom ezt a World Tier dolgot, mert végre ad valami értelmet a single városnak ... 170 körüli volt a GS-em ... aztán kb 1,5 óra játék alatt megléptem tier 1-ről 4-re és most 202 a gs-em.

Kérdem én, nem kevés ez a 4 tier? Mert a köztes részeknek kb semmi értelme nem volt, innen meg attól tartok megint simán kidobálják majd a 229-es cuccokat pikk-pakk.

NEm próbálom PTS szerveren,majd amikor kijön élesben! De viszont,ahogy olvasom óriási csalódás nekem! Ugyan AZON A TÉRKÉPEN játszódik,ahol az ALAPJÁTÉK?! EZ komoly? Nem adtak hozzá új területet! Ez azért durva hiba. A DLC-k arról szólnak,hogy új terület új küldetésekkel,bossokkal és mobokkal és új fegyverekkel stb. Ebben a játékban nem lesz új helyszin új terület csak minden-mindig ugyan olyan! Ez nagyon felháboritó. Nem tudom ki hogy van ezzel.

Ready Player One

szia! Na végre valami jó hír! reménykedtem azért h jó lesz a survival dic ! köszi
szia! azt nem tudom hogy mennyi az ideális de nekem per pillanat 150e az elektronikám! meg vagyok vele elégedve! de feljebb nem tudtam vinni viszont minden más kisebb lett ezáltal! de a 100e is már jó!
Mennyi az ideális elektronikai szint , mivel az 1.4 ben az érték növelésével a hatékonyság romlik. 100 k felett már ne legyen ?
Zs0lt1
Elég király lett ez a Survival cucc, viszont ami gáz, hogy ha csoportban vagy egy lootot csak egy ember nyithat ki.

Szeva de jó nektek!!!!
Most nézem a youtubeon megy élőben!
De majd írhatsz róla mert a saját véleményed jobb mint csak nézni és úgy adni véleményt!
Viszont ez az 1.4 es frissítés ez nagyon gázzzz! utálom!!!! 😞
Tom Clancy's The Division - mától tesztelhetjük az új DLC-t

Ready Player One