The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, máshonnan be lehet (ubi, amazon).
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ready Player One
A játék legelején így is volt, napokat kellett csoportosan DZ-ben órákon át ismételni ugyanazt, hogy essen vmi szar. 60 óra játéknál tartottam - és a vége felé már alig nyomtam úgy meguntam - mire behozták azt, hogy a bossok mindig dobnak sárgát ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ready Player One
Ready Player One
Persze itt a map expansion,a klán háború,több fajta skill stb.De ha a survival mód végtelen ideig menne amolyan new game+ néven,én már annak is örülök.Ha lesz egy kis szerencsénk akkor lesz year 2 is és ott már a mostani játékmódokat letudva csak az új contentekre fekszenek rá.Bár kétlem mert kijön egy update,megugrik a játékosszám aztán szép lassan csökken is.
Meg sajna én nem vagyok nagy pvp dz hős,de eddig én is orosz által haltam meg szinte a map másik feléről odateleportálva.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.11.15. 08:49:08
Wildland igen az a játék is csak a kevés tartalom miatt mehet esetleg a sülyestőbe,de nagyon remélem tanultak a The Division hibájából a fejlesztők.
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
A GS bevezetésénél alig lehetett haladni vele, most meg mondhatni semmi értelme.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ready Player One
Ready Player One
Feladom lassan!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2016.11.13. 17:08:54
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Figyelnünk kell arra, hogy a növekvő éhség és a csökkenő testhőmérséklet ne okozza karakterünk halálát. Mindenki pisztollyal és gyenge cuccokkal kezd, nagyon fontos a gyűjtögetés és craftolás, és a hangulatot fokozza a folyamatos hóvihar.
Ready Player One
Ready Player One
Ready Player One
Tudtok abban segíteni nekem,hogy ha ketten össze vagyunk állva és nyomulunk akkor miért nem halljuk egymást a head setten?
Milyen beállítás kell még a játéknak?
PS4-es a gép!
Köszönöm!
Attila
Ready Player One
Azt hallottam, hogy a BattleEye ami már működik Siege-ben konfigurálása nagyon nehéz és sok időt vesz el.
Remélem azért, hogy minél hamarabb megoldják.
Láttam twitch-en,hogy sokan játszanak,én most tudtam volna kipróbálni erre letiltják.😞
Köszi ubi.<#levele>#levele>
A patch neve is PTS survival,akkor minek a PTS szerver?
Az új DLC-t hol lehet a játékban megtalálni mert egy ideig nem játszottam a játékkal-nem vagyok képben?!
Természetesen az idénybérlet megvan!
Előre is köszönöm!
A PTS szerveren hogy lehet a survival módot játszani?
Na mindegy, amúgy tényleg jó, mert végre van valami értelme a városnak is, csak a nehézsége még mindig nem az igazi ... már 202-n is simán kiütöm a 4-5 fős elit groupokat, és ennél csak erősebb leszek, mert 229-es cuccok a max, de ők már nem erősödnek. Jó persze, a kihívásokra kell menni ... csak azt hittem valami bitang keménység is bejön a tierekkel 😊
De nem vagyok elégedetlen, mert már így is sokkal jobb, mint megjelenéskor volt.
Nem állítottam semmit sem inkább minden cuccból 1 db van mert volt h a bénaságomra eladta a jó cuccokat is amiket nagy szenvedéssel sikerült kimentenem a DZ-böl ! aztán pillanatok alatt meg eladtam, ezért mindenből egy van így állítgatni sem kell! Plusz ami hibát észlelem mostanában vagy is az új frissítés óta azt meg az hogy, folyamatosan azt írja ki hogy nincs kapcsolatom a gazdag szerverrel és hiába lövök bár kit nem sebez a fegyverem vagy éppen bár honnan letudnak lőni pedig a fegyver sebzésem is a shootinál 153e a gépfegyvernél is 21e és semmi meg sem kottyan senkinek sem! ez is mitől lehet ? és csak nekem a körülöttem lévő embereknek minden jó! Hát igen tényleg lehetne változás új térkép, nem ezen a megszokott helyeken futkosni, meg lehetne akár DZ-7-8 is már kezd az is unalmas lenni nem tud ujjat mutatni! Kicsit tartok ettől a survival DLC -töl! De annyit hallottam és nem tudom hogy ez mennyire igaz e vagy sem? amit ott szerzek cuccot ha meghalok akkor azt el is veszi és mindent kezdhetek elölről ez igaz ? vagy hogy van ez tauna valaki jó megfogalmazni ezt nekem értelmesen mert mindenki mást mond+?
Nekem tetszik az új patch, a játék végre jutalmaz, mindenhol eshet normális loot, nem vagyok rákényszerítve, hogy ugyan azt az incursiont ismételjem minden nap, hogy végre kapjak egy sentynel itemet, mehetek UG-be is ha ahhoz van kedvem, mert már nem csak Firecrestet dobálnak a bossok.
Kérdem én, nem kevés ez a 4 tier? Mert a köztes részeknek kb semmi értelme nem volt, innen meg attól tartok megint simán kidobálják majd a 229-es cuccokat pikk-pakk.
Ready Player One
Most nézem a youtubeon megy élőben!
De majd írhatsz róla mert a saját véleményed jobb mint csak nézni és úgy adni véleményt!
Viszont ez az 1.4 es frissítés ez nagyon gázzzz! utálom!!!! 😞
Ready Player One