7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Why #6044 Okés :D -
KaOz #6043 Jó, gondolom, hogy pont egy Közép-európai véleményével fognak foglalkozni, csak kiakadtam és hirtelen felindulásból meg akartam váltani a világot.
Ennyi. :D Marha idegesítő, amikor csip-csup hibákkal kidob a játék egy bő másfél óra után. Kialudtam magam és megnyugodtam. :DLegalább végre egy bitang jó gearem lett :D
-
#6042 Annyira azért nem durva ám. Kb. 50 kört mentem és esett kettő is. Egy kör mennyi? 10 perc? Szóval simán kiszedhető. :) -
#6041 #6036 nem vagy egyedul, mas is, semmit nem buksz, minden megmarad
#6039 ezzel csak arra probaltam utalni, hogy hiaba farmolsz egy adott kuldetest folyamatosan. berret melleny targykeszito lerakatbol, ninja hatizsak meg napi kuldetes lerakatbol esett. mazli, semmi tobb, ugyis jonni fog majd ha jonni akar. persze, ha tobbet farmolsz tobb eselyed is van, logikus, de csak hogy biztos legyen az agyverzes, lehet, hogy a partnered az elso kuldetes vegeztevel megkapja :)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.01.16. 08:26:57 -
nickwarren8 #6040 Én írtam egyszer egy üzenetet az Ubinak húztam 2 karaktert az egyik fullos volt a másik meg alap, de a fullossal nem tudtam belépni sehogy sem, folyton deltahibát írt ki de mindig mást vagy 3 napon keresztül, míg a sima emberrel akit elkezdtem azzal mindig be engedett! Írtam nekik és arra hivatkoztak hogy ez nem az ő hibájuk hanem ez internet hiba vagy router hiba nálam lesz a gond!
Ezeket a sok delta hibákat erre értik internet hibára!!! Úgy h erről ennyit! -
nickwarren8 #6039 Szia! 150 szer :( az kemény akkor szerintem
az felejtős marad!!!! annyi idő alatt meg is unom! De koszi a választ!
Üdv!!!! -
nickwarren8 #6038 Szeva!
itt tudsz üzeni a Ubisoft nak meg lehet privát üzenetet is küldeni nem csak az üzenőfalra!
próbáld meg!
http://forums.ubi.com/forumdisplay.php/498-The-Division -
#6037 Na, pont ők azok akik 1 kicsit is foglalkozni fognak az ilyen és ehhez hasonló levelekkel/üzenetekkel..
Már azon is csodálkoznék ha egyáltalán elolvasnák. -
KaOz #6036 Sziasztok!
Valaki nem tudja, hogy lehet az Ubinak üzenni? Lehet semmi értemle nem lenne de kurvára felháborító, hogy hetek óta szopok a Survivallal és az elmúlt héten végre sikerül hívni a helikoptert és megmenekültem erre kidobott valami " Mike akármilyen szám hibával és bukta ".
Nem lehetne elküldeni őket a büdös fenébe? Ez igencsak bosszantó és már a sokadik. Létezik, hogy a cuccok megmaradnak csak a pontokat bukom? -
#6035 ugy, hogy megcsinalod a Lex -et meg 150 -szer es remenykedsz -
nickwarren8 #6034 sziasztok! Most néztem ezeket a nemesitett dolgokat én még egyiket sem kaptam meg aztán több napi küldetést is mint a Lexington is több órát át csináltam de nem adott semmit volt h 2 napig folyamatosan de semmi! az egy midas on kivül mást nem kaptam ja meg az éhes disznó! nem is értem hogy lehet ezeket megkapni! esetleg megszerezni ? -
herminamezo54 #6033 ja es milyen kuldetest kell csinalni a fejlesztesekhez mert elfogyott a kredit koszi -
herminamezo54 #6032 hali hogyan kell fogadni mert sehol nincs a nev koszi -
#6031 szó szerint, felkented a falra :) -
#6030 Az új alpin technika, csak festi a falat :) -
#6029 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!:D
-
npolos #6028 ha nem gond szinten bejelöltelek, Rakkimcer néven
-
mokuci74 #6027 -
herminamezo54 #6026 halio frigyes1955 a nev -
#6025 Képesség, talán, de inkább a tapasztalat számít... Ha sok ilyen jellegű játékkal játszottál már, akkor kialakul egy stílus, amit jól tudsz érvényesíteni.
Pár tanács:
Képességek, képzettségek, stb... Jól kell megválasztani, hogy mit használ az ember. Sok képzettség csak csapatban nyújt előnyt.
Mesterlövész puskánál a sebzés számít (a nagyobb sebzésű, lassabban ismétlő hatékonyabb, ha jól tudod használni... Tehát - optimális esetben - 1 lövés 1 ember), viszont tartanod kell a távolságot, hátrálással.
Helyismeret. Ha nagyobb csapattal, vagy erősebb ellenfelekkel (több lövés kell nekik) harcolsz ismerned kell a területet, hogy tudd merre kell hátrálnod, hol milyen fedezéket használhatsz. Sőt, nem árt ismerni a respawn helyeket (a váratlan meglepetések ellen). Így nem tudnak bekeríteni.
Gránátok elől úgy kell pattogni mint a szöcske... Lehetőleg fedezéktől, fedezékig. Főleg nehezebb fokozaton, ahol az ellen is használ spéci gránátokat.
Jó elterelés a löveg, mert az esetek egy részében az izmosabb egységek először azt verik szét, tehát nyerhetsz egy kis időt. Jobb esetben sebezhetőbbek is ilyenkor.
Szűk helyen nem érdemes mesterlövésszel aprítani, kivéve ha olyan pro vagy hogy tutira minden lövés öl (szerintem ilyen nincs normál szint felett, főleg kihívás szinten).
Ha zárótűz alá vesznek akkor megint felejtős a mesterlövészkedés, túl sok ideig tart a célzás és túl sok sebzést kapsz be.
Ügyesen kell fedezéket váltani. Ha az ellen nem látja a mozgásod, továbbra is oda lő, ahol utoljára látott...
Erős ellenfeleket gyorsan ki lehet iktatni a spéci lőszerekkel (pontosan kell célozni, mert gyorsan fogynak).
Nehéz ellenfeleknél (gépágyús, nagy lángszórós), ha lehetőség adódik érdemes a gyenge pontokat kilőni (elég komoly sebzést okoz rajtuk és a környezetükön).
Ha beszorítanak, érdemes használni a spéci gránátokat, vagy a pajzsot (ehhez javallott egy hatékony pisztoly, nekem itt is a nagy sebzés vált be)...
Végül, szégyen a futás, de gyorsan... Ha minden kötél szakad el kell futni pár saroknyira, ott már nem üldöznek, kifújod magad, peluscsere és visszamész levadászni őket.
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2017.01.14. 14:41:27 -
mokuci74 #6024 Akkor en egy ugyetlen padavan vagyok :) Elteroek a kepessegek, nem vagyunk egyformak :) Es itt most nem a karakter kepessegeire gondoltam :P -
Why #6023 OKé felveszlek haha, de mi a UPlay neved? :D -
#6022 Megjegyezném, hogy én is mesterlövész és gépkarabély összeállítással megyek (csak az alapjátékot toltam végig pisztollyal, mert a legtöbb játékban az a kedvenc fegyverem ÷). Én sokáig a tapadóbomba+pulse duót használtam, mostanság tértem át a rohampajzs+lövegre (küldetésekben)... A rohampajzs néha ad egy kis szusszanást.
A mesterlövész puskánál jó, ha a képességei megnövelik sebzés (pl. fejlövésnél, kritikus találatnál), vagy újratöltik a fegyvert. Én a kis táras nagy sebzésűt használom (természetesen feltuningolva minden jóval). Alapvetően a főellenségeken (nevesített ellenségeken) kívül mindenkit 1-5 fejlövéssel kiiktat.
Kipróbáltam a rohampajzs+géppisztoly összeállítást, de... Tény, hogy hatékony az ellenfél ledarálásában, de ha sokan vannak simán ki tudsz fogyni a lőszerből és akkor annyi.
Mint már korábban is írtam, kihívás szinten, egyedül a küldetések (kevés kivétellel) felejtősek. Én a Tiszta ég küldetésben nem tudtam átvergődni az első útlezárásnál. Mire ledarálom a géppuskásokat (4-6 db) jön a következő hullám...
Viszont a városban (nehéz szinten játszott küldetések, kiemelt célpontok, stb.) és a DZ-ben (nem renegátok ellen) nem lenne szabad, hogy gondot okozzon bármilyen nagy csapat ledarálása... Persze megfelelő taktika (nem Rambo üzemmódban) mellett.
Tény, hogy igen kellemetlen tud lenni, hogy húzod magaddal az ellenséges csordát (folyamatosan hátrálsz... Nem, nem menekülsz... Ez taktikai visszavonulás... ÷) és hirtelen mögötted respawnol egy újabb csapat... Ez ObivanKenobi, de egy ügyes padavan (vagy Division ügynök) ezt is megoldja (ha különböző csaptok, egymásnak lehet ugrasztani őket ÷)... -
npolos #6021 teljesen egyetértek veled
múlthéten elértem a 30 szintet, most kb. 247-es vagyok
napi küldetésekre eddig még nem volt idő, talán most hétvégén
túlélő 1. fázist próbáltam, a diszkónál tovább még nem jutottam, ott is általábn az utolsó szívat meg, de még fejlesztek és meg lesz az is
hasonlóan gépkarabély és/vagy pakhan, mesterlövész, automata üteg, egyedül csak ezekkel van esélyem ha körbe fognak
próbáltam már bejelentkezni másokhoz, de nem volt mikrofonom, írtam a közösbe nekik, de úgy kivágtak mint a húzat, mert nem olvasták amit írtam
pedig mikrofon nélkül még nem használtam, először is jó volna azt beállítani :) -
herminamezo54 #6020 sikerult................. koszi -
mokuci74 #6019 Na ja, nyilvan igazad van, de en meg csak most ertem el a 30-as szintet......Egy 8-10 fos csoport sajnos sokszor megfingat...
Pisztolyt nagyon ritkan veszem elo, a rohampajzsot kiprobaltam nem jott be. Mesterlovesz puska, gepkarabely(pancesebzes miatt), fedezekbol lovoldozes + automata uteg, en kb ennyibol allok :) DZ-t hagyjuk.... egy retek vagohid az egesz....
Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2017.01.13. 16:25:26 -
herminamezo54 #6018 hat fejlesztem de .......... majd meg latjuk de koszi -
#6017 mokuci74:
Attól függ... Ha neki állsz Kihívás szinten újrajátszani a küldetéseket akkor tényleg nehéz (egyik-másik, főleg egyedül). Sőt egyes küldetések tényleg esélytelenek.
Amúgy én egyedül toltam végig az egészet. Ha nem mész be a DZ-be, akkor simán végig lehet tolni... Már többször leírták, hogy ha valahol elakadsz, érdemes egy alacsonyabb szintű kerületbe visszamenni fejlődni. Amúgy a játékstílusodtól is függ... Ha nem megfelelő felszereléssel játszol egy stílust akkor tényleg nehéz (pl. Ramboként egy szál géppisztollyal kiállsz az utca közepére irtani az ellent).
Amúgy a játék 70-80%-ban egy száll pisztollyal (kivéve főellenségek), rohampajzs nélkül is el lehet boldogulni (fedezék+headshoot).
herminamezo54:
Ha az alapjátékról van szó, a védőfelszerelést az orvosi részleg megfelelő fejlesztésével tudod megszerezni. Elvileg nem lehet rosszul fejleszteni, mert jóval több pontot össze lehet gyűjteni, mint amennyi egy részleg kimaxolásához kell. De lehet, hogy egyes területekhez csak később tudsz majd hozzáférni, miután a megfelelő fejlesztéseket elvégezted. -
mokuci74 #6016 Hali,
Csak en szoktam ugy kilepni a jatekbol, hogy ropog a billentyuzet, ugy nyomom az ALT+F4-et... ? :D Kocsog nehez buzi jatek :) Egyedul jatszok az hozzateszem -
herminamezo54 #6015 A NEM MEGY MAR TOBB VIRUS KULDETEST PROBALTAM DE A VEDO SZERELEST NEM TUDOM MEG SZEREZNI -
herminamezo54 #6014 vissza jott a szerver a 8. ucaban van a fertozott zona felszereles. megyek es keresek -
#6013 Jó dolog a csapatos kóborlás, de...
Egyszer becsatlakoztam egybe és olyan aktív küldetések jelentek meg újra, amiket már teljesítettem. Lehet, hogy minden csapattag aktív küldetései megjelennek, de lehet, hogy csak a vezetőé.
A kommunikáció lehet mikrofonos és privát üzenetes is (lejjebb le van írva, hogy lehet).
Én már begyűjtöttem mindent az alapjátékból.
herminamezo54:
Lehet, hogy egy print screen a térképről többet segít ilyenkor a hely beazonosítására.
Túlélésnél hol lehet kék összetevőket találni? Nekem minden láda csak sárgát dob ÷(
Érdemes körbekalandozni, vagy célirányosan irány a DZ és közben kell gyűjtögetni?
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2017.01.13. 11:53:45 -
herminamezo54 #6012 a 8-adik es a 34-edik utca sarkon van a cucc a teton. a 36-odik utcaban a bejarat a kuldibe. 2. video az osszefoglalobol. koszi -
herminamezo54 #6011 hello most nincs szerver. de azt hiszem a 8. utca. valami gyerek bolt felett van . mutatja a skillt, csak fel menni nem tudok. latom a letrat csak odaig hogyan. itt fel nem lehet ugrani. 2-es szintu sugarvedelmi cucc. a szomszed utcabol kell be menni es kikacsolni valamit. ez az elso ilyen kuldetes. boszant. amit kuldtel videot rajta van de mar vedo cuccban megy be a figura. nagyon koszi a segitseget. biztos valami 1x-u a megfejtes -
herminamezo54 #6010 hello szivesen . tobb szem tobet lat. csak a komunikacio nem tudom hogy van. keress -
Why #6009 Siklórepülővel? :D
De amúgy tényleg nehéz megtalálni sok mindent, nekem megvan megjelenés óta a játék,habár sok ideje már nem kerestem,inkább DZ-ztem meg küldiket, underground,survival stb,de még mindig van , hogy nincs meg minden amit meg kell szerezni,de igy közösen elbandukálhatnánk megkeresni mindet ma délután vagy hétvégén :) -
herminamezo54 #6008 hello koszi a videot. a vedo felszerelest nem tom meg szerezni az akcio elott. fent van 1 alacsonyabb haz tetejen. kb 4-en orzik. fel jutni nem tudok. van valami megoldas? 1 mozi felett van a cucc. koszi -
npolos #6007 megoldás:
térképen Dokumentumok nézet, ha Mind van kiválasztva, akkor valamiért nem látszódik, akkor sem, ha előtte már láttam :)
nálam is van egy állandó echo ami nem tűnik el :) -
#6006 npolos:
A magasban kell nézelődni, néha nehéz meglátni hol van... De lehet, hogy csak egy kicsit mászkálni kell a területen, mert nálam néha késve tölti be a tereptárgyakat.
Melyiket jelzi úgy, hogy még nem vetted fel? Amúgy pl. nekem egy helyen folyton aktív ECHO-t jelez, de nincs ott semmi.
herminamezo54:
Esetleg egy kicsit pontosabban? Hol, melyik?
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2017.01.12. 21:48:49 -
npolos #6005 itt lesz segítség :)
The Division - All Virus Research Encounters Walkthrough