The Division 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit en szoktam csinalni, mint 90%-ban szolo jatekos: ha nagyon erzem, hogy keves vagyok mar vagy nem ugy haladok, ahogy kellene, akkor
- vegigutazom a rejtekhelyeket es megnezem a kereskedok kinalatat. Penz van annyi, mint a nyu, az nem okozhat gondot.
- gyartok magamnak cuccokat (rengeteg receptet kapunk rewardkent), bar az rng isten neha jokat rohog rajtam, innen is csokoltatom. Alapanyag van rengeteg, eleg csak kifosztani minden helyet (boltot, allomast, muhelyt, stb) amely mellett elhaladsz jatek kozben, illetve szetkapni a cuccokat. En nagyjabol 50-50%-ban adom el es szedem szet az osszeharacsolt cuccokat.
- ujrajatszok sztori missziokat a loot meg a lada miatt. Mar javaban jatszottam a jatekkal (ertsd, 20+ ora), mire rajottem, hogy a legtobb misszioban a loot nem csak a boss/elite agyonveresebol jon, hanem a legtobb helyszinen van 1-2 lada is, benne rendszerint minimum kek droppal. Az elso jo par esetben ezeket a ladakat siman otthagytam, pedig szintezes kozben egesz jo cuccokat lehet szerezni.
- a sztori missziokat neha random grouppal is megprobalom, annyira nem veszes a helyzet, bar vannak olyan partyk (nem sok, de van), amelyek utan halat adok az egnek, hogy az ismeroseim kozott keves az olyan agyhalott idiota, mint akikkel epp' talalkoztam 😊 Viszont ha jo a party, akkor konnyebben tudsz te is jobb cuccokra szert tenni, mert a gear miatt kisse gyengebb teljesitmenyedet kompenzalja a masik 3 ember. Mindez persze szintezes kozben, nem endgame jellegu partykban.
- emellett mondanam, hogy menj be Survival PVE-be es onnan probalj meg bugazni par cuccot, de hat az sem lesz egy setagalopp. Feeling szempontjabol viszont iszonyat jo, csak hat onnan is el kell hozni a szajret, nem eleg ott sem csak begyujteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.05. 10:01:00
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A DZ-n kívül is eshetnek normális cuccok ? Mert ha igen akkor hagyom is egyenlőre a bánatba.
Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.05. 09:15:33

Lvl14 vagyok és lemerészkedtem DZ be, a lvl 1-14 es területre ezekkel a cuccokkal :
Egy lila npc-re nem elég 1 tár töltény (30 db). Amikor 5-6 jön egyszerre tuti halok 1 percen belül. Nézegettem videokat , ennél szarabb cuccokkal 3-4 lövéssel ölik őket . Hogy a bánatba csinálják ill. én mi a bánatot cseszek el ?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(Undergraund-al is monoton lesz mint általában az MMO-k. Ezért patchelik. balanszírozzák folyamatosan.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.04. 11:06:48
Nézegettem a játékot és nem tudom eldönteni megéri-e főként PVE része érdekelne hogy kell hozzá az underground dlc vagy nem,azt olvastam az alap hamar monotonná válik és unalmas lesz.Meg sok hír volt hogy alig játszanak vele de ez most változott az update miatt,ez mennyire igaz sok magyar játszik vele?
A választ előre is köszönöm.
2. Keres magadnak bébicsőszt (GS256) és vele told le a küldetéseket. Igaz így nem fogsz megtanulni játszani és később magasabb GS esetén is valószínűleg a csapat leggyengébbje leszel, de hamar a neved mellett virítani fog a magas GS-szám, és boldog leszel.
Ui:Sajnos sokan ezt az utat válasszák mert türelmetlenek. nincs kitartásuk szinte semmi. Na ezek azok a játékosok akik komolyabb küldetést nem tudnak megcsinálni. DZ-bem esnek kelnek... Kivételt képez, ha több karaktert épít a játékos ekkor magától érthető, hogy a 2.-3.karakterrel már nem vacakol.)
Döntsd el.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.04. 08:13:41
Eddig annyit csináltam, hogy 1 Daily Hardot letudtam illetve megpróbáltam felvenni egy supply dropot (ami jár a season pass hoz) és hát az nem kis méretű kudarcba fulladt. Nem bírtam el velük sajnos...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha valamilyen cucc egyik tulajdonságát újrakalibrálom akkor a többit már nem is lehet? Meg fegyvernél is csak 1 talentet lehet újrakalibrálni? Mert újrakalibrálás után nekem 1 lakatot tesz a többihez.
A válaszokat előre is köszönöm!
Ready Player One
Pontosan tegnap érkezett meg az Általad említett üzletből a játék. Posta pontra kérve fizettem érte 5080 forintot ami bőségesen megérte véleményem szerint. Nem mellékesen pedig hétfő délután rendeltem meg és szerda délben már itt is volt.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ha elmész megcsinálni mondjuk egy napi kihívás küldit, akkor bent úgy fognak potyogni a cuccok, mint a falevél. Egyik nap a rewarddal együtt vagy 20 cuccal jöttem ki.
Szóval nem rossz ez a world tier dolog, csak hát borzalmasan gyorsan lehet ugrálni a köztes szintek között, kvázi semmi értelme.
Korábban meg a 160-ra is rengeteget kellett dolgozni, mert minden küldi végén 1 tárgyat dobott - közte semmit -, és mire egyesével összegyűjtögeted a cuccokat, letelik a naptár ... hát még mikor a sárga drop nem is volt alap, és DZ-ben kellett órákat robotolni, hogy essen valami használhatatlan 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Tehát az alapjáték és a Survival között mindössze annyi a kapcsolat, hogy a Survival DZ-ből tudsz ládákat kimenteni, amik kint a kinti szinteddel skálázódnak. A benti szintednek és egyéb cuccoknak semmihez semmi köze, azt csak használod bent míg bent vagy.
Survivalban gyűjtöd a felvehető (tehát nem láda) cuccokat, ezekből növeled a GS-t, ezek alapján dobnak majd még jobbakat ... de ezeket csak bent használhatod és csak az adott sessionben. Ha vége a Survival sessionnek, pont elszámolás van, ami alapján kaphatsz max 3 ládát rewardként + a DZ-ből kimentett ládák. Mikor újra bemész megint minden nulláról indul.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Alap kb 1 óra 5 perc van, gyógyszerekkel kb 1,5 órára lehet kitolni, ennyi egy session, ennyi időd van kijutni.
Szóval nem érdemes sokat tökölni 😊
Amúgy érdekes dolog, ahogy műkszik úgy kellett volna az egész játéknak mennie az elejétől ... ez igy, mint játék a játékban egynek érdekes, de nem fizetnék érte külön manit.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.30. 23:44:09
Mindig 0 ról indulsz és cirka 1-2 órát tart a survival?
Vagy ha egyszer kimentél akkor a meglévő survivalos cuccaiddal mész újra vissza?
Az első cél craftolni egy vírus szűrő maszkot, majd bemenni a DZ-be.
Fontos! A survivalban minden loot shared, azaz bárki felveheti ... sajnos ezért is szar csapatban menni, mert mindenki nyomorult ninja.
Érdemes felszerelést és skilleket is szerezni, ugyanis a DZ-ben olyan ellenfelek vannak, amik megfingatnak ... főleg a hunterek, akik akkor jönnek ha helit hívsz - gyógyítják is magukat, ami azért is szívás, mert nekem volt, hogy egy tárból nem tudtam megölni, mindig a vége előtt töltöttem, ő meg addig mindig maxra healelte magát 😊
Ha bejutottál DZ-be, akkor a cél hívni egy helit - jelzőpisztoly craftolás - és kimenni ... de alapvetően úgy kéne kimenni, hogy viszed a térképen megjelölt helyen lévő vírus ellenszer mintát és/vagy mint sima DZ-ben, viszel ki cuccokat. A küldi teljesítve lesz, ha csak simán kimész a helivel, de alapvetően a vírus cucc megszerzése a cél.
Kivinni DZ-ből 6 cuccot (ládát) lehet, illetve a teljesítményed szerint kapsz még hozzá ... én egyszer 12 ládával lettem gazdagabb.
A ládákban a kinti GS szinted intervallumának megfelelő cucc lesz elvileg ... nem tudom van e köze az egésznek a Tierhez ... de ha eléred a Tier 5-ös szintet, minden cucc 256-os lesz, legalábbis nálam az.
Amúgy régen alig esett vmi cucc, most meg ömlik ...... így a GS mint olyan tök értelmetlen ... mondjuk én amúgy is utáltam 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.30. 21:22:32
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Az alapjátékom megvan a Survivalt elvileg külön is meg lehet venni és a videók alapján nagyon is tetszik.
A kérdés. 165 körüli gear scoreon hagytam abba a játékot.
Ha megveszem a survivalt és valamilyen módon eljutnék odáig hogy 200 feletti sárga és zöld cuccokat találok survival alatt és ki is tudom menteni azt akkor tudom használni az alapjátékban is? Ergo survivalból is felgearelhetem majd a karit vagy azt csak survival módban tudom használni. Azt már vágom mert leírtad, hogy alapjátékban szerzett cuccot nem tudsz survivalra átvinni viszont fordítva ha menne lehet megvenném a dlc-t. Ja és gondolom 30as szintű kari kell hozzá ugye? A 11-12es szintű alt karit nem vihetem be?
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
“[Luke:] I can’t believe it. [Yoda:] That is why you fail.”
Ready Player One
We do not forget, we do not forgive.
Ready Player One
Ready Player One
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Utoljára szerkesztette: a6m2mszero, 2016.11.27. 21:22:48
Ha van egy egy 24 000-et lővő AK-m, és van egy 950-es tűzgyorsaságú FAMAS-om, és felveszek egy Alfa szettet, akkor a Famasom 24 000-et sebez 950-es tűzgyorsasággal?