The Division 1 & 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
En is most ertem el hetvegen a 15-16 szintet. Nyugdijas tempoban jatszom, tobb idot toltok el a varosban turistat jatszva racsodalkozva a kornyezetre, mint a rossz arcok irtasaval. Dz-be en meg fostam bemenni, annyi "jot" hallottam anno ismerosoktol, hogy egyelore elkerultem, mert nem az en szivemnek valo dolog egyedul 😄 Mint a viccben, amikor a cirkusz igazgato ingyen engedi be a nezoket az eloadasra, de a vegen odaall az oroszlannal a kijarathoz, es kilepni mar csak penzert lehet. Szoval DZ-t egyelore hagyom.

Amit en szoktam csinalni, mint 90%-ban szolo jatekos: ha nagyon erzem, hogy keves vagyok mar vagy nem ugy haladok, ahogy kellene, akkor
- vegigutazom a rejtekhelyeket es megnezem a kereskedok kinalatat. Penz van annyi, mint a nyu, az nem okozhat gondot.
- gyartok magamnak cuccokat (rengeteg receptet kapunk rewardkent), bar az rng isten neha jokat rohog rajtam, innen is csokoltatom. Alapanyag van rengeteg, eleg csak kifosztani minden helyet (boltot, allomast, muhelyt, stb) amely mellett elhaladsz jatek kozben, illetve szetkapni a cuccokat. En nagyjabol 50-50%-ban adom el es szedem szet az osszeharacsolt cuccokat.
- ujrajatszok sztori missziokat a loot meg a lada miatt. Mar javaban jatszottam a jatekkal (ertsd, 20+ ora), mire rajottem, hogy a legtobb misszioban a loot nem csak a boss/elite agyonveresebol jon, hanem a legtobb helyszinen van 1-2 lada is, benne rendszerint minimum kek droppal. Az elso jo par esetben ezeket a ladakat siman otthagytam, pedig szintezes kozben egesz jo cuccokat lehet szerezni.
- a sztori missziokat neha random grouppal is megprobalom, annyira nem veszes a helyzet, bar vannak olyan partyk (nem sok, de van), amelyek utan halat adok az egnek, hogy az ismeroseim kozott keves az olyan agyhalott idiota, mint akikkel epp' talalkoztam 😊 Viszont ha jo a party, akkor konnyebben tudsz te is jobb cuccokra szert tenni, mert a gear miatt kisse gyengebb teljesitmenyedet kompenzalja a masik 3 ember. Mindez persze szintezes kozben, nem endgame jellegu partykban.
- emellett mondanam, hogy menj be Survival PVE-be es onnan probalj meg bugazni par cuccot, de hat az sem lesz egy setagalopp. Feeling szempontjabol viszont iszonyat jo, csak hat onnan is el kell hozni a szajret, nem eleg ott sem csak begyujteni.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2016.12.05. 10:01:00

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

inter15
A játék maga nagyon tetszik , csak mire rájön magától az ember dolgokra , azzal nagyon sok idő elmegy. A ph s fórumon a sok önfényező análharcostól meg nem igen várhat az ember segítséget.

A DZ-n kívül is eshetnek normális cuccok ? Mert ha igen akkor hagyom is egyenlőre a bánatba.

En azt mondom aki szereti a lövöldözős nem scifi játékokat annak megéri mert unatkozni nem fog benne. Tegnap lettem 30 as es nagyon élvezem a küldetéseket DZ ben még nem is voltam. Ha egyforma szintű jatekosokkal vagy akkor a hard kuldetesek is szorakoztatoak. Meg a terkepen rengeteg küldetés van. Meg ez a world tier valtozas is jol megtudja nehezitteni. Számomra ez a következő WOW, remélem jo sokáig fogjak hozza a kiegészítőket gyartani.
inter15
A fegyverek újrakalibrálásához mi az a fegyverkészlet ami kell , mert olyannal még nem találkoztam a játékban.
Utoljára szerkesztette: inter15, 2016.12.05. 09:15:33

macleody
Az kevés lesz, nem véletlenül lehet fegyvereket és felszerelést készíteni. Meg ott vannak a módosító cuccok, újrakalibrálás. Ha ezeket nem használod ki sose leszel kemény csávó 😊 Bakker kihűlt a kávém a k..va demizson miatt. Most lettem 16-os, csináltam egy hátitatyót meg egy mellényt, lőttem korábban egy G36-ot, azt most újrakalibráltam páncéltörőre.
inter15
Ami esik abból gazdálkodom <#fejvakaras>

macleody
Ezer éve nem voltam DZ-ben, kis karival meg egyáltalán nem, de nekem gyengének tűnik az a kari. Én 15-ös vagyok.

Utoljára szerkesztette: macleody, 2016.12.05. 00:02:50
inter15
Valaki adjon tanácsot legyen szíves (a ph fórumon próbálkoztam már párszor , de ott olyan beltenyészet van hogy meg sem hallják a többieket) .

Lvl14 vagyok és lemerészkedtem DZ be, a lvl 1-14 es területre ezekkel a cuccokkal :

Egy lila npc-re nem elég 1 tár töltény (30 db). Amikor 5-6 jön egyszerre tuti halok 1 percen belül. Nézegettem videokat , ennél szarabb cuccokkal 3-4 lövéssel ölik őket . Hogy a bánatba csinálják ill. én mi a bánatot cseszek el ?

Az underground kieget megéri beszerezni mellé általába direkt úgy csinálják hogy hátrányba legyen az akinek nincs meg😞
Metalmilitiakid
Végül én is a randomok mellett döntöttem, megcsináltam vagy 3-4 daily-t meg egy pár S&D t és most olyan 170 GS környékén vagyok már. Végre elkezdtek már tier 2 ben peregni a set darabok is 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

az elobb a haverral sikeresen eljutottunk a kimenekitesi zonaba, nalunk volt a virus-vakcina vagy mi, de kellett volna egy riaszto-pisztoly. ott koppantunk, mert az istennek sem talaltunk hozza semmit.
Ha szereted az MMO-t és van 4500Ft-od akkor nem kérdés,hogy megéri-e Kevesen játszanak vele? Ne aggódj lesz kivel tolnod a játékot.
(Undergraund-al is monoton lesz mint általában az MMO-k. Ezért patchelik. balanszírozzák folyamatosan.)
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.04. 11:06:48
Sziasztok
Nézegettem a játékot és nem tudom eldönteni megéri-e főként PVE része érdekelne hogy kell hozzá az underground dlc vagy nem,azt olvastam az alap hamar monotonná válik és unalmas lesz.Meg sok hír volt hogy alig játszanak vele de ez most változott az update miatt,ez mennyire igaz sok magyar játszik vele?

A választ előre is köszönöm.
1. Először a bossokat pufogtasd, illetve randomokal mehet a Lexington, Lincoln küldetések. Ezeket farmold és így fejleszd a geart.
2. Keres magadnak bébicsőszt (GS256) és vele told le a küldetéseket. Igaz így nem fogsz megtanulni játszani és később magasabb GS esetén is valószínűleg a csapat leggyengébbje leszel, de hamar a neved mellett virítani fog a magas GS-szám, és boldog leszel.
Ui:Sajnos sokan ezt az utat válasszák mert türelmetlenek. nincs kitartásuk szinte semmi. Na ezek azok a játékosok akik komolyabb küldetést nem tudnak megcsinálni. DZ-bem esnek kelnek... Kivételt képez, ha több karaktert épít a játékos ekkor magától érthető, hogy a 2.-3.karakterrel már nem vacakol.)
Döntsd el.
Utoljára szerkesztette: Betyar070, 2016.12.04. 08:13:41
Metalmilitiakid
Abszolút friss 30 on mit érdemes csinálni mivel kapok a legkönnyebben geart ?
Eddig annyit csináltam, hogy 1 Daily Hardot letudtam illetve megpróbáltam felvenni egy supply dropot (ami jár a season pass hoz) és hát az nem kis méretű kudarcba fulladt. Nem bírtam el velük sajnos...

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Igen. Jól meg kell gondolni hogy mit mire szeretnél, mert egy tárgynál csak egy valamit módosíthatsz és onnantól már csak azt.

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne hogy ha valamilyen cucc egyik tulajdonságát újrakalibrálom akkor a többit már nem is lehet? Meg fegyvernél is csak 1 talentet lehet újrakalibrálni? Mert újrakalibrálás után nekem 1 lakatot tesz a többihez.
A válaszokat előre is köszönöm!
Tehát ha jól értem akkor nincsen rá semmi workaround 😊

Szia. Sajnos tudom miről beszélsz én már hozzászoktam több,mint 600 óra játék után. Remélhetőleg javitják majd azt is 😊

Ready Player One

Valaki találkozott jobb egérgomb problémával? A célzás nem mindig működik, főként amikor fedezékből próbálok lőni. Van erre a problémára valami javítás vagy javaslat? Köszi!

Sziasztok!

Pontosan tegnap érkezett meg az Általad említett üzletből a játék. Posta pontra kérve fizettem érte 5080 forintot ami bőségesen megérte véleményem szerint. Nem mellékesen pedig hétfő délután rendeltem meg és szerda délben már itt is volt.
cody1994
Köszönöm a válaszokat! 😄

PiszkosFred
Boven. De - ez itt nem a reklam helye - a CD Galaxisban most 4500 pengo (amig az akcio tart).

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Annyit azért megér.
cody1994
Üdv mindenkinek kérdésem érdemes meg venni az alap játékot meg venni 6k-ért?

Laza
Egyébként még napi küldiket sem kell nagyon csinálni kint, hogy pikk pakk nőjön a GS ... én pár óra alatt mentem fel 160 GS-ről az akkori 226-os maxra. Amint lehet fel kell tolni a tiert magasabb szintre és elmenni a térkép jobb felső részéhez, ahol a katonák vannak. Ott az utcán csak úgy dobálják a maxos sárgákat. Amint megléped ezekkel a cuccokkal a következő tierhez szükséges GS-t, feltolod, és megint gyűjtöd a cuccot, az adott tierhez tartozó maxos cuccok potyognak.

De ha elmész megcsinálni mondjuk egy napi kihívás küldit, akkor bent úgy fognak potyogni a cuccok, mint a falevél. Egyik nap a rewarddal együtt vagy 20 cuccal jöttem ki.

Szóval nem rossz ez a world tier dolog, csak hát borzalmasan gyorsan lehet ugrálni a köztes szintek között, kvázi semmi értelme.

Korábban meg a 160-ra is rengeteget kellett dolgozni, mert minden küldi végén 1 tárgyat dobott - közte semmit -, és mire egyesével összegyűjtögeted a cuccokat, letelik a naptár ... hát még mikor a sárga drop nem is volt alap, és DZ-ben kellett órákat robotolni, hogy essen valami használhatatlan 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Kicsit túl kutyulod. Mint mondottam, a Survival játék a játékban, azaz semmi köze nincs az alapjátékhoz. Kivéve annyi, hogy a Survival DZ-ből kimentett ládákat az alapjátékban kapod meg, nyithatod ki. De ezekben értelemszerűen az alapjátékban lévő szinted és GS-ed veszi alapul.

Tehát az alapjáték és a Survival között mindössze annyi a kapcsolat, hogy a Survival DZ-ből tudsz ládákat kimenteni, amik kint a kinti szinteddel skálázódnak. A benti szintednek és egyéb cuccoknak semmihez semmi köze, azt csak használod bent míg bent vagy.

Survivalban gyűjtöd a felvehető (tehát nem láda) cuccokat, ezekből növeled a GS-t, ezek alapján dobnak majd még jobbakat ... de ezeket csak bent használhatod és csak az adott sessionben. Ha vége a Survival sessionnek, pont elszámolás van, ami alapján kaphatsz max 3 ládát rewardként + a DZ-ből kimentett ládák. Mikor újra bemész megint minden nulláról indul.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

LVOA-C blueprintet hol tudok venni (256lvl) vagy honnan eshet? underground farmolom már pár napja de semmi sem esett.

Ergo 1,5 óra alatt akár 256os cuccig is eljuthatsz vagy úgy értitek a szinthez kapott cuccot ha pl 165 a kinti GS em akkor max Tier 2 182es cuccokat kaphatok? Aztán ha 183ra felviszem és úgy megyek be survivalra akkor 202ig majd 23x ig és végül 256 ost?
Laza
Nem, mindig nulláról. Igazából a survival is csak párszor érdekes, legalábbis PvE-ben. Ahogy gyűjtöd a cuccot, nő a benti GS-ed, úgy dobnak még jobbat az ellenfelek ... előbb zöldet, majd kéket, lilát, sárgát.
Alap kb 1 óra 5 perc van, gyógyszerekkel kb 1,5 órára lehet kitolni, ennyi egy session, ennyi időd van kijutni.

Szóval nem érdemes sokat tökölni 😊

Amúgy érdekes dolog, ahogy műkszik úgy kellett volna az egész játéknak mennie az elejétől ... ez igy, mint játék a játékban egynek érdekes, de nem fizetnék érte külön manit.
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.30. 23:44:09

De akkor se értem.
Mindig 0 ról indulsz és cirka 1-2 órát tart a survival?
Vagy ha egyszer kimentél akkor a meglévő survivalos cuccaiddal mész újra vissza?
Laza
Az alapjáték GS semmit sem számít a Survivalban, csak a szinted. A Survivalban nulla cuccal és skillel (ez fontos) indulsz, fel kell magad cuccolni, illetve craftolni kell skilleket.
Az első cél craftolni egy vírus szűrő maszkot, majd bemenni a DZ-be.

Fontos! A survivalban minden loot shared, azaz bárki felveheti ... sajnos ezért is szar csapatban menni, mert mindenki nyomorult ninja.

Érdemes felszerelést és skilleket is szerezni, ugyanis a DZ-ben olyan ellenfelek vannak, amik megfingatnak ... főleg a hunterek, akik akkor jönnek ha helit hívsz - gyógyítják is magukat, ami azért is szívás, mert nekem volt, hogy egy tárból nem tudtam megölni, mindig a vége előtt töltöttem, ő meg addig mindig maxra healelte magát 😊
Ha bejutottál DZ-be, akkor a cél hívni egy helit - jelzőpisztoly craftolás - és kimenni ... de alapvetően úgy kéne kimenni, hogy viszed a térképen megjelölt helyen lévő vírus ellenszer mintát és/vagy mint sima DZ-ben, viszel ki cuccokat. A küldi teljesítve lesz, ha csak simán kimész a helivel, de alapvetően a vírus cucc megszerzése a cél.

Kivinni DZ-ből 6 cuccot (ládát) lehet, illetve a teljesítményed szerint kapsz még hozzá ... én egyszer 12 ládával lettem gazdagabb.

A ládákban a kinti GS szinted intervallumának megfelelő cucc lesz elvileg ... nem tudom van e köze az egésznek a Tierhez ... de ha eléred a Tier 5-ös szintet, minden cucc 256-os lesz, legalábbis nálam az.

Amúgy régen alig esett vmi cucc, most meg ömlik ...... így a GS mint olyan tök értelmetlen ... mondjuk én amúgy is utáltam 😊
Utoljára szerkesztette: Laza, 2016.11.30. 21:22:32

A terminálnál érhető el, ott is a csomópontnál.

Most töltöttem le a játékot, ez a survival mód hogy müködik illetve hol érhetö el?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Survivalban 0-ról kezded. Minimum 1 órád van túlélni, gearelni, és kimenteni a gyógyszert dz-ból. De közben azért vannak buktatok, és kisebb segítségek ami csökkentik az időt avagy növelik. Teljesen független hogy milyen gear-ed van kint.

macleody
Kint is tudod használni a kimentett cuccokat. Én 4-es karival voltam bent.
Segíts kérlek valamit tisztázni nekem.
Az alapjátékom megvan a Survivalt elvileg külön is meg lehet venni és a videók alapján nagyon is tetszik.

A kérdés. 165 körüli gear scoreon hagytam abba a játékot.
Ha megveszem a survivalt és valamilyen módon eljutnék odáig hogy 200 feletti sárga és zöld cuccokat találok survival alatt és ki is tudom menteni azt akkor tudom használni az alapjátékban is? Ergo survivalból is felgearelhetem majd a karit vagy azt csak survival módban tudom használni. Azt már vágom mert leírtad, hogy alapjátékban szerzett cuccot nem tudsz survivalra átvinni viszont fordítva ha menne lehet megvenném a dlc-t. Ja és gondolom 30as szintű kari kell hozzá ugye? A 11-12es szintű alt karit nem vihetem be?
Sziasztok! Felszereléssel és annak beállításával lenne kapcsolatos a kérdésem. Tudom, hogy nem kis meló összeszedni és leírni, de nagyon hálás lennék a segítségért. Természetesen nekem is kétféle szerkóra lenne szükségem; farmolni és PVP-ni. Melyek a legbrutálisabb gear kombók, hogy "álljam az ütéseket"? Sokat tolom egyedül és DZ-ba kellene valami kőkemény cucc + beállítás.
Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Zs0lt1
A #5698-os hozzászólásban említett fb csoportban érdeklődj, ott biztos találsz játékostársakat.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Van esetleg egy "kezdő" magyar csapat? Most próbálok gearelődni és jó lenne másokkal is együtt játszani.

meddig tart a black friday tudja valaki?

&#8220;[Luke:] I can&#8217;t believe it. [Yoda:] That is why you fail.&#8221;

De azzal nincs is gond a survival rendszerrel,inkább,ahogy irod a pszihopatákkal van gond. Lehetne olyan,hogy nem tudnád megölni az ellenséges playert csak mondjuk küldenél egy invitet akit megakarsz támadni és ha elfogaja onnantól sebbződne. De jó lehet,hogy ez már túl barátságos 😄

Ready Player One

Ja, még mindig psziho és szociopata heaven a DZ. Mekkora sírás lesz amikor átalakítják a survival rendszerére és be lehet majd menni pve-ben is. 😄

We do not forget, we do not forgive.

Jó ez az egész új frissités. Kihagytam 1-2 hónapot más új játékokkal tolom amik most megjelentek,de ez az új frissités visszacsalt. Sokkal jobb lett a játék az egész ahogy van. DZ06-ban szinte most sokkal könyebb menni én múltkor bementem egy csajjal dz06-ban azt hittem szétkapnak minket,de mégsem végig irtottunk mindenkit,kivétel a playereket,mert én nem tudom,de meghallották hogy csaj beszél mindig mindenhol lőttek ránk. Ez már milyen? Kispöcs dolog már bocs 😄

Ready Player One

Zs0lt1
A Famas mellé keress egy M4-et vagy Lvoa-c-t és azt használd alfával, a famas legyen a másodlagos, mert annak alacsony az alapsebzése.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

kösz.
Nem. Az elsődleges fegyver tűzgyorsasága és DPS-e lesz, csak a második fegyver 3 talentjét is megkapja az elsődleges fegyver. semmi mást. /pl a Famas 950 tűzgyorsasága a Famas DPS-e ha az a fegyver, ha az AK az elsődleges akkor az ő DPS és tűzgyorsasága lesz// ezért érdemes úgy a két fegyvert összerakni hogy hat használható talentet kapjál.
Utoljára szerkesztette: a6m2mszero, 2016.11.27. 21:22:48
Segítsetek már...

Ha van egy egy 24 000-et lővő AK-m, és van egy 950-es tűzgyorsaságú FAMAS-om, és felveszek egy Alfa szettet, akkor a Famasom 24 000-et sebez 950-es tűzgyorsasággal?
Laza
Survival egyedül a legeredményesebb 😊 egyedül pikk pakk felcuccoltam magam, DZ-ben összeszedtem egy rakat cuccot, csomót hulláktól, majd valaki hívott egy helit, odamentem, 2 hunter jött, végül mindkettőt én lőttem le, majd kimenekültünk ... 12 láda lett a vége.