7647
  • Zs0lt1
    Ha bármi kérdésed van akkor írd le, szívesen segítek :-)
  • Danecay
    Nekem ebből a játékból egy alapos korrepetálásra lenne szükségem Még tavaly nyár elején vettem meg egy jó kis szórakozásban bízván de menet közben rájöttem, hogy ez egy szakma
  • Zs0lt1
    Ha valaki az 1.6-ban újra SMG-vel akarja irtani a népet, akkor itt egy kép, hogy mit hova érdemes pakolni:
  • PeeTeR
    jon az, mar nem tart sokaig, a PTS is leallt, picit meg molyolnak aztan valamelyik kedden befobjak :)
  • Why
    Amúgy jó lesz ez a játék,lassan amire kijön a The Wildlands nem lesznek benne már bugok. Azért jöhetne már a 1.6 kiváncsi vagyok.
  • Dimefromhell
    Szia. Nem bocsi, azt nem írtam, hogy Uplay-el.
  • Clidey
    Gondolom az NVidia Shadowplay-ről beszélsz...
    Az adatvédelemnél kapcsold be az 'Asztali rögzítés'-t.
  • Dimefromhell
    Sziasztok. Az mitől van, hogy nem tudok képernyőmentést csinálni?
    Mappa jó, f12-t nyomom semmi, ha átállítom más gombra semmi, más Uplayes játékoknál működik. Ötlet?
  • npolos
    ez az info jól jött, valamiért szar a mikrofonom, csak üzengetni tudok :)
    de szerencsére vannak kitartóak ennek ellenére is
  • MrTobiasRipper
    Akinek gondja van a chat használatával... Írja be:
    /?
    És kidobja a lehetőségeket, a játék nyelvétől függ, hogy kell megadni a dolgokat...
    Magyarul pl.:
    /1
    /csapat
    /suttogás
  • Zs0lt1
    A szűrő a lényeg, és hogy meglegyen a fejlett is. Utána már amikor a divtechet vszed fel kerülni kell a mobokat kicsit. Soha nem szoktam nézni a statomat dz-n kívül egyébként.
  • Dimefromhell
    Érdekes mert én meg pl kint farmoltam eddig, és az utolsó 15-20 percben mentem be mindig DZ-be.
    Amikor belépsz DZ-be kb milyen statjaid vannak? Szoktad figyelni? Vagy ha megvan a szűrő akkor uzsgyi.
    Én amikor "korán" mentem be mindig legyaktak, mondjuk most meg nem találkoztam NPC-vel szval nem tudom mi lett volna ha...
    Kint a lilákat meg sárgákat -melósan bár- de legyaktam. DPS is meg szívósság is 100 felett volt ha jól emlékszem.
  • Zs0lt1
    Én max 10 percet vagyok dz-n kívül, amíg megvan a fejlett (vagymi a magyar neve) szűrő. Utána be DZ, felszedni minél több divtech-et, majd rejtekhely, mindenből sárgát csinálni és menni bossokat ölni túlélő lerakatért. Majd ha megvan a 6 akkor hívni helit. Tegnap pl annyira minden sárgát csak a tűzerőre adtam, hogy volt kb 120k dps-eb és kb 80k szívósságom :D De a vadász egy golyó m44-től feküdt :D
    Kimenteni 2 helyen szoktam. DZ2, vagy dz5. DZ2-nél amint lehívod a helit át lehet menni az utca túloldalán lévő ház tetejére kötélen és onnan lehet lőni a vadászt sniperrel. A dz5-nél meg azért jó, mert a fő út el van választva 3 kis útra és nem tud menekülni a vadász, csak lőni kell és vigyázni, hogy ne jöjjön közel.
  • Dimefromhell
    Sziaztok. Tegnap este először sikerült megcsinálnom a survivalt.
    Már a DZ-ben kódorogva sehol se találkoztam NPC-vel - ezek nem spannolódnak újra? Mind1. Egy srác lehívta a kimentést, segítettem neki legyakni a vadászt, meg ami ott volt szabadon összekapkodtam és felültem a helikopterra. A játék folyamatosan rinyált h nincs nálam a jelzőpisztoly. Kiírta a game, hogy küldetés végrehajtva, majd egy hibaüzenet jelent meg. Nah ekkor elszontyolodtam a game újraindult. Belépve az összes láda amit kihoztam ott volt nálam, de a statisztikát nem írta ki a játék. Találkozott már valaki ilyennel?
    Másik kérdés: Survivalban mi az az alap DPS és szívósság amivel érdemes DZ-be menni és kimentést hívni.
    Sok lila motyóm volt, fegyverek faszák, képességből a heal meg löveg volt. Ti hogy nyomjátok?
  • Why
    /OFF/ De kicsit mégis csak ide tartozik! Kiküldték a Wildlands meghivókat! Én is kaptam el is ajándékoztam rögtön 3 Uplay ismerősnek,akik jelezték, hogy kérik. De vannak még csoporttagok akik szivesen adnak,azoknak akiknek nincs Wildlands Zárt Beta meghivója. Úgyhogy nem kell mást tennetek csak csatlakozni ide The Division Hungary és irni a meghivásos poszt alá a Uplay nevet:
  • Culram #6109
    Az csak egy felső.
  • Szabi #6108
    de itt sincs rajta kabát :D
  • Tuhajohn
    De akkor mi ez a képeken? Az összes képen így van: https://i.ytimg.com/vi/UFW0GX7mwLM/maxresdefault.jpg
  • herminamezo54
    koszi kiprobalom
  • MrTobiasRipper
    Mivel nincs hozzá kabát...
  • Tuhajohn
    Megvettem kb. 2 hete a Season pass-t és az egyik ruha szettből nem kaptam meg a kabátot.
    https://i.ytimg.com/vi/mJgRUIOt24M/maxresdefault.jpg - erről van szó. Meg van minden, de a kabát hiányzik. Miért?
    Utoljára szerkesztette: Tuhajohn, 2017.02.01. 14:40:33
  • Zs0lt1
    Ha működőképes a mikrofonod és nincs kikapcsolva a voip a beállításoknál akkor elvileg nem kell nyomni semmit ha elkezdesz beszélni mások is hallanak. Az íráshoz pedig be kell kapcsolni a beállításokban, hogy tudd használni a csetet,
  • herminamezo54
    hali hogy lehet beszelni a jatekba: meg irni sem tudok mert azt irja le van tiltva. mi a megoldas? pedig jo lenne segitseg mert van amit nem tudok befejezni
  • Zs0lt1
    De lesz!
  • nickwarren8
    Szeva!
    Ha nem ölöd meg a vadászt és amit addig elértél dolgokat, szűrő megcsinálása , ruházat , élet, rakéta stb ilyen dolgokra a megkapott pont mennyiségre ad lezárt csomagokat!
    Viszont mimnél több cuccot raksz össze mire a vadászhoz érsz és minden arany cucc , meg a szívósságod olyan 140-170e között van
    meg több mindenkit ölsz meg nemesítetteket is és sikerül a kimentés akkor meglehet a mester fokozat egy serlegért!
    De amúgy adhat jó cuccot csak sokszor kell kimentést csinálnod meg persze sikeresen is!
    100 kimentés megint egy serleg, ha kell platináznod!
  • bekescsaba
    jól láttam, hogy meg sem kell ölni a vadászt, mégis megkapom a kimentett dobozokat a surviverben?

Kinyírt a vadász, mégis nálam maradtak a gyűjtött dobozok.

Mi az előnye, ha kiment a heli?
  • MrTobiasRipper
    Tuhajohn:
    Keress meg, ha elérted a 30-at... Így sajna nagyon megnehezíteném a játékot Neked...
  • neonx
    Valaki játszik ps4-en? Szívesen csatlakoznék. Az én nevem:NeOonX
  • Tuhajohn
    Remélem nem lessz season pass 2 és több fizetős tartalom, kivéve kozmetikai cuccokat az nem zavar. Inkább javitsák és fejlesszék a játékot.

Jönne valaki velem missziókat vinni? Most 17-es vagyok. Meg van a season pass is.
  • Why
    Biztos valamelyik DLC-vel jött,de mivel eleve Sleeper Agent Edition dobozos változatot vettem megjelenéskor , igy nem figyelem melyik DLC-hez melyik incursion jött ki. De a térkép legtetején van tehát a DZ 06 mellett balra és ott lehet aktiválni Challange és Heroic mode-ban,de hát elég brutál, habár nem annyira nehéz mint a Dragon Nesst :) Amúgy felvettelek uplayen ha jól emlékszem még anno.
  • herminamezo54
    koszi a valaszt
  • PeeTeR
    kein ding
  • MrTobiasRipper
    herminamezo54:
    Aktiválod, odamész és meghalsz... De lehet, hogy kell hozzá a 30. szint és a kiegészítők...
    Viszont, csak kihívás fokozaton lehet játszani... Tehát egyenlőre felejtős...
  • bekescsaba
    Vielen Dank für den Vortrag.....
  • herminamezo54
    hello a tiszta egbolt mikor es hogy mukodik? valaszt koszonom
  • PeeTeR
    du kannst die gleichen update details finden auf der deutschen ubisoft seite
    egy hozzaszolassal alattad ott van magyarul....
    mehr kreativität bitte bei nächsten mal
    Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.01.25. 16:43:38
  • bekescsaba
    valaki lefordítaná kérem a nevesített fegyverek skilljeit? Ich spreche nur Deutsch.
  • PeeTeR
  • Why
    Esnek igen,de a nevesitett fegyverek mindig egy adott helyen eshetnek a legjobban. De random helyeken is simán persze. Akár loot boxokból is.
    Habár én a Sleeper Agent Collection Edition kiadást vettem meg.
  • Why
    Pontosan ahogy mondod! Lehet lesz Seasson 2? jó lenne.