7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
#6164 Ilyesmi van nálad?
-
#6163 HD 6900 -
#6162 Nem hangzik túl biztatóan. Milyen videókártyád van? -
#6161 Nem is tudom, furcsán és idegesítően villog a kép. -
#6160 Most végeztem a játék telepítésével, izgatott vagyok! :D -
#6159 Nem biztos, hogy baj van a megközelítésemmel, csak más mint a tied ☺️ Persze végülis igazad van, ha az ember játszani akar, kompromisszumképesnek kell lennie. -
#6158 Danecay:
A megközelítésedben van a bibi... Tény, hogy nagyon faja olyanokkal játszani, akikkel másnap a reggeli kávé közben át lehet beszélni a dolgokat. De pl. én is folyton beírogattam, hogy akar-e valaki napi küldetést csinálni és most van két csapat, akikkel együtt szoktunk játszani... Hol ezzel, hol azzal, hol együtt, vagy néha egyedül... És mégis, csak a játékban ismerjük egymást, de jól el tudunk játszani.
nickwarren8:
Mint írtam pár száz óra játékkal össze lehet dobni olyan OP cuccot és annyi ismeretet amivel minden könnyedén vehető... Eléggé vicces, hogy 1 tapadó bomba iktatta ki az egyik bosst... -
#6157 leirtam, erted magyar? ertelmez -
Why #6156 Mi nem tetszik neked ebben? -
Why #6155 MI a fene nah ilyet se láttam még o.O
Milyen értékeid vannak? DPS/Szivósság/Elektronika? -
#6154 probaltam en is, elvoltam vele, el van rakva, egyel tobb de amit a videoban latok az valahogy iszonyat. ha ezzel referaltal volna arra a kerdesemre, hogy beszerezzem -e a jatekot, valoszinuleg a uplay hozzaferesemet is toroltem/bannoltattam volna. kivetel nelkul mindegyik videoban azt latni, hogy ketten - egyik jobbrol, masik balrol a checkpoint elejen var, dobalja a skilleket, var a recharge -ra es lo kettot. raadasul mind ezt ugy, hogy ket azonos build. ez a highend izgalmas taktika eszem faszom :D -
nickwarren8 #6153 sziasztok!
Szerintem nem kell ilyen dolog hogy így ami ti irtok hogy megcsinálni a hudsont! Egy tipp a Hudsonhoz, a végén ahol jön a 3 heavy, állj be a fehér konténerbe és nem lőnek rád :D A baltások jönnek ugyan, de nekik elég egy láng turret :-)
ez nem élmény! Én egyedűl végig tolom kihiváson a leutosó játékom 16 perc volt kihiváson!soloba kitoltam a hudsont, a Lexingtont , Warnergate, van is fent a youtubeon videom is ezekről. egy jó karakter és minden megy!!!! Pl a Hudsonon meg sem tudnak közeliteni a bossok esélyűk sincs a közelemben jönni :) https://www.youtube.com/watch?v=XCseaS8Vaos itt egy videom nézzétek meg ha gondoljátok!!!!! sziasztok!!!! -
Why #6152 Sajnos az igaz, hogy én sem ismerek valóban "Élőben" , akikkel játszom, mivel pont, hogy a játék hozott össze bennünket tavaly tavasszal,nyáron,azóta kisebb-nagyobb megszakitásokkal játszunk 2-3 emberrel rendszeresen hetente többször. De a legérdekesebb, hogy akivel viszont minden nap játszom az egy külföldi lány/nő, akivel viszont pont a The Divisonben ismertem meg 1 éve lassan. Például az ő országában teljesen normálatlan , hogy letőltsenek valamit,amikor erről beszélgettünk totál rácsodálkoztam, hogy szinte rá sem gondolt még, hogy ne vegye meg a játékot , amivel akar multipalyerben játszani. Ez viszont tetszik.Jó persze a külföldi fizetések vs. magyar fizetés ég és föld. Szóval igy megértem amit mondasz ebből a szempontból de,nem is tudom kinek van olyan ismerőse, hogy személyesen is ismeri és együtt játszanak több éve más-más játékokkal. De jó lenne az ilyen az biztos. :)
Utoljára szerkesztette: Why, 2017.02.19. 22:21:34 -
#6151 Amennyiben van hozzá társaságod, osztálytársad, munkatársad nyilván adja magát a dolog és misem természetesebb, hogy jobb olyan emberekkel, ismerősökkel együtt játszani mint egyedül, akikkel pl. másnap át lehet beszélni vagy ki lehet elemezni a dolgokat.
A gond mondjuk már eleve ott kezdődik ha az ember korából fakadóan nem osztálytársak hanem munkatársak körében próbál játékos partnert találni, Egy munkahely elég változó korú és érdeklődésű embereket tud összeboronálni ahol nem biztos, hogy az ember könnyen talál játékospartnert. Én pl. egy több ezer főt foglakoztató multi cégnél dolgozom és hogy ha csak a saját osztályomon dolgozókat nézem ami 100+ fő, akkor sem tudok arról (ami persze nem zárja ki) hogy valaki Division-özne. Mivel a játék csak eredeti megvásárolt formában játszható ez egy újabb szűrő az ismerőseim körében hiszen kár tagadni Magyarországon teljesen általános dolog kizárólag a kalózverzió és az ingyen letölthető játékok használata. Következő szűrő a játék típusa, jellege, mert még amennyiben lenne is olyan ismerős aki szokott is játékokat vásárolni, annak nem biztos, hogy a Division az érdeklődési körébe beletatozik, és még egy további szűrőként vannak olyanok aki egyáltalán nem multi orientáltak, mert szeretnek egy játékot a maguk képességeikhez mérten, a maguk tempójukban, másokkal szembeni megmérettetés nélkül játszani. A felsoroltak közül az én környezetemben minden típus fellelhető. Így marad a random játékostárs, de hogy őszinte legyek 37 évesen nem biztos, hogy egy tizen X éves játékostársra vágyom. Számomra ez a játék többjátékos módjának buktatója. Amennyiben ismerősökkel tolnám multiban, biztosan, amit szó szerint is értek, másként viszonyulnék a játékhoz. -
Why #6150 Akkor úgy mondom ,hogy én nem szeretem csak csapatban ezt a játékot játszani! Ezt nem is játszanám egyedül az olyan lenne, mint egy single player játék,amivel viszont nem játszanék. Multiplayer, co-op játékokat szeretem és veszem meg. Szerintem együtt csapatban átélni a csatákat és együtt menni,taktikázni,megbeszélni mindent ami közben történik stb az plussz extra jó hozzátesz a játék élményhez nagyon. -
Why #6149 Én most ráfüggtem megint Divisionre úgy 1 hónapja, előtte 1 hónap kihagyással,de ebben benne van, hogy össze akarom gyüjteni az összes nevesitett fegyvert,cuccokat stb. Plussz várom nagyon a Wildlands-ot. Ha igaz, akkor az utolsó DLC The Divisionhoz majd február 28.án jön. Nagyon rossz időzités,de logikailag az a dátum jön ki vagy március 14. -
#6148 Nem kell meghajolni olyan előtt, ami nincs :D
600+ órám van a játékban. Azt a cuccot, ami volt rajtam, 1 hét alatt össze lehet szedni, napi 1-2 óra játék mellett is (ezen a héten chest és holster van az árusoknál, holnaptól más lesz). Nem volt benne semmi extra. A frontline set 1.5-ben PVE-ben van olyan erős, hogy pályaismeret sem nagyon kell, bár az előbb utóbb rád ragad. Specialized tatyó (ez a fontos) + savage kesztyű meg esik elég sok helyen.
És erre írtam, hogy nem nagyképűség. Nincs ebben csak alap játéktudás, sok utánaolvasás meg egy kis odafigyelés.
És hogy unalmas e? 600+ óra után igen. Nekem már az. Az utóbbi időben be sem lépek. Várom Bolíviát :D -
#6147 kisErik:
Meghajlok tudásod és felszerelésed előtt... De gondolom erre nem 5 perc alatt tettél szert. Kell a megfelelő szett, a megfelelő kiegészítők és a pályaismeret. Hogy hol, ki, mikor és honnan jön...
Nem unalmas így a játék? -
#6146 Még ha tényleg mindenképpen ajánlott a csapatban való játszás, néha nem árt magadat és a buildedet lecsekkolni egy bizonyos nehézségi fogozaton. Tapasztaltabbaknak ott az orosz konzulátus vagy a warrengate, újabbaknak pedig a Hudson menekülttábor. Egy tipp a Hudsonhoz, a végén ahol jön a 3 heavy, állj be a fehér konténerbe és nem lőnek rád :D A baltások jönnek ugyan, de nekik elég egy láng turret :-) -
#6145 dat erv :D mert negyen kihivason nem lesz unalmas, hogy ugy megyunk vegig, hogy a spawn meg az se tudja mi van, de mar ledaraltuk a loot -ot? ugyan mar... egyutt elvezetesebb, de egyedul se megy a jatek rovasara. ezt atlatni meg nem kell 700 ora -
Why #6144 Egy nagyon jó tanács! Nekem 700 órám van a játékban és az első pillanattól kezdve csapatban mindig valaki/valakikkel játszok. Ez egy csapatorientált co-op-ra kihegyezett játék,ezt érdemes mindenkinek kihasználnia és nem egyedül csinálni a küldetéseket,mert nagyon unalmassá válnak egy idő után. -
Why #6143 Aki szeretne csapatban játszani vagy a játékról még többet megtudni,megosztani másokkal az élményeit a játék alatt ! Itt egy nagyon jó csoport a facebookon ------> Kattincs IDE The Division Hungary
Utoljára szerkesztette: Why, 2017.02.16. 10:18:20 -
#6142 maintenance -
#6141 Egy kis kraftolási segítség Survivorhez ha még esetleg nem tudná valaki. KI is lehet nyomtatni!
/forrás -
#6140 kisErik:
Szívesen csatlakozom, nem szégyen tanulni a jobbtól... Hétköznap 20-22 között szoktam fent lenni... Amúgy én is próbáltam ezt az összeállítást, de nem jött be, túl gyorsan kifogytam a lőszerből.
Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2017.02.15. 19:28:33 -
#6139 Köszi!
Most 7000 a mediamarktban a dobozos, gondoltam megvenném. -
MuldR #6138 Én is így csinálom. 50 óra alatt vagyok a story 50%-nál, de ez gondolom nem lineális, mert egyre nehezebb.
Napi fél-1 órával pont jó, mert 2-3 encounter vagy side mission belefér vagy 1 db misszió. Vagy ha csak fél órád van, sétálsz a városban élvezed és gyüjtögeted a telefonokat, drónokat, elveszett agent nyomokat.
A valaha volt legjobb játék így. Minden percét élvezem.
Dark zone-ban egyedül 5 percet voltam. 4 szintel nagyobb kemper köcsög folyamatosan az ajtóban állt, és 3x lelőtt. Hát ha ezt élvezi sajnálom igazán. Azóta nem mentem DZbe. Single tökéletes. -
#6137 Szívesen elviszlek egy körre, ha gondolod, bár nehezítve még nem csináltam (ugye 2 fő, ahol az egyik csak turista). Csalás nincs. Amit én használok PVE-re = Frontline set + smg. -
#6136 kisErik, PeeTer:
Szigorúan egyedül és kihívás szinten:
A Lincoln alagút nem kihívás, max. elsőre...
A Lexington Eseményközpont és a Queens alagút tábor, már egy kicsit nagyobb falat, de vehető akadály...
A Hudson menekült tábor a végéig vihető, de nekem még nem sikerült levernem a 3 jómadarat...
Az Orosz konzulátusnak csak az előterén sikerült átverekednem magam, a WarrenGate erőműbe meg be se tudtam jutni...
A többi küldetésnek nálam nincs kihívás szintje.
Továbbá, mint írtam elképzelhető olyan felszerelés, képesség (esetleg csalás) kombináció, amivel könnyedén vehetőek ezek az akadályok is, de én még nem öltem bele 500 órát a játékba és nem görcsöltem rá egy-egy küldetésre, hogy csakazértisvégigszenvedemegyedül.
Nem véletlenül csapatjáték, ezek szorítanák rá a játékost, hogy bele mennyen egy kis grouppenbe ;)
Danecay:
Szerintem a sztori jó, ha odafigyelsz... Továbbá, ha végig játszod, ott vannak a gyűjtögetések (nem felszerelés), amik újabb szösszenetekkel egészítik ki a sztorit, majd jöhet az Underground, ahol megint csak van egy - igaz nagyon alap - sztoriszál... -
npolos #6135 Nem régen fejeztem be a Grand centrált kihívás szinten egyedül :)
több óra volt, de a végére már nem igazán élveztem, de csak azért is megcsináltam, de többet egyedül kihívást soha -
#6134 Amíg mindent megcsinálsz a single térképen, az legalább 3-4 hét, napi fél-egy órával.
Ha minden nevesített fegyvert, felszerelés tárgyat meg akarsz szerezni, az több hónap.
Lassan 600 órám van a játékban és közel sincs meg minden. Mindig van valami újdonság, amit érdemes farmolni, craftolni.
De a single részt is lehet társakkal nyomni, úgy sokkal szórakoztatóbb.
-
#6133 Amennyiben Ubisoft-os példánál akarok maradni, én a magam részéről sokkal jobban örültem volna egy FarCry szerű játéknak ebben a köntösben. Jó, persze van némi hasonlóság de nekem pont a történesítés hiányzik amiről szintén tudom, hogy itt is van de ebben a formában valahogy nem jön át sajnos. Az én szemléletemben ha egy outpost elvan foglalva akkor az elvan foglalva, nem járok vissza újra és újra felszabadítani azt ami már fel van +XP reményében. No tehát ez ettől Division a másik meg attól FarCry, kérdés persz, hogy kinek mi jön be.
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2017.02.14. 21:58:23 -
#6132 Nincs meg a játék, de erősen érdekel :)
Nem teljesen tiszta még, hogy hogyan is működik. Ha egyedül akarnék játszani, akkor mennyi órát lehet beletenni, főszál + mellék küldik? Lenne napi 30-60 percem játszogatni.... -
#6131 Ne egyedül csináljátok a küldetéseket. Főleg kihívás szinten. Random társakkal is jobb, de nagyon sok magyar is van. A DZ-ben volt úgy, hogy a saját négyes csapatunkon kívül még két négyfős magyar társasággal találkoztunk, kb 2 óra alatt. Sok új ismerőst lehet így szerezni.
-
npolos #6130 igen ott egy kicsit elírtam, kimaradt a kihívás szint "alatt", elnézést :)
egyenlőre kihívás szint egyedül nekem még nehéz -
#6129 ez igy van.. s meg csak tenyleg meg se kell eroltetni magad... meg miert lenne ez nagykepuseg? :o
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.02.14. 19:57:47 -
#6128 "Már elnézést, de ez a "kihívás szinten minden teljesíthető egyedül is" egy igen erős túlzás..."
Nem nagyképűségből, de az incursionokon kívül tényleg az összes küldi solozható legerősebb fokozaton megerőltetés nélkül. -
#6127 Már elnézést, de ez a "kihívás szinten minden teljesíthető egyedül is" egy igen erős túlzás... Elképzelhető, hogy van olyan ubermensch összeállítás amivel ez kivitelezhető, de ezzel még én sem találkoztam... Legalábbis van - a megnevezetteken kívül - olyan küldetés, amit 3-an kimaxolva is többszöri nekifutásra tudtunk csak megcsinálni, nem kis kínkeserv után.
Tény, hogy egy 256-os karakterrel a küldetések jelentős része (főleg nehéz szinten), a városban kóborlás és a többi (kiemelt célpontok, egyéni küldetések, stb.) már nem jelent kihívást, de addig néha tényleg előfordul 1-2 obivankenobi ellenfél. Ha nincs sikerélmény pillanatokon belül elvész az érdeklődés... Én ezért járok ritkán a DZ-be... Sok ott a tahó és már láttam csalót is (irreálisan gyorsan mozgott, szinte teleportálgatott körülöttem, továbbá 2-3 találattal kivégzett és nem volt gond a netemmel, mert nem messze tőle egy másik játékos nem úgy mozgott).
Alapvetően nem kell számolgatni, táblázatokat bújni... Rá kell érezni, hogy milyen karakter fekszik neked, a felszereléseket meg hozzá kell igazítanod... Láttam már a DZ-ben shotival nyomul csapatot is... A játékmenet nem bonyolultabb mint anno Diablo 2 volt... Gyűjts minél erősebb cuccot és ha nem tudod legyakni az ellent, vissza kell menni egy másik kerületbe fejlődni.
Szerintem nem kell használni a gyors utazást, meg kell tanulni, hogy kb. hol találsz ellenfeleket (nevesített, elit, stb.) és kalandozni kell városban. Nekem rengeteg felszerelés és XP esik le, mert mindenhova gyalog megyek és mindenkit levadászok...
És ha nem akarsz egyedül menni, mert többen minden jobb (hajrá grouppen ÷), akkor szerezz új barátokat a játékban, vagy a fórumokon aztán játszhatsz velük csapatban... -
npolos #6126 decemberi ingyenes hétvége után vettem meg, azóta 200 órát toltam bele :)
nem régen mentem még le az underground-ba, nemsokára meg lesz a 20 szint is ott, van 2 karim 256-on
igen kicsit tényleg fárasztó a számolgatás, meg a cuccok rendezése, de attól függetlenül nagyon bejönnek a pályák
nehézséggel lehet játszadózni, felszínen a falcon, sólyom meg sárkányon kívül kihívás szinten minden teljesíthető egyedül is
most szombaton egyedül elkaptam az összes bosst, a rejtekhelyekhez tartozó eseményeket, összes napi küldesét, meg a heti küldetésekből 3-at, amit 2 figura osztogat, ennek ellenére mégsem unalmas, viszonylag okos NPC vannak néha, akiket nehéz leszedni, főleg a küldik alatt időre, közben ne menj ki a kijelölt páya szakaszról, nem mindig elég 1 helyen ácsorogva lövöldözni
és még alig voltam a DZ-ben, talán 10 alkalommal
Utoljára szerkesztette: npolos, 2017.02.14. 15:31:32 -
#6125 Köszönöm a szándékot, egyszer majd lehet szükség lesz rá :) Feltehetően azért nem vágom a dolgokat mert hamar rájöttem, hogy ez a játék sajnos nagyon úgy néz ki nem az én világom és sajnos ehhez nem volt elég a topik nyomon követése és a megannyi gameplay videó megtekintése, erre csak azt követően jöttem rá, hogy megvettem, kipróbáltam, megtapasztaltam. Én kikapcsolódni akarok és szórakozni, nem pedig számolgatni és különböző táblázatokat tanulmányozni. Nálam jelenleg 7-es szinten áll a játék és ez is némi szüneteltetést követően kétszeri nekifutásra. Ez a farmolgatás és, hogy a játék legfőbb célja a minél magasabb szint elérése ez valahogy nem az én világom. Többen ismerősökkel coop-ba biztosan buli, úgy én is nagyobb kedvet éreznék hozzá, de ismerőseim közül senkinek nincs meg, ismeretlenekkel pedig nem nagyon szeretek játszani.