7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
nickwarren8 #6324 sziasztok!
Azt már tudni hogy jön 2 db Free Dlc de egyik sem story!
viszont ez itt ennyivel vége is lesz vagy több is lesz ebből csak később ?
Olvason nézem kutatom de sohol még csak fel sem merűlne hogy kapna a division 2 season Passt!
Persze én lennék a legboldogabb ha ez így lenni! Remélem hoz még sok örömet ez a játék, mert nem lenne jó az ha csak ilyen 3 havonta bedobnának egy,egy frissitést annál több kell hogy ne tegyék le az emberek!
Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2017.03.30. 16:47:05 -
mate23 #6323 engem meg mindig nem enged fel -
farad66 #6322 Aha, tehát ha megnövelem a Dps-t, de ezzel szemben csökken a tűzfegyverek pontja, akkor az jó? -
#6321 Attól függ. Ha sebzés alapú buildet szeretnél, akkor a fegyvered sebzése, plusz a sebzés bónusz amit mellé tudsz rakni az számít. Ha képzettség alapú buildet szeretnél akkor a képzettség számít, illetve, hogy egyes lépességek mit bírnak, pl mennyit tudsz gyógyítani. -
farad66 #6320 Kösz mindenkinek, most már csak egy kérdésem lenne, hogy mi számít jobban: a Dps Szívósság Képzettség pontszám, vagy ami ezek alatt található értékek? -
mate23 #6319 kosz infót -
#6318 Minden héten csütörtökönkb 9-12-ig, olykor kicsit továbbtart, karbantartás van, most is az történik.
Sokan szeretik elfelejteni, azért kérdeztem így ^^ -
farad66 #6317 Köszi, szerencsére még a szerverleállás előtt megtaláltam.( lassan már minden nap leállítják 3 órára. )Aki esetleg még nem ismeri : Szerver státusz
Mi az a banneren?
Kösz! -
mate23 #6316 Hétfő óta
Miert? -
#6315 Mióta játszol a Divisionnal? -
mate23 #6314 üdv!
Mást is nem enged fel a játék? -
#6313 Egy trükk a telefonokhoz és egyéb felszedhető tárgyakhoz:
Ha az adott kerületben megcsinálod az összes mellékküldetést és az összes kis háromszögű küldetést akkor felfedi az összes telefon, drón stb helyét. Előtte csak azokat jeleníti meg ahol annak a környékén jártál.
A boltok pedig hetente frissülnek, a banneren a kereskedők linken található meg, hogy melyik héten mi hol kapható.
Utoljára szerkesztette: Zs0lt1, 2017.03.30. 06:55:27 -
#6312 latatlanban biztos vagyok benne, hogy az a ketto hianyzik ami a ugy loothelyen van. kozelits ra a terkepre teljesen, dontsd meg szogben es latni fogod, ugyanis az ikon a masik ikon alatt van ;) a csak ket karakter meg bullshit, negy van, nem csak neked masnak is -
Johnson17 #6311 Szia, sokat szívtam vele én is. Megoldás: játszani kell a térképpel, térben mozgatni különböző zoom mellett.
Az a baj, hogy szövet, alkatrész, stb. lerakathoz vannak berakva, ami kitakarja a kék jelzésüket. Tehát nézd meg,
hogy melyik kerületben vannak a hiányzó részek, utána játék a lerakatoknál. -
frici666 #6310 hali volt frissites. ha akarsz engem is felvehetsz tan akkor tudunk beszelni. bar eddig nem sikerult senkivel. most ujat kezdtem majd elvalik -
farad66 #6309 Felvettelek.
Már kezdem azt hinni, hogy valami fekete bárány vagyok, csak 2 karakter( ez mondjuk nem érdekel ), a készlet amióta játszom nem változik és 99%-ban feneegyegyerek cuccokat pörget, egy telefon és napló kellene az összeshez de nincs sehol a térképen. -
npolos #6308 Uplay-en 9,36 GB :) -
#6307 5,85 GB nálam. -
Piko888 #6306 Nálam 653 megás volt, steames a játék -
Why #6305 6 GB-os update volt ma nálam 18.30 körül. Valakinél még? -
Gucsek #6304 Sziasztok, nálam se megy az Uplay.
Kezdő játékosok ha vannak (én is most kezdtem) és nem akarnak egyedül menni vegyenek fel Uplayen Gucsek néven megtalálnak. -
farad66 #6303 Lényegtelen.Másnál sem megy az Uplay? -
#6302 nalad. a maradek partizezer embernel meg 4
-
farad66 #6301 4 ? Nálam csak kettő van.Érdekes, délelőtt 11h volt a készletfeltöltésig, most 156h. -
frici666 #6300 rajottem koszi -
#6299 Igen :) -
frici666 #6298 halio. koszi. ha ra katintok a jobb oldali figurara a mostani megmarad? koszi a valaszokat -
#6297 jo az negynek is -
farad66 #6296 2 az indító képernyőn tudod pörgetni. -
frici666 #6295 halio. tenyleg nagyon nehez a zona. legalabis nekem. hany karaktere lehet valakinek? es hanyadik szinten erdemes eloszor bemereszkedni a zonaba?VALASZOKAT KOSZI -
torma1 #6294 Sziasztok. Eladó Season Pass. Ha valakit érdekel. 6k. -
farad66 #6293 Ok akkor megnézem. -
frici666 #6292 hulio mindenkinek koszi a valaszokat. nem dobott fel de ez van. nem tunik egyszerunek -
#6291 farad66:
Ez így nem teljesen igaz... A DZ-ben lévő kereskedőknél van csúcskategóriás cucc, de a rejtekhelyeken lévők mind másra specializálódtak (szett, fegyver, stb.). A többi kereskedőnél általában 1 csúcskategóriás cucc van, kivéve a központban a spéci cuccok boltjában és a pincében.
A kereskedőknél fent van egy visszaszámláló, hogy mikor várható az új cucc... Van akinél naponta, van akinél, hetente, van akinél havonta frissül...
frici66:
Ahogy KaOz írta, a DZ-ben szerzett cuccokat ki kell menteni... Vannak genyák, őket a játék renegátnak (rouge) nevezi, szerintem csak simán pöcsök (4v1). Arra élveznek, hogy hárman-négyen le tudnak nyomni egy játékost... De ezt most hagyjuk... Ha mázlid van előferdül pár normális játékos is akik nem akarnak lehúzni, de ne bízz senkiben. Nekem volt, hogy segítettek kimenteni, aztán miután elment a helikopáter, egyszerűen kinyírtak... Remélem boldogok azzal a pár száz DZ zsetonnal, hogy akadna a torkukon...
Az utánpótlások megjelennek a térképen... Bejelenti a játék és megmutatja a hozzád legközelebb lepottyanót... Jó sok ellen materializálódik körülötte (elitek és nevesítettek, gépputyival, mesterlövésszel, stb.), akiket még nem is lenne olyan nehéz lenyomni, de sajna odagyűlik a sok majom (renegát) is (hogy miért nem születtek halva), akik simán ledurrantanak azért, amit el se vehetnek tőled, mert az utánpótlást nem kell kimenteni, rögtön a hátizsákba kerül... -
farad66 #6290 Kezdőknek inkább ez érdekesség, mert nem az alapoktól mutatod...de a szándék dicséretes!Ha valóban csinálsz a kraftokrol is videót jobb lenne ha nem a felső kategóriás cuccoknál mutatnád be ( úgy is két karaktered van ) ... ja és csinálj széljegyzetet, hogy folyamatos legyen a mondani valód .Engem érdekelne, mert ha megpusztulok se tudom 210k-nál feljebb vinni az értékeimet.
Más!
Jó sok videót megnéztem és 30 ill.5-ös világszint felett a kereskedőknél csúcskategóriás cuccok vannak...nálam viszont csak lila.Tudja esetleg vki, hogy miért?
Valóban frissül 24h-ként a készlet, vagy csak nálam nem?
Köszi!
Utoljára szerkesztette: farad66, 2017.03.24. 17:43:18 -
KaOz #6289 Fogod a cuccokat, max. 9-et és elmész egy kimentési pontra, ott lenyomod hosszan az "F" betűt és hívod a helikoptert.
Innen kb. 1,2 perc mire odaér ( addig viszont jobb esetben érkezik az enemy, rosszabb esetben rogue ügynökök, így védened kell magad )
A helikopter kb. 50 másodpercet vár, ennyi időd van az általad ledobott kábelre erősíteni a cuccot, szintén folyamatos "F" betű lenyomással.
Remélem pontos voltam és kimerítő. :D -
frici666 #6288 halio mindenkinek. vegre bemereszkedtem a zart teruletre. kerdeznem a cuccokat hogy lehet kihozni.? hol talalom az utanpotlast amikor jon a helikopter? bocs a hulye kerdesekert de aki ujonc az nem tudja. valaszokat elorre is koszi -
#6287 Szevasztok!
Csináltam egy ilyen kis build bemutató videót, full sárga illetve 2 exotikus tárgyat használok, megpróbáltam részletekbe belemenni, remélem kezdőknek tudtam segíteni.
-
#6286 Nekem a szekrénykében volt. Mondjuk úgy hogy oda jelölte, nem volt ott kiléptem, vissza és ott termett -
KaOz #6285 Sziasztok!
Megcsináltam az Isac Simon küldetést és azt írja, hogy vegyem fel a jutalom cuccokat.
Azt hol találom? A műveleti bázist mondták de ott nem jelzi a szekrény. Nem tudom kinyitni, mert nem jelenik meg ez a lehetőség.
A dps nálam is szokott változni úgy hogy hozzá sem nyúlok a karakterhez. Szerintemm az Ubi mókol valamit a háttérben.