7647
  • PeeTeR

Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.05.07. 16:57:43
  • nickwarren8
    sziasztok mikor jönnek ezek a fissitések ?
    Csak a loadout lesz vagy lesz valami más is ?
  • nickwarren8
    Szia! Én nem látok itt semmilyen bemutató videot csak egy szürke üres hátteret :(
  • Zs0lt1
    Szevasztok!

Az 1.6.1 egyik funkciója lesz a loadouts. Bent voltam a PTS-en és kipróbáltam, csináltam nektek egy bemutató videót róla. Ha kérdés van, szóljatok!

• PeeTeR
  • piroszil
    Hali. D3 pajzsra életerő vagy sebzés ellenállás,vagy felesbe érdemes rakni?
  • bekescsaba
    Igazad van, csak kapkodtam.

Szóval úgy érzem, hogy a D3-as szettem jól muzsikál. 52 %-os crit eséllyel, 78 %-os crit sebzéssel. 1.130 000 Hp-ja van a pajzsnak, ennyit ír ki, amikor rámegyek a képességeknél a mesterfokozatra.

Igazából bármelyik küldetést meg tudom csinálni Heroic fokozaton egyedül is, DZ-ben sem izzadok meg.

PVP-ben szokott gond lenni, de 1 v 3 ban vagy 1 v 4 ben szerintem bárkit lenyomnak, 1 v 2 nyertem már meg D3-al, de csak azért, mert le tudtam dobni magam mellé egy fire turetet, igy hiába kerültek volna meg, a tűz megállította őket, a többit intéztem.

Szóval most szeretnék egy PVP szettet. Néztem a magányos csillagra épülő dupla cassydist, jónak tűnt, dinamikus, figyelni kell nagyon. Tetszett a Valkyre (a 2 gépisztoly) szett is, kár, hogy ha fenn van a D3 szetben a pajzs, nem tudok fegyvert váltani.

Mit ajánlatok? Mesterlövész nem vonz.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.04.20. 18:08:44
  • PeeTeR
    - igen jol
    - fogalmam sincs mi magyarul, atallitod angolra, restart se kell es 10sec -be kerul.
    - ott a ket pancel az elozo hozzaszolasomban (magyarul)
    -melyiken tipuson lesz 1.13mill?

kicsit osszufuggoben, reszletgazdagabban is irhatnal..
  • bekescsaba
    A zsák is fix, a specializált zsák elektronikára gyúrva 1 130 000 Hp-ra nyomja fel 660 000 -ről a pajzs életerejét, így azt nem venném le.
  • bekescsaba
    Akkor ha jól értelmezem, a D3 szettel csak akkor működne a barett, ha aktív pajzs mellé mondjuk előnnék egy gyógyítást, s akkor is csak a plussz sebzést kapnám meg.

Nekem magyar játékom van, milyen testpáncélt ajánlasz? Jelenleg 52 %-on van a crit esélyem, a géppisztolyon meg van crit lövésre 3%-ot gyógyuló talant, ritkán gyógyítok magamon.

Milyen tárgyak lennének jók a skull MC kesztyű mellé?
    Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.04.19. 16:48:19
  • PeeTeR
    -semmilyen set bonus sem lehet. se 2 se 3 se 4.
    -azzal aktivalja, de cooldown -ra kapod a bonuszt es nem pedig hasznalatban levo skill -re
    frontline melle ertelmetlen a barrett -> vigorous/reckless
  • bekescsaba
    csá!

2 rövid kérdés.

- a Skull kesztyűnél nem lehet mér két azonos zöld szet itemem se? Vagy csak a 4-es szetnél veszti el a plussz sebzés értékét?
    - A másik a Barett mellény működése. Ha D3-as szettel használom, akkor amikor előveszem a pajzsot, akkor a mellény tulajdonságaiból adódóan 5 % al magasabb skill powerrel aktiválja azt, s ha már aktív a golyóálló pajzs, akkor kapom a plussz 5 % sebzést a Barett mellénynek hála? Jól gondolom?
  • piroszil
    Hali.van rá orvosság,na nem a 6-os szűrőre:) nézd végig.
  • PeeTeR
    nem
  • bekescsaba
    csáó!

Lehet készíteni 6-os vírusszűrőt?

A DZ-ben belefutottam egy 6-os fertőzésbe, nem tudtam lemenni oda.
  • Zs0lt1
    Ez nagyon aljas poén :D
  • PeeTeR
  • piroszil
    Értem köszi a választ.
  • PeeTeR
    ha figyeled akkor a bonus egy kis kesessel jon be, valoszinuleg amikor a set elkeszult, ugye megkaptad a bonust, utanna neztel ra a dps szamlalora es ezert tunik ugy mintha ugralna. egyebkent hajlamos nem aktivalni a bonus -t, rosszul megadni es hasonlo nyalanksagok. 1.5 -nel tobbszor is pofara estem A/B Build -nel en se ertettem mi a lofasz van.. de akkor gyanitom azota se sikerult teljesen megoldani ezt a feature -t :D
  • piroszil
    Ez így adná is magát de nekem zavaros h amikor össze állítottam a szettet 432 dps volt és nem 393 vagy összeállításkor már a bónuszt is bele kalkulálja és hozzá adja?
  • PeeTeR
    amikor a drop & roll kegyes

• farad66
    Kösz a linket!
  • PeeTeR
  • PeeTeR
    a 2258 bonus amit kesobb kalkulal hozza
  • piroszil
    Hello. Valaki mondja már meg h ez a dps ugrás ez mi? Volt már h vásárlásnál meg szivatott mert ugye nem a valós adatott mutatta. DPS
    Utoljára szerkesztette: piroszil, 2017.04.13. 17:28:20
  • farad66
    Köszi, akkor az utolsó kérdéseim lennének: mi az a pulse időtartam ill. x% megnövelt anyag vagy készlet(?)...vmi ilyesmi.
    Kösz!
  • Zs0lt1
    Szevasztok!
    Csináltam egy videót, hol találhatóak az exotikus tárgyak, részletesen, a térképen megmutatva. Remélem segítek, ha kérdés van szóljatok :-)

• Why
    Lexingtonban állandóan Showstoppert dob,de már 3 hónap alatt kb. 6-7.et vagy többet is. Hogy nem tudják azt megcsinálni,hogy ami már van nem dobná megint. Sőt olyan is volt gondolom bug,hogy a nevesitett helyett LILA szinü kis cuccot dobott a Lara :/
  • Why
    The Division Hungary Már több,mint 600-an vagyunk! Akit érdekel KATT,akit nem attól elnézést.
  • MrTobiasRipper
    ASUS:
    Hordani is kell a felszereléseket, a bónuszokat nem adják a hátizsákból.

McFrost:
    Nos, ilyen ez a DZ... Ha eléred a 30. szintet, csak rosszabb lesz...

mate23:
    A speciális kereskedőnél, a pincében lévő kereskedőknél, a DZ rejtekhelyeken, a városba cirkálva és mindenkit (főleg nevesítetteket) kiirtva, a napi küldetéseket, spéci küldetéseket megcsinálva... Szóval bárhol, sehol és mindenhol. Az is számít, hogy ki mit tart a legjobbnak...
  • mate23
    hol lehet a legjobb cucokat szerezni?
  • McFrost
    Már nagyon kíváncsi voltam milyen a Zóna, elértem a 14. szintet és benéztem. Csak azt vettem észre, hogy lövök, meg lövök és lövök, aztán még lövök mint az állat, annyi sárga és lila ellen özönlött. Nem találtam semmi jót, igaz mindig meg is haltam. Ha jött egy ügynök, vagy segített vagy tovább ment. Tetszett!
    Eltelt pár nap, most 16. lettem. Nem volt sok időm, gondoltam megint benézek. Most jobban ment, már a lila csoportok nem tudtak levadászni. Aztán láttam, hogy valaki(k) mentik ki a cuccaikat, mondom megnézem, hogyan is zajlik a téma. Rendesen özönlöttek rájuk a lilák,3an voltak, állták a sarat, de győzött volna a túlerő, így segítettem nekik levakarni a lilákat. Mikor lett egy kis szünet, akkor az egyik majom mögém jött és lelőtt. Na, gondoltam újjáéledés után visszamegyek, aztán levadászom őket, mert a bejárattól kb. 50 méterre voltak, de már 10 métert sem tudtam megtenni, ott vártak már az ajtóban és puff, össztűz.....
  • farad66
    Buli!
    Ismét lenne egy kérdésem: van 3db Banshee cuccom - kesztyű, páncél, térdvédő - mégis azt írja oldalt a sáv, hogy 0/6.Miért?
    Köszi!
  • frici666
    halio mindenkinek. meg talaltal
  • farad66
    Cseles vagy, akkor megkereslek ezen a fedőnéven.

mate23 : Ha "Delta" -val nem enged lehet a tűzfalad az oka, de sok fórum foglalkozik ezzel.
  • mate23
    üdv
    valami miatt meg mindig szarakodik szerver!!!!!!!
  • Why
    Nekem is annyi volt csak kerekitettem,de hogy ez milyen update volt azt jó lenne tudni,mert eddig magyarul sajnos egyáltalán semmi hir nincs,de még angolul se találtam eddig. Pedig ez nagy update nem egy pár MB-os. Egyébbként jó lenne ha lenne The Division 2. jövőévben.
  • Zs0lt1
    Lesz 2. évi támogatás, de ingyen, szóval nem lesz season pass. Amit eddig még mondtak róla, az nem végleges. Lesz majd bejelentés is, de hogy mikor azt nem tudni.
  • frici666
    hali uplayen frigyes1955 a nev . de koszi a bizalmat.
  • Gucsek
    Frici666 felvettelek, feltéve ha ezen a néven vagy Uplayen.