7647
  • MuldR
    Ezt mondjuk megoldhatnák, hogy ha valaki DZbe bemegy, kap mondjuk 10 másodperc immunitást.
    Én is 1x mentem DZbe, ami arról szólt, hogy 6x próbáltam bemenni és egy seggfej ajtócamper mindig kinyírt, mire megláttam volna honnan lőtt.
    Nme is mentem többet DZbe.
  • Daermon
    Mert a DZ-t pont azért tervezték, hogy bármi megtörténhessen.
  • mokuci74
    Teljesen egyetertek veled....egyedul nagyon keves az eselyed meg ha nem vagy kezdo akkor is..Nem ertem miert nem tudtak ugy megoldani a keszitok, pl. mint a survival modban valaszthato pve/pvp opcio es ennyi
  • Shep
    Hát marhára semmi esélye a DZ-ben egy kezdőnek. Bementem, nagy nehezen szereztem egy csomó jó cuccot, majd a kimentésnél jöttek a hülyegyerekek hátba lőttek, utána meg ott álltak az ajtóban és ahogy beléptem szarrá aláztak. Marha nagy élvezetet nyújthat ez nekik, hogy ennyi idővel a játék startja után is ezt nyomják. Gyökérség az egész DZ, ilyen debil játékosok mellett, be se megyek többet, csak hát így meg a játék lényegi része vész el számomra. Na mindegy azért a single jó volt valamennyire.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.07.26. 22:50:12
  • PeeTeR
  • Why
    Igen sajnos nagyon sok kihasználatlan lehetőség lenne , ebben a játékban az biztos ezt igy látom én is. Lehetett volna többet bele vinni plussz ugye nem nyitottak meg sok félig kész területet sem,ami pedig benne van a játékban csak nem lehet oda kijutni normális úton. Lehetett volna ott feljeszteni és tovább folytatni a storyt is simán új területeken.
  • Zs0lt1
    Már régen tönkrevágták úgy az 1.4 idején ^^

Voltam PTS-en egy kabaré amit hoz ez az 1.7-es patch. Ha ez így kijön ahogy most van, mindenki csapásmérőben fog szaladgálni amit majd jól nerfelnek is 1-2 patch-el később. Sajnos egy tehetségtelen fejlesztőbrigád kapta meg ezt a játékot. Kreativitás nincs. Annyi kihasználatlan lehetőség van még ebben a játékban, de mindhiába. A Division 2-t is ezek fogják fejleszteni, szóval sok jóra ne számítsatok ^^
  • Why
    Úgylátszik tönkre vágják a játékot? Készülnek a The Division 2.-re vagy miért?
  • PeeTeR
  • bekescsaba
    megnyomorították a tank karaktert is. Nincsen szükség csapatra.
  • nickwarren8
    Sziasztok! Ps4 is megy a PTS szerver kicsit ki akasztó hogy mindenki csapásmérő cuccban megy! Persze érthető fullos értékeket ad taktikus keszty egy 6 os bónusz sett! Sajnálni fogom meg bánom is meg zavar is hogy teljesen kivették az elekronikás dolgokat, ha nincs is bent a taktikus a 6 os bonuszba akkor kitalálhattak volna rá valami, bár az én elektronikus karakterem azon egy taktikus kesztyű van a többi vegyes de jól működik meg elég komoly sebzésekkel, itt levették elég jól mindent, persze tudom hogy teszt szerver de ez mennyire marad így mert ha ez lesz az elektronikás cucc halott lesz teljesen! Vissza lett véve minden érték! Nem fogok fedezékből fedezékbe futkosni, sniperozgatni csak hogy ezzel élvezzem ki a játék örömeit! ha ez így marad mint a teszt szerver is mutatja akkor én leteszem! Nem értem ezeket a global events mission hiába állítom 2 es fokozatra nem látom a különbséget az egyes és a kettes között! De erősebb sem!Jó is lesz meg nem is! Ti hogy vagytok ezzel ?
  • nickwarren8
    Szia Köszi a infó videót!!!
  • nickwarren8
    Sziasztok mikor jön az 1.7 frissítés ?
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • farad66
    Gúúgli mi?
  • Why
    Ah,hogy nem tudják rendesen megcsinálni elsőre,nah mindegy már megszoktuk :D
  • nickwarren8
    Szeva! igen Ps4 ről játszok! De tegnap azt olvastam hogy ez a 2,7 giga frissítés ez csak javító csomag volt! ez volt a 1.14 es frissítés! ez a cikk!

A karbantartás ideje alatt a frissítés 1.6.2 feltöltve. A PS4 az a verziószám 1.14. Ez azt jelenti, hogy a Massive bütykölés nemcsak a szerverek és szerver oldali rögzíti lélegezni, de elhelyez egy ügyfél fix, hogy hordozza a saját verziószámát és le kell töltenie.

A patch megjegyzi kiesik világosan. Megváltoztatja csak egy dolog:

A hibát rögzíteni fogják, amelyben a játékosok glitches keresztül a mobil lefedettség, vagy tervezhető készségek falakon keresztül.
  • Why
    Habár te PS4-ről vagy igaz? Oda mindig később mennek a frissitések,habár mostanában már egyformán. De PC-n én sem vettem észre változást.
  • nickwarren8
    Sziasztok! milyen frissítés jött a Divisionra nem láttam semmit hogy valami megváltozott volna,. a frissítés megjegyzésben még mindig az 1.6.1 van! Akkor mi volt ez a 2,5 giga mi változott nem értem ?
  • nickwarren8
    Szisztok köszönöm a videot a frissitésekről!!! :)
  • PeeTeR
  • nickwarren8
    Sziasztok! Nem tudja valaki megmondani nekem mikor jön az 1.7 frissítés Ps4-re ?
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • Why
    The Division Hungary csoport,ha akarsz csatlakozni egy több,mint 700 ügynökből álló csoporthoz,akkor katt.
  • Why
    Lehetséges,hogy megjavitották,habár nálam akkor volt ilyen probléma,amikor nem tudta a gépem tavaly márciusban betőlteni a játékot és aláestem a textúra alá,de már áprilisban beújitottam rögtön egy bivaly gépbe és onnantól nem volt ilyen hibám. Habár lehet neked nem ezért van.
  • Shep
    Csak szerencsém volt tegnap, vagy tényleg megjavították a textúra betöltési problémát? Most már lehet futni nem fog egyszer csak eltűnni a pálya alólam.
  • PeeTeR
  • Why
    Igen nagyon hangulatos a The Division game! Habár nekem úgy 700 óra után már kicsit unalmas. Ki is hagytam 1 hónapot kb. De az biztos, hogy az eddigi legjobb cooperativ játék amivel játszottam csapatban és a legjobb hangulatot adta. Nemsokára jön az E3, remélem ott bejelentik a The Division 2.
  • ColOnelMajoR
    Nem volt könnyű eddig sem, igaz eddig egyedül toltam olyan 95%-ban, még 5-ös világszinten is. A frissítések valamit nagyon elszúrtak. Ennek nem örülök. Én a hibái ellenére is szeretem ezt a játékot. Elképesztően részletgazdag, tökéletes hangulat. Sajnos gameplay hibák vannak benne nem kevés. Számomra a legjobban frusztráló az, amikor valakit legalább 10x lövök fejbe zsinórba és még majdnem jobban van... Én azzal oldottam volna meg a nehézség növelését, hogy jóval több ellenséget küldenék.. de a fejlövés az fejlövés maradna
  • Kadarhun
    Igen! Én mondjuk csak most kezdtem nem rég 5 szinten....de egyből a felére csökkent a szívóságom....érdekes...ez eddig is így volt 5. világszinten??? és elég nehéz,főleg egyedül...
    Utoljára szerkesztette: Kadarhun, 2017.05.26. 21:07:36
  • ColOnelMajoR
    Eddig a világot 5-ös szintre toltam, mivel 256-ban így érdemes játszani, de a ma történt frissítés óta szinte, mintha 01-es szinten lennék elképesztő hamar szétlőnek. Ultra fullos felszerelésekkel. Hozzáteszem annyi fejest szórok, hogy számolni is elég, de az ellenség az immortal....
  • ColOnelMajoR
    Sajnos a ma történt frissítés óta több bugot látok a játékban. A napi küldetésekben főleg.
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • PeeTeR
  • Zs0lt1
    a loadouts az 1.6.1-ben lesz ami még májusban érkezik ^^
  • Why
    Állitólag majd június vagy júliusban akarják behozni,de nincs konkrétum napra pontosan még most.
  • Why
    The Divison Hungary csoport Facebookon! Ha érdekel gyere már majdnem 700 aktiv tagja van.