7647
  • Shep
    Hát az nekem sem tetszik. Tegnap elmentem egy heti célpontot levadászni, de rájöttem ,hogy még mindig kevés vagyok hozzájuk, mert a végén ledobott vagy 6 sárga életes-t akik szarrá aláztak. Nincs amúgy valami szett amit felvéve nem fekszek meg pár golyótól, hanem úgy bírom, mint ezek?
  • MarkBlade
    Az ötlet szerintem jò volt. Amit nagyon elbaxtak az a sok cheater hogy nem kezdtek vele semmit. Meg a diablò stilus. Ez a percekig lősz valakit..
  • Shep
    Jó ez a Survival mód, de annyira kevesen játsszák, hogy mindig kell 5-10 perc mire összeverődik az a pár ember akivel elkezdődhet a móka. Azt hiszem nem fogom megvenni, mert most az ingyenes hétvége ellenére is gyér a létszám, akkor gyanítom máskor szinte senki nincs benne.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.20. 11:32:04
  • Why
    Nah az igen! Grat! :)
  • PeeTeR
    gratula, nagyon szepen osszemotyoztal mindent ^^
  • Sunrider924
    Na ket napig tanultam a jatekmodot de vegre sikerult
  • PeeTeR
    The Division.
  • Sunrider924
    Nem tudom nalam a brutal fun-t is siman agyonbassza az a megmagyarazhatatlan(marmint hogy nem kepesek megcsinalni 2 eve) frame rate droppos istenatka, hogy legroszabb idopontokban leesik a fps a beka segge ala es amikor felszar gearbe elit/veteran ellenfelekkel izmoznek es diavetites van ami miatt termeszetesen lefekszem akkor nalam ez kinyirja az egesznek az elmenyet....

De komolyan mar ha ennyire balfaszok az eredeti fejlesztok mi a menykonek nem rugjak kii oket a picsaba es vesznek fel masik bagazst amelyik rendbetenne ezt a jatekot? Akkora potencial van benne, elkepeszto hangulat/jateklemeny lenne de agyfaszt kapok az 5 perces belogolasi proceduratol, az idiota matchmakinges kinlodastol meg kismillio quality of life dolog hianyatol, ami mar minden huszadrangu free to play akarmiben is benne van. Nekem mar nem vicces, hogy manapsag amikor mindenki hideginditoval megy akkor nekem elo kell venni a kurblit kb ez az osszehasonlitas. Mekkora szivas hogy egy ilyen jo otletet ilyen elbaszottul tudnak csak kivitelezni....

Az olyasmiket mar meg sem emlitem hogy a global event leaderboardot szetglitchelik, meg lehet probalni jatszani 2 maintenance kozott mert kb a 2ik legsurubb dolog ami a jatekban elofordul a server down uzi, semmi ertelme az 5bol 3 GE kuldinek mert a hard fokozat 3x kevesebb creditet fizet mint barmilyen nem event flages challenging ehh minek is erolkodom.....
  • PeeTeR
  • PeeTeR
    a lenyege, hogy minel tovabb bent legyel, ki kell ismerni, hova erdemes menni, kezdesnel mibol mennyit, az elejen Dark Zone -on kivul minel kevesebb idot eltolteni stb. amikor mar tudja az ember mit miert, akkor mar kevesebb a suffer es brutal fun tud lenni
  • Shep
    Hogy ingyenes kipróbáltam a Survival-t, nem rossz de elég hosszú, kilépni ugyebár nem lehet. A vége azért elég húzós, gyakorlatilag az összes ügynököt aki eljutott a kimenekítésig ledarálta a vadász :)
  • PeeTeR
    ugyan, nezz ra a leaderboard -ra :D
    ha igy porognek a 100.000 se lesz sok
  • Sunrider924
    Az ilyeneket latva az jut eszembe, hogy nem kicsit elgurult a gyogyszer....

Magyarazat kedveert, stage 2 es mar 1000 enemy , mennyi lesz akkor a vegso....
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.08.16. 16:46:45
  • PeeTeR
    kibaszott sok retardalt rambo van a G/E ota de meg mindig lehet talalni ertelmeseket is

prúúúúf
  • Sunrider924
    Megy ez...
  • Shep
    Ez a global event most mi, mert nem teljesen értem, meg nem vagyok mmo-kkal képben?
  • PeeTeR
    az uj set osszeallitasokrol azert ne feledkezz meg.. 4/3 3/3/2 stb... kicsit megvaltozott az is
  • Sunrider924
    Egesz jo lett ez igy, ha mas nem csak cypher key-t akarok farmolni a commendationokbol, akkor is bele lehet tenni meg vagy 100 orat a jatekba es akkor persze ott van hogy vadaszni a classified dropot, csinalni a globalt eventeket, na ez igy egesz pofas.
  • nickwarren8
    Egy kérdést szeretnék tőletek megkérdezni:
    megvette az egyik ismerős az összes division dlc ki is fullozta mindent 100%-ra!
    Viszont nem működött neki a Surrvival dlc írt a Divisionak ott azt monták hogy törölje le as játékot , amit megtett nem is egyszer hanem többször is de ugyan csak a surrvival dlc nem rakja fel nem tudjátok mit lehet tenni ez ügyben ?
    Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2017.08.15. 07:02:13
  • nickwarren8
    Szia PlayStation 4 - en sokan tolják nekem ha csak az ismerősöket nézem akkor a 144 ből legalább 100 an tolják folyamat minden nap! Én most szüneteltettem nem nagyon volt rá időm de így is amikor tudtam játszani beletettem napi 6-8 órát viszont aminek örült hogy hogy olyan szintre raktam az elektronikát hogy simán megy egyedül a, Legendás küldetés! Nem taktikusban vagyok abból csak egy cucc van rajtam egy fullos kesztyű a többi arany, defenz, csapásmérő! és ennyi idő árán ami beletettem egy egy kalibrálásba mint pl a defenzes térdvédő 400 millióból jött össze a csapásmérő Maszk az is 400 milla volt mire kidobta amit kell, napokat kalibráltam és az 1.7 be vissza lesz véve minden!

Utoljára szerkesztette: nickwarren8 , 2017.08.15. 06:57:30
  • Shep
    Rendes EU-s magyar nyelvet tartalmazó verzióm van, ha veszekcsak angol verziós Survivalt azt vajon rá lehet rakni?
  • toza #6423
    jatsza e meg vki egyaltalan!?
  • nickwarren8
    Sziasztok holnap jön a frissítés ki várja ? Nekem nem jött be a teszt szerver! Már csak azért sem mert az elektronikus cucc nem sokat fog érni az 1.7 ben!
  • PeeTeR
  • ColOnelMajoR
    Nem ez a nickem a Division-ben. Akit érdekel, írjon rám.
  • ColOnelMajoR
    Amennyiben valakinek segítségre van szüksége a játékban, az bátran írjon. Beviszek bárkit nehezebb küldetésbe és segítek könnyen végigvinni. Egy- két ilyen küldi után lesz jó fegyvered és tápos cuccaid. Én is nagyon szerencsés vagyok, mivel találkoztam én is jó pár normális profi játékossal , akik segítettek a gyorsabb fejlődésben. Ezekkel az emberekkel egy pár küldit letoltam és utána, már az önálló komolyabb fejlődés is sokkal egyszerűbb volt. Természetesen vannak olyan kihívás szintű 5. világszintű küldetések, ahová érdemes ezeket a jó arcokat segítségül hívni.
  • Why
    Lehet összefutni nagyon jó arcokkal a The Divisionban,amúgy undergroundban is DZ-ben is csapatkeresésnél akár vagy futás közben :)
    Vannak ilyen hülyék,akik látják milyen alacsony szintü valaki és arra utaznak,de én szoktam hagyni őket nem rontom el a játékukat azzal, hogy kis szintüt ölök a játékban. Az nem buli.
  • Shep
    Na ma összeakadtam a zónában egy gyerekkel akivel egész jól elvoltunk, csináltunk két sikeres kimenekítést, egy ledobott csomagot is kipucoltunk. 1x azért jött egy durván róg gyerek, olyan piros jel volt a feje felett, hogy már attól megijedtem, meg mondjuk 1 lövéssel le is szedett.
  • Shep
    Tegnap sikerült kimenekítenem a zónából egy csomagot, aztán ahogy a kopter elment oda is ért a tegnapi napra előírt hülyegyerekünk akinek az volt a mókája, hogy mivel 113-as szinten állt jó cuccokkal fegyver nélkül darált le, mert én hiába lőttem bármivel egyszerűen nem halt meg, mikor már csak egy hajszálnyi volt az életéből akkor sem feküdt meg. Ez amúgy normális ennyivel jobbak a statjai, meg a cucca? Ja, és persze mikor lelőtt akkor bemutatta a befeszítek beállást, ez így 2x eljátszotta, utána ott hagytam ezt a hülyét is a francba, elmentem másfelé.
  • Why
    Nekem tetszik,amúgy is lesz free béta teszt augusztusban,szóval ki lehet próbálni,ami tökjó igy előrendelés előtt.
  • PeeTeR
  • Sunrider924
    offtopic: ird be gugliba hogy destiny 2 is boring, ne legyen igaz....
  • Why
    Ez a játék megjelenésekor tavaly márciusban engem is nagyon idegesitett, hogy 3-4 ember teamben a bejáratnál vagy kijáratnál vagy a helinél mindig agyonlőttek és kis szinten semmi esélye az embernek DZ-ben sajnos. Én úgy oldottam meg anno, hogy vártam, fejlődtem lootoltam csináltam underground küldiket végig minden nap megöltem a nevesitett ellenségeket és be-benézegettem DZ-ben amikor már fejlettebb szettek voltak nálam. Úgy már jó volt. Amúgy Destiny 2 októberben jelenik meg én arra fogok váltani The Division-ról.
  • Why
    The Division Hungary csoport ITT Ha valaki akar csatlakozni egy több, mint 700 főnyi Division csoporthoz , akkor klikkeljen a linkre.
  • npolos
    DZ, mint PVP-t nem szeretem, csak a napi, heti feladatok miatt megyek be
    viszont a nevezetes helyeket érdemes kipuszolni, mert az azokért járó jutalmakat azonnal megkapod, nem kell kimenteni
    pl. DZ8 és 9.-ben mivel sok a sárga oda a PVP-sek nem nagyon mennek be, mert nekik az kicsit nehéz, PVE szettben viszont nagyon jól lehet farmolni
    persze ehhez már magasabb szint kell :)
    MuldR jelölj be ismerősnek és segítek felhúzni a karid ha van hozzá kedved
    PC-n játszok
  • MuldR
    Addig oké, hogy ugrálok, de utána bent át kell sétálni a másikhoz, hogy hátba támadjam. Na most ez kis szinten egyaltalán nem vicces program. :)
    De mindegy nekem ez úgyis csak singlere kell.
    Utoljára szerkesztette: MuldR, 2017.07.28. 14:08:35
  • npolos
    ma délelőtt valami nagyon nem stimmelt az ubinál, folyamatosan kidobált, kb. 10 percenként
    napiból hátra volt a queens alagút kihívás szinten, utolsó előtti résznél ilyenek voltak :)
    - nem tudtam lerakni a healer ládát, nem lehetett eldobni a seekert
    - hiába lőttem nem sebeztem
    - ha fedezékbe húzodtam volt hogy találatot kaptam :)
    - végül jött az alfa, béta, gamma, delta :)
    - majd az adott pályaszakaszt újrakezdte, pedig nem haltam meg :)
    - mindezt 6 percenként, 4 próbálkozás után feladtam
  • npolos
    ellenőrzőpontok között lehet ugrálni, persze előtte egyszer oda kell sétálni :)
  • MuldR
    Level 14-esen nem fogsz össze vissza rohangálni DZ-ban, nemhogy majd megmondom hol megyek be és merre. Mindegy amúgy sem pvp miatt játszottam ezzel.
  • npolos
    Van több ellenőrzőpont is, menj be másikon és lepd meg te hátulról :)