7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
Sunrider924 #6484 Lol ez mi, belogoltam most es kiirja a jatek hogy kaptam egy Outbreak classified cache-t, megnezem a vendort erre ott van egy full set Outbreak elnevezesu ruha + CBRN maszk. Gondolom ez valami karpotlas akar lenni a GE eventes balfaszkodasert. -
#6483 Tegnap az undergroundban úgy jártunk, hogy végignyomtuk a küldetést, a csapatkapitán eltűnt, maradtunk 3-an de senki nem kaptam emg a csapatkapitányi jogot így nem tudtunk kimenni a végén az ajtón, mert azt csak a kapitány tudja kinyitni és így oda lett a pont, a pálya végi jutalom, minden. Nagy élmény volt. -
Why #6482 JÓ lesz! -
Why #6481 Én tavaly előrendelve vettem a The Divisont Sleeper Agent Editiont. De jól tetted, hogy megvetted most nagyon olcsón hozzálehett jutni. Még tavaly nyáron mi is rámentünk a Undergroundra szerintem ez a legjobb az alapjátékon kivül,de igen nehéz az a helikopteres rész és rutin kell hozzá, hogy meg tudd csinálni. Nekünk is úgy ment, hogy volt velünk egy ember aki nagyon benne volt és mondta mit tegyünk be képességeket mikor hova szaladjunk stb. S úgy se mindig sikerült,szóval jó,de amúgy néha-néha érdemes belemenni többször is egyszer fog sikerülni és akkor azt mondod majd dekönnyü volt :) -
#6480 Na csak megvettem a SP-t, ezeket a betörés küldetéseket, hogy lehet megcsinálni? Egyedül esélytelen de még négyen sem tudtuk a helikopteres részt megoldani, még kihívás szinten sem, annyi az ellen ,hogy nem lehet elcipelni a cuccot.
Ez a last man stand nem igazán jött be nekem, viszont az underground nem rossz és ahogy látom elég sokan nyomják is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.08.30. 23:42:33 -
#6478 pont a PVE mod -rol feletkeztel meg.. legtutibb az egeszben -
#6478 Jön az 1.8 hamarosan, új terület, megy tovább a story, új pvp mód és mindez ingyen. -
Sunrider924 #6477 Lol patcheltek Survivalba a Huntert? Dz02nel a leszallopalyaval szemben van a standard lovoldozo spot mert ugye a Hunter nem tud kotelre maszni es feljonni es eddig mindig megalt szemben epulet tetejen es "csak" le kelett lovoldozni sniper puskaval, erre ma atjott a kotel ala es amint fent megjelentem a kotelnel hogy lejojjek(mivel nem lattam sehol es meg akartam keresni) lelott a kotelrol. -
Why #6476 De az is akvit amit te irtál ! -
Why #6475 The Division Hungary csoport facebookon -
npolos #6474 itt egy kicsit aktívabbak :)
Másik fórum -
Grifid71 #6473 -
#6472 az lenne a kérdésem, hogy Esetleg tudtok olyan forumot ami perszer Divison témáju, de nem ennyire döglött mint ez? -
mokuci74 #6471 Hali,
Itt egy opcio szamodra, de ha valaki tud olcsobbat majd belinkeli
The Division + Season Pass -
ColOnelMajoR #6470 Rendben. Egyeztetünk és kipróbáljuk. -
#6469 Üdv
A pve tartalom az meddig tart ki? El tudok lenni pvp nélkül is? Pont ugyan az a problémám, hogy a girelt playerek ugy is one shutolnak se perc.alatt ergo.értelmetlennek látom. Főleg, hogy nekik.már kb 1 év előnyük van szinte minden téren. -
#6468 Igazság szerint, én a PVP-től tartok. Azt egyedül autós játékokban szeretem. Ott is sok a csaló, de max gyorsabbak, vagy nekem jönnek. Bosszankodom ez utóbbin is, de annyira ez még nem gáz, belefér. De, mikor a távcsőben pixelmagas játékos osztja a headshotokat, már a spawn pontnál, akkor azért idegbe tudok jönni, így az ilyen játékokat meg sem veszem. Azért hogy felidegesítsenek, nem fogok még fizetni is. A főnököm ingyen is megcsinálja, ha szépen kérem...
Azt hiszem, ha megjön hó elején a fizu, benevezek.... -
Sunrider924 #6467 Legtobben a lovoldozos diablonak hivjak a jatekot, ugyanazt csinalod mint ott, fejleszted a geart, farmolod a mobokat.
Annyi, hogy itt van pvp is, de attol hamar elmegy majd a kedved ha nincs csapat akikkel mesz/fedezzenek, megesznek a gearesebbek reggelire mert attol kemeny nekik a naciban vagy jon par csiter aki a terkep tulso felebol is oneshotol akar falon keresztul is ket teleportalas kozott. Amugy vannak missionok amit lehet solo/csapatba farmolni, vannak az u.n raidek amiket itt Incursion-nek hivnak, van 3 dlc az alapjatekhoz, survival es underground az pve, a last stand a pvp dlc.
Ha kihagytam valami fontosat majd kijavit valaki. -
#6466 Én is agyalok a vásárláson. Még 1 órám van kb a "demóból" bejön. De mit lehet benne csinálni a történet missziók után? (Meg, ugye, azzal azért érdemes volna megvárni, míg találok 3 másik embert, akinek kell, és közösen végigvinni) -
Sunrider924 #6465 Ha mindenkepp meg akarod venni akkor keress/varj egy jokora learazast es csak ugy vedd meg, ha nincs barati korod akikkel jatszhatod majd csapatban akkor a jatek soloban hamar ki fog fujni, kb amikor vegere ersz a storynak.
Noname randomokkal menni nem nagy elmeny, legtobbszor meg egy udvozles se fer bele, mindenki csak rohan elore hogy miharabb letudja a missiont. Masik dolog amiert a learazast ajanlom, a jatek olyan trehany modon van megcsinalva tehnikailag, hogy akarmennyire is akarod majd szeretni unos untalan bele fogsz akadni piszlicsare dolgokba amik vagy felbosszantanak vagy nem, de egy ido utan mar nem vicces a bena login/interface/matchmaking/inventory, a desync/lag satobbi.
A jatekban nagy potencial van, oruletes hangulat de az elso 100 ora utan egyre tobbszor fog zavarni a sok benazas a fejlesztok reszerol, learazva meg elmegy, teljes arban nem eri meg szerintem.... -
#6464 Szerintem még mindig érdemes elkezdeni, én is év elején megcsináltam a story részt aztán most kezdtem el nem rég a többit és teljesen élvezhető még most is, hogy jobb van-e? Hát attól függ mire vágysz. -
#6463 Ok, hát gondolom te már jóval profibb vagy, szóval akár a felszerelésemet is átböngészhetjük és ha úgy véled akkor mehetünk küldetést is. -
#6462 Üdv!
Az a kérdésem, hogy olvasgatva a leírásokat szimpatikus a játék.
Viszont nem tudom, hogy érdemes megvenni és elkezdeni?
Azt írják szinte mindenhol, hogy bár egyedül is játszható, viszont az igazi élmény csapatban jelenik meg.
Kerestem "klánokat" Is de nem találtam. Hátha velük -közösen - könyebb, élvezetesebb a játék.
Mi a véleményetek?
Abszolút kezdőként érdemes még megvenni?
Vagy van jobb? -
ColOnelMajoR #6461 Nem ez a nickem a játékban. Priv.-ben megadom. -
ColOnelMajoR #6460 Én nagyon szívesen elkísérlek, de lehet még nem neked való a DZ amennyiben nagyon kezdő vagy. Vannak nagyon jó küldetések, amelyek sikeres befejezése után igen komoly felszereléseket, fegyvereket kaphatsz. De természetesen, ha a DZ a vágyad, elkísérhetlek oda is. Legközelebb vasárnap du. ill.vasárnap este leszek font, valamint a hét bármelyik napján este 20h után. -
#6459 Esténként nincs kedve valakinek egy kezdővel DZ-ben barangolni? -
#6458 aki koveti a hivatalos forumot erteni fogja mirol beszelt Dendzser
"a hatterben volt egy masik ranglista, ami alapjan kalkulaltunk"
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.08.25. 14:54:33 -
Sunrider924 #6457 Ki mondta hogy gondom van? Duoban szoktam farmolni oket, a masik kollega irta hogy soloba nem megy csak ugy lerambozni. Mondjuk en a weekly HVT high risk bossokat irtam ott soha nem egy nevesitett elit boss van hanem 3-4 + a kiseretuk. -
flyinghigh #6456 Nem tudom mi a gondod a HVT küldteésekkel, mikor simán le lehet tolni egyedül is az összeset. Valószínüleg a taktikával vannak gondok, mert ha lekempelsz akkor biztos megszórnak frankón. Elsőnek a healer-t és a station-jét vagy amelyik boss elhagyja a station hatósugarát, aztán ha megbomlik a csapat akkor lehet darálni . Ha megképp nem megy akkor rakj össze egy tank gear-t buffolt pajzs+lángszórós kombóval és a toronyra úgyis rámozdul valamelyik boss.
Utoljára szerkesztette: flyinghigh, 2017.08.22. 22:59:43 -
Sunrider924 #6455 Egy challenging mission 750 GE creditet fizetett alap Outbreak nehezsegi modositoval tehat egy 1500 credites lada ami nagyobb eselyel adott classified geart vagy exoticot az 2 challenging run volt. Ez gondolom nem fog valtozni a kovetkezo global eventre sem, aminek az idopontja majd ezutan lesz meghatarozva mert uborkaek beajultak a sok visszaterotol es rajottek hogy a havonta egy global event az keves lesz megtartani oket es valamit nyekeregtek hogy esetleg kethetente lehetne global eventezni de ez meg nem tuti, majd kommunikalni fogjak..... -
#6454 Aha, értem, ez így tényleg elég pocsékul hangzik. Nem baj legalább a survival ingyenes volt, én azzal jól elszórakoztam. -
Sunrider924 #6453 Kis magyarazat:
Ubishit kitalalta hogy legyen havonta global event es akik reszt vesznek benne azok kapjanak erte vanity rewardot(maszk). De nem ugy csinaltak ahogy egy normalis jatekfejleszto az ugyfeleinek akarna kedveskedni hogy t.i mindenki aki resztvesz az eventbe kapjon egy garantalt rewardot(maszk) mig azok akik versengeni akarnak azok kapjanak extra rewardot, hanem ubifos modra csinaltak - az eventes missionok meg kb minden tevekenyseg a jatekban adott event creditet mindegyik megszabott mennyiseget nehezsegtol fuggoen es akkor ehez kitalaltak hogy a ranglista a levasarolt credit alapjan alakuljon.
Erre irtam korabban hogy az eventes missionokbol a hard szintueknek semmi ertelme nem volt mert 3x kisebb credit szorzot kaptak mint akarmilyen challenging nehezsegu mission, ugyanugy a nehezsegi szint is marhasag mert a legnehezebb a critical outbreak a headshot buff miatt konyebb lett mint a korabbi fokozatok. De hab a tortan, hogy a classified gear miatt a nagyon penge jatekosok letojtak az egesz event flages marhasagot es nekimentek clear sky incursiont farmolni speedrun 3perc 28 masodperc 900 credit! ennyire jol lattak elore ubitokfejek hogy mikent is fog zajlani a global event.
Aki garantalni akarta hogy a 3 reward tierbe bekeruljon ( tier 3- 3 maszk, tier 2 - 2 maszk tier 1 -1 maszk reward) az nekialt kicsit clear skyt speedrunozni es ennyi. Mindenki mas aki eventes hard missiont vacakolt az kb eselytelen volt en 4800 credit spent per hour-al tier1be kerultem csak de a vegeredmenyt nezve nem erte meg hanyasig farmolni hudson challenginget olyan randomokkal akik nem ertettek miaz a headshot buff.... -
#6452 Ja, hogy akkor volt itt is trükk, mert én néztem ,hogy ad pár GE-t egy küldetésért, de egy rohadt láda meg 1500 vagy mennyi, hát mondom, ok én nem fogom 100x ugyanazt megcsinálni. Amúgy sem izgat annyira a fullso cucc, meg semmi, csak hogy egy jót lövöldözzek mikor olyan kedvem van. -
Sunrider924 #6451 Mar semmit, majd beteszik a jatekba commendation-okert rewardkent mert az idiota event-credit-spent-per-hour az a legnagyobb fail elgondolas volt ebben a jatekban es ezt glitcheltek is aztan meg tovabb mert osszegyujtottek marhasok creditet aztan 5 percel az adott ora vege elott vasaroltak erte sok ladat es akkor abban az oraban felment az osszeg marha nagy szamjegyre....komolyan ezek a fejlesztok (Massive) akarmit is probalnak mindig hulyen jonnek ki belole, Ubinak szurhatna a szemet hogy sok jatekos jott vissza az eventre es ehez kepest jol pofan koptek oket ezzel az idiota reward elgondolassal, ideje lenne mar cserelni a szakerto gardat... -
#6450 A maszkokhoz mit kell csinálni? -
#6449 ezer huztam magam T2 elso 25% -ba harom nappal vege elott, be is jott, nem kellett szarakodnom a tovabbiakban, hiaba volt drop, lazan bent voltam ^^
Trench nekem se bejovok igazan, viszont CBRN jol nez ki (szvsz)
Utoljára szerkesztette: PeeTeR, 2017.08.22. 17:25:55 -
Sunrider924 #6448 A legutolso tier reward maszk akkora hulladek ocsmany kinezetu hogy ezert tenyleg megerte grindelni..... -
#6447 A rohadáés esne bele ebbe a játékba. Tök jól haladok, bundás sapka, kaják, itóka, csom jó ruha, találok egy nagyon jó helyet, ahol egy csomó alapanyagot összegyűjtöttem, hogy na majd most elkapom a huntert a survival végén, erre bevágja a deltát. Hát elmennek a picsába! -
#6446 Kár, miért nem lehett ez úgy megoldani, hogy ha egyedül vagy akkor kicsit barátibbá teszik a kihívást? -
Sunrider924 #6445 Sajat tapasztalat de a HVT az nem solo tevekenysegnek van kitalalva. Egy darab nevesitett 34es elit meg mehet solo ha jo/megfelelo gear/skill/talent kombinaciot hasznalsz de a high risk HVT bossok soha nincsennek egyedul es raadas amikor a sleppjukbol tobb elit granatos kezdi a tripla granatloves kombot akkor ott marhasokat kell ugrandozni mikozben lonek ezerrel mindenhonnan, duoban sima ugy, nekem legalabbis a squad partneremmel siman megy mikrofonos koordinacioval.
@ MarkBlade- a csiterek csak a jeghegy csucsa, van boven tehnikai problema azon kivul, mast ne mondjak a lagg, de ahogy olvastam a jatek evoluciojat patchrol patchre hat a lootkoncepcio se volt egyseges az elejen. Kiforrna ez magat de a lagg problemat kotelezo megoldani, olyan nincs hogy en mar fel perce fedezekbe vagyok de a desync miatt a server azt mondjam hogy fenet es az en kepernyomon a falon keresztul lonek szitava ...