7647
  • Sunrider924
    Tulleptem a szerkesztesi idokorlatot mire eszembe jutott hogy van a high end Holster(fegyvertaska? nem tudom magyarul en angolul tolom) aminek lehet Nimble talentje az meg azt csinalja hogy amennyi tavolsagot futsz fedezekbol fedezekbe azt visszahealeli a karidon.
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.09.20. 09:29:39
  • Sunrider924
    A jatek egyik alapeleme hogy fedezekrendszert hasznal es a jatekos altal iranyitott karakter ha fedezeknek minosulo tereptargy kozeleben van akkor a jatek promptol hogy hozzasimul/bujik/ragad. Ez elsore eleg kenyelmesnek tunik a gyakorlati kivitelezben van neha egy kis gebasz(legalabbis nalam) mert ha le akarsz valni/elugrani a fedezekbol pl a granat miatt akkor az ellentetes iranyu mozgas billentyuvel lehet( vagyis ha az elore billentyuvel ragadtal hozza akkor a hatra billentyuvel valsz le) es ha peched van a kamera is elmozdul es akkor talald meg a helyes iranyt mert maskepp a kari a fedezekhez ragadva forog majd a fedezek korul. Akik viszont megtanuljak helyesen hasznalni azok eleg pazarul tudnak fedezekbol fedezekbe szaladni/vetodni szoval marad a gyakorlas.
    Fedezek ugyben meg egy tipp: ha nagyobb/szelesebb mint a karaktered es el tudsz mozdulni mogotte akkor az mindenkeppen ajanlott mert az ellenseg mindig az utolso ismert poziciodat fogja loni/granatozni viszont ha kicsit arebb mentel a fedezekben akkor teged ez mar nem fog zavarni.
    Eszembe jutott meg egy trukk: van egy talent is a karakterednel ami azt csinalja hogy amint fedezekbe mesz kapsz egy stabilizasi buffot/lecsokkenti a fegyvered visszarugasat par masodpercig, majd keresd ki melyik az es gyakorold be cooldownra lehet hasznalni levalsz fedezekbol es vissza es megint ott a buff :)
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2017.09.20. 09:24:08
  • MrTobiasRipper
    Shep:
    Van olyan cucc (pl. Nomad) és képesség, ami ha elfogy az életerőd, visszatölti azt. Ha ügyes vagy rá tudsz pirítani a gyakorlatlan ellenekre, ha a DZ-ben rád ront 1-2 f@sz.

bandicsek:
    A kiegészítők új játék módokat adnak "új pályákon".

DrSoong:
    Nem lehet guggolni. Ez nem CS... Fedezék mögé tudsz beguggolni. Ugrás sincs, inkább vetődni tudsz. A fedezéken át, vagy ki tudsz belőle vetődni, kvázi elugrasz a gránát hatóköréből.
    Chatba írd be: /?
    És megkapod a funkciók listát.
    Privátban keress meg, esténként mehetünk pár kört a játékban.
    Utoljára szerkesztette: MrTobiasRipper, 2017.09.19. 22:52:11
  • DrSoong
    Pár kérdés amire nem jöttem rá. Hogyan lehet gugolni vagy ugrani? Hogy lehet chatet váltani, pl. a global helyett team? Hogyan lehet gyorsan elhagyni a fedezéket, én mindig beragadok és úgy öl meg a gránát?
  • DrSoong
    Most amikor meg lehet venni 60%-al olcsóbban a játékot nem érhető el a uplay store.
  • KiruHoshino
    Pár hasznos leírás a DLC-kről.
    Underground DLC
    Survival DLC
    Last Stand DLC
    Egyéb DLC-k
  • bandicsek
    Sziasztok!

Ingyenes hétvége alkalmából kipróbáltam a játékot és megtetszett,megvenném.
    De először egy kérdésem lenne.
    A DLC-k nélkül sem maradok le semmiről vagy meg kell őket vennem,mert egyéb pályákat tartalmaznak amik az alapjátékban nincsenek benne?Vagy csak fegyver és ruha skineket?
    Na jó ez két kérdés lett.
  • lalakov
    Mikor jön a Nomad gear set-hez az 5-ös és 6-os bónusz?
  • DrSoong
    Közben lehet, hogy meglett a hiba... Eltünt a feltöltési sebességem... 120/10 helyett 10/0,68-at mérek jelenleg.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.17. 11:12:12
  • PeeTeR
    ingyenes hetvege van, patchek jonnek, pts is keszul, teljesen normalis - server periodus
  • DrSoong
    Ez a "fiókod időlegesen nem érhető el... mike C-25-414", "szolgáltatás jelenleg nem érhető el" hiba mennyire sűrű ebben a játékban? Gyakorlatilag tegnap este ezzel küzdök, hatalmasak a szerver laggok, már régen 100 méterrel arrébb vagyok mint ahova az enemy lövöldöz mégis sebződök. Ilyenek.
    Tetszene a játék talán még meg is venném de ez brutális... :(
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2017.09.17. 09:37:34
  • nickwarren8
    division

Jó lesz nagyon!!!!!
  • npolos
    lesz is jó sok MIKE, meg DELTA :)
  • mtibee
    Most hétvégén ingyen játszható lesz a játék!
  • Sunrider924
    Ezzel csak annyi a problema, hogy a classified striker meg nincs a jatekban, marpedig o megtortent esetrol beszel. Vannak viszont arany cuccok amiknek a talentje ad sebzesbol gyogyulast, vagy utolso hp szegmensbe folyamat gyogyulast, vagy minden healt megduplaz az utolso hp szegmensbe es ezeket lehet kombinalni olyan talentel hogy minden healre adjon overhealt, plusz megfejelni jo sok skillpowerel es sok skilhastel hogy surubben lehessen nyomkodni. Ehez johet meg olyan exotic fegyo ami healel stb.
    Ha nezel ugyes pvp streamert mindig azt fogod latni hogy azonnal csalasert kiabalnak azok akiket legyoz pedig csak naluk jobban ismeri a jatekot es kihasznal mindent amit a felszerelesbol/fegyverekbol ki lehet kombinalni.
  • Zs0lt1
    Ha felveszed mind a 6 classified striker szett darabot akkor fogsz gyógyulni, ahogy a sebzésed is megy fel.
  • Shep
    L man S-ben nem értem a dolgot, van valami szett aminél ha sebzel gyógyulsz, vagy ennyire lagos az egész? Jön a gyerek velem szemben lelövöm majdnem a hp-ját erre hirtelen visszagyógyul pedig közben ő is lő folyamatosan, aztán persze mindig én halok meg, gyakorlatilag senkit nem tudok megölni, mert mikor már elfogyna a hp-juk vagy megáll nekik a sebződés ,vagy visszagyógyulnak ,de nem látni ,hogy benyomna bármit is magába.
  • Shep
    Aha, köszi.
  • Sunrider924
    2 weekly van, az egyiknek survival weekly a neve es ugyanugy a cache, amit ad dobja a garantalt exoticot. A survival weekly cache-hez
    20.000 survival pont kell, egy sikeres kimentes az nagyjabol 10k korul van.
  • Shep
    Hát nem tudom, nekem mindig hosszú perceket kell várni, igaz én csak PVE módban nyomom, nem hiányzik, hogy a népek is engem vegyenek célba :) Ezt a heti cuccot hogy lehet ott kiszedni, mi kell hozzá?
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2017.09.03. 19:42:54
  • Sunrider924
    Szerintem nem jatszak kevesebben mint mas jatekomodot, nekem ritka az hogy varni kell, allandoan porog, gyorsabban ki lehet szedni a weekly cachet exoticert mint a masikat az idegesito 40/50 mobos kvotakkal...
    Ha eleget jatszol survivalt megtanulod hogy mit merre keressel es onnantol mar csak a sajat hibadbol tudsz meghalni. Az en legjobb korom 13,3k score volt aztan amikor rakerestem forumon akkor lattam hogy a profiknak 25k folott kezdodik. Van meg mit gyakorolni.
  • Shep
    Nekem meg pont a survival tetszik legjobban, csak elég kevesen játsszák így sokáig tart amíg elkészül a kör, na meg ha meghalsz kezdheteted előröl, ami elég idegesítő tud lenni.
  • Why
    Az szép! Amúgy nekem az a DLC nagyon nem jön be , ezért nem is sikerült soha még eddig. De az Underground DLC nagyon adja! Szerintem az a legjobb DLC amit kiadtak tavaly.
  • Shep
    Na végre sikerült megcsinálnom a túlélés módot, ráadásul jó pár ládát is sikerült kimenteni. A végén már csak 3-an maradtunk, ketten kimenekültünk, hogy az utolsó emberrel mi történt azt már csak ő tudja :)
  • Sunrider924
    Egyszerubb ha ezt vegigolvasod es ha van tovabbi kerdesed akkor rakeresel youtube-on. Elvileg a kovetkezo Global event most jon 1-2 heten belul.
  • Shep
    Mert jelenleg nincs GE, az elsőnek már vége, a következő időpontja meg még kérdéses.
  • Betyar070
    Elég sok időt kihagytam, ezért érdeklődnék, hogy a Globális eseményeket hogy lehet elindítani, felvenni? Akárhányszor a tiszthez megyek offline. Véletlenszerűen adja be ezeket? Köszi!
  • PeeTeR
  • Why
    De tényleg jó dolgok jönnek,kicsit felélinkiti a The Division ügynököket,habár Destiny 2 és új CoD elfog vinni egy - két embert.
  • Why
    Ha itt az URL beszúrását használod akkor rögtön rá tudunk kattintani a linkre :)
  • nickwarren8
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=22&v=Addk7cl5smg
    1.8 The Division
  • nickwarren8
    Sziasztok! Na ez már igen micsoda bejelentéssel jön az 1.8 ez komoly lesz!
    http://hu.ign.com/tom-clancys-the-division/28032/news/felveszi-a-kesztyut-a-destiny-folytatasaval-szemben-a-the-di
  • Why
    JÓlvazazúgy :D
  • PeeTeR
    ah, underground -os hozzaszolasra ment volna, csak kozben a tiedet olvastam :D
  • Sunrider924
    Biztos nekem/erre a hsz-re akartal valaszolni? Nezelodtem neten es valami olyasmit talaltam hogy az ujraszamolt leaderboard nyeremenyeket xbox es pc-re a tegnap kuldtek el, az lehetett amit en kaptam, a ps4 meg ma fogja megkapni.
  • PeeTeR
    new feature lehet, mert ket karakteren is ki van maxolva es soha nem volt ilyen
  • Why
    Ezek szerint igen,habár tavaly március óta megcsinálhatták volna,de végülis minden játéknál is hasonlóan van sajnos , van egy-egy bug még.
  • Shep
    Igen, elvileg, de hát úgy tűnik akadnak még bugok.
  • Why
    Érdekes,pedig annak a vezetői rangnak átkellene szállnia automatikusan valaki másra és folytatódik a történet.
  • Shep
    Én is kaptam egy béna gázmaszkot, meg egy térdvédőt.