7647
hivatalos oldal I hivatalos fórum I felszerelések I kereskedők I boss térkép I skillek I 1.5 nevesített felszerelések I fb I reddit
-
DrSoong #6564 Én az előző ilyen ingyenes hétvége után vettem meg igen jó áron a Gold verziót. Azóta beletoltam sok időt és ez az 1.8 meg kifejezetten tetszik. -
Why #6563 Underground ez után a küldetés után nyilik meg. Segitség,ha még nincs meg,kattincs ide :) -
Why #6562 Oké utána tutti jó lesz :) -
zamballa82 #6561 Akkor türelmesen várok hogy le menyen az akció. -
Why #6560 Szerintem ez azért van,mert most ingyenesen kilehet próbálni az összes kiegészitővel a játékot és ez azért lehet kiirva és megvételre utasit , kér,mert ez azoknak szól akiknek nincs megvéve. Nekem is megvan véve, és ugyan igy jelzi,hogy vegyem meg,de pedig én már 2016.januárban előrendeltem a játékot a seasson passal együtt. SZóval nem nálad van a gond ez most normális. De az Undergroundba ha esetleg oda akarnál bemenni,akkor minimum 30-as szint kell hozzá és egy küldetést teljesiteni kell, hogy oda bemehess. A többi kiegészitő is igyélni tudtommal a 30-as szintet. -
#6559 lehet, hogy az ingyenes hetvege kever be a rendszerbe, esetleg irjal a support -nak, hivatalos forum talan megjobb otlet
nekem az elozo ilyen ingyenes baszasnal trial -nak latta a jatekot... -
zamballa82 #6558 Igen. Természetesen.
Uplay -
Grifid71 #6557 Ugye ugyanabban a "rendszerben" vetted a seson pass-t mint amiben a játékod van?
Uplay - Uplay
Steam -Steam
Keresztben nem műxik. -
zamballa82 #6556 Sziasztok.
Volna egy oltári problémám a játékkal.
season pass meg vettem és nem aktiválódik be.
A kliensben jelöli hogy meg van de a játékban minden offline és megvásárlásra utasít.
"Ha a játékon beüll az Underground offline-nak jelzi magát, először a Secure Quarantine Center mellékküldetést kell teljesíteni, utána már jó lesz."
Ilyen küldim nincs.
Ha új karaktert indítok ugyan ez a helyzet.
Mi tevő legyek szerintetek?
-
Grifid71 #6555 Igen. -
DrSoong #6554 Vajon az a 10GB ami most töltődik az 1.8? -
DrSoong #6553 Oh, nem is tudtam, hogy van ilyen. Valahogyan rákerült, köszi. :) -
#6552 hosszan nyomd a tab-ot rajta.Elvileg te lock-olod le, hogy nehogy véletlenül eladd. -
DrSoong #6551 Ha egy tárgyon lakat van akkor azt miként tudom eladni? Konkrétan egy kesztyű ami nem szerepel egy kiosztásomban sem. -
Why #6550 TUdtam! Vagyis azt hittem november vége lesz,de mivel a nagy AAA-s játékokat most adják ki október és novemberben e miatt csúsztatják szerintem. Egyébbként azon sem csodálkoznák , hogy az a decemberi kiadás 20.-a lenne. -
#6549 -
#6548 -
Why #6547 Szivesen. -
Zozo76 #6546 Koszi! -
Why #6545 The Division Hungary -
Why #6544 Igy igaz! Global Event 3.0 fog jönni november közepe körül,amik nagyon sok teljesitendő feladatokat fog adni,amiért cserébe kapsz különleges dolgokat,geareket stb. -
Zozo76 #6543 Mar egy ideje nem voltam bent a jatekban, most latom hogy a terminalban (vagy metroban) nyilt egy uj resz, global event vagy mi a neve. de offline. Az micsoda? Ott idonkent teljesitheto kuldik jelennek meg vagy mi? -
Why #6542 Nem tudom,szerintem én biztos,hogy megvárom,amig az éles szerverekre behozzák,addig nem kisérletezgetek,de nem tudom,mogy kell. -
#6541 -
Nickwarrren #6540 Sziasztok! Lenne egy hatalmas kérdésem felétek!
Több 1.8 PTS videón látom a youtube on fent ezt az extra dolgot hogy a felgyógyítót, meg a szemet automatikusan magára teszi anélkül hogy elhasználná! Kérdezem én ez milyen cucc? mit kell úgy össze állítani hogy ez működjön ?
Annyi minden megpróbáltam már de sikertelenül! Valaki tud ebben segíteni ? Üdv!!! -
Grifid71 #6539 Bravúrok feloldása után a kinézet változtatásánál tudod használatba venni, amit megszereztél. -
DrSoong #6538 A játékban kapható felvarrókat hogyan kell kivenni, hogy utána a kinézetnél ott legyen és használni lehessen? -
Why #6537 Szia, én nem próbáltam még,de azóta jó? -
Kecsk #6536 Sziasztok!
Tudom fura kérés, de valaki PC-n meg tudná nézni hogy bejön-e neki a premium credits fizetési felülete (esetleg screenshottal)?
Én hiába nyomok rá arra hogy pl. 1050 credits, csak egy hibás ablakot nyit meg.
Előre is köszi! -
Why #6535 The Division Hungary Aki szeretne egy több,mint 800fős csoporthoz tartozni! -
Why #6534 Most mindenki a Global Event 2.0 csinálja! Igy is kell! -
Nickwarrren #6533 sziasztok! nem tudjátok mikor lesz Ps4 en publik teszt szerve az 1,8 as ? -
Why #6532 Ez nagyon jó! -
#6531 -
Why #6530 PErsze vannak és voltak is hibák benne. Folyamatosan javitják,mondjuk nagy fájdalom még mindig, hogy nem adtak új sztorit/területeket PVE részt a játékhoz,de remélhetőleg jövő évben ha jön a The Division 2. -
Sunrider924 #6529 Vannak meg hibak a jatekban en ezt inkabb ugy mondanam van meg jatek 2 hiba kozott. Bocs ezt nem tudtam kihagyni :)) (kozben eszembe jutott hogy a legutobbi patchben ugy megjavitottak a lagot/desyncet meg az rpm glitchet hogy ezek mind megmaradtak de a jatek meg szarabbul jatszhato es sikerult uj glitchet is letrehozniuk) -
#6528 Sunrider924:
Érdekes, nálam nincs ilyen kameraelmozdulásos, fedezékbe beragadásos, körözős gond...
Vannak még hibák a játékban. Pl. egy mellékfeladatnál egy konténerben ragadtak az ellenfelek, nem voltak hajlandóak kimászni belőle, de az a pályán kívül volt, így nem tudtam odamenni kinyírni őket, ezért mindig sikertelen volt a küldetés... De egy kis leleménnyel megoldottam...
Vagy sikerült kigyalogolnom a pályáról, de a respawn szintén a pálya határára dobott és mire megkaptam az irányítást, csak 2 másodpercem volt visszatérni a pályára... Kb. fél órát szívtam mire sikerült megoldani... -
Sunrider924 #6527 Lehet rosszul fejeztem ki magam de nem azt irtam hogy automatikusan odaragad a fedezekbe hanem hogy a jatek promptol vagyis atalakul a kurzor es megjelenik az utvonal is kirajzolva a fedezekig. Az igazi problema az mashol van, a delay miatt van hogy sokszor nem a kari mozdul elobb es a kamera koveti hanem forditva es akkor mar az irany nem lesz jo es olyankor van az hogy nem levalik a kari a fedezekrol hanem forog korulotte hozzaragdva tovabbra is. Lehet hogy ez valami sensitivity beallitas bar nalam hol elojon ez a marhasag hol nem es en nem allitgatok kozbe semmit, az meg hogy ez a tragya modon leprogramozott kodhalmaz hol/mikor/miert csinalja a delayt/packetlosst/desync-et azt egyelore meg a fejlesztok se tudjak hat meg akkor en.
Egyebkent 500 ora korul van mar a jatekban eltoltott idom es boven volt olyan hogy kivetodtem a fedezekbol de mivel az ugras vegen volt a kozelben egy masik fedezek azonnal hozzaragadt a karim. Van amikor ez pont nem jo.
A dupla szokoz vetodesre volt az az utolag nagyon vicces szitu amikor survivalt jatszottam fedezekbe beakadt 1-2 loves el akartam vetodni tehat nyomtam a szokozt ketszert agymasutan: a ket lenyomas kozott bekaptam a halalos lovest feljott a prompt hogy biztos ki akarok lepni mert esetleg ujraeleszthet egy masik jatekos de kozbe jott a masodik szokoz ami a viszaigazolas hogy igen ki akarok lepni es mire eszbe kaptam bamban neztem az eredmenykijelzot mert ez az egesz kb masodpercek alatt lezajlott amig lenyomtam ketszer egymas utan a szokozt....
A divisionbe vannak boven csodak. -
#6526 Sunrider924:
Ha duplán nyomod a fedezék gombot (elvileg szóköz), akkor a haladás irányába vetődik. Ha fedezékben nyomod a mozgás irányt és a dupla fedezéket, akkor kivetődik abba az irányba. Bár nekem pl. nem használja automatikusan a fedezékeket, csak ha rányomok a fedezék gombra. Lehet, hogy valami beállítással kell játszani ehhez. -
DrSoong #6525 Elértem a 30-as szintet és most már potyognak a lila és arany lootok szerencsére. Bemerészkedtem a középső zónába is lopkodni cuccokat, szerencsére egy random játékos beinvelt így vele haladva hamar meglett, hogy mit hogyan kell. Egész jó kis pörgős játék ez, megérte.
@Sunrider924 Igen pont ezzel a problémával küzdök, de remélem idővel menni fog. Az elugrást a fedezékből még nem sikerült összehoznom.
@JamesPSullivan Nem szoktam CS GO-ni annak ellenére sem, hogy a HL1-et és HL2-t pár évente végig viszi az ember, mert jó a történet és a logikai részek. A chat meglett, köszi.